כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שהיתרון של חיבור מך למחשב בחיבור DVI גורם לכך שהנתונים עובדים מכרטי המסך, למסך, בצורה דיגיטלית, במקום שהמסך ימיר את האות הדיגיטלי לאות אנלוגי, במסכים ללא DVI 1. האם הבנתי נכון ? 2. לאיזה שיפור באיכות אני אמור לצפות ? עבודה יותר מהירה ? תמונה יותר חדה ? צבעים יותר בולטים ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 256mb FX 5500 . כן חרא של כרטיס אני יודע, הוא אצלי כבר נצח. השאלה היא האם הוא יוכל להחזיק את המסך שאני שוקל לקנות עם רזולוציה של 1920x1200 (נחשו איזה) כמו שאפשר להסיק מהעובדה שעדיין יש לי אותו, אני לא משחק בשום דבר שיצא אחרי 1999, והתירוץ שלי לקנייה של כזה מסך גדול הוא שהוא יראה מצויין על השולחן שלי. אה וסרטים. DivX DVD ובבוא הזמן HD כשיהיה זמין יותר להורדות והשכרה. אז מה אתם אומרים יחזיק איכשהו, נגיד לפחות עד שה HD יהיה זמין? ואם לא אז מה מומלץ כתחליף? אני לא רוצה שום דבר יקר עם יכולת עיבוד שלעולם לא תבוא לידי שימוש, רק כרטיס שיחזיק את הוידאו רץ ומסונכרן. אגב המחשב הוא 2x2.6 ghz עם ג'יגה RAM והרבה אבק וכבלים. הסלוט הוא, אבוי לבושה, AGP x8 בתודה אסף
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה 6600GT בעל 128MB ,הוא יחסית יקר ולמרות שהוא 128MB ובכל זאת הוא מקבל ביקורות טובות האם זהו נתון שהוא קריטי עבור קנית כרטיס או שעדיף להוסיף זיכרון למחשב אני די מבולבל או לקנות כרטיס פחות טוב עם 256MB
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה.. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, לא את הכי טוב בשוק כי אני חושב שזה קצת מוגזם מבחינת המחיר, מפאת התקציב הדל שלי... בערך 1000-1100 ש"ח.. אני לא יודע אם לקחת את הרדאון 9500Pro כי הוא קצת חורג מהתקציב שלי, מה אתם אומרים? ואיזה כרטיס הכי שווה לי לקחת אחריו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני בונה מחשב חזק (אמנם לא לשימושי גראפיקה) ... ורוצה להוסיף כרטיס מסך ברמה נחמדה , שיתן תוצאות שמספקות את הדעת עבורי למטרות אינטרנט,מעט תפייה בסרטים,אופיס ואולי אולי (מה שלא היה עד היום) קצת משחקים...GTA וכד'... ת'אמת...אף פעם לא שיחקתי במשחקים על"ג המחשב...אני לא פריק של משחקים בכלל ומה שאני הייתי משחק תמיד ב-P.S היה FIFA\PES\GTA... כלומר , אם כאשר אשחק משחקים במחשב, יהיו אלו משחקי שאינם עתירי גראפיקה. כמו-כן, הכוונה היא גם להשתמש בכרטיס מסך שהוא לא ON BOARD... מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~44060~8~0.htm אם יש לכם מה להוסיף \ להמליץ ועוד ... אשמח לשמוע! התקציב הוא עד 200ש"ח. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיצאו כרטיסי מסך חדשים. אז יש מצב שאני יחכה עם המחשב החדש. אשמח לקבל הסבר עליהם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת זה משנה שאין לו יציאה דיגיטאלית ? כי ראיתי ביקורות טובות עליו, והוא גם 12MS וגם 17". מה אתם אומרים כדאי ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה הסיבה שיש גלים על המסך ויש לציין שהמסך תקין.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Memory Interface:384 BitOutput Interface Type:VGA,DVI Products Status:StockBrand Name:OEMDirectX:DirectX 11Interface Type:PCI ExpressCooler Type:FanChipset Manufacturer:NVIDIA Memory Clock(Mhz):1400mhz Core Clock(Mhz):650mhzVideo Memory Type:D DR3GPU Model:gk104 Video Memory Capacity:≥2048MB Model Number:GTX680 Power Source:384 Bit
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מסך של IPC...(?!) עכשיו כנראה שמישהו התקרב עם מגנט מאוד חזק למסך וערבב לו את הצבעים... הבעיה הייתה לי בעבר עם מגנטים פחות חזקים וסידרתי את זה תמיד עם degauss. ניסיתי לעשות את אותה פעולה כמו במעמים האחרונות וזה הצליח לנקות את הרוב אבל, נשארו כתמים כאלה שרואים כשיש על מסך לבן והdegauss לא מוריד אותם! מה אני יכול לעשות? ניסיתי לעשות חיפוש בפורום אבל מצאתי רק על כתמים חיצוניים. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע עובד עם כרטיס 9500GT עם קירור פאסיבי, ואין ספק שאני נהנה מהשקט ומזה שאני לא יודע אם המחשב דולק או לא מרוב שהוא שקט, אבל החסרון... הכרטיס מאוד חלשת בשבילי לפחות, האם יש קירור פאסיבי שאפשר לקנות ולהחליף את הקירור שמקבלים עם הכרטיס ? או שיש לכם המלצה על כרטיס מיצרן מסוים שהוא ממש חרישי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולם מדברים על הכרטיס הזה ואני לא מוצא אותו מישהו יכול לתת לינק?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מסך בתקציב זעום של 1000 ש"ח ? מה הטוב ביותר למחיר ומה הפרמטרים שאסור לרדת מהם ? מיועד למחשב עם Radeon 8500le ועם xp 1800+ ??? ??? ??? well, what do you say ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברצוני לרכוש מחשב חדש שישמש אותי לפעולות כלליות כולל משחקים! בגדול אני יודעה שה9600 חזק יותר אבל האים יש הבדל ברזולוציה של המסך שלי? 1024X1280 זה המפרט המתוכנן בגדול: E5200 + OC GB P31 4 GB 800 HZ נ.ב אני לא פריק של משחקים ועם משחק אחד שתיים לא יעלו על HIGH זה לא קריטי אבל כן היתי רוצה שהכרטיס יזיז משחקים ולא יתעייף לי אחר חצי שנה חחה עם תמצעו לי במחיר כזה את ה4770 זמין בחיפה אני אשמח תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב intel core 2 duo 2.2 ghz... ויש לי כרגע כרטיס מסך של raedon xpress 200 series..כן אני יודע שהוא גרוע.. אני רוצה להחליף..השאלה שלי היא אם אני יכול להחליף את הכרטיס מסך שיש לי בכרטיס של nvidia..או שאני חייב להישאר עם radeon? תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הכרטיס: Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard המחשב: פנטיום 3 866
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%a9-%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%a8-directx-12-%d7%90%d7%9b%d7%9f-%d7%99%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%99-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9e/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקריאה בהרבה ת'רדים הבנתי שיש אפשרות לעדכן ביוס לכ.מסך וזה משפר את הביצועים , צריכת חשמל ,וכו' האם אפשר עזרה בכלים הנדרשים, בביוס שאני צריך לצרוב , וכל שאר הדברים, קראתי על זה קצת ברשת , אבל אני מפחד שהגרסא לא מתאימה או שאני יעשה דברים שלא צריך לעשות. הגרסא שברשותי זה msi afterburner gtx 680 stock 2gb תודה רבה אביחי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה שאני כבר סוחב המון זמן עם הכרטיס מסך שלי. הבעיה היא שאחרי פרק זמן (לא קבוע, יכול להיות כמה דקות ויכול להיות כמה שעות) שאני משחק המסך פשוט קופא ו"מתעוות" עם פיקסלים בצבעים מוזרים. שמתי לב שהבעיה חוזרת במשחקים מבוססי מנוע UNREAL כגון: Unreal Tournament 3, The Last Remnant, (?)Assassin's Creed. אני שומע את המאוורר של הכרטיס בבירור שהוא מתאמץ (רעש נוראי ד"א) וה BLUE SCREEN שמופיע מציין שזו בעיה עם כרטיס המסך. כמובן שהדרייברים מעודכנים לגרסא האחרונה, והחלפתי שני הארד דיסקים מאז אז המחשב עבר התקנה של VISTA מחדש. אני מאמין שמקור הבעיה היא בהתחממות יתר, אבל אני לא מבין מדוע זה קורה רק עם מנוע ה UNREAL ספציפית... אם מישהו יכול להאיר את עיניי אני אשמח. …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו ליישב התערבות ביני לבין חבר, אם תוכלו להגיד לי באיזה מנוע גרפי עשו שימוש במשחק?... נ.ב מישהו יודע עם החברה מתכוונת להוציא משחק המשך?..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, חומרה שיש לי: מעבד i3 3220 3.3 GH 3M זיכרון 8 G ספק חזק במחיר טוב 550W יצא לי לקנות כרטיס GTX 660 OC 2 G במחיר 500 מחבר. מבקש המלצה על בחירת כרטיס זה או המלצה על משהו אחר. . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שלא תמיד הדרייור העדכני ביותר הוא הטוב ביותר לכרטיס המסך. מישהו יכול להגיד לי מה הדרייבר המומלץ ביותר לכרטיס שלי: GEFORCE 2 MX400 חשוב לי גם שכל האפשרויות בהגדרות מסך ישארו (כמו מסך כפול וכו') אני מדגיש את זה כי בדרייבר האחרון שהתקנתי (42.70 שהורדתי מהאתר) ביטל לי את כל החוצצים בהגדרות מסך (בחלק של "מתקדם") בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-