עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by OzZzZz,

יש לי מארז של Coolmaster cm690 ואני רוצה לרכוש Sapphire HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI. השאלה האם המארז מתאים גם לכרטיסים של ATI מכיוון שאני יודע שהוא מיוצר בעיקר לכרטיסים של nvidia?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Access Denied,

האם הכרטיס גי-פורס 5900XT של albatron במחיר של 1230 ש"ח, שווה לקנייה יותר מהרדאון 9800 נון-פרו, למחשב חדש??? הרדאון עולה בסביבות ה-450 ש"ח יותר... http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=86

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Kalman,

חג פורים שמח לכולם. אני חדש כאן ומקווה שלא עברתי על שום חוק. לפני כשנה רכשתי כרטיס מסך Nvidia Geforce 8600 GT 512M. בחודשיים האחרונים בזמן שאני משחק/בטעינות במשחקים די כבדים[COD5,COMBAT ARMS,NBA] באמצע המשחק נתקע כל המחשב,מופיעים פסים צבעוניים או שפשוט התמונה האחרונה לפני התקיעה נמרחת על המסך,ורעש. התקלה נמשכת כ-10 שניות עד שאני עושה הפעלה מחדש או שהמחשב עושה לבד. אחי אמר לי שהכרטיס מסך נשבר או פונקציה מסוימת לא עובדת בו. יש משחקים שאני משחק ואין בהם שום בעיות ויש כאלו שהכ.מ קורס בהם. מה אפשר לעשות?.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Vortex,

התקציב: 500 שקל ג"ג כולל משלוח , אלא אם כן זה בתל אביב או רמת גן... הצרכים: להריץ משחקים חדשים בקצב פריימים נורמלי, כרטיס שיספיק לי לאורך זמן (שנה + ) חשבתי על רדיאון 9000, אבל המחירים שלו בשמיים בארץ. על מה אתם ממליצים בסדר גודל הזה? תודה ביי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dulman,

שלום... אני רוצה לשאול איזה כרטיס מסך הכי כדי לי לקנות וגם באיזה חברה הוא יהיה כי שמעתי שיש הבדל בין החברות תודה....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by o07,

אהלן, כרגע יש לי את ה ATI HD 5850 הוא עושה בעיות (קריסות), כנראה הוא עייף. איזה כ.מסך הכי כדאי לרזולוציה 1680*1050 במחיר מקסימלי של 1K? הספק כח הוא של Seasonic S12-2 520W.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by johnwoo,

שלום, ברשותי מחשב שרכשתי לפני 3 שנים. רזולוציית המסך היא : 1680X1050. הכרטיס שהיה לי הוא 7600GT. בעקבות רצון לשחק ב-DRAGON AGE ORIGIN, חבר שלי הביא לי את הכרטיס שלו: QUADRO FX1700. להפתעתי הרבה המשחק עלה ואפילו רץ ממש טוב בהגדרות בינוניות (גם כשהעברתי להגדרות גבוהות הוא רץ סביר). אני מתלבט לאיזה כרטיס לשדרג. תכננתי לרכוש SAPPHIRE HD 4670 512MB, אבל הבנתי שהוא אזל. אני שוקל לרכוש SAPPHIRE HD 5670 512MB. המחיר שלו זה בסביבות 500 ש"ח וזה מקובל עליי. חבר שלי שהוא טכנאי מחשבים אמר לי שהוא יתאים ללוח אם (PCI-E X16). יש לי כמה התלבטויות: 1) איך חברת ATI לעומת NVIDIA בהתייחסות למשחקים. מי מבין החברות עדיפה? 2) אזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי? 3) אני צריך כרטיס עם יציאת S VIDEO, כי ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני רוצה לשים אחד מהם על המחשב השני שלי שמשמש בעיקר לגישה באינטרנט עיבוד תמלילים ומשחקים ישנים....מה יותר טוב עבורי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אוקיי אז חבר טוב שלי מתלבט והוא טוען שהוא שמע ממקום אחר דברים סוטרים למה שאני טענתי... הוא שמע שאסוס היא החברה השולטת בכרטיסי המסך, ואילו מנגד אני אמרתי לו שזה לא נכון, אומנם אסוס מובילים בלוחות אם אבל בכרטיסי מסך ליד טאק וגיין ווארד שולטות בשוק... אז הוא ניסח לי שאלה שברצונו לשאול: אז זאת השאלה... אנא הגיבו לשאלה ואם יש תגובות תשפכו תלב! החברות שביניהן אנו רוצים להשוות הן: 1-Gainward 2-LEADTEK 3-ASUS 4-MSI אנא ממכם הגיבו ודרגו את הבאים לפי סדרם מהטוב ביותר לגרוע ביותר... תודה מכל הלב וצום קל לכולם!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רציתי לשאול, כיוון שמדובר בפורום של גרפיקה רציתי לדעת האם כאשר שמים חומרים שונים על גביי מסך הצבעים משתנים. נגיד אם אשים זכוכית על המסך זה יישנה את הצבעים משמעותית, מה לגביי סיליקון למשל? ואם כן מדוע זה קורה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בעיה של הופעת פסים אנכים בצבע אדם, מסך לבן ללא אופציה לריסט הופיע אצלי לאחרונה פירמוט עזר רק בהתחלה , ורק אז שמתי לב שהביע שהבעיה חוזרת מספר דקות, הפיתרון להתקין דריוור יותר ישן ממה שיש כרגע זמין (במקרה שלי הותקן אחד מאוגוסט 18) מקווה שמידע זה יעזור למי שנתקל בבעיה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לפני כמה ימים עשיתי הזמנה של טלוויזיה LCD 32 אינצ' של LG (דגם 32LC53) במפרט שלה כתוב שיש לה שני חיבורים של HDMI ואחד של DSUB נכון לעכשיו יש לי כרטיס של ג'יפורס 7300 ג'י.טי. SILENT של ASUS (לינק לדגם: http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=266&model=1193&modelmenu=1 ) יש מצב לחבר את הטלוויזיה עם המחשב עם כבל שצד אחד שלו זה DVI וצד שני שלו יהיה HDMI ויעבוד גם צליל וגם תצוגה או שאני צריך כרטיס מסך אחר??? אם לא אז איזה כרטיס יעשה את העבודה וכמה העלות שלו (אני מוגבל עד 500 ש"ח בלחץ) שגעו חופשי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by IMT,

אני מחפש כרטיס במחיר של 560 ש"ח כדי להחליף את ה Giforce4 mmx 440 128 MB שלי.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by alex28,

שלום חברים יש לי בעיה כל כמה זמן נהיה לי מסך שחור ואחרי כמה שניות חוזר ומופיעה לי הודעה "מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצוע שחזור מנהל התצוגה AMD DIVER הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" מה זה אומר? ואך אני פותר את תקלה? הכרטיס מסך שלי הוא Sapphire HD 7770 Vapor-X 1 GB

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mrsph666,

ובכן, רבותי? מי לוקח? יש ביקורות מעניינות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האם אפשר לחבר S/PDIF ל9800GT של GIGABYTE?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אחרי שקניתי אותו היום התקנתי כולל כל הדרייברים הכרטיס פשוט לא מתפקד! בבאטלפילד 2142 אני מקבל דבר כזה: (סטוק) http://img387.imageshack.us/my.php?image=untitledfx4.jpg ניסיתי קצת אוברקלוק הגעתי ל 480 core 740 memory ועדיין לא הסתדר.. ב 3dmark05 אני מקבל 3300 :\ מה עושיםםםם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום! המפרט שלי: מעבד כפול של אינטל דגם 6420 2.13 לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 REV 3.3 2 ג'יגה זיכרוןו ספק כוח של אנרמקס ליברטי 400 אני רוצה לקנות כרטיס מסך של ATI דגם 4850 בעל זכרון 512 האם יתאים למפרט שלי(ספק כוח)? ראיתי שיש מלא חברות יש חברה עדיפה לקניית הכרטיס מסך? כמה ביט צריך להיות לכרטיס שאקנה? תודה רבה ליאור

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ברמת ווינדוס הרזולוציה המוגדרת היא FHD, המסך הוא AOC F22+ שכמובן תומך בFHD. יש משחקים ( קרייסיס, ופיפא 2010) שלא נותנים לי לשחק ברזולוציה הנ"ל, ומה שקורה זה שרשום על המסך משהו לגבי האינפוט ואז הוא מחזיר אותי לרזולוציה הקודמת שהייתה קבועה. התקנתי פאץ עדכני לקרייסיס וגם לא עזר. אם זה היה קורה בכל המשחקים אולי הייתי מבין, אבל בCOD MW2 זה כן נתן לי לשחק על FHD, אז מה העניין? ומכל המשחקים למה פיפא לא נותן? לא ברור לי אם זו בעיית חומרה או תוכנה בכלל..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by סאונד בראש,

טוב אז ככה אם אני לא טועה SLI והCF שניהם מיועדים לחיבור 2 כרטיסי מסך במקביל SLI של NVIDIA בציפים לעומת CF של ATI עכשיו לי יש לוח אם של ASUS P5K השאלה שלי היא האם ה CF והNVIDIA זהים מבחינת ביצועים ? איך מחברים CF האם הלוח אם שלי תומך ב CF ? והאם דרושה התמיכה של המשחקים ( בעיקר CALL OF DUTY 4 ) כדע להישתמש ב CF תודה על התשובות הם יעזרו לי לחדד מספר דברים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ezx,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך בסכום של 1200 שקל בערך יש לי עדיפות לATI חשבתי על : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961 יש למשהו אחר משהו אחר להציע בסכום הזה?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 3d_designer,

אוקיי קניתי את הGTX 560 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3707#ov עכשיו יש לי סוג של בעיה שהוא מתחמם יותר מידי היה לפעמים מצב בו המחשב לא יכל לקרוא אותו והוא יצא מהמשחקים עכשיו יש איזושהי דרך לשפר את זה כדי שהוא חס וחלילה אשרף?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. היי רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב: 7900GS או X1800GTO ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ophirv,

אני מעוניין לקנות ti 4200 - האם לקנות עכשיו או שאולי צפויה ירידת מחירים בתווך של מספר שבועות ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בגלל שאני ואחי כל הזמן רבים אז ההורים קנו מחשב אחד לי וחודשיים אחרי קנו גם לאחי. זה המחשב של אחי.... AMD 1.8 256MB DDR266 LeadTek GeForce 4 MX440 לעומת זאת לי יש Pentium 4 2.0G 512MB DDR33 Leadtek GeForce 4 Ti4400 אחי מריץ כל משחק שאני מריץ על רזולוציה של 1024X786 בשקט... ברור שאני מריץ משחקים על רזולוציות יותר גבוהות ...אבל לפי ההבדלים שאני רואה ההפרש במחיר עצום מדי כדי שיהיה שווה את ההבדל. מה שאני מנסה להגיד זה שלא שווה להקיע על כרטיס מסך שהוא יותר מ Ti4200 ! פשוט לא שווה !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים