כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אז ככה.. אני מתלבט בין ה iiyama pro 454 לבין הסמסונג 959NF וראיתי בפורם הזה הרבה המלצות על המסך של סמסונג ולא ראיתי כמעט כלום על המסך של ה iiyama, וחבר שלי אמר שהמסך של iiyama הוא טוב. אז מישהו יכול לעזור? ואולי מישהו יודע איפה אי יכול ללכת לראות את המסכים האלה? (אני צריך מסך טוב מאוד למשחקים ושיחזיק מעמד) תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי radeon 5770 ואני רוצה לשדרג בין טווח המחירים 900-1300 לכרטיס טוב יותר. (של radeon) מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות בטווח הזה? וראיתי 2 כרטיסי מסך שאני חושב שהם טובים: radeon 7870 או radeon 7950. תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לחבר נפל מהיד הכרטיס מסך ולצערנו החיבור שלו(\זה שבא מהספק כוח נשבר, למרות שזה עדיין עובד ההפרדה בין החריצים נשברו מה אפשר לעשות? מי יכול לסדר את זה או שהכרטיס מסך לפח? הבנתי שזאת הלחמה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב קניתי כרטיס מסך club3d ati hd 5850 ולכרטיס זה יש 725 core clock ו אני רוצה כרטיס של sapphire משום שהcore clock הוא 825 אז השאלה היא האם שווה לי להחליף כי שניהם אותו מחיר?והאם הcore clock משנה כל כך?והאם אני יכול להחליף אותו כי נירא לי יש לו בעיה יש כמה ארטיפקטים והחנות תיתן לי להחליף אותו קניתי ליפני 6 ימים בערך בskypc
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת הגיימינג הנודעת עדיין לא מוכנה להתחיל להציע לנו גרסאות אלטרנטיביות עם מעבדי AMD, לצערנו - אבל יש מבחר דגמים משודרגים עם המעבדים המודרניים מבית אינטל לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני כבר איזה שנה בXP ויש לי GeForce4 עבדתי עם RivaTuner ועבדתי עם ReForce והכל היה סבבה ב85 הרץ כמו שצריך זה תיקן את הבאג אבל עכשיו בדריברים החדשים 41.03 הRivaTuner לא תומכת בתיקון של הבעיה אני אומר לו לשנות מתחיל מחדש וזה חוזר ל60 הכל...והReForce תומכת אבל מה אחרי כמה זמן של משחק הכל נתקע (בגלל התוכנה אני עשיתי בדיקות) אז אני עכשיו עם כאב עיניים נוראי ב60 הרץ מחפש תוכנה תומכת עם מישהו יודע באיזו תוכנה אני יכול להשתמש בבקשה שיעזור לי...60Hz פשוט קוטל לי את העיניים והFPS כל כך נמוך זה נורא.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הפסטיבל סביב כרטיסי המסך החדשים של AMD ממשיך גם כעת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מזמן קניתי HD4670.. חיברתי אותו דרך כבל HDMI לטלויזיית טושיבה 26 אינצ' שלי.. עכשיו כשאני מנגן HD משום מה המעבד עוד מתאמץ במקום שהכרטיס מסך יוריד ממנו את העומס... הפנטיום 4 המסכן שלי עוד איכשהו סוחב 720P אבל 1080P ו1080I הוא לא סוחב... איך בעצם מפעילים את הUVD? יש איזה משהו שצריך ללחוץ עליו שאני לא יודע?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב intel core 2 duo 2.2 ghz... ויש לי כרגע כרטיס מסך של raedon xpress 200 series..כן אני יודע שהוא גרוע.. אני רוצה להחליף..השאלה שלי היא אם אני יכול להחליף את הכרטיס מסך שיש לי בכרטיס של nvidia..או שאני חייב להישאר עם radeon? תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה8800GT נדפק אז אני מעונין במחליף ראוי שווה ערך למה שהיה בתקופתו לכרטיס בימינו. המפרט הוא: מעבד דואל E6550, לוח ג'יגהבייט EP43-UD3L, וספק צ'יפטק GPS-550.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך PCIe 2.0 x16 כדי לשחק ב- SC2, שיתן ביצועים טובים ברמת אפקטים ממוצעת של SC2, ברזולוציה של 1920*1080. ראיתי בפורום עצות רבות לגבי GTX460 768MB שמבטיח ביצועים מעולים ברמת אפקטים מקסימאלית - אבל גם מחיר הכרטיס הוא בהתאם. אני מחפש כרטיס בסביבות 500ש"ח, עדיפות גם ללא החלפת ספק הכח הגנרי. מפרט המחשב שלי: motherboard: ASUS P5Q-EM processor: Intel Dual Core E8400 @ 3GHz processor fan: Intel D60188-001 power supply: Gyro LC-b500e 500W disk: 2 * Samsung HD502IJ 1 * WD 3200JB cdrom: Toshiba SD-R5372 memory: 2 * 2GB 800MHz DDR2 (kingston KVR800D2N6/2G) chassis: ATX Cooler Master 334 chassis fans: 2 * 12cm OS: XP sp3 monitor: SyncMaster P2350 @ 1920x1080 gra…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה סוג של כרטיסי מסך אתם בדרך כלל קונים?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגירסה שעולה 830 חסרה ולא ידוע מתי תהיה במלאי. יש להם גירסה טיפה יותר יקרה http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1458 שווה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בא לי לשדרג כרטיס מסך! עכשיו עקב בעיות כלכליות (חייל משוחרר) הקצבתי לעצמי עד 500 ש"ח ויש 2 כרטיסיס מסך שאני לא מבין מה עדיף מביניהם.. ולמה צריך לתת יותר חשיבות לכמות הזיכרון (1GB מול 2gb) או המהירות ליבה או מהירות זיכרון. תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גיל ויש לנו סטארטאפ שמציע לגיימרים Cloud Gaming PC - כלומר מחשב גיימינג מלא בענן. היום אנחנו משתמשים בכרטיסי nVidia M60 לוירטואליזציה, ורוצים לעבור לשימוש בכרטיסים חדשים. אנחנו מתלבטים בין: TESLA M10 (מקסוול) operating at a frequency of 1033 MHz, which can be boosted up to 1306 MHz, memory is running at 1300 MHz. לבין TESLA P40 (פסקל) The clock speeds of the Tesla P40 are up held at 1303 MHz base and 1531 MHz as boosters. Its memory provides 346 GB/s band width along a 384-bit interface particularly it clocks 7.2 GHz effective. הבעיה היא - שאנחנו לא יודעים לצפות מה יהיו ביצועי הכרטיסים החדשים…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שאלה בנוגע לכרטיסים האלה... מישהו אמר פה שהR520 יוצא בחודש 3-4 וראיתי שהR500 יוצא ב2006 אז משהו פה לא מסתדר לי... אני רוצה לקנות מחשב חדש... אני מוכן לחכות עד חודש 4-5 2005 ורציתי לדעת אם יש למה לחכות? האם יצאו כרטיסי מסך ששווים את הזמן הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יהיה יותר טוב וביצועים יותר טובים מערך של 2 8800gts sli או 8800GTX אחד ולמה תודה לעוזרים!@!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב בסלון שמחובר לטלויזיה דרך HDMI, בעל המפרט הבא: P4 @ 3.4 GHz 1GB 533MHz RAM Gigabyte HD4550 על המחשב מותקן Windows 7 ואני משתמש בנגן VLC לניגון סרטים. בנגן הפעלתי GPU Decoding. לצערי הוא לא מצליח לנגן סרטי 720p בצורה חלקה. לפי GPU-Z, העומס על הכרטיס הוא כ-20% בזמן ניגון הסרט, ועל המעבד יש עומס של כ-30% (הוא לא אמור להשתמש רק ב GPU?). ניסיתי גם בWMP עם קודקים של Shark 007 ושם זה אפילו יותר גרוע. איך אני גורם לו להשתמש בצורה יותר יעילה ב GPU ולנגן סרטים בצורה חלקה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7600GS, אני צופה בסרטי HD 720P בלבד. אני לא משתמש במשחקים. בזמן שאני צופה בסרט HD באיכות 720P אני חייב שכל התוכנות יהיו סגורות אחרת הוא מקרטע, המעבד נע בין 60 ל90 אחוז מאמץ ולעיתים מקרטע למספר שניות. החלטתי להחליף את הכרטיס מסך 7600GS לכרטיס מסך שתומך בHD הכי זול שיש, שיתאים לדרישותיי שאני אוכל לראות סרט HD בלי קרטועים בכלל. קניתי מחנות SKYPC כרטיס מסך club3D ATI radeon hd2400pro 512MB ddr2 AGP לאחר שהמוכר בחנות אמר שזה יפתור את הבעיה. אך אין שום הבדל! המעבד נע על אותם אחוזים בדיוק, החלפתי מספר פעמים בין הכרטיס הזה לכרטיס הישן ואני לא רואה שום הבדל, שיחקי עם הגדרות.. שום דבר לא עזר... נא עזרו לי כיצד לפתור בעיה זו
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי כרגע בתיקון וכנראה הכרטיס מסך דפוק.. (ABIT X600XT 128MB PCIE) הוא יוחלף במסגרת האחריות.... כרגע אין להם את הכרטיס הנ"ל אלא את זה ABIT X600PRO 256MB PCIE... אני יודע שהXT יותר טוב, אבל עד כמה ההבדל משמעותי? אגב, אפשר לסמוך על באנצ'ים בTomsHardware? כי יש כאן כל מיני באנצ'ים של כרטיסים וביניהם שני הכרטיסים האלו... http://www23.tomshardware.com/graphics.html אגב2, כדאי לי להוסיף נניח 100 שקל ולקבל X700PRO או אפילו X700XT? אגב3, לאיזה כרטיס מסך הX600XT משתווה מNvidia וכמה אמורים להוסיף בשבילו? תודה מראש נ.ב: אל תציע כרטיסים אחרים...!
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שטני מתקין את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA כל משחק שאני מעלה ניתקע מה לעשות???
-
כרגע ישנם בחנויות גרסאות 2080 ו- 2070 האם מתוכננת בכלל גם לצאת גרסאת 2060 ?ידוע על זה משהו? המחירים ממש גבוהים ובלתי אפשריים לקנייה 2070 ב 3000 פלוס שח, זה המון. ומדוע לא מורידים את המחירים של הקודמים 1070 ו -1060, שלפחות יהיה ניתן לקנות אותם, ידוע משהו על ירידה מתוכננת שלהם במחיר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הביאו לחבר שלי מסך והוא רוצה לחבר גם אותו למחשב כך שיהיה לו 2 מסכים זה אפשרי? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכרטיס בן חמישה חודשים ולא עבר OC אף פעם. המפרט: INTEL P4 2.66 ASUS P4S8X-X TWINMOS 2G 400MHZ (2*512+1*1 HEC WIN420W GAINWARD GEFORCE 6800GS 256MB AGP אם חסרים נתונים אני אוסיף. בהתחלה הכרטיס היה עובד מצויין ו- BF2 היה רץ חלק על הגדרות בינוניות-גבוהות (המשחק היחידי שאני משחק בעל דרישות גבוהות). בבדיקת טמפרטורות הכרטיס היה ב40-45 מעלות במנוחה ו- 70-75 מעלות במאמץ. לפני שבוע וחצי המשחק התחיל לגמגם ( התמונה היתה קופאת לרגע ושוב ממשיכה). הורדתי את ההגדרות למינימום והמשחק רץ כמו שצריך. כעבור כמה ימים (שבהם שיחקתי הרבה) הבעיה חזרה על עצמה (בהגדרות הכי נמוכות) ובנוסף התחילו להופיע ארטיפקטים (צורות שחורות במקום הרים או שמים וכו). עדכנתי את הדרייברים ל…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-