כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה ..יש לי קובץ שאני מנסה ליראות אותו במדיה פלייר רואים אותו ושומעים והכל טוב.. שאני מנסה לראות אותו בדיוקס אני רואה רק פסים וכאילו הסרט מעווט כזה ויש קול..יש לציין שזה די וקס חדש 2.6 שבזכותו אני מצליח לראות במדיה פליירר אז איך דווקא דרכו אני לא מצליח לראות??? תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך HD4850CF ואני לא מצליח לשים את ההגדות בCRYSIS על VERY HIGH
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה שעדיין לא נפתרה יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 64 mb ושאני עושה מאפיינים - הגדרות - מתקדם אין לי open gl יש רק direct 3d פעם איזה דריוור של nvidia סידר לי ועכשיו ואני אל מצליח לסדר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 64 mb התקנתי תדרייורים שלו והכול אבל בכל זאת שאני עושה מאפיינים - הגדות - מתקדם יש לי לשונית של הכרטיס מסך אבל אין לי אפשרות להגדרות של open gl יש לי רק של direct 3d חשוב לי שזהי ותקן ותהיה לי האפשרות במיוחד בשביל משחקי רשת. ניסיתי להתקין תעידכון של nvidia לא עזר וכמו כן גם ניסתי תדרייור של הדיסק ואני אל מצליח אני אל זוכר איזה דרייור שלהם מסדר תבעיה הזאת אני פשוט צריך דריוו שיתקין לי ת open gl במחשב תודה D :
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי אנשים יש ברשותי כרטיס של amd והדגם רשום בכותרת מאז שקבלתי אותו אני רק בבעיות תקיעות במשחקים מסכים שחורים ופסים לפעמים וזה מתחיל לעלות על העצבים שלחתי לבדיקה ב startpc בזמן שהם בדקו תכרטיס הראשון הם שלחו לי כבר חדש אבל עד כה זה נכון ששלחו כרטיס חדש אני לא יודע... בקיצור מהבדיקה של הכרטיס הראשון הם אמרו שאן בעיות.. עם הכרטיס השני ממשיכות אותם הבעיות מה לא עשיתי ... שמתי במחשבים שונים גם אותו הדבר בקיצור חושב לפנות היום שוב לחברה ולבקש להחליף לדגם אחר וזהוא..
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לפורום שלום , היה לי כרטיס 8600gt והיום קניתי עוד אחד וחיברתי בחיבור SLI , חיברתי את הגשר הזה בין הכרטיסים הפעלתי את המחשב הוא קלט עוד כרטיס התקנתי את הדרייבר של nvidia ונסיתי לראות אם יש הבדל... הרצתי 3dmark06 ואני מקבל אותם תוצאות כמו מיקודם... איך אני יכול לראות שהSLI באמת עובד? בכל מקום רשום פשוט שיש לי שני כרטיסי מסך8600gt ולא רשום SLI... תודה...
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך של ATI וכל הזמן בכל המשחקים מופיע לי הודעה של: vpu recover יש לי את הדריבר הכי חדש 5.7 רוצים לדעת מה לא עשייתי בישביל לסדר את זה?אז הנה: התקנתי את כל הדריברים של ati , התקנתי מחדש את הwindows , עשייתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי תשובה לבעיה הזו... אני משתגע כבר אני לא יכול לשחק בשום משחק אני מתחיל משחק אחרי 5 דקות באה ההודעה הזו , אני כבר לא משחק במשחקים בגלל ההודעה הזו יש לי כרטיס מסך מסוג: ?ATI RADEON 9550 128MB? עוד פרטים עליו: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955128T.htm לא עשייתי שום oc , מקווה שמישהו יעזור לי ...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השבוע החלפתי כרטיס בין 9800GT XXT ל 4850 ואני רואה ביצועים נמוכים יותר למה??? ולמה בדריבר שלו רשום שזה 500MHZ בליבה למה זה? זה צריך להיות 625MHZ
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
החלפתי כרטיס היה לי 5200 ועכשיו החלפתי ל- 5700LE הפעלתי תווינדוס פתאום נהיה 4 צבעים ורזולצייה מאוד נמוכה ניסיתי להתקין דרייברים אבל זה לא עוזר.. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
להורים שלי יש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה מבוסס על nvidia. אחרי התקנת הדרייבר כשאני עומד על אייקון של הכרטיס כל התפריטים מופיעים עם סימני שאלה... האם למישהו יש הסבר למה ואיך פותרים את הבעיה? התקנה של הדרייבר הייתה באנגלית ולא בעברית. תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום.. יש לי כרטיx Radeon 9600XT ATI SAPPHIRE הורדתי את העדכון עם CCC סיים להתקין ועשיתי ריסט למחשב.. שאני פותח את המשחשב השולחן עבודה עולה ואז אני מקבל שגיאה: והמחשב מתחיל לזוז לאט ומקרטע (התצוגה, נגיד אני גורר משוו או לוחץ על התחל זה פותח לאט מה עליי לעשות? ושהשולחן עבודה עלה, המסך נכבה נפתח נכבה נפתח
-
- 12 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום.. יש לי כרטיס Radeon 9600XT ATI SAPPHIRE הורדתי את העדכון עם CCC סיים להתקין ועשיתי ריסט למחשב.. שאני פותח את המשחשב השולחן עבודה עולה ואז אני מקבל שגיאה: והמחשב מתחיל לזוז לאט ומקרטע (התצוגה, נגיד אני גורר משוו או לוחץ על התחל זה פותח לאט מה עליי לעשות? ושהשולחן עבודה עלה, המסך נכבה נפתח נכבה נפתח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
היי התקנתי אתמול ויסטה ועכשיו כשהכרטיסי מסך מחוברים כקרוספייר התצוגה בסדר עד שהלוגו של ויסטה אמור לעלות ואז המסך נכבה. אם אני מחבר את המסך ישירות לכרטיס מסך אז הכל עולה ואז אני יכול לחבר את הכבל של הקרוספייר וזה מזהה את החיבור. מה עושים?? מפרט בצד תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי כרטיס מסוך GeForce 6600 של GainWard הכל רץ עליו מצויין המשחקים הכי כבדים היום בלי בעיה (FEAR TOTAL OVERDOSE QUICK $) ועוד הכל פשוט מצויין מוסיקה פשוט אין בעיות רק מה שאני רוצה להפעיל סרט הוא קופא ויוצא לי למסך כחול וכותב Nv4 משהו אז אמרו לי שזה בעיית דרייברים חלק אמרו קודאקים ואני עובד עצות חברה עזרה!! תודה מראש מתן
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
קראתי בפורום של nvidia שלהרבה אנשים יש בעיהה אים הדריבר החדש 162.18 במישחק graw 2 וגם לי יש תבעייה הזאת אים 7300 gt יש איזה אפשרות שצריך לשנות בדרייבר או שזה דרייבר פשוט דפוק תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כאשר אני עובר את השלב הראשון שבוא מראים את אישתו מתה המחשב טוען את השלב הבאה ואז יוצא מהמשחק לחלוטין ממש מוזר תודה רבה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
חיברתי אותו לטלויזיה ורואים שחור לבן בטלויזיה... בלי דרייבר רואים צבעוני איך אני מסדר את זה? אני רוצה לראות סרטים תודה יונתן
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אז ככה רכשתי לפני כמה ימים 7600Gs כמובן התקנתי דברים גירסא אחרונה חיברתי כמו שצריך כולל מולקס החשמל ומדי פעם יש נפילות יש לציין שיש לי ספק גנרי פלוס עשיתי בדיקה Aquamark 03,3DMark05 קיבלתי ציון לא משו בתוכנות ממזה יכול לנבוע Aquamark 03:43000 3DMark05:2500 זה המפרט שלי: מעבד : AMD Athlon 64 3500 (939-pin) DH-E6 זכרונות: Ncp+Aeneon 1GB (512x2)Dual 400Mhz PC 3200 לוח: Gigabyte GA-K8NSC-939 כרטיס מסך: Asus GeForce N7600GS-HTD 256MB AGP ספק:Sunshine Koma 520Watt קירור:Artic Cooling Freezer 64 Pro תודה ענקית לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI REDON ושאני מחבר לן את TY OUT ועשה הפעלה מחדש הוא מראה לי תצוגה רק בטלויזיה ובמסך של המחשב הוא רושם לי באדום OUT OF RANE ורק אחרי שהמסך מגיע לוינדוס מסך ברוך הבא הוא נידלק לי מה לעשות האם יש דרך לסדר זאת אודה מאוד לכול התומכים
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם אני התקנתי את cat 4.4 ומשום מה זה עדין מראה לי באפרות של הinf שזה 4.3 אבל זה החליף לי את כול התפרטים וגם מה אין בכלל שליטה טובה על האפשרות של ה tv out ואז לא רואים את הסרט אם התרגום שזה ממש מבאס רק לי זה קרה או לעוד מישהו???
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ממצב אנשים שמע רגע יש לי בעיה קטנה יותר נכון די גדולה עכשיו סימתי לפרמט תמחשב וסמתי את הדריהיר הכי חדש של נוידיה על GF2 המגעיל שלי ועכישו אני לא יחול לשחק בשום משחק הוא מעלה לי מסך שחור אבל המשחק פועל ואני לא יחול לראות כלום אז בקשה אם מישהו יחול להביא לי את הגירסה הישנה יותר גירסה 66 או משהו אני חשוב או להגיד לי איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת אם ה-CCC אני לא מצליח להפעיל אותו. ההתקנה עוברת בסדר גמור אבל כשאני מנסה להפעיל אותו כלום לא קורה לוחץ דאבל קליק ו.. כלום. את אותה הבעייה יש לי גם אם הגרסא שבאה בדרייבר 4.10 וגם 4.11. לבינתיים אני משתמש ב- ATI CONTROL PANEL. 1. מישהו יודע איך אפשר לתקן את הבעייה אם ה-CCC? 2. האם יש השפעה על הביצועים של הכרטיס בגלל שאני משתמש ב-ACP ולא ב- CCC? אני משתמש ב- WIN XP SP2 .NET Version 1.1 Framework SP1- מותקן הכרטיס שלי: POWERCOLOR R9600XT 256DDR
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן רדון 9800 פרו והוא עבד לי פיצוץ עשיתי בדיקה ב3dmark 03 וקיבלתי 5125 אם המפרט שלי שזה בסדר לפי מה שהבנתי והיום סתם הפעלתי את הבנצמרק השני Battle of Proxycon והוא פעל כמו שהיה לי את הגיפורס ובדקתי שום פילטרים לא עבדו ממש כלום זה מוזר הפעלתי כמה פעמים את הבנצמרק בבדיקה הזאות וזה כול הזמן על איזה 12 פריימים
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי radeon 9700 של חברת sapphire והוא נותן לי בעיה במסך.. הוא רושם לי את השורות הבאות ? ואני לא יודע מה לעשות ? you have not connected the cable to your radeon 9700 video card please refer to the "getting started guide" for proper hardware installation תעזרווו לי ..
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך ובזמן האחרון ניסיתי להפעיל משחק (RTCW) וכשהמשחק עולה כל ה"MAIN" מרוח ולא נראה טוב התחלתי להוריד קצת קצת מהOC וראיתי שזה לא עוזר אז החזרתי ל"Defult" ולאחר מכן המשחק היה אם אותה הבעיה בדיוק, חשבת שהבעיה היא חום אז סגרתי את המחשב לשעתיים ועכשייו כשהדלקתי אותו בחזרה וניסיתי להפעיל את המשחק הבעיה חזרה על עצמה, מקווה שתוכלו לעזור לי, בכל אופן תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-