עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Psy_Hunt3R,

1.6600GT 128MB 2.RADEON 9600XT 256MB מה יותר כדי לקחת חסרונות יתרונות משו? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gggilad13,

אני בונה מפרט למחשב חדש וצריך המלצה לכרטיס מסך עד 800 ש"ח. (רצוי פחות, אבל אם חייבים לחרוג מעט אז אפשר) המטרה היא כרטיס מסך חזק יחסית למשחקים חדשים ואחד שיחזיק מעמד שנתיים - שלוש וימשיך להריץ משחקים (אולי לא ברמה גבוהה אבל לפחות משהו). ההתלבטות העיקרית היא האם כדאי ללכת על כרטיס מסך עם תמיכה שDX10 (שאולי תהיה הכרחית בעתיד?) או לקחת כרטיס DX9 יותר חזק באותו מחיר (שעלול לא לתמוך המשחקים עתידיים). מהו השיקול שעל פיו אתם ממליצים לקנות? אשמח להמלצות על כרטיסים ספציפיים!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לי יש כרגע כרטיס מסך גיפורס 9800 gtx 512 מגה ואני רוצה להחליף אותו ל-כרטיס מסך Palit nVIDIA GeForce GTS 250 1GB PCIe הבנתי שזה אותו כרטיס מסך או שהוא שונה בהרבה מהכרטיס מסך 9800 gtx ,usv

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש..... Core 2 Duo E6600 P5B DE Or Quad6 המחשב ישמש בעיקר לעבודה גראפית ורינדור כבד ולכן יכיל Nvidia Quadro FX3500 , הבעיה היא שלכרטיס הזה אין שום יכולת אפילו לא בסיסית במשחקים. ולכן אני ארצה להוסיף לו כרטיס שמיועד למשחקים....... אז...... זה אפשרי ?? : אני לא מדבר על עבודה במקביל (אני מבין שזה לא אפשרי) אבל אני מדבר על להעביר את חיבור המסך מכרטיס אחד לשני בלי בעיות (כמובן לעשות ריסט אם צריך). יש לי מסך עם שתי כניסות DVI & RGB ככה שאני רק צריך ללחוץ על כפתור הSource במסך כדי לעבור בין הכרטיסים. בקיצור האם הדבר אפשרי ?? אילו בעיות יכולות להתעורר ?? האם בלוח שבמפרט שלי יש אפשרות לחבר שני כרטיסים בשתי חיבורי pci-e ??

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by godisme171,

איזה דרייבר הכי כדאי להתקין בשביל הRIVA TNT2 שלי בXP

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by BLASTER,

באיזה DIRECTX תומך הG4 MX440 ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מתכוון לשני הכרטיסים האלו הבדל של כ-200 שקל בניהם): http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10135 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10049

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by americium,

הגעתי ליישורת האחרונה ונשארתי עם שלושת המסכים שבכותרת. אני מתאר לעצמי שאת הנתונים היבשים של כל אחד מן המסכים כולכם מכירים: ViewSonic E90F+SB (or E92F+SB/E95 if available) 19inch - viewable 18inch crt type = shadow mask dot pitch = 0.25mm horizontal frequency = 30-86KHz vertical frequency = 50-180Hz max flicker free = 1600X1200@68Hz recommanded flicker free = 1280X1024@80Hz מחיר = 1400ש"ח (ללא משלוח, אין צורך כי החנות 5 דקות נסיעה מהבית שלי) ViewSonic G90F/FB 19inch - viewable 18inch crt type = shadow mask dot pitch = 0.25mm horizontal frequency = 30-97KHz vertical frequency = 50-180Hz max flicker free = 1920X1440@64Hz recommanded flicker free = 1280X1024@90Hz מחיר = 1600ש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yossi555555,

שלום יש לי כרגע GFORCE 210 כרטיס חלש יחסית בעתיד אני מתכוון לעבור ל HD6850 משחק בעיקר FPS השאלה שלי היא כזאת: הבנתי שלמעבד שלי יש יכולות גרפיות לא רעות בכלל INTEL I3 2120 אתמול בערב קראתי על התוכנה virtu mvp באתר והבנתי שהיא משפרת איכות גם למי שיש לו כרטיס פשוט על ידי שימיש בליבה הגראפית שיש במעבד אז ככה יש לי שתי בעיות א.התוכנה דורשת דריברים מותקנים של של אינטל לא הצלחתי להוריד אותם כל מה שהורדתי כשאני מתקין זה אומר שאין לי את הרמה שצריך לדריבר הקיים האם צריך להסיר את הדריברים הקיימים של הכרטיס ורק אז? ב. האם בכלל הבנתי נכון את כל הסיפור או שפשוט עדיף לרדת ולחכות לכרטיס הבא?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, כרטיס המסך הנוכחי שלי כבר מאד ישן ולא מספיק כדי להריץ משחקים חדשים אפילו ברמת בסיס. בנוסף החלפתי מסך מ 1080 ל 1440 , כי המסך משמש גם לעבודה. (IPS , קצב רענון 60 HZ). אני רוצה לנצל את מבצעי הבלק פרידיי כדי לקנות כרטיס בארצות הברית. עיקר המשחקים שלי הם לרוב משחקי 4X כמו CIV6 או RPG כמו BALDURS GATE 3 אבל מדי פעם אני נהנה לשחק קצת גם משחקי יריות/עולם פתוח ( נניח ZERO DAWN). הדרישה העקרית זה כרטיס שיוכל להריץ משחקים במשך בערך 5+ שנים, אבל ההגדרות ממש לא חייבות להיות גבוהות (ובטח לא אולטרא). מחפש עלות תועלת טובה ולא להתפרע בתקציב. כרטיסים סביב 200-300 דולר. (אם חריגה קלה תתן תמורה משמעותית מאד אז אפשר) אין לי כוונה להפעיל RAY TRACING אז נראה לי שכרטיסים ש…

11. Started by guy,

האם כרטיס מסך שבדרישות חומרה שלו כתוב חיבור PCE X16 יעבוד על לוח שתומך רק ב PCE X8 ? ואם הוא כן יעבוד, האם זה יגרע באופן רציני בביצועים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by arik100,

שלום , יש לי מעבד E6750 זכרון 2GB כרטיס מסך 4670 של ASUS אני משחק STARCTAFT II על ULTRA-HIGH וזה מקרטע , מאוד איטי , הורדתי את ההגדרות ל HIGH , ופתאום המחשב כבה , לא ניסיתי עוד פעם , כנראה בגלל זה מסך 22 רז' 1680:1050 , איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? תקציב בעקרון עד 700 , אבל יותר לכיוון 400-500 , אני מעונין שיסחוב את המשחק הזה במקסימום , לא משחק FPS וכאלה תודה מראש

13. הכרטיס הישן Geforce 8800 gts החליט לעשות בעיות שרק הולכות ומחמירות (כשאני מתקין דרייברים מכל סוג שהוא הוא קורס לביצועים של 4bit צבעים ורזולוציה הכי נמוכה שיש ולא מאפשר לי לשנות את המצב, יש גם פסים מוזרים על המסך. אחרי חודש כזה בלי דרייברים הוא החליט לעשות תקלה אחרת-בלי הדרייברים הוא עושה רק פסים על המסך. אז כל עוד הוא לא מת ואני יכול לדבר איתכם זה הזמן להציל אותי . ניסיתי פרמוט, סריקת וירוסים, וכל דבר שעלה בדעתי. ). אני מקווה שהבעיה האמיתית היא הכרטיס מסך ולא משהו אחר, נראה לי הכי סביר שהוא הבעיה. אני צריך כרטיס מסך חדש שיהיה יותר טוב מהקודם (בכל זאת רוצה להתקדם ) ובמחיר של 400-500 ש"ח. המחשב: לוח gigabyte p35-ds3l http://www.gigabyte.com/products/product-page.asp…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בשביל Starcraft 2 יש לי מעבד E6550 שתי ליבות 2.33 Ghz ולא סגור לגבי ספק כוח נדמה לי 400W חבר שלי המליץ לי לקנות את ה HD 5450 אבל אני חושב שאולי כדאי להשקיע עוד קצת כסף ולקנות משהו יותר טוב האם המערכת שלי תוכל לנצל כרטיס יותר טוב? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. x800GT או GeForce 6600GT? ובכלל אם יש כרטיס יותר טוב מהם בסביבות ה-1100 שקלים, תציעו בבקשה. ואם מישהו יודע על כמה FPS כל אחד מהם יכול להריץ את סורס שיגיד גם בבקשה. תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Dan1919,

שלום לכולם, חבר שלי מתלבט בין הכרטיסים הבאים: X1800GTO 256MB X1800XT 256MB הראשון עולה 1200 והשני 1600. האם ההבדל בביצועים שווה תתוספת של 400 שקל? בתודה מראש,דן.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Dexdpd,

באתר של TMS&FOX ראיתי שתי גרסאות שאני מעוניין בהן של ה-4890, גרסת הטוקסיק שיש לה אוברקלוק מכובד וגרסת השני ג'יגה. מה יותר משתלם וחזק ולמה? תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש למישהו ? אני צריך שמישהו יגבה את הBIOS של הכרטיס שלו ויישלח לי זה די דחוף כאן יש מידע איך מגבים BIOS של כרטיס מסך: http://www.3dchipset.com/bios/ati/flash/index.php

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי מחשב די ישן של פנטיום 4 עם 2 ג'יגה ורק 512 זכרון אז בדקתי כמה כרטיסי מסך והחלטתי שאני הולך על הכרטיס XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 AGP ב-900 שקל מפה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15449 אי לין תקציב לשפרר את המחשב וגם החריץ היחיד שאני יכול לקנות אליו זה AGP . . . והכרטיס שאני רוצה מיועד למשחקי מחשב ברמת גיימר ממוצע . . . עכשיו יש לי כמה שאלות לפני שאני הולך לקנות אותו: האם כדאי לי לחסוך ולהשקיע עוד 200 שקל ולקנות את הכרטיס ‏X1950 Pro 256MB DDR3 TV, DVI, AGP‎ מפה: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3994 עכשיו אני שואל בגלל שאני יודע שהכרטיס הרבה יותר טוב אבל השאלה אם המחשב הישן שלי יוכל לנצל את הכרטיס היותר ט…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rockstarr,

ניסיתי למצוא תשובה ולא בדיוק מצאתי ברשת. ניקח לדוגמא 7970 * 2 עם 3 גיגה זיכרון. האם המחשב יעבוד עם שתי הכרטיסים, כאשר ה3 גיגה זיכרון יתחלקו בין שניהם (לא יהיה 6) ואם זאת כל שאר המערכות יוכפלו פי 2? לדוגמא במקום 1500 STREAM PROCCESORS יהיה 3000 ובמקום 312 ביט יהיה 624 ביט? או שזה מכפיל רק משהו מסויים ולא במאה אחוז?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by x-dude,

אני פשוט אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת,והמוניטור הזה נשמע פיצוץ לעומת המחיר הזול שלו,קצת מחשיד. תרגיעו אותי בבקשה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הי, שמעתי שניתן להקצות לכרטיס מסך מהזיכרון (RAM) של המערכת הפעלה. זה נכון? אם כן כיצד עושים זאת? (יש לי כרטיס מסך עם 256MB ומסך 23" אז חשבתי לעשות דבר כזה) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by or2077,

הנה תמונה מאוורסט הכרטיס הוא 7300GS אני כנראה הולך להחליף ל8600, גם לו יש מעלות מטורפות כאלו? ומה אני עושה כדי שהכרטיס שלי לא ילך עד שאני אחליף? דרך אגב זה בלי מאמץ (עם הגרוטאה שלי אולי גם פיירפוקס זה משהו כבד....)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eyal4,

האם הכרטיס מסך הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=963 יתאים לוח אם msi 945pl oen???? המפרט: לוח אם - msi 945pl oen מעבד - nVIDIA GeForce 7300GS 512MB ספק - lc-b450e ואם לא אז איזה כרטיס מסך טוב יתאים וזול? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. על איזה הייתם ממליצים כי על הPINE לא מצאתי הרבה Pine xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? או Point of View GeForce 6600GT 128Mb PCI-Express תודה לעוזרים . . . ואם תוכלו תסבירו למה ...

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים