כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מספר רבעונים של פריחה גדולה מסתיימים בכאב ראש עבור מפתחת השבבים עם קריסת הביקוש לכרטיסי מסך לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי radeon 5770 ואני רוצה לשדרג בין טווח המחירים 900-1300 לכרטיס טוב יותר. (של radeon) מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות בטווח הזה? וראיתי 2 כרטיסי מסך שאני חושב שהם טובים: radeon 7870 או radeon 7950. תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מדוע אני רואה במנהל ההתקנים גם את הכרטיס המובנה של המעבד(יhd4000( ) וגם את הכרטיס החיצוני HD7870 ? אני צריך לבטל משהו בביוס של לוח האם?, קניתי לבת מחשב חדש עם לוח אם H81 ומעבד 4670 + כרטיס מסך HD7870XT , כך בכללי אני מפעיל כל משחק מעולה על הגדרות גבוהות במסך 1680X1050.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עם מסך gsync 144hz 1080p. יש לי במשחקים קריעות מסך, ונפילות fps שממש פוגעת בחווית המשחק.. אני לא יודע אם זה המסך עצמו, הכרטיס.. או בעיה תוכנתית.. מה אפשר לעשות? (980ti) איך אפשר לבדוק שהכל תקין?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, במחשב היה מותקן GAINWARD GTX 760- דרייברים ו NVIDIA EXPERIENCE מכרתי אותו, וכעת אני עובד עם הGPU של המעבד. בעוד כמה ימים אתקין GTX 970, ואני מעוניין לדעת כיצד להסיר לפני את כל רכיבי הדרייברים של הכרטיס הקודם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לבצע CF היבריד של 3200 (הכרטיס OB) ושל 3650 (כרטיס חיצוני) עד כמה תוספת ביצועים אני אקבל. אם אפשר גם קישור לסקירה...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנת OC לכרטיס 260 GTX,עם תמיכה בOC לליבה, לשיידרים ולזיכרונות. והאם ניתן לפתוח צינורות עיבוד בכרטיסים אלו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס מסך הזה TV-OUT, 128BIT, DVI 128MB DDR nVidia $76 FX6200 PALIT ב76 דולר שזה בעיקרון מחיר דילרים... אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה ולעשות פתיחת צינורות.. אפשר לעשות לכרטיס מסך הזה בכלל? ואין לי כסף להשקיע במשהו יותר טוב מזה.. אבל בעיקרון זה שווה בכלל את המחיר?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני וחבר שלי עשינו אקווה מרק בשני מחשבים הראשון: AMD ATHLON 64 3500+ S.939 VENICE GIGABYTE GA-K8NMF-9 512MB Geil cl 2.5 DDR Sapphire ATI Radeon X300SE 256 MB hyper memory H.D WERSTERN DIGITAL 160GB 8MB BUFFER השני: Intel pentium D 820 2.8Ghz M.B INTEL cihpset 945p 512MB A.DATA DDR 2 Asus ATI Radeon X300 H.D WERSTERN DIGITAL 160GB 8MB BUFFER מי לדעתכם ייקח באקווה מרק?(יש תוצאות כבר) מה שחשוב כרגע שתבדילו בין ה CPU ל GFX את התוצאות אני אפרסם אחרי ההשערות
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות Leadtek 7800GTX או Powercolor X1900GT באותו מחיר (1300 ש"ח), איזה כרטיס עדיף?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שיש משחק מחשב שנתקע קצת מדי פעם, עצירות קטנות כאלה. המחשב שיש לי והכרטיס מסך זה כבר לא משהו שאני ישנה, אבל חשבתי איך אני יוכל לשפר את המשחק, שייתקע פחות וירוץ חלק יותר עם הכרטיס מסך הקיים שיש לי. אפשרות אחת היא להקטין את הרזולוציה של המשחק וההגדרות של המשחק. אבל - ראיתי שבאפשרויות של הגדרות הכרטיס מסך יש אפשרות להגביר את הביצועים של הכרטיס מסך, ומנגד להפחית את האיכות - ולהיפך. עניין אותי לדעת מה זה עושה, ואיך זה משפיע- אז חשבתי לפתוח על זה נושא חדש כאן בפורום ולשאול אותכם, אבל לפני זה חיפשתי קצת באינטרנט - ומצאתי מאמר שהסביר לי את התשובה שחיפשתי. אז אני לא צריך לשאול כאן. אבל המאמר הזה נראה לי מעניין, ורציתי לשתף אותכם - לאלה שלא ידעו ממש על אופציה זאת, ואני ביניהם,…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאח שלי עם כרטיס מסך און בורד ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר את הכרטיס מסך הישן (9700pro) על ההתקן החדש PCI-E. לוח אם של המחשב החדש: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מפעילים את הפונקציה הזו בכרטיס ממש אפשר לראות סרטים ומשחקים בתלת מימד באיכות טובה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, החלטתי להחליף את ה4850HD שלי ואני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות בין השניים הבאים: HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E - מחירו 685 ש"ח של Sapphire GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E - מחירו 695 של Asus איזה מהם יותר טוב ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה כרטיס מסך חדש לאחר שלצערי לפני כחודש - חודשיים נשרף לי הקודם וכרגע אני עם הגיפורס 4 הישן שהיה לי במגירה זרוק כמה שנים :\ הייתי רוצה המלצה איזה כרטיס לקנות מסוג agp , אין עדיפות מסוימת לנוידיה או ati. יש לי מעבד amd 3200 64bit 939 pin לוח אם :DFI LanParty UT nForce 3 Ultra-D זיכרון : 780 מהירות 400 ddr 1 אבל אני קונה עם הכרטיס מסך עוד 512 (בנוסף ל 700 שקל שאני משקיע על הכרטיס מסך אני משקיע עוד על הזיכרון - זה לא חלק מהתקציב של הכרטיס מסך ). שמתי לב שה HD 2600 PRO 512 mb של ספיר עולה רק 580 ש"ח והוא תומך DX10 , מה אתם אומרים עליו ? יש לכם משהו יותר טוב ממנו להציע לי ? כמו כן , הבנתי שבקרוב יוצאים לשוק כרטיסים חדשים , זה אומר שהמחירים יירדו ? כך ששווה לחכות…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יצא לעבוד עם הכרטיס מסך הזה? איך הביצועים שלו? למה הוא מקביל אצל NVIDIA ו ATI?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ההבדל במחיר הינו 10ש"ח. לATI יש 3 שנות אחריות לעומת שנתיים של Nvidia. ומהפורום הבנתי ש7900 מתאים מאד לOC. השאלה זה איזה מבין הכרטיסים עדיף ללא OC? והאם הOC שמוצע לדוגמא בTMS זה רק למעבד או גם לכ.מסך? תודה. 7900GS: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_296&products_id=3655 X1950GT: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_186&products_id=3392
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים , לאחרונה חזרתי מויסטה ל XP , משהו מוזר קורה לי כשאני מפעיל סרטים על המחשב יש לי כמו לאגים קטנים כאלה , קצת קשה לי להסביר את זה.. זה לא לאגים או תקיעות שקורות אחת לכמה שניות , זה תקיעות של פחות משניה , שקורות כל הזמן , לכל אורך הסרט. הסרט פשוט לא רץ חלק . אפשר במיוחד לראות את זה כשיש תנועה כלשהי.. שמשהו זז , אז רואים שזה קצת קצת מקרטע. זה כבר קרה לי בעבר , לפני כמה שנים , ועזרו לי כאן לפתור את זה , רק שלא הצלחתי למצוא את הת'רד ההוא וחבל בכל מקרה , זאת לא בעיית חומרה (X850xt \ 1024mb X2) והמחשב לא באובר קלוק. עשיתי uninstall מלא לדרייבר וגם ל ace codec mega pack והתקנתי את שניהם מחדש ולא עזר. למישהו יש מושג? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה 32bit והכרטיס מסך שלי nvidia GeForce 8500 GT. נכנסתי לאתר של NVIDIA ועשיתי: Automatically find drivers for my NVIDIA products. זה אכן מצא לי עדכון, אך כאשר ניסיתי להתקין את העדכון זה רשם לי שהוא לא תואם את המערכת שלי. http://eliad.org/viewer.php?id=1223365539.jpg מה עושים? בתודה מראש YARI21.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כנראה עוד כמה ימים מזמין מחשב חדש (מיועד למשחקים ולחיים ארוכים), הדילמה הגדולה שיש לי היא האם לבחור בין הHD4850 הביצועיסט אבל החם והרועש לבין http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1132 שהוא יותר קר מהשני אבל לא ידוע לי לגבי הרעש והצריכת חשמל. ידוע לי שה4850 לוקח את ה88GT בביצועים, אבל העניין של הרעש והחום מפריעים לי, ראיתי שיש דרכים "פנימיות" למתן את החום ואת פעולת המאוורר (ככה שיורד הרעש) אבל אני לא מתכוון להסתבך איתן, רציתי לדעת גם אם ה4850 אמור ל"חיות" הרבה זמן למרות החום שהוא פולט? או שיש סיכון גבוה שהוא ישרף? אגב של איזו חברה מומלץ לקחת של GECUBE או של CONNECTD3D? (אותו מחיר)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שיצאו כרטיסי מסך חדשים. אז יש מצב שאני יחכה עם המחשב החדש. אשמח לקבל הסבר עליהם.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי , ואני מיתלבט בין 4870 לבין 4850 , את המפרט המלא שלי ניתן לימצוא מצד ימין. השאלה שלי העם הספק שלי יצליח להיתמודד עם ה 4850? , כי בישביל ה 4780 אני יצתרך גם להחליף ספק , מה שהופך את זה להוצאה גדולה יותר. ה 4850 שאותו אני רוצה ליקנות הוא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4358
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה שלי בנושא השמח לתשובה...
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך. יש לי היום מחשב בן שנתיים ואני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי. הלוח אם שלי זה GIGABYTE GA 945-S3 והכרטיס מסך שיש ליכררגע הוא X1950 PRO של ATI התקציב שיש לי הוא בין 1000-ל1500 ש"ח עם חייב אפשר לחרוג. אני אוהב לשחק במשחקי אסטרטגיה ופעולה , לדוגמא המשחק הנוכחי שאני משחק זה MIRROR EDGE . איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות אם אני רוצה לשחק ברזולוצית מסך הטבעית שהיא 1680X1050 והגדרות הכי טובות?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו רציני אני יתאכזב מאוד אם אני אקנה RADEON 9700 של ג'יגה בייט? כי ראיתי את המחיר של ההרקולס וכמעט חטפתי התקפת לב אז בבקשה זה חשוב! תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-