כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
מבקש המצלות לכרטיס/כרטיסים למשחקים בהגדרות הכי גבוהות. המפרט: מעבד CORE I7, ספק 900W תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי 9600GT, הוא תומך בDIRECTX11? אני בדיוק לפני התקנה של WIN7, אני צריך להוריד במיוחד DIRECTX11/10 או שזה כבר בא עם WIN7?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-9800pro שלי מת. אני צריך כרטיס מסך AGP זול שלא יהווה ירידה בביצועים. יש רעיונות? מחיר עד 800 ש"ח. עדיף לכיוון ה-600. x800GTO (עם ליבה 423 כנראה) יעשה את העבודה? http://zap.co.il/model.asp?model_id=424453
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://wccftech.com/nvidia-allegedly-sold-175-million-worth-ampere-geforce-rtx-30-gpus-to-miners/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם! ברצוני לקנות כרטיס מסך. לאחר בירור, הבנתי שהאפשרות הטובה ביותר בתקציב שלי היא ה7600GS. מצד שני, לאחר קצת קריאה וצפייה בבנצמרקים גיליתי של7300GT המתון יותר יש גרסה עם זכרון DDR3 שעולה ואפילו בהרבה בביצועים על ה7600GS. חיפשתי בארץ ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת את ה7300GT בגרסת הDDR3. האם מישהו מכיר בכל זאת חנות שמוכרת את זה בארץ? או יכול להגיד בוודאות שאין את זה בישראל? תודה לכם על העזרה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספקית ניידי גיימינג סקנדינבית מציגה דגם ראשון עם כרטיס המסך הנייד העוצמתי ביותר מהדור החדש של NVIDIA, ומספקת לנו אישור לכמה מהדיווחים אודות מאפיינים ותאריך ההשקה המיועד שלו בתערוכת Computex 2016 קיבלנו מגוון חצאי פרטים והכרזות עמומות אודות מה שעתידות להציע לנו הגירסאות הניידות הראשונות של ארכיטקטורת ה-Pascal העוצמתית והיעילה עד מאוד מבית NVIDIA – וכעת עוד חלק בפאזל המסקרן הזה מגיע תודות למשווקת ניידי גיימינג שבדית בשם IVY. אותה IVY המדוברת הוסיפה לאתר הרשמי שלה דגם חדש, אשר זמין לרכישה מוקדמת כבר עכשיו עם משלוחים ראשונים שאמורים לצאת לדרך ב-29 ביולי 2016 – והוא מתבסס על כרטיס ה-GeForce GTX 1080M, עם 8GB של זכרון GDDR5 גראפי. הנייד עצמו הוא כנראה לא יו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה ממש מתסכל. אפקטים של פיצוצים אדירים או דברים בסגנון לא מורידים בכלל FPS אבל עשן (בסוגים שונים), מוריד, מה אפשר לעשות נגד זה?... נגיד אני משחק call of duty 2 ושיש קטעים של עשן במימדים רחבים, הFPS יורד נגיד מ90 ל40 ובכל שאר המשחק הוא עובד על 90-80, אולי יותר אפילו, לפחות כמו שזה נראה. אוברקלוק\הוספת קירור, אני לא יודע אם צריך בכלל, מה שצריך אני מוכן לעשות בשביל שגם אם ירד הFPS שירד ל60... או שלא ירד בכלל. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ה -GV-R9500 של גיגהבייט הוא מה שנקרא הרידאון 9500 פרו ? או שיש שתי גירסאות, אחת פרו ואחת לא.. ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבטח יש בו 2 מגה 4 או 8 .. חייחיח זה מאגניביבבב אני מתרגש שאני מחזיק אחד כזה =] בכמה אני יכול למכור אותו ? (אל תשכחו .. זהו חפץ ארכיאולוגי )
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם !!! אני עוד כמה ימים הולך לקנות את המסך של DELL 23 IPS FHD. ויש לי שאלה לגבי הכרטיס מסך שלי האם אני ישרוד איתו על רזולוצייה כזאת גבוהה? והאם יהיו קיטועים במשחקים ובסרטים באיכות FHD? כי כרגע אני לא יכול להחליף כרטיס מסך ל-GTX 560TI. תודה רבה לעוזרים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג? אני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ ולמישהו גם יש מושג כמה הוא צריך לעלות בחנות בארץ? בבקשה תעזרו לי דחוף...אני חייב להחליף את הכרטיס מסך שלי ...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך READON X 1950 PRO בזמן שאני מריץ משחק 2011 PRO EVOLUTION המשחק נתקע יש רעש מהכרטיס והמסך שחור האם הכרטיס לא מסוגל לתמוך במשחק נא עזרתכם תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה הופיעה חברת סאפהיר, יצרנית כרטיסי הרדאון (אלו שכביכול Made By ATi), וקצרה שבחים רבים, בעיקר על איכות התמונה. שזה הדבר העיקרי שמבדיל חברה טובה, מחברת קבר. מישהו יכול להעיד על איכות בניית הכרטיס? במחירו הגבוה (pro9700 - כpro2300 ש"ח, 9000 - לא זוכר, בסביבות ה700) האם הוא שווה את זה? אולי דברים מאדם שקנה את הנ"ל?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לאחרונה. המחשב די חזק ויש לו בעיה בהפעלת משחקים. רציתי לדעת מה הבעיה וכיצד אוכל לשחק נקי וחלק במשחקים? קניתי משחקים כגון : PURE FALLOUT 3 וכאשר אני משחק בהם הם פשוט לא זזים והולכים מאוד איטי.הם לא נתקעים או יוצאים לווינדוס אבל פשוט אי אפשר לשחק. איך זה יכול להיות אם קניתי מחשב חדש בעל כרטיס מסך לא רע בכלל ומחשב טוב מאוד עם פנטיום 4 עם ליבה כפולה. המשחקים עוד על LOW ולא על HIGH ובכל זאת הם זזים נורא לאט. אני נורא אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולייעץ לי כדי לטפל בבעיה זאת. אני מביא בפניכם מפרט טכני מהיר של המחשב החדש : system: Microsoft Windows XP Proffesional Version 2002 Service Pack 3 Computer: Intel®Core2 Duo CPU E8200 @ 2.66Hz 2.66 GHz , 2.00 G…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות כרטיס מסך וקצת מתלבט נתוני מערכת : ASUS P5KPL-CM 4 Gb DDR2 800 Kingston Intel Core 2 Duo E7400 Windows 7 Ultimate x64 חשבתי על הGFORCE 9800GT כמו כן עדיפות רבה ל PASSIVE COOLING אשמח לעזרה תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בפנדה יש את הכרטיס הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_779&products_id=8067 ב-1300 ש"ח יש לי את המפרט הבא: AXP 2500 512 DDR GF 5200FX וספק ג'נרי אני רוצה להחליף את הכרטיס אבל לא יודע אם זה משתלם.... מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][td][/td] [/tr] [tr] [td][/td][td]שלום מחפש כרטיס מסך למחשב לצפיה בסרטים ו משחקים חדשים המחשב מחובר למסך "46 פיליפס 7007 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=824389 כרגע יש לי כרטיס קצת ישן GTX260 שכבר נחלש ואין לו יציאה HDMI1.4 הכרטיסים שבאים בחשבון בתקציב הם : 660 GTX רגיל , אולי TI 7870 7950 7950 השאלה מה עדיף ATI או GFORCE לצרכים שלי אין לי סטרימר כרגע ואני רואה הכל דרך המחשב מה שסמתי לב שאם אני מחבר ד.קשיח חיצוני לUSB של המסך התמונה הרבה יותר טובה וחלקה מהמחשב ניסיתי מחשב אחר עם 6970 ועדיין התמונה דרך USB יותר טובה[/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס שתומך ב דירקס 11. אני רוצה לציין שאני לא בעד אוברקלוק באופן כללי ואני לא מעונין לבצע. חשבתי על הכרטיס ATI RADEON HD5770 עכשיו בדקתי בהמלצות אחד אחריו ATI RADEON HD5850, כרטיס יותר יקר האם זה שווה את הכסף? אני משווה את שני הכרטיסים וברוב הסטנדרטים ה 770 לוקח חוץ Stream Pressosors שבו ה 850 לוקח (אני אפילו לא יודע מה זה, אשמח להסבר) אז מה ההבדלים בינהם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש במקום הקיים שימוש עבור כל מערך הכלים של אדובי ( פוטושופ, אילוסטרטור,פרימייר ואפטר אפקטס) זה המפרט של המחשב שלי: תקציב שלי הוא בטווח של 1500-2000 שח בערך Intel(R) Core(TM) i7-5820K CPU @ 3.30GHz Video Card NVIDIA GeForce GTX 960 RAM 64 GB Operating System Microsoft Windows 10 (build 17134), 64-bit
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף בהתחשב במפרט? תודה מראש מסך 22אינצ' של פיליפס 220CW9FB
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיים מתאם מכרטיס מסך AGP ללוח אם עם PCIE. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו רציני אני יתאכזב מאוד אם אני אקנה RADEON 9700 של ג'יגה בייט? כי ראיתי את המחיר של ההרקולס וכמעט חטפתי התקפת לב אז בבקשה זה חשוב! תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להבין משהו. אם רשום בנתונים של הכרטיס מסך שמומלץ לשים ספק של 400W לדוגמא: http://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1060G1-GAMING-6GD-rev-20#sp מה זה אומר בעצם? אפשר לשים ספק של 500W? זה לוקח בחשבון את כל המחשב (מעבד שצורך HDD ,91W וכו')? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום חברים.. השבוע קניתי מחשב חדש מאוד חזק עם כרטיס 5850 hd שהפעלתי קאונטר סטרייק שעובד על Open gl קיבלתי בין 150-500 fps כמובן לא שיש לי בעיה עם האפ פי אס הזה אבל לחבר שלי יש מחשב חלש יותר עם כרטיס 8800gt והוא זוכה לקבל יותר אפ פי אס ממני (700 וכדומה והרבה יותר יציב) מבחינת עוצמה הכרטיס שלי אמור להיות יותר חזק פי 2-3 ממנו אז מה קורה פה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-