כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
האם אני יקבל את המקסימום של הביצועים עם הכרטיס מסך HD5850 ועם המסך SAMSUNG T220 הוא 22 אינץ? האם כדאי לי להשאר עם המסך הזה או להחליף למסך 24 אינץ? מה אתם מציעים לי? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא שואל מה יש להשיג יותר טוב במחיר. אני שואל בין שניהם, מי יותר טוב? תודה (ואם אפשר קישור לביקורת של שניהם אם יש)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום פורום![/glow] תראו לפני בערך שבוע התחילה לי בעיה עם הפילטרים בכרטיס מסך, אני יפרט: 1.מתי שהיה לי את GF4MX440 היו רואים משחקים כמו UNREAL2 לא כמו שרואים אותם ב6800NU אבל הAA היה עובד. מאז שיש לי את הכרטיס כל האפקטים טובים יותר ורואים יותר יפה מאשר בGF4 אבל הAA לא עובד! זה מעצבן אותי 2.כשאני משחק SCCT עם ההגדרות הכי גבוהות ללא HDR הפילטרים עובדים מצויין והכל אבל שאני מפעיל את הHDR כל הקווים מתחילים להיות עקומים וזה מכוער ביותר. 3.גם שהתקנתי עוד משחקים כולם היו עם קיווים עקומים ועבדו ללא פיטרים למרות שהפעלתי אותם.. מה שמשגע אותי זה שהשקעתי 1600 שקל הכרטיס הזה וזה נורא מבאס לראות שבקודם הפילטרים עבדו והחדש לא :< אם יש למשהו מושג מה לעשות או איך לשפר את…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך באזור 1500 שקל עבור תוכנות תלת מימד ומשחקים. כרגע יש לי QUADRO 400 והוא מספיק לי מבחינת עבודה בתלת מימד ( SOLIDWORKS ). אני משחק ב-FAR CRY'CALL OF DUTY. אשמח להמלצות. תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי מהביקורת באתר שהכרטיס מסך עושה בעיות ברזולוציה של 1920X1200, וזו הרזולוציה שתהיה במסך שלי אז זה אומר שעדיף להשקיע עוד בשביל GTX670? כי אני לא מעוניין שיהיו לי ביצועים לא משהו ב- 1920X1200
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש, את המפרט תוכלו לראות במפרט מחשב. קניתי את ה7600 בגלל שאני רוצה לקנות כרטיס DX10 בקרוב. (שיצאו הגירסאות היותר זולות). רציתי לדעת האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים החדשים? יש לי מארז של Raidmax Ninja, ובא איתו ספק 420W אמיתי מה שנקרא.. :\ תודה לעונים..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה משחקים כמו MU ONLINE וקאונטר סטרייק שאני מפעיל אותם הם פועלים לאיזה 10 שניות ואז יוצא המשחק בלי שום הערה או משהו.. אבל נגיד אני משחק DEVIL MAY CRY 4 זה לא קורה . מה זה יכול להיות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הציעו לי פה לקחת את הכרטיס הזה של Gigabyte: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3289 ובדקתי על עוד כרטיסים וראיתי את הכרטיס הזה של MSI: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3279 השאלה שלי האם אפשר לפתוח את הכרטיס הזה של MSI ל- HD6970?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר שלי קנה לאחרונה מחשב שכלל כרטיס מסך ATI R9600P, אבל יש פה משהו מוזר. הוא אומר שכתוב על הכרטיס GC-R9600 rev. 1.2, זה מהצד הקדמי של המדבקה, מהצד האחורי כתוב GC-R9600 (Pro) - C3. על המאוורר של הכרטיס כתוב ATI. המאוורר הוא כסוף עם מאוורר שקוף (קירור של ATI). האם הכרטיס הוא לייט או פרו? האם הכרטיס הוא ATI או Gigacube? תודה רבה מראש, העניין די דחוף.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך PCIe 2.0 x16 כדי לשחק ב- SC2, שיתן ביצועים טובים ברמת אפקטים ממוצעת של SC2, ברזולוציה של 1920*1080. ראיתי בפורום עצות רבות לגבי GTX460 768MB שמבטיח ביצועים מעולים ברמת אפקטים מקסימאלית - אבל גם מחיר הכרטיס הוא בהתאם. אני מחפש כרטיס בסביבות 500ש"ח, עדיפות גם ללא החלפת ספק הכח הגנרי. מפרט המחשב שלי: motherboard: ASUS P5Q-EM processor: Intel Dual Core E8400 @ 3GHz processor fan: Intel D60188-001 power supply: Gyro LC-b500e 500W disk: 2 * Samsung HD502IJ 1 * WD 3200JB cdrom: Toshiba SD-R5372 memory: 2 * 2GB 800MHz DDR2 (kingston KVR800D2N6/2G) chassis: ATX Cooler Master 334 chassis fans: 2 * 12cm OS: XP sp3 monitor: SyncMaster P2350 @ 1920x1080 gra…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או במילים אחרות כרטיס של 200$ ל כרטיס של 500$ או 0$ http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=MyItemReview&no=39 יש לי 6800LE והלוואי שהיה לי רבע מהידע הזה, אלוי מישהו פה עשה איזה סופטמוד קטן ויכול לתת לי טיפים ועצות איך להתחיל?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בא לי לשדרג כרטיס מסך! עכשיו עקב בעיות כלכליות (חייל משוחרר) הקצבתי לעצמי עד 500 ש"ח ויש 2 כרטיסיס מסך שאני לא מבין מה עדיף מביניהם.. ולמה צריך לתת יותר חשיבות לכמות הזיכרון (1GB מול 2gb) או המהירות ליבה או מהירות זיכרון. תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך ייעוץ בבחית שדרוג לכרטיס מסך למפרט הבא: - לוח אם ASUS - COMMANDO - S775 - זכרון 4GB OCZ REAPER 44412 - מסך 22 דק - מעבד כפול E6750 -ספק כח : Zalman ZM500-HP הכרטיס המסך שחשבתי הוא : HD 5750 של ASUS או GIGABYTE - מה עדיף? צוואר בקבוק? OC לא מתוכנן - אבל אולי יהיה אם יהיה צורך - מאוור על המעבד ZALMAN משהו.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם של GIGABYTE GA-945P-S3 וכרטיס מסך GEFORCE 7300GT. וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLIקניתי מחשב חדש וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך" מה זה אומר? למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך" מה זה אומר? אני צריך לשנות…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש כרטיס בתקציב 500-700 ש"ח. המחשב שלי הוא מחשב פשוט: לוח: MSI 945 GCM5 V2 ספק: G-pro DR-B500E (500W). זכרון 1GB. איזה כרטיס אני יכול לקנות שיהיה מתאים ללוח ולא ידרוש שידרוגים של ספק/לוח/מארז אבל ישפר את הביצועים של משחקים כגון HL2, CSS ודומיהם? לפי מה שאני זוכר אפשר לקנות כרטיסים די טובים בסכום זה השאלה היא אם כדאי להכניס אותם למחשב כזה או שיותר מתאים להסתפק במשהו באיזור ה-500 ש"ח?.. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש וכרגע יש לי גי פורס 2 אני רוצה לקנות כרטיס גרפי חדש בסביבות ה 100 שקל ככה קצת פחות , ורציתי שם של כרטיס גרפי שאפשר לעשות לו אוברקלוק וכאלה כדי לעשות אותו הרבה יותר מהיר , אז איזה הכי טוב? ???
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש..... Core 2 Duo E6600 P5B DE Or Quad6 המחשב ישמש בעיקר לעבודה גראפית ורינדור כבד ולכן יכיל Nvidia Quadro FX3500 , הבעיה היא שלכרטיס הזה אין שום יכולת אפילו לא בסיסית במשחקים. ולכן אני ארצה להוסיף לו כרטיס שמיועד למשחקים....... אז...... זה אפשרי ?? : אני לא מדבר על עבודה במקביל (אני מבין שזה לא אפשרי) אבל אני מדבר על להעביר את חיבור המסך מכרטיס אחד לשני בלי בעיות (כמובן לעשות ריסט אם צריך). יש לי מסך עם שתי כניסות DVI & RGB ככה שאני רק צריך ללחוץ על כפתור הSource במסך כדי לעבור בין הכרטיסים. בקיצור האם הדבר אפשרי ?? אילו בעיות יכולות להתעורר ?? האם בלוח שבמפרט שלי יש אפשרות לחבר שני כרטיסים בשתי חיבורי pci-e ??
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד 1. שני 5870 2. 5970 בודד 3. שני 5850 4. 5870/5850 בודד מומהר המחשב כולל מעבד Q8300 עם 4G זיכרון
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב בסלון שמחובר לטלויזיה דרך HDMI, בעל המפרט הבא: P4 @ 3.4 GHz 1GB 533MHz RAM Gigabyte HD4550 על המחשב מותקן Windows 7 ואני משתמש בנגן VLC לניגון סרטים. בנגן הפעלתי GPU Decoding. לצערי הוא לא מצליח לנגן סרטי 720p בצורה חלקה. לפי GPU-Z, העומס על הכרטיס הוא כ-20% בזמן ניגון הסרט, ועל המעבד יש עומס של כ-30% (הוא לא אמור להשתמש רק ב GPU?). ניסיתי גם בWMP עם קודקים של Shark 007 ושם זה אפילו יותר גרוע. איך אני גורם לו להשתמש בצורה יותר יעילה ב GPU ולנגן סרטים בצורה חלקה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את ההכרזה של פסקל ונצבט קצת הלב. לא יכלתי לחכות עם קניית הנייד אז "התפשרתי" על הדור הנוכחי. קניתי תחנת עבודה של דל עם יחס המשקל-סוללה-ביצועים הכי גבוה שיכלתי להשיג, אז אמנם גיימינג זה חלק משני, אך עדיין אשמח שתהיה אופציה כשהמחשב עגון (כאן נכנס הקטע של הכרטיס החיצוני) בגדול אנחנו מדברים על מחשב עם מעטפת סבבה למשחקים - Xeon E1505 2.8-3.6~GHz Quad Core 64GB DDR4 2133MHz Quadro M2000M (GTX 960m) 512GB NVMe SSD ובשביל לחסוך בסוללה ויתרתי על מסך 4k, מקלדת מוארת וכו' - וכמובן ששידכתי את הסוללה בנפח הכי גדול שיש לחבר'ה בדל להציע. מה כן? הוספתי פרימיום על Thunderbolt 3 שדי קרע לי את הכיס. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול זה - אני רוצה לקנות לאח שלי מתנת יומולדת(מכל המשפחה) כרטיס מסך חדש החומרה שלו: P35-DS3L Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz OCZ RAM DDR2 800MHz - ארבעה סטיקים של 1GB ASUS EN8600GT MG/HTP/512M/A http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/EN8600GT_MAGICHTP512M/ ספק 500W של Hec - Hec 500td-tf בסופו של דבר על פי התקציב, ונתונים שונים החלטתי לקנות את כרטיס המסך הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5553&CatCode=531 (בלי הערות על אייבורי בבקשה) השאלה המרכזית שלי היא: 1. האם ספק הכוח יעמוד בעומס או לא? שאלות נוספות: א 2. האם PCIe 1 כמו שיש בלוח של אח שלי - יקבל את הכרטיס(תקן 2.1) - להבנתי 2 תומך ב-1 אבל לא מצאתי איזכור לגבי זה שנוגע ל -2.1 א …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי חודשים שבהם שוק כרטיסי המסך נמצא במערבולת אמיתית עם זמינות מינימלית ללא שיפור באופק - מפתחת השבבים מכריזה סוף סוף על צמד צעדים שינסו לעשות קצת סדר בביקוש בין הכורים לגיימריםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. רציתי לשאול לגבי הכרטיס הנ"ל: http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1195 הוא לא כולל יציאה לספק כח ועושה רושם שהוא בטח מסורס במידת כלשהי... השאלה היא איפה הוא עומד מול 9800GT רגיל. תודה רבה והמשך יום נעים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כך קיבלתי מאח שלי את הכרטיס שלו הישן 9600 GT OC של INNO 3D ורצתי לדע מה הם המגבלות של הרולוציה שלו כש ניסתי לעלות אותו לרולוציה גבוה כמו 1920-1080 המסך נכבה ונדלק יענו מסך שחור ןחוזר עד שהורדתי אותו ל 1600-900 ופה בנתים לא קורה כלום האם זה נורמלי או שהכרטיס נדפק
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם ברשותי מחשב עם מעבד 3700x פלוס מסך 32 אינץ' 2K 144hz, איזה כרטיס מסך יספק אותי? 2070 super יספק? לחויית משחק אמיתית, כלומר כדי להוציא את המיטב. או אולי 2080 או 2080 super ישנו לי את החוויה משמעותית? מה עדיף.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-