כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן 3 עם כרטיס מסך nvidia 8800 GTS לאחרונה, כמספר דקות לאחר הדלקת המחשב המחשב קופא, ועל המסך מופיעות נקודות לבנות. האם לדעתכם זו בעית חומרה בכרטיס? ניקיתי את המאוורר ולא עזר. אולי חימום יתר? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
חיפשתי בפורום ובעוד כמה מקומות על איך להפעיל CROSSFIRE ב9.12 ולא מצאתי... הכרטיסי מסך הם HD5770 ו HD4850.. הקטע הוא שהCCC מזהה שניים אבל אחד מהם מוגדר DISABLE ואין לי אפשרות להפעיל אותו, או אפשרות לCROSSFIRE בכלל... הלוח תומך בHYBRID CROSFIRE
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע ששאלות ציון הן לא מקובלות אבל לא מצאתי פתרון הציון הוא רק חלק מהבעיה שתיארתי בת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=105053.new;topicseen#new הציון שקיבלתי הוא : 2652 זה הגיוני למיפרט הבא או שיש לי בעיה רצינית: מעבד - amd 64 3000 לוח - gigabyte k8ns pro זיכרון - 512 כרטיס מסך - gigabyte 6800 מארז - asus 300w אם 2 מאוררים מאחור 80 ממ +המאורר של הספק תודה לכולם גיא
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני בונה מפרט למחשב ונתקלתי בבעיה בכרטיס המסך. הציעו לי ללכת על ATI SAPPHIRE 5770 VAPOR X, ואז מישהו אמר שהוא מכיר אנשים שהיו להם בעיות עם גרסת ה-VAPOR X. האם לשמוע לו וגרסת VAPOR X היא באמת לא טובה, או ללכת על זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה נידפק לי הכרטיס מסך (GEFORCE 7600GT) ואין לי כל כך הרבה תקציב עכשיו ואני מתלבט פה בין 2 שמצאתי אחד מהם הוא :9400GT Synergy 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E והשני GT210 Synergy Ed 512MB GDDR2 DX10.1 DVI HDMI PCI-E איזה מהם יותר טוב?מבחינת FPS ומתאים יותר למשחקים(לא כבדים מאוד)? ועוד שאלה הם מתאימים ללוח אם DG965SS? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב בעקבות מותו בטרם עת של הTi4200 שלי (נכון מתאים שאני קונה H10,חוזר שמח הביתה ופתאום הכ. מסך מת? מרפי הבן ****...) אני צריך לקנות כ. מסך חדש טוב אז אין הרבה דברים להגיד על זה, חוץ מזה שאני צריך כ. מסך עד בערך 1000 שקל (בבקשה לא לחרוג יותר מדי, אלא אם כן באמת כדאי) אהה כן, ושיהיה AGP (היעוד מן הסתם הוא למשחקים...) תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האים כדאי להחליך את כרטיס המסך שברשותי מדגם SAPPHIRE HD4850 512 לכרטיסי המסך החדשים של ATI 4850/70 אני יודע שעדיין הם לא יצאו אבל כמו שהם ניראים זה נורא מפתה אני לא משחק במישחקים כבדים מאוד אני משחק ב COD4+5 FAR-CRY 2 AC האים כדאי לי לבחליף את הכרטיס הנוכחי שלי כי הוא מצויין אומנם חם כי זה הדגם הראשון שיצא אני משחק על מסך 22" האים כרטיס המסך שלי יכול ליסחוב עוד קצת או להחליף?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הכרטיס מסך שלי כבר לא סוחב כלום, האם אפשר למצוא לי כרטיס מסך שיריץ את מרבית המשחקים החדשים לפחות בגרפיקה בינונית בצורה חלקה? המפרט שלי: מעבד : Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz, 2933 MHz לוח אם: gigabyte ga-g31m-es2l זיכרון 4 גיגה ספק: seasonic 520w m12 כרטיס מסך נוכחי: ati hd 4600
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג פורים שמח לכולם. אני חדש כאן ומקווה שלא עברתי על שום חוק. לפני כשנה רכשתי כרטיס מסך Nvidia Geforce 8600 GT 512M. בחודשיים האחרונים בזמן שאני משחק/בטעינות במשחקים די כבדים[COD5,COMBAT ARMS,NBA] באמצע המשחק נתקע כל המחשב,מופיעים פסים צבעוניים או שפשוט התמונה האחרונה לפני התקיעה נמרחת על המסך,ורעש. התקלה נמשכת כ-10 שניות עד שאני עושה הפעלה מחדש או שהמחשב עושה לבד. אחי אמר לי שהכרטיס מסך נשבר או פונקציה מסוימת לא עובדת בו. יש משחקים שאני משחק ואין בהם שום בעיות ויש כאלו שהכ.מ קורס בהם. מה אפשר לעשות?.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מסך CRT 17 אינץ'. אני צריך שתיהיה חברה איכותית עד ככל שניתן בתקציב הנ"ל.... המסך צריך להיות שטוח (כמובן), ועדיף שהוא יהיה בצבע שחור או כסוף...רק לא לבן תודה ניב
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
my favorite site got us a Holyday Present! ATI Radeon 9700 Pro Video review!!! Have Fun!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את ה-Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB ב- 369$ (מארה"ב)?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי נשרף לי האסוס 5770 שלי אני לא כך כך מעודכן בסדרות החדשים, איזה כרטיס מסך תקציבי יש שיריץ משחקים באיכות סבירה ולא יהיה יקר מידי? ראיתי את ה 6750 ב 490 ש"ח ולעומותו את ה 5750 ב 510? איזה מהם עדיף? האם יש המלצה אחרת במחיר הזה? חיבור PCI-E מעבד I7 ווינדוס 64 ביט
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Nvidia Forceware 81.95 WHQL For Windows 2000/XP http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.95.html
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המנוע בשימוש כניראה מאנריל 3 למי שלא יודע מדובר בטכנולוגיה שתיכנס למכשירים נידים כמו סלולרים וכו יש שמועות שהיורש של הנינטנדו DS יהיה מבוסס על הטכנולוגיה ובגדול זה אומר שמכשירים שמבוססים על Tegra 2 יוכלו להריץ משחקים מודרנים (יחסית להיום ) רק בהגדרות יותר נמוכות מקונסולות הHD הדמו עצמו אולי לא ניראה מרשים ככה -כי זה רק הדגמה אבל מדובר על טכנולוגיה שכניראה הרבה יותר חזקה מהטכנולוגיה בשימוש של הPSP והאיפונים שיש היום כניראה גם הרבה יותר חזקה מהWII במידה ויכניסו מספיק זיכרון לנצל את החוזק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרגע את המערכת שלי : Core 2 Duo E6300 1.86Ghz 2mb cache s775 1066mhz Gigabyte ga-965p-s3 Enermax noisetaker eg425pve 420w dual fan 24pin Twinmos ddr2 667mhz 4G קראתי אצלכם במומלצים וראיתי שאלו המוללצים לטווח המחירים שלי..... השאלה מה לבחור ביינהם..? והאם המערכת מתאימה לזה (ספק, מעבד, pci-e1.1 וזכרונות). תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כולם מדברים על FPS שכרטיס המסך מצליח לתת במשחקים שונים , אבל איך מודדים את זה ? יש תוכנות ספציפיות ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי לפני מספר ימים את ה Msi Geforce4 Ti4200 128mb ובעזרת Riva tuner בדקתי את מהירות הליבה והזכרון- הליבה היא על 250Mhz והזכרון על 445Mhz. רציתי לדעת האם אלו המהירויות המגיעות עם הכרטיס, מכיוון שבסקירת כרטיסי המסך הגדולה באתר מופיעים נתונים אחרים ל Ti4200.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מתי ה-8800GT 256MB יגיע לארץ ויהיה ניתן לרכוש אותו?, וכמה הוא יעלה בארץ לדעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדרייבר הוא של evga ויש לו חתימה דיגיטלית בניגוד לדרייבר של nvidia שאין לו ניתן להוריד אותו מ-www.guru3d.com תחת מדור nvidia drivers .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו הזמין את הכרטיס הזה מ-tmsfox וגם קיבל אותו? לי הם אומרים שבוע אחרי שבוע שהכרטיס צריך להגיע השבוע... מישהו קיבל תשובה אחרת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
OK יש לי כרגע GF2 Ti של הרקולס עם TV-OUT הבעיה היא שאני רוצה לראות גם על הטלויזיה וגם על המחשב באותו הזמן והכרטיס לא תמוך בשניהם ביחד אני צריך משהו אחר שיתן לי TV OUT באיכות טובה יש מוצר כזה כרטיס שמיועד רק ל TV-OUT ? תודה מראש רוי נ.ב. היה לי עד עכשיו 8500 le של הרקולס אבל החלפתי עם אח שלי ... הוא צריך את זה יותר ממני וחוץ מזה ה TV-OUT שלו עשה המון בעיות ... תתרחקו מ ATI אם אתם יודעים מה טוב בשבילכם
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-