עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 1. האם יש הבדל משמעותי בין Geforce 8600GT לבין Geforce 8500GT (זה תוספת של 130 ש"ח, שזה כמעט 50% יותר, האם זה מצדיק את התוספת?) 2. ומה דעתכם על החברות הבאות ל Geforce, איזו מומלצת ואיזו זבל? Gigabyte Palit Sparkle FORSA BFG Triple D XFX והחברות הבאות ל RADEON ? Gigabyte Sapphire Palit Leadtek PNY ATI HIS MSI 3. האם יש הבדל רציני בביצועים בין כרטיסים עם DDR2 לכרטיסים עם DDR3? 4. האם יש הבדל בביצועים בין 256MB ל 512MB (או ל 1GB)? זה תוספת של כ 50 - 100 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by or2077,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהתחדש ב4850, עכשיו ראיתי כמה ואני קונה מIQPC ורק משם מסיבות שאין לי סיבה לפרט פה, והדגמים שם עם קירורים די צולעים אז אני רוצה לירכיבו לי את הקירור הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4395 אז רציתי לשאול אם אני יכול ללכת על הPALIT שהוא הכי זול ולא לקחת את הקירור שלהם או שאני כבר רלך על אסוס ג'יגהביט למרות המחיר הגבוה יותר, ועוד דבר, אני עדין מתלבט בין ה4850 ל4870 ואם מישהו פה יכול להביא לי השוואה של תוצאות 3DMARK של שני אלה ראש בראש. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by dyn,

שלום, מכיוון שהכרטיס מסך שלי נהרס לגמרי עקב התחממות יתר (זאת לדעתי הסיבה) החלטתי לרכוש כ.מסך חדש. (מפרט מחשב מימין) השאלה היא מה הוא הכרטיס מסך החזק ביותר בשוק היום שכדאי לי לקנות? חשבתי ללכת על ה ATI 4870X2. אני מחפש כ.מסך שיתן לי ביצועים גבוהים ברזולוציות גבוהות וגם שישמור על טמפ' טובות, בעיקר במאמץ, אם יש צורך אני מוכן גם לקנות קירור לכרטיס. תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. כולם מדברים על FPS שכרטיס המסך מצליח לתת במשחקים שונים , אבל איך מודדים את זה ? יש תוכנות ספציפיות ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by xZiPeR,

שלום לכולכם, לאחרונה פניתי לTMS בקשר לעלייה במחירי כרטיסי המסך (בעיקר), והם הציעו לי בתגובה את הכרטיס 8800GT של PALIT במקום של SPARKEL שהיה במפרט המקורי שלי. הכרטיס של PALIT באמת זול בהרבה - 1394 ש"ח, אבל.. הוא מגיע עם אחריות של שנתיים בלבד + בחיים לא שמעתי על החברה הזו. אז עזבו כרגע את האחריות - החברה הזו טובה (מתוכנן OC בסיסי) ? שווה את המחיר ? כמו כן, הם הציעו לי להחליף את הזכרונות של Gskill מהמפרט שלי לשל OCZ, אבל עם זה לא אמורה להיות לי בעיה.. נכון ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%99%d7%a9-gtx-970-%d7%96%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%a8%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. גל הגרסאות הייחודיות מגיע - לקחנו את ה-Radeon RX 6800 Nitro Plus של Sapphire לביקורת על מנת לגלות האם גרסת צד שלישי מתקדמת היא הבחירה הנכונה של הכרטיס הזה מ-AMDלכתבה

8. יש לי את הHD6870 1Gb הישן שלי ובידיוק התחדשתי בHD7870 2Gb האם ניתן לעשות crosfire בנייהם? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Soinobi,

אז יש לי שני Sapphire HD6950 2GB ושמתי לב שכשאני משחק כרטיס אחד משתמש כמעט במאה אחוזים ממנו והשני בקושי עושה משהו כאילו הוא לא פעל, אז פעם זה לא היה קורה והייתי יכול להריץ הכול על הכי גבוהה ומה שקורה היום מגביל אותי משמעותית בהגדרות, ב-CCC הכל פועל כדי ששניהם יפעלו ביחד ועברתי שם על כל ההגדרות והכל כמו שצריך. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כאן!

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by saarxee,

שמעתי שמדברים על דרייבר הבטא החדש של 14.4, אבל באתר של AMD אני רואה שיש גם רשמי: מה עדיף להוריד? http://prntscr.com/3dj5q5

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הגעתי למסקנה שעדיף לקנות כרטיס מסך חדש כי המאוורר התקלקל בכרטיס מסך הישן שהיה nvidia geforce gts 250 מעבד: intel core 2 duo e8200 לוח אם: asus p5k ספק כוח:enermax liberty 400w משחקים שאני משחק פרו אבולשן ופיפא תקציב מקסימום 400 ש"ח מגורים: ראשון לציון באיבורי המליצו לי עליו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8444 מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שנת 2016 מתקדמת לה לאיטה, וכעת נראה שאנחנו מתכנים למצב בו דור כרטיסי המסך החדשים של AMD ושל NVIDIA יושק לקרב ראש בראש ישיר במהלך תערוכת קומפיוטקס 2016, וקרב ראש בראש ישיר נוסף בין המעבדים החדשים של אינטל לדור החדש של AMD שיתרחש ברבעון האחרון של השנה שנת 2016 הוגדרה מבעוד מועד כאחת מהשנים המסקרנות והמשמעותיות ביותר שנתקלנו בהן בעולם החומרה, עם קפיצות לתהליכי ייצור חדשניים עבור מרבית קטגוריות המוצרים בשוק בתוספת להשקתן של ארכיטקטורות מעודכנות שידעו לנצל את השידרוג הטכנולוגיה באופן מיטבי. עם זאת, הרבעון הראשון של השנה כבר בדרך לסיומו – ובינתיים נראה שנצטרך להמתין עוד קצת לפני בואן של הבשורות הגדולות. לפי שלל דיווחים חדשים שונים ברשת, דורות כרטיסי המסך החדשים של NVI…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by leahd3,

יש לי 7870 קרוספייר מעבד i5 3550 corsair 750 watt GB ud3h z77 8gb corsair memory מעוניין המלצות לתחליף למערך ניתן המלצה לכרטיס בודד אן מערך קרוספייר אחר תקציב כ 1200 שח תודה מראש לעוזרים

14. Started by namix,

היי חברה ברצוני לשדרג לכרטיס מסך חדש אשמח לייעוץ והכוונה תקציב עד 1350 מארז : http://www.thermaltake.com/products-...?id=C_00001820 ספק : corsair GS 600w מעבד: I7 3770K קירור mugen 3 + וונטות בכל מקום אפשרי לוח אם אקסטרים dz77ga-70k intel ssd 520 series 180gb WD BLACK 1t זיכרון : corsair 8G 2X4 כרטיס מסך קיים : Gigabyte gtx 560 ti

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, התקנתי לאחרונה את הדרייבר האחרון, 13.2 BETA 7 והוא פתר לי בעיות במשחק CRYSIS 3. אולם, כרגע ה-CF אצלי מבוטל (ניקיתי את המחשב והגשר נותק כשהוינדוס עלה תחילה). כרגע אני יכול לבחור לאפשר את ה-CF, ואז כשאני לוחץ על APLLY, לא קורה כלום. הוא ירוק, כך שכן הוא לחיץ אבל בפועל לא קורה כלום אולי זה באג בדרייבר החדש, למישהו יש ניסיון עם זה ב-CF ויכול לבדוק אם גם אצלו זה לא עובד? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ^Z^,

תהנו נב - גנבתי לterjen ול3dgod את הג'וב ;D

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום קניתי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת אם אפשר לקבל המלצה למשחקים חדשים שאפשר להריץ עם הכרטיס הזה בסבבה אני מודע לעובדה שזה כרטיס מיינסטרימי למהדרין... ודבר נוסף הכרטיס תומך ב- Shader Model מה זה נותן? תודה מראש על הסיוע

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by EyalOnn,

רציתי לדעת האם הכרטיס הזה יכול לעבוד עם ספק ג'נרי פשוט? ואם לא איזה ספק במינימום השקעה אני צריך בשבילו?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by g1zey,

טוב אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם PCI-E ועד היום חשבתי על ה 6600GT וכולם אומרים שזה אחלה דגם וזה . היום ראיתי בפאנדה וזיגזג x800 256MB ו x800 128MB הסתכלתי באתר של גיגה בייט ושם מראים רק את ה 256MB וכאילו לא מכירים בדגם של 128MB השאלה הראשונה היא : 1) האם קיים דגם כזה עם 128 מגה בייט ? 2) האם ההפרש ביניהם (500 שקל ) שווה את זה ? 3) האם ה x800 128MB עדיף על 6600GT . *זה לא הפרו ! זה הדגם הרגיל !

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by swisaman,

היי, ברשותי HD5850 מומהר. הוא דיי מתקשה להריץ משחקים בצורה טובה על 1680x1050 והגדרות גבוהות. התקציב שלי דיי מוגבל(באזור ה800 ש"ח),לכן חשבתי על לקנות כרטיס מסך משומש. בעקרון התקציב שלי מאפשר HD6950 וGTX570. אני נוטה לכיוון ה6950 בגלל ה2GB,אני אחפש אחד שניפתח כבר לHD6970. האם הכרטיס יהווה שידרוג טוב ל5850 שלי ? או שמא עדיף לחסוך ולחכות לדור הבא ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, יש ברשותי GTX570 (למרות שזה פחות משנה), ולפני כמה זמן קפצה לי הודעה שקיים עידכון חדש לדרייבר (295.73) ואני היום החלטתי לעדכן. אבל יש משהו שמסקרן אותי תמיד: - אם אני מעדכן 'כל הזמן' את הדרייבר (אני מתכוון לזה שאני עושה UPDATE כל פעם - אבל מתי שקיים) - האם זה בעצם מזיק לו ? למי שבכל זאת לא הבין: אני מתכוון לזה שנגיד אם קפצה לי הודעה שיש עידכון חדש(לא בטא רק WHQL) זה מזיק לכרטיס או למחשב עצמו ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום אני קונה מחשב חדש עוד כמה זמן ויש לי מלא התלבטויות בין כרטיסי מסך יש המלצות לכרטיס עד 700~900 שקל בערך? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Pavlik,

שלום,רציתי לדעת מה גורם למסכים מסוג CRT להציג תמונה לא ברורה? כאילו לא מפוקסת כזו... זה בולט במיוחד בטקסטים ובמערכת ההפעלה עצמה...הכל נהיה מטושטש ולא ניתן לקריאה.. מעניין אותי אם אני יכול לעשות עם זה משהו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by asafmanor,

מה ההבדל בין הרדיאון 9700 הרגיל לבין הFireGL המקביל שלו? האם יש לרדיאון גרסת פרו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by iyehuda,

מאז שהתקנתי את ה DRIVER של NVIDIA ל MX 200 64M במסך מחשב אני רואה תמונה חדה אבל בטלוזיה התמונה לא מספיק חדה ואין מספיק צבע בולט כאילו שמו שקופית צהובה על התמונה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים