כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
-
ניסיתי למצוא תשובה ולא בדיוק מצאתי ברשת. ניקח לדוגמא 7970 * 2 עם 3 גיגה זיכרון. האם המחשב יעבוד עם שתי הכרטיסים, כאשר ה3 גיגה זיכרון יתחלקו בין שניהם (לא יהיה 6) ואם זאת כל שאר המערכות יוכפלו פי 2? לדוגמא במקום 1500 STREAM PROCCESORS יהיה 3000 ובמקום 312 ביט יהיה 624 ביט? או שזה מכפיל רק משהו מסויים ולא במאה אחוז?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים לגבי כל הקונסולות החדשות, הPS3, ה Wii והXBOX360 שכבר יצא, האם יש להם מאיצים גרפים בעלי יכולות יותר גבוהות לאומת הכרטיסים היקרים של VIDIA וATI?????
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהוא יכול להסביר למה כרטיסי HD5870 יקרים יותר מכרטיסי הסדרה החדשה HD6870? לצורך דוגמא שני כרטיסי ASUS (מ- KSP): HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E - 1730 Nis HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E - 1250 Nis
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 7870 קרוספייר מעבד i5 3550 corsair 750 watt GB ud3h z77 8gb corsair memory מעוניין המלצות לתחליף למערך ניתן המלצה לכרטיס בודד אן מערך קרוספייר אחר תקציב כ 1200 שח תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רבותיי. איך אפשר להפוך מהמסך הרגיל שלנו למסך נגיעה.תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מוגבל ל1360X768 ככה שחשוב לי שהוא יוכל לעבוד על הגדרות הכי גבוהות עם כל הפילטרים השאלה אם צריך להתעקש על גרסא OC טובה כמו הספארקל או שמספיק אחת לא מומהרת או בכלל 96GT? בהתחלה חשבתי לחכות לספארקל אבל משום מה הוא נעלם מסקאיי וגם ICHILL למרות שלא התקשרתי לשאול לפשר העניין .... תודה לעזורים עריכה: מפרט שיתלווה אליו q66 g.skill 4gb 4cl GG ep35c ds3r TT Tought power 600W כמובן שמתוכנן OC
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי את הסרטון רק כדי להמחיש. אך לצערי הבעיה מתקיימת גם על dishonored, sleeping dogs, וnfs the run. בעיקר רואים את הבעיה במשחקים שמתמשים בfrostbite 2. אני משתמש בגרסא 12.10 של ccc. האם כדאי להתחיל לדבר עם tms על מימוש אחריות? (המחשב בן חודש בערך) לצערי חוויתי גם את הבעיה עם מחשב ישן שהשתמש ב2600 פרו ואחר כך ב4850. תודה רבה, yonash53.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי כרטיס מסך GeForce 9600GT של לידטק ורוב המשחקים עובדים חלק - MW2 וכדומה.. אולם לפני חודש בערך שיחקתי בCitiesXL והייתי צריך לשחק על גרפיקה מינימלית כדי שהמשחק ירוץ חלק. אני כרגע על וינדוס 7 64ביט. בעקרון אין לי מחשב חזק במיוחד. הצד החזק הוא המעבד - Q6600. לוח אם DG35EC של אינטל. בעקרון רציתי לדעת לאיזה כרטיס אתם ממליצים לשדרג במחיר כמה שיותר טוב. והשאלה המרכזית, האם יש צורך להחליף יחד עם הכרטיס גם ספק כוח? Mustiff 550W (מקווה מאוד שלא). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שנקנה לפני מספר חודשים למטרת עבודה משרדית השאלה שלי אם אפשר להוסיף לו כרטיס מסך ולשחק איתו משחקים מהטובים בשוק?ואם אפשר איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? תקציב משהו כמו 2000 מפרט המחשב: מעבד:intel core i7 4790 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13123 לוח אם:gigabyte GA-H97M-D3H https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13096 ספק כוח:corsair 550W https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13732 זיכרון פנימי: 8GB DDR 3 מסך: LG 24M35D http://www.lg.com/il/monitors/lg-24M35D/technical-specifications תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את ההכרזה של פסקל ונצבט קצת הלב. לא יכלתי לחכות עם קניית הנייד אז "התפשרתי" על הדור הנוכחי. קניתי תחנת עבודה של דל עם יחס המשקל-סוללה-ביצועים הכי גבוה שיכלתי להשיג, אז אמנם גיימינג זה חלק משני, אך עדיין אשמח שתהיה אופציה כשהמחשב עגון (כאן נכנס הקטע של הכרטיס החיצוני) בגדול אנחנו מדברים על מחשב עם מעטפת סבבה למשחקים - Xeon E1505 2.8-3.6~GHz Quad Core 64GB DDR4 2133MHz Quadro M2000M (GTX 960m) 512GB NVMe SSD ובשביל לחסוך בסוללה ויתרתי על מסך 4k, מקלדת מוארת וכו' - וכמובן ששידכתי את הסוללה בנפח הכי גדול שיש לחבר'ה בדל להציע. מה כן? הוספתי פרימיום על Thunderbolt 3 שדי קרע לי את הכיס. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא בטוח שזה המקום הנכון לדיון, אבל זה היה נראה לי הכי קרוב. אני מעוניין לחבר את המצלמה הדיגטלית שלי שתשמש כמצלמת רשת, אבל המצלמה טיפה ישנה ובתוכנה שלה אין ממש תמיכה לזה. אז חשבתי לעשות את זה באמצעות חומרה - video capture card שזו בעצם קופסה שמתאמת בין hdmi ל usb אלה שנתקלתי בהם יקרים מאוד, ואני חשבתי על משהו בכיון 100 שקלים ומטה, למישהו יש נסיון עם אחד זול שעבד טוב ויכול להמליץ? הכוונה היא למשהו כזה: https://www.4com.co.il/items/2940903
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ת'רדים בקשתי המלצה לכרטיס מסך טוב כשהכיוון שלי היה 7600GT.. אחרי קצת מחשבה החלטתי שעדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים על כרטיס חזק יותר - ההחלטה הכנראה סופית היא 7900GT.. אחרי בירורים ברשת ובכמה טלפונים מצאתי כרטיס של GAINWARD ב 2000 שקל בנעה מחשבים.. עוד כמה טלפונים ובירורים הובילו אותי לחנות (מוכרת מאד שלא אנקוב בשמה) ואחרי הפעלת קשרים ולחצים הצלחתי להוציא מהם בהנחה כרטיס 7900GT של MSI ב 1800 שקל.. השאלה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ לי על החברה/הכרטיס שלהם.. כי לי אישית לא יצא לעבוד עם שום מוצר שלהם.. אני רק מכיר את החברה מכתבות וסקירות ועד כמה שאני יודע זו חברה די טובה.. ועוד דבר שחשוב לי לא פחות - באתר החברה שלהם מצויין שהכרטיס מגיע עם כבל חיבור למתח …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך באזור 1500 שקל עבור תוכנות תלת מימד ומשחקים. כרגע יש לי QUADRO 400 והוא מספיק לי מבחינת עבודה בתלת מימד ( SOLIDWORKS ). אני משחק ב-FAR CRY'CALL OF DUTY. אשמח להמלצות. תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסוג GAINWARD 7800GTX ואני לא יכול להעלות את קצב רענון המסך ליותר מ60 פשוט אין לי אפשרות אחרת ויש לי את הדרייבר הזה 77.50 ובמחשב הקודם עם הכרטיס מסך הזה MX440 יכולתי עד 75 מישהו יודע אולי למה? יש לי מסך מאג LCD 15 אינץ'
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ומעבד חדש בכדי להריץ משחקים איכותיים. התקציב הוא עד 1300 לשתיהם יחד. תודה מראש. DDR 2 2G ראם ספק:ATX 500W MAX (400W TRUE)24pin
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה .. המחשב שלי זה - P4 @1700 256MB RD-RAM Win2K Geforce 2 MX 400 הדרייברים הכי עדכניים .. DirectX 9 פירמטתי לא מזמן ככה שהמחשב עוד נקי יחסית .. הרצתי את 3DMARK וקיבלתי רק 1407!!!!! :Nsnail: לא רצה שום תוכנה ברקע שיכלה להאיט את הביצועים.. עשיתי השוואה באתר ואני רואה אנשים עם מחשב כמעט בדיוק כמו שלי שמוציאים אפילו 3000+ !! ורוב הציונים הם לפחות 2000+! איך זה יכול להיות שאני מקבל כזה ציון נמוך..? ??? ול עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית הופכת מסכים עם קצב רענון גבוה במיוחד ומראה צבעוני במיוחד לבסיס החדש שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברה, הנה לינק למפרט שלי: http://i.imgur.com/45F1p.jpg אני מעוניין לשדרג לו את הכרטיס מסך לכרטיס שיריץ לי משחקים על רמת הגרפיקה הכי גבוהה. נכון לעכשיו יש לי את הכרטיס ATI 4890 והוא כבר לא עומד בדרישות. אני אקנה את הכרטיס בארה"ב ככה שאין הגבלה של מחיר. אשמח להצעות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי כרטיס מסך של gigabyte gtx 680 oc אני מעוניין להוסיף עוד כרטיס מסך על מנת לשפר את הביצועים האם כדאי ובכמה אחוזים זה ישפר לי את הביצועים? ברשותי מעבד core i7 3770k לוח אם asus rampage v extreme ספק כח corsair ax 1200i זיכרונות g.skill 32 gb 1600mhz קירור noctua d14
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי קניתי את הGTX 560 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3707#ov עכשיו יש לי סוג של בעיה שהוא מתחמם יותר מידי היה לפעמים מצב בו המחשב לא יכל לקרוא אותו והוא יצא מהמשחקים עכשיו יש איזושהי דרך לשפר את זה כדי שהוא חס וחלילה אשרף?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
גם דגם ה-Navi החדש והמבטיח יזכה לקחת חלק בחגיגות שנת ה-50 להיווסדה של חברת AMD לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט בצד דרייבר 12.6 wait for vertical refresh = always on opengl settings = triple buffering ועדיין vsync לא עובד, מה אני מפספס?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להכיר מכם אנשים שמתעסקים בעריכת וידיאו.. לקבל מספר עצות לגבי חומרה/תוכנה, טיפים וכו'.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-