כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
יש לי R9800P יש בכרטיס הזה גם כרטיס טלוויזה שאני יוכל ליראות טלוויזיה במחשב ? וגם איזה תוכנה צריך בשביל ליראות טלוויזה אולי קיבלתי את הדיסק מה השם של התוכנה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא בטוח שזה המקום הנכון לדיון, אבל זה היה נראה לי הכי קרוב. אני מעוניין לחבר את המצלמה הדיגטלית שלי שתשמש כמצלמת רשת, אבל המצלמה טיפה ישנה ובתוכנה שלה אין ממש תמיכה לזה. אז חשבתי לעשות את זה באמצעות חומרה - video capture card שזו בעצם קופסה שמתאמת בין hdmi ל usb אלה שנתקלתי בהם יקרים מאוד, ואני חשבתי על משהו בכיון 100 שקלים ומטה, למישהו יש נסיון עם אחד זול שעבד טוב ויכול להמליץ? הכוונה היא למשהו כזה: https://www.4com.co.il/items/2940903
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיים מתאם מכרטיס מסך AGP ללוח אם עם PCIE. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
או שה - HDCP שלו לא יתן את זה? אני מדבר מבחינת הרצה של קבצי M2TS ו MKV למיניהם...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי בעיה אולי זה לא בעיה זה לכולם ככה שהדרייבירם של NVIDIA 23.11 מגבילים אותי ל-60 fps איך אני מבטל את ההגבלה?
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש, את המפרט תוכלו לראות במפרט מחשב. קניתי את ה7600 בגלל שאני רוצה לקנות כרטיס DX10 בקרוב. (שיצאו הגירסאות היותר זולות). רציתי לדעת האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים החדשים? יש לי מארז של Raidmax Ninja, ובא איתו ספק 420W אמיתי מה שנקרא.. :\ תודה לעונים..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעונין לרכוש כרטיס מסך חדש ואלו הם ההעדפות שלי : 1) תומך DX10 ( אבל ממש לא חובה ) 2) תומך PCI-E (איך לא...) 3) אוברקלוקר טוב ( לא חובה ) וזהו , כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא עד 1300 ש"ח ( אפשר לחרוג אבל רק ליוצאים מן הכלל ) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
X1650 PRO 256MB או GF 7600GS 256MB שניהם PCI-E ??
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מוחק את ה DX9 הזה ?! : אני יודע שאמרו כאן שאי אפשר למחוק אותו או משהו כזה ... אבל בכל זאת ? :-\ כי יאן לי כוח להתקין את כל הוינדאוס מחדש בגלל החרתא הזה תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו ליישב התערבות ביני לבין חבר, אם תוכלו להגיד לי באיזה מנוע גרפי עשו שימוש במשחק?... נ.ב מישהו יודע עם החברה מתכוונת להוציא משחק המשך?..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך להיכנס להגדרות של הכרטיס המסך שיופיע על כרטסת מתקדם אני מנסה ולא מצליח כל הזמן הוא מפנה אותי ללוח הבקרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלהן חבר'ה. בעצם השאלה בכותרת. איזה כ.מסך יכול להתמודד עם הגדרות מקסימליים כולל כל הפלטרים לרזולוציה FHD ולהיות שחיק. * תתיחסו רק לעובדה שכ.מסך מגביל והמעבד לא מהווה צוואר בקבוק. אני בטוח ש 6990 או 590 יעשו את העבודה בצורה יפה, מעניין אותי עד איזה כ.מסך אפשר לרדת 6870, 560 וכו'. תודה לעונים. עדכון: אני מתעלם מהנתונים כי אני יודע שהם לא יגבילו אותי, אבל בכל זאת בשביל הפרוטוקול. I5 2500 MUGEN 2 DH67CL 2X4GB DDR3 1333 SS 520w s12ii מסך u2311h וכמו שציינתי רזולוצייה FHD. מארז 690 II בקיצור שום מגבלה אין.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כיום בצאת וינדוס 7 קיימת משמעות לרכישת כרטיס תומך D11 בביצועי הכרטיס כלומר אני אחווה ביצועים משופרים ? אבקש דעה בהתבסס על ידע מקצועי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם תגידו לי איזה דגם של hd5770 כדאי לי לקחת
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום את ה-8800GT של GAINWARD, יש לי מסך CRT ומשום מה כשאני מחבר את הכרטיס עם המתאם לא רואים שום דבר על המסך... למישהו יש רעיון??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה חשבתי ורצתיתי לדעת עם זה אפשר שאני ירכיב בעצמי כרטיס מסך?? ועם כן זה שווה את היצור?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנון לקנות מחשב חדש, ואני מחפש מסך. ההעדפה שלי היא כמובן 19", אבל התקציב מוגבל, עד 2000 ש"ח. אם איחן מסך טוב במחיר הזה, אז אני מעוניין במסך 17" בפלוס-מינוס 1500 ש"ח. המסך ישמש לעבודות גרפיקה. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי יש 1000 וודו 3 וזיכרון פנימי 128 מגה, והוא רוצה לשדרג כרטיס מסך או זיכרון פנימי , הוא מתכוון לקנות TI4200 מKSP... אז הוא שואל האם הזיכרון הפנימי חשוב במשחקים? או שהמעבד והכרטיס סמך יעשו את העבודה? זה די חשוב כי הוא משדרג עוד יומיים... תודה. נ.ב קיבלתי את הכרטיס מסך TI4200 מפנדה של MSI ואני אומר לכם הוא כרטיס פצצה! שווה... :AR15:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ה1900GT שלי מתחמם בטירוף (בין 70 ל-75 מעלות ב IDLE) ואני עובד עם המאוורר על מקסימום בשביל לשמור על הטמפרטורה הזו - וכמו שברור לכם זה הרבה יותר מדי רועש (מה גם שהטמפ' משפיעה על כל המערכת וגורמת לי לקריסות) - מאז הוצאתי את הכרטיס ואני כרגע עובד עם ה ONBOARD. אני שוקל לקנות כ. מסך חדש שיתאים למערכת הקיימת שלי (E6300 על לוח אם של .ASROCK עם צ'יפסט P945G, ספק כח גנרי של 500W (החזיק בלי בעיה את ה1900GT). השימושים העיקריים שלי הם לעבודה משרדית וסרטים וגם קצת משחקים (בגדול כמעט רק FIFA\PES). מחפש המלצה לכרטיס מסך במסגרת התקציב הזו (עדיפות לא לעבור את ה 300 ש"ח) שיתאים למערכת המתיישנת. תודה ושבוע טוב!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש וכרגע יש לי גי פורס 2 אני רוצה לקנות כרטיס גרפי חדש בסביבות ה 100 שקל ככה קצת פחות , ורציתי שם של כרטיס גרפי שאפשר לעשות לו אוברקלוק וכאלה כדי לעשות אותו הרבה יותר מהיר , אז איזה הכי טוב? ???
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אותה חברה אותו כרטיס , לא מבין מה ההבדל, בארץ מוכרים את שניהם : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3283#ov http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3228#ov תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי geforce 9600 gt עם מאוור של Zalman. במאוורר יש חיבור של שלושה ועל הכרטיס יש חיבור של 2. ברצוני לשלוט על המהירות מכוון שהוא עובד במהירות גבוהה כל הזמן ועושה רעש שלא ניתן לישון עם מחשב דולק. כיצד אוכל לשלוט? ניסיתי עם rivatuner ללא הצלחה מצורף תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בתקציב 1500 שקל קיבלתי המלצה על הכרטיס הזה מחבר : BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 Retail הכרטיס בחיבור pci-e 2 ובלוח שלי יש כניסה pci-e 16 האם זה יתאים והאם יש כרטיס יותר טוב בתקציב הזה? בנוסף יש לי לוח ומארז micro atx השאלה האם זה יתאים חשוב לי שהכרטיס יהיה יחסית שקט אם אפשר עם בית קירור פסיבי מפרט : Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU Asus P5LD2-VM SE ZALMAN CNPS8000 PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DC Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII WD WD5000KS 7200rpm 16MB Buffer SATAII Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin NMEDIA HTPC 200 MATX SILVER תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-