כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מפרט כמעט מוכן לשימוש עריכת מוזיקה דרך כרטיס קול חיצוני שמתחבר USB זוהי תוכנת קיובייס... ההתלבטות שלי היא בכרטיס מסך. אמנם לא צריך משהו בומבסטי למשחקים אבל משהו שיהיה טוב מספיק. משהו בסביבות 400-600 ש"ח ואפשר יהיה לצפות ב- HD באיכות טובה וגם בלוריי ושיהיה אפשר לעבוד עם התוכנת מוזיקה... כרגע יש לי כמה הצעות שאני לא מכיר כל כך: Lantic NGT 430D3 – 1DVH GT430 1GB DDR3 Retail Vidieo Card .Gigabyte Geforse GTS450 1024MB GDDR5 Dual Dvi ATI 4550 512M PASSIV כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD5550 Silent 512MB DDR3 PCIe אם יש משהו מבין ההצעות האלה שאתם חושבים שהוא טוב.. או שיש לכם המלצה אחרת? אשמח להמלצה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי היום לאתר של KSP לבדוק אם יש שם 1950P במחיר שפוי וראיתי את ה 1950P של POWERCOLOR ב 1350 שקל (צשלום אחד ללא ריבית 1300 שקל במזומן) ותיראו איזה גוף קירור מגיע איתו: http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=134 הוא יותר יקר והכרטיס עם הקירור המשופר של ASUS אבל ניראה לי שגם יותר טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש. ומה שאני רואה (מצורף בתמונה ) המהירויות שלי היא 500/600Mhz לא כמו ממה שכתוב באתר של 575/1200Mhz) sapphir האם בזיכרון זה אמור להיות חצי? והטמפ במנוחה 66 מעלות. [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה כרטיסי המסך של הרקולס נקראים Prophet ולא Radeon ? ועוד דבר, נניח ויש לי כרטיס של הרקולס אני צריך להוריד את הדרייברים מהאתר של הרקולס או מהאתר של ATi ? כי באתר של ATi הדרייברים האחרונים הם 3.2 לעומת האתר של הרקולס, שם הדרייברים האחרונים הם 3.1. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי בעיה אולי זה לא בעיה זה לכולם ככה שהדרייבירם של NVIDIA 23.11 מגבילים אותי ל-60 fps איך אני מבטל את ההגבלה?
-
ברמת ווינדוס הרזולוציה המוגדרת היא FHD, המסך הוא AOC F22+ שכמובן תומך בFHD. יש משחקים ( קרייסיס, ופיפא 2010) שלא נותנים לי לשחק ברזולוציה הנ"ל, ומה שקורה זה שרשום על המסך משהו לגבי האינפוט ואז הוא מחזיר אותי לרזולוציה הקודמת שהייתה קבועה. התקנתי פאץ עדכני לקרייסיס וגם לא עזר. אם זה היה קורה בכל המשחקים אולי הייתי מבין, אבל בCOD MW2 זה כן נתן לי לשחק על FHD, אז מה העניין? ומכל המשחקים למה פיפא לא נותן? לא ברור לי אם זו בעיית חומרה או תוכנה בכלל..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , שאלה די פשוטה, אני מאמין. מחשב ישן בעל כרטיס מסך Geforce 6200 (יציאות VGA + DVI) מעוניין להתחבר לטלוויזית Lcd "32 בעלת מגוון כניסות, בינהן VGA,HDMI . החיבור הוא לצורך צפייה בסרטים בעיקר. איזה כבל כדאי לרכוש לצורך החיבור המיועד? האם dvi to hdmi יהייה איכותי בצורה משמעותית מ Vga ל Vga? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה משחקים כמו MU ONLINE וקאונטר סטרייק שאני מפעיל אותם הם פועלים לאיזה 10 שניות ואז יוצא המשחק בלי שום הערה או משהו.. אבל נגיד אני משחק DEVIL MAY CRY 4 זה לא קורה . מה זה יכול להיות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם כאן או בפורום מסכי מחשב, אבל אני חושב שכאן כי זה יותר קשור למערכת וכרטיס מסך. יש לי מחשב ישן יחסית, P4 C 2.8GHz @ 3.08GHz, 512MB עם כרטיס מסך Radeon 9800Pro (שימו לב שזה ה-ATI של לפני כמה שנים ולא ה-nVIDIA!). השאלה שלי היא אם אני אקנה מסך "LCD 22, האם אני אוכל לעבוד איתו ברזולוציה של 1680X1050 באופן חלק? כשאני אומר לעבוד אני מתכוון לאינטרנט מוזיקה וכד' כן? לא למשחקי מחשב או משהו כזה....
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם דגם ה-Navi החדש והמבטיח יזכה לקחת חלק בחגיגות שנת ה-50 להיווסדה של חברת AMD לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים לפי המפרט יש לי לוח אם של Gigabyte GA-965P-DS3 REV3.3 עם PCIE 1.0 כמה שאלות - במידה ואני משדרג (כנראה שאני מוכר את המחשב או חלק ממנו ) לכרטיסים החדשים של 260GTX או 4870 1. האם יווצר צוואר בקבוק בגלל שהלוח שלי תומך רק ב-PCIE 1.0 2. האם יש הבדל משמעותי בביצועים (אם מישהו יודע בכמה אחוזים ) בין PCIE 1 ל-2 ?? או שזה לא רציני בכלל ? 3. האם ספק הכוח שלי מספיק בשביל הכרטיסים האלה - ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWTW הודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי מחשב חדש... את המפרט אני יפרסם בקרוב.. אבל הקטע המבאס זה הוא בא לי ונחש מה... יש לך... גיפורס 4!!!!! אני עושה יש! חשבתי יש לי TI בטוח... עכשיו את המפרט הוא הרכיב עם בן-דוד שלי שעובד בחנות שמבינים טוב מאוד מאוד במחשבים אז אני שואל אותו.. איזה TI? הוא עושה לי אחי! יש לך MX420 מה אתה צריך יותר?! אני קיבלתי ת'שוק של החיים שלי והיית על סף בחי. הבעייה היא שלא נעים לי לבקש מאבא שלי כרטיס יקר יותר אני מעדיף להשאר עם הG2 MX200 אבל לא נעים לי לבקש יקר... :\ מה אתם מציעים לי לעשות למה אני רושם תהודעה הזאת בבאסה ענקית! :'(
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי קצת חיפוש וראיתי שהכרטיס המומלץ במחיר 600-700 שקל הוא ה-7600GS רציתי לדעת אם כדאי ללכת על כרטיס רגיל כמו שני אלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5564 https://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3252 או ללכת על הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4959 שעבר OC וגם מגיע עם אחריות לכל החיים ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ה- OC אשר עשו לכרטיסי ה- GEFORCE 4 TI4200 של SUMA הוא הכי טוב רק ע"י כך ששמים קירור ומאוורר חדש, או שהכוונה הייתה גם ל- OC דרך ה- windows עם תוכנות כגון: NVmax ואחרים..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ה1900GT שלי מתחמם בטירוף (בין 70 ל-75 מעלות ב IDLE) ואני עובד עם המאוורר על מקסימום בשביל לשמור על הטמפרטורה הזו - וכמו שברור לכם זה הרבה יותר מדי רועש (מה גם שהטמפ' משפיעה על כל המערכת וגורמת לי לקריסות) - מאז הוצאתי את הכרטיס ואני כרגע עובד עם ה ONBOARD. אני שוקל לקנות כ. מסך חדש שיתאים למערכת הקיימת שלי (E6300 על לוח אם של .ASROCK עם צ'יפסט P945G, ספק כח גנרי של 500W (החזיק בלי בעיה את ה1900GT). השימושים העיקריים שלי הם לעבודה משרדית וסרטים וגם קצת משחקים (בגדול כמעט רק FIFA\PES). מחפש המלצה לכרטיס מסך במסגרת התקציב הזו (עדיפות לא לעבור את ה 300 ש"ח) שיתאים למערכת המתיישנת. תודה ושבוע טוב!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרגע את המערכת שלי : Core 2 Duo E6300 1.86Ghz 2mb cache s775 1066mhz Gigabyte ga-965p-s3 Enermax noisetaker eg425pve 420w dual fan 24pin Twinmos ddr2 667mhz 4G קראתי אצלכם במומלצים וראיתי שאלו המוללצים לטווח המחירים שלי..... השאלה מה לבחור ביינהם..? והאם המערכת מתאימה לזה (ספק, מעבד, pci-e1.1 וזכרונות). תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לכרטיסים האלה... מישהו אמר פה שהR520 יוצא בחודש 3-4 וראיתי שהR500 יוצא ב2006 אז משהו פה לא מסתדר לי... אני רוצה לקנות מחשב חדש... אני מוכן לחכות עד חודש 4-5 2005 ורציתי לדעת אם יש למה לחכות? האם יצאו כרטיסי מסך ששווים את הזמן הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מחשב ותיק אך מצוין, מותקן עליו ATI1950PRO שאני רוצה לקחת איתי למחשב חדש. במחשב החדש אני מתכנן לקנות כרטיס חדש, מחכה כרגע ליציאה של הסדרות של ATI בעוד כשבועיים (?), אבל אם לא יהיה שינוי גדול במחירים דווקא חושב ללכת על ה9800GTX או משהו דומה שיפול בטווח המחירים הרצוי. ועכשיו השאלה ;D - האם אפשרי להפעיל שני כרטיסים שונים (נניח 9800 ו 1950) על אותו בורד? - כמובן שלבורד 2 או 3 יציאות PCIE. אם כן - תהיה בעיה או הפחתת ביצועים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בפנדה יש את הכרטיס הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_779&products_id=8067 ב-1300 ש"ח יש לי את המפרט הבא: AXP 2500 512 DDR GF 5200FX וספק ג'נרי אני רוצה להחליף את הכרטיס אבל לא יודע אם זה משתלם.... מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אתמול הלך סופית הכרטיס מסך היקר שלי אחרי 3 שנים בערך. זה היה 8800GT של TWINTECH עם 512 מגה. אני מחפש כרטיס אחר במחיר כמה שיותר נמוך, שיגיע לרמה שלו ואולי קצת יותר. המערכת: ספק 430W של SEASONIC מעבד AMD ATHLON X3 445 4 ג'יגה זיכרון לוח MA78LMT-US2H תודה! אור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי. לא יודע מה לבחור, המחירים מאוד דומים. ה- X800 - עובד עם DDR3 + 256BIT ה- 7600 - DDR2 + 128BIT (שימו לב AGP) 7600 - אמור להיות OC יותר טוב - למרות שלא מתוכנן כרגע ובנוסף הוא ממשפחה חדשה יותר (?), אם אני לא טועה למה המחיר של ה 7600 כל כך דומה למחיר של ה X800 אם יש כזה הבדל במפרטים ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המפרט שלי הוא כזה... amd 64 3700 gigabyte k8n sli 1 גיגה זיכרון DDR ספק 400 (לא נראה לי של חברה כלשהי)... המחשב שלי מתאים? **הכרטיס שיש לי עכשיו הוא 6600GT , כדאיי לי אוליי להביא מחשב חדש? (יש לי כרגע איזה 2000 שקל...)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת MSI מתכננת גרסה נוספת תחת מותג ה-Armor עבור המוצר הפופולרי מארכיטקטורת ה-Polaris המזדקנת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-