עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MiD,

מותקן אצלי ווינדוס XP, ויש לי כרטיס טלוויזיה ישן יחסית, והדרייברים שלו מתאימים לווינדוס 95, 98 וגם לווינדוס מילניום. הווינדוס לא מזהה, ולא מצאתי כאלה שיתאימו ל-XP. יש לי כרטיס טלוויזיה שנקרא MEDIALAND SUPERTV המבוסס על 878TV. אודה מאוד למי שיצליח למצוא דרייברים מתאימים ל-XP. או שאולי ישנה דרך להמיר דרייבים של 98 ל-XP? או משהו כזה? :-\

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7600GS, אני צופה בסרטי HD 720P בלבד. אני לא משתמש במשחקים. בזמן שאני צופה בסרט HD באיכות 720P אני חייב שכל התוכנות יהיו סגורות אחרת הוא מקרטע, המעבד נע בין 60 ל90 אחוז מאמץ ולעיתים מקרטע למספר שניות. החלטתי להחליף את הכרטיס מסך 7600GS לכרטיס מסך שתומך בHD הכי זול שיש, שיתאים לדרישותיי שאני אוכל לראות סרט HD בלי קרטועים בכלל. קניתי מחנות SKYPC כרטיס מסך club3D ATI radeon hd2400pro 512MB ddr2 AGP לאחר שהמוכר בחנות אמר שזה יפתור את הבעיה. אך אין שום הבדל! המעבד נע על אותם אחוזים בדיוק, החלפתי מספר פעמים בין הכרטיס הזה לכרטיס הישן ואני לא רואה שום הבדל, שיחקי עם הגדרות.. שום דבר לא עזר... נא עזרו לי כיצד לפתור בעיה זו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש פלטת חיזוק?(הכרטיס הזה מאוד כבד HD7950) והוא תופס 3 סלוטים אז עם יש דבר כזה שיחזיק אותו ישר ויחזק אותו שישב טוב במארז שלי למה יש לו קצת נטייה למטה מהמשקל. צריך איזה משהו ישיב גם עליו המשקל.. אני פוחד שלא ישבר יום אחד משהו כמו זה

4. אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כגון GTA IV וכו' ורציתי לדעת אם הכ. מסך HD4850 שווה את ה+200 שקל שמציעים לי לעומת הHD4770? האם יהיה הבדל באיכות המשחק?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by e50ddy,

שלום לכם עומד לרכוש מסך איזו 2431. עובד עם מארז אנטק 450 וואט . לוח אם של אסוס P5 . משתמש כיום עם כרטיס גרפי של אסוס 7600GT.לא חושב שכרטיס זה תומך בסרטים HD .שוקל את האפשרות לשדרג . קראתי הרבה בפורום וראיתי שהיתה התיחסות ביחס לסוג הכרטיס בהתאמה לגודל המסך. תודה מראש אדי

6. Started by Sven,

אהלן, כרטיס המסך של אחיין שלי נהרס לאחרונה והוא רוצה להחליף אותו בתקציב של עד כ- 1000 ש"ח, חדש בלבד. הכרטיס מיועד למשחקים, בעיקר GTA-V, truck simulator. עיקרי המפרט: i3-4150 8gb ram מסך FHD seasonic s12ii 520w עד היום הוא עבד עם gtx560 (וקצת התלונן עליו) אך זה שבק חיים. חשבתי לרכוש באילת r9 280x, זה נראה כמו הכרטיס הכי חזק בתקציב הזה.. יש אלטרנטיבות טובות יותר? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן, לפני כשבועיים החלה להופיע לי על המסך הודעה הקשורה לכרטיס המסך. ההודעה מופיעה אחרי עימעום של המסך לכמה שניות שבמהלכו הוא נעשה שחור. ניסיתי להוריד את גרסת ההתקנים החדשה ביותר לכרטיס (5.5), אך גם זה לא עזר. היכן התקלה? מה ניתן לעשות בכדי לפתור אותה? מצ"ב ההודעה (קובץ JPG) כרטיס המסך שברשותי : ATI 9200 128MB מערכת הפעלה : Microsoft Windows XP תודה רבה ויום טוב. ליאור

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, במחשב היה מותקן GAINWARD GTX 760- דרייברים ו NVIDIA EXPERIENCE מכרתי אותו, וכעת אני עובד עם הGPU של המעבד. בעוד כמה ימים אתקין GTX 970, ואני מעוניין לדעת כיצד להסיר לפני את כל רכיבי הדרייברים של הכרטיס הקודם. תודה

9. שלום לכולם! אני מתלבט אם לקנות את הכרטיס GTX 670 (הגירסא של gigabyte, קירור windforce) http://ksp.co.il/?uin=15704 מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: i7 2600K Sandy Bridge לוח אם : Asrock Pro-3M זיכרון : 16 GB (4x4) Kingston ספק כח : MODU82+ Enermax - 425W אני כבר יודע שאני אצטרך לשדרג את הספק כח שלי (ואשמח לשמוע הצעות לספק כח מומלץ שמקביל לספק הקיים, רק חזק יותר) האם זה יעבוד כמו שצריך עם מפרט כזה או שאני צריך לשדרג משהו נוסף? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ezx,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך בסכום של 1200 שקל בערך יש לי עדיפות לATI חשבתי על : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961 יש למשהו אחר משהו אחר להציע בסכום הזה?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Godmoney,

מישהו יודע?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי בעיה שאני כבר סוחב המון זמן עם הכרטיס מסך שלי. הבעיה היא שאחרי פרק זמן (לא קבוע, יכול להיות כמה דקות ויכול להיות כמה שעות) שאני משחק המסך פשוט קופא ו"מתעוות" עם פיקסלים בצבעים מוזרים. שמתי לב שהבעיה חוזרת במשחקים מבוססי מנוע UNREAL כגון: Unreal Tournament 3, The Last Remnant, (?)Assassin's Creed. אני שומע את המאוורר של הכרטיס בבירור שהוא מתאמץ (רעש נוראי ד"א) וה BLUE SCREEN שמופיע מציין שזו בעיה עם כרטיס המסך. כמובן שהדרייברים מעודכנים לגרסא האחרונה, והחלפתי שני הארד דיסקים מאז אז המחשב עבר התקנה של VISTA מחדש. אני מאמין שמקור הבעיה היא בהתחממות יתר, אבל אני לא מבין מדוע זה קורה רק עם מנוע ה UNREAL ספציפית... אם מישהו יכול להאיר את עיניי אני אשמח. …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך ATI 9200SE, בכרטיס יש שלוש יציאות CRT,DVI,S-VIDEO אני מעוניין לחבר שני מסכי CRT לכרטיס וככה לעשות dual desktop (כלומר דסטופ אחד שנמשך על שני מסכים) אפשרי ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Blablabla Bla,

בקשר לכרטיסי המסך של אינטל שנה הבאה ביולי 2020 האם תהיה מתחרה ל NVidia כי AMD בזמן האחרון חוץ המעבדים שמסיגים את אינטל לא זזים מביצועים בינוניים לכרטיסי מסך. ולכן הדגמים של הטיטאן וה 80ti ממש לא פורפורציונים לעומת הסדרות הקודמות במחיר... עד כו' אינטל הוציאה רק ssd על pcie וכרטיסי מסך לשוק השרתים... לכן אני מצפה למתחרה לגיטימית מאינטל ל NVidia שסוף סוף הטיטאן וסידרת ה 80ti יהיו פורפורציונים במחיר ולא ירדו כל כך כל סדרה חדשה שיוצאת אז אם משהו יודע משהו מההדלפות שיגיב פה ד"א ההדלפה היא מהמספר של המכונית שהיה כתוב עליה יולי 2020

15. סדר ההתרחשויות בתחילת אמצע ההתקנה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yot,

my favorite site got us a Holyday Present! ATI Radeon 9700 Pro Video review!!! Have Fun!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Falcon007,

אני רוצה למכור את הכרטיס ולקנות כרטיס טוב בסביבות 1000 שקל כמה הוא שווה אכשיו ובכמה אני יכול למכור אותו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by יניב קופר,

http://en.expreview.com/?p=133 קישור

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. intel core 2 6600 4g ram nvidia geforce 8800 gtx אני רוב הזמן משחק world of warcraft ולצערי המחשב שלי ממש לא סוחב ב icecrown על ההגדרות אכי נמוחות ועדין לא רץ חלק אז לשאלה שלי כדי לי שקנות כרטיס מסך חדש ? האים לדעתכם זה יעזור או ש המעבד יגביל אותו וזה לא ממש יעזור תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by NuKe007,

מישהו יכול להסביר לי למה כרטיסי GEFORCE בעלי זיכרון 64 מגה מביאים יותר פריימים לשניה מאשר אותו כרטיס עם 128 מגה על פי הטבלה הבאה: http://www6.tomshardware.com/graphic/20021218/vgacharts-04.html ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ben060,

צריך המלצות לכרטיס מסך מתאים בתקן של pci express רצוי לא לחרוג מהתקציב. הכרטיס מיועד למשחקים, תנסו להכניס משהו משתלם בתקציב. תודה.

22. שלום לכולם.. אני קונה מסך 24 (1920X1200 או 1920X1080) לצורך העניין: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodid=543&keySearch= כרגע יש לי GMA3100 מובנה בלוח והבנתי שצריך לקנות כרטיס נפרד.. הספק שלי זה EZ-Cool 450W (לא הייתי רוצה לשדרג כרגע).. חשבתי על ATi Radeon HD4350 Silent LP שהומלץ במאגר בפורום הזה (כרטיס של ASUS ב- 255 ש"ח).. מה אני מפסיד בכרטיס פשוט זה? מה זה ה- LOW PROFILE הזה ? צריך ללכת על משהו יותר חזק אולי? יש עוד כרטיסים עם קירור פסיסי שמומלצים? תודה לכם מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tomey,

שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך יד שניה ישנו 3dclub 4850 oc ו- Inno3D Geforce 9800GTX ישנם שני אנשים המוכרים את ה-3dclub וזה קצת מפחיד אותי שאולי יש בעיה איתו ומחפשים להתפטר ממנו איך חברת Inno3D. הבנתי שהיא חדשה בתחום. האם איכותית??. האם מאוורר שקט ???? תודה על כל עזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yuvy11,

שלום לכולם בקרוב אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול איזה מהכרטיסי מסך האלה טוב יותר לגיימינג ובעיקר לגראפיקה? Gigabyte HD 7850 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E או Gigabyte GTX660 Ti 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E המפרט של המחשב הוא Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray Gigabyte Z77X-UD5H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 Kingston 4x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 Corsair TX 750W V2 Active PFC 14cm Fan Noctua NH-D14 CPU Cooler תודה רבה לעוזרים יובל.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by The_overclocker,

השאלה בכותרת זה משנה שאין לו יציאה דיגיטאלית ? כי ראיתי ביקורות טובות עליו, והוא גם 12MS וגם 17". מה אתם אומרים כדאי ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים