כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
איזה מסך בתקציב זעום של 1000 ש"ח ? מה הטוב ביותר למחיר ומה הפרמטרים שאסור לרדת מהם ? מיועד למחשב עם Radeon 8500le ועם xp 1800+ ??? ??? ??? well, what do you say ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני מעוניין לקנות למחשב של אחי כרטיס מסך חדש התקציב שלי הוא מקסימום 700 ש"ח אני מעוניין בכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות עד 700 שקל שייתן לי את הביצועים הטובים ביותר ביחס למפרט שיש לאחי זה המפרט של המחשב שלו : מעבד- Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם - 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E כרטיס מסך - 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח W.D 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II זיכרון - 2GB KINGSTON צורב DVD - LG DVD±RW GSA-H12 x18 Black ספק כוח - 550W Active PFC, 12cm Fan (24pinChieftec מארז - HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver מסך - 740BF 17'' LCD 2ms DVI Samsung חברה יש לו כבר את המחשב הזה כמעט שנתיים עכשיו אני לא יודע אם המחשב…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מדוע אני רואה במנהל ההתקנים גם את הכרטיס המובנה של המעבד(יhd4000( ) וגם את הכרטיס החיצוני HD7870 ? אני צריך לבטל משהו בביוס של לוח האם?, קניתי לבת מחשב חדש עם לוח אם H81 ומעבד 4670 + כרטיס מסך HD7870XT , כך בכללי אני מפעיל כל משחק מעולה על הגדרות גבוהות במסך 1680X1050.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חודש e6420 2gb 800mhz p5b-e והארד דיסקים בRAID צריך כרטיס מסך חזק מספיק למולטמידיה ואתרי אינטרנט כבדים, לא צריך משחקים, ולא צריך שיתמוך VISTA. מה כדאי לקנות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש הבדל בין הביצועים של כרטיס GeForce mx230 לבין השבב המובנה של אינטל במחשב נייד? המטרה היא לעריכת וידאו קלה/בסיסית עד בינונית ושימושים כלליים. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא זה P3 1000Mhz Gforce 2 MX 400 32MB 256MB SDRam 133mhz WinXP Professional Edition הלוח אם שלי עובד אם Apollo Pro Plus Chipset, ונדמה לי שזה הלוח, אבל אני לא בטוח.. 6VA693AM. אני מקבל ב 3DMARK 1482, וזה עוד עם אוברקלוק קטן לכרטיס מסך. אפשר להבין גם איך משחקים עובדים אצלי עם תוצאה כזו.. :-\ אני חיפשתי במאגר של 3DMark, וראיתי שיש אנשים שמקבלים עם אותו מעבד, ואותו כרטיס מסך, ואפילו רק 128 ראם, מעל 2500, ויש גם כאלה שעוברים את זה. 3000+.. אני חיפשתי בכל מיני מקומות אחרי טוויקים שונים, אבל שום דבר לא עזר לי, אז אני פונה אליכם כתקוותי האחרונה. מה יכולה להיות הבעיה ? מה עוצר את המחשב ? איך אני מעלה את הביצועים ? תודה מראש. :-X
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני בדילמה. בא לי לפנק את עצמי באיזה מסך 22 אינץ' סטייל T220\2253BW אבל אני לא יודע אם כדאי לי בהתחשב בעובדה שיש לי HD4850. אני לא רוצה להתפשר יותר מדי על ביצועים (יותר מדי זה בשבילי זה 20%), והייתי רוצה לדעת מאחרים שהחליפו מסך, ועברו מ1280 1024 ל 1680 1050 האם ההבדל משמעותי? פשוט אני עם מסך 17" מצ'וקמק בן 4. הוא אחלה מסך, עלה לי בסביבות 2,500 כשקניתי אותו (L1730B) ואין לי לגביו שום טענות מלבד זה שהוא כבר לא מספיק גדול על מנת לספק אותי ( :-* כן כן). אז מה דעתכם חבר'ה? אני עברתי כבר על כל הבאנצ'ים למיניהם, אבל בא לי לדעת מה אתם חושבים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, חומרה שיש לי: מעבד i3 3220 3.3 GH 3M זיכרון 8 G ספק חזק במחיר טוב 550W יצא לי לקנות כרטיס GTX 660 OC 2 G במחיר 500 מחבר. מבקש המלצה על בחירת כרטיס זה או המלצה על משהו אחר. . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ברשותי הכרטיס הנ"ל ובתור נוב מחשבים עשיתי טעות טפשית...הוצאתי חלק שקשור לכרטיס קול מהמחשב תוך כדי שהמחשב עובד ופגעתי במאוורר של הכרטיס מסך...הכרטיס הפסיק לעבוד וכנף אחת מהמאוורר נשברה...הפעלתי שוב את המחשב אם הכרטיס ולאחר מכן כבר היה מסך כחול... עכשיו השאלה היא אם יש אופציה לעשות משהו אם הכרטיס הזה או שכבר כדיי לזרוק אותו? 8) תגובות עדינות חברה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי 256mb FX 5500 . כן חרא של כרטיס אני יודע, הוא אצלי כבר נצח. השאלה היא האם הוא יוכל להחזיק את המסך שאני שוקל לקנות עם רזולוציה של 1920x1200 (נחשו איזה) כמו שאפשר להסיק מהעובדה שעדיין יש לי אותו, אני לא משחק בשום דבר שיצא אחרי 1999, והתירוץ שלי לקנייה של כזה מסך גדול הוא שהוא יראה מצויין על השולחן שלי. אה וסרטים. DivX DVD ובבוא הזמן HD כשיהיה זמין יותר להורדות והשכרה. אז מה אתם אומרים יחזיק איכשהו, נגיד לפחות עד שה HD יהיה זמין? ואם לא אז מה מומלץ כתחליף? אני לא רוצה שום דבר יקר עם יכולת עיבוד שלעולם לא תבוא לידי שימוש, רק כרטיס שיחזיק את הוידאו רץ ומסונכרן. אגב המחשב הוא 2x2.6 ghz עם ג'יגה RAM והרבה אבק וכבלים. הסלוט הוא, אבוי לבושה, AGP x8 בתודה אסף
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרה העיקרית היא ללכידת ווידיאו... האם הכרטיס הזה טוב יותר מATI WONDER?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש. אני מחפש משהו שאופטימלי למחיר ולא סתם כרטיס מפוצץ והכי טוב ב2500 ש"ח. התקציב הוא 2000 שקל אבל אם יהיו כרטיסים טובים למחיר בפחות אני אשמח. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל הקוראים, אני זקוק לכרטיס מסך עם יכולות עיבוד גרפיות טובות לצורך עבודה בתוכניות כגון MATLAB. האם הכרטיסים הסטנדרטים שמיועדים למשחקים בעיקר יכולים להתאים ? למשל R9600XT או NV5900XT ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת MSI מתכננת גרסה נוספת תחת מותג ה-Armor עבור המוצר הפופולרי מארכיטקטורת ה-Polaris המזדקנת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הינה קישור לאתר http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N68T256DH.htm# תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע עובד עם כרטיס 9500GT עם קירור פאסיבי, ואין ספק שאני נהנה מהשקט ומזה שאני לא יודע אם המחשב דולק או לא מרוב שהוא שקט, אבל החסרון... הכרטיס מאוד חלשת בשבילי לפחות, האם יש קירור פאסיבי שאפשר לקנות ולהחליף את הקירור שמקבלים עם הכרטיס ? או שיש לכם המלצה על כרטיס מיצרן מסוים שהוא ממש חרישי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כרטיס המסך של אחיין שלי נהרס לאחרונה והוא רוצה להחליף אותו בתקציב של עד כ- 1000 ש"ח, חדש בלבד. הכרטיס מיועד למשחקים, בעיקר GTA-V, truck simulator. עיקרי המפרט: i3-4150 8gb ram מסך FHD seasonic s12ii 520w עד היום הוא עבד עם gtx560 (וקצת התלונן עליו) אך זה שבק חיים. חשבתי לרכוש באילת r9 280x, זה נראה כמו הכרטיס הכי חזק בתקציב הזה.. יש אלטרנטיבות טובות יותר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו יוכל להגיד לי את הדגם של הצ'יפ של היציאה לטלויזיה עצמו בכרטיס hercules 3d prophet 2 Ti?? תודה מראש
-
שלום! תקציב: 300 חריגה מקסימלית: 350 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג כרטיס לעריכה כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? fifa, nba, אולי מירוצים קצת. - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? sony vegasהאם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס מסך? (אתם לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא! חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: לא, יחפש את הכי זולה. עניין התשלום (אין צורך לרשום איך אתם משלמים): לא משנה. מפרט המחשב :מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300 1.86GHZ לוח אם: INTEL DP965LT CHIPSET P965/G965 C1 כרטיס מסך נוכחי:gigabyte 8600gt 512mb ספק כוח: EVER-POWER ATX12V PW-400 מסך: sams…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=40756 החלטתי לקנות אותו גם בגלל המחיר והמראה המפתים וגם בגלל שכל התגובות שקראתי על מגוון מסכי החברה היו מעולות. וקראתי מלא: http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40757 http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=36982 http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=38373 http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=38448 http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40756 עכשיו השאלה שלי היא, מישהו פה התנסה בהם גם ויכול לזרוק איזה מילה טובה\רעה ? דבר אחד שאני לא מבין, למה באף מקום לא רואים את החברה הזאת, ואתר הבית שלהם כזה מוזר, שאי אפשר למצוא בו את הדגם הזה http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=129023
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מצב מביאים את 8600GTS מהיבואן במחיר של 600-1000 אבל אני לא חושב שאני אוכל לדחות את זה.. אז שווא לי לחכות ל 2600 ? *אני לא יכול להביא פה לאנשים אחרים במחיר הזה עריכה : אני יכול לדחות את זה ! איזה כיף @
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לפצל את המסך שלי ל2 אחד דרך vga ואחד דרך hdmi קניתי כרטיס מסך gigabyte gt 710 היציאות עובדות אבל אני לא יכול לפצל ראיתי שהווינדוס לא מזהה לי אותו כמו שהוא אלא מגדיר אותו ככרטיס מסך רגיל.. סטנדרט בטעות זרקתי את הקופסא עם שאר הדברים ולא שמתי אם יש דיסק באתר של gigabyte לא מצאתי דרייברים ודרך geforce נוא לא מזהה שיש לי כרטיס מסך שלהם איך אפשר למצוא דרייברים לזה? אני צריך לשני סוגי מערכת הפעלה ווינדוס 10 32 ווינדוס 10 64 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מתי יוצא ה98GT? והאם כשהוא ייצא המחיר שלו יהיה מקביל ל 88GT? כדאי לחכות ל98GT? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-