עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shogun,

שלום לכולם, הכרטיס שלי radeon 1950 pro קצת קרס, מכיוון שהוא עדיין תחת אחריות ומכיוון שלא מייצרים אותם יותר, אני מתאר לעצמי שיהיו מוכנים להחליף לי אותו, השאלה היא מי מהכרטיסים שיש כרגע בשוק הוא ברמה של ה 1950, עדיף של חברת ATI. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  2. Started by danieltrt,

שלום לכולם היום ראיתי את הכרטיס HD 4870 הזה ב880 שקל http://skypc.co.il/pl_product~AX4870512MD5~8~0.htm איך הוא בהשוואה לשאר הHD 4870 שעולים הרבה יותר בסביבות ה1200 שקל? ואיך הקירור שלו? כדי לקנות? תודה לעוזרים. 8)

• 14 תגובות
    • 961 צפיות
  3. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 500 ש"ח לכל היותר. אני מעוניין בקירור פסיבי כשהדבר החשוב לי ביותר זה היחס בין המחיר לתפוקה של הכרטיס, כלומר כדאיות השקעה. ומה ההבדל המהותי ביניהם, מה לא ירוץ לי ב4550 וכן ירוץ ב 4650 ? מבחינת הצרכים, אני צריך אותו להרצה של סרטים, מולטי טסקינג, וקצת משחקים (לדעתכם RA3 יעלה על 4550 ?) המסך שלי כרגע 19 אבל אני מקווה לקנות בעתיד 22. זהו בערך, ברור לי שה 4650 עולה באיכותו על ה4550 השאלה האם זה שווה את הפרש המחירים, והאם מבחינת הצרכים אני בכלל צריך אותו, בKSP הראשון עולה 280 ש"ח והשני 430 ש"ח. אני יחסית חדש פה בפורום, מקווה שהכותרת תקנית (אין לי תקציב מסוים, אני מבחינתי להוציא כמה שפחות) ושהגדרתי הכל נכון, אשמח להגיב ולחדד אם פספסתי משהו. בתודה…

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  4. http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-geforce-gtx,2270.html תדפדפו, כתוב קצר ולעניין

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by defoler,

לקרוא ולא להאמין. http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4770-crossfire,2288.html לקנות שניים בקצת מעל ל 1000 שקל ולקבל ביצועים שעוקפים כרטיסים שעולים כמעט פי שניים מזה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. האם אפשר להגביל את קצב הרענון של מסך ל-30Mhz במקום 60Mhz במשחקים ? ואם אפשר, איך עושים זאת ? ועוד שאלה שלא קשורה: Xbox 360 הוא מוגבל ל-30 FPS ?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  7. אהלן! הבעיה התחילה לפני כמה זמן, את רוב הבעיות שבאו עם זה פתרתי, רק את זו לא. אז ככה, הכל התחיל(לדעתי) כשעדכנתי את ווינדוס 7 לגירסה 7100 החדשה, הכל עבד בסדר, ואז פתאום הכרטיס מסך התחיל להראות בעיות, ולבסוף המחשב נכבה וסירב להדלק ולפעול, את זה הצלחתי לפתור ע"י התיקון של הווינדוס, ואז גילית שהבעיה מתחתחילה הייתה חוסר תאימות, משום מה, של הגדרות הכ.מ למסך עצמו... הסרתי את הדייברים של הכרטיס(X1950 PRO) והבעיה נפתרה, רק שעכשיו אני לא על רזולוציה אופטימלית, והמחשב לא בדיוק מתפקד, כי אפילו סרט אני לא יכול להריץ עליו כמו שצריך, שלא לדבר על משחקים.. כל פעם שאני מנסה להתקין את הדייברים מחדש(הווינדוס עושה את זה אוטומטית) הבעיה חוזרת, ותוכנה של ATI לא מצליחה להתקין אותם בשום גריסה שהי…

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by shimeoni,

ברצוני לשאול לגבי הכרטיס האם הוא 2 x4 x8 ואיפה אפשר להשיג כזה כרטיס תקין ?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  9. הכרטיס הראשון Gigabyte ATI Radeon 4650 1024MB PCIe - אחד גיגה אבל DDR2 הכרטיס השני Sapphire Radeon HD4670 512MB PCIe - חצי גיגיה אבל DDR3 מה עדיף הכרטיס הראשון מבחינת ביצועים או הכרטיס השני ? שניהם פחות או יותר באותו מחיר. מפרט: ספק כוח של JSP-Tech EZ-Cool 450W Real הכולל מאוורר 12CM פנטים 2.8GHZ E7500 core2duo 4 גיגה זיכרון קינגסטון דיסק קשיח WD 500 GB חלונות ויסטה תודה.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. האם גם בכרטיסים החדשים שמגיעים עם יציאת HDMI יש צורך לחבר את כרטיס המסך ללוח האם? או שהכרטיס מסך מגיע עם כרטיס קול מובנה בתוכו או משו כזה? הכוונה האם יש צורך לחבר את כרטיס המסך ללוח האם כמו בשאר הכרטיסים?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  11. עד כמה המצב רע מבחינת צוואר בקבוק? רזולוצית משחק: 1680*1050

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  12. קניתי לפני חצי שנה Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edi מבחינת משחקים וכו' אין בעיה אני חיברתי אותו קבוע לטלוזיה דרך ה SVIEDO עם מתאם ל two RCA one שמגיע עם הכרטיס עד לפני חודש הכל היה תקין עכשיו אני שם לב שיש במסך של הטלוזיה כמו קו שיורד במחזוריות בצבע לוון כאשר אני רואה סרט דרך המחשב חיברתי DVD לטלוזיה , פלסטיישן והתצוגה טובה זה רק ה.מסך ? אין עוד אופציה אחרת שאני ידע ללכת לאן שקניתי ושחליפו לי

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך HD 4550 של Sapphire עם יציאת DVI ויציאת HDMI. כרגע מותקן Catalyst 9.3 מעל Win XP Pro SP3 וגם מעל Vista Ultimate SP1. המחשב משמש לעבודה רגילה + סרטים, ולכן מחובר למוניטור ברזולוציה 1600x1200 ולפלזמה ברזולוציה 1360x768. בתחילה, בגלל מגבלת כבלים שהיו ברשותי, חיברתי את יציאת ה HDMI למוניטור ואת יציאת ה DVI לפלזמה ללא בעיות מיוחדות. כעת, לאחר שרכשתי כבל HDMI ארוך לצורך חיבור הפלזמה, הפכתי את החיבורים אבל העסק מקרטע מאחר שאני לא מצליח בשום צורה לקנפג את יציאת ה HDMI להוציא רזולוציה NR עבור הפלזמה של 1360x768. הכי קרוב שהגעתי זה 720p, גם ב XP וגם ב Vista. ניסיתי להוסיף רזולוציה לא סטנדרטית דרך ה registry (לפי חיפוש בגוגל), כמו גם לקנפג באמצעות Powerstrip אבל ללא …

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by glory,

אהלן, יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח GA965G-DS3, מעבד אינטל 6600 2 ליבות, גיגה זכרון, וספק ליברטי 400 וואט. אני קונה את ההגה G25, אז הייתי רוצה שמשחקי מירוץ חדשים יעבדו בסבבה.. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  15. יש לי מחשב עם לוח אם מבוסס P35 עם מעבד E5200 ו 1G זכרון במהירות 667Mhz . כרטיס מסך ATI HD3850 עם 256M זיכרון אני מריץ את המשחק Frontline אבל על הגדרות נמוכות בלבד (1024/768 ) אחרת המשחק ממש מקרטע . מניסיונכם מה צוור-הבקבוק כאן? כרטיס מסך ?מעבד? או הזכרון ? תודה אהרון

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  16. כולם מדברים על FPS שכרטיס המסך מצליח לתת במשחקים שונים , אבל איך מודדים את זה ? יש תוכנות ספציפיות ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by דור28,

שלום לכולם. מה עדיף ? שני כרטיסים ‏HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 עם לוח מתאים [ 2xPCI-E‎ ] או ‏HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 כמובן למשחקים.... אשמח לתשובה רצינית או ללינק מתאים

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום רב, בגלל בעיה חוזרת ונשנית של ריסטרטים שעליה לא הצלחתי להתגבר גם אחרי פרמוט והתקנה מחדש של ווינדוס, ואחרי התייעצות עם התמיכה של מייקרוסופט שניתחו עבורי את קבצי הדאמפ, המסקנה היא שכנראה יש צורך להחליף את כרטיס המסך, ובמידה וזה לא יעזור, אז גם את לוח האם. הרכיבים שיש אצלי כרגע הם: Sapphire ATI Radeon 2600XT GIGABYTE GA-P35-DS3 rev 1.0 מאחר ומדובר במחשב מדיה סנטר, המטרה היחידה שלי היא צפייה בסרטי HD לכן אני מעוניין בכרטיס מסך, שמצד אחד יהיה חזק יותר מהכרטיס הנוכחי (הרי לא הולכים אחורה ;D ), שיאפשר להתמודד עם סרטי 1080p ללא בעיה, ומצד שני שלא יהיה ברמה של כרטיסי המסך לגיימרים, כי אני לא זקוק לכך. אשמח לשמוע המלצות שלכם, תודה רבה

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by TalEliasi,

אהלן אנשים, אני בקרוב הולך לקנות כ.מ Sapphire HD4870 512MB ומשהו שקצת מפחיד אותי זה ה-2 חיבורי 6 פין שהוא דורש. האם מגיעים 2 מתאמי מולקס ל-6 פין יחד עם הכרטיס? שאלה נוספת, האם ספק ג'נרי 600W יחזיק את הכרטיס? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by yarost,

מה עדיף בהתחשב במפרט? תודה מראש מסך 22אינצ' של פיליפס 220CW9FB

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ומשחקים כמו CALL OF DUTY4 על הגדרות הכי גבוהות במסך 22 אינץ סרטים במסך חיצוני FULL HD 42 אינץ

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  22. למרות שהכרטיס הגרפי שלי אמור לתמוך ב 4.1 לא נתקלתי בזה במשחקים אחרים אולי כי לא היה שם הגדרה ל 4.0 לא זוכר אבל עכשיו במקרה אני משחק ב CRYOSTASIS ושם יש לי את הבעיות הדייברים שלי מעודכנים. יש למישהו פתרון?

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  23. השאלה למעלה ואם כן אז גם מה הכרטיס מסך הכי חזק שעדיין לא נוצר צוואר בקבוק

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלי GeForce8600 GT לטלויזיה.לכרטיס יש שתי יציאות לדיגיטליות ויציאת S-VIDEO ,ניסיתי לעשות את זה לפי המדריך שמגיע עם הכרטיס אבל לא הצלחתי. אודה לכם על העזרה. נ.ב לטליוזיה שלי יש רק כניסת AV.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. ראיתי עכשיו שמוכרים כרטיסי מסך שאין להם יציאת HDMI אלא רק S-VIDEO ועדיין יש חיבור של כרטיס הקול. איך זה עובד בדיוק?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים