עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב שיש בשוק אבל אני לא יודע מה יותר טוב NVIDA אווו ATI מה אתם אומרים ????????? ואיזה דגם בידוק

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Pc_freak,

האם יש כרטיס חזק משמעותית עד 1000שקל או בכלל לעשות cf הלוח תומך בx16 x16 והספק תומך והמעבד חזקi7 950 גם כן ולא יגביל את הכרטיסים אני משחק בfhd ורצוי שכל האפקטים ופלטרים על מקסמום

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by pain_killer12,

אני קונה מחשב בשבוע הבא ואני מתכנן לקנות את הBFG 8800GTS 320 OC אני יכול למשוך את התקציב בעוד 200 שקל ולקחת את הלידטק 8800GTS 640 אך אני לא יודע אם שווה לי. יש לי מסך LCD של LG בגודל 17" רזולוציה מקסימלית של 1024X1280 ואני ארצה לשחק ברזולוציה הזאת עם כל הפילטרים, אז השאלה שלי האם ה320 יחזיק לי או שבאיזהשהו שלב אני אצטרך להתפשר על האיכות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by NightElf,

שלום קניתי מחשב חדש. ומה שאני רואה (מצורף בתמונה ) המהירויות שלי היא 500/600Mhz לא כמו ממה שכתוב באתר של 575/1200Mhz) sapphir האם בזיכרון זה אמור להיות חצי? והטמפ במנוחה 66 מעלות. [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני קונה מחשב חדש והמערכת שמופיעה בחתימה עוברת לאחי הקטן השאלה אם יש כ.מסך עד 500 ש"ח, שיכול להגדיל משמעותית את הביצועים? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ברמת ווינדוס הרזולוציה המוגדרת היא FHD, המסך הוא AOC F22+ שכמובן תומך בFHD. יש משחקים ( קרייסיס, ופיפא 2010) שלא נותנים לי לשחק ברזולוציה הנ"ל, ומה שקורה זה שרשום על המסך משהו לגבי האינפוט ואז הוא מחזיר אותי לרזולוציה הקודמת שהייתה קבועה. התקנתי פאץ עדכני לקרייסיס וגם לא עזר. אם זה היה קורה בכל המשחקים אולי הייתי מבין, אבל בCOD MW2 זה כן נתן לי לשחק על FHD, אז מה העניין? ומכל המשחקים למה פיפא לא נותן? לא ברור לי אם זו בעיית חומרה או תוכנה בכלל..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by T_pants,

שלום! הציעו לי: Gainward FX PowerPack! Pro/680 TV/DVI 256MB שכוללת את ה: GeForce FX 5200 GPU 256MB 128Bit - AGP 8X עוד מידע ניתן למצוא באתר היצרן: http://www.gainward.com/html/product/vga/fx/5200/680tvdvi.htm השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך הזה יתן לי ביצועים טובים למשחקים של ימנו... כרגע אני עובד עם הGF4 440MX 64MB...ברור שה5200 יתן ביצועים טובים יותר... אבל אולי כדאי לי לקנות את ה Radeon 9600PRO המעולה שהמחירים שלו בהחלט נוחים בזמן האחרון... חשוב לציין שהמחיר על ה5200 הוא 400 שקלים.. אז מה אתם אומרים?.. תודה מראש על התגובות

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by גיימרית,

לאחר דיסקוס קצר עם דניס וחרישה על מיליון ת'רדים פה אני עומדת בפני דילמה. הכרטיס הנ"ל יכול להגיע אלי מחר ב-1,300 שקל. הבנתי שהגרסה של GB מעט יותר טובה, אבל ביררתי אצל 3 ספקים שונים ולאף אחד אין את זה במלאי, וההערכה שקיבלתי היא לפחות שבועיים עד שהוא יגיע (מה שאומר שזה בטח יקח חודש). השאלה האם להזמין או ששווה לחכות גם חודש בשביל הגרסה של GB?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by biggie,

ה8800GT נדפק אז אני מעונין במחליף ראוי שווה ערך למה שהיה בתקופתו לכרטיס בימינו. המפרט הוא: מעבד דואל E6550, לוח ג'יגהבייט EP43-UD3L, וספק צ'יפטק GPS-550.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. התכנון הוא 40 אחוז מהזמן להשתמש במחשב כמדיה סנטר 40 אחוז מהזמן לשחק בA.C או NBA 2K החדש. בשאר הזמן פשוט להרביץ לו ASUS M2A-VM HDMI מעבד AMD 5200 הספק של TT 450W 2GB זכרון HD 320 של WD וכרטיס טלויזיה של HAUPPAUGE. קירור GEMINI2 של קולרמאסטר של הכל.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מחפש כרטיס מסך PCIe 2.0 x16 כדי לשחק ב- SC2, שיתן ביצועים טובים ברמת אפקטים ממוצעת של SC2, ברזולוציה של 1920*1080. ראיתי בפורום עצות רבות לגבי GTX460 768MB שמבטיח ביצועים מעולים ברמת אפקטים מקסימאלית - אבל גם מחיר הכרטיס הוא בהתאם. אני מחפש כרטיס בסביבות 500ש"ח, עדיפות גם ללא החלפת ספק הכח הגנרי. מפרט המחשב שלי: motherboard: ASUS P5Q-EM processor: Intel Dual Core E8400 @ 3GHz processor fan: Intel D60188-001 power supply: Gyro LC-b500e 500W disk: 2 * Samsung HD502IJ 1 * WD 3200JB cdrom: Toshiba SD-R5372 memory: 2 * 2GB 800MHz DDR2 (kingston KVR800D2N6/2G) chassis: ATX Cooler Master 334 chassis fans: 2 * 12cm OS: XP sp3 monitor: SyncMaster P2350 @ 1920x1080 gra…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני שובר את הראש. התקנתי את כל הדרייברים הנחוצים שיש בדיסק, גם את התוכנה שאמורה לעבוד( PowerDVD), במדריך הכרטיס יש הוראות בכלל ל PowerDirector ואין תוכנה זו בכלל בדיסק לגבי חיפושים בפורום ובגוגל, הסתבכתי ולא הבנתי כלום לכן אחרי מאמצים של מס' שעות, פניתי אליכם לעזרה. בתודה מראש, לב. נ.ב- נכון לעכשיו אני מחבר ליציאה זו ממיר של YES.[br]פורסם בתאריך: 4.02.2007 בשעה 15:08:13 חברה'!בבקשה, אני נואש עשיתי הכל חוץ מפורמאט!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היכונו לגל חדש של מחשבים ניידים לגיימינג, עם מעבדי ה-Ryzen 4000 וה-Comet Lake של AMD ואינטל - ועם דגמי GeForce עדכניים של NVIDIA שעלולים להגדיל את הבלבול אצל המשתמשים לכתבה

14. Started by [NOS],

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם! בא לי לשדרג כרטיס מסך! עכשיו עקב בעיות כלכליות (חייל משוחרר) הקצבתי לעצמי עד 500 ש"ח ויש 2 כרטיסיס מסך שאני לא מבין מה עדיף מביניהם.. ולמה צריך לתת יותר חשיבות לכמות הזיכרון (1GB מול 2gb) או המהירות ליבה או מהירות זיכרון. תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי את הבעייה הזאתי רק בתפריטים במשחקים כאשר הAA והAF פועלים וגם לפעמים כאשר יש loading אז רואים את פס הטעינה בלי התמונה,למישהו זה קורה גם? או מכיר את הבעייה הזאתי? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הבנתי שלא תמיד הדרייור העדכני ביותר הוא הטוב ביותר לכרטיס המסך. מישהו יכול להגיד לי מה הדרייבר המומלץ ביותר לכרטיס שלי: GEFORCE 2 MX400 חשוב לי גם שכל האפשרויות בהגדרות מסך ישארו (כמו מסך כפול וכו') אני מדגיש את זה כי בדרייבר האחרון שהתקנתי (42.70 שהורדתי מהאתר) ביטל לי את כל החוצצים בהגדרות מסך (בחלק של "מתקדם") בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. דור כרטיסי המסך החדש של AMD יגיע בעיכוב קל, אך אמור להציע לנו מגוון רחב יותר וגם יעילות משודרגת בכדי להצדיק את קיומו לכתבה

19. שלום חברים,מחפש כרטיס מסך לצפייה בסרטי HD כבדים ,מעל 20 ג'יגה ,אשמח לעזרה,תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by PrefaceAlumni,

שלום! אני מתכוון לקנות מערכת מחשב, ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. ההבדל בין הכרטיסי מסך בכותרת מבחינת מחיר הוא בערך 70 שקל.(GTS יותר יקר) אבל! -> את ה8800gts אפשר להשיג במחיר הזה רק באייבורי או בגיבור מחשבים, ששמעתי עליהם דברים לא משהו... האם כדאי לבצע את השדרוג?? ה- 8800GT הוא של ZOTAC וה- 8800GTS הוא של GIGABYTE תודה אורי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי מחשב יחסית חדש(כבן חודשיים) ויש לי בעיה שבזמן שאני משחק יש לי שתי שגיאות: פעם יש לי dsiplay driver stopped responding and recovered ופעם nvidia windows kernel mode driver stopped working יש לי windosw 7 64bit כרטיס מסך GeForce GTX 660 מעבד i5 3470 זיכרון: 8gb הדרייבר מעודכן לגירסה החדשה ביותר(הבעיה הייתה קיימת גם בגירסאות הישנות יותר). ניסיתי למחוק את הדרייברים עם driver sweeper, לא עזר הבעיה קיימת בזמן משחק בלבד. אשמח לעזרה. תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. מעבד: i5-750 לוח אם: p7p55D ASUS זיכרון: 4G ספק: 650W thermaltake אם צריך להוסיף משהו אז אתם מוזמנים לשאול. רציתי לדעת בהתאם למפרט שלי מה הכי משתלם לי להביא מחו"ל (בהנחה שאני פטור ממכס כי אני מביא את זה ביחד איתי).

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Killer Storm,

אז ככה אני כבר איזה שנה בXP ויש לי GeForce4 עבדתי עם RivaTuner ועבדתי עם ReForce והכל היה סבבה ב85 הרץ כמו שצריך זה תיקן את הבאג אבל עכשיו בדריברים החדשים 41.03 הRivaTuner לא תומכת בתיקון של הבעיה אני אומר לו לשנות מתחיל מחדש וזה חוזר ל60 הכל...והReForce תומכת אבל מה אחרי כמה זמן של משחק הכל נתקע (בגלל התוכנה אני עשיתי בדיקות) אז אני עכשיו עם כאב עיניים נוראי ב60 הרץ מחפש תוכנה תומכת עם מישהו יודע באיזו תוכנה אני יכול להשתמש בבקשה שיעזור לי...60Hz פשוט קוטל לי את העיניים והFPS כל כך נמוך זה נורא.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by HuGeMouTh,

נכנסתי היום לאתר של KSP לבדוק אם יש שם 1950P במחיר שפוי וראיתי את ה 1950P של POWERCOLOR ב 1350 שקל (צשלום אחד ללא ריבית 1300 שקל במזומן) ותיראו איזה גוף קירור מגיע איתו: http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=134 הוא יותר יקר והכרטיס עם הקירור המשופר של ASUS אבל ניראה לי שגם יותר טוב.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by parker,

נאמר לי שאפשר להפוך radeon 9800 רגיל לpro ובגלל שהוא עולה הרבה פחות מpro הייתי רוצה לדעת איך אפשר לעשות את זה, בבקשה תעזרו לי D:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים