כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את התוכנה OCCT כדי להריץ קצת בנצ'מרק ו כאשר הגעתי לכרטיס מסך היתה קצת בעיה. הרזולוציה 1608X1050 @ 60 HZ SHADER COMPLEXITY 6 אחרי 3 דקות ה GPU הגיע ל 94 מעלות וכביתי את הטסט בכדי לא לשרוף אותו. הבעיה היא שלא שמעתי שהכרטיס מעלה את ה FAN RPM מה שמעוד מוזר. אני משתמש ב 190.07 העדכני ביותר... (DRIVER) מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע איך לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמ;לק - האם יש דרך להפחית מהירות מאוורר לכרטיס בחלונות 10 ללא דרייבר? הסיפור המלא: אשתי החליטה לשדרג את המחשב הותיק-יחסית שלה לחלונות 10. אל תשאלו אותי למה. במשך תקופה ארוכה נסיונות להפעיל את השדרוג החינמי מ-7 עלו בתוהו, ובסוף הסתבר שזה בגלל שכרטיס המסך (geforce 7800gt) ישן מדי ואין (ולא יהיו) לו דרייברים לחלונות 10. החלטתי להתחכם וניסיתי להוריד התקנה offline של 10, ולמרבה ההפתעה זה עבד - המחשב עובד עם דרייבר בסיסי של מיקרוסופט. מכיוון שאשתי לא צריכה 3D, זה די סבבה. הבעיה: הדרייבר הבסיסי הזה לא יודע לשלוט במאוורר, שפועל כל הזמן על מקסימום ומרעיש בצורה נוראית. מה ניסיתי: - להתקין דרייברים של Nvidia: אי אפשר, לא מזהים חומרה מתאימה. - להתקין כרטיס מסך פסיבי ישן: לא עבד, כנרא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע אני עובד על מחשב ישן שמשמש אותי לעבודה משרדית בעיקר (סטודנט) ולעיתים משחקים קלים כמו Warcraft 3. המאוורר של הכרטיס מסך נהרס (ד"א הכרטיס הוא NVIDIA 5200 ;D ) חשבתי להביא איזה כרטיס זול במקומו משהו כמו : http://www.dealextreme.com/p/agp-ati-radeon-hd-3650-512m-ddr2-agp-4x-8x-video-card-45922 (ד"א זה מקורי או חיקוי?) האם הכרטיס הזה מתאים ללוח ASUS P5P800? זה כדאי בכלל? יהיה לי שיפור משמעותי במשחקים - אני יוכל למשל להריץ את הRED ALERT החדש?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב בעקבות מותו בטרם עת של הTi4200 שלי (נכון מתאים שאני קונה H10,חוזר שמח הביתה ופתאום הכ. מסך מת? מרפי הבן ****...) אני צריך לקנות כ. מסך חדש טוב אז אין הרבה דברים להגיד על זה, חוץ מזה שאני צריך כ. מסך עד בערך 1000 שקל (בבקשה לא לחרוג יותר מדי, אלא אם כן באמת כדאי) אהה כן, ושיהיה AGP (היעוד מן הסתם הוא למשחקים...) תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש המלצות לכרטיסי מסך טובים + מחירים (שם + דגם) למטרות הבאות (כולם יחד) : 1. משחקים של הילד 2. העברת סרטי וידאו למחשב (ממקלטות) והפיכתם לסרטי CD תודה מראש אייל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, תודה. עכשיו לנושא, אני צריך מסך 19 של LCD, במחיר סביר. ראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40711 על פני הדברים, המפרט מדהים. 8MS, ניגודיות של 800:1, ביהרות של 300, וזווית של 160. האם הוא באמת טוב? והאם יש יותר מומלצים? והאם באמת LCD לא פוגע בעיניים, בניגוד לCRT, מעבר ללוגיקה שבדבר, שזה תותח אלקטרונית, לעומת ג'ל מתעצב? הא, למי שרוצה להמליץ, מעניינים אותי בעיקר הפקטורים הבאים: 1. אנ'לא גיימר מטורף, בזמן שMS נמוך יהיה חשוב וטוב, זה לא הכי הכי חשוב לי. 2. אני כן צופה בהמוןן ווידיאו במחשב, חשוב וקריטי שלא יהיו מריחות. 3., בהקשר ישיר ל2, חשובה לי מאוד איכות הצבעים. בתודה, גבריאל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני כרגע מתלבט אם להביא זוג INNO3D GF7300GT 256MB DDR3 כדי לעשות מערך SLI עם הכרטיסים האלו. (המחיר לזוג עומד בסביבות ה 1200 ש"ח). ההתלבטות העקרית שלי זה האם יצאו בקרוב (אוגוסט-ספטמבר) לוחות למעבדי C2D אשר יתמכו ב SLI ומחירם יהיה עממי (800-1000 ש"ח). בהנחה ולא, האם קיימים כרטיסים של ATI שבמערך CF יתנו את אותן התוצאות כמו זוג 7300GT ומחירם יהיה בסביבות ה 1200 לזוג? תודה מראש. נ.ב. מה יותר עדיף? זוג 7300GT כמו שאני כתבתי? או זוג XFX GeForce 6800 XTreme 256MB 256BIT DDR3 XXX edition שעולים כ 1500 ש"ח לזוג?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספקית ניידי גיימינג סקנדינבית מציגה דגם ראשון עם כרטיס המסך הנייד העוצמתי ביותר מהדור החדש של NVIDIA, ומספקת לנו אישור לכמה מהדיווחים אודות מאפיינים ותאריך ההשקה המיועד שלו בתערוכת Computex 2016 קיבלנו מגוון חצאי פרטים והכרזות עמומות אודות מה שעתידות להציע לנו הגירסאות הניידות הראשונות של ארכיטקטורת ה-Pascal העוצמתית והיעילה עד מאוד מבית NVIDIA – וכעת עוד חלק בפאזל המסקרן הזה מגיע תודות למשווקת ניידי גיימינג שבדית בשם IVY. אותה IVY המדוברת הוסיפה לאתר הרשמי שלה דגם חדש, אשר זמין לרכישה מוקדמת כבר עכשיו עם משלוחים ראשונים שאמורים לצאת לדרך ב-29 ביולי 2016 – והוא מתבסס על כרטיס ה-GeForce GTX 1080M, עם 8GB של זכרון GDDR5 גראפי. הנייד עצמו הוא כנראה לא יו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bigpc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=504 מישהו יודע מה הבאנדל שלו? (אם יש) והאם הוא כרטיס טוב?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח של ג'יגבייט G31M עם מתאם גרפי מובנה ללא יציאת DVI. רכשתי מסך 2209WA שתומך בחיבור דיגיטלי, ורציתי לשאול אם זה ישפר לי במשהו את איכות התצוגה אם אוסיף למחשב כרטיס מסך תומך DVI. השימושים הם גלישה ועבודה עם טכסטים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=31492 אחלה מהלך מבחינת ATI
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם! רציתי לשאול מה קצב רענון המסך הממולץ ואיך זה משפיע בעניין בריאות ומשחקים. יש לי מסך LCD שמסוגל להגיע ל180 שווה לשים לא שווה ובמה זה ישפיע? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים וערב טוב , אני לפני רכישה של מחשב חדש , המפרט מצורף כתמונה. המחשב ישמש בעיקר ללימודים (מדעי המחשב ותקשורת חזותית) ועבודה (פיתוח אתרים / אפליקציות ותכונות). יריץ תוכנות ADOBE (דו מימד בלבד בשנה שנתיים הקרובות) וvirtual machines (לינוקס וכדומה) למחשב יהיו 2 מסכים וזאת אחת הסיבות העיקריות לרכישה של הכרטיס מסך. כרגע המליצו לי על Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 בTMS השאלה אם זאת הבחירה הנכונה לצרכים שלי ואם הוא מתאים בכלל למפרט שלי / ספק כח. אני דיי מעוניין להישאר במסגרת התקציב הנוכחית אין לי בעיה להוסיף עוד 100-300 שקל אבל לא יותר מזה... תודה רבה על העזרה והזמן!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם .. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש כי המאווררים של הנוכחי פשוט מרעישים בטירוף, רעש של קליקים כזה , זה קורה שהמאווררים פועלים לאט או כאילו יש להם ירידת מתח.. יש לציין שזה כרטיס מסך מחודש , אמרתי אולי הגיע הזמן להחליף ולחיות כמו בנאדם .. הנה המפרט שלי , Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 CPU Cooler , Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב LG GH22…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשדרג כרטיס מסך, וראיתי את הכרטיס ב KSP במחיר מצויין והשאלה היא מה הם סיכויי ההצלחה של פתיחת הצינורות בכרטיס. באותו הסכום בערך אפשר לקנות 6600GT שבסטוק הבנתי שהוא יותר טוב. מישהו נתקל בכרטיסי XFX הצליח/לא הצליח?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . נתחיל בזאת שיש לי כרטיס מסך מדגם x1600xt תומך AVIVO .. ביחד עם הכרטיסמסך קיבלתי את כל הכבלים - משמע , יש לי את הכבל הצהוב [וגם קיבלתי איתו מתאם - S-VIDEO ], יש לי את הקבל השחור SVIDEO TO SVIEDO ויש לי את הכבל RGB .. מצד אחד S-VIDEO והוא מתפצל לי לשלושה כבלים [ אדום ירוק וכחול - RGB ].. יש לי ממיר של הוט [ הממירים הקטנים ] השאלות שלי הן : איזה כבל יותר טוב מבין השלושה ? איך לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל ה- RGB ? איך אני לוכד ודיאו מהטלויזיה למחשב ? [ אני מזכיר שנית , יש לי תמיכה בכרטיס מסך ב- AVIVO ש- ATI הוציאה ]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
x800 GTO 256MB\256 pci - e 12 צינורות, של פאליט ונמכר ב570 שקלים, לעומת זאת שאר החברות שמוציאות x800 גם ג'טו וגם לא ג'טו - הכרטיסים שלהם עולים יותר מ750 שקל. הגיוני?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
nVIDIA's GeForce FX 5600 Ultra GPU לא יקר במיוחד ורציתי לדעת מה הוא באמת שווה ( כלומר עם איזה כ.מסך הוא מתחרה?) .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גלשתי היום קצת באתר של אננד ומצאתי כתבת preview מפתיעה/מוזרה לצ'יפ הבא של חברת Trident (שדי נעלמה עם כל התפתחות התלת מימד) הלא הוא XP4 לפי המידע שמה הוא אמור להציג 80 אחוז מג'י 4600 או להיות שווה ערך לג'י 4200(שכולם טוענים שהוא 20 אחוז חלש מ4600) יש לו ארבעה צינרות עיבוד באיזה טכנולוגיה מיוחדת שמאפשרת רק 30 מיליון טרנזיסטורים תמיה בdirectx8.1 ועוד כל מני דברים נחמדים משהכי הפתיע זה תג המחיר שלו- מתחת ל100 דולר אמריקנים האם זו תרמית או פתרון מצוין לשוק הנמוך?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שתיי חברות שונות האחת HIS הכרטיס עולה 847 שח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2199 השני הוא של SAPPHIRE עולה 815 שח http://www.tms.co.il/product/8827 לכרטיסים יש קירור שונה מה כדאיי? מה נחשב יותר טוב (מבחינת קירור,טמפרטורה) תודההה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המצלות לכרטיס/כרטיסים למשחקים בהגדרות הכי גבוהות. המפרט: מעבד CORE I7, ספק 900W תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שני כרטיסי מסך שונים? ואם כן מה יותר טוב ואיך GIGABYTE GEFORCE GTX650TI 1GB RETAIL נמצא לעומתם. תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני בשלבי בניית המחשב שלי או ליתר דיוק מכונת המשחקים שלי רציתי לדעת אם יש לכם דגמי כרטיסי מסך מומלצים אני חושב על משהו באזור ה-gforce4ti4200-4600 כמובן כפונקציה למחיר, או אולי להשתולל אפילו וללכת על ה- radeon 9700 pro הנקודה היא שלמיטב ידיעתי המחירים באזור המזרח הרחוק - הונג קונג הם כ- 50% מבארץ האם מישהו יודע אם זה מדויק? ובאמת האם יש טעם לחכות לכרטיס עם 256mb זיכרון נכון להיום הכרטיסים עם ה- 64 הם מעשית מהירים יותר מאלה אם ה-128 (שמים עליהם זיכרון מהיר יותר בד"כ פחות מ-4 ננו, ועל ה-128 באזור ה-5) אז בטח בכרטיס עם 256 ישימו זכרון איטי יותר? אני אשמח אם מישהו יענה לי על זה תודה חן
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-