עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sagioto,

שלום, המערכת שלי כרגע: intel quad Q9300 2.5GHz 4GB - (32 bit win 7 u וhd4850 של 3d clubאו משהו בסגנון 512MB עם הדרייבר העדכני ביותר של ati מחוברים מסך 24" dell ב-1920X1200 ומסך 42" FHD - כאמור 1920X1080 בסרטים אין לי בעיה כלל, משחקים, ואפילו עם גרפיקה פשוטה מאוד אחרי מספר דקות הוא פשוט מתחמם ומכבה את המחשב, הטמפ' בidle היא 90+C קיצר כרטיס מסך מחורבן- עשיתי את הטעות וחיפשתי את ההכי זול שניתן למצוא, אני מבקש המלצה למשהו שהמערכת שלי תריץ איתו את MW2 ברמה גבוהה ברזולוציות הטבעיות של המסכים, מעדיף יציאות DVI על HDMI, אני עדיין מחפש משהו זול, מוכן להתפשר בביצועים אבל שיהיה משהו מוכר וטוב ועם קירור אפקטיבי - נגיד saphire וכאלה... או אם יש לכם המלצות מה לעשות עם הradeon ד"א אני מ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by aviv_As,

הכרטיס מסך שלי זה NVISIA GEFORCE FX 5200

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by pentax,

אני חיברתי את המסך גם דרך כניסה הרגילה וגם דרך DVI. דרך כניסה רגילה אני רואה בלי בעיה אבל דרך DVI אין שום דבר... האם מישהו יודע למה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Discreet,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 6800GT עכשיו הקובר שלו עם הציור דיי עקום וגם שמעתי שאם מסירים אותו זה משפר את הטמפרטורה? השאלה שלי היא מה ההשלכות בלהסיר את הקובר מתכת עם הציור מכרטיס המסך ? http://images.techtree.com/ttimages/story/XFX-GeForce6800GT-256.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by -impreza-,

שלום לכולם ! אני מעויניין לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב עכשיו אני ממש לא מבין מתחום הזה אני לא יודע כמה זה עולה ואיזה תוכונות צריך ואפילו מה אפשר לעשות עם זה.. אם אפשר קצת פרטים מה זה המכשיר ואיזה סוג טוב אני יודע שאפשר לראות טלויזיה במחשב התקציב שלי 500 - 600 שקל תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by redersh,

היה לי X600PRO מימשתי אחריות קיבלתי X1300PRO מה הרמה של הכרטיס הזה הוא יותר חדש מה600 נכון? שווה ערך או שדרוג... תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MonoMan,

בנצ'מרק\דמו חביב של דמויות אנימה, אומנם דובר יפנית שוקל 30MB ונראה בהחלט לא רע, שווה הורדה פרטים בWarp2search פרטים ותמונות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by thunder cow,

יש לי כרטיס טלוויזה AVER MEDIA AVER TV ואני רוצה לחבר אותו לטוויזה{בא יש לי ייס} הבעיה שבקופסא הם לו הביאו לי את החיבור הנחוץ הם הביאו חיבור לחיישן של השלט וחיבור לכרטיס קול? אבל לא לטלוויזה עכשיו אני צריך ללכת לחנות ולקנות את החיבור אבל אני לא יודע מה השם שלו ויש מלא יציאות בממיר של ייס וגם בטלוויזה עצמה אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי בשם של החיבור כדי שאני יכול לדבר עם המוכר עוד בעיה קטנה זה החיבור לכרטיס קול הם ציפו שהכניסות של הכרטיס קול שלי היו מאחורי המחשב על כרטיס הרחבה אבל הם נמצאים על ראק חיצוני והקבל קצר מידי ושאלתי היא האם אני יקנה קבל תואם ארוך האם אני יאבד מהביצועים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by anri,

טוב אני מנסה לשחק בביושוק, GEARS OF WAR, לא משנה מה...המשחק עולה והכל טוען תשלב, איך שהוא בא לעלות (בביושוק) המשחק נתקע והוינדוס נותן שגיאה. בדיוק אותו דבר ב GOW, רק ששם הוא נתקע אחרי דקה שתיים בשלב . אין וירוסים תוכנות ריגול והכל, אני מצויד במה שצריך חח, והמערכת דיי חדשה . התקנתי כבר דרייבר 174.74 מליון פעם בשתי גירסאות, לא יודע כבר...התקנתי 174.53 עבד לי פעם אחת, אחרי זה ניסיתי גם שתי גירסאות מחקתי והתקנתי איזה 30 פעם ושוב פעם אותה הבעיה, ניסיתי להתקין 169.21 אבל לא נתן לי ... אני כבר לא יודע מה להתקין ואני חייב עזרה, אי אפשר לשחק.... ואני כמעט משוכנע שזה מהדרייברים, ואני עם מערכת הפעלה VISTA 64 . זה המפרט שלי אגב... Q6600 ASUS P5ND SLI 9600GT XT X2 SLI 4 GB תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by simla101,

אוקי יש לי בעיה מאוד מוזרה... יש לי GF6800NU של לידטק... בהתחלה הכרטיס התחיל לעשות קולות כל פעם שגללתי למטה (כן הכרטיס עצמו...הקולות באים מהליבה...לא יודע לתאר אותם...מאין כאילו מכות חשמל קטנות) עכשיו שיחקתי HL2 וגם...כל פעם שהכרטיס היה צריך לרנדר משהו הכרטיס החל להשמיע צלילים כן בדקתי מליון פעם אם זה מהכרטיס ומאיפה בכרטיס זה בא וזה בא ממתחת להיטסינק...עכשיו זה לא יכול להיות מאוורר כי העלתי אותו למלא הכוח והוא לא עושה שום קולות הכרטיס מוציא תוצאה הגיונית לחלוטין ב3DMARK ככה שאני לא חושב שיש לו בעיה (אולי יש ואני סתם לא מודע...איך אפשר לבדוק עוד?) בכולופן...מישו מכיר ת'בעיה? מה ניתן לעשות? זה פשוט מציק נורא ואני משתדל לא לגלול אגב...זה קורה רק כשאני גולל למטה למעלה …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eliahu10,

שלום , אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא: http://ksp.co.il/?uin=20607 (AMD R7 250) ויש לי כמה שאלות: 1. הוא יריץ battlefield 3 / battlefield 4 ? ואם כן על איזו רמה (LOW , MEDIUM , HIGH , ULTRA)? 2. הוא יריץ משחקים כמו : formula 1 2013 , DiRT 3 , WRC 4 , Race 07 ? 3. הוא מתאים למחשב שלי? (מפרט בהמשך) 4. איפה כדאי לקנות? (חשבתי על KSP אבל אני פתוח להצעות) 5. האם יש כרטיס מסך שיותר כדאי לקנות בתקציב שלי (430 ש"ח) ושמתאים למטרות שלי (גיימינג) ? המפרט שלי: מעבד: Intel® Pentium® CPU G3220 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz לוח אם: Asus H81M-E (2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN כרטיס מסך נוכחי: intel® hd graphics family מארז : KSP ספק כוח: …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by BlueLabel,

אני לקראת רכישה של מחשב חדש ויש לי התלבטות בין כרטיסי המסך ATI Radeon ו- NVIDIA GeForce (אני מדבר בכללי ולא על כרטיסים ספציפיים. השאלה שלי איזה מבין השניים מתאים יותר למשחקים? במה אחד עולה על השני (יתרונות/חסרונות)? אני אישית קראתי ביקורות טובות על ATI אך חברים אמרו לי שלמשחקים מתאים יותר NVIDIA תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. קניתי אותו היום , ומשום מה על המחשב שלי כאשר אני מפעיל אותו הוא מרצד לי ואפילו מעוות את המסך כל פעם במקום אחר... כאשר חזרתי לחנות בדקנו את הכרטיס על מחשבים אחרים והוא עבד כמו שצריך.... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות ? איזה כרטיסים אחרים באותה רמה יש שאני אנסה מקסימום להחליף אותו? ובבקשה דחוףףף אני רוצה מחר כבר לנסות להחליף אותו.....

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%a9-%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%a8-directx-12-%d7%90%d7%9b%d7%9f-%d7%99%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%99-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9e/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אני אשמח אם תוכלו ליישב התערבות ביני לבין חבר, אם תוכלו להגיד לי באיזה מנוע גרפי עשו שימוש במשחק?... נ.ב מישהו יודע עם החברה מתכוונת להוציא משחק המשך?..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MeMaster,

מישהו יכול לעזור לי למצוא אתר שמראה נתונים על הכרטיס מסך הזה? BFG GEFORCE 8800GTS 320MB OC2 בעיקר חשוב לי לראות כמה FPS יש במשחקים וכו'...

17. Started by cohena11,

הזמנתי את המחשב הבא : מארז THERMALTAKE V100D XASER III BLUE למרות ההמלצות על המארזים הקטנים יותר - לצורך הרחבות עתידיות אזדקק לקיבולת גדולה יותר(וגם בשביל הפוזה...). ספק - תואם ל-XASER של THERMALTAKE. לוח אם - למרות ההמלצות על ABIT, אני עדיין הולך על אינטל וזאת עקב האמינות שלהם. בנוסף ל-ABIT אין יבואן קבוע ככה שהאחריות קצת בעייתית. מעבד - ע"פ הערותיכם 3GHZ, ה-3.06GHZ לא תומך ב-800MHZ. זיכרון ע"פ ההמלצות שלכם ושל הספק SAMSUNG 512M 400 MHZ DDR X2. דיסקים קשיחים - SATA 10500 RPM יש כרגע רק 36G וזה מעט מדי. 7200RPM יש 250G אבל זאת טכנולוגיה בתחילת דרכה ואני לא אהיה שפן ניסיונות של אף אחד, לכן כרגע אני נשאר עם : WD 200GB 7200RPM 8M CACHE X2. כרטיס מסך - ??? מקלדת/עכבר - אלחוטי…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם ומראש תודה על העזרה. כאשר אני עושה הכפלת תצוגה, הכרטיס מזהה את שניהם כאחד- בטלויזיה רואים קטוע ובמסך המחשב רואים טוב. מצורף צילום המסך לכיצד הם מזוהים ביחד. תודה על העזרה.

19. Started by lipa,

בנוסף מתי אמור להגיע לארץ הכרטיס של גיגהבייט 9500 PRO ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Lirux,

שוחרר ATI catalyst 6.5 https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by or2077,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהתחדש ב4850, עכשיו ראיתי כמה ואני קונה מIQPC ורק משם מסיבות שאין לי סיבה לפרט פה, והדגמים שם עם קירורים די צולעים אז אני רוצה לירכיבו לי את הקירור הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4395 אז רציתי לשאול אם אני יכול ללכת על הPALIT שהוא הכי זול ולא לקחת את הקירור שלהם או שאני כבר רלך על אסוס ג'יגהביט למרות המחיר הגבוה יותר, ועוד דבר, אני עדין מתלבט בין ה4850 ל4870 ואם מישהו פה יכול להביא לי השוואה של תוצאות 3DMARK של שני אלה ראש בראש. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי 256mb FX 5500 . כן חרא של כרטיס אני יודע, הוא אצלי כבר נצח. השאלה היא האם הוא יוכל להחזיק את המסך שאני שוקל לקנות עם רזולוציה של 1920x1200 (נחשו איזה) כמו שאפשר להסיק מהעובדה שעדיין יש לי אותו, אני לא משחק בשום דבר שיצא אחרי 1999, והתירוץ שלי לקנייה של כזה מסך גדול הוא שהוא יראה מצויין על השולחן שלי. אה וסרטים. DivX DVD ובבוא הזמן HD כשיהיה זמין יותר להורדות והשכרה. אז מה אתם אומרים יחזיק איכשהו, נגיד לפחות עד שה HD יהיה זמין? ואם לא אז מה מומלץ כתחליף? אני לא רוצה שום דבר יקר עם יכולת עיבוד שלעולם לא תבוא לידי שימוש, רק כרטיס שיחזיק את הוידאו רץ ומסונכרן. אגב המחשב הוא 2x2.6 ghz עם ג'יגה RAM והרבה אבק וכבלים. הסלוט הוא, אבוי לבושה, AGP x8 בתודה אסף

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות את ה 6600GT בעל 128MB ,הוא יחסית יקר ולמרות שהוא 128MB ובכל זאת הוא מקבל ביקורות טובות האם זהו נתון שהוא קריטי עבור קנית כרטיס או שעדיף להוסיף זיכרון למחשב אני די מבולבל או לקנות כרטיס פחות טוב עם 256MB

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. nVIDIA's GeForce FX 5600 Ultra GPU לא יקר במיוחד ורציתי לדעת מה הוא באמת שווה ( כלומר עם איזה כ.מסך הוא מתחרה?) .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by kobi122,

Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) CPU Alias Prescott CPU Stepping E0 Instruction Set x86, MMX, SSE, SSE2, SSE3 Original Clock 3000 MHz Min / Max CPU Multiplier 14x / 15x Engineering Sample No L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) Multi CPU Motherboard ID OEM00000 PROD00000000 CPU #0 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 2992 MHz CPU #1 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 2992 MHz CPU Manufacturer Company Name Intel Corporation Product Information http://www.intel.com/products/processor CPU Utilization CPU #1 / HTT Unit #1 1 % CPU #1 / HTT Unit #2 3 % Field Value Motherboard Propertie…

דיונים חדשים בפורומים