כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לאחרונה. המחשב די חזק ויש לו בעיה בהפעלת משחקים. רציתי לדעת מה הבעיה וכיצד אוכל לשחק נקי וחלק במשחקים? קניתי משחקים כגון : PURE FALLOUT 3 וכאשר אני משחק בהם הם פשוט לא זזים והולכים מאוד איטי.הם לא נתקעים או יוצאים לווינדוס אבל פשוט אי אפשר לשחק. איך זה יכול להיות אם קניתי מחשב חדש בעל כרטיס מסך לא רע בכלל ומחשב טוב מאוד עם פנטיום 4 עם ליבה כפולה. המשחקים עוד על LOW ולא על HIGH ובכל זאת הם זזים נורא לאט. אני נורא אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולייעץ לי כדי לטפל בבעיה זאת. אני מביא בפניכם מפרט טכני מהיר של המחשב החדש : system: Microsoft Windows XP Proffesional Version 2002 Service Pack 3 Computer: Intel®Core2 Duo CPU E8200 @ 2.66Hz 2.66 GHz , 2.00 G…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אותה חברה אותו כרטיס , לא מבין מה ההבדל, בארץ מוכרים את שניהם : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3283#ov http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3228#ov תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי voodoo 5 5500 64mb על מחשב עם ווינדוס אקס פי, בפעולות של דיירקט איקס 7 ש DXDIAG מבצע הוא עובד יפה אבל באותו רגע שאני מנסה להפעיל כל משחק אחר הוא עובד בדיירקט איקס שמונה שמובנה בתוך האקס פי, גם אם אני מנסה לשחק קאונטר סטרייק הוא קורס, למרות שקאונטר סטרייק זה DirectX 7. בקיצור, הכרטיס לא תומך לי בדיירקט איקס 8 אפילו כשאני מנסה להפעיל משחקים שלא דורשים דיירקט איקס 8 מה עושים? הדרייבר הכי מעודכן הורד מהאתר www.voodoofiles.com האם יש אפשרות להסיר את דירק איקס 8 מהאקס פי ולהתקין דיירקט איקס 7 ? אולי אפשרות אחרת ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כחודשיים קניתי כרטיס טלויזיה אני לא זוכר בדיוק איזה חברה אבל התקנתי אותו במחשב וכשניסיתי להקליט הוא הקליט עם תקיעות אמרו לי שזה בגלל שהמחשב שלי איטי מדי (celeron 300) אז לקחתי אותו ל-p4 1600 וגם שם הוא הקליט עם תקיעות. תגידו יש כרטיס טלויזיה שאפשר להקליט בעזרתו בלי בעיות עם כן איזה מה המחיר ומה הדרישות שלו. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שזכור לי HDMI ו- DVI זה חיבור זהה רק שלא מעביר קול לא? היום הייתי בחנות כדי לקנות כבל של DVI לHDMI כדי לחבר את המחשב לטלווזיה המוכר אמר שאני צריך להחליף כרטיס מסך כי לי יראו עם זה טוב יש לי כרטיס מסך 8400GS וטלווזיה FULL HD, אני בסך הכל רוצה לראות עם זה סרטים לא יותר מיזה.. להחליף כרטיס?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המערכת שלי הנ"ל ( יש בפרופיל ) תוכל להחזיק מערכת SLI של שני 650 TI boost
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי כרטיס מסך Sparkle Nvidia 9500GT 1024MB. יש לו S-VIDEO, DVI וVGA. חיברתי את המחבר המקורי שלו שממיר את הDVI לHDMI (רשום עליו ספארקל,לא NVIDIA וכו'), ואז חיברתי HDMI-HDMI מהמחבר לטלווזייה. קראתי שצריך לחבר את הכבל מהכרטיס מסך ללוח, וחיברתי לפי ההוראות של הלוח. בתוכנה שאחראית על הכרטיס קול On board (רילטק), הוא מזהה שחיברתי את הSPDIF והכול, אך לא משנה מה אני עושה אין סאונד. (מערכת הפעלה XP) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום השבוא קניתי כרטיס GFORS4 4200 WHIT VIVO אני רוצה להכניס סרטים שלי מהמצלמה וידיאו ולצרוב אותם ולערוך אותם עכשיו הבעיה שלי היא כך. הצלחתי להעתיק דרך התוכנה שקבלתי אם הכרטיס אבל הבעיה שלי היא שהסרט שמוקלט לתוך המחשב לא רץ חלק (הוא קופץ) איפה בדיוק הבעיה שלי מה אני יכול לעשות? ותמליצו לי על תוכנה אחרת. יש לי נסיון קטן בעריכת סרטי וידיאו ממגמת תקשורת בבית הספר אז זה לא כול כך בעיה אני פשוט צריך תוכנה טובה ושזה יקליט לי חלק אז יש למשהו מושג למה זה קופץ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותר העדכני והתובעני של יוביסופט זוכה לדגם ייחודי של ה-GeForce GTX 1080 Ti שישווק לצידו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני שבועיים קניתי RADEON 9100 64MB של ATI. כשניסיתי לשחק DELTA FORCE BHD גיליתי שאני לא יכול פשוט בגלל שהמשחק רץ בפריימים (גם כשהורדתי רזולוציה ו-DETAILS). לא התעצלתי והתחלתי לעשות בדיקות ב-3DMARK PRO 03. ולהן התוצאות הגבוהות ביותר שקיבלתי (קובץ מצורף). למישהו יש רעיון למה? למישהו יש רעיון איך לפתור את הנושא? עד כמה שידוע לי צריכות להיות תוצאות הרבה יותר גבוהות. כל עזרה בהעלאת התוצאה, שיפור הביצועים וכל דבר שיכול לעזור תתקבל בברכה OGGI
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה הלך הכרטיס מסך במחשב הישן שלי E6300 - ספק HEC 300W הכרטיס היה 7600GT נדמה לי. אני רוצה להחליף לו כרטיס אבל לא מעוניין להוציא עליו יותר מדי כסף. מן הסתם זה לא מחשב למשחקים מקסמימום אולי ישמש כמדיה סנטר מתי שהוא בעתיד. חשבתי על כרטיס עם קירור פאסיבי כדי שלא ירעיש. ראיתי שיש מלא כרטיסים בין 100 -300 שקל אבל אני לא יודע מה עדיף או מה ישן ומה חדש. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב חדש, ומעוניין לדעת איזו תצורה תהיה טובה יותר (לגיימינג כמובן) ויעילה מבחינת עלות/ביצועים - למשל - 2 כרטיסי RADEON 270X MSI Gaming 4G ב CF לעומת כרטיס אחד של MSI 290X 4GB. האם יש אתר שבו ניתן לעשות השוואות כאלו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול על איזה כרטיסים אתם ממליצים מסדרת ה200 של NVIDIA או סדרת ה4870 \ 4890 שיעבדו עם הספק Enermax Liberty 500W. רציתי גם לשאול אם הכרטיס 275GTX יעבוד על ספק כזה. תודה על העזרה, אין כרגע הגבלת תקציב פשוט זרמו עם מה שיכול לעבוד על 500W
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספקית ניידי גיימינג סקנדינבית מציגה דגם ראשון עם כרטיס המסך הנייד העוצמתי ביותר מהדור החדש של NVIDIA, ומספקת לנו אישור לכמה מהדיווחים אודות מאפיינים ותאריך ההשקה המיועד שלו בתערוכת Computex 2016 קיבלנו מגוון חצאי פרטים והכרזות עמומות אודות מה שעתידות להציע לנו הגירסאות הניידות הראשונות של ארכיטקטורת ה-Pascal העוצמתית והיעילה עד מאוד מבית NVIDIA – וכעת עוד חלק בפאזל המסקרן הזה מגיע תודות למשווקת ניידי גיימינג שבדית בשם IVY. אותה IVY המדוברת הוסיפה לאתר הרשמי שלה דגם חדש, אשר זמין לרכישה מוקדמת כבר עכשיו עם משלוחים ראשונים שאמורים לצאת לדרך ב-29 ביולי 2016 – והוא מתבסס על כרטיס ה-GeForce GTX 1080M, עם 8GB של זכרון GDDR5 גראפי. הנייד עצמו הוא כנראה לא יו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק ברזולוציה 1680X1050. אני משחק בכל הז'אנרים. נכון לעכשיו ברשותי 460GTX 768MB שמתחיל להראות סימני גיל. Rift רץ סביר בלי צללים ו-AA, משחקים כמו ANNO 2070 ו-Shogun מקרטעים ואפילו Deus Ex HR מקרטע עם DX11. Nvidia ו-AMD לדעתי פישלו בהשקה ובתמחור. בין 7850 ל-7870 יש פער מחירים אדיר ולא מוצדק. Nvidia כנראה חושבים שכולם קונים כרטיס מסך ב-500$ ולא טרחו להשיק כרטיסים לשוק הביניים. מצד אחד 7850 שנותן תמורה טובה למחיר, אבל אני לא יודע אם מדובר בשדרוג משמעותי ל-460GTX המזדקן שלי. מצד שני 670GTX מפלצת ביצועים שדרוג אדיר בהשוואה ל-460GTX בתג מחיר גבוה מאוד. מה עושים? חוסכים או שוברים קופת חסכון?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כיום בצאת וינדוס 7 קיימת משמעות לרכישת כרטיס תומך D11 בביצועי הכרטיס כלומר אני אחווה ביצועים משופרים ? אבקש דעה בהתבסס על ידע מקצועי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב אין יותר מדי רכיבים, SSD אחד , הרדיסק אחד. הספק בן 3 שנים, האם אמור להספיק ל RTX 3080 ? שואל עקב בלאי טבעי שמתחרש עם הזמן לספקי כוח. הדרישות הרשמיות הם 750W. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מישהוא יכול להסביר למה כרטיסי HD5870 יקרים יותר מכרטיסי הסדרה החדשה HD6870? לצורך דוגמא שני כרטיסי ASUS (מ- KSP): HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E - 1730 Nis HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E - 1250 Nis
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה יש לנו כרטיס מסך "חדש": X800GTO 16 זא GTO עם 16 צינורות קיצור לא אפרט כאן הכל..... הנה קישור: http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=96 [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לקנות את הכרטיס ורציתי לדעת ממקור ראשון איך הדרייברים, איך האיכות תמונה, אם משהוא משתמש בשני מסכים במקביל ואם זה עובד כמו שצריך. אני פשוט זוכר שהיו אנשים שצעקו שהדרייברים מזוויעים ויש באגים רציניים במשחקים, אז לפני שאני זורק 2000 ש"ח .... מישהוא ? דרך אגב, איך הכרטיס של GIGABYTE ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת אם כדאי לי. התקציב הוא 700 שקל, המפרט: מעבד intel q6600 2400MHz לוח אם Gigabyte ga-ep35-ds3l זיכרון - 3GB, לא זכור לי מהירות או חברה, בכל מקרה אני מתכנן לבדוק ולשדרג ל-4 בהמשך ספק כוח - HEC winpower win 550UB מארז - HEC 6C28 Silver כרגע אני משתמש ב-Geforce 9600GT. בעתיד אני מתכנן לקנות גם קירור למעבד ולעשות OC קטן כדי להקטין צ.ב. המפרט יכול להחזיק את הכרטיס מסך? יהיה צוואר בקבוק רציני? אם כן, איזה רכיבים אני צריך לשדרג? תודה מראש! נ.ב אני משתמש בו לגיימינג
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כותרת
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ויש לי שאלה, יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 ג'יגה, 768 מגה זכרון, הארדיסק 200 ג'יגה, וכרטיס מסך GeFoce 5200FX 256mb. השאלה שלי אם אני צריך לקנות מחשב חדש כדי שמשחקים כמו doom 3 יעבדו אצלי טוב או שמספיק לקנות כרטיס מסך חדש ומשוכלל?? כי משחקים חדשים כמו FarCry לא סחבו טוב על רוזולוציה מקסימלית ועוד אחרי אוברקלוק לכרטיס מסך, והייתי צריך להוריד באיכות ורוזולוציה. אשמח לקבל תגובות..
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-