עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sausage,

ה-9800pro שלי מת. אני צריך כרטיס מסך AGP זול שלא יהווה ירידה בביצועים. יש רעיונות? מחיר עד 800 ש"ח. עדיף לכיוון ה-600. x800GTO (עם ליבה 423 כנראה) יעשה את העבודה? http://zap.co.il/model.asp?model_id=424453

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לא הייתי בטוח אם כאן או בפורום מסכי מחשב, אבל אני חושב שכאן כי זה יותר קשור למערכת וכרטיס מסך. יש לי מחשב ישן יחסית, P4 C 2.8GHz @ 3.08GHz, 512MB עם כרטיס מסך Radeon 9800Pro (שימו לב שזה ה-ATI של לפני כמה שנים ולא ה-nVIDIA!). השאלה שלי היא אם אני אקנה מסך "LCD 22, האם אני אוכל לעבוד איתו ברזולוציה של 1680X1050 באופן חלק? כשאני אומר לעבוד אני מתכוון לאינטרנט מוזיקה וכד' כן? לא למשחקי מחשב או משהו כזה....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. התכנון הוא 40 אחוז מהזמן להשתמש במחשב כמדיה סנטר 40 אחוז מהזמן לשחק בA.C או NBA 2K החדש. בשאר הזמן פשוט להרביץ לו ASUS M2A-VM HDMI מעבד AMD 5200 הספק של TT 450W 2GB זכרון HD 320 של WD וכרטיס טלויזיה של HAUPPAUGE. קירור GEMINI2 של קולרמאסטר של הכל.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Idan-h,

חבר שלי מתכנן לקנות מחשב למשחקים וביקשתי מפרט פה בפורום אתמול (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408785.0). קיבלתי שתי הצעות, האחת עם HD4770, והשניה עם Zotac GTX 260. לחבר שלי יש LCD 19 WS, רזולוציה 1440*900. 1. האם הGTX הוא OverKill למסך הנ"ל? כי הבנתי שלרצולוציה של 1280*1024 הוא אכן כזה. 1440*900 היא רזולוציה יותר גבוהה? (כי סה"כ 124 יורד ברוחב ו160 עולה באורך, ככה שממה שאני מבין זה לא כזה הבדל). 2. אם המסך ישודרג ל22 אינץ רק בעוד שנה, שווה לקנות את הGTX? 3. אם לא שווה לקנות את הGTX, איזה כרטיס אחר מKSP כדאי לקנות? (שיש לו יחס עלות/תועלת טוב ולא שיעלה 100 שקל פחות והרבה פחות ביצועים). 4. שאלה קצת פחות קשורה, אם אני לוקח מערכת עם ספק כח גדול, זה אומר שהיא ת…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ishayw,

אצלי פועל כרגע FX5200 ופועל זה דבר יחסי Company of heroes וHitman blood money לא בדיוק פועלים ,ברמה של אפשרות לשחק(המשחק זז פשוט פריימ אחרי פריימ) כן , צריך כרטיס חדש המפרט הוא כזה: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz Asus P4P800SE 1024 MB על איזה כרטיס אתם ממליצים? (המחשב בערך בן שנתיים שלוש) ולפי איך שהבנתי אין אצלי אפשרות ל PCI EXPRESS כמו כן אני כבר שנים עובד עם NVIDIA איך הכרטיסים של ATI ועל איזה אתם ממליצים? תודה לעוזרים ומה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://ivory.co.il/product.asp?productid=223&CatCode=122 כי לפי חיפושים שעשיתי זה נראה לי הכי משתלם

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yanivganor,

מה לפי דעתכם נותן יותר יחס מחיר\תועלת ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by pxst17,

לחבר שלי יש I3 2100 ו-GT430, והוא יודע שהמעבד בעייתי בשביל משחקים חדשים והוא לא ממש שמח בגלל זה.. יש לו 4GB RAM.. כדאי לו לקנות כרטיס מסך חדש בסדר גודל של 270X או שעדיף לוותר ולחסוך למחשב חדש עם I5 כלשהו? הוא רוצה שמשחקים ירוצו מעולה, ישחק הרב בסינגלים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by EyalOnn,

רציתי לדעת האם הכרטיס הזה יכול לעבוד עם ספק ג'נרי פשוט? ואם לא איזה ספק במינימום השקעה אני צריך בשבילו?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב !!! התקציב שלי בערך עד 1000 ש"ח ואני מעדיף שהכרטיס יתמוך בדירקטיס X9 בבקשה תנו לי הצעות לכרטיסים ...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by BlackDiablo,

יש לי שאלה בנוגע לכרטיסים האלה... מישהו אמר פה שהR520 יוצא בחודש 3-4 וראיתי שהR500 יוצא ב2006 אז משהו פה לא מסתדר לי... אני רוצה לקנות מחשב חדש... אני מוכן לחכות עד חודש 4-5 2005 ורציתי לדעת אם יש למה לחכות? האם יצאו כרטיסי מסך ששווים את הזמן הזה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. איך בדיוק מפעילים את כל העסק ? באיזה תוכנה (שניתנת להורדה ?) אפשר לחבר את זה לווידאו ככה סתם בחיבור שאמור להכנס לטלוויזיה ? באיזה תדר השידור פועל ...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולכם ותודה שנכנסתם, אני צריך לשדרג מערכת מבוססת פנטיום 2 במחיר המזערי ביותר (כטובה לחבר). יש לו ATI Rage IIc (אני לא יודע אם יש בו 2 מגה, 4 מגה, או 6 או 8 מגה...(האם משהו יודע ? אין לי גישה אליו כרגע פיזית וגם לא למחשב שלו) בכל אופן לאחר תיחקור קצר הגעתי למסקנה שהוא צריך כ. מסך עם 32 מגה זיכרון הכי זול שניתן להשיג(שלא תהיה בעיה להשיג בשבילו דרייברים) ואם לא קשה לכם אז בבקשה גם המלצה לאותו כנ"ל אך עם 64 מגה. כל עזרה תתקבל בברכה תודה HF

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם. ברשותי לוח אם Gigabyte GA-M55S-S3 v2 רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יחסית חדש אוכל לקנות שיתאים ללוח אם הנ"ל. ברשותי כרגע GeForce 8800 GTS (320 MB) וברצוני להשתדרג. ברשותי ספק כוח ELT400AWT האם אני צריך לשדרג גם אותו? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. תגידו רציני אני יתאכזב מאוד אם אני אקנה RADEON 9700 של ג'יגה בייט? כי ראיתי את המחיר של ההרקולס וכמעט חטפתי התקפת לב אז בבקשה זה חשוב! תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by amit22,

17" Proview DX-787 Digital FLAT Monitor זה מה שיש לי כרגע עוד נתון זה שהגודל נקודה הוא 0.25

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ברמת ווינדוס הרזולוציה המוגדרת היא FHD, המסך הוא AOC F22+ שכמובן תומך בFHD. יש משחקים ( קרייסיס, ופיפא 2010) שלא נותנים לי לשחק ברזולוציה הנ"ל, ומה שקורה זה שרשום על המסך משהו לגבי האינפוט ואז הוא מחזיר אותי לרזולוציה הקודמת שהייתה קבועה. התקנתי פאץ עדכני לקרייסיס וגם לא עזר. אם זה היה קורה בכל המשחקים אולי הייתי מבין, אבל בCOD MW2 זה כן נתן לי לשחק על FHD, אז מה העניין? ומכל המשחקים למה פיפא לא נותן? לא ברור לי אם זו בעיית חומרה או תוכנה בכלל..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by October,

שלום חברים.. השבוע קניתי מחשב חדש מאוד חזק עם כרטיס 5850 hd שהפעלתי קאונטר סטרייק שעובד על Open gl קיבלתי בין 150-500 fps כמובן לא שיש לי בעיה עם האפ פי אס הזה אבל לחבר שלי יש מחשב חלש יותר עם כרטיס 8800gt והוא זוכה לקבל יותר אפ פי אס ממני (700 וכדומה והרבה יותר יציב) מבחינת עוצמה הכרטיס שלי אמור להיות יותר חזק פי 2-3 ממנו אז מה קורה פה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eliahu10,

שלום , אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא: http://ksp.co.il/?uin=20607 (AMD R7 250) ויש לי כמה שאלות: 1. הוא יריץ battlefield 3 / battlefield 4 ? ואם כן על איזו רמה (LOW , MEDIUM , HIGH , ULTRA)? 2. הוא יריץ משחקים כמו : formula 1 2013 , DiRT 3 , WRC 4 , Race 07 ? 3. הוא מתאים למחשב שלי? (מפרט בהמשך) 4. איפה כדאי לקנות? (חשבתי על KSP אבל אני פתוח להצעות) 5. האם יש כרטיס מסך שיותר כדאי לקנות בתקציב שלי (430 ש"ח) ושמתאים למטרות שלי (גיימינג) ? המפרט שלי: מעבד: Intel® Pentium® CPU G3220 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz לוח אם: Asus H81M-E (2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN כרטיס מסך נוכחי: intel® hd graphics family מארז : KSP ספק כוח: …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by sgsg,

קניתי מסך LG לפני שנה וחצי - שנתיים ובתקופה האחרונה הוא מתחיל להצהיב מדי פעם, וצריך להכות אותו כדי שיחזור לעצמו. אני יודע שעל מסכי LG יש אחריות ל- 3 שנים ואני די בטוח שגם אמרו לי בזמן הקניה. הבעיה היחידה היא שאיבדתי את חשבונית הקנייה של המסך שמהווה גם את כתב האחריות. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות ? עוד לא ניסיתי לגשת לחנות. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by nitayc1,

שלום, בהנחה ויש לי את המערכת המתאימה, כלומר: core i5 4690 Gigabyte GA-H97-HD3 ספק Antec 550W 80+ VP550P ויש לי 800 שקל +/- איזה כרטיס מסך הכי מומלץ למשחקים בסכום הזה? מתלבט בין 2 כרטיסים: Gigabyte Radeon R7 370 - http://ksp.co.il/?uin=27421 לבין MSI Radeon R7 370 GAMING - http://ksp.co.il/?uin=27471 או שבכלל מומלץ כרטיס של geforce...? אשמח לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by oren778,

איזה כרטיס יותר חזק בישבילי לגרפיקה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני שובר את הראש. התקנתי את כל הדרייברים הנחוצים שיש בדיסק, גם את התוכנה שאמורה לעבוד( PowerDVD), במדריך הכרטיס יש הוראות בכלל ל PowerDirector ואין תוכנה זו בכלל בדיסק לגבי חיפושים בפורום ובגוגל, הסתבכתי ולא הבנתי כלום לכן אחרי מאמצים של מס' שעות, פניתי אליכם לעזרה. בתודה מראש, לב. נ.ב- נכון לעכשיו אני מחבר ליציאה זו ממיר של YES.[br]פורסם בתאריך: 4.02.2007 בשעה 15:08:13 חברה'!בבקשה, אני נואש עשיתי הכל חוץ מפורמאט!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Titanium,

האם כדאי למכור אותו אחרי הכל הוא עדיין תותח במשחקים ולקנות אחר משהו בסגנון של ה 6800 מה אתם אומרים? שווה למכור ב 800 שקל ולהשקיע סכום מסויים ולקנות אחד חדש יותר טוב? או שכדאי לתת לו להזדקן יחד עם המחשב? בבקשה ענו לי במהרה ליאור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Alexkmr,

מדובר ב260GTX. אני צריך לחבר לשני חיבורי המחשמל או רק לאחד? מצורפת תמונה. כמו כן, לא עדיף להוריד את הכרטיס קול למטה יותר? ולא כמו שהטכנאי סידר? http://i42.tinypic.com/352hjm1.jpg http://i41.tinypic.com/o08ft0.jpg

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Dan1919,

שלום לכולם, חבר שלי מתלבט בין הכרטיסים הבאים: X1800GTO 256MB X1800XT 256MB הראשון עולה 1200 והשני 1600. האם ההבדל בביצועים שווה תתוספת של 400 שקל? בתודה מראש,דן.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים