עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום חברים , השאלה שבכותרת . שאר המפרט : מעבד i5 ו-4 ג'יגה זכרון ו-ספק כוח 550 WAT איכותי . מסך : LCD 19 אינץ' רזולוציה 1280X1024 וגם מסך LCD טלוויזיה 32 אינץ . תודה לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Dexdpd,

באתר של TMS&FOX ראיתי שתי גרסאות שאני מעוניין בהן של ה-4890, גרסת הטוקסיק שיש לה אוברקלוק מכובד וגרסת השני ג'יגה. מה יותר משתלם וחזק ולמה? תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Obi-Wan,

קניתי היום את ה-8800GT של GAINWARD, יש לי מסך CRT ומשום מה כשאני מחבר את הכרטיס עם המתאם לא רואים שום דבר על המסך... למישהו יש רעיון??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. NVIDIA מציתה את הדמיון של חובבי החומרה במחשבים ניידים עם דגם Quadro RTX 6000 חדש ועוצמתי ביותר. יש תקווה גם לגרסת גיימינג בהמשך? לכתבה

5. שלום, אני מעצב גרפי, ומתעסק בעיקר עם עבודות בתחום האינטרנט. שבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב מק מיני ולחבר אותו למסך LCD 37" אני מתלבט האם לקנות איתו מסך רגיל וגדול של מחשב, או מסך טלוויזה ולחבר עם S-video זה המחשב שאני מתכנן לקנות http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=58&products_id=614 ומסך עוד לא סגור עליו אבל כנראה משהו טוב בערך 4000 שקל. של גראונדינג או משהו, השאלה שלי היא: איזה מסך אמור להציג לי את הגופנים בצורה גבוהה, וגם את הצבעים באיכות גבוהה, מכיוון שאני גרפיקאי תנו לי הצעות, האם משתלם לקנות מסך גדול או שמא, לקנות מסך מחשב רגיל.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nec_000,

.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by free_me_0,

-

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קניתי אתמול את הכרטיס, ובחיבור שני מסכים כל פעם שאני עובר ממסך למסך יש לי ריצודים שחורים על שני המסכים. לפני זה הם עבדו עם ה 8800GTS לא שיניתי חיבורים לא כלום. מה יכול להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כי של ATI עולה 1113 שקל ויש יותר זיכרון ושל GIGABYTE עולה אותו דבר ויש פחות זיכרון!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. חברים יקרים קיבלתי הצעת מחיר של חנות מרוחקת שרק שם מצאתי את הכרטיס Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 UltraDurable אני שוקל לקנות כנראה ממה שקרוב אליי לבית ולכן אני מחפש משהו שווי יכולות שksp או ivorry מציעים אשמח לעזרה תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by game kILLer,

איפה בארץ אפשר לקנות את הכרטיס(לא משנה החברה ATI HERC GIGA) בפחות מ 1300ש"ח תודה צרפו לינקים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Sol@rWind,

אז ככה, אני רוצה לקנות את הכרטיס ורציתי לדעת ממקור ראשון איך הדרייברים, איך האיכות תמונה, אם משהוא משתמש בשני מסכים במקביל ואם זה עובד כמו שצריך. אני פשוט זוכר שהיו אנשים שצעקו שהדרייברים מזוויעים ויש באגים רציניים במשחקים, אז לפני שאני זורק 2000 ש"ח .... מישהוא ? דרך אגב, איך הכרטיס של GIGABYTE ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מעיוניין לדעת אם ההסבר הזה על-Vertex Shader הוא נכון, והאם אפשר להוסיף לו מידע נוסף. שאלה: מה זה Vertex Shader תשובה: Vertex Shader זה בעצם הקודקודים, של הפינות של אותם משולשים, שכל עצם תלת-ממדי עשוי מהם. למעשה הקודקודים האלו הם החומר הווירטואלי עצמו, שעצם תלת-ממדי מורכב ממנו. כשמנוע המשחק מעביר אובייקט של תמונה, למעבד הגרפי של כרטיס המסך, הוא למעשה שולח את כל הקודקודים של העצם הזה. כל קודקוד נושא עימו הרבה מידע: ראשית הקורדינטות התלת-ממדיות: X, Y, Z ו-W. בנוסף ישנו הצבע שמנוסח לעיתים קרובות בצורה של פיזור, כמו גם צבעי קשת. המידע בקשר לצבעים מקודד בפורמט: RBGA הפשוט, עבור ה-אדום, ירוק, כחול ו-אלפא. בנוסף יש קורדינטות של מירקם: S, T, R ו-Q, שמייצגות את המרקם ואת …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. geforce 7800 256mb GS או הכרטיס geforce 7600 256mb gt

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אותה חברה אותו כרטיס , לא מבין מה ההבדל, בארץ מוכרים את שניהם : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3283#ov http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3228#ov תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Doron.C,

רציתי לדעת אם המערכת שלי הנ"ל ( יש בפרופיל ) תוכל להחזיק מערכת SLI של שני 650 TI boost

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

שלום, ברצוני להכנס לעולם התלת מימד, לבנות דגמים, סרטונים ואולי גם מנועים גרפיים בסופו של דבר. משהוא יכול להסביר לי מי מספק כאלו שיעורים ובכלל מה אני צריך לדעת בשבל זה? תודה. יאיר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by LiranUdi,

יש לי כ.מסך nVIDIA Geforce 9400gt 1gb אין לי קירור לכ.מסך כשאני משחק הטמפ' מגיע עד ל85C / 185F [בערך] זה יכול לסכן את הכ.מסך / מחשב בנזק? אשמח אם תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אחרי ת'רד ארוך לגבי החלטה על GTX260 מול HD4870, כעת שגם עלה המחיר של HD4870 המשתלם שהיה בTMSFOX ההחלטה שלי הייתה ברורה. כעת יש לי התלבטות קטנה ואחרונה ;D יש לי אפשרות לקנות את הGTX260 GOLDEN SAMPLE המהולל של GAINWARD, ב999 שקלים עם 216SP, אוברקלוק מהחנות וקירור איכותי או לקנות את GTX260 FREEZER X2 של INNO3D עם קירור הDHT המאסיבי, ב826 שקלים עם 192SP, ללא OC וקירור איכותי לא פחות מזה של GW. בהתחשבות בפוטנציאל אוברקלוק וביחס עלות/תועלת, איזה מבין הכרטיסים משתלם יותר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by arik100,

שלום , יש לי מעבד E6750 זכרון 2GB כרטיס מסך 4670 של ASUS אני משחק STARCTAFT II על ULTRA-HIGH וזה מקרטע , מאוד איטי , הורדתי את ההגדרות ל HIGH , ופתאום המחשב כבה , לא ניסיתי עוד פעם , כנראה בגלל זה מסך 22 רז' 1680:1050 , איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? תקציב בעקרון עד 700 , אבל יותר לכיוון 400-500 , אני מעונין שיסחוב את המשחק הזה במקסימום , לא משחק FPS וכאלה תודה מראש

21. Started by eyal123,

שלום לכולם אבקש המלצות לכרטיסי מסך טובים + מחירים (שם + דגם) למטרות הבאות (כולם יחד) : 1. משחקים של הילד 2. העברת סרטי וידאו למחשב (ממקלטות) והפיכתם לסרטי CD תודה מראש אייל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום רב, לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל- אין לי צורך בגיימינג אלא בצפיית סרטי HD וכן מסמכים, מוזיקה והרבה אינטרנט. במצב הנוכחי על לוח האם שלי יש כ.מסך מובנה, Radeon 4200HD. האם לאחר שאשים את כ.המסך החדש בסלוט המתאים, אני צריך לעשות משהו? האם המחשב יזהה שהוא לא צריך לקרוא מהכ.מסך האונבורד אלא מהחדש, או שמא יש לבצע פעולה כלשהי על מנת שיבין? תודה מראש, עידן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Dor Cohen,

תקציב: 1100 מפרט: i7 6700 660 gtx 16 gb ne550m antec 550w משחקים: gta v fifa 17 הסאות' פארק החדש חשבתי על http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-3798&lang=heb&cart=147251765517865756 הבעיה היא ה3GB, עד כמה זה קריטי לדעתכם? או ללכת על RX 470 4gb?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. היי, אני בשלבי בניית המחשב שלי או ליתר דיוק מכונת המשחקים שלי רציתי לדעת אם יש לכם דגמי כרטיסי מסך מומלצים אני חושב על משהו באזור ה-gforce4ti4200-4600 כמובן כפונקציה למחיר, או אולי להשתולל אפילו וללכת על ה- radeon 9700 pro הנקודה היא שלמיטב ידיעתי המחירים באזור המזרח הרחוק - הונג קונג הם כ- 50% מבארץ האם מישהו יודע אם זה מדויק? ובאמת האם יש טעם לחכות לכרטיס עם 256mb זיכרון נכון להיום הכרטיסים עם ה- 64 הם מעשית מהירים יותר מאלה אם ה-128 (שמים עליהם זיכרון מהיר יותר בד"כ פחות מ-4 ננו, ועל ה-128 באזור ה-5) אז בטח בכרטיס עם 256 ישימו זכרון איטי יותר? אני אשמח אם מישהו יענה לי על זה תודה חן

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by kobiperez,

שלום, קניתי מחשב חדש לאח שלי עם כרטיס מסך און בורד ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר את הכרטיס מסך הישן (9700pro) על ההתקן החדש PCI-E. לוח אם של המחשב החדש: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים