עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kobiperez,

שלום, קניתי מחשב חדש לאח שלי עם כרטיס מסך און בורד ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר את הכרטיס מסך הישן (9700pro) על ההתקן החדש PCI-E. לוח אם של המחשב החדש: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הטכני בא ניסה כל מיני שיטות ולא הצלחנו להפעיל תתצוגה חשוב להגיד גם שהקול שאני שומע זה לא קול של הערוץ שבוא נמצא הממיר אלה קול של ערוץ אחר =\ ניסינו לחבר תממיר לכ.טלויזיה כם דרך קומפונט(משהו כזה) וגם דרך האנטנה משהו כזה - אני לא זוכר בדיוק מה הטכני אמר לי...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sagiv,

שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב ממוצע ואני מעוניין לשדרג לו בעיקר את הכרטיס מסך. נתונים: Motherboard gigabyte G31 CPU Type DualCore , 2700 MHz זכרון-Total 4094 MB נוכחי-NVIDIA GeForce 9500 GT ספק כוח -500 מערכת הפעלה:windows 7 ultimate 64 bit רציתי לשאול איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב עם מפרט כזה. (הרעיון לשדרג את חווית המשחק בלי הוצאות על שדרוג כל המחשב) תודה לעוזרים! שבת שלום

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gamer-8,

אני רואה את זה הרבה במשחקים, ואצלי זה תמיד מכובה. מה זה בכלל?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי r9800pro MSI 128mb 256 Bit , ה- Catalyst העדכני ביותר ומסך Mag 996 PF בן שנתיים. בימים האחרוני המסך נהיה מטושטש בניוחד במרכז ובצדדים יש מעין פסים כאל שנמתחים למרכז. בעיקרון המסך שלי יכול לרוץ על 1280X1024@85 Hz וב- 1600X1200 @ 75 Hz המסך שירת אותי נאמנה כבר שנתיים+, ושאני נמצא ב- 1024X768@85 Hz אין בעיות של פסים. אני רק רוצה לדעת עם טכנאי יוכל לתקן את זה? או שזאת בעיה בדרייברים (אמרו לי שזה אפשרי) או האם יש בכלל משהו שאוכל לעשות? וכמה שנים אחריות יש על מסכי MAG בארץ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Soinobi,

אז יש לי שני Sapphire HD6950 2GB ושמתי לב שכשאני משחק כרטיס אחד משתמש כמעט במאה אחוזים ממנו והשני בקושי עושה משהו כאילו הוא לא פעל, אז פעם זה לא היה קורה והייתי יכול להריץ הכול על הכי גבוהה ומה שקורה היום מגביל אותי משמעותית בהגדרות, ב-CCC הכל פועל כדי ששניהם יפעלו ביחד ועברתי שם על כל ההגדרות והכל כמו שצריך. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כאן!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אוקיי אז ככה, יש לי כרטיס 9700PRO של הרקולס ויש לו בעיה של מסכים שחורים, חוסר יציבות ותקיעות במשחקים. אחרי בדיקות רבות בפורומים אחרים (גם בארץ גם בחו"ל) ולדי הרבה אנשים עם הכרטיס הזה יש בעיות, אז בבקשה פרטו על הקירור שלכם, איזה חברה הכרטיס, איזה דרייברים והאם יש אצלכם בעיות יציבות. המון תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מעבד: i5-750 לוח אם: p7p55D ASUS זיכרון: 4G ספק: 650W thermaltake אם צריך להוסיף משהו אז אתם מוזמנים לשאול. רציתי לדעת בהתאם למפרט שלי מה הכי משתלם לי להביא מחו"ל (בהנחה שאני פטור ממכס כי אני מביא את זה ביחד איתי).

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by PayneBack3251,

קיבלתי מחשב חדש שיש בחתימה ועם הכרטיס מסך קיבלתי את המשחקים: Doom 3 Hitman Contracts ShellShook Nam '67 עכשיו קרה לי דבר מאוד מוזר התקנתי את המשחק ShellShook Nam '67 שקיבלתי הכל הלך טוב ויפה ההתקנה עברה חלק נכנסתי לתפריט של המשחק לחצתי Start בשביל להתחיל לשחק ואני לא רואה כלום ! הכל מרוח ואי אפשר לראות כלום ! אם אני לוחץ על העכבר אני שומע שאני יורה והכל זה וזה אומר שהמשחק עובד אבל אני לא רואה כלום ! ועכשיו לבעיה השניה יש לי Half Life 2 המשחק פועל מעולה הוא הגדיר לעצמו את ההגדרות של הוידאו אז באתי במהלך המשחק ונכנסתי להגדרות של הוידאו ושיניתי ב Water Sync שיהיה Enabled ואז לא יודע מה קרה אני בקושי ראיתי משהו במשחק התחליו להיות כל מני סימנים על המסך...אז ביטלתי את זה...מה א…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tomey,

שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך יד שניה ישנו 3dclub 4850 oc ו- Inno3D Geforce 9800GTX ישנם שני אנשים המוכרים את ה-3dclub וזה קצת מפחיד אותי שאולי יש בעיה איתו ומחפשים להתפטר ממנו איך חברת Inno3D. הבנתי שהיא חדשה בתחום. האם איכותית??. האם מאוורר שקט ???? תודה על כל עזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. דריוורים לכרטיס? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולכם ותודה שנכנסתם, אני צריך לשדרג מערכת מבוססת פנטיום 2 במחיר המזערי ביותר (כטובה לחבר). יש לו ATI Rage IIc (אני לא יודע אם יש בו 2 מגה, 4 מגה, או 6 או 8 מגה...(האם משהו יודע ? אין לי גישה אליו כרגע פיזית וגם לא למחשב שלו) בכל אופן לאחר תיחקור קצר הגעתי למסקנה שהוא צריך כ. מסך עם 32 מגה זיכרון הכי זול שניתן להשיג(שלא תהיה בעיה להשיג בשבילו דרייברים) ואם לא קשה לכם אז בבקשה גם המלצה לאותו כנ"ל אך עם 64 מגה. כל עזרה תתקבל בברכה תודה HF

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by The_overclocker,

השאלה בכותרת זה משנה שאין לו יציאה דיגיטאלית ? כי ראיתי ביקורות טובות עליו, והוא גם 12MS וגם 17". מה אתם אומרים כדאי ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מחפש כרטיס מסך באזור 1500 שקל עבור תוכנות תלת מימד ומשחקים. כרגע יש לי QUADRO 400 והוא מספיק לי מבחינת עבודה בתלת מימד ( SOLIDWORKS ). אני משחק ב-FAR CRY'CALL OF DUTY. אשמח להמלצות. תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Joker,

i have the R9500 pro ? is it normal ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by pain_killer12,

אני קונה מחשב בשבוע הבא ואני מתכנן לקנות את הBFG 8800GTS 320 OC אני יכול למשוך את התקציב בעוד 200 שקל ולקחת את הלידטק 8800GTS 640 אך אני לא יודע אם שווה לי. יש לי מסך LCD של LG בגודל 17" רזולוציה מקסימלית של 1024X1280 ואני ארצה לשחק ברזולוציה הזאת עם כל הפילטרים, אז השאלה שלי האם ה320 יחזיק לי או שבאיזהשהו שלב אני אצטרך להתפשר על האיכות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן דבר ראשון המערכת הכללית שלי היא: Core 2 Quad Q6600 ASUS P5-NE SLI (nForce 650i) 4GB 800mhz kingston RAM אני משתמש ב Windows 7 Ultimate 64Bit המחשב שלי מחובר לLCD32 וכל המערכת קולנוע נתתי את כל המידע פה כי הספק שלי לא הכי חזק וכל המערכת שמחוברת ל LCD גם לוקחת חשמל ... עכשיו בכללי הספק שלי זה Thermaltake Purepower RX 450W וזה ספק חזק אבל לא מספיק וואט אני מבין .. אבל אחרי הכל הוא הריץ לי את מערכת מה שאני שואל פה זה ככה על הכרטיסי מסך בצד יש לי 2 תבניות שכח אחת מהן 6 פינים (אחד מהחיבורים שמתחבר אליהם של PCIE to molex שמקבלים עם הכרטיס מסך) ב6 פינים השניים אני משתמש ב משהו שמחובר אליו 6 פינים מ2 הכיוונים והוא מתחבר ישירות לספק (בלי Molex וכאלה) בכרטיס השני אין לי את זה …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי ברצוני לרכוש מחשב חדש שישמש אותי לפעולות כלליות כולל משחקים! בגדול אני יודעה שה9600 חזק יותר אבל האים יש הבדל ברזולוציה של המסך שלי? 1024X1280 זה המפרט המתוכנן בגדול: E5200 + OC GB P31 4 GB 800 HZ נ.ב אני לא פריק של משחקים ועם משחק אחד שתיים לא יעלו על HIGH זה לא קריטי אבל כן היתי רוצה שהכרטיס יזיז משחקים ולא יתעייף לי אחר חצי שנה חחה עם תמצעו לי במחיר כזה את ה4770 זמין בחיפה אני אשמח תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Gam3r,

היום אני נוסע לקנות סוף סוף כרטיס מסך חדש , אבל עקב בעיות במלאי יש לי שתי אפשרויות ; קניית 5870 אבל זה דורש התחייבות ולחכות יום- יומיים עד שיגיע ( לפי מה שהם אומרים ) או קניית 6950 2gb ישר במקום . ההבדל במחיר בינהם עומד על כ- 150 שקל . בנוסף רציתי לשאול לגבי הצוואר בקבוק ; E8400 EP35-DS3L דרך אגב הרזולוציה היא 1920x1080 ובנוסף מתכוון לשדרג את המעבד ולוח האם בקרוב . ואם אפשר תשובה קצת יותר מפורטת . ספק איכותי של 650W תודה על העזרה !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שני כרטיסי מסך שונים? ואם כן מה יותר טוב ואיך GIGABYTE GEFORCE GTX650TI 1GB RETAIL נמצא לעומתם. תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, החלטתי למכור את הLG F900P הענקי שלי ולקנות במקומו משהו שיתפוס פחות נפח אז אני צריך המלצות... תודה רבה מראש, ניר.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by master,

שלום אנשים, גמר חתימה טובה... יש לי מערכת מחשב די ישנה: amd 1.7 asus a7v 333 512 mb pc 3200 נכון לעכשיו יש לי את הכרטיס ati 8500 le שכבר לא מריץ כמעט שום משחק. איזה כרטיס יעבוד ויריץ משחקים הכי טוב על המחשב שלי? אני לא מבין כלום בתחום ואני מתלבט אם לקנות ati9800 pro או 6600GT או אולי יש כרטיס מסך אחר יותר טוב מהשניים הנ"ל? אשמח לקבל כל המלצה ודעה...אני גם חושב לקנות כרטיס מסך יד שנייה כך שאוכל לקנות כרטיס כמה שיותר טוב בתקציב הנמוך שיש לי...

23. Started by scarymovie,

סתם לידע כללי הרוב ממליצים פה על 7600GS למשל הדגם הזה:http://logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=9057 הוא טוב? כי הוא 128BIT וראיתי לחיבור PCI-E שיש 256 BITS וGDDR3 מה אתם אומרים על זה? ------ ושמעתי ש6800XT לAGP הוא מין גירסא של 6800LE ? מה אתם אומרים על זה: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=268341 ?

24. Started by o07,

אהלן, כרגע יש לי את ה ATI HD 5850 הוא עושה בעיות (קריסות), כנראה הוא עייף. איזה כ.מסך הכי כדאי לרזולוציה 1680*1050 במחיר מקסימלי של 1K? הספק כח הוא של Seasonic S12-2 520W.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ishayw,

אצלי פועל כרגע FX5200 ופועל זה דבר יחסי Company of heroes וHitman blood money לא בדיוק פועלים ,ברמה של אפשרות לשחק(המשחק זז פשוט פריימ אחרי פריימ) כן , צריך כרטיס חדש המפרט הוא כזה: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz Asus P4P800SE 1024 MB על איזה כרטיס אתם ממליצים? (המחשב בערך בן שנתיים שלוש) ולפי איך שהבנתי אין אצלי אפשרות ל PCI EXPRESS כמו כן אני כבר שנים עובד עם NVIDIA איך הכרטיסים של ATI ועל איזה אתם ממליצים? תודה לעוזרים ומה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://ivory.co.il/product.asp?productid=223&CatCode=122 כי לפי חיפושים שעשיתי זה נראה לי הכי משתלם

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.