עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הוא 6600GT ל PCI-E. שיעבוד עם צ'יפ ASUS 915P בסוקט 478 והאם העובדה שיש לו VIVO לא מכבידה עליו? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nore0,

אני תמיד שומע את המושג הזה מה זה אומר ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, לדעתי הגיע הזמן לשדרג את המחשב הנוכחי, לדעתי הדבר היחיד שאני אצטרך לשדרג הוא כרטיס המסך. אני יחסית משחק לעיתים רחוקות אבל כשאני משחק אז אני משחק במשחקים חדשים שיוצאים על רזולוציה גבוהה. המסך שלי הוא 22 אינץ' של סמסונג T220 הרזולוציה היא 1050*1680 המפרט הנוכחי שלי: מארז: AURORA 570 GIGABYTE ספק כוח: CROSAIR 450W קירור: F3 של זלמן 120מ"מ לוח אם: P35-DS35L GIGABYTE קירור למעבד: TYPHOON VX THERMALTAKE זיכרון: 4 קיטים של גי'גה DDR2 -כל הסלוטים תפוסים כרטיס מסך: 8800 GT PCX 512 MB וזהו בגדול... מה דעתכם צריכים להחליף? בנוגע לספק, לא הייתי רוצה להחליף אבל אם יהיה צורך אז.. בבקשה בנוגע לכרטיס מסך חשוב שתיהיה יציאה של HDMI ואני דיי חובב את NVIDIA אז רצוי מהחברה הזאת.. תוד …

4. Started by amir.o,

רציתי לדעת אם לכרטיס זה-gf 4 ti4200 של חברת galaxy יש יציאה לטלוויזיה -כלומר אם אפשר לראות טלוויזיה במחשב ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בשביל Starcraft 2 יש לי מעבד E6550 שתי ליבות 2.33 Ghz ולא סגור לגבי ספק כוח נדמה לי 400W חבר שלי המליץ לי לקנות את ה HD 5450 אבל אני חושב שאולי כדאי להשקיע עוד קצת כסף ולקנות משהו יותר טוב האם המערכת שלי תוכל לנצל כרטיס יותר טוב? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ה9800GT שלי הגיע ללא המתאם/כבל לחיבור SPDIF מלוח האם לכרטיס (אבל יש מקום לחיבור) ואני צריך חיבור HDMI בהתחלה חשבתי להחליף ל240GT שמגיע עם HDMI (וכרטיס קול מובנה) אבל במחשבה שניה, גם להוסיף 200 ש"ח (פחות או יותר) וגם לקבל כרטיס פחות חזק? אני מבין שמדובר במתאם יחודי (כמו שהיה בעבר בכרטיסי ATI) ולא במשהו סטנדרטי השאלה היא איפה משיגים כבל ומתאם כאלו (עדיף בארץ אבל אם קיים מקום בחו"ל שעושה משלוחים גם טוב) או לחילופין, אם למישהו יש כאלו ספייר אני אשמח לקנות ממנו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום שאני מעדכן כרטיס מסך נהיה לי המסך שחור וכתוצאה מזה יש לי הגבלת רוזולוציה כמו בתמונה מה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Dan1919,

שלום לכולם, חבר שלי מתלבט בין הכרטיסים הבאים: X1800GTO 256MB X1800XT 256MB הראשון עולה 1200 והשני 1600. האם ההבדל בביצועים שווה תתוספת של 400 שקל? בתודה מראש,דן.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by evman007,

הוא שווה 400 שקל? הוא יותר טוב מ9550 128 ביט?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. : LEADTEK nVIDIA GEFORCE PX7600GS 256MB PCI-EX http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV154&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he# : PALIT nVIDIA GEFORCE 7600GS 256MB PCI-EX http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28500&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Pavlik,

שלום,יש לי כרטיס מסך ישן- Radeon 9600 Pro ופתאום כשהדלקתי את המחשב לפני יומיים,ראיתי שכל התצוגה השתבשה ואין לי מושג למה זה קרה כי לא נגעתי בשום דבר לאחרונה... -למישהו יש רעיון? תודה מראש וחג שמח. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה חשבתי ורצתיתי לדעת עם זה אפשר שאני ירכיב בעצמי כרטיס מסך?? ועם כן זה שווה את היצור?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אוקי אז ככה אני ממש לא בעניינים ודוד שלי בא מח"ול אז הוא שאל אותי אם יש משהו למחשב שאני צריך ואני רוצה כרטיס מסך שיהיה לו גם יציאת HDMI שאני יראה יותר טוב שאני מחבר לטלוויזיה [אני חושב לפחות שזה מה שיפתור את זה תגידו לי אם אני טועה יש לי פלזמה 40 אינ'ץ] אז בעקרון המפרט שלי הוא זה Intel Core 2 Quad Q6600 2GB RAN DDR2 ENERMAX LIBERTY 500W gigabyte P35-DS3L ואלה הדברים החשובים נראה לי אז מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לשים על המחשב?בעקרון אין לי תקציב מוגדר אז בבקשה תביאו לי כמה אופציות מהיקר לזול שאם יהיה לו יותר מידי יקר יהיה לאן לרדת תודה לעוזרים ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by zerocool15,

הנה אנו חשים לקנות כרטיס מסך חדש וטוב. המשחקים של היום שחשבנו שהם יהיו תואמים לכרטיס המסך הם כבר העבר. כיום בשוק המשחקים הופכים תהליך של שינוי, בעבר היינו יכולים לשחק עם כ.מסך מעולה וזיכרון גבוה עם משחקים שאפילו לא מתקרבים לרמה של הכרטיס. אבל כיום כמו משחקים באטלפילד 2 או ניד פור ספיד mostwanted, כבר דורשים וידרשו 128 זיכרון. עכשיו ברגע זה כשמחק באטלפילד 2 יצא הוא דורש 128 זיכרון של כרטיס ו512 של זיכרון מערכת אז מה יהיה?? אין לנו כסף לכרטיסים חזקים עם כמות זיכרון של 256... המשחקים עושים דרכם מאוד טוב, מעלים דרישות מערכת אבל המחירים לא יורדים. תגובות בבקשה. Deom System Requirements Windows XP (32-bit) with Admin rights 1.7 GHz Pentium 4 / Athlon XP or greater 512 MB or m…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אז ה 88GT עשה את שלו ואני מחפש כ.מסך חדש מפרט AMD Athlon II X3 440 GA-MA78LMT-US2H 2GB X 2 DDR3 1333MHz SeaSonic 520W Dell U2311H 23 Inch מחפש כרטיס לגיימינג בינוני. אין העדפה לחברה, עד 700 ש"ח... תודה 8)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. חברים יקרים קיבלתי הצעת מחיר של חנות מרוחקת שרק שם מצאתי את הכרטיס Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 UltraDurable אני שוקל לקנות כנראה ממה שקרוב אליי לבית ולכן אני מחפש משהו שווי יכולות שksp או ivorry מציעים אשמח לעזרה תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=137 שתפו אם הבחנתם בשיפור כלשהו במשחקים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by bareli,

מישהו יודע היכן מתקנים מסכים במחיר סביר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Shay154,

שלום , מה הוא הטמפ' של כרטיס המסך GTX 660 TI במאמץ (מכיוון שבמאמץ הכרטיס מסך שלי +המעבד כשאני משחק BF3 הם על 70~80 מעלות )

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Sol@rWind,

אז ככה, אני רוצה לקנות את הכרטיס ורציתי לדעת ממקור ראשון איך הדרייברים, איך האיכות תמונה, אם משהוא משתמש בשני מסכים במקביל ואם זה עובד כמו שצריך. אני פשוט זוכר שהיו אנשים שצעקו שהדרייברים מזוויעים ויש באגים רציניים במשחקים, אז לפני שאני זורק 2000 ש"ח .... מישהוא ? דרך אגב, איך הכרטיס של GIGABYTE ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. איך בדיוק מפעילים את כל העסק ? באיזה תוכנה (שניתנת להורדה ?) אפשר לחבר את זה לווידאו ככה סתם בחיבור שאמור להכנס לטלוויזיה ? באיזה תדר השידור פועל ...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yossi555555,

שלום יש לי כרגע GFORCE 210 כרטיס חלש יחסית בעתיד אני מתכוון לעבור ל HD6850 משחק בעיקר FPS השאלה שלי היא כזאת: הבנתי שלמעבד שלי יש יכולות גרפיות לא רעות בכלל INTEL I3 2120 אתמול בערב קראתי על התוכנה virtu mvp באתר והבנתי שהיא משפרת איכות גם למי שיש לו כרטיס פשוט על ידי שימיש בליבה הגראפית שיש במעבד אז ככה יש לי שתי בעיות א.התוכנה דורשת דריברים מותקנים של של אינטל לא הצלחתי להוריד אותם כל מה שהורדתי כשאני מתקין זה אומר שאין לי את הרמה שצריך לדריבר הקיים האם צריך להסיר את הדריברים הקיימים של הכרטיס ורק אז? ב. האם בכלל הבנתי נכון את כל הסיפור או שפשוט עדיף לרדת ולחכות לכרטיס הבא?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני יודע שהמבחר הוא לא גדול במיוחד . אבל בכל זאת אני זקוק לקצת עזרה בקשר לכרטיס הכי מתאים לתקציב הנ"ל. מה שאני הצלחתי למצוא בתקציב , בין עם זה יד שניה או לא אלו הכרטיסים שמצאתי. Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR DVI TV-Out Retail VideoCard NIS 456.90 Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard Full DX 8.1 Support, Potential clock 310Mhz (620Mhz DDR) NIS 477.46 Gigabyte GeForce FX 5200 128MB DDR TV-Out Retail Video Card NIS 394.07 ויש גם g-force ti 4200 64 mg . אני אישית חושב שהfx הוא הכי חזק מבין כולם מכיוון שהמהירות שעון שלו היא יחסית גבוהה. למרות שלא הבנתי מה הם כתבו באתר לגבי ה9000 פרו. באתר של www.pchardware.co.il יכול להיות שהמהירות שלו היא מה שהם או…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Seasonic,

שמעתי שיצאו כרטיסי מסך חדשים. אז יש מצב שאני יחכה עם המחשב החדש. אשמח לקבל הסבר עליהם.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני רוצה להוריד דרייברים חדשים למסך שלי, כי חבר שלי הוריד וזה נתן לו עוד אופציות ב-refresh rate ולי יש מסך יותר טוב משלו של L.G אז אולי תוכלו לתת לי אתר או משהו להוריד דרייברים מסך. מי שייתן תודה רבה ומי שלא תודה רבה גם. ביי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים