כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
זה הכבלים האלו קיבלתי.. http://www.bit-tech.net/content_images/sapphire_radeon_x1950_pro/cabless.jpg אני לא מבין בדיוק מה אני צריך לחבר כדי להשתמש בVIVO... אני רוצה לחבר את הממיר הדיגיטלי שלי שזה אומר SVIDEO.. תודה מראש לכל עזרה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי השאלה שלי: האם ניתן לשנות מהירות מאוורר באופן אוטומטי עם הפעלת משחקים? (למהירות שאני אבחר בה)? דוגמא: far cry 2 40% שולחן עבודה 20% - הדגש על אוטומטי ולא שינוי פרופיל ידני ! תודה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ליבות דור ה-Ampere העתידי של מפתחת השבבים עשויים להוות את ההפתעה הגדולה במסגרת כנס ה-GTC הראשון לשנת 2019 לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים לא מזמן סיימתי פרוייקט קטן וקיבלתי עכשיו הרבה כסף ועכשיו.... הגיע הזמן לבזבז אותו לא? קיצקץ שקעתי באינטרנט במטרה למצוא כרטיס מסך נורמלי ולבסוף הגעתי ל2 אחרונים radeon 9600xt 256mb שעולה בערך 1000 שקל ו radeon 9800xt 128mmb שעולה 1400 שקל.. עכשיו אחרי כל החיפושים והשטויות והבלאגנים עדיין לא הבנתי מה עדיף מישהו יכול לעזור לי? המחיר לא ממש משנה אני מנסה להגיע למקסימום ביצועים בעריכת וידאו ומשחקים.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה עכשיו מחשב למטרת משחקים ומתלבט בין שתי גרסאות של GTX760 שראיתי ב-TMS הרפרנס של ספארקל עם 2GB ה-4GB של MSI המחיר שלהם דיי קרוב מבחינתי ולא מעניין אותי בשלב הזה רעש/קירור/OC, רק הזיכרון. אני מעלה את השאלה הזאת לאור ת'רדים אחרים פה בפורום לגבי זה שיכול להיות שבשנה הקרובה הסטנדרט יעבור בהדרגה מ-2 ל-4. האם שווה להוסיף עכשיו בערך 500 ש"ח ולקנות 4GB ולקבל ביצועים יותר טובים (אולי, עוד אין את הדרישות הסופיות) במולטיפלייר של BF4 לכשייצא או לחסוך עכשיו ועוד שנה או שנתיים כבר לקנות כרטיס מסדרה אחרת בכלל ?
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לקוח מ- Gamespot http://www.gamespot.com/features/6105370/index.html כמו שאתם רואים אין פה כזאתי "קטילה" וההבדלים בביצועים לא כאלה גדולים בין ה- Ati ל- 6800 וזה לא אמור להדאיג אותכם איזה כרטיס לקנות אם אתם קונים כרטיס מהדור החדש כי כולם הולכים להריץ את זה מצוין על ההגדרות הכי גבוהות. (הכרטיסים מהדור החדש)
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בTMS ההבדל הוא הבדל של כ-40 ש"ח, לא רציני בכלל. לכן אתייחס אליהם כאל 2 כרטיסים באותו מחיר. קיימת ההתלבטות בין 2 הדגמים הנ"ל : GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 על איזה כרטיס אתם הייתם הולכים, ולמה? אשמח לשמוע פירוטים והסברים על ההבדלים וכו'. תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. מסיבות שלא אפרט עכשיו, הגיע לידי כרטיס מסך GTX 560 Ti. א-ב-ל, מדובר על כרטיס שמיוצר כולו על ידי NVIDIA. ז"א - לא מדובר, אם אני מבין נכון, ב Reference Card השאלה: האם אכן אני צודק? ממתי NVIDIA מייצרים כרטיסי מסך בעצמם? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הוא משתלם? חזק מהGTS? ראיתי ביקורות שכן,ושלא,אני לא יודע כבר...מה התשובה?
-
- 17 תגובות
- 999 צפיות
-
-
למישהו יש מןשג מתי יגיעו כרטיסי ה-GF 65nm?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המפרט שלי: E6750 6 GB RAm evga 680i motherboard 8800 GT gigabyte 650w antec purpower vista 64bit 22 intch wide screen בעקרון אני רוצה לשחק על רמות גרפיקה הכי גבוהה ושירוץ חלק...ורזולוציה... השאלה היא עם כדאי להוסיף עוד כרטיס מסך זהה או לשדרג אותו לכרטיס אחר, פשוט כמה חודשים לא שמתי לב ויצאו עוד מיליון כרטיסים אז אני לא בטוח כל כך...תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 8800GTS 320MB ואני מתכוון להחליף ספק.. ושמתי לב שלכרטיס (8800GTS 320MB) יש 2 חיבורים של ספק כח אז אני צריך לחבר את שניהם?? או שמספיק 1? זה ממש דחוף אם מישהו יכול לענות או בכלל הבין את השאלה (אני לא יודע אם זה שייך לפה או לפורום ספקים)
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
חברים אני בהתלבטות קשה בין שתי הכרטיסים האלה x1800xl יקר באיזה 150 שקל אבל השאלה הגדולה היא מי מבין שתיהם עדיף קראתי בהשוואה הזאת ש 7800 יש יתרון קל על ה 1800 http://www.bit-tech.net/hardware/2005/10/17/sapphire_radeon_x1800xl/1.html תעזרו לי להחליט ותעשו לי טובה בלי groupis לא של ati או nvidia תודה
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הנה תמונה::: מה אני יכול לעשות
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך AGP בסביבות ה600 (או פחות אפילו) שיוכל להריץ חדשים (ממש לא חייב על הגדרות גבוהות) פשוט בינתיים הFX5200 שלי מקרטע אפילו על הגדרות נמוכות. חשבתי על משהו בכיוון ה6600 אבל לא ראיתי 6600 בממשק AGP. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס טוב? ולשלוח גם קישור לחנות אם אפשר
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אחרי כמעט חודש וחצי סוף סוף סנונית ראשונה (מעבר לשמועות/תמונות מודלפות) מגיגהבייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4884#ov מעט תמוה לראות את התוספת היחסית מזערית לתדרים, בעיקר ביחס לתוספת שהצליחו לסחוט מהGHZ 780TI, אבל אני מניח שמספרים הם בסופו של דבר מספרים, ונאלץ לראות את התוצאות בשטח בשביל להחליט. עכשו רק נשאר לראות מתי יהיה זמין לרכישה ובאיזה הפרש מחיר מהרפרנס.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי לוח a7n של asus הלוח עם השבבים של ה-nforce... האמת שלא בדיוק הבנתי מה יותר טוב הלוח הזה מאשר זה של גירסת הvia אבל קניתי אותו בדיל טוב... אני רוצה לקנות כרטיס ראדון אבל אני פוחד שזה לא ינצל את הלוח טוב או שלא יתאים, אם יש לך את ההלוח והכרטיס או סתם דעה, אני פה מתלבט לתומי האמת שאני יותר עובד עצות כי אני צריך להחליט עד יום חמישי...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתכנן לקנות כרטיס 7790 שדובר כאן רבות. הבעיה שהמסך שלי הוא רק עם VGA בלבד (ובכרטיס DVI או HDMI). האם זו אכן בעיה? האם לקנות מתאם ב 5 ש"ח? האם לחבר ליציאת VGA מלוח האם ONBOAD ? האם הכרטיס נותן את הכח עיבוד שלו במשימות ובעצם זה לא משנה איפה מחברים המסך?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתחלתי במלאכת ההתקנה של WIN7 64B. לאחר הסיום (וכמובן WINDOWS UPDATE מלא לאורך כל התהליך) התקנתי את הדרייברים של לוח האם שלא היו מזוהים, עם הדיסק שקיבלתי. כעת רציתי לעדכן גם דרייברים לכרטיס המסך (למרות שב DEVICE MANAGER נראה שאין שום הערה על תקלת חומרה) וההודעה שאני מקבל היא שהחומרה המתאימה לא מחוברת. צרפתי עוד כמה תמונות להשלמת התמונה (אך שכחתי להודיע שהשומר מסך לא עובד כי הוא מודיע על בעייה כלשהיא שכרגע שהמחשב לא לידי אני לא זוכר). למען הסר ספק, המסך מחובר לכרטיס (GYGABYTE 7790) עם ממיר כי הוא VGA בלבד. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. SUMA Geforce4 Ti4200 64MB / SE - 1030/1200 שקל 2. Leadtek Geforce4 Ti4200 64MB DDR - 174$ 3. Gainward Geforce4 Ti4200 128MB DDR w/TV - 178$ 4. ATi Radeon 128MB DDR AGP Retail - 168$ מה אתם אומרים הכי כדאי לי?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני שואל ספציפיט לכרטיס הזה: GF4 4200, האם יהיה הבדל בצועים בין 128MB ל64MB ? אם כן אז בכמה :-\
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן החלטתי לשדרג את הכרטיס הכמעט-מת שלי לכרטיס חדש, וראיתי בפורום שאין יותר טוב מה-7600GS בתקציב של עד 700 שקל. הצצתי בכמה חנויות (פנדה ו-KSP) וראיתי שהכרטיסים מתומחרים בבערך 690 שקל (ב-KSP לאסוס). האם יש מקום יותר זול, עדיף באזור הצפון? איזו חברה מומלצת, אם לא אסוס (כמובן שעדיף כמה שיותר זול). תודה חבר'ה
-
- 64 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שהיה לי. אז השאלה שלי האם זה מחייב להתקין את הדיסק של המסך? [האם בכל מסך יש דרייבר שחייב להתקין או שזה לא מחייב?] מסך samsung sync master 997mb תודה לעונים..........
-
- 11 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש דרך לבדוק אם יש לי PCE I או AGP? כי אין לי מושג, ואני צריך את זה על מנת להחליט איזה כרטיס לקנות...
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-