כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר קניית הכרטיס מסך החדש אשמח לשמוע עוד בעניין האודיו שהכרטיס מסך מסוגל להוציא : האם ישנה ירידת FPS כתוצאה מכך ? (כמו שיש ירידה ב- FPS עם כרטיס מסך של XFX ברמה גבוהה לדוגמא ) יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם : HD Audio. מאיפה האיכות תהיה טובה יותר? ה- HDMI מהכרטיס מסך או האודיו ? מה היתרונות של ה- HDMI ? אני מניח שיש כזאת יציאה כי זה משפר אך מה באמת זה משפר ? דבר נוסף: הכרטיס מסך שלי תומך DX10.1 האם ללא התקנת גירסאת 10.1 משחקים לא ייפעלו כראוי ? מערכת ההפעלה שלי היא : Vista ultimate 64 BIT
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את הכרטיס המסך gtx 750 ti. אבל לפי מה שהבנתי, יש כל מיני סוגים שלו. אז איזה אחד לבחור? (כלומר יש מ-asus, gigabyte, evga וכו') ואפשר קישור מ-KSP או Ivory לכרטיס? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים אני כרגע עם HD5850 ששרד אצלי 4 שנים... ברצוני להחליף אותו באלטרנטיבה קרירה עם פוטנציאל OC,כמובן ששיפור בביצועים יתקבל בברכה אני מחפש משהו קריר וטוב במחיר של 600-700 ש"ח,רצוי שהביצועים יהיו יותר טובים וחובה שיהיה לו פוטנציאל OC מכובד. אני טיפה מוגבל בחנויות,KSP או איבורי זה המבחר שלי...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מופיעות מדי פעם זה לא פיקסלים כי הן זזות.... בדקתי את המחשב ב3DMARK ולא הצלחתי לראות אותן הרצתי CALL OF DUTY והן היו קצת.... הם מופיעות במסך הראשי של הוינדוס וכשאני נכנס לאופרה הן כאילו נעלמות משהו לא מובן...... המפרט שלי וינדוס 7 64 ביט אולטימייט I5 750 GTX 275 של אסוס 896MB 4 ג'יגה של זיכרון תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה כזאת הMsi GeForce 4 ti 4600 שלי לא מוכן לעבוד על AGP 4X הלוח אם שלי הוא 7vtxh+ של Gigabyte כל פעם שאני משנה בביוס ל AGP 4X המחשב עובד עד הרגע שאני מנסה להפעיל איזה שהוא משחק או כל דבר גרפי אחר החלק המעניין זה שוא נתקע אפילו לפני הגרפיקה (ב3DMARK 2001 הוא נתקע לפני מסך האפשרויות למשל) ברגע שאני שם AGP 2X הכל עובד מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך ה-GIGABYTE R9 290 WINDFORCE x3 או ה-gigabyte gtx 780 windforce x3 אשמח לקבל את עזרתכם, ואולי אם יש לכם המלצות למותגים אחרים של הכרטיסים האלה אשמח לשמוע את חוות דעתכם תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון איתם ? היום ראיתי את הTI 4600 שלהם, איזה יפה הוא, כולו כסוף והוא בא בתוך מזוודה כסופה כזאת איך הם בהשוואה ל- S/U/M/A/ ?, או ל -MSI ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=963 יתאים לוח אם msi 945pl oen???? המפרט: לוח אם - msi 945pl oen מעבד - nVIDIA GeForce 7300GS 512MB ספק - lc-b450e ואם לא אז איזה כרטיס מסך טוב יתאים וזול? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום אני כמעט לא רואה את הסדרה של ה200 בחנויות..כולם נעלמו מאז סדרת ה300 זה כאילו תחליף? מי מחליף את מי? אני לא הבנתי, נגיד שמישהו רצה את ה280X עכשיו מה בא במקומו?? מי מחדש את מי?? כל המחירים וחלק מסדרת ה200 נעלמווו והתבלבלו מה עכשיו? אשמח למידע ברור כי לא ראיתי איפה כתוב מי בעצם מחליף את מי??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך את עצתכם. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס עריכת וידאו טוב. יש לי כמה שאלות : א - איזה כרטיס מומלץ, שאני יכול לעשות עליו עריכות ברמה ושלא יעלה לי כמו אוטו...... ב- האם יש כרטיס שהוא כם כרטיס מסך והוא ברמה מספיק גבוהה....... ג- האם יש כרטיס כזה שיש עליו כניסת FireWaire.... כמובן שצריכים להיות עליו כניסות ויציאות וידאו אודיו.... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם בחיבור פיסיאי אקספרס ושניהם עם 512 מגה זיכרון שוב שאלתי מתחייסת מבחינת ביצועים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם..יש ברשותי כרטיס 6600GT גרסאת האקסטרים של לידטק שבא אם אובר קלוק מובנה... והייתי רוצה לקנות עוד כרטיס 6600GT יד שניה למטרת SLI ... השאלה שלי היא...מספיק שהצ'יפ יהיה זהה ?...בלי קשר לחברה או אובר קלוק?.. כלומר כרטיס אחד לידטק וכרטיס שניה ג'יגה בייט ...זה אפשרי?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני חושב לשדרג אותו לGTX 470 או 6870 אבל יותר בכיוון של ה470..... האם כדאי לי לעשות את השדרוג הנ"ל? אני משחק על F2380 סמסונג 1920*1080
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה את הסרט במחשב ושם כתוביות עכשיו שאני רואה בטלוויזה העברתי עם כול הקבלים רואים אבל לא רואים את התירגום בטלוויזה... תודה לעוזרים.... נ.ב. יש לי רידאון 9800 pro של חברת שפיר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים = משחקים וHD. המחשב חזק מאוד עם ספק נפרד לכרטיס. הייתי מבקש את עיצתכם לכרטיס מסך חזק ואני מתלבט היכן כדאי לקנות ואיזה .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה OCCT כדי להריץ קצת בנצ'מרק ו כאשר הגעתי לכרטיס מסך היתה קצת בעיה. הרזולוציה 1608X1050 @ 60 HZ SHADER COMPLEXITY 6 אחרי 3 דקות ה GPU הגיע ל 94 מעלות וכביתי את הטסט בכדי לא לשרוף אותו. הבעיה היא שלא שמעתי שהכרטיס מעלה את ה FAN RPM מה שמעוד מוזר. אני משתמש ב 190.07 העדכני ביותר... (DRIVER) מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע איך לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בכרטיסי מסך 58** אני חייב לחבר את הכבלים מהספק כוח לכרטיס או שלא חייב ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה כאשר אני מפעיל את 3D MARK03 היא יוצאת לי בסוף התעינה? gf4-440
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה הלך לי 5850 (סופת רעמים, הטלויזיה חטפה זץ דרך האנטנה, העבירה דרך כבל ה HDMI לכרטיס מסך) ואני מתלבט עד כמה שווה לי לקנות לו מחליף (כרגע אני עם 5450), השאלה שלי היא כזאת, כמה כסף אני צריך להשקיע בשביל חווית גיימינג סבירה ב FHD? אני לא משחק הרבה (פעם-פעמיים בשבוע) אבל כשאני כן, אני לא רוצה להתבאס.. הספק שלי הוא סיסוניק M12II 500W, הלוח הוא DP67BG והמעבד הוא I7 2600K. מי יכול להיות מועמד מתאים? איפה אני יכול למצוא השוואות של כרטיסי מסך מודרניים לכרטיסים של כמה דורות אחורה (למשל להשוות כרטיסים חדשים ל 5850)? והכי חשוב, כמה כסיף עלי להכין? תודה חברים!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hey all.... sorry i can't write in hebrew form because of a problem in my pc but nevermind that.... i just sleeved and installed an all new vga sulencer on a friends pc (which from now on will be names as my pc) i turned it on and it worked for 20 seconds and died, i looked around and saw that the molex wires of the uv light were not in the correct form, and they were "meshursharim" to the radron 9800pro (eeek!). so i got the wires outt and fixed them than turned the pc on...everything worked perfectly, so i decided to counter and when i got into a map the pc stopped responding and a vpu recover error messege appeared and the pc restarted.... oh and another thing when it …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר שני כרטיסי מסך שונים לאותו לוח על מנת לחבר יותר משני מסכים? לא בתצורת SLI כמובן. מדובר על 8800GTS ו7600GT.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במידה ויש כרטיס מסך מובנה G31 - 41 - 43 מה ההבדל בינם לבין 4350 - 4550 - G210 בביצועים ? יש הבדל בין כרטיס מובנה לבית כרטיס מסך יקר בכל מה שקשור לאינטרנט , אופיס , סרטים ? ואני צריך המלצה לכרטיס מסך 350 + - למשחקים תודה ! איך ה 9600GTS ? המלצתם עליו חשבתי ללכת על 9500GT / 9600GTS או ללכת על הדגמים החדשים G210 / G220 או 4670 ? G220 מתאים למשחקים ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי Sapphire 6950 HD 2G DDR5 ,ו שאני משחק Crysis 2 המשחק מקרטע לפעמים,ההגדרות מכוונות על הכי גבוהה . מחשב: Intel I5 2310 Gigabyte Z68p-DS3 DDR3 8Gigs G.Skill Sniper CorsairTX650 Watts ספק Antec Kuhler 920 H2o קירור מים הממ השאר לא הכי רלוונטי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-