כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד E6600 Intel Gygabyte GA-965-DS3 DDR2 2GB Sapphire X1900GT WD 320 GB ספק JSPTech Ps-05 PSU 500w LCD LG L1770HQ 17 inch 4 ms + DVI איזה כרטיס מסך טוב כדאי היום לקנות שיעלה כמה שפחות וייתן כמה שיותר ביצועים אבל לטווח הארוך (יריץ כמה שיותר משחקים ולא חייב באיכות הכי טובה לטווח הארוך)? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ידועות בעיות תאימות/מהירות/whatever בשילוב של כרטיס ATI על מחשב מבוסס אינטל?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחליפה מחשב בימים אלה ורציתי המלצה חמה לגבי כרטיס מסך. תקציב לכרטיס עד 1700 שח ומטרתו להריץ משחקים כבדים (crysis, call of duty) בצורה חלקה. המחשב יהיה עם לוח P35, מעבד Q9300, זיכרונות 4GB 800, ספק שיתאים לכל החומרה. יש ברשותי מסך 22' 2ms. אנא ציינו דרישות מינימליות מהספק בהתאם לכרטיס המסך. בנוסף, אם התצורה הכללית בעייתית אשמח להארות ולשיפורים. ממתינה לתשובה אנשים. תודה[br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 11:20:46 נו אנשים עזרה בבקשה.רוצה להזמין השבוע את המחשב. תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום פורום![/glow] תראו לפני בערך שבוע התחילה לי בעיה עם הפילטרים בכרטיס מסך, אני יפרט: 1.מתי שהיה לי את GF4MX440 היו רואים משחקים כמו UNREAL2 לא כמו שרואים אותם ב6800NU אבל הAA היה עובד. מאז שיש לי את הכרטיס כל האפקטים טובים יותר ורואים יותר יפה מאשר בGF4 אבל הAA לא עובד! זה מעצבן אותי 2.כשאני משחק SCCT עם ההגדרות הכי גבוהות ללא HDR הפילטרים עובדים מצויין והכל אבל שאני מפעיל את הHDR כל הקווים מתחילים להיות עקומים וזה מכוער ביותר. 3.גם שהתקנתי עוד משחקים כולם היו עם קיווים עקומים ועבדו ללא פיטרים למרות שהפעלתי אותם.. מה שמשגע אותי זה שהשקעתי 1600 שקל הכרטיס הזה וזה נורא מבאס לראות שבקודם הפילטרים עבדו והחדש לא :< אם יש למשהו מושג מה לעשות או איך לשפר את…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר במסך CRT המסך אמור להיות רחוק מהמחשב השאלה היא האם אני מחבר כבל מאריך בין כרטיס המסך למסך זה פוגע באיכות התמונה ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימושים לכרטיס: גלישה באינטרנט, משחקים קלים וקצת פוטושופ התקציב: עד 450 ש"ח. לא יותר. הצעות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפשת כרטיס מסך עד 500 ש"ח שיתאים למשחקים כמו סימס ולצפייה בסרטים בHD רצוי מאוד שתיהיה יציאת HDMI (תאמת דיי הכרחי). המפרט של המחשב: X2 זכרון- Elixir 2GB DDR3 1333Mhz - 184 ש"ח - 368 ש"ח ספק- SeaSonic 500ET 500W - 550 מעבד- AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box - 389 ש"ח לוח אם- Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET - 340 ש"ח הציעו לי את אלה: TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e - 360 ש"ח Sapphire ATI Radeon 5670 512MB GDDR5 HDMI Hyper Memory - 472 ש"ח Sapphire HD 4670 1GB DDR3 HDMI Retail - 408 ש"ח אבל אני לא כל כך מבינה אז אני אשמח להמלצה שלכם לאחד הכרטיסים האלו או לאחר. אם אפשר מrsm כי אני קונה את הכל משם. אממ.. זהו ת…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם המפרט שיש לי כרגע black ops לדוגמא מקרטע לי ברזולוציה של 1920X1080. רציתי לדעת אם יש כרטיס מסך טוב עד אזור ה-600 שקל שיוכל להריץ לי אותו חלק ברזולוציה הזאת ושייתן שיפור מורגש בהרצה של משחקים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה , אני קצת חלש בענייני מחשב . קניתי היום כרטיס מסך עם אופצייה לשדרוג אם לא אהיה מרוצה ממנו . מה שחשוב לי זה שהכרטיס יריץ לי ברמה הגבוהה ביותר פיפא ופרו לשנה-שנתיים הקרובות . מפרט מחשב: intel core 2 dou e7200 2.53 gh 2.40 gh 4 gb ram 2.75 usable משום מה ירדו לי 250 מגה מהשימוש בכרטיס מסך . אשמח לתגובות מהירות ותכליתיות תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בעדכון כרטיס המסך (המאוד גרוע) שלי, ושמתי עין על ה-Sapphire 6870, אחרי כמה חודשים ראיתי ששחררו כרטיסים חדשים לשוק, ביניהם ה-7770, העניין הוא שראיתי הרבה בנצ'ים ואפשר לראות בבירור שה-6870 הרבה יותר חזק, אך העניין הוא שנראה שה-7770 מתחמם הרבה פחות, עושה הרבה פחות רעש ושבכלל בהרבה ביקורות המליצו דווקא עליו מכיוון שיש לו "יותר פוטנציאל" (מה שזה לא יהיה) כי הוא חדש בשוק וכו'... בקיצור, מה דעתכם? אני אישית משחק הרבה במחשב וצריך כרטיס טוב שיחזיק לי הרבה זמן, בעיקרון אני סגור על שני הכרטיסים האלה, אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות באותו מחיר (800 ש"ח). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש סיכויי שהמחירים ירדו בקרוב ? רוני
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את כרטיס המסך הישן שלי בכרטיס חדש, וחשבתי על ה-Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X שמציעים ב-RSM במחיר זול. http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=963 יש לי ספק כוח CoolerMaster RS-400-PSAR-J3, ואני תוהה אם הוא יהיה מסוגל להחזיק את הכרטיס. באתר של Sapphire רשום שצריך ספק של 500W לפחות, אבל אני רואה שמציעים הרבה מפרטים על כרטיס מסך שהדרישה שלו באתרים של Nvidia/ATI יותר גבוהה מהספק שמוצע במפרט... אז לא ממש הצלחתי להבין את המשמעות של הדרישות האלה. בכל מקרה, האם זה אפשרי? אם הספק חלש מדי, מה יקרה אם אני בכל זאת אשתמש בו? (האם זה מסוכן, לא יעבוד, או שסתם הכרטיס לא יעבוד בשיא היכולת?) תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין 2: GEFORCE 6800GT או GEFORCE 6800GS. מה עדיף תיזכרו: אני לא מתכוון לעשות לכרטיס שאני אקנה אוברקלוק. (אני צריך 2 דעות: אחת שמחשיבים בה את הבחינה הכספית ואחת שלא) ועוד דבר קטן: של איזה יצרן עדיף לקנות- LEADTEK או GIGABYTE? או שזה בכלל לא משנה? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי GF2 Ti של INNO 3D יש איזה תוכנה?
-
שלום יש לי RIVA TNT2 MODEL 64 PRO 32MB עכשיו ממש קיבלתי אותו מחבר, עד עכשיו היה לי וודו 3 3000 שעבד מצויין אבל פתאום אני בא להחליף את הכרטיס מסך שם את הטי אן טי עולה הווינדוס כמובן בלי צבעים כי אין דרייבר ואז אני צריך לעשות ריסט כי הווינדוס התקין את הכרטיס.. או קיי עשיתי ריסט והלוג אין לווינדוס פשוט נתקע (הפס שמתמלא) ניסיתי להתקין דרייבר אחר שוב נתקע או שזה עלה וההארד דיסק עבד כמו משוגע ואז נתקע... אני שם בחזרה את הוודו והכל עובד מה יש לזה?! הכרטיס הזה נתמך ע"י לוחות של פנטיום 0 אפילו... לא יכול להיות שיש בעיית תמיכה. תודה לעזורים! מי יתן ואני ישחק בקאונטר סטרייק כמו בן אדם פעם..
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ני מחפש כרטיס מסך איכותי בסביבות 1000 ש"ח והאם סרטים שאני מוריד למחשב אז אני אוכל לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות את הסרטים שם ובאיזה איכות זה יהיה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אני יכול הישתמש בDRIVER של אומגה לזה. ואם לא מה אני כן יכול לעשות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הסיבה שיש גלים על המסך ויש לציין שהמסך תקין.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החזרתי את ה LG F700B לפנדה וקיבלתי עליו זיכוי, עם ניכוי 5% מערכו כמובן. אני צריך המלצה למסך CTR 17" שטוח כמובן בסביבות ה 1000 שקל. (900-1100) תודה תותחים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המצב במחשב שלי: R9800 לא פרו שפועל על לוח אם DV850 עם AGP X 4 ו256MB זכרון מה ישפר יותר את הביצועים בכללי ומה ישפר יותר במשחקים? לוח אם חדש עם AGP X 8 ב350~ ש"ח או להוסיף עוד MBs לזיכרון שלי ב350~ש"ח עוד לא קניתי את הR9800 אבל אני חושב שאני יקנה אותו בקרוב.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים את הכרטיס של Gigabyte 5900xt , לאחר ששיחקתי כמה מישחקים שמתי לב שכאשר אני מגזים עם ה AA מתחילים להיות כל מיני פיקסלים לא קשורים על מסך המשחק. התקשרתי לחנות והם החליפו לי את הכרטיס. בכרטיס השני היתה את אותה בעיה, לאחר שהחליפו לי גם אותו, בחנות טענו שזה לא בעיה בכרטיס , והסיכוי ששלוש כרטיסים יהיו תקולים ברצף הוא קלוש. לאחר בחינות מקיפות על הכרטיס הגעתי לכמה מסקנות : 1. הארטיפקטים נוצרים אך ורק על AAx4 כשה Vertical Sync הוא על Off. אם ה Vertical Sync על ON אז הם נעלמים. ניסיתי הרבה שילובים של הגדרות גם שה AAx8 אבל אין ארטיפקטים. 2. דווקא ב AAx4 אני הכי נהנה לשחק, מבחינת גרפיקה וביצועים של הכרטיס, ולפעמים ה Vertical Sync הורס את הביצועים אבל צריך להסתדר א…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מסך בתקציב זעום של 1000 ש"ח ? מה הטוב ביותר למחיר ומה הפרמטרים שאסור לרדת מהם ? מיועד למחשב עם Radeon 8500le ועם xp 1800+ ??? ??? ??? well, what do you say ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי p3 667 עם ג'יפורס 256 אני רוצה משהו חדש בעתיד אם אני אקנה מחשב אני אעביר את הכרטיס הזה... אוקי אני רוצה בטווח מחיר עד 1200 גג!!!! ראיתי את של msi ti 4200 איך הוא??? ראיתי את של סומה לא ממש חברה מוכרת נכון??? יש למישהו כרטיס של סומה איך הוא??? אני אוהב די לשחק משחקים לא הרבה מאוד אבל אם אני משחק אני רוצה שיתן לי איכות עם רזולוציה גבוההה עדיף לי לקחת אולי איזה כרטיס עם mx440/460?? ראיתי גם של גיינורד אז מה כדאי??? ראיתי גם של לידטק שהם נראו לי טובים.. עוד שאלה מה עדיף 128 זיכרון או 64??? אני רוצה משהו איכותי אז תודה למי שיעזור לי!!! ומאיפה הכי כדאי לי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזה AVER MEDIA AVER TV ואני רוצה לחבר אותו לטוויזה{בא יש לי ייס} הבעיה שבקופסא הם לו הביאו לי את החיבור הנחוץ הם הביאו חיבור לחיישן של השלט וחיבור לכרטיס קול? אבל לא לטלוויזה עכשיו אני צריך ללכת לחנות ולקנות את החיבור אבל אני לא יודע מה השם שלו ויש מלא יציאות בממיר של ייס וגם בטלוויזה עצמה אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי בשם של החיבור כדי שאני יכול לדבר עם המוכר עוד בעיה קטנה זה החיבור לכרטיס קול הם ציפו שהכניסות של הכרטיס קול שלי היו מאחורי המחשב על כרטיס הרחבה אבל הם נמצאים על ראק חיצוני והקבל קצר מידי ושאלתי היא האם אני יקנה קבל תואם ארוך האם אני יאבד מהביצועים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום פעם ראשונה מאז שהתקנתי XP ניסיתי ללכוד באמצעות כרטיס המסך של ASUS 7700 דלוקס וכניסת הוידאו שלו , קטע וידאו. על ה 98 לא היתה לי שום בעיה אף פעם,אבל להפתעתי כעת על ה XP במהלך הלכידה מופיע מעיין מלבן לבן באמצע התמונה והוא נישאר כך לאורך כול הלכידה (המלבן מופיע גם בלכידת פריים בודד). שדרגתי את הדריברים , לדרברים האחרונים של ASUS 29.80 ו WDM 1.11 אבל התופעה חוזרת על עצמה. החלפתי גם כבל SVIDEO , אבל עדיין נאדה (המלבן הלבן מופיע גם כאשר לא מחוברת מצלמה ל כרטיס !). אנא עזרו כי אני השתגעתי ??? דרור.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-