כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים לגבי כל הקונסולות החדשות, הPS3, ה Wii והXBOX360 שכבר יצא, האם יש להם מאיצים גרפים בעלי יכולות יותר גבוהות לאומת הכרטיסים היקרים של VIDIA וATI?????
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס גרפי טוב במחיר של עד 1000 מקסימום רצוי פחות. לא משנה עם זה ראדון או גיפורס (למרות שאני נוטה קצת ל leadtek geforce). איזה כרטיסים טובים יש במחיר הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר טוב קנה את הכרטיס הנ"ל של SAPPHIRE למחשב די ישן : לוח - GIGABYTE GA-M59SLI-S5 מעבד - ATHLON x2 64 6400 זכרון - 2 סטיקים של 1GB של קרוסאייר הספק הוא HEC 500TD-TF הרכבנו את הכרטיס מסך ואנחנו לא מקבלים מסך של BOOT ולא מגיעים אפילו לביוס.. פשוט שומעים תקתוקים מוזרים כאלו.. לא ברור מה פשר התקתוקים האלה ומאיפה הם בוקעים. זה משהו חלש כזה שנשמע כמו סימן כלשהו שהלוח-אם מנסה לתת לנו. ניסינו את הכרטיס על המחשב שלי והוא עובד פיקס. (המפרט שלי לצורך העניין מופיע כאן בצד למי שמעוניין לראות..) ניסינו את הכרטיס שלי על המחשב שלו והוא עובד פיקס. ( HD4850 ) שערנו שזה אולי קשור להספק של הספק , אבל ירדנו מזה די מהר משתי סיבות : 1) הספק שלו סביר יחסית ואמור להחזיק את הכרטיס הנ"ל…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או מחשב נייח הכולל Intel ארבע ליבות Core i5 3450 Ivy Bridge לוח אם Gigabyte GA-H61M-D2H ספק כוח In Win POWER MAN IP-S 450BQ3-3 450W Sapphire AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 Intel® Core® i5 3450 3.1GHz Ivy Bridge צורב LG SATA DVD זכרון Kingston DDR3 KVR1333D3S8N9/ 4G דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX ה210 מתחמם מהר מה שגורם למחשב להיות קפוא תוך מספר שעות ואז אני חייב ללחוץ על ריסט. כאשר אני מריץ בדיקה לכרטיס מסך, המחשב תוך 3 דקות קופא (התקלה חוזרת מיד) הוא במצב רגיל מעל 90 מעלות מלבד הכרטיס מסך הטמפרטורות בסדר? (המחשב בלי תכונות ברגע, חוץ מESET) לכן אני רוצה לקנות את ה-7730, השאלה להחליף אותו במחשב שבו יש את ה210 או להחליף אותו במחשב בו יש את הכ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים ! מבקש את עזרתכם בעניין , אני עובד עם תוכנות revit 2009 ועם 3dmax בעלי מנועי רינדור v-ray ו mental-ray ואני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הנ"ל , מכיר כאלו שעובדים עם הג'יפורס וטוענים לביצועים טובים ומצד שני כאלו שממליצים על הקוואדרו שתומך בדרייברים , שניסיתי להתעמק בביצועים של כל אחד ואחד גיליתי שזה לא קל בככל העסק הזה. מבקש את עזרת המומחים . http://www.nvidia.com/object/product_geforce_gtx_260_us.html http://www.nvidia.com/object/product_quadro_fx_580_us.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך לקנות? אני יכול לקנות את TI4200 של ABIT ב 1000 שקל האם עדיף חברה אחרת בקצת יותר כסף או אפילו כרטיס אחר כמו שאמרת יש לי 1000-1300 תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו הזמין את הכרטיס הזה מ-tmsfox וגם קיבל אותו? לי הם אומרים שבוע אחרי שבוע שהכרטיס צריך להגיע השבוע... מישהו קיבל תשובה אחרת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, אז ככה נידפק לי הכרטיס מסך (GEFORCE 7600GT) ואין לי כל כך הרבה תקציב עכשיו ואני מתלבט פה בין 2 שמצאתי אחד מהם הוא :9400GT Synergy 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E והשני GT210 Synergy Ed 512MB GDDR2 DX10.1 DVI HDMI PCI-E איזה מהם יותר טוב?מבחינת FPS ומתאים יותר למשחקים(לא כבדים מאוד)? ועוד שאלה הם מתאימים ללוח אם DG965SS? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס טוב יותר? יש לי אופצייה לבחור...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו זאת שיש לHD7970-DC2T אני רוצה למצוא ולשים כזאת לHD7950-DC2T שיש לי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לקראת רכישה של מחשב חדש ויש לי התלבטות בין כרטיסי המסך ATI Radeon ו- NVIDIA GeForce (אני מדבר בכללי ולא על כרטיסים ספציפיים. השאלה שלי איזה מבין השניים מתאים יותר למשחקים? במה אחד עולה על השני (יתרונות/חסרונות)? אני אישית קראתי ביקורות טובות על ATI אך חברים אמרו לי שלמשחקים מתאים יותר NVIDIA תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתם את הזוועה הזאת Gainwards Ultra FX 1000 ? אני לא מאמין שמישהוא מייצר כזה כרטיס מכוער ;D 7DB עלק, חברה קקיונרית
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם לידע כללי הרוב ממליצים פה על 7600GS למשל הדגם הזה:http://logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=9057 הוא טוב? כי הוא 128BIT וראיתי לחיבור PCI-E שיש 256 BITS וGDDR3 מה אתם אומרים על זה? ------ ושמעתי ש6800XT לAGP הוא מין גירסא של 6800LE ? מה אתם אומרים על זה: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=268341 ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך sapphire 5850 ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותו לטלויזיה רגילה..... אשמח לתגובה מהירה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מתי תיהיה הירידת מחירים ל4870 ומה יהיה המחיר החדש שלו? האם פחות מ1000? תודה אריאל
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט: http://i53.tinypic.com/242zhio.jpg 2 כרטיסי מסך למי שפיפס ואלה הביצועים: http://3dmark.com/3dm11/1790874?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1790874%3Fkey%3DbmtyCHvXte6QyFcVRXPwu65k5S6exN
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה אל תתייחסו למחירים , ערך , פשוט תגידו לי מה עדיף - GF 6800 ULTRA + lg 700P או GF 6800 GT + viewsonic 19 inch (לא זוכר את הדגם של המסך... אבל אחד טוב) אל תתייחסו בבקשה לדגמי המסכים , השאלה פה פשוטה , 6800 אולטרה עם מסך 17 או 6800 gt עם מסך 19??? האם ההבדל בביצועים שווה פחות חוויית משחק?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לאחר הרבה התיעצויות נסגרתי על מחשב המבוסס על מעבד i3-530 ולוח אם H55 אין לי דרישות גבוהות מכרטיס המסך. מקסימום סרטים מפעם לפעם באיכות סטנדרטית, ובתחום המשחקים פיפא 2010 ורולרקוסטר טייקון 3 זה כרגע פסגת השאיפות של הילד בן ה-7, וגם זה לא חייב רזולוציות מקסימליות. מה שכן, מדי פעם אני עורך סרטים משפחתיים במובי מייקר, אבל למיטב הבנתי דווקא פה אין משמעות גדולה לכרטיס. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? מבחינת תקציב אני מוכן להוציא גם 500 ש"ח, השאלה אם יש צורך בכלל? אולי עדיף משהו ב-200 ולשדרג בעתיד אם יהיה צורך? ושאלה של בורים, אפשר פשוט להשתמש בכרטיס המוסנה על הלוח אם למטרות שציינתי למעלה או שהוא ממש לא יעיל? תודה דודי דודי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חיפשתי בפורום ובעוד כמה מקומות על איך להפעיל CROSSFIRE ב9.12 ולא מצאתי... הכרטיסי מסך הם HD5770 ו HD4850.. הקטע הוא שהCCC מזהה שניים אבל אחד מהם מוגדר DISABLE ואין לי אפשרות להפעיל אותו, או אפשרות לCROSSFIRE בכלל... הלוח תומך בHYBRID CROSFIRE
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזה AVER MEDIA AVER TV ואני רוצה לחבר אותו לטוויזה{בא יש לי ייס} הבעיה שבקופסא הם לו הביאו לי את החיבור הנחוץ הם הביאו חיבור לחיישן של השלט וחיבור לכרטיס קול? אבל לא לטלוויזה עכשיו אני צריך ללכת לחנות ולקנות את החיבור אבל אני לא יודע מה השם שלו ויש מלא יציאות בממיר של ייס וגם בטלוויזה עצמה אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי בשם של החיבור כדי שאני יכול לדבר עם המוכר עוד בעיה קטנה זה החיבור לכרטיס קול הם ציפו שהכניסות של הכרטיס קול שלי היו מאחורי המחשב על כרטיס הרחבה אבל הם נמצאים על ראק חיצוני והקבל קצר מידי ושאלתי היא האם אני יקנה קבל תואם ארוך האם אני יאבד מהביצועים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפסטיבל סביב כרטיסי המסך החדשים של AMD ממשיך גם כעת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
OK יש לי כרגע GF2 Ti של הרקולס עם TV-OUT הבעיה היא שאני רוצה לראות גם על הטלויזיה וגם על המחשב באותו הזמן והכרטיס לא תמוך בשניהם ביחד אני צריך משהו אחר שיתן לי TV OUT באיכות טובה יש מוצר כזה כרטיס שמיועד רק ל TV-OUT ? תודה מראש רוי נ.ב. היה לי עד עכשיו 8500 le של הרקולס אבל החלפתי עם אח שלי ... הוא צריך את זה יותר ממני וחוץ מזה ה TV-OUT שלו עשה המון בעיות ... תתרחקו מ ATI אם אתם יודעים מה טוב בשבילכם
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מצב מביאים את 8600GTS מהיבואן במחיר של 600-1000 אבל אני לא חושב שאני אוכל לדחות את זה.. אז שווא לי לחכות ל 2600 ? *אני לא יכול להביא פה לאנשים אחרים במחיר הזה עריכה : אני יכול לדחות את זה ! איזה כיף @
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-