כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס geforce 4 mx400 128 mb ושאני ניכנס למשחק ואפילו מכוון את הרזולוציה למה שיש לי שטפאית אני רואה תמיד למעלה פס שחור וכול המשחק מופיע בערך ס"מ למעטה יותר.... מה לעשות.... (אל תאמרו לי להחליף כרטיס מסך ....בקשה..... )
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
my favorite site got us a Holyday Present! ATI Radeon 9700 Pro Video review!!! Have Fun!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזה...טוב נו...אני ממש לא מבין בזה אבל יש לי כרטיס אסוס 4200 ורציתי לדעת איפה בדיוק אני יכול לשנות ל - quincunx, Anisotropic filtering, anti aliasing.... אם בא לכם תסבירו לי גם מה כל אחד מהם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לשאול איזה כרטיס מסך הכי כדי לי לקנות וגם באיזה חברה הוא יהיה כי שמעתי שיש הבדל בין החברות תודה....
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נורא מתלבט בין שני המסכים מישהו יכול להמליץלי על מסך כלשהו מי יחזיק יותר זמן יותר טוב ההפרש לא גדול. אך מסך 955 הוא 19 אינץ'.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מתכנון לקנות מחשב חדש, ואני מחפש מסך. ההעדפה שלי היא כמובן 19", אבל התקציב מוגבל, עד 2000 ש"ח. אם איחן מסך טוב במחיר הזה, אז אני מעוניין במסך 17" בפלוס-מינוס 1500 ש"ח. המסך ישמש לעבודות גרפיקה. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ויש לי שאלה, יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 ג'יגה, 768 מגה זכרון, הארדיסק 200 ג'יגה, וכרטיס מסך GeFoce 5200FX 256mb. השאלה שלי אם אני צריך לקנות מחשב חדש כדי שמשחקים כמו doom 3 יעבדו אצלי טוב או שמספיק לקנות כרטיס מסך חדש ומשוכלל?? כי משחקים חדשים כמו FarCry לא סחבו טוב על רוזולוציה מקסימלית ועוד אחרי אוברקלוק לכרטיס מסך, והייתי צריך להוריד באיכות ורוזולוציה. אשמח לקבל תגובות..
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחר אני מקבל את הלידטק 4200 שלי,הזכרונות שבאים איתו הם 4NS שזה קצת גבוה מדי לטעמי... עכשיו,יש לי חבר שנמצא כרגע ביפן ויכול להשיג לי שמונה צ'יפים 2.2NS של סמסונג, "נקיים" לחלוטין,ללא שום PCB או רכיב אחר שמחובר אליהם. עכשיו מה שאני שואל זה האם אפשר להחליף את הזכרונות שיש כרגע על הPCB של הכרטיס לאלו של הסמסונג? (במקרה ויש צורך בדבר יש לי גישה למיקרו מלחם). או שהדבר הזה בלתי אפשרי והכרטיס לא יזהה אותם ואני סתם הורס לי את הכרטיס לחינם?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות מסך 17" LCD (כרגע יש לי 17" CRT) האפשרויות בתקציב הם MAG LT765 או BENQ FP767 (יש גם MAG 18" ב-400 ש"ח יותר) האם למישהו יש נסיון (טוב או רע) עם המסכים הנ"ל? איזה עדיף? השימוש במחשב הוא לסרטים אבל לא למשחקים האם יש הרבה בעיות של DEAD PIXELS במסכי LCD? האם 17" LCD מספיק בשביל רזולוציה של 1280X1024? או שזה קטן מדי? האם זה שאין להם DVI זה חסרון רציני? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה קשור ב- RADEON 8500/LE ! בכל נצ'מרק שאני רואה הרדאון 8500 כל פעם משנה עמדה ! פעם אני רואה השוואה והרדאון(בהשוואה עם parhila) והוא מגיע כמעט לרמה של TI 4600 ! עכשיו אני נכנס לאתר .guru3d.com ורואה השוואה בינו לבין G-FORCE3 TI500 ו - TI200 ועכשיו הרדאון פתאום רק במקום ה-2 מבין השלושה, איך הרי הוא הגיע כמעט לרמה של G-FORCE 4 TI4600 ????????????? גם פה ראיתי השוואה בינו לבין ה- G-FORCE 3 TI500 ועוד כמה כרטיסים ,וגם פה הרדאון לא הגיע לרמה שלו! ויש עוד כמה השוואות שבהם שוב הרדאון מגיע לרמה של G-FORCE 4 TI! הייתכן שההשוואות פשוט נעשו תוך כדי שימוש בדרייברים הלא טובים והישנים של ATI ???? ועוד משהו... אם הרדאון 8500 מגיע כמעט למהירות של TI4600 לאיזה רמה גרסת ה- RADEON 8…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מסך בתקציב זעום של 1000 ש"ח ? מה הטוב ביותר למחיר ומה הפרמטרים שאסור לרדת מהם ? מיועד למחשב עם Radeon 8500le ועם xp 1800+ ??? ??? ??? well, what do you say ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה אני מעוניין לקנות למחשב של אחי כרטיס מסך חדש התקציב שלי הוא מקסימום 700 ש"ח אני מעוניין בכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות עד 700 שקל שייתן לי את הביצועים הטובים ביותר ביחס למפרט שיש לאחי זה המפרט של המחשב שלו : מעבד- Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם - 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E כרטיס מסך - 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח W.D 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II זיכרון - 2GB KINGSTON צורב DVD - LG DVD±RW GSA-H12 x18 Black ספק כוח - 550W Active PFC, 12cm Fan (24pinChieftec מארז - HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver מסך - 740BF 17'' LCD 2ms DVI Samsung חברה יש לו כבר את המחשב הזה כמעט שנתיים עכשיו אני לא יודע אם המחשב…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחליפה מחשב בימים אלה ורציתי המלצה חמה לגבי כרטיס מסך. תקציב לכרטיס עד 1700 שח ומטרתו להריץ משחקים כבדים (crysis, call of duty) בצורה חלקה. המחשב יהיה עם לוח P35, מעבד Q9300, זיכרונות 4GB 800, ספק שיתאים לכל החומרה. יש ברשותי מסך 22' 2ms. אנא ציינו דרישות מינימליות מהספק בהתאם לכרטיס המסך. בנוסף, אם התצורה הכללית בעייתית אשמח להארות ולשיפורים. ממתינה לתשובה אנשים. תודה[br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 11:20:46 נו אנשים עזרה בבקשה.רוצה להזמין השבוע את המחשב. תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו הזמין את הכרטיס הזה מ-tmsfox וגם קיבל אותו? לי הם אומרים שבוע אחרי שבוע שהכרטיס צריך להגיע השבוע... מישהו קיבל תשובה אחרת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד E6600 Intel Gygabyte GA-965-DS3 DDR2 2GB Sapphire X1900GT WD 320 GB ספק JSPTech Ps-05 PSU 500w LCD LG L1770HQ 17 inch 4 ms + DVI איזה כרטיס מסך טוב כדאי היום לקנות שיעלה כמה שפחות וייתן כמה שיותר ביצועים אבל לטווח הארוך (יריץ כמה שיותר משחקים ולא חייב באיכות הכי טובה לטווח הארוך)? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ידועות בעיות תאימות/מהירות/whatever בשילוב של כרטיס ATI על מחשב מבוסס אינטל?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כרטיס המסך שלי תומך ב DVI, המסך הוא CRT. אם אחבר את המסך ליציאת DVI בעזרת המתאם, זה ישפר את התמונה? תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AXP M 2600 (225X11.5) 1Giga of ram NF7-SL יהיה נציל נכוו? או שחבל על הכסף?
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא כזה חסיד של ATI , היו לי ניסיונות עבר שמונעים ממני היום לקנות את הכרטיסים שלהם. אבל HD3850 ב 900 ש"ח נראה לי מאוד משתלם. אני פונה לעצותיכם, לקנות לחכות או לקנות ביותר כסף שאין 8800GT ? כי מבחינה טכנולוגית הכרטיס יותר מתקדם מיריבו. תודה לעוזרים אגב השימושים הם , משחקים ב 1280*1024 , כמובן במטרה להגדרות גבוהות וכמובן HD והיתרון של DX10.1
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חייתי שיוכל להתמודד עם עבודה גרפית, משחקים, וכמובן כריית LiteCoin. הבנתי שלשם הכריה עדיף gForce ועם כמה שיותר זיכרון. קירור טוב אני מניח שחובה. עוד מעט בלאק פריידי, ראיתי את המבצעים של TMS וKSP ולמען האמת הם דיי מאכזבים. מישהו מכיר אופציה טובה, אמינה ומהירה אחרת (חול?) חשבתי אולי אפילו לקנות שני כרטיסים ולחבר אותם בSLI. אני צריך לבדוק מראש שהכרטיס תומך? ושהלוח אם תומך? המפרט שלי הוא: לוח אם - gigabyte GA-H77-DS3H מעבד i7 יש לי גם שלושה מסכים, אחד מסך מחשב (עם DVI) ושתי מסכי טלוויזיה (רק HDMI). יש כרטיסים עם שלושת היציאות שאני צריך? ואם אני קונה שתיים ומחבר בSLI אז אני יוכל להסתפק בשתי יציאות בלבד מכל מסך וזה יעבוד כמו שצריך? שמח לשמוע בעצתכ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך sapphire r9 280x dual x ואני רואה שרק מאוורר אחד עובד אבל שאני נכנס למשחק שניהם עובדים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין למכור את אחד הGTX 970 מKSP יש לי מארז GA-B75M-D3H האם הכרטיס הזה יכנס למארז: http://ksp.co.il/?uin=24957 מדדתי את המארז בפנים והוא מגיע ל28 סנטימטר בדיוק, אבל אם כך, אין לי לאן לשים את החוטים של הספק. יש גרסאות (שקטות ועם OC חזק) קצרות יותר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתר של הכרטיס כתוב 1468 MHZ , ו 1442 MHZ במשחק זה מגיע ל 1747 איך זה יכול ? והאם צריך/ כדאי להשתמש בתוכנה auros grapchics engine ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. קניתי לפני כמה ימים את המשחק BFBC2 וגיליתי שהכרטיס מסך שלי לא מחזיק את המשחק בגרפיקה סבירה (לא ממש רוצה לשחק על LOW). אני מחפש כרטיס מסך שיריץ אותו בצורה נורמלית על medium-high לפחות בלי לעשות אוברקלוק ועניינים, ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי, בסביבות ה500 שקל.. המפרט שלי הוא כזה: Intel Core 2 Dou E6600 2.4Ghz Gigabyte 965p-ds3 2gb ram Enermax Liberty 500w אח שלי בא בקרוב מארהב אז הוא יוכל להביא לי משם גם כרטיס, אז אין בעיה להזמין מnewegg או אתרים אחרים. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-