עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חברת MSI מתכננת גרסה נוספת תחת מותג ה-Armor עבור המוצר הפופולרי מארכיטקטורת ה-Polaris המזדקנת לכתבה

2. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם היכולת של ה OC בכרטיס זה פתוחה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eliahu10,

שלום , אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא: http://ksp.co.il/?uin=20607 (AMD R7 250) ויש לי כמה שאלות: 1. הוא יריץ battlefield 3 / battlefield 4 ? ואם כן על איזו רמה (LOW , MEDIUM , HIGH , ULTRA)? 2. הוא יריץ משחקים כמו : formula 1 2013 , DiRT 3 , WRC 4 , Race 07 ? 3. הוא מתאים למחשב שלי? (מפרט בהמשך) 4. איפה כדאי לקנות? (חשבתי על KSP אבל אני פתוח להצעות) 5. האם יש כרטיס מסך שיותר כדאי לקנות בתקציב שלי (430 ש"ח) ושמתאים למטרות שלי (גיימינג) ? המפרט שלי: מעבד: Intel® Pentium® CPU G3220 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz לוח אם: Asus H81M-E (2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN כרטיס מסך נוכחי: intel® hd graphics family מארז : KSP ספק כוח: …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Roeebaeloha,

שלום אני קונה ומחשב ואני צריך לבחור כרטיס מסך ראיתי את שני כרטיסי הסך האלה: http://ksp.co.il/?uin=20777 http://www.tms.co.il/product/12968ֿ רציתי לדעת מה ההבדל בינהם חוץ מהמחיר ואם שווה להשקיע את הכסף? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by fizban,

שלום לכולם! הגיעה השעה שלי להחליף את המסך הישן שלי (כבר 3 שנים בערך), ואני בהתלבטות.. מה כדאי לקנות? האם הLCD באמת שווים את ההשקעה? או שהם רק עניין של נוחות (תופסים פחות מקום). מה נחשב לאיכותי יותר? בתור אחד שמשתמש במחשב יותר מידי שעות ביממה, חשוב לי שזה יהיה באמת מסך איכותי ורצוי שגם יקל על העיניים שלי.. (בכל זאת מצרך יקר בימינו). אשמח לתגובה כלשהי בעניין מכיוון שהחיפוש שלי בפורום לא הניב תשובות.. תודה מראש! טל

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by most,

X1650 PRO 256MB או GF 7600GS 256MB שניהם PCI-E ??

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nitayc1,

שלום, בהנחה ויש לי את המערכת המתאימה, כלומר: core i5 4690 Gigabyte GA-H97-HD3 ספק Antec 550W 80+ VP550P ויש לי 800 שקל +/- איזה כרטיס מסך הכי מומלץ למשחקים בסכום הזה? מתלבט בין 2 כרטיסים: Gigabyte Radeon R7 370 - http://ksp.co.il/?uin=27421 לבין MSI Radeon R7 370 GAMING - http://ksp.co.il/?uin=27471 או שבכלל מומלץ כרטיס של geforce...? אשמח לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Idan-h,

חבר שלי מתכנן לקנות מחשב למשחקים וביקשתי מפרט פה בפורום אתמול (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408785.0). קיבלתי שתי הצעות, האחת עם HD4770, והשניה עם Zotac GTX 260. לחבר שלי יש LCD 19 WS, רזולוציה 1440*900. 1. האם הGTX הוא OverKill למסך הנ"ל? כי הבנתי שלרצולוציה של 1280*1024 הוא אכן כזה. 1440*900 היא רזולוציה יותר גבוהה? (כי סה"כ 124 יורד ברוחב ו160 עולה באורך, ככה שממה שאני מבין זה לא כזה הבדל). 2. אם המסך ישודרג ל22 אינץ רק בעוד שנה, שווה לקנות את הGTX? 3. אם לא שווה לקנות את הGTX, איזה כרטיס אחר מKSP כדאי לקנות? (שיש לו יחס עלות/תועלת טוב ולא שיעלה 100 שקל פחות והרבה פחות ביצועים). 4. שאלה קצת פחות קשורה, אם אני לוקח מערכת עם ספק כח גדול, זה אומר שהיא ת…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shloosh,

זה קשור ב- RADEON 8500/LE ! בכל נצ'מרק שאני רואה הרדאון 8500 כל פעם משנה עמדה ! פעם אני רואה השוואה והרדאון(בהשוואה עם parhila) והוא מגיע כמעט לרמה של TI 4600 ! עכשיו אני נכנס לאתר .guru3d.com ורואה השוואה בינו לבין G-FORCE3 TI500 ו - TI200 ועכשיו הרדאון פתאום רק במקום ה-2 מבין השלושה, איך הרי הוא הגיע כמעט לרמה של G-FORCE 4 TI4600 ????????????? גם פה ראיתי השוואה בינו לבין ה- G-FORCE 3 TI500 ועוד כמה כרטיסים ,וגם פה הרדאון לא הגיע לרמה שלו! ויש עוד כמה השוואות שבהם שוב הרדאון מגיע לרמה של G-FORCE 4 TI! הייתכן שההשוואות פשוט נעשו תוך כדי שימוש בדרייברים הלא טובים והישנים של ATI ???? ועוד משהו... אם הרדאון 8500 מגיע כמעט למהירות של TI4600 לאיזה רמה גרסת ה- RADEON 8…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אלהן חבר'ה. בעצם השאלה בכותרת. איזה כ.מסך יכול להתמודד עם הגדרות מקסימליים כולל כל הפלטרים לרזולוציה FHD ולהיות שחיק. * תתיחסו רק לעובדה שכ.מסך מגביל והמעבד לא מהווה צוואר בקבוק. אני בטוח ש 6990 או 590 יעשו את העבודה בצורה יפה, מעניין אותי עד איזה כ.מסך אפשר לרדת 6870, 560 וכו'. תודה לעונים. עדכון: אני מתעלם מהנתונים כי אני יודע שהם לא יגבילו אותי, אבל בכל זאת בשביל הפרוטוקול. I5 2500 MUGEN 2 DH67CL 2X4GB DDR3 1333 SS 520w s12ii מסך u2311h וכמו שציינתי רזולוצייה FHD. מארז 690 II בקיצור שום מגבלה אין.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אשמח להכיר מכם אנשים שמתעסקים בעריכת וידיאו.. לקבל מספר עצות לגבי חומרה/תוכנה, טיפים וכו'.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by pxst17,

לחבר שלי יש I3 2100 ו-GT430, והוא יודע שהמעבד בעייתי בשביל משחקים חדשים והוא לא ממש שמח בגלל זה.. יש לו 4GB RAM.. כדאי לו לקנות כרטיס מסך חדש בסדר גודל של 270X או שעדיף לוותר ולחסוך למחשב חדש עם I5 כלשהו? הוא רוצה שמשחקים ירוצו מעולה, ישחק הרב בסינגלים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tal_levi1000,

יש לי 76GT (חתימה) לפני כמה שבועות שיחקתי ב FEAR וכל 2-2 דקות המשחק נתקע ותקיעה די רצינית לא נהיה איטי פשוט קפיאה מוחלטת חשבתי שזה רק ב FEAR בגלל הדרישות הגבוהת שלו אבל עכשיו התקנתי NFS קרבון ושוב זה קורה לי יש לי את הדריברים 91.47 מישהו יכול לעזור לי תודה מראש טל

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by UnwiZ,

רכשתי כרטיס מסך 4870 1G של פאליט אבל נודע לי שכרגע אין אותו במלאי, המוכר בחנות המליץ לי לחסוך 50 שקל וצפיה ארוכה עד שיהיה להם את הכרטיס מסך שוב וללכת על ה-XFX PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB DDR5 : HD-487A-ZDFC במקום הפאליט. לא ידוע לי כלום בחברות של כרטיסי מסך אז רציתי לדעת אם יש בעיה מסויימת בXFX. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by niral,

שלום, יש לי כרטיס מסך geforce gtx 560 אני מעוניים לחבר 3 מסכים במקביל ואני מבין שאני נדרש להוסיף עוד כרטיס מסך לשם כך (יש לי בלוח אם מקום לעוד PCIE). האם זה חייב להיות כרטיס זהה או ש אפשר לחבר לעבודה במקביל גם את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=35019 אשמח לתשובה נ.ב האם אדרש להחליף ספק כוח? תודה ניר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם. ברשותי לוח אם Gigabyte GA-M55S-S3 v2 רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יחסית חדש אוכל לקנות שיתאים ללוח אם הנ"ל. ברשותי כרגע GeForce 8800 GTS (320 MB) וברצוני להשתדרג. ברשותי ספק כוח ELT400AWT האם אני צריך לשדרג גם אותו? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, מחפש עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש במקום הקיים שימוש עבור כל מערך הכלים של אדובי ( פוטושופ, אילוסטרטור,פרימייר ואפטר אפקטס) זה המפרט של המחשב שלי: תקציב שלי הוא בטווח של 1500-2000 שח בערך Intel(R) Core(TM) i7-5820K CPU @ 3.30GHz Video Card NVIDIA GeForce GTX 960 RAM 64 GB Operating System Microsoft Windows 10 (build 17134), 64-bit

18. Started by !elad!,

שלום יש לי כמה שאלות : זה המפרט של המחשב שלי : Pentium D 945 3.4ghz dualcore asusp5ld2 wd1600js - wd 160gb aeneon ddr-2 667 512x2 ati radeon x1800GTO 256mb זה המחשב שלי קניתי אותו לפני חודש וחצי בערך עכשיו המאוורר של הכרטיס מסך עושה הרבה רעש שאני משחק במשחק על הגדרות גבוהות .. מה אני יכול לעשות עם זה? האם זה קשור לקירור ? אשמח עם תענו לי כי אני מוטרד מאוד.. שאלה שנייה : אני משחק במשחק קונטר סטרייק סורס ולחבר שלי יש את הכרטיס מסך ati radeon x1600pro ושאני משחק הFPS אצלי הוא 100 בקושי כל פעם יורד ועולה בחזרה.. אצלו הfps באותה מפה הוא מגיע ל200 ועובר אותו.. איך זה הגיוני? הכרטיס מסך של הרבה יותר חזק משלו ועולה יותר יקר גם... אלה השאלות שלי מצטר שקצת ארוך.. תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, שוקלת שדרוג כרטיס מסך במחשב קיים, בשביל להמשיך להינות מהמחשב לגיימינג. זה לא השימוש העיקרי במחשב (יש לי גם xbox series x). אשמח להתיעץ: האם שדרוג של כ.מסך בלבד יאפשר הרצת משחקים חדשים באיכות מהנה? דוגמאות למשחקים שהייתי רוצה להריץ : ARK survival ascended , Horizon forbidden west, Baldur's gate 3 לא משחקת במירוצים וכמעט ולא משחקת בfirst person shooters. אם ממליצים לשדרג את המחשב, אשמח להמלצות על א. כרטיס שיתאים למפרט הקיים - אין לי הערכה טובה למחיר הגיוני, מניחה שעד 3000 שח (גמיש) ב. מסך שישמש גם לגיימינג וגם לעבודה משרדית- עד 5000 שח (גמיש) משתמשת בעמדה (כיום עם מסכים 24+27) גם לעבודה מהבית אז חש…

20. כרטיסי ה-Radeon Pro החדשים של AMD מתווספים רשמית להיצע השדרוג של אפל - והמחירים לא זולים כלל לכתבה

21. Started by Or94,

יש לי כרטיס מסך GTX470 של חברת Inno3D עם 1280MB זיכרון. הכרטיס מסך מעולה ולמרות שהוא רועש אני מאוד מרוצה ממנו הוא מריץ כל משחק על ההגדרות הכי גבוהות. חבר שלי רוצה לקנות GTX560TI גירסאת OC של Gigabyte. איזה כרטיס מסך יותר טוב? האם OC הזה של GIGABYTE משמעותי ביחס לגירסא הרגילה של הGTX560TI? האם הGTX560TI פחות רועש ויותר קריר מהGTX470? אני יודע שלGTX560TI גירסאת OC יש מהירויות שעון יותר גבוהות אבל לGTX470 יש יותר זיכרון ויש פס רוחב של 320 bit לעומת 256 bit שיש לGTX560 גירסאת OC.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by asafmanor,

מה ההבדל בין הרדיאון 9700 הרגיל לבין הFireGL המקביל שלו? האם יש לרדיאון גרסת פרו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, המחשב שיש לי הוא מחשב מדף של דל 390 מצ"ב קישור למפרט מלא: http://www.dell.com/downloads/global/products/precn/en/spec_precn_390_en.pdf המעבד שיש לי הוא qx6800 מישהו יודע מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול להתקין עליו שירוץ עם הספק הזה? (לגיימינג) בהנחה שאין הגבלה קריטית של כסף. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zerocool15,

מישהו יכול להגיד לי בקשה האם הראדיון 9500 פרו שווה משהו? אני מעוניין אולי לקנות אותו מיד שניה במחיר זול ורציתי חוות דעת. הוא עובר על ביצועי 9550,9600,9600P יש לו 8 צינורות עיבוד ולכן כנראה גם יעבור על 9600 אקס טי..נכון? בכל מקרה בעזרת אובר קלוק קטן הוא ישתווה ל 9600 אקס טי במהירויות שעון. ובגלל שיש לו 4 מנועים גאומטרים ו8 צינורות הוא יעבור תאקס טי? וגם באיזה רמה הוא לעומת ה6200 עם 8 צינורות (עי פתיחתם)? http://www.ati.com/products/radeon9500/radeon9500pro/specs.html

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם. הייתי רוצה לקבל המלצה מה טוב יותר היום למשחקים בתקציב שלי ATI או NVIDIA ? כמו כן הייתי רוצה מאיץ עם קירור פסיבי (אם יש), ושל חברה אמינה שנותנת 3 שנות אחריות (ASUS / GIGABYTE ). אני לא רוצה לעשות "אוורקלוקינג". מה דעתכם על הכרטיס הזה: PX7600GT Extreme LEADTEK ביחס ל - GV-NX76T256DB אשמח לקבל תגובות. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים