עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cs2,

לא יודע אם זה קשור לפה... ברצוני להפעיל שתי מסכי מחשב הכוונה שבאחד יופיע הורודות של טורנט ודברים כאלה ובשני המשחקים תודה רבה לעוזרים יש לי כרטיס מסך Gigabyte ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail כפול 2 תמונה :

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by DimRah,

היי, אני מבולבל לגבי כמות המסכים שאפשר לחבר ב-SLI של שני כ.מסך של NVIDIA, וכמה ב-CF... יש לי את המסך שבצד, יש לו תכונת PIVOT. אני רוצה לקנות עוד שני מסכים אותו דגם, להפוך את שלושת אנכית ולהשתמש בשלושתם למשחקים. האם אני יכול לעשות את זה עם מערך SLI של GTX570?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. או שה - HDCP שלו לא יתן את זה? אני מדבר מבחינת הרצה של קבצי M2TS ו MKV למיניהם...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Liran.D,

שלום רב, אני רוצה לקנות כרטיס מסך גג עד מ200 ש"ח...גג עד 220ש"ח • One AGP slot supports 8x/4x at 0.8V (AGP 3.0) or 4x at 1.5V (3.3V is not supported). • Five 32-bit v2.3 Master PCI bus slots (support 3.3v/5v PCI bus interface). אני מעוניין לקנות מאייבורי מחשבים: http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=531&OrderBy=saleprice של hd redon רק שלהם. איזה מתאים לי וכדאי לי. אני לא משחק משחקים גדולים....רק קצת CS . תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Nirkaw,

HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E מה ההבדל ביניהם ? שניהם עולים אותו דבר... נ.ב יהיה צוואר בקבוק? HD5670 ומעבד E2160 OC 2.16

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך היישן במחשב (מחשב בן ערך 3-4 שנים). הכרטיס היה של NVIDIA 7600 אם אני לא טועה. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש בעלות של 250 שקל לצורך משחקים קלים (football manager 2010.. לא זה של פיפא) ולהורדה וצפייה בסרטי HD. ראיתי המלצות על GeForce G210 ועל Nvidia n8400gs. איך שניהם? יש טובים יותר? בנוגע לכ. טלוויזיה- הבנתי שכרטיס טלוויזיה מאפשר צפייה של ערוצי הטלוויזיה במחשב. האם ניתן לצפות ככה בערוצים דרך ממיר של הוט במחשב וגם להקליט את התכניות? האם כרטיס טלוויזיה יכול לשמש ככרטיס מסך רגיל? מה המחיר של כ. טלוויזיה זול אבל יעיל? (לא משהו במחיר מופצץ של מאות שקלים. אחד שפשוט יעשה את העבודה ויאפשר להקליט תכניות מהטלוויזיה למחשב). תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. INTEL Core i3 540 3.06GHz DDR 3 2G / 1333MHz לוח אם GIGABYTE עם ציפסט INTEL H55 עכשיו התקציב שלי הוא 200-300 אני לא רוצה לעוף עכשיו על כרטיס יקר רצח... הכרטיס ישמש לתוכנות ומשחקים, אני מצפה ממנו שהוא יריץ את כל המשחקים החדשים. אמממ אם יש עוד שאלות אתם מוזמנים! תודה מראש אנשים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ברוס לי,

http://yfrog.com/5jimg0065ffj http://img202.imageshack.us/img202/6376/img0062od.jpg http://img716.imageshack.us/img716/6293/img0057ik.jpg http://img802.imageshack.us/img802/41/img0059f.jpg http://img199.imageshack.us/img199/3520/img0065ff.jpg כפי שניתן לראות שקעי ה DVI צמודים לחלק העליון ולא ניתן להכניס תקעים למארז שנקנה בשוק שחור כרגע הנחתי את הכרטיס ללא בורג עם נטיה על הצד כדי שאוכל להתחבר לDVI הכרטיס פשוט מגניב אבל למשחק הרשת שאני משחק הוא לא מועיל במיוחד משום שהכל תלוי בחיבור אינטרנט עד עכשיו שיחקתי עם האונבורד וקיבלתי 30 FPS וכשהיריות התגברו זה ירד ל 13 עכשיו זה נע בין 40 ל80 אבל זה לא עוזר במיוחד כי הכל תלוי בפינג ובעוד כמה דברים שקשורים בתקשורת ונשגבים ממני אני מקו…

9. שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב הנייד, Lenovo Z580, עם win 7 64bit יש לי שתי כרטיסי מסך במחשב ופה מתחילה הבעיה, הראשון הוא Nvidia Geforce GT 630M 2G והשני הוא Intel HD Graphics 4000, כשאני פותח את "מנהל ההתקנים" המחשב מזהה את שתי הכרטיסים, אבל כשאני מגיע לחלון של "רזולוציית מסך" ולוחץ על "הגדרות מתקדמות" אני רואה את התמונה הבאה: http://i47.tinypic.com/23rjrdz.jpg לפי התמונה אני מבין(תקנו אותי אם אני טועה), שהמחשב כרגע משתמש בכרטיס המובנה של Intel, ולא בכרטיס של Nvidia, דבר שמאוד הורס לי את חווית השימוש במחשב(משחקים וכו'..) אני גם לא יכול לעדכן את הדרייברים של ה GT 630M, כי ההתקנה של הדרייברים לא מזהה את ה GT 630M בתור הכרטיס הפעיל כרגע. למה זה קורה ואיך אני גורם למחשב לעבוד…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. האם אפשר לחבר S/PDIF ל9800GT של GIGABYTE?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by vale,

במסגרת שיטוט שיעמום שהיה לי באינטרנט נכנסתי לאתר CAN YOU RUN IT שבודק מערכות מחשב ומעריך כמה טוב משחקים מסויימים יכולים לרוץ על המחשב, בדקתי איך המשחק crysis warhead אמור לרוץ על המחשב שלי ונתקלתי בהפתעה. בהגדרות מינימום אני כמובן עומד אבל מבחינת דרישות מומלצות נפלתי בדבר לא צפוי(זה היה צפוי אם הייתי נופל על מעבד נניח)-כרטיס מסך. ראיתי שם את שתי השורות הבאות: Vertex Shader Ver.: Required - 4.0 , You have - 3.0 Pixel Shader Ver.: Required - 4.0 , You have - 3.0 האם זה משהו שקשור בדרייבר שאמור להתעדכן או שזה משהו חומרתי(הורדתי לאחרונה את הגירסה 178.24) אם בכרטיס מסך חדש יחסית וברמה גבוהה אין את התמיכה בדברים האלו אז באיזה כרטיס מסך יש אותה בדיוק? כמה זה משמעותי שיש לי ד…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. כותרת. דרך אגב עדיף אולי בכלל את HD4870? אני מנסה להוציא כמה שפחות כסף אבל בכל זאת להוציא מהקנייה כמה שיותר יעילות, בעיקר בחשיבה לטווח הארוך. תודה לעוזרים הנחמדים.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by POPCORN,

אני צריך לפצל את המסך שלי ל2 אחד דרך vga ואחד דרך hdmi קניתי כרטיס מסך gigabyte gt 710 היציאות עובדות אבל אני לא יכול לפצל ראיתי שהווינדוס לא מזהה לי אותו כמו שהוא אלא מגדיר אותו ככרטיס מסך רגיל.. סטנדרט בטעות זרקתי את הקופסא עם שאר הדברים ולא שמתי אם יש דיסק באתר של gigabyte לא מצאתי דרייברים ודרך geforce נוא לא מזהה שיש לי כרטיס מסך שלהם איך אפשר למצוא דרייברים לזה? אני צריך לשני סוגי מערכת הפעלה ווינדוס 10 32 ווינדוס 10 64 תודה רבה

14. דור כרטיסי המסך החדש של AMD יגיע בעיכוב קל, אך אמור להציע לנו מגוון רחב יותר וגם יעילות משודרגת בכדי להצדיק את קיומו לכתבה

15. שלום כן, כן, אתם רואים מצויין - ATi סוף סוף מוכנה לקרב הגדול והמשמעותי בינה לבין Nvidia, כל זאת ע'י מתן ספינת הדגל העתידית שלה לאתר level505 החדש שנפתח במיוחד בשביל לפרסם את הביקורת החדשה. נמסרו הנתונים הטכניים הסופיים ותוצאות בבנצ'מארקים. ATi לא התעכבו עם זה - אולי כנראה כי יש למה לחכות? האתר מוסר כי הבנצ'ים נערכו עם דרייברים לא בשלים, לכן יש סבירות גבוהה שהתוצאות עוד יעלו כלפי מעלה, אם כי גם עכשיו R600 לא נותן ל GF8800GTX לעבור אותו בשום מבחן ביצועים. כבר נכנסתם לביקורת? אני מתאר לעצמי שמייד תרגישו שעובדים עליכם. לאחר סקירה קטנה של האתר תגלו כי האתר מכיל רק את הביקורת הנ'ל וכל קישור עם הקידומת level505.com יוביל אותכם לאותו הדף - הדף הראישון של הביקורת. יתכן מאו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש..... Core 2 Duo E6600 P5B DE Or Quad6 המחשב ישמש בעיקר לעבודה גראפית ורינדור כבד ולכן יכיל Nvidia Quadro FX3500 , הבעיה היא שלכרטיס הזה אין שום יכולת אפילו לא בסיסית במשחקים. ולכן אני ארצה להוסיף לו כרטיס שמיועד למשחקים....... אז...... זה אפשרי ?? : אני לא מדבר על עבודה במקביל (אני מבין שזה לא אפשרי) אבל אני מדבר על להעביר את חיבור המסך מכרטיס אחד לשני בלי בעיות (כמובן לעשות ריסט אם צריך). יש לי מסך עם שתי כניסות DVI & RGB ככה שאני רק צריך ללחוץ על כפתור הSource במסך כדי לעבור בין הכרטיסים. בקיצור האם הדבר אפשרי ?? אילו בעיות יכולות להתעורר ?? האם בלוח שבמפרט שלי יש אפשרות לחבר שני כרטיסים בשתי חיבורי pci-e ??

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by The_Byter,

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מצ"ב הלינק ל-P1000. מה אתם אומרים. האם מדובר במסך CRT איכותי. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9014753&came=4047

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Jin-G,

X700XT VS 6600GT לפי דעתי מי שיקח הוא מי שיהיה לו את יחס הביצועים-מחיר הכי טוב! הקרב מאד צמוד.... אך! ל6600GT יש יתרון, בנוי בתוכו מנוע shrader model 3.0 (אין אותו עדיין במשחקים) מה שיבטיח לו אריכות חיים כלומר הוא יהיה כבר מוכן למשחקים חדשים מהדור החדש שיצאו עם מנוע זה...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Phlip_dE-SuSsa,

מאז שהתקנתי את הכרטיס אז שאני מדליק את המחשב הוא עושה איזה כמה ציפצופים והכרטיס מסך לא נידלק אפשר לישמוע את הסי די את הארד דיסק הכל לידלק רק הכרטיס מסך לא אחרי איזה ארבע פעמים שאני מכבה ומדליק את המחשב באלימות הוא נידלק היה לי מיקודם mx200 ולא הייתה בעייה כזאת מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by MonoMan,

בנצ'מרק\דמו חביב של דמויות אנימה, אומנם דובר יפנית שוקל 30MB ונראה בהחלט לא רע, שווה הורדה פרטים בWarp2search פרטים ותמונות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by 3d_max,

שלום לכולם! יש לי מסך מאג 17 חלונות 2000 ו98 ובשניהם יש בעיה: בזמן Restart המסך עובר למצב SLEEP ,נורה כתומה ולאחר 2 שניות בערך חוזר לנורה ירוקה. פעם זה לא היה כך! בזמן אתחול מחדש הנורה לא היתה משנה צבעה! כרטיס מסך geforce 2 . מי שיודע מה עושים..אולי טיפול בביוס? גלעד.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by or_cool,

מישהו יכול להגיד לי תודה מראש גברים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Refaelo,

אני מחפש כרטיס מסך בסכום של בערך 1500ש"ח אני לא יודע מה עדיף NVIDIA או ATI ואיזה דגם. המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: 1.8Gh לוח : intel marivile זכרון : 256MB RDRAM תודה מראש לכל העונים

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום... אז ככה, המסך הנ"ל Intergraph 21sd95 - ב- 100 דולר. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כמעט ביקורות\תגובות עליו. מישהו אולי יכול לשפוך לי עליו קצת מידע? בנוסף מסך MAG 810FD 19 אינץ' - ב- 100 דולר גם. אז ככה, מה עדיף? יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב ככה שהגודל כן קובע... אבל אולי יש לכם משהו מעניין להגיד... תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים