כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! אני מעויניין לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב עכשיו אני ממש לא מבין מתחום הזה אני לא יודע כמה זה עולה ואיזה תוכונות צריך ואפילו מה אפשר לעשות עם זה.. אם אפשר קצת פרטים מה זה המכשיר ואיזה סוג טוב אני יודע שאפשר לראות טלויזיה במחשב התקציב שלי 500 - 600 שקל תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.Triplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR VIVO TV-Out Retail 2.LEADTEK WinFast A280 LE TD (GEFORCE 4 4200 128MB AGP X 8 My ViVo) המחיר כמעט זהה , השאלה פה מי משניהם יש את הזכרונות יותר טובים ועד כמה כל אחד יכל להגיע ... וגם איכות הVIVO ... מישהו עם נסיון אישי מהכרטיסים . ולא צריך לכתוב משהו כמו: כך LEADTEK הוא איכותי יותר ... תנו פירוט למה בדיוק . טוב תודה חברה .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני חושב לשדרג אותו לGTX 470 או 6870 אבל יותר בכיוון של ה470..... האם כדאי לי לעשות את השדרוג הנ"ל? אני משחק על F2380 סמסונג 1920*1080
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנצ'מרק\דמו חביב של דמויות אנימה, אומנם דובר יפנית שוקל 30MB ונראה בהחלט לא רע, שווה הורדה פרטים בWarp2search פרטים ותמונות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה ההבדל בין כרטיס של חברה כמו GIGABYTE שמבוסס על ה RADEON 9550 לבין כרטיס של חברת ATI שהיא יצרנית השבב? האם כדאי להעדיף את הכרטיס של ATI או שזה לא משנה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום! ברשותי כרטיס מסך של gigabyte gtx 680 oc אני מעוניין להוסיף עוד כרטיס מסך על מנת לשפר את הביצועים האם כדאי ובכמה אחוזים זה ישפר לי את הביצועים? ברשותי מעבד core i7 3770k לוח אם asus rampage v extreme ספק כח corsair ax 1200i זיכרונות g.skill 32 gb 1600mhz קירור noctua d14
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך זול, חדש (מחנות) לעשות לו אוברקלוק. (9200SE, GF4MX4000...) איזה כרטיס מסך לאוברקלוק אתם ממליצים לי לקנות עד 300 ש"ח? בתודה מראש, אורן
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יודע אם כרטיס מסך יתאים ללוח אם ולגודל של המארז?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מפרט בצד דרייבר 12.6 wait for vertical refresh = always on opengl settings = triple buffering ועדיין vsync לא עובד, מה אני מפספס?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפי דף המוצר נראה כי קיים מתאם אשר ביכולתו להוציא אודיו מה- DVI וכך כשאחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך (כמו שמחובר עכשיו עם מתאם DVI to HD פשוט) אוכל גם לשמוע סאונד. זה מה שכתוב באותו דף: HDMI 7.1 Audio Output(Optional) The ATI Radeon HD 4850 has a built in HDMI with HD audio support for one-plug HDTV connectivity. This unique feature is enabled with an intelligent DVI to HDMI adapter. The benefit of this approach is to preserve the traditional dual-DVI-I connectivity (with VGA support) that gamers demand while offering a seamless connection for big-screen HD gaming. No internal SPDIF or other audio cabling is required. *The shipping version DVI-to-HDMI adapter may dif…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאח שלי עם כרטיס מסך און בורד ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר את הכרטיס מסך הישן (9700pro) על ההתקן החדש PCI-E. לוח אם של המחשב החדש: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, גמר חתימה טובה... יש לי מערכת מחשב די ישנה: amd 1.7 asus a7v 333 512 mb pc 3200 נכון לעכשיו יש לי את הכרטיס ati 8500 le שכבר לא מריץ כמעט שום משחק. איזה כרטיס יעבוד ויריץ משחקים הכי טוב על המחשב שלי? אני לא מבין כלום בתחום ואני מתלבט אם לקנות ati9800 pro או 6600GT או אולי יש כרטיס מסך אחר יותר טוב מהשניים הנ"ל? אשמח לקבל כל המלצה ודעה...אני גם חושב לקנות כרטיס מסך יד שנייה כך שאוכל לקנות כרטיס כמה שיותר טוב בתקציב הנמוך שיש לי...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להכיר מכם אנשים שמתעסקים בעריכת וידיאו.. לקבל מספר עצות לגבי חומרה/תוכנה, טיפים וכו'.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקלטתי את הסרטון עם הדרייבר של NVIDIA geforce experience , ערכתי אותו עם AVS EDITOR ,ושעשיתי את הקובץ בתוכנה שמתי אותו על FULL HD הגדרות הכי גבוהות.. עכשיו אני לא יודע עד כמה הסרטון "חלק" מבחינת איכות אם יש לכם הצעות התקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חייתי שיוכל להתמודד עם עבודה גרפית, משחקים, וכמובן כריית LiteCoin. הבנתי שלשם הכריה עדיף gForce ועם כמה שיותר זיכרון. קירור טוב אני מניח שחובה. עוד מעט בלאק פריידי, ראיתי את המבצעים של TMS וKSP ולמען האמת הם דיי מאכזבים. מישהו מכיר אופציה טובה, אמינה ומהירה אחרת (חול?) חשבתי אולי אפילו לקנות שני כרטיסים ולחבר אותם בSLI. אני צריך לבדוק מראש שהכרטיס תומך? ושהלוח אם תומך? המפרט שלי הוא: לוח אם - gigabyte GA-H77-DS3H מעבד i7 יש לי גם שלושה מסכים, אחד מסך מחשב (עם DVI) ושתי מסכי טלוויזיה (רק HDMI). יש כרטיסים עם שלושת היציאות שאני צריך? ואם אני קונה שתיים ומחבר בSLI אז אני יוכל להסתפק בשתי יציאות בלבד מכל מסך וזה יעבוד כמו שצריך? שמח לשמוע בעצתכ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לא משחקים אלא רק לעיבוד וסריקת תמונות זה מיעוד לחברה... העיבוד וסריקה ברזולוציה של 1024DPI המסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2048X1536 אני צריך שהיה לפחות 256 זכרון נ.ב גם מסך אני צריך תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש, וחשבתי על הATI HD4770 כאופציה טובה לכרטיס מסך (תקציב עד 650 ש"ח). לאחרונה נתקלתי ב-GTS250 1GB של ג'יגהבייט עם קירור של זלמן במחיר מאד אטרקטיבי של 645 ש"ח! (בנעה מחשבים) מי משניהם עדיף לדעתכם? HD4770: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1747 GTS250: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5028 המסך כרגע 1280*1024, אך ככול הנראה יוחלף בהמשך למסך 23" FHD. אם זה משנה המעבד יהיה ככול הנראה E5200 OC או E7400 (עוד לא החלטתי) הלוח אם יהיה מבוסס P43, והספק יהיה איכותי בהתאם (עוד לא בחרתי דגם ספציפי). אשמח לשמוע את חוות דעתם מי מהשניים עדיף, תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עיבודים ממוחשבים עדכניים עשויים להיות אלו שחושפים לנו כיצד ייראו מוצרי ה-Xe המסקרנים של יצרנית השבבים לעולם הגיימינג הביתי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני חושב על לשדרג לLCD מחפש עצות [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה יותר משתלם מבין הכרטיסי מסך האלה: MSI NX6800-TD128 GeForce 6800 256-bit 128MB או MSI 9800 PRO 128MB 256BIT
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
geforce 7800 256mb GS או הכרטיס geforce 7600 256mb gt
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרה העיקרית היא ללכידת ווידיאו... האם הכרטיס הזה טוב יותר מATI WONDER?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עם מסך gsync 144hz 1080p. יש לי במשחקים קריעות מסך, ונפילות fps שממש פוגעת בחווית המשחק.. אני לא יודע אם זה המסך עצמו, הכרטיס.. או בעיה תוכנתית.. מה אפשר לעשות? (980ti) איך אפשר לבדוק שהכל תקין?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, להלן המפרט שלי: intel Pentium Dual-Core E5200, Schyte Shuriken cooling GIGABYTE GA-73PVM-S2H (nVIDIA chipset 630i) G.SKILL DDR2 2x2048MB 800MHz CL 4-4-4-12 HDD1: Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB HDD2: Samsung HD103S J 3.5" 1000GB SATA2 32MB LG GSA H42N X18 PATA DVD Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE kit Enermax modu 425 watt CASE: ANTEC SOLO LCD MONITOR: DELL 2209WAF אינני משחק משחקים - רק עורך וידיאו ביתי, רואה סרטים ומתכנת ב MATLAB . לאחר הדיון שפתחתי כאן הגעתי למסקנה לשדרג ל- GTS450 ולעשות OC למעבד. בינתיים יצא 550TI (יותר קר, צורך פחות הספק וחזק מה- GTS450 ) ותכננתי לקנות אותו ב- EBAY . - אבל ברקע כולם אומרים שה- GTX460 זול ממנו וטוב ממנו (וזה נכון). …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-