עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כי של ATI עולה 1113 שקל ויש יותר זיכרון ושל GIGABYTE עולה אותו דבר ויש פחות זיכרון!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by nirsul,

לצערי יש לי RADEON 8500 ולא GEFORCE 4 אולם ייתכן שחלקכם יימצאו עניין במידע הזה (שייתכן ואתם יודעים - אני לא ) שמצאתי באיזשהו פורום: I have a GF4 Ti4200 128MB and it has been working great, but I applied a special patch and now Win2K sees it as a Quadro4 700XGL and it performs much better than it did stock. Check out www.guru3d.com for info, under "RivaTuner" or "SoftQuadro4" for info on how to do it, it's very easy and won't damage your card in any way. The GeForce and Quadro cards are basically the same, save a few transistors disabled on the GF cards. The software patch does work, and there are a ton of before and after benchmarks for you non-believers out there. ניר

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. כאילו קצת רועד בצד ימין של המסך,מה זה יכול להיות????????

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by muam,

היי, אני בונה מפרט למחשב ונתקלתי בבעיה בכרטיס המסך. הציעו לי ללכת על ATI SAPPHIRE 5770 VAPOR X, ואז מישהו אמר שהוא מכיר אנשים שהיו להם בעיות עם גרסת ה-VAPOR X. האם לשמוע לו וגרסת VAPOR X היא באמת לא טובה, או ללכת על זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by benr,

עכשיו יש לי בעיה חדשה (מן הסתם...) של העברת הסאונד לLCD דרך חיבור הHDMI, אבל עדיף שאני כבר אפתח נושא חדש בשביל זה. את הנושא הזה אפשר לנעול. ושוב תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by thedarkman,

האם אני יקבל את המקסימום של הביצועים עם הכרטיס מסך HD5850 ועם המסך SAMSUNG T220 הוא 22 אינץ? האם כדאי לי להשאר עם המסך הזה או להחליף למסך 24 אינץ? מה אתם מציעים לי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by moshel7,

שלום לכולם רציתי לדעת האים כדאי להחליך את כרטיס המסך שברשותי מדגם SAPPHIRE HD4850 512 לכרטיסי המסך החדשים של ATI 4850/70 אני יודע שעדיין הם לא יצאו אבל כמו שהם ניראים זה נורא מפתה אני לא משחק במישחקים כבדים מאוד אני משחק ב COD4+5 FAR-CRY 2 AC האים כדאי לי לבחליף את הכרטיס הנוכחי שלי כי הוא מצויין אומנם חם כי זה הדגם הראשון שיצא אני משחק על מסך 22" האים כרטיס המסך שלי יכול ליסחוב עוד קצת או להחליף?

8. אהלן דבר ראשון המערכת הכללית שלי היא: Core 2 Quad Q6600 ASUS P5-NE SLI (nForce 650i) 4GB 800mhz kingston RAM אני משתמש ב Windows 7 Ultimate 64Bit המחשב שלי מחובר לLCD32 וכל המערכת קולנוע נתתי את כל המידע פה כי הספק שלי לא הכי חזק וכל המערכת שמחוברת ל LCD גם לוקחת חשמל ... עכשיו בכללי הספק שלי זה Thermaltake Purepower RX 450W וזה ספק חזק אבל לא מספיק וואט אני מבין .. אבל אחרי הכל הוא הריץ לי את מערכת מה שאני שואל פה זה ככה על הכרטיסי מסך בצד יש לי 2 תבניות שכח אחת מהן 6 פינים (אחד מהחיבורים שמתחבר אליהם של PCIE to molex שמקבלים עם הכרטיס מסך) ב6 פינים השניים אני משתמש ב משהו שמחובר אליו 6 פינים מ2 הכיוונים והוא מתחבר ישירות לספק (בלי Molex וכאלה) בכרטיס השני אין לי את זה …

9. Started by bennnn,

שלום לאחי היה כרטיס מסך 4850 512 מגה.הוא נהרס והביאו לו בחנוץ 5770 1 גיגה. מה ההבדל ביצועים בינהם?כלומר בכמה אחוזים מה שהוא קיבל טוב יותר? וסתם בשביל בספורט מה ההבד ביםן ה 5850 ל 5770 ובין 4870 ל5770? והאם 5770 הוא באותה רמה של 4870??תודה על העזרה וסליחה על ריבוי השאלות ואיך יכול להיות שאצל אחי הליבה היא 850 מגהרץ ואצלי רק 725? ולכמה אפשר להגיע באוברקלוק עם ה 5850?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך sapphire 5850 ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותו לטלויזיה רגילה..... אשמח לתגובה מהירה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש פלטת חיזוק?(הכרטיס הזה מאוד כבד HD7950) והוא תופס 3 סלוטים אז עם יש דבר כזה שיחזיק אותו ישר ויחזק אותו שישב טוב במארז שלי למה יש לו קצת נטייה למטה מהמשקל. צריך איזה משהו ישיב גם עליו המשקל.. אני פוחד שלא ישבר יום אחד משהו כמו זה

12. Started by sagiv,

שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב ממוצע ואני מעוניין לשדרג לו בעיקר את הכרטיס מסך. נתונים: Motherboard gigabyte G31 CPU Type DualCore , 2700 MHz זכרון-Total 4094 MB נוכחי-NVIDIA GeForce 9500 GT ספק כוח -500 מערכת הפעלה:windows 7 ultimate 64 bit רציתי לשאול איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב עם מפרט כזה. (הרעיון לשדרג את חווית המשחק בלי הוצאות על שדרוג כל המחשב) תודה לעוזרים! שבת שלום

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by alex28,

שלום חברים יש לי בעיה כל כמה זמן נהיה לי מסך שחור ואחרי כמה שניות חוזר ומופיעה לי הודעה "מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצוע שחזור מנהל התצוגה AMD DIVER הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" מה זה אומר? ואך אני פותר את תקלה? הכרטיס מסך שלי הוא Sapphire HD 7770 Vapor-X 1 GB

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם! אני מתלבט אם לקנות את הכרטיס GTX 670 (הגירסא של gigabyte, קירור windforce) http://ksp.co.il/?uin=15704 מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: i7 2600K Sandy Bridge לוח אם : Asrock Pro-3M זיכרון : 16 GB (4x4) Kingston ספק כח : MODU82+ Enermax - 425W אני כבר יודע שאני אצטרך לשדרג את הספק כח שלי (ואשמח לשמוע הצעות לספק כח מומלץ שמקביל לספק הקיים, רק חזק יותר) האם זה יעבוד כמו שצריך עם מפרט כזה או שאני צריך לשדרג משהו נוסף? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by psychuil,

תשפטו אתם:

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by or2077,

הנה תמונה מאוורסט הכרטיס הוא 7300GS אני כנראה הולך להחליף ל8600, גם לו יש מעלות מטורפות כאלו? ומה אני עושה כדי שהכרטיס שלי לא ילך עד שאני אחליף? דרך אגב זה בלי מאמץ (עם הגרוטאה שלי אולי גם פיירפוקס זה משהו כבד....)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מתחילים בקטנה 2 מסכי 21 אינץ של סמסונג רק 3000$ דולר משתדרגים קצת 4 מסכי 21 אינץ של סמסונג 5600$ דולר למה 4 שיש 6? 6 מסכי 21 אינץ של סמסונג 9000$ למה רק 6? למה רק 21 אינץ? כבר אין לי כוח לפרט - 10000$ דולר אתר חולמי, נראה לכם שהם עושים משלוחים לארץ? http://www.digitaltigers.com/tigervista.shtml

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Yotam.B,

היי, כמו כל מי שיש לו כרטיס מסך של Nivida גם אני קיבלתי את העידכון עם הShadowPlay. אני בעל מחשב נייד של אסוס עם כרטיס מסך 750M 4GB. הבנתי שכרגע התכונה הזאת עובדת רק על מחשבים נייחים. האם זה באמת נכון? ככה נראה אצלי המסך: https://www.dropbox.com/s/yjlipvm17wxhwjn/2013-12-04_114439.png אם לא ניתן דרך התוכנה הזאת, האם יש לכם חלופה אחרת טובה? אני פשוט מחפש תוכנה להקליט איתה את המשחקים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מה אני צריך לדעת לפני שאני משדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי? ואיך אני ידע אם הכרטיס החדש מתאים ויפעל לי על המחשב?

20. Started by shevah,

היי, במשך החודשים האחרונים חוויתי מלא מסכים כחולים עקב הכרטיס Gigabyte HD4870 (כל פעם הסיבה הייתה איזה קובץ בדרייבר) עד שהחלטתי להחליף דרייברים ולנסות להחליף את שקע ה- DVI של הכרטיס. זה לא עזר והחלטתי לפרמט את המחשב. התקנתי וינדוס 8.1 שהתברר כלא תומך בכרטיס עקב חוסר בדרייברים (תעודת עניות ראשונה של AMD, נחזור לזה בהמשך) וחזרתי לוינדוס 7. מאז, לא משנה איזה דרייבר אני מתקין, אני מקבל את השגיאה הבאה אחרי ריסטרט של המחשב: ""No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning properly. Please install the AMD driver appropriate for your amd hardware"" ב- Device manager אני מקבל: "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)" …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by omrilol,

יש לי מחשב דיי פשוט HP Pro 3500 MT C5X74EA מעבד : intel core i3 -3220 3300 Mhz 4gb ram. אני מעוניין בכרטיס שיתן לי קצת יותר איכות בחיבור בין המחשב לטיוי. וקצת שיפור במשחקים יחסית רגועים מבחינה גרפית. למשל world of tanks

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ZeppeliN,

אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: X1800GTO2 של ספייר ב1550 שקל X1800GTO שבא עם הX2 של AC ב1250 שקל 7600GT של לידטק ב997 שקל 7600GT אקסטרים של לידטק ב1074 שקל 7900GT של לידטק ב1531 שקל זה הולך ככה לא? X1800GTO2>7900GT>X1800GTO>7600GT EXTREME>7600GT ההבדלי מחיר שווים? האם יש הבדל גדול בין 128 ביט לבין 256 ביט? מה הבאנדל שמגיע עם הכרטיסים? איזה כרטיס הכי משתלם? תודה!

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by HellBoY,

זה התקציב כרטיס PCI-E איזה כדי לקחת?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ELiA,

שלום לכולם. אני חדש בפורומים ואני מקווה להנות... אז ככה יש לי לוח אם p4s8x-x של asus עם כרטיס מסך geForce 4 mx 440 שאני רוצה להחליף אותו... חשבתי על הכרטיסים הבאים: Asus N6600 EXTREME 256MB ASUS EXTREME N5750 PCX5750 256MB Asus N6600 TD 256MB Asus V9570 TD 256MB Asus V9570 GE/TD 256MB אני אשמח אם תגידו לי מה מתאים ומה לא ועל איזה מהכרטיסים אתם הייתם הולכים ולמה... בתודה אליה.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  25. נראה לי שהוא שווה. מה אתם אומרים עליו? יש מצב שהוא יסחוב משחקים כמו DOOM וFARCRY וכו' על מחשב INTEL CORE 2 6600??? אני שוקל להשתמש בשנה הראשונה שלי בכריס הזה ולחסוך כסף על כרטיס מסך יקר. ככה זה תוספת של 90 שקלים עם או בלי כרטיס מסך ONBOARD. אני קונה INTEL CORE 2 DUO 6600 עם 1 GB זיכרון 8000MHZ DDR2. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים