כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את כל המשחקים המודרניים כרגע + עם קצת פרספקטיבה לעתיד, סביבות ה1500 ש"ח עם סטיות לפה ושם. האם הדרישה מוגזמת מדי? ומה עומד פחות או יותר בדרישות? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
סתם טלויזיה מונפצת של infinity .. מחוברת בכבל DVI-VGA למחשב כרטיס מסך 9600 GT כשהיא הייתה מחוברת ב-SVIDEO לא היו בעיות. מאז שחיברתי את הכבל החדש, המחשב נתקע מדי פעם בלי קשר לכלום.. הוא יכול לפעול יומיים בלי כלום או לההיתקע 4 פעמים בשעה. הוא נתקע ככה בלי מסך כחול. סתם ככה וצריך לעשות ריסט דרייברים מעודכנים.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יחסית חדש פו וממש היתרשמתי מהפורומים אז קודם כל "שפו" אני רוצה ליקנות כרטיס מסך כבר חצי שנה ולבסוף שני המיתמודדים האחרונים הם ה-GTX260 216 של GAINWARD ו- ATI RADEON 4870 1GB (שהוא יד שניה ). מאוד אשמח לשמוע דעות ביקורות שלכם לגבי הכרטיסים האלה ( כולל הבדלים טכנים ) תודה רבה ושבת שלום
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רבותי, אני מתכנן רכישת מחשב חדש, ובכלל זה כמובן כרטיס מסך. כפי שציינתי בכותרת, אני לא משתמש במחשב למשחקים. מה שכן דרוש הוא- 1) שקט מוחלט 2) התאמה לצפייה בסרטים באיכות טובה 3) חיבורים לטלוויזיה, LCD וכו' 4) התאמה לעבודות Photoshop 5) תמיכה במסך LCD בגודל 24" (כרגע- אולי יותר בעתיד) (אני לא יודע אם סעיפים 4 ו-5 רלוונטיים לבחירת כרטיס מסך) הציעו לי במסגרת מפרט כללי שביקשתי כרטיס GIGABYTE 9600GT 1GB DDR3 256BIT. מהמעט שידוע לי על כרטיסי מסך זה נראה לי מוגזם. מה דעתכם? אשמח לשמוע הצעות לסוג הכרטיס שעלי לבקש או לכרטיסים ספציפיים שיתאימו.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה : SPARKLE GeForce GTS250 1GB DDR3 PCI-E+HDMI אני מחפש בתווח מכירים הזה זה עולה בערך 800~900 שקל עכשיו מה אתם אומרים שווה את הכסף למשחקים לא כבדים במיוחד כמו CRYSIS PES FIFA NEED FOR SPEED או שצריך משהו הרבה יותר טוב.. עריכה: אז ככה החלקים שיש לי הם: לוח אם Asus P5QC מעבד E8400 כרטיס מסך GEFORCE 8500GT כן אני ידע שהו חלש בגלל זה ראני מתיעץ זכרונות 2G KiNGSTONE 800 mhz HDD 2XWD 320GB מסך: LG 19 LCD 2ms ספק כוח: 500WATT לא ממש יודעת את החברה תקציב עד כ 900 תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
חשבתי על כרטיס חדש בזמן האחרון רציתי לדעת האם כדאי להחליף ועד כמה זה ישפיע המפרט הנוכחי שלי הוא E6300 ABIT IL9Pro SeaSonic 400W Twintech 8800GT 512MB Heatpipe חשבתי על 4770 החדש, הוא יותר טוב מהרכטיס שלי? יסחוט עוד במשחקים? יהיה צוואר בקבוק? חשבתי אולי על OC קטנטן כדי לייצב את העסק כדאיי?
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע MSI 8800GTS640MB שמתחמם יותר מידי (90 מעלות) אני שוקל להחליף אותו בHD4770 החדש יש מסך DELL 24 Q6600 2GB OCZ1066 OCZ 600W מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כמו 4870 + 2 , 295 gtx וכדומה , או יתקרב לה 280 gtx ?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן מטרת הכרטיס: סרטים ברזולוציה גבוהה בעיקר . GAMING מעט (WOW וכאלה...) יש לי מסך ''SAMSUNG 23 מה דעתו של הפורום על הכרטיס הנ"ל בשילוב עם הפלטפורמה הבאה: Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - TRAY INTEL SKYBERG DP45SG (P45) - DDR3 - LAN 1000 - ATX 2GB SAMSUNG DDR 3 - 1333 - SAMSUNG Original ספק -עוד לא החלטתי אם יש המלצה לכרטיס אחר לשילוב הזה, אשמח מאוד גם כן
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שכולכם יודעים לכל אחד יש את החבר המטומטמם שאוהב להתווכח אז הדיון הזה נפתח עבור שהחבר הלא חכם במיוחד החליט להתווכח ולהתערב איתי. הוא קנה לפטופ עם כרטיס מסך 8600GS 512MB. ואני במחשב שלי יש HD4850 512MB הוא טען בכל האמצעים הכשרים שהכרטיס שלו עולה על שלי בכל הפרמטרים. הוא כל כך התווכח עד שהוא רצה להתערב, לכן אני פונה אליכם בשביל העניין רק להסביר לו את הפער בין הכרטיסי מסך , ואם יש לינקים שיראה איפה הניקוד של הכרטיס מסך 4850 , ואיפה שלו.. תודה רבה חבר'ה. מחכה לתשובות יפות עבור החבר המטומטם. בסוף הוא יקבל את הלינק לכאן ויוכח על טמטומו
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD 4550 של Sapphire עם יציאת DVI ויציאת HDMI. כרגע מותקן Catalyst 9.3 מעל Win XP Pro SP3 וגם מעל Vista Ultimate SP1. המחשב משמש לעבודה רגילה + סרטים, ולכן מחובר למוניטור ברזולוציה 1600x1200 ולפלזמה ברזולוציה 1360x768. בתחילה, בגלל מגבלת כבלים שהיו ברשותי, חיברתי את יציאת ה HDMI למוניטור ואת יציאת ה DVI לפלזמה ללא בעיות מיוחדות. כעת, לאחר שרכשתי כבל HDMI ארוך לצורך חיבור הפלזמה, הפכתי את החיבורים אבל העסק מקרטע מאחר שאני לא מצליח בשום צורה לקנפג את יציאת ה HDMI להוציא רזולוציה NR עבור הפלזמה של 1360x768. הכי קרוב שהגעתי זה 720p, גם ב XP וגם ב Vista. ניסיתי להוסיף רזולוציה לא סטנדרטית דרך ה registry (לפי חיפוש בגוגל), כמו גם לקנפג באמצעות Powerstrip אבל ללא …
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר שאלתי פה שאלות בעבר בעניין הCF וכן דניס תודה אני יודע שזה לא משתלם ו 260GTX הכי טוב בעולם למשתמשי הפורום אבל.... בכול זאת מה עדיף/חזק יותר ? הייתי רגע לפני קנייה של כרטיס נוסף ועצרתי לחשוב עם לא יהיה עדיף למכור את הכרטיס ולקחת את ה 2X בכול זאת זה פחות חשמל ומקום :s05: ולגבי הCF יהיה נכון לקחת כרטיס שהוא גם 512 ועם אותם שעונים כדי שהוא לא יצתרך להשתוות לישן ? תודה מראש טל.
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי חברה, תחילה קנינו באייבורי בהמלצת המוכר כרטיס מסך בעל יציאת טלויזיה Innovision 9400GT. דיי בטוח שדובר על SVIDEO, מסתבר שבסוף זה היה HDMI (כאילו למישהו יש טלויזיה לחבר לזה עדיין...) קיצר לא חשוב, טרחנו חזרה והוספנו כסף עבור 9500GT sapphire אני מגלה שכן יש TVOUT אבל זה לא בדיוק SVIDEO, אלא משהו שדומה ליציאה הזו עם 9 פינים הבנתי מחבר בפורום כאן שצריכים היו להביא לי כבל שמפצל את היציאה הזו ל SVIDEO רגיל וRCA ועוד משהו אני מתקשר לאייבורי אחרי שהיה ברור שאנחנו משדרגים את הכרטיס מסך רק בשביל TVOUT עונה לי מישהי מהתמיכה הטכנית ומספרת לי שהכרטיס לא אמור להגיע עם הכבל ואני טוען שזה לא יכול להיות שמוכרים כרטיס מסך עם TVOUT אבל משאירים יציאה מיוחדת רק לכרטיס מסך הספציפי הזה כלומר…
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיעה התקופה של השנה שבה אני עוד פעם זקוק לעצתכם, היה לי כרטיס Radeon 1950 שנורא נהנתי ממנו, אבל לצערי ביום בהיר אחד מסך שלי התמלא בנקודות בשלל צבעים, ואחרי בדיקה קצרה של החלפת הכרטיס התברר שזה אשמתו. כרגע אני מחפש כרטיס אחר, מחשובתי הן בכיוון ה : 9800GT 1gb gDDR3 , http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=MhodR6119xPzRjNJ או אולי ה- HD4850 512mb http://www.gigabyte-usa.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2902 המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: E6750 2.66Ghz 2 גיגה זיכרון וספק של 430 וואט של antec כמו כן אני משתמש במסך של 22" השימוש במחשב הוא בעיקרו משרדי, אבל פה ושם יש לו צורך להריץ משחקים חדשים וכבדים, לאו דווקא ברזולוציה מקסימלית. זהו בעיקרון. מה לדעת…
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני עובד עם דרייבר 8.5 והחלטתי לשדרג - ניגש לאתר הייצרן מוריד.. ומקבל את השגיאה הבאה בהתקנה: Driver Install: the specified driver package was not installed for matching devices פתחתי את הקובץ ישר - אני רואה רשימה של כרטיסים אבל שום דבר שמזכיר את ה1950X (לא 1900 SERIES או משהו דומה) - אני מפספס משהו? נ.ב. הCATALYST נותן משהו (כדאי להתקין אותו? - בדר"כ אני לא מתקין אותו..) הסיבה לכל השדרוג היא פה -> http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402678.0 - ככה שאם יש למישהו פתרון ישיר - עדיף..
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא: מעבד: E6550 לוח: GA-P35-S3L כ מסך: 2600XT זיכרון 1 גיגה ספק Hec TRT 400W דיסקים קשיחים 320G + 640G אני רוצה לקנות זיכרון 4G ולהחליף את הכרטיס מסך ל4770 מה דעתכם ? האם הספק יחזיק את המערכת הנ"ל? תודה
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מדובר במחשב שעיקר השימוש לנגן סרטים כבדים(ריפים של בלו ריי,סרטי FHD וכ') וגם משחקים. אני יודע שקשה להנות משני העולמות אבל בכל זאת הצרכים: 1.שקט מאוד --> עד בלי מאורר .אני לא בטוח שזה אפשרי אבל חשוב לי שקט . 2.HDMI לא חובה אבל נחמד שיהיה 3.מעדיף אחד שלא יתפוס שני סלוטים. 4.אני לא מצפה לביצועי 4870*2 אבל עדיין אני צריך כרטיס שיריץ משחקים כמו שצריך/אפשר בהקשר התקציב והאילוצים. אין לי ממש צורך שייצא סאונד ממנו יש לי כרטיס XONAR. המפרט של המחשב : מעבד Q9950 4GB RAM בתזמון גבוה לוח של ASUS P5Q-EM יש עליו כרטיס X4500HD שנראה לי קצת צעצועי. תצורת RAID 0
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לאחי הקטן יש מחשב מעט "ותיק" שעד היום הריץ בעיקר משחקים פשוטים ואינטרנט... הקטנצ'יק התבגר והמשחקים שבהם הוא משחק כעט דורשים כרטיס מסך רציני יותר מהOB שיש לו עכשיו (ATI EXPRESS 200) וחשבתי לשדרג לו זיכרון וכרטיס משך במקום לקנות מחשב חדש הבנתי מכלל המאמרים והתגובות שקראתי באתר (חייב לציין שזה ללא ספק האתר הטוב ברשת בתחומו) שיש תמימות דעים כמעט מוחלטת שהVALUE FOR MONEY הכי טוב שקיים בשוק היום הוא הHD4770 שאלתי היא כזאת - ראשית האם הלוח הנוכחי יתמוך בכרטיס הנ"ל (המפרט מצורף), ושנית האם הכרטיס הנ"ל בתוספת 2G זיכרון (CL5) והמפרט הנוכחי יריצו לו משחקים מתקדמים כמו שצריך...? תודה מראש לכל העונים [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך מבוסס nVidia בתקציב של כ-700 ש"ח. עיקר השימוש - משחקים כדוגמת GTA4, Assassin's Creed וכד'. המערכת כוללת כרגע מעבד Intel E7200, זכרון 2 GB ומסך 17 אינץ' שאולי יוחלף ל19-20. המלצות? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם. מה עדיף ? שני כרטיסים HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 עם לוח מתאים [ 2xPCI-E ] או HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 כמובן למשחקים.... אשמח לתשובה רצינית או ללינק מתאים
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מבין במחשבים אבל אמרו לי שכדי שמשחקים כבדים יעבדו לי טוב צריך לעשות את זה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364183.0 זה נכון ואם כן איך אני אמור לעשות את זה דברו עיברית....?!?!?!
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות. אני לא משתמש ברזולוציות גבוהות ואני לא רוצה לזרוק סתם כסף. אני משתמש במסך 19' עם רזולוציה 1280x1024. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: HD 4670, HD 4770 ו HD4850/GTS250 . כמובן שהיקרים יותר טובים יותר, אך כמו שאמרתי מכיוון שאני לא משתמש ברזולוציות גבוהות ולכן אני לא בטוח שיש לי צורך בכרטיסים היקרים יותר. איזה כרטיס יספיק לי במידה ואני רוצה לשחק ברזולוציה הנ"ל על HIGH במשחקים החדשים יותר ? תודה. עריכה: שכחתי לציין שאני לא מתכנן OC.
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש. 4 גיגה זכרון 800MHZ, איזה DUALCORE כלשהו [מתלבט בין E5200 לE7400..כנראה אלך על ה5200] ובנוגע לכרטיס מסך, אני לא בטוח. המחשב מיועד לגיימינג. ההתלבטות היא בין Zotac GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E שעולה 870 שקל לHD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E שעולה 915 שקל מה אתם אומרים? תודה
-
- 54 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי, רכשתי GTX 260. הכרטיס מחובר גם למסך טלוויזיה 32 אינץ'. רזולוצית הטלוויזיה 1360X768, אך אני לא מצליח להגדיר את הרזולוציה הזו (היא פשוט לא קיימת). יש לציין שבכרטיס המסך הקודם שלי של ATI הגדרתי את הרזולוציה בלי שום בעיה. הדרייברים גרסה 182.50 (הכי חדשים)
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך זול שתומך בלוח אם עם כניסת AGPX4, למטרת מחשב משרדי ישן ( P4 2.6GHz) ואם יהיה ניתן להריץ HD זה יהיה מצויין. תודה
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-