כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
אני רואה את זה הרבה במשחקים, ואצלי זה תמיד מכובה. מה זה בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לכרטיסים האלה... מישהו אמר פה שהR520 יוצא בחודש 3-4 וראיתי שהR500 יוצא ב2006 אז משהו פה לא מסתדר לי... אני רוצה לקנות מחשב חדש... אני מוכן לחכות עד חודש 4-5 2005 ורציתי לדעת אם יש למה לחכות? האם יצאו כרטיסי מסך ששווים את הזמן הזה?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
3dmark 03 8600 3dmark 05 3310 מערכת amd 2800 786 ddr זה תוצאות סבירות או שיש פה בעייה כול שהיא תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני חושב לקחת כרטיס גרפיוnVIDIA GeForce 9500GT 512MB PCIeוGigabyte מה ההבדל בין הDDR2 לDDR3 ? האם מומלץ לקחת חברה אחרת ? אני לא גיימר, האם יש לי צורך בלקחת קירור לכרטיס מסך ? בכל אופן זה המפרט של המחשב שאני חושב לקחת: 1. מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black 2. לוח אםלוח אםוGAEP43DS3LוGigabyte chipset: Intel P43 , התאמה למעבד: Intel Celeron , Intel Core 2 Duo , Intel Core 2 Extreme , Intel Core 2 Quad , Intel Pentium Dual Core , סוג הזכרון: DDR2 , מהירות (FSB): 1600 MHz , יצרן: Gigabyte 3. מעבד: מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel סוג המעבד: Core 2 Duo , זכרון מטמון(Cache): 6144 KB , מהירות מעבד: 3000 Mhz , יצרן: Intel , סוג חיבור (Socket): LGA 775 , bit: 64 , ליבה: כפולה ,…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חג פורים שמח לכולם. אני חדש כאן ומקווה שלא עברתי על שום חוק. לפני כשנה רכשתי כרטיס מסך Nvidia Geforce 8600 GT 512M. בחודשיים האחרונים בזמן שאני משחק/בטעינות במשחקים די כבדים[COD5,COMBAT ARMS,NBA] באמצע המשחק נתקע כל המחשב,מופיעים פסים צבעוניים או שפשוט התמונה האחרונה לפני התקיעה נמרחת על המסך,ורעש. התקלה נמשכת כ-10 שניות עד שאני עושה הפעלה מחדש או שהמחשב עושה לבד. אחי אמר לי שהכרטיס מסך נשבר או פונקציה מסוימת לא עובדת בו. יש משחקים שאני משחק ואין בהם שום בעיות ויש כאלו שהכ.מ קורס בהם. מה אפשר לעשות?.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם עד לאחרונה היה לי כרטיס 7600GT שהלך לעולמו השבוע בצער רב אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש, דודים שלי מגיעים עוד חודש מארה"ב ויוכלו להביא לי כרטיס משם ככה שקניית הכרטיס שם זה בהחלט אופציה. התקציב זה בערך 100 דולר , אבל סה"כ יש גמישות, הרף העליון שאני לא אעבור אותו בכל מקרה יהיה 600 שקל בקניית כרטיס בארץ. אני לא גיימר כבד , אבל אוהב לשחק מדי פעם ורוצה כרטיס שגם יחזיק מעמד קצת קדימה כי אני לא מחליף כרטיס כל שנה כמו שבטח הבנתם. כרגע יש לי מסך רק 17 אינץ' אבל כנראה שזה ישתנה בקרוב (היה אמור להיות הדבר הבא שאני קונה אבל הכרטיס שהלך קצת שינה את סדר הדברים) ככה שאני גם צריך כרטיס שיש לו יציאת DVI אחת ויציאה "ישנה" אחת ראיתי שלאחרונה מחירי ה HD4850 צנחו בטירוף וזה נראה כרגע…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתווכח עם אחי אז תעזרו לי להצטדיק תעצמי ולנצח אז ככה יש את הכרטיסים 8800 ו9600 אני אומר לו שה8800GT יותר טוב מה9600 בכמה פריימים ונותן איכויות יותר טובות במשחקים הוא אומר ההיפך והוא אומר שיש לו ליבה יותר חדשה(ולזה אני מסכים איתו),אבל הוא בצעם שיפור של ה8600 אז הוא פחות טוב ומה אתם אומרים? ועוד משהו 8800 ו9800:האם הם באותה רמה?אם אני עושה ל8800GT OC כמו שצריך אני מגיע לרמה של ה9800?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בעקבות יציאת המשחקים החדשים לאחרונה שלא עובדים כראוי על המחשב שלי, החלטתי לשדרג את המחשב. הדבר הראשון שאני מעוניין לשדרג הוא כרטיס המסך. כיום יש לי כרטיס מסך ATI X1950XT שאת המשחקים החדשים הוא כבר לא מצליח להריץ בצורה חלקה על גרפיקה מקסימלית ורזולוצית מסך רחב 22 אינץ' (1680 על 1050) לכן ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש. כבר הרבה זמן שאני לא בעניינים לגבי דגמים חדשים שיצאו לכן ההמצלה כאן חשובה עבורי. לדעתי אני אשקיע תקציב של 1500 ש"ח מתוך מטרה להשיג כרטיס מסך שיריץ את המשחקים החדשים (שהדרישות שלהם מאוד גבוהות) על גרפיקה מלאה גם בשנים הבאות. אם לדעתכם זה תקציב מוגזם ואפשר להשיג כרטיס מסך שיתן תועלת טובה לתקציב נמוך יותר- אשמח אם תגידו. בקרוב יוצא GTA IV למחשב והדרישה שלי בי…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, למטרות של משחקים, האם ה-4850 ( עם OC מהמפעל ) וה-9800GTX+ יחזיקו כמו שצריך על הגדרות גבוהות משחקים ברזולוציה 1680x1050? אני פשוט צריך למצוא כרטיס בעל יחס עלות-תועלת גבוה למסך 22inch ( לא בשבילי אם זה משנה ) ושיחזיק לשנים הבאות. אני יודע שכרטיס לא מחזיק כמו שצריך יותר משנתיים גג, אבל בכל זאת הכרטיס לא יוחלף, ולכן אם הכרטיס איכשהו מריץ חלק את המשחקים החדשים אבל בעוד חצי שנה על הרזולוציה הזו הוא יעשה קצת בעיות אז חבל. שווה להשקיע עוד כמה מאות בשביל 4870? ( ממש לחוץ בכסף ). או שאני סתם לחוץ וה-4870 וה-GTX260 נכנסים לתמונה רק מרזולוציה של 1920X1200? תודה מראש, יובל
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1600 שקל עם חריגה עד 2000 מעבד: Pentium® D CPU 2.80GHz של אינטל זכרון:DDR2 1GB PC5300 667 MHZ כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 7300 GT לוח אם:ASUS P5VD2-MX MB VIA P4M890 800MHZ FSB 775PIN PCIEX(כתוב על מפרט)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בשבוע הבא ואני מתכנן לקנות את הBFG 8800GTS 320 OC אני יכול למשוך את התקציב בעוד 200 שקל ולקחת את הלידטק 8800GTS 640 אך אני לא יודע אם שווה לי. יש לי מסך LCD של LG בגודל 17" רזולוציה מקסימלית של 1024X1280 ואני ארצה לשחק ברזולוציה הזאת עם כל הפילטרים, אז השאלה שלי האם ה320 יחזיק לי או שבאיזהשהו שלב אני אצטרך להתפשר על האיכות?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, האם כל הכרטיסים שלמעלה טובים באותה מידה לניגון HD כבד ? הם הולכים להיות במחשב HTPC...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) CPU Alias Prescott CPU Stepping E0 Instruction Set x86, MMX, SSE, SSE2, SSE3 Original Clock 3000 MHz Min / Max CPU Multiplier 14x / 15x Engineering Sample No L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) Multi CPU Motherboard ID OEM00000 PROD00000000 CPU #0 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 2992 MHz CPU #1 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 2992 MHz CPU Manufacturer Company Name Intel Corporation Product Information http://www.intel.com/products/processor CPU Utilization CPU #1 / HTT Unit #1 1 % CPU #1 / HTT Unit #2 3 % Field Value Motherboard Propertie…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר חזק? Sapphire X1950XT 256MB או LeadTek GeForce 7950GT 512MB ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מסך של IPC...(?!) עכשיו כנראה שמישהו התקרב עם מגנט מאוד חזק למסך וערבב לו את הצבעים... הבעיה הייתה לי בעבר עם מגנטים פחות חזקים וסידרתי את זה תמיד עם degauss. ניסיתי לעשות את אותה פעולה כמו במעמים האחרונות וזה הצליח לנקות את הרוב אבל, נשארו כתמים כאלה שרואים כשיש על מסך לבן והdegauss לא מוריד אותם! מה אני יכול לעשות? ניסיתי לעשות חיפוש בפורום אבל מצאתי רק על כתמים חיצוניים. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מחפש עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש במקום הקיים שימוש עבור כל מערך הכלים של אדובי ( פוטושופ, אילוסטרטור,פרימייר ואפטר אפקטס) זה המפרט של המחשב שלי: תקציב שלי הוא בטווח של 1500-2000 שח בערך Intel(R) Core(TM) i7-5820K CPU @ 3.30GHz Video Card NVIDIA GeForce GTX 960 RAM 64 GB Operating System Microsoft Windows 10 (build 17134), 64-bit
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות כרטיס ברמה של אחד משני אלה, שווה לחכות לכרטיסים חדשים או לירידת מחירים? או שאין טעם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 4 followers
-
-
אחרי ההצגה של ה-GeForce GTX 1080 השולחני והזינוק הגדול בביצועים שהוא מציע, היצרניצ הטאיוואנית מספקת לנו טיזרים לקראת חשיפתו של מוצר נייד מהדור החדש אשר עשוי להעניק שיפור אדיר משל עצמו תערוכת Computex לשנת 2016 כבר נמצאת ממש מעבר לפינה, ונראה שכל שחקניות שוק החומרה כבר מוכנות אליה עם מיטב התותחים הכבדים שהצליחו לגייס. אחת מהבולטות שבהן היא אסוס, שללא ספק תנצל את התערוכה בשוק הביתי בכדי להפתיע אותנו בשלל הקטגוריות בהן ניתן למצוא את מוצריה – ועתה אנחנו זוכים לטיזר מעניין מאוד ממנה, שמציע לנו פרטים ראשונים אודות בואה של ארכיטקטורת ה-Pascal החדשנית של NVIDIA לעולם המחשבים הניידים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%9E%D7%94%D7%A4%D7%9B…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עזבו שנייה בנצ'מרקים וכל מה שאינטרנט מוצף בו. האם יש אנשים שקנו כבר את הכרטיס בארץ ובאמת יכולים להמליץ עליו, דהינו האם הכרטיס מספק באמת?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
what's te best company built of a 6800 ultra and why? why this asus built one:http://usa.asus.com/products/vga/v9999ultra/overview.htm has all the features of a x800 one ,a side for the high clock speeds,i'm talking about OPEN GL 2.0 shader module 2.1,one slot solution... why would someone go for an ultra card without the support of shader module 3.0+has a lame clock speeds+lack of 3dc support,and won't go for a x800\x850 one? when you give an answer,please mention the specific reasons why you choosed this company. thanks a lot in advance. (sorry about the english part,i'll be even more thankful if somone translate it.)
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שלא תמיד הדרייור העדכני ביותר הוא הטוב ביותר לכרטיס המסך. מישהו יכול להגיד לי מה הדרייבר המומלץ ביותר לכרטיס שלי: GEFORCE 2 MX400 חשוב לי גם שכל האפשרויות בהגדרות מסך ישארו (כמו מסך כפול וכו') אני מדגיש את זה כי בדרייבר האחרון שהתקנתי (42.70 שהורדתי מהאתר) ביטל לי את כל החוצצים בהגדרות מסך (בחלק של "מתקדם") בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברה.. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, לא את הכי טוב בשוק כי אני חושב שזה קצת מוגזם מבחינת המחיר, מפאת התקציב הדל שלי... בערך 1000-1100 ש"ח.. אני לא יודע אם לקחת את הרדאון 9500Pro כי הוא קצת חורג מהתקציב שלי, מה אתם אומרים? ואיזה כרטיס הכי שווה לי לקחת אחריו?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי כרטיס 9700PRO של הרקולס ויש לו בעיה של מסכים שחורים, חוסר יציבות ותקיעות במשחקים. אחרי בדיקות רבות בפורומים אחרים (גם בארץ גם בחו"ל) ולדי הרבה אנשים עם הכרטיס הזה יש בעיות, אז בבקשה פרטו על הקירור שלכם, איזה חברה הכרטיס, איזה דרייברים והאם יש אצלכם בעיות יציבות. המון תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-