עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mr hankey,

ברשותי כרטיס מסך מסוג se 9800 של חברת club3d עם 128mb ו-256bit שמעתי מחבר שדרך שינוי הגדרות אפשר להפוך אותו לפרו עם מישהו כבר עשה את זה הוא יודע על דרך אחרת לעשות את זה שיגיב כי אני חייב לשפר את הכרטיס הדפוק הזה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by amit22,

17" Proview DX-787 Digital FLAT Monitor זה מה שיש לי כרגע עוד נתון זה שהגודל נקודה הוא 0.25

3. האם היה הבדל גדול במחיר או הבדל כלכך גדול בביצועים שהוא יצליח להפיל את ה9700 לירידת מחירים קיצונית לפי מה ששמעתי לא זה ולא זה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Sifo Jen,

שלום, ברצוני להכנס לעולם התלת מימד, לבנות דגמים, סרטונים ואולי גם מנועים גרפיים בסופו של דבר. משהוא יכול להסביר לי מי מספק כאלו שיעורים ובכלל מה אני צריך לדעת בשבל זה? תודה. יאיר.

5. Started by Transfer,

כרגיל, שיניתי עמדה. אני אוסיף למחשב שלי עוד 256 זכרון ואקנה כרטיס מסך חדש. רציתי לדעת איזה באנדל של איזו חברה הכי כדאי לי לקנות, מדובר על 5900XT כמובן. טווח מחיר 1000-1200 סבבה... בעניין קצת שונה, על איזה מסך הייתם ממליצים לי בסביבות ה 850 שקל? אני מדבר כמובן על 17" שטוח לחלוטין, CRT. תודה רבה חברים!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yanivganor,

שלום לכל הקוראים, אני זקוק לכרטיס מסך עם יכולות עיבוד גרפיות טובות לצורך עבודה בתוכניות כגון MATLAB. האם הכרטיסים הסטנדרטים שמיועדים למשחקים בעיקר יכולים להתאים ? למשל R9600XT או NV5900XT ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. או שה - HDCP שלו לא יתן את זה? אני מדבר מבחינת הרצה של קבצי M2TS ו MKV למיניהם...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by benyben,

שלום. אני שם לב שמחיר ה GTX470 זהה לכרטיס ה GTX560. האם יש הבדלין בין הסדרות? האם במצב זה יש להעדיף את ה 560? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by cs2,

לא יודע אם זה קשור לפה... ברצוני להפעיל שתי מסכי מחשב הכוונה שבאחד יופיע הורודות של טורנט ודברים כאלה ובשני המשחקים תודה רבה לעוזרים יש לי כרטיס מסך Gigabyte ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail כפול 2 תמונה :

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by DimRah,

היי, אני מבולבל לגבי כמות המסכים שאפשר לחבר ב-SLI של שני כ.מסך של NVIDIA, וכמה ב-CF... יש לי את המסך שבצד, יש לו תכונת PIVOT. אני רוצה לקנות עוד שני מסכים אותו דגם, להפוך את שלושת אנכית ולהשתמש בשלושתם למשחקים. האם אני יכול לעשות את זה עם מערך SLI של GTX570?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by aviv512,

הכרטיס שלי כבר זקן חברים מתוקים שלי.. כבר בן 4.. :'( איזה זמנים היו לנו פעם כשהכרטיס הזה היה מספר 1.. ב2006, הנה הכתבה של hwzone להזכירכם http://hwzone.co.il/news/1149530400/58651. "חברת NVIDIA השיקה היום כרטיס מסך כפול ליבות חדש בשם GeForce 7950GX2, ונראה שזהו כרטיס המסך החזק ביותר בשוק נכון להיום. " -לכן אזהרה קטנה לכל חבריי השחקנים הרוכשים הטריים המטורפים למיניהם.. קחו בחשבון שבעוד 4-5 שנים אתם גם תהיו במצב שלי סתם לא .. אבל באמת תשקלו צעדים היטב. הביטו גם קדימה.. (נקוה שזה יעזור למשהו ).. ותראו מה זה כבר 2010 ויצא לי כבר 11 directx , ווינדוס ויסטה, 7, כרטיסים מטורפים.. השאירו אותי מאחורה עם ענן אבק! :-\ .. אבל אני הולך לחזור ובגדול! רק התלבטות קטנה בליבי. מה לעש…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by stone cold,

המנוע בשימוש כניראה מאנריל 3 למי שלא יודע מדובר בטכנולוגיה שתיכנס למכשירים נידים כמו סלולרים וכו יש שמועות שהיורש של הנינטנדו DS יהיה מבוסס על הטכנולוגיה ובגדול זה אומר שמכשירים שמבוססים על Tegra 2 יוכלו להריץ משחקים מודרנים (יחסית להיום ) רק בהגדרות יותר נמוכות מקונסולות הHD הדמו עצמו אולי לא ניראה מרשים ככה -כי זה רק הדגמה אבל מדובר על טכנולוגיה שכניראה הרבה יותר חזקה מהטכנולוגיה בשימוש של הPSP והאיפונים שיש היום כניראה גם הרבה יותר חזקה מהWII במידה ויכניסו מספיק זיכרון לנצל את החוזק

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by redersh,

היה לי X600PRO מימשתי אחריות קיבלתי X1300PRO מה הרמה של הכרטיס הזה הוא יותר חדש מה600 נכון? שווה ערך או שדרוג... תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Eyal-Style,

שבטח יש בו 2 מגה 4 או 8 .. חייחיח זה מאגניביבבב אני מתרגש שאני מחזיק אחד כזה =] בכמה אני יכול למכור אותו ? (אל תשכחו .. זהו חפץ ארכיאולוגי )

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש, את המפרט תוכלו לראות במפרט מחשב. קניתי את ה7600 בגלל שאני רוצה לקנות כרטיס DX10 בקרוב. (שיצאו הגירסאות היותר זולות). רציתי לדעת האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים החדשים? יש לי מארז של Raidmax Ninja, ובא איתו ספק 420W אמיתי מה שנקרא.. :\ תודה לעונים..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by AsD[eyal],

שלא יעבור את ה350 איך ה6600LE בoc ?הוא יותר טוב מx600?

17. Started by Gilo2005,

אז ככה קניתי לי את הכרטיס 6600 GT חדש של XFX ובפעם הראשונה עשיתי עליו בנצמרק בדיקת ביצועים בתוכנה 3dmark אחרי הבדיקה הוא נתן לי ציון של 12851 האם יכול להיות דבר כזה והאם זה ציון טוב????????

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מישה יכול לומר לי מה זה הכרטיס סמור הזה ?? חח אני לא מבין מה זה כרטיס מסך או קול ?? http://www.creativex.co.il/terminal/creative/product.asp?f=50 יש מצב זה סתם חרטה, בלוף, שקר.. בקיצור אם מישהו יודע שיגיד oO. ונ.ב תגובה ראשונה שלי לאחר 18 שעות במערכת :<. ו... תודה לכולם! תמונה: http://www.creativex.co.il/terminal/creative/images/RX9800_400_400.jpg

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. http://babelfish.yahoo.com/translate_url?doit=done&tt=url&intl=1&fr=bf-home&trurl=http%3A%2F%2Fnews.ati-forum.de%2Findex.php%2Fde%2Ftestberichte%2F49-treibertests%2F80-catalyst-810-vs-catalyst-811-beta&lp=de_en&btnTrUrl=Translate המקור לא נראה כזה אמין כמובן (מפורש מגרמנית) ,אשמח אם מישהו יבדוק את זה(לא ברור לי אם בכלל יש אופציה להוריד את הדרייבר) ...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, כרגע ישנו במחשב כרטיס מסך AGP של נוידיה GF5200 עקב היות ואני מעבירה את המחשב לאח שלי, אני רוצה בשבילו כרטיס יותר חזק וטוב כרגע הכרטיס מחובר למסך CRT 19" דרך D-SUB, ועוד כמה חודשים אחי ירכוש לעצמו מסך LCD דק אז אני מחפשת אחר כרטיס AGP, עם DVI ו-D-SUB איכותי וטוב. שתומך ויסטה. התקנה חלקה כמו בכרטיסי נוידיה. תקציב עד 400 ש"ח + - המחשב הוא פנטיום 4 2.8MHZ עם 2GB זכרון, מע' הפעלה ויסטה - עם ספק כח ג'נרי 480W. האם כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD2600PRO 512MB AGP טוב ויעבוד חלק ללא איטיות וכו'? עדכון קניתי יד שנייה - אבל כרטיס חדש GF 7600GT של XFX - תודה לכם שכיוונתם אותי המסך מחובר עם המתאם DVI - VGA, מעניין השומרי המסך של הויסטה עכשיו יותר מהירים... עלה לי 400 שקל

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. הכרטיס מסך שלי הוא מובנה בלוח GIGABYTE GA-G33M ציטוט מאתר הבית: על פניו נראה שהוא תומך, לעומת זאת כשאני מנסה להגדיר את הרזלוציה של המסך ל- 1080 * 1920 אני מקבל מסך שחור עם הודעה OUT OF RANGE. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך ולא עזר. אם הבעיה היא בכרטיס המסך, האם הכרטיס הזה יותר טוב מהכרטיס המובנה שיש לי בלוח? ASUS EAH3450/HTP/512M RADEON HD הכרטיס הזה אמור לעלות כ-250 ש"ח. אין לי עניין ולא יכולת לרכוש כרטיס יקר. אם הבנתי לוקה בחסר אשמח אם תעשו קצת סדר בנתונים שהצגתי.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=137 שתפו אם הבחנתם בשיפור כלשהו במשחקים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אהלן אני ממש מתלבט בין שני כרטיסיי מסך למחשב החדש שלי. החלטתי ללכת על דברים דיי רציניים, אבל אני באמת לא יודע מה כדאי מבין שני אלה: ATI Radeon X1950 Xtreme pro 512 GDDRIII Pci-E 1200 ש"ח או ATI Radeon X1800XT 512 GDRRIII Pci-E 1400 ש"ח למדתי שלא תמיד מה שיותר יקר ב200 ש"ח הוא בהכרח יותר טוב ו\או שווה ת'מחיר, אז החלטתי להתייעץ אתכם. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, רציתי לדעת האם 2 הכרטיסים הללו יכולים להריץ משחקים חדשים ברזולציה של 4K ללא בעיה? asus radeon r9 290x oc 4gb 20% cooler במידה וכן, כמה עולה כיום מסך 4k נורמלי בארץ?

25. היצרנית הטאיוואנית הופכת מסכים עם קצב רענון גבוה במיוחד ומראה צבעוני במיוחד לבסיס החדש שלה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים