כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
קניתי RADEON 9000 64MB מה אתם ממליצים לי לעשות ליפני ההתקנה? "אולי צריך דריברים חדשים,או כול דבר אחר"
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם של GIGABYTE GA-945P-S3 וכרטיס מסך GEFORCE 7300GT. וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLIקניתי מחשב חדש וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך" מה זה אומר? למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך" מה זה אומר? אני צריך לשנות…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה אל תתייחסו למחירים , ערך , פשוט תגידו לי מה עדיף - GF 6800 ULTRA + lg 700P או GF 6800 GT + viewsonic 19 inch (לא זוכר את הדגם של המסך... אבל אחד טוב) אל תתייחסו בבקשה לדגמי המסכים , השאלה פה פשוטה , 6800 אולטרה עם מסך 17 או 6800 gt עם מסך 19??? האם ההבדל בביצועים שווה פחות חוויית משחק?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרה העיקרית היא ללכידת ווידיאו... האם הכרטיס הזה טוב יותר מATI WONDER?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני קונה כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין שלושה כרטיסים: 1. Geforce 4MX440-8X 64MB של MSI שעולה 285 ובא עם 3 שנים אחריות. 2.XFX Geforce FX 5500 128MB שעולה 410 ובא עם שנת אחריות אחת. 3. Peak Radeon 9550 128MB שעולה 430 וגם כן בא עם שנה אחת אחריות. עכשיו אני יודע ששני האחרונים חזקים בהרבה מהGF4 אבל אני לא ממש גיימר, אני לא משחק הרבה וגם אם כן אז בהגדרות די נמוכות. מה שחשוב לי זה שהכרטיס יחזיק הרבה זמן ויוכל להריץ )רק להריץ באופן נורמלי, אפילו ברזולוציה הכי נמוכה( משחקים בעוד שנתיים שלוש מה שאני מניח שהGF4 לא ייתן לי בגלל הDX7.1. אז על מה אתם ממליצים? ראיתי בביקורת אחת שה9550 חזק מה5500 אבל זו רק ביקורת אחת ואני גם מעוניין במידע על XFX וPEAK.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהמסך של הסוני לא עובד החלטתי לנות עם מסך טלוזיה אולי זה יעבוד ואז .. בכול מקרה לקחתי טלוזיה 21 אינץ' רגילה וחיברתי אותה שמתי על אי וי ואני רואה תמונה פשוט מאוד מרצדת מטושטשת ולא ברורה מה עושים ? איך מסדרים כזה דבר?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי לוח אם Gigabyte GA-M55S-S3 v2 רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יחסית חדש אוכל לקנות שיתאים ללוח אם הנ"ל. ברשותי כרגע GeForce 8800 GTS (320 MB) וברצוני להשתדרג. ברשותי ספק כוח ELT400AWT האם אני צריך לשדרג גם אותו? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן אנא ציין מהו והאם איכות הפילטרים טובה, זאת אומרת התמונה חדה וברורה ואיזה צל של טשטוש. אנחנו כל הזמן ממליצים GAINWARD.... חוץ מOC מעניין מה יש להם להציע...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה כל כמה זמן נהיה לי מסך שחור ואחרי כמה שניות חוזר ומופיעה לי הודעה "מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצוע שחזור מנהל התצוגה AMD DIVER הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" מה זה אומר? ואך אני פותר את תקלה? הכרטיס מסך שלי הוא Sapphire HD 7770 Vapor-X 1 GB
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני שאול על המיפרט הבא? Q6600 בסטוק 4X1GB DDR2 7HDD 2DVD GTS250 ספק אנרמקס 400W ליברטי הכרטיס נירכש לפני כשבוע ובעת רינדור וידאו הוא ניכבה ומפסיק לעבוד (המחשב דלוק אבל הכרטיס מסך ניכבה לא מוציא סיגנל וגם המאורר שלו כבוי האם צריך לשדרג ספק או כרטיס דפוק? מה דרישת האמפר לכרטיס? תודה מראש והעניין דיי דחוף לעבודה דחופה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הסיבה שיש גלים על המסך ויש לציין שהמסך תקין.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.Triplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR VIVO TV-Out Retail 2.LEADTEK WinFast A280 LE TD (GEFORCE 4 4200 128MB AGP X 8 My ViVo) המחיר כמעט זהה , השאלה פה מי משניהם יש את הזכרונות יותר טובים ועד כמה כל אחד יכל להגיע ... וגם איכות הVIVO ... מישהו עם נסיון אישי מהכרטיסים . ולא צריך לכתוב משהו כמו: כך LEADTEK הוא איכותי יותר ... תנו פירוט למה בדיוק . טוב תודה חברה .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום אני נוסע לקנות סוף סוף כרטיס מסך חדש , אבל עקב בעיות במלאי יש לי שתי אפשרויות ; קניית 5870 אבל זה דורש התחייבות ולחכות יום- יומיים עד שיגיע ( לפי מה שהם אומרים ) או קניית 6950 2gb ישר במקום . ההבדל במחיר בינהם עומד על כ- 150 שקל . בנוסף רציתי לשאול לגבי הצוואר בקבוק ; E8400 EP35-DS3L דרך אגב הרזולוציה היא 1920x1080 ובנוסף מתכוון לשדרג את המעבד ולוח האם בקרוב . ואם אפשר תשובה קצת יותר מפורטת . ספק איכותי של 650W תודה על העזרה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו זאת שיש לHD7970-DC2T אני רוצה למצוא ולשים כזאת לHD7950-DC2T שיש לי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם הכרטיסים קרובים בביצועים? מה בעצם ההבדל? ההבדל לטובת ה- 5850 משמעותי? יש לי כרגע מסך" 22 1680X1050.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס: Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard המחשב: פנטיום 3 866
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום... אני רוצה לשאול איזה כרטיס מסך הכי כדי לי לקנות וגם באיזה חברה הוא יהיה כי שמעתי שיש הבדל בין החברות תודה....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מתי תיהיה הירידת מחירים ל4870 ומה יהיה המחיר החדש שלו? האם פחות מ1000? תודה אריאל
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את ה-Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB ב- 369$ (מארה"ב)?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אני צריך לדעת לפני שאני משדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי? ואיך אני ידע אם הכרטיס החדש מתאים ויפעל לי על המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל הגולשים בHW. יש לי מחשב שכולל AMD אתלון 64 3000 ו2 ג'יגה זיכרון (המפרט שלי על קצה המזלג) הכרטיס הנוכחי שלי הוא . לAGP NVIDIA 6800GS אני מתעניין לגבי קניית כרטיס חדש מסוג ATI HD2400 או 2600 השאלה אם שווה לי להשקיע בכרטיס מהסוג הזה או שפשוט חבל על הכסף ואני אתאפק למחשב חדש. מה גם שיש לכרטיס יציאת HDMI ועם הכרטיס הזה אני לא אצטרך להעביר כבל מתאם מDVI לHDMI (המסך שלי הוא טלוויזית LCD) יש הבדל באיכות התמונה אם אני מעביר כבל HDMI לHDMI או שאין הבדל בין זה למצב הנוכחי שלי? בתודה מראש לכל העונים. ניר
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=17309 ועוד של חברת eVGA!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד בפני רכישה של כרטיס gtx 970 השאלה שלי מגיעה בעיקר גם לנוכח זה שהבלאק פרידיי מתקרב היא האם שווה לי לקנות את הכרטיס בחו"ל או בארץ ואיך הדבר עובד מבחינת מיסים ומכס האם לרוב זה דבר שנעצר במכס ואם כן מאיזה חנויות מומלץ לרכוש כי מעבר לamazon ו-newegg אני לא מכיר כמעט. הדגם לא חייב להיות משהו ספציפי אבל מן הסתם בכיוון של החברות המוכרות(evga,gigabyte,msi..)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גיל ויש לנו סטארטאפ שמציע לגיימרים Cloud Gaming PC - כלומר מחשב גיימינג מלא בענן. היום אנחנו משתמשים בכרטיסי nVidia M60 לוירטואליזציה, ורוצים לעבור לשימוש בכרטיסים חדשים. אנחנו מתלבטים בין: TESLA M10 (מקסוול) operating at a frequency of 1033 MHz, which can be boosted up to 1306 MHz, memory is running at 1300 MHz. לבין TESLA P40 (פסקל) The clock speeds of the Tesla P40 are up held at 1303 MHz base and 1531 MHz as boosters. Its memory provides 346 GB/s band width along a 384-bit interface particularly it clocks 7.2 GHz effective. הבעיה היא - שאנחנו לא יודעים לצפות מה יהיו ביצועי הכרטיסים החדשים…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-