כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, כרטיס המסך במחשב של האחיין שלי הלך לעולמו והוא רוצה אחד חדש. איזה כרטיס יוכל להחליף אותו כראוי מבלי שהמחשב יהווה צוואר בקבוק? יש עדיפות לכרטיס של Nvidia. הכרטיס שמת: Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 מפרט המחשב: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Asus B85M-G for 1150 Hynix DDR3 8GB 1600 כמו כן הוא רוצה להוסיף עוד סטיק של 8gb זיכרון, האם זה יועיל? המחשב מיועד לגיימינג. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שטני מתקין את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA כל משחק שאני מעלה ניתקע מה לעשות???
-
אחד עם 256 DDR3 או עם 512 DDR2? תודה שתי הכרטיסים של Point Of View ההפרש במחיר שלהם הוא קטן מאוד! איזה מהכרטיסים האלה יתנו יותר ביצועים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב p.2400 ht 256 ddr ge froce 4 mx 440 128 mb יעבוד לי טוב?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אמור לקבל בימים הקרובים כרטיס כזה: Palit gf fx 5700LE 128MB/128BIT או 5700 V אני לא זוכר בדיוק.. אני יודע שיש הבדלים.. אבל עזבו לא משנה. ראיתי דיעות חלוקות בפורום.. חלק אמרו שהוא גרוע וחלק אמרו שהוא סביר.. ואיך הם בהשוואה לoctek? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי: Intel Core i5 4590 Gigabyte GAB85MD3H SeaSonic S12II-520W DDR3 1600MHZ 16GB אני משחק במשחק אנדרויד על האימולטור (NOX - ניסיתי גם אחרים אבל התוצאה זהה) וכל פעם שאני מפעיל את המשחק המחשב מתחיל לזחול בצורה שלא מאפשרת לעשות שום דבר אחר. מחפש להוריד את המעמסה מהמעבד בהשקעה המינמלית האפשרית על כרטיס מסך (מעדיף קירור פאסיבי או מאוורר כמה שיותר שקט). מצורף צילום מסך של מנהל המשימות בזמן שהאימולטור מופעל עם המשחק. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב: radeon 9250SE או geforce fx 5200 עם 64 BIT זיכרון: שניהם בעצם בעלי 64BIT זיכרון - אז למי יש ביצועים יותר טובים?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מפרט חדש, ויהיה בו שני כרטיסים HD6850 אני קונה בTMS אז האופציות שלי הן: http://tms.co.il/product/8825 http://tms.co.il/product/9125 איזה לבחור? בGIGABYTE יש שני מאווררים, זה קריטי?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
X700XT VS 6600GT לפי דעתי מי שיקח הוא מי שיהיה לו את יחס הביצועים-מחיר הכי טוב! הקרב מאד צמוד.... אך! ל6600GT יש יתרון, בנוי בתוכו מנוע shrader model 3.0 (אין אותו עדיין במשחקים) מה שיבטיח לו אריכות חיים כלומר הוא יהיה כבר מוכן למשחקים חדשים מהדור החדש שיצאו עם מנוע זה...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מצב מביאים את 8600GTS מהיבואן במחיר של 600-1000 אבל אני לא חושב שאני אוכל לדחות את זה.. אז שווא לי לחכות ל 2600 ? *אני לא יכול להביא פה לאנשים אחרים במחיר הזה עריכה : אני יכול לדחות את זה ! איזה כיף @
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז אני כמעט שנה עם הכרטיס מסך הזה ורציתי לשאול אם שווה להחליף אותו בכרטיס אחר בטווח מחיר של עד 1.3K או שלהישאר איתו עד שהמחירים של הכרטיסים האחרים בשוק ירדו מעט? תוודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נורא מתלבט בין שני המסכים מישהו יכול להמליץלי על מסך כלשהו מי יחזיק יותר זמן יותר טוב ההפרש לא גדול. אך מסך 955 הוא 19 אינץ'.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחר אני כנראה קונה XBOX ומאחר ואין לי טלוויזיה בבית, חשבתי לחבר אותו בינתיים למחשב. ההיגיון אומר לי שהאקסבוקס מתחבר דרך AV בכבלים של RCA. במחשב אין כאלו. יש לי איזה כרטיס חיצוני USB TV שדרכו אני אוכל כנראה לחבר את ה-XBOX, אבל הכרטיס אינו איכותי ויפגע באיכות הגרפיקה. טלוויזיה אני לא יכול לקנות כי מה שאני מחפש עולה מינימום 3000 ש"ח ואין לי סכום כזה כרגע. אשמח לדעת מה אני צריך לקנות למחשב בשביל לחבר אליו את האקסבוקס, איזה סוג של כרטיס אני צריך? והאם יראו יותר טוב מאשר בטלוויזיה (מבחינת רזולוציה וכו') תודה רבה ושנה טובה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות מסך 17" LCD (כרגע יש לי 17" CRT) האפשרויות בתקציב הם MAG LT765 או BENQ FP767 (יש גם MAG 18" ב-400 ש"ח יותר) האם למישהו יש נסיון (טוב או רע) עם המסכים הנ"ל? איזה עדיף? השימוש במחשב הוא לסרטים אבל לא למשחקים האם יש הרבה בעיות של DEAD PIXELS במסכי LCD? האם 17" LCD מספיק בשביל רזולוציה של 1280X1024? או שזה קטן מדי? האם זה שאין להם DVI זה חסרון רציני? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי בטוח ש HD 5450 עולה 170-200 שח, באתר של AMD מצויין שהציפסט תומך ב1.4. אבל בפועל ראיתי כרטיס של power color שתומך רק ב 1.3 , ושאר החברות בכלל לא מציינות איזה תמיכה . מישהו יכול לעזור\ליעץ ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד בפני קניית מחשב נייד ואני רואה שלכל אחד יש סוגים שונים של מסכים. מישהו יכול אולי להפנות אותי או לחומר המסביר מה ההבדל בינהם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן כולם, Gainward מתכוונת לשחרר גרסא מיוחדת משלה לצ'יפ המיוחל של NVIDIA הלוא הוא הGeforceFX. היא טוענת שעקב הרעש האדיר שעושה הכרטיס נאלצה לבנות מערכת קירור יחודית משלה שמקצצת את הרעש של הכרטיס ל7dB במקום 70dB בכרטיסים שהחברות האחרות מתכוונות לספק. כמה נצטרך לשלם על החמוד? באיזור ה650 יורו (כן כן, לא טעיתי - 650) לינק למסיבת העיתונאים הרשמית
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
NVIDIA מציתה את הדמיון של חובבי החומרה במחשבים ניידים עם דגם Quadro RTX 6000 חדש ועוצמתי ביותר. יש תקווה גם לגרסת גיימינג בהמשך? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי GF2 Ti של INNO 3D יש איזה תוכנה?
-
שלום לכולם, אחרי 8 שנים הגיע הזמן לקנות מפלצת גיימינג חדשה, לצערי בתקופה הזאת יותר זול לקנות בית מאשר כרטיס מסך אבל בכל זאת, חשוב לי להבין כמה דברים לפני הקנייה. נתחיל מהמסך, אני מתכנן קנייה של מסך חדש, כרגע עם 23 אינץ' של סמסונג, ויש פה כמה התלבטויות לפני שאני נכנס לכרטיס מסך : הטווח ביני לבין המסך כרגע הוא די קצר, ולכן קניתי 23 ולא גדול יותר והוא שירת אותי נאמנה מבלי להרוס את העיניים. המסך החדש יהיה גדול יותר (לא סגור בכמה) אולי גם קעור, ופשוט אתלה אותו מולי על הקיר במקום על הסטנד וככה ארוויח עוד כמה סנטימטרים למרווח בינינו כדי שאוכל לקנות מסך גדול יותר ולהרוויח טווח של בערך 70-80 סנטימטר בינו לבינו ( כרגע הטווח נמוך יותר). השאלה זה איזה מסך מומלץ בטווח…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עזרה דחופה איזה כרטיס עדיף שATI 9800PRO 256-BIT או 6600GT 128-BIT חייב עזרה יש לי זמן להחליט עד ליום-א {תודה אין הבדל במחיר} נ.ב. האם קיים גם 6600GT 256-BIT תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה] ישא איזה כרטיס מסך AGP שיכול להראות לי סרטים באיכות HD זה למחשב לקולנוע ביתי פנטיום 4 1 גיגה זיכרון תקציב עד 600 שקל תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני נמצא בבעיה כבר שנה שלמה, ואף אחד עדיין לא הצליח לעזור. לפני שאני שולח את הכרטיס לבדיקה, אני צריך להיות בטוח שזאת בעייה חומרתית. אז זאת הבעיה: בחלק מהמשחקים אני רואה ריבועים בכל מיני צבעים בכל המשחק, ואחרי כמה דקות המשחק לרוב נתקע ואני צריך לרסט את המשחב. הנה תמונה מהבעייה מהדמו של COD2: קורה בעוד המון משחקים, שמתי לב שזה במיוחד קורה במשחקים כבדים יחסית (למרות שניסיתי להריץ את ה COD2 על רזולוציה נמוכה יותר (800 על 600) אבל הבעייה עדיין קיימת). החלפתי המון דרייברים, ורב היום החלפתי מה 5.7 ל 5.9 החדש, עדיין הבעיה ממשיכה. מדובר בכרטיס מסך Msi radeon 9800pro שנקנה בנעה מחשבים לפני כשנה. מה לעשות? :s05:
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתוכנה שנלוות לכרטיסי המסך של AMD, יש אופציה של AMD OVERDRIVE. (התוכנה ידועה גם בשמה לשעבר Catalyst control center) CCC.EXE ושם לכאורה אני יכול להמהיר את המהירות של הכרטיס מסך, והזכירון שלו. אם אני משנה שם , זה סוג של OC? בהגדרות ברירת מחדל של התוכנה זה דווקא מאופשר (על 850MHz ו- 1200MHz) , אני יכול לבטל את זה ואז זה ישתמש בהגדרות הרגילות של הכרטיס מסך. מה עדיף? איזה הגדרות כדאי להשים שם? (כרטיס HD5770) אני חושב שממש היה שיפור בביצועים באיזה משחק.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יצא לעבוד עם הכרטיס מסך הזה? איך הביצועים שלו? למה הוא מקביל אצל NVIDIA ו ATI?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-