עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה , אחריי חודשיים של עבודה בחופשה , אני מתכנן לקנות מחשב חדש , מחשב למשחקים , יהייה לו תקציב של 5000-6000 שקל , והוא כמובן חייב לתמוך בכמה וכמה טכנולוגיות חדשות (כפול ליבה במעבדים , dual channel ddr 2 בזכרונות , sata II בדיסק , וכו'...) ומכייוון שזה מחשב למשחקים בעיקר , אני צריך לדעת קודם כמה דברים , אחד האם שווה לקנות כזה כרטיס תותח עם מסך הcrt בן השתיים שלי (view sonic g75f-3 ) כשהכרטיס הנ"ל יעבוד מעולה על גראפיקות מעולות ברזולוציה גבוהה , כשהמסך לא תומך ברזולוציות האלה? (בדוק בדרך הקשה , הוא לא ...) והאם לא כדאי לקנות מסך חדש, שתומך כבר בdvi , בניגוד לנוכחי שvga זה המקסימום שהוא יגיע בחיוו ? (הוא בן שנתיים , אבל לזכותו אגיד שהוא עובד כמו ביום שקניתי אותו, עם לא קצ…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הצגתי תבעיה שלי פה בנושא אחר כשהתלוננתי על הרעש שהכרטיס עושה ועל כך שאין מה לעשות בנושא... t.m.s יצאו איתי לא בסדר ואמרו לי שלא יחליפו תכרטיס והציעו לי קירור ב160 +הרכבה 60+90 משלוח שזה יוצא 300 שקל! אני רוצה מחשב שקט בכל מצב אבל השאלה האם אני יוכל לעשות משו שיעלה לי יותר זול?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן , תמיד אני רואה שאנשים מסתירים לוחיות של רכבים בפוטושופ בצורה כזאת : http://pic.hevre.co.il/Files/300B00A5CFBD421094720017BF93783B/norm_5D554210A6554362BEF75AE10FFF11BE.JPG איך עושים את זה? תודה! ( נ.ב יש לי פוטושופ 6 ME )

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shtrodel,

מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס טוב יותר DUAL או שני כרטיסים חזקים מאוד. תקציב: אין בעיה. מעוניין בכרטיס שיחזיק לי לשנה הקרובה לא מחפש ליותר מזה.. (מחליף מערכת כל שנה). אגב אני לא מעוניין ב-OC מחפש כרטיס או שניים שיתנו את הביצועים הטובים ביותר.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yarost,

מה עדיף בהתחשב במפרט? תודה מראש מסך 22אינצ' של פיליפס 220CW9FB

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DJO,

למישהו יש? nVidia Refresh Rate Fix MKII v2.01 E לא תומך בזה עדיין.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by audigy,

הדרייבר הוא של evga ויש לו חתימה דיגיטלית בניגוד לדרייבר של nvidia שאין לו ניתן להוריד אותו מ-www.guru3d.com תחת מדור nvidia drivers .

8. שלום לכולם, הכרטיס בן חמישה חודשים ולא עבר OC אף פעם. המפרט: INTEL P4 2.66 ASUS P4S8X-X TWINMOS 2G 400MHZ (2*512+1*1 HEC WIN420W GAINWARD GEFORCE 6800GS 256MB AGP אם חסרים נתונים אני אוסיף. בהתחלה הכרטיס היה עובד מצויין ו- BF2 היה רץ חלק על הגדרות בינוניות-גבוהות (המשחק היחידי שאני משחק בעל דרישות גבוהות). בבדיקת טמפרטורות הכרטיס היה ב40-45 מעלות במנוחה ו- 70-75 מעלות במאמץ. לפני שבוע וחצי המשחק התחיל לגמגם ( התמונה היתה קופאת לרגע ושוב ממשיכה). הורדתי את ההגדרות למינימום והמשחק רץ כמו שצריך. כעבור כמה ימים (שבהם שיחקתי הרבה) הבעיה חזרה על עצמה (בהגדרות הכי נמוכות) ובנוסף התחילו להופיע ארטיפקטים (צורות שחורות במקום הרים או שמים וכו). עדכנתי את הדרייברים ל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by greenvector,

שלום לכרטיס מסך מדגם HD4850 יש כניסת וידאו? אני רוצה לנסות לחבר מצלמה דיגיטלית כדי להשתמש כ- WEBCAM אפשרי?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. http://www.vr-zone.com/articles/NVIDIA_Released_GeForce_Power_Pack_for_PhysX_Apps/5990.html אני אישית עומד להוריד ולהתנסות.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by T_pants,

שלום! הציעו לי: Gainward FX PowerPack! Pro/680 TV/DVI 256MB שכוללת את ה: GeForce FX 5200 GPU 256MB 128Bit - AGP 8X עוד מידע ניתן למצוא באתר היצרן: http://www.gainward.com/html/product/vga/fx/5200/680tvdvi.htm השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך הזה יתן לי ביצועים טובים למשחקים של ימנו... כרגע אני עובד עם הGF4 440MX 64MB...ברור שה5200 יתן ביצועים טובים יותר... אבל אולי כדאי לי לקנות את ה Radeon 9600PRO המעולה שהמחירים שלו בהחלט נוחים בזמן האחרון... חשוב לציין שהמחיר על ה5200 הוא 400 שקלים.. אז מה אתם אומרים?.. תודה מראש על התגובות

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש, את המפרט תוכלו לראות במפרט מחשב. קניתי את ה7600 בגלל שאני רוצה לקנות כרטיס DX10 בקרוב. (שיצאו הגירסאות היותר זולות). רציתי לדעת האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים החדשים? יש לי מארז של Raidmax Ninja, ובא איתו ספק 420W אמיתי מה שנקרא.. :\ תודה לעונים..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ה-MX 130 וה-MX 110 אולי נשמעים כמו אחים קרובים עבור ה-MX 150 היעיל שהוצג לפני כמה חודשים, אך מתבססים על ארכיטקטורת ה-Maxwell הוותיקה במקום על Pascal העכשווית לכתבה

14. Started by גיימרית,

לאחר דיסקוס קצר עם דניס וחרישה על מיליון ת'רדים פה אני עומדת בפני דילמה. הכרטיס הנ"ל יכול להגיע אלי מחר ב-1,300 שקל. הבנתי שהגרסה של GB מעט יותר טובה, אבל ביררתי אצל 3 ספקים שונים ולאף אחד אין את זה במלאי, וההערכה שקיבלתי היא לפחות שבועיים עד שהוא יגיע (מה שאומר שזה בטח יקח חודש). השאלה האם להזמין או ששווה לחכות גם חודש בשביל הגרסה של GB?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם . אני מעונין לרכוש כרטיס מסך חדש ואלו הם ההעדפות שלי : 1) תומך DX10 ( אבל ממש לא חובה ) 2) תומך PCI-E (איך לא...) 3) אוברקלוקר טוב ( לא חובה ) וזהו , כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא עד 1300 ש"ח ( אפשר לחרוג אבל רק ליוצאים מן הכלל ) תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לפי מה שקראתי פה אתר איפשהו ראיתי שפעם היה אפשר ועדין אפשר לחבר שני כרטיסי מסך מסוג וודוו ....עכשיו רציתי לשאול אם זה אפשרי לחבר וודו 3 PCI +ודוו 3 AGP.....ואם לימשהו יש המלצה וידע איך עושים את זה יעזור לי.....ואם צריך איזשהו כבל מיוחד או שפשוט צריך את הכבל עם המספר פינים הנכון.... ממש תודה לכל מי שיעזור לי! ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 3d_designer,

אוקיי קניתי את הGTX 560 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3707#ov עכשיו יש לי סוג של בעיה שהוא מתחמם יותר מידי היה לפעמים מצב בו המחשב לא יכל לקרוא אותו והוא יצא מהמשחקים עכשיו יש איזושהי דרך לשפר את זה כדי שהוא חס וחלילה אשרף?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Danniel,

מבקש לשמוע את דעתכם יש לי מפרט מחשב לרכישה הכולל כרטיס 1660 מקריאת הכתבה לגבי ירידת מחירי 2060, האם כדאי להמתין, או מתי נראה את 2060 יורד למחירי 1660 כיום?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. לאור היציאה הקרבה של הכרטיסים החדשים מ- ATI ו- NVIDIA, רבים (ואני ביניהם) חוששים להוציא מעל 1000 ש"ח על כרטיס שמחירו עשוי לרדת בצורה דראסטית בחודשים הקרובים. האם לדעתכם הירידה שכבר חלה במחירי הכרטיסים לאחרונה, ובמיוחד של ה- 5900XT וה- R9800PRO, מרמזת על ירידה עתידית או כבר משקללת את יציאת הכרטיסים החדשים? הערה - ברור שמחירים יורדים עם הזמן מעצם טבעם, ובמיוחד בתחום המחשבים. הסקר עוסק בירידה משמעותית ולא "טבעית" של המחירים. אני מודה לכל המשתתפים ומנהלי הפורום. nottheguy

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by law89,

איך אני יודע אם כרטיס מסך יתאים ללוח אם ולגודל של המארז?

21. Started by XCG120,

כידוע הכרטיס ATI 5970 מתחבר ליציאה PCIE 2.1 השאלה שלי היא כזאת............. האים כרטיס כזה יכול להתחבר ליציאה PCIE 2.0?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ido,

האם ה -GV-R9500 של גיגהבייט הוא מה שנקרא הרידאון 9500 פרו ? או שיש שתי גירסאות, אחת פרו ואחת לא.. ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. התקלה הזו מתרחשת מדי פעם וזה ממש מתסכל כמו שאתה רואים בתמונה המצורפת התצוגה מתעוותת לחלוטין ואי אפשר לשחק. אני בדקתי את הנושא של חום ואין לי בעיה של חום לא במחשב ולא בכרטיס מסך הכרטיס עצמו הוא Radeon 9800 Pro של חברת Sapphire הדרייברים שלו מעודכנים וכמו כן גם המערכת הפעלה שלי(windows xp pro SP2) מעודכנת עם העידכונים האפשרים למישהו יש רעיון? תודה מראש נ.ב המפרט של המחשב שלי הוא מעבד - amd 3000 64 bit לוח אם - gigabyte GA-K8NS-939 זיכרון - A-Data 512 X 2 אף אחד מהרכיבים לא עבר המהרה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Nikiller,

היי! בדיוק אתמול מכרתי את הכרטיס הישן שלי(88GT) ואני רוצה לקנות חדש..הבעיה היא שהכרטיס הקודם לא הספיק לי,וחשבתי להביא עוד אחד כמוהו לSLI אבל ראיתי שאין להשיג יותר...אז הוא נמכר. עכשיו אני רוצה כרטיס (או מערך) שיתן לי את המקסימום ברזולוציה 1680X1050 כמובן עם AA ו AF עם FPS שחיק. את ה 9800GT SLI אני יכול להשיג ב 1200 שקל בערך.. ואילו את ה GX2 ב כ-1500-1600 שקל. עכשיו השאלות: מי מהם יותר משתלם? האם הזלמן ZM-600HP יחזיק אותם +שלושה דיסקים ומעבד 6400 BE? והאם אני אקבל את המקסימום שאני רוצה...? (רצוי SLI כי אני מביא M750SLI-DS4) אבל!! אם אתם ממליצים ATI אז אני אקח לוח עם CF... NIKILLER

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ערב טוב לכולם !!! אני עוד כמה ימים הולך לקנות את המסך של DELL 23 IPS FHD. ויש לי שאלה לגבי הכרטיס מסך שלי האם אני ישרוד איתו על רזולוצייה כזאת גבוהה? והאם יהיו קיטועים במשחקים ובסרטים באיכות FHD? כי כרגע אני לא יכול להחליף כרטיס מסך ל-GTX 560TI. תודה רבה לעוזרים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים