כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין להזמין את הכרטיס הבא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6461 ולעיתים אני רואה עליו ביקורות שליליות של בעיות חימום, ארטיפקטים וכו'... אפשר לקנות את הכרטיס בשקט ? כנל לגבי זה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1574&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& בנוסף ראיתי מבנצ'ים שהכרטיס לוקח סביב ה-65W ב-Load איך התוצאה הזו לעומת ה-X800XL ? מי לוקח פחות וכמה בערך ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסוג GAINWARD 7800GTX ואני לא יכול להעלות את קצב רענון המסך ליותר מ60 פשוט אין לי אפשרות אחרת ויש לי את הדרייבר הזה 77.50 ובמחשב הקודם עם הכרטיס מסך הזה MX440 יכולתי עד 75 מישהו יודע אולי למה? יש לי מסך מאג LCD 15 אינץ'
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התדרים של הכרטיסים: 8800GT 600/1500/1800MHz(core/shader/mem) 9600GTS 650/1500/2000MHz(core/shader/men) HD 3850 668/1660MHz(core/men) נבחן בדריבר 169.09 שעבר מוד 9600GTS 8800GT HD3850 מקור: http://en.expreview.com/?p=145#more-145 דעתי האישית: תוצאה דיי נחמדה ועוד לחשוב ש9600GTS בלי דריבר מתאים. אבל לקחת את זה בערבון מוגבל, כי סתכלו שהוא מזוהה כ8800GT רקע על 9600GTS: הכרטיס הנ"ל הוא כרטיס מסדרת 9 החדשה של אנוידיה שתצא שנה הבאה ויבוסס ליבת D9P הכרטיס הזה יהיה הראשון מסדרת 9 שיצא, מה שאומר שאנוידיה שינתה את האסטרגיה מלהשיק את ספינת הדגל קודם, ללהשיק כרטיס מיד-רנג'. הכרטיס יצא 18 בפברואר ואמור להילחם ב HD3850
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הכרטיס תומך בHDTV? זאת אומרת האם הוא יכול לשדר לטלויזיה באיכות HD כי שקיבלתי את הכרטיס לא קיבלתי שום כבל מיוחד רק S-VIDEO אבל כתוב על האריזה שהוא תומך ב... "HDTV: YPrPb Component output (optional" וכתוב גם "intergrated HDTV Encoder supports up to 1080i resolution" אם כן באיזה יציאה אני צריך להשתמש וסוג כבל ???[br]פורסם בתאריך: 26.03.2007 בשעה 18:49:18 מישהו?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מוחק את ה DX9 הזה ?! : אני יודע שאמרו כאן שאי אפשר למחוק אותו או משהו כזה ... אבל בכל זאת ? :-\ כי יאן לי כוח להתקין את כל הוינדאוס מחדש בגלל החרתא הזה תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! ברצוני לקנות כרטיס מסך. לאחר בירור, הבנתי שהאפשרות הטובה ביותר בתקציב שלי היא ה7600GS. מצד שני, לאחר קצת קריאה וצפייה בבנצמרקים גיליתי של7300GT המתון יותר יש גרסה עם זכרון DDR3 שעולה ואפילו בהרבה בביצועים על ה7600GS. חיפשתי בארץ ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת את ה7300GT בגרסת הDDR3. האם מישהו מכיר בכל זאת חנות שמוכרת את זה בארץ? או יכול להגיד בוודאות שאין את זה בישראל? תודה לכם על העזרה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך PCIe 2.0 x16 כדי לשחק ב- SC2, שיתן ביצועים טובים ברמת אפקטים ממוצעת של SC2, ברזולוציה של 1920*1080. ראיתי בפורום עצות רבות לגבי GTX460 768MB שמבטיח ביצועים מעולים ברמת אפקטים מקסימאלית - אבל גם מחיר הכרטיס הוא בהתאם. אני מחפש כרטיס בסביבות 500ש"ח, עדיפות גם ללא החלפת ספק הכח הגנרי. מפרט המחשב שלי: motherboard: ASUS P5Q-EM processor: Intel Dual Core E8400 @ 3GHz processor fan: Intel D60188-001 power supply: Gyro LC-b500e 500W disk: 2 * Samsung HD502IJ 1 * WD 3200JB cdrom: Toshiba SD-R5372 memory: 2 * 2GB 800MHz DDR2 (kingston KVR800D2N6/2G) chassis: ATX Cooler Master 334 chassis fans: 2 * 12cm OS: XP sp3 monitor: SyncMaster P2350 @ 1920x1080 gra…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מסך CRT 17 אינץ'. אני צריך שתיהיה חברה איכותית עד ככל שניתן בתקציב הנ"ל.... המסך צריך להיות שטוח (כמובן), ועדיף שהוא יהיה בצבע שחור או כסוף...רק לא לבן תודה ניב
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות כרטיס מסך גג עד מ200 ש"ח...גג עד 220ש"ח • One AGP slot supports 8x/4x at 0.8V (AGP 3.0) or 4x at 1.5V (3.3V is not supported). • Five 32-bit v2.3 Master PCI bus slots (support 3.3v/5v PCI bus interface). אני מעוניין לקנות מאייבורי מחשבים: http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=531&OrderBy=saleprice של hd redon רק שלהם. איזה מתאים לי וכדאי לי. אני לא משחק משחקים גדולים....רק קצת CS . תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דור כרטיסי המסך החדש של AMD יגיע בעיכוב קל, אך אמור להציע לנו מגוון רחב יותר וגם יעילות משודרגת בכדי להצדיק את קיומו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לשאול, כיוון שמדובר בפורום של גרפיקה רציתי לדעת האם כאשר שמים חומרים שונים על גביי מסך הצבעים משתנים. נגיד אם אשים זכוכית על המסך זה יישנה את הצבעים משמעותית, מה לגביי סיליקון למשל? ואם כן מדוע זה קורה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הכרטיס הזה יכול לעבוד עם ספק ג'נרי פשוט? ואם לא איזה ספק במינימום השקעה אני צריך בשבילו?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כמו כל מי שיש לו כרטיס מסך של Nivida גם אני קיבלתי את העידכון עם הShadowPlay. אני בעל מחשב נייד של אסוס עם כרטיס מסך 750M 4GB. הבנתי שכרגע התכונה הזאת עובדת רק על מחשבים נייחים. האם זה באמת נכון? ככה נראה אצלי המסך: https://www.dropbox.com/s/yjlipvm17wxhwjn/2013-12-04_114439.png אם לא ניתן דרך התוכנה הזאת, האם יש לכם חלופה אחרת טובה? אני פשוט מחפש תוכנה להקליט איתה את המשחקים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים את הכרטיס של Gigabyte 5900xt , לאחר ששיחקתי כמה מישחקים שמתי לב שכאשר אני מגזים עם ה AA מתחילים להיות כל מיני פיקסלים לא קשורים על מסך המשחק. התקשרתי לחנות והם החליפו לי את הכרטיס. בכרטיס השני היתה את אותה בעיה, לאחר שהחליפו לי גם אותו, בחנות טענו שזה לא בעיה בכרטיס , והסיכוי ששלוש כרטיסים יהיו תקולים ברצף הוא קלוש. לאחר בחינות מקיפות על הכרטיס הגעתי לכמה מסקנות : 1. הארטיפקטים נוצרים אך ורק על AAx4 כשה Vertical Sync הוא על Off. אם ה Vertical Sync על ON אז הם נעלמים. ניסיתי הרבה שילובים של הגדרות גם שה AAx8 אבל אין ארטיפקטים. 2. דווקא ב AAx4 אני הכי נהנה לשחק, מבחינת גרפיקה וביצועים של הכרטיס, ולפעמים ה Vertical Sync הורס את הביצועים אבל צריך להסתדר א…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי כרטיס מסך GeForce 9600GT של לידטק ורוב המשחקים עובדים חלק - MW2 וכדומה.. אולם לפני חודש בערך שיחקתי בCitiesXL והייתי צריך לשחק על גרפיקה מינימלית כדי שהמשחק ירוץ חלק. אני כרגע על וינדוס 7 64ביט. בעקרון אין לי מחשב חזק במיוחד. הצד החזק הוא המעבד - Q6600. לוח אם DG35EC של אינטל. בעקרון רציתי לדעת לאיזה כרטיס אתם ממליצים לשדרג במחיר כמה שיותר טוב. והשאלה המרכזית, האם יש צורך להחליף יחד עם הכרטיס גם ספק כוח? Mustiff 550W (מקווה מאוד שלא). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך XFX GEFORCE 6600GT עכשיו יש שני חיבורי DVI ועוד חיבור שהוא כביכול אמור להיות S VIDEO כי ככה כתוב ליד החיבור אבל החיבור עצמו בכלל לא דומה ל S VIDEO החיבור הוא כמו מלמעלה למטה בשורות 2 פינים 4 פינים 3 פינים איזה כבל זה יכול להיות ? תודה תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא בטוח שזה המקום הנכון לדיון, אבל זה היה נראה לי הכי קרוב. אני מעוניין לחבר את המצלמה הדיגטלית שלי שתשמש כמצלמת רשת, אבל המצלמה טיפה ישנה ובתוכנה שלה אין ממש תמיכה לזה. אז חשבתי לעשות את זה באמצעות חומרה - video capture card שזו בעצם קופסה שמתאמת בין hdmi ל usb אלה שנתקלתי בהם יקרים מאוד, ואני חשבתי על משהו בכיון 100 שקלים ומטה, למישהו יש נסיון עם אחד זול שעבד טוב ויכול להמליץ? הכוונה היא למשהו כזה: https://www.4com.co.il/items/2940903
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם ותודה שנכנסתם, אני צריך לשדרג מערכת מבוססת פנטיום 2 במחיר המזערי ביותר (כטובה לחבר). יש לו ATI Rage IIc (אני לא יודע אם יש בו 2 מגה, 4 מגה, או 6 או 8 מגה...(האם משהו יודע ? אין לי גישה אליו כרגע פיזית וגם לא למחשב שלו) בכל אופן לאחר תיחקור קצר הגעתי למסקנה שהוא צריך כ. מסך עם 32 מגה זיכרון הכי זול שניתן להשיג(שלא תהיה בעיה להשיג בשבילו דרייברים) ואם לא קשה לכם אז בבקשה גם המלצה לאותו כנ"ל אך עם 64 מגה. כל עזרה תתקבל בברכה תודה HF
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך באזור 1500 שקל עבור תוכנות תלת מימד ומשחקים. כרגע יש לי QUADRO 400 והוא מספיק לי מבחינת עבודה בתלת מימד ( SOLIDWORKS ). אני משחק ב-FAR CRY'CALL OF DUTY. אשמח להמלצות. תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני כבר איזה שנה בXP ויש לי GeForce4 עבדתי עם RivaTuner ועבדתי עם ReForce והכל היה סבבה ב85 הרץ כמו שצריך זה תיקן את הבאג אבל עכשיו בדריברים החדשים 41.03 הRivaTuner לא תומכת בתיקון של הבעיה אני אומר לו לשנות מתחיל מחדש וזה חוזר ל60 הכל...והReForce תומכת אבל מה אחרי כמה זמן של משחק הכל נתקע (בגלל התוכנה אני עשיתי בדיקות) אז אני עכשיו עם כאב עיניים נוראי ב60 הרץ מחפש תוכנה תומכת עם מישהו יודע באיזו תוכנה אני יכול להשתמש בבקשה שיעזור לי...60Hz פשוט קוטל לי את העיניים והFPS כל כך נמוך זה נורא.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נאמר לי שאפשר להפוך radeon 9800 רגיל לpro ובגלל שהוא עולה הרבה פחות מpro הייתי רוצה לדעת איך אפשר לעשות את זה, בבקשה תעזרו לי D:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו יוכל להגיד לי את הדגם של הצ'יפ של היציאה לטלויזיה עצמו בכרטיס hercules 3d prophet 2 Ti?? תודה מראש
-
שני כרטיסי מסך שונים? ואם כן מה יותר טוב ואיך GIGABYTE GEFORCE GTX650TI 1GB RETAIL נמצא לעומתם. תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי את ה ATI HD 5850 הוא עושה בעיות (קריסות), כנראה הוא עייף. איזה כ.מסך הכי כדאי לרזולוציה 1680*1050 במחיר מקסימלי של 1K? הספק כח הוא של Seasonic S12-2 520W.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה נכון שמסך LCD פחות טוב למשחקים ממסך שטוח? כי אמרו לי בחנות שLCD יותר איטי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-