כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! היום רכשתי את המסך הנ"ל אך התצוגה ממש בהירה והתמונה ברקע המחשב רואים את הפיקסלים מה שבמסך הקודם לא היה.. לא הבנתי מה הבעיה שכן המסך הזה אמור להיות איכותי יותר?? האירו את עיניי בבקשה
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם המערך הזה יציב? הבנתי שזה נחשב לאחד המערכים היותר יציבים שיש היום, ואף יציב יותר ממערך של GTX460 אפילו, מה אתם אומרים? 2 כאלו: http://www.tms.co.il/product/12668, או שעדיף GTX770 יחיד ב-2200 שקלים? מפרט עם מערך של 660 יקר בכ-19 שקלים יותר מאשר מפרט עם 770 יחיד, ובמידה וחושבים לעתיד - לא ניתן יהיה לשדרג כרטיס מסך במערך של 660, ואולי יהיה עדיף לקנות 770 יחיד ולשדרג למערך שלו בעתיד, התלבטות... חלק אמרו לי שעם הזמן ה-770 יתחלש ויהיה מבוזבז לשדרג מערך בשבילו, כי לבצע מערך בשבילו יהיה כמו לבצע מערך של GTX650 כיום. מה אתם מציעים לעשות? אמרו לי שמערך של GTX660 יהיה חזק בכ-15% לערך מ-770 יחיד. תודה.
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איפה אני מוריד עידכונים לדריבר של HD 6970 SAPPHIRE ?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש תוכנה כזאת שמראה את כמות הפריימים כשאתה משחק בזמן אמת?!....ראיתי פעם איפה שהו ברשת כמו שעון קטן כזה שהראה את הכמות פריימים בשנייה מישהו יכול לתת לי?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני מחבר את הכבל HDMI ממה שהבנתי זה הכבל שמעביר איכות תמונה ברמה הכי גבווה. עכשיו ככה הכרטיס מסך שלי זה hd 6970 וגם המסך שלי הוא FHD ומאחורי המסך יש לי 2 חיבורים DVI-D שבו אני משתמש כרגע ואחד D-SUB שממה שאני יודע זה הישנים... אז איך מחברים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הכרטיס מסך שיש לי כרגע זה: SAPPHIRE R9 280X Dual-X כאשר אני משחק משחקים כבדים הכרטיס מתחממם ועושה רעשים. חשבתי אולי זה בגלל הקירור של הכרטיס מסך. האם כדי להתקין קירור נוזלי מותאם לכרטיס מסך? האם זה יקר? אולי עדיף למכור את הכרטיס ולהביא אחד אחד יותר שקט ואולי יותר מתקדם? אם כן איזה קירור מתאים לו ? והאם זה קשה להרקיב אותו?. בכל מקרה אשמח לתושבות, תודה מראש. זה מפרט המחשב שלי: עבד intel core i5 2320 3.00GHz כרטיס זכרון:4GB RAM X2 כרטיס מסך : SAPPHIRE R9 280X Dual-X ספק כוח: 550W XFX כונן דיסקים : DVD כונן קשיח 931 GB SSD 125 SANDISK מארז : Corsair Carbide Air 240 High Airflow MicroATX
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7481 יכול להיות שאני אקח את גירסת ה512MB אבל לא בטוח. לפי מה שהבנתי, זה הזמנה מוקדמת, מתי כבר יהיה אפשר לקנות אותו ?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
קניתי ביום שישי מחשב ב ק.ס.פ ובחרתי בכרטיס מסך של ATI דגם 4670 . יש לי טלויזיה רגילה עם חיבור RCA (אדום,לבן,צהוב) ואני מעוניין לחבר את המחשב אליה . מה ששמתי לב זה שאין בכרטיס מסך חיבור S-VIDEO (כנראה,המחשב עדיין לא הגיע אלי ) ויש שני חיבורים אחרים . לא משנה. שאלה: האם יש כבל כזה שאוכל בעזרתו להתחבר מהמחבר של כ.מסך ל RCA של הטלויזיה? ואם כן איפה ניתן לרכוש אותו ? ואם כן , האם יש אפשרות שהצליל יצא מכרטיס מסך לטלויזיה ולא לרמקולים של המחשב ? לי זה חשוב כי המחשב נמצא כ 12 מטר מהטלויזיה וזה יהיה קצת דפוק לשמוע סאונד מהפרוזדור ולא מהטלויזיה בסלון. אשמח לתשובה. תודה , ליאור.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
https://www.tgspot.co.il/nvidia-rtx-3060-ti-to-be-launched-before-regular-3060/amp/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול - אם נניח שיש לי כרטיס 6870 רפרנס. ונניח שאני מעוניין לעשות לו CF, האם ההבדל בין 3 האפשרויות הבאות הוא קריטי? 1. להוסיף כרטיס רפרנס זהה לקיים. 2. להוסיף כרטיס OC וקירור של המפעל. 3. להוסיף כרטיס עם קירור של המפעל. לדוגמה: http://www.hisdigital.com/un/product2-592.shtml האם יש פערים בביצועים? האם כרטיס רפרנס יהווה צוואר בקבוק בהוספת הדגם OC?.. האם כרטיס אחד מקורר מפעל יכול ליצור חוסר איזון שיכול לפגוע בביצועים? תודה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
סתם כי אני כבר לא מתעסק בכל העולם הזה של חומרה חדשה ואין לי מושג מה טוב יותר ומה פחות טוב.+ תודות! ;D
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה חשבתי ורצתיתי לדעת עם זה אפשר שאני ירכיב בעצמי כרטיס מסך?? ועם כן זה שווה את היצור?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לראות סרטים ולשמוע מוזיקה בסלון, דרך המחשב. הבעיה שהמחשב די רחוק מהסלון כך שחיבור ישיר ל tv out לא בא בחשבון. גם שידור וידאו וסאונד באמצעות משדר מרחוק גם כן לא נראה הפיתרון האידיאלי, מפני שצריך לרוץ כל הזמן בין המחשב לטלוויזיה. הפיתרון הטוב ביותר עבורי הוא כנראה מעין media center פשוט, מחשב שישב בסלון, יחובר לטלוויזיה, לרמקולים ולרשת הביתית. כלומר, זה צריך להיות דבר מאוד פשוט, ביחוד כשיש לי מחשב ישן חסר שימוש בבית. השאלה הראשונה שלי היא- איזו תוכנת מדיה סנטר חינמית תתאים לשני הצרכים הפשוטים האלה- הצגת וידאו וניגון סאונד, דרך ההארדיסק הפנימי של המחשב או דרך הרשת הביתית? יהיו לי כנראה עוד שאלות בהמשך אבל זהו בנתיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערך SLI במחשב שלי,השאלה אם זה משתלם,כמה ביצועים זה יכול להוסיף וכמה זה יעלה. המפרט שלי: AMD Dual Core 3800X2 64Bit Socket 939 Asus A8N SLI Premiuim Corsair Value Select CL 2.5 512X2=1GB Leadtek Geforce PX6800GS 256MB PCI-E READY FOR SLI WD 250GB SATA2 16MB CHACE LG 52*32*52 Philips DVD-RW 16X Thermaltek Soprano With Window Enermax 535Watt Ready For SLI ATX2.0 Thermaltek Smart Fan 120mm *2 Thermaltek Smart Fan 92mm Zalman 7700CU-B יש לי 6800GS כמו שאתם רואים. שווה לי אולי להחליף אותו ל7600GT ותנו לי רעיונות מה כדאי לעשות או לשדרג אם אני רוצה לעבור את 3DMARK 2005 בציון של 7500 לפחות. ואם אני רוצה ב3DMARK לעלות את הציון ל3700 לפחות,יענו שלא יקרטע.…
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בניקיונות לפסח מצאתי רכיבים ישנים של מחשב שפעם היו לי, בין היתר מצאתי שני כרטיסי מסך שהשתמשתי בהם בעבר. האחד FX 5200 125mb והשני gt520 1G. מה אתם חושבים? אני בר מזל?? יש לכם גם כרטיסים ששמרתם ממחשבים קודמים? ASUS GeForce FX 5200 128M (משנת 2003) : NVIDIA GT 520 1GB (משנת 2010):
-
- 14 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אתם תיהיו ככה http://xtreview.com/addcomment-id-2825-view-Sapphire-radeon-HD-2900-XT-1GB-GDDR4-memory.html הוא לא השאיר לו סיכוי... http://www.firingsquad.com/hardware/diamond_radeon_2900_xt_1gb/page3.asp הוא מביך אותו!!! אפשר לראות שהנתונים שנראו לפני כן ב"חדשות" שקריים אפשר לסכם את זה ככה :itschy: AMD -
-
- 45 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
משפחת ה X1950 החדשה שהוכרזה לא מזמן והכוללת בתוכה 2 כרטיסים מתרחבת. למשפחה התווסף כרטיס נוסף בשם X1950XT ובזמן האחרון הוא משחק תפקיד של כרטיס רפאים (כרטיס שכבר הוכרז וכביכול יצא לחנויות, אך יש עליו מעט מידע ברשת מאחר והוא קשה מאוד להשגה). המשפחה החדשה בנויה כרגע במבנה כזה: X1950 - ביצועים להמונים, X1950XTX - ביצועים לטחונים וה X1950XT שהוא באמצע. האתר הסיני Hisdigital פירסם תמונה מתוך מצגת/עיתון המציג/ה את ביצועיו של הכרטיס החדש מול 7900GTX. ממה שאפשר לראות, ה X1950XT מציג ביצועים מדהימים ביחס למחירו (שעומד כעט על כ-1700שח) - ביצועיו קרובים ל 7900GTX ואף בחלק מן המקרים גבוההים ממנו. אין ספק שזהו הכרטיס המשתלם ביותר בטווח המחירים המדובר. תודה רבה ל Guarding Angel, מנהל …
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם היום בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש מפרט בצד אם אתם רוצים אין לי בעיה לעשות בנצ'ים לכרטיס מסך או לרכיב אחר ספקו לי את התוכנה ואני אבצע עד עכשיו אני מאוד מרוצה למרות ששיחקתי רק World in Conflict. על הדרך אני רוצה להגיד תודה רבה לעדי מp-see באמת בן אדם רציני עמד בכל הציפיות שלי ונתן שירות אדיב ואיכותי אני ממליץ לכל מי שמעוניין לקנות מחשב או חלקי מחשב באיזור לקנות ממנו (החנות ממוקמת במרכז המסחרי בקרית יובל ירושלים).
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121199 לא ברור עד כמה הכרטיס רלוונטי בהתחשב בכך שהדור החדש נמצא מעבר לפינה, אבל העובדות היבשות הן שאנוידיה מזערה את ליבה G73 הותיקה ל80 ננומטר תוך הזנקת התדר מ560 ל700 מגהרץ (שם הקוד החדש הוא G73-B). בנוסף, הזכרונות עברו שדרוג מ1.4ns ל1.1ns וכעת התדר עומד על 1800 לעומת 1400 מגהרץ בדגם הקודם
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשמוע את חוות דעתכם לגבי בנצ'מארק שערכתי באמצעות התוכנה 3DMark03. בפעם הראשונה, בלי שום OC, הגעתי לתוצאה של 4125 נקודות. לאחר OC קטן (אפרט בהמשך), קיבלתי 4375 נקודות. לפני OC: מהירות זכרון - 600MHz - פעמיים 300MHz מהסיבה שזה DDR מהירות ליבה - 500MHz אחרי OC (רק לכרטיס המסך - לא למעבד או שום רכיב אחר): מהירות זכרון - 650MHz מהירות ליבה - 530MHz כלומר תוספת של 50MHz לזכרון, ו-30MHz לליבה. אני יודע שזה לא OC גדול, אבל האם ההבדל בנקודות גדול? האם בכלל התוצאה טובה בשביל המחשב שיש לי (מפרט בחתימה)? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אוקי כרגע יש לי HD4670 1GB בן פחות מ8 חודש שהתפגר אני רוצה לבדוק בנצ'מארק של שלושה כרטיסים gt240 9600gt hd4670(רק לבדוק אני לא רוצה לחזור יותר בחיים לATI) ואם אפשר חוות דעת אני אשמח אגב בקשר לכרטיס שיש לי עכשיו יש לי עדיין אחריות מKSP אז מה אני אוכל לקבל מהם? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
X-BIT LABS עשו כתבה שבה עשו בנצ'מארקס ל17 כרטיסי המסך המובילים של קיץ 2005 ביותר מ30 משחקים ,שימושי ביותר לדעתי :yelclap: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/2005-17gpu.html
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
1920*1200 2560*1600 קרייסיס - 1920*1200 מאכזב קצת לא? אבל מי יודע אם זה נכון. מי שבונה על רזולוציה קטנה יותר יכול להסתפק לדעתי בSLI נחמד של 88GT (מקור: http://www.tomshardware.co.uk/nvidia-gtx-280,review-30971.html)
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, מישהו יכול להפנות אותי לכמה benchmarks של America's Army עם כרטיסי מסך שונים? לא הצלחתי למצוא. אני מחפש השוואות עבור חבר שלי, שמכור למשחק וקשה לו לשחק עם הג'יפה 5600 שלו, שלא סוחב. אני מחפש כרטיס בינוני - כשאמרתי לו שלדעתי הכרטיס האידיאלי היום מבחינת עלות\מחיר לגיימרים זה גיפה 6600GT במחיר מציאה של 1300 ש"ח, הוא החוויר... אז אם אני לא אשכנע אותו, צריך לחפש משהו יותר זול, אולי ריידון 9600 פרו או XT. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-