כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
היי, כשאני בא לרכוש כרטיס מסך באותה הרמה;אז איזה סוג כרטיס מסך יותר טוב/מוביל/מתקדם/עדיף לאותם השימושים ו/או בקיצור - מהו יצרן/סוג כרטיסי המסך הטוב ביותר והמומלץ ביותר בעולם? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים קניתי את ה ATI RADEON 9600 PRO של חברת POWERCOLOR, ראיתי בעמוד הראשי וגם בכתבה http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041018053632.html שנתגלו בשוק דגמים מזוייפים שהם בעצם דגמים חלשים יותר שעשו להם OVERCLOCK ... השאלה שלי, איך אני יכול לברר אם הכרטיס שלי מזויף (CHIPSET 9550) בלי כמובן להסיר את המאורר קירור והמשחה מעליו כדי לדעת... יש איזה תוכנה או משהו ? למישהו אחר גם יש כרטיסים מהחברה הזו ?
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך כמו ati1950pro שנקנה היום יתמוך בעתיד בקיירקט אקס 10 באמצעות עדכון דרייבר ? השאלה תקפה גם לסוגי כרטיסים אחרים !
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ירכבתי לחבר שלי מיפרט עם הכרטיס הזה והוא כבר הרכיב תמחשב בבית אבל הבעיה שיש לו מסך LCD 17 הרזולוציה הכי גבוה 1280X1024 ויש לי תחושה שיש לו צווארר בקבוק לא קטן, ביגלל שבמשחקים הוא מקבל ב20FPS יותר מימני תוכלו ליראות תמערכת שלי בצד האם זה בסדר לכרטיס כזה ?
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
למה צריך הרבה זיכרון RAM כדי שכרטיס מסך חזק ינוצל עד הסוף, הרי הכרטיס בא עם זיכרון משלו... :
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני כחודש מסך LCD של LG מדגם L1710B ואני מאוד מרוצה ממנו, אך אני חווה תופעה שאשמח לדעת אם היא רגילה במסכי LCD: בזמן גלילה של המסך ישנה רמה מסויימת (ומעצבנת) של ריצוד של האובייקטים על המסך (טקסט, תמונות...). זו תופעה שונה ממריחה שמאפיינת Ghosting. למסך שרכשתי יש זמן תגובה טוב של 16ms ולכן התפלאתי. אשמח לשמוע ממשתמשים נוספים שברשותם מסכי LCD ובפרט מבעלי המסך הר"מ אם הם חווים את אותה התופעה. הרבה תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בעוד כשבוע ומתלבט האם לקנות את Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI או את Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail ההבדל ביניהם הוא כ 100 ש"ח. אני קונה כרטיס מסך פעם ב4-5 שנים ולכן מעוניין שישרוד כמה שיותר, במשחקים וסרטים. האם ההפרש במחיר שווה את ההשקעה?
-
- 12 תגובות
- 903 צפיות
-
-
זה מסך מצוין בחיים שלי לא ראיתי מסך כזה מדויק ויפה,רואים את הצבעים מאד יפה וכל זה.. אבל אני רק עצוב מסיבה אחת. לפני זה היה לי SONY SDM S73 וכמו שאתם יודעים ה LCD היה צבעים יותר יפים וחיים (לדעתי) והוא גם יותר חד. MORTAR כנראה שאתה לא כיוונת את המסך טוב ,או שקיבלת מסך פגום כי לדעתי זה מסך מצוין!!
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם הספק שלי יחזיק 4870 ללא בעיה? המפרט שלי רשום בצד. כמו כן הספק שלי הוא HEC ACE480 480W תודה.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ 3dmark 2001se אני מקבל תוצאה של 12100 האם זו תוצאה טובה למערכת כמו שלי
-
שלום לכולם יש לי כ. מסך SAPPHIRE R7 260X חדש. הייתה לי בעיה במחשב שהתחילה כאן (אין צורך לקרוא את הכל, רק את הסוף) http://hwzone.co.il/community/threads/538831-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%A8%D7%A7-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%90%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%9C/page3#.U30Xe_l_tZ8 בקיצור , מסך שחור חוזר ונשנה עד שהשתכנעתי על סמך פורומים מחו"ל שכנראה מדובר בתקלה בדרייבר של כ. מסך ואף ווידאתי זאת ע"י החזרת כ. מסך ישן למחשב שעבד יפה מאוד והתקלה לא חזרה. לפני כן ניסיתי אין סוף דרייברים לכרטיס החדש והתקלה תמיד חזרה. לקחתי הכרטיס לחנות למימוש האחריות ולשמחתי יום למחרת התקשרו ואמרו שהכרטיס הוחלף לחדש !! באתי הבייתה שמח וטוב לב עם כרטיס חדש בקופסה בתקווה לחי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית גייסה את מפתחת אמצעי הקירור האוסטרית עם החיבה לצבעי חום ובז' לשיתוף פעולה ראשון מסוגו עבור כרטיס GeForce RTX 3070 מאסיבי ביותרלכתבה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
- 1 follower
-
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיהדרך ה TVOUT והוא לא מזהה שהיא מחוברת. ב DISPLAY OPTIONS סימנתי V ב FORCE TV DETECTION עכשיו הלכתי ל DISPLAY MANAGER ושם בחרתי את הטלוויזיה ובאמת רואים. הבעיה שאחרי ריסטרט שוב הוא לא מזהה את הטלוויזיה. לא מחובר מסך ומדובר על דרייברים CCC 6.1 . מה הפתרון לבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי כמה עולה הג'יפורס 8800GTX אצל גלקסי מחשבים בבקשה וכמה עולה הג'יפורס 8800GTS אצל גלקסי מחשבים בבקשה ממכם.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי חקירה מעמיקה בחיפוש של הפורום (שדא"ג 50% ממנו הם ויכוחים לא עניינים בין החברים ) + פורומים אחרים + זאפ (שיש לי תחושה חזקה שחלק "מתגובות הגולשים" בו הם של בעלי עניין ) + ריביו בגוגל ... ו מכיוון שאני זקוק למסך באופן די דחוף ובעיקר למשחקים כבדים להלן הנבחרים: (מחיר /דגם /חנות) Hyundai Q17 ¤ 2,178.00 ירדן פי.סי. 2,229 ViewSonic VG712B פלונטר 2,133 LG L1730S ירדן פי.סי. Ben-Q FP767 ¤2,250.00 ממורי מחשבים מבקש בכל לשון של בקשה רק מבעלי מסך או כאלה שבאמת מבינים המלצה לגבי מסך, שוב, בעיקר למשחקים FPS: DVI כן או לא חשוב ? יש הבדל בעין בין 12, 16 ms ? קונטראסט ? פאנל ? WTF כולה רוצה לקנות מסך :errrr: ה…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אמא שלי הציעה לי להעביר את הכרטיס שלה: NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB PCI-E x16 עכשיו השאלה שלי האם אוכל להריץ קרייסיס בינתיים אפילו על Low?? ואם מישהו יודע גם על כמה FPS??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האם תהיה לי בעיה של צוואר בקבוק ? ומה זה הצוואר בקבוק בין מה למה ? בתדרים שהם עובדים ? במהירות ? במה זה ישפיעה ? עם מעבד Q6700 3000 עם OC קטן 6GB זיכרון כרטיס 6950 2G ספיר דרישות ספק החל מ 500W ספק כח ENEMARX 500W LIBERTY
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
128MB 2.8ns DDR 256BIT מי מכיר את הכרטיס ויכול להמליץ עליו? האם כדאי לרכוש אותו ב1250 ש"ח? האם הוא יריץ את half life 2 באיכות גבוהה? בתציב הנ"ל האם אתם ממליצים על כרטיס אחר לצורך המשחק?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כרגע הכוונה היא ללכת על GAINWARD BLISS PCX GF 7300GT 256MB שזה מה שהוצע במדור המפרטים המומלצים. אולי יש לכם הצעה טובה יותר (יש כרטיס מסך של 512 טוב יותר מהכרטיס שציינתי למעלה בסביבות התקציב שלי?)
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קודם כל אני צריך כרטיס מסך שנגיד יהיה בגרפיקה כמו לפחות הXBOX1 הציעו לי לקח את הכרטיס מסך GFORCE 8500 GT ,איך הכריס מסך הזה?יש איתו טישטושים הוא טוב?אולי במחיר שלו עדיף לקחת משהו אחר? ואולי בכלל שווה לי לקחת את הגיפורב 8800GT שעולה 1400 שקל ,ואם כן אז בכמה הוא יותר טוב מהכרטיס מסך הראשון ואם ההפרס בסכום שווה את ההשקעה בכלל?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
3D-PROPHET-FDX-8500LE 750 שקל "אני לא יכול להגיד לכם איפה" אבל זה שווה או לא? :smoke:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתכנן ללכוד וידיאו מהממיר של הוט למחשב באמצעות תוכנה ואני צריך כבל עם יציאת s-video מצד אחד ו rca מצד שני ואי מוגבל בחיבור עם 9 פינים (s-video) ואני לא מוצא כאלה כבלים בחנויות שאני מכיר...
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם יש כרטיס 9800gt שנמכר שהקירור שלו ללא מאוורר הכוונה קירור פסיבי
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
6600GT יכול עכשיו להפעיל משחקים על רזולוציה הכי גבוה ופילטרים הכי גבוהים? וכמה זמן הוא יוכל להפעיל משחקים על הכי גבוה? אני יודע שזה שאלות קשות ואתם לא תדעו במדויק אבל תנסו לתת כיוון כי אני מתעסק הרבה עם משחקים ואני רוצה לדעת אם זה שוה את ההשקעה
-
- 44 תגובות
- 2.4k צפיות
-