עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שמתי את הסרטון רק כדי להמחיש. אך לצערי הבעיה מתקיימת גם על dishonored, sleeping dogs, וnfs the run. בעיקר רואים את הבעיה במשחקים שמתמשים בfrostbite 2. אני משתמש בגרסא 12.10 של ccc. האם כדאי להתחיל לדבר עם tms על מימוש אחריות? (המחשב בן חודש בערך) לצערי חוויתי גם את הבעיה עם מחשב ישן שהשתמש ב2600 פרו ואחר כך ב4850. תודה רבה, yonash53.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by blue wings,

שלום לכולם אז ככה יש לי מחשב ישן P3 בבית ואני רוצה לפרמט אותו ולשים עליו Win2000 כי את הXP הוא לא מריץ טוב אז ככה אני די תקוע כי אין לי את הדרייברים ואני לא יודע מה לעשות התקווה היחידה שהייתה לי הייתה האתר: www.voodoofiles.com אבל הוא כבר מלא זמן "תחת שיפוצים" מה עושים? :s05:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן , תמיד אני רואה שאנשים מסתירים לוחיות של רכבים בפוטושופ בצורה כזאת : http://pic.hevre.co.il/Files/300B00A5CFBD421094720017BF93783B/norm_5D554210A6554362BEF75AE10FFF11BE.JPG איך עושים את זה? תודה! ( נ.ב יש לי פוטושופ 6 ME )

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, הכרטיס בן חמישה חודשים ולא עבר OC אף פעם. המפרט: INTEL P4 2.66 ASUS P4S8X-X TWINMOS 2G 400MHZ (2*512+1*1 HEC WIN420W GAINWARD GEFORCE 6800GS 256MB AGP אם חסרים נתונים אני אוסיף. בהתחלה הכרטיס היה עובד מצויין ו- BF2 היה רץ חלק על הגדרות בינוניות-גבוהות (המשחק היחידי שאני משחק בעל דרישות גבוהות). בבדיקת טמפרטורות הכרטיס היה ב40-45 מעלות במנוחה ו- 70-75 מעלות במאמץ. לפני שבוע וחצי המשחק התחיל לגמגם ( התמונה היתה קופאת לרגע ושוב ממשיכה). הורדתי את ההגדרות למינימום והמשחק רץ כמו שצריך. כעבור כמה ימים (שבהם שיחקתי הרבה) הבעיה חזרה על עצמה (בהגדרות הכי נמוכות) ובנוסף התחילו להופיע ארטיפקטים (צורות שחורות במקום הרים או שמים וכו). עדכנתי את הדרייברים ל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי רציתי לדעת מה ההבדל בין כרטיס של חברה כמו GIGABYTE שמבוסס על ה RADEON 9550 לבין כרטיס של חברת ATI שהיא יצרנית השבב? האם כדאי להעדיף את הכרטיס של ATI או שזה לא משנה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אז ככה .. המחשב שלי זה - P4 @1700 256MB RD-RAM Win2K Geforce 2 MX 400 הדרייברים הכי עדכניים .. DirectX 9 פירמטתי לא מזמן ככה שהמחשב עוד נקי יחסית .. הרצתי את 3DMARK וקיבלתי רק 1407!!!!! :Nsnail: לא רצה שום תוכנה ברקע שיכלה להאיט את הביצועים.. עשיתי השוואה באתר ואני רואה אנשים עם מחשב כמעט בדיוק כמו שלי שמוציאים אפילו 3000+ !! ורוב הציונים הם לפחות 2000+! איך זה יכול להיות שאני מקבל כזה ציון נמוך..? ??? ול עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם.. לפני מס' חודשים קניתי כרטיס 5870 יד שניה אבל חדש מאד יחסית. החלפתי 4750 ישנים שהתחילו לעשות בעיות בנוסף שידרגתי את המחשב עם זיכרון של 2GB נוספים לסה"כ 6GB (לא יודע אוליי זה גם רלוונטי) בכל מיקרה המחשב תיפקד יותר טוב אבל התחילו להופיע פיקסלים, ריבועים גדולים ואף שטחים שלמים וגדולים על המסך שהחלו להבהב בכל החלונות והתוכנות (דפדפן, מדיה פלייר, משחקים וכו') ולגרום למריחה של התוכן.. הם תמיד מופיעים באותם המקומות וגם כתב וטקסט החלו להופיע מושחרים (ראו תמונה לדוגמה). מניסוי וטעיה אפשר היה לתקן את זה זמנית ע"י הריגת פרוסס של ה svchost.exe שתפס הרבה זיכרון יחסית.. אבל זה מהר מאד חוזר -עד שיש צורך לרסטרט את המחשב. עדכנתי את הדרייברס של קטליסט לגירסה העדכנית ביותר …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי חברה, הנה לינק למפרט שלי: http://i.imgur.com/45F1p.jpg אני מעוניין לשדרג לו את הכרטיס מסך לכרטיס שיריץ לי משחקים על רמת הגרפיקה הכי גבוהה. נכון לעכשיו יש לי את הכרטיס ATI 4890 והוא כבר לא עומד בדרישות. אני אקנה את הכרטיס בארה"ב ככה שאין הגבלה של מחיר. אשמח להצעות. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך של gigabyte gtx 680 oc אני מעוניין להוסיף עוד כרטיס מסך על מנת לשפר את הביצועים האם כדאי ובכמה אחוזים זה ישפר לי את הביצועים? ברשותי מעבד core i7 3770k לוח אם asus rampage v extreme ספק כח corsair ax 1200i זיכרונות g.skill 32 gb 1600mhz קירור noctua d14

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Ben_G,

שלום , בעיה מוזרה יש לי X800 XL ואני משחק BATTLEFIELD2 אחרי איזה שעה שעתיים של מסך המסך נכבה לי ורק REBOOT מחזיר את המסך לחיים מה יכולה להיות הבעיה ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Dor Cohen,

תקציב: 1100 מפרט: i7 6700 660 gtx 16 gb ne550m antec 550w משחקים: gta v fifa 17 הסאות' פארק החדש חשבתי על http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-3798&lang=heb&cart=147251765517865756 הבעיה היא ה3GB, עד כמה זה קריטי לדעתכם? או ללכת על RX 470 4gb?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by biggie,

ה8800GT נדפק אז אני מעונין במחליף ראוי שווה ערך למה שהיה בתקופתו לכרטיס בימינו. המפרט הוא: מעבד דואל E6550, לוח ג'יגהבייט EP43-UD3L, וספק צ'יפטק GPS-550.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בשביל Starcraft 2 יש לי מעבד E6550 שתי ליבות 2.33 Ghz ולא סגור לגבי ספק כוח נדמה לי 400W חבר שלי המליץ לי לקנות את ה HD 5450 אבל אני חושב שאולי כדאי להשקיע עוד קצת כסף ולקנות משהו יותר טוב האם המערכת שלי תוכל לנצל כרטיס יותר טוב? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by eyalron,

האם ההבדלים ביכולות של כרטיס מסך הרקולס 9700 לכרטיס בגרסת הפרו משמעותיים? האם ההבדלים שווים את 300 ש"ח ההפרש?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by YoShow,

שלום דבר ראשון, לפי מה שראיתי במחירים שלכם במפרטים, הכרטיס מסך (שהזכרתי בכותרת) עולה 2250 ש"ח. אך לדעתי עדיף לחסוך 300 שקל ולקנות את אותו כרטיס מהקישור הנ"ל: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6785&CatCode=122 יכול להיות שאני טועה ואולי זה לא בדיוק אותו כרטיס. דבר שני: מה לדעתכם יותר ישרוד ופחות ישפיע על איכות של משחקים? כאילו אילו רכיבים לא יהיה צורך לשדרג בעוד נגיד 3 שנים כדי שמשחק יעבוד באיכות טובה? אני מבין שכרטיס מסך כן נאלץ לשדרג אבל זה מעצבן שכל מי שקונה מחשב יוצא בסופו של דבר פרייאר. דבר שלישי: כמה זמן לדעתכם ישרוד כרטיס המסך שבכותרת? (X800XL).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by coco,

יש לי את ה Radeon 9700pro של Sapphire . (8rda+ ו- xp 2400+, winbond 256 3200 התקנתי freelancer ו- C&C generals ובשנייהם יש בעיות חמואות של יציבות. באמצע המשחק המחשב נתקע ומאתחל, או סתם כותב הודעה של General protection error, או critical error, וברוב המקרים כתוב בהודעות שגיאה משהו עם 9700. יש לי ati catalyst 3.2 (הכי חדש) וnforce 2.13( הכי חדש) . זה בטוח לא בעיה של חום. יש לי vantec areo flow, והטמפ' לא עוברת את ה 46 מעלות בזמן מאמץ (ישר אחרי שהמחשב מאתחל מהתקיעה אני רואה שהטמפ' לא גבוה). יש לי גם את הבעיות האלה ב SPLINTER CELL ו-, UNREAL2 , harbinger, vietnam: line of sight אם מישהו נתקל גם בבעיות האלו אז שיגיד לי...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by turtleman,

לאלבטרון יש קירור סטוק רגיל וללידטק יש את הקירור שלהפ שנראה לי בהתחלה מצויין עד שהסתכלתי על כמה ביקורות. ראיתי ביקורות של הלידטק שאומרות, למרות מה ששמעתי פה, שהקירור שלו קצת פחות טוב מהקירור סטוק הרגיל (אבל קצת יותר שקט). הבאנדל של הלידטק עדיף על האלבטרון. בכלליות מה עדיף? (בבקשה אל תגידו פשוט איזה אלא תפרטו למה מה שאמרתם עדיף ותבססו את זה על משהו ולא סתם על איזה שמועה ששמעתם)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by andrei21,

מה לדעתכם הסיבה האמיתית לכך שכרטיסי AMD יותר זולים מNVIDIA

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ההוגה,

אני לפני קניית מחשב חדש, וחשובה לי מאוד יציאת TV איכותית (לא מסוג S-video כי לא רואים טוב בחיבור הזה, אני צריך חיבור בננה רגיל צהוב כזה) קראתי את נושא ההמלצות שלכם ורציתי ללכת על כרטיס מסוג ATi Radeon HD4350 Silent LP, שלפי המלצותיכם הוא המתאים לי ביותר למערכת קולנוע ביתי, וגם לתקציב. אבל לא הצלחתי למצוא כרטיס עם TV-OUT, וגם בכרטיסים מתקדמים יותר אין. אני זוכר שלפני כמה שנים זה היה סטנדרט בכל כרטיס, היום זה נעלם? אשמח לקבל המלצה לכרטיס מתאים עבורי, עם TV-OUT, עד תקציב 250 ש"ח - לצפיה בסרטי DVD ותמיכה ב-FHD (בלי משחקים)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום , בעקרון אני לא משחק הרבה , ואם כן אז ברזולציה נמוכה יחסית (מסך 20 ומטה). אבל בכל זאת אני רוצה שיהיה לי כרטיס שיפעיל כל משחק בהגדרות טובות + , גם בעוד שנה ויותר. הדבר היותר קריטי זה השקט - צריך כרטיס שיהיה שקט (בעת עבודות מחשב רגילות , לא משחקים). חשבתי על: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9284 - GTX 650TI 850 ש"ח או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9240 - HD7850 980 ש"ח או GTX 660 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8986 1230 ש"ח אשמח לעזרה תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by free_me_0,

-

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כי של ATI עולה 1113 שקל ויש יותר זיכרון ושל GIGABYTE עולה אותו דבר ויש פחות זיכרון!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by lipa,

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=999 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by אוריאל 248,

שלום לחברי הפורום. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך ה-GIGABYTE R9 290 WINDFORCE x3 או ה-gigabyte gtx 780 windforce x3 אשמח לקבל את עזרתכם, ואולי אם יש לכם המלצות למותגים אחרים של הכרטיסים האלה אשמח לשמוע את חוות דעתכם תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MIKI23,

[table][tr][td][/td][td][/td] [/tr] [tr] [td][/td][td]שלום מחפש כרטיס מסך למחשב לצפיה בסרטים ו משחקים חדשים המחשב מחובר למסך "46 פיליפס 7007 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=824389 כרגע יש לי כרטיס קצת ישן GTX260 שכבר נחלש ואין לו יציאה HDMI1.4 הכרטיסים שבאים בחשבון בתקציב הם : 660 GTX רגיל , אולי TI 7870 7950 7950 השאלה מה עדיף ATI או GFORCE לצרכים שלי אין לי סטרימר כרגע ואני רואה הכל דרך המחשב מה שסמתי לב שאם אני מחבר ד.קשיח חיצוני לUSB של המסך התמונה הרבה יותר טובה וחלקה מהמחשב ניסיתי מחשב אחר עם 6970 ועדיין התמונה דרך USB יותר טובה[/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים