כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
לפי הנאמר כאן בסרטון, זו בהחלט אפשרות ..... וגם, שינוי גישת הפינים במעבדי AMD. https://www.youtube.com/watch?v=rzl-QzX5jSI
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שראיתם (ואני מקווה שראיתם ) את ההודעה הקודמת שלי - בקשר לכ"מ לאחים שלי - דיברתי עם הספק הפרטי שלנו (אהם אהם פרוטקציות ;D) הוא הביא לי הצעה מעניינת - R9200 PRO - (לאחר מכן התברר שזה בעצם VIVO... לא נורא יש בכלל גירסת פרו?) כמובן ש-128MB זה היה נשמע טוב מאוד, ודי בתקציב - ובהנחה שזה כולה לאחים שלי לא ציפיתי לR9800 ... טוב הכרטיס כבר מותקן והכל נראה אחלה - אז כל מה שאני מבקש ממכם עכשיו חבריי היקרים, לספר לי קצת על היצור הזה. צינורות עיבוד, מהירויות שעון, ואיך הוא בהשוואה למספר כרטיסים - ה-9600, אולי PRO ה-8500, אולי גם LE גרסת הPRO שלו, אם יש... ה-9000, אולי גם PRO הTI4200 הGF-FX5200 אפשר לעשות את זה פשוט כמו רשימת קניות, מהכי טוב לפחות טוב בקיצור כמו …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
17" Proview DX-787 Digital FLAT Monitor זה מה שיש לי כרגע עוד נתון זה שהגודל נקודה הוא 0.25
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי redon 9000 ומשחקים לא כול כך עולים לי אני רוצה ליקנות כרטיס חדש עוד 600 שקל ואבל שיחזיק לי עוד איזה שנה שנה וחצי עם זה כים ביכלל ויש לי לוח אם asus p4s 533vm וספק כוח 300w
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו איך זה יכול להיות שAMD-ATI שחררו את סדרת ה 4800 ללא דרייבר סולידי אלא כל מיני הוטפיקסים ובטא דרייברים וכאשר מנסים לחפש דרייבר באתר שלהם הסדרה אפילו לא מצויינת?!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
5600xt שווה או יותר מ TI4200? [שניהם 128 מגה] מבחינת ביצועים , מי לוקח?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לכרטיס זה-gf 4 ti4200 של חברת galaxy יש יציאה לטלוויזיה -כלומר אם אפשר לראות טלוויזיה במחשב ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב לי כזה core 2 duo 4400 2 giga ram 250 דיסק קשיח ספק 500W של boxter ואני רוצה להחליף תכרטיס שיש לי עכשיו 6500 ל8800gts 320mb יהיה צוואר בקבוק?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD 17 אינטש ללא רמקולים כאשר הדגש הוא על איכות התמונה ואיכות ההרכבה ואמינות ולאו דוקא על קצבי ריענון נמוכים. איזה מסכים עונים לקריטריונים האלו ? אני צריך המלצה לשניים שלושה מסכים כדי שאוכל לבחור. אין מגבלה תקציבית כרגע. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחי היה כרטיס מסך 4850 512 מגה.הוא נהרס והביאו לו בחנוץ 5770 1 גיגה. מה ההבדל ביצועים בינהם?כלומר בכמה אחוזים מה שהוא קיבל טוב יותר? וסתם בשביל בספורט מה ההבד ביםן ה 5850 ל 5770 ובין 4870 ל5770? והאם 5770 הוא באותה רמה של 4870??תודה על העזרה וסליחה על ריבוי השאלות ואיך יכול להיות שאצל אחי הליבה היא 850 מגהרץ ואצלי רק 725? ולכמה אפשר להגיע באוברקלוק עם ה 5850?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מופיעות מדי פעם זה לא פיקסלים כי הן זזות.... בדקתי את המחשב ב3DMARK ולא הצלחתי לראות אותן הרצתי CALL OF DUTY והן היו קצת.... הם מופיעות במסך הראשי של הוינדוס וכשאני נכנס לאופרה הן כאילו נעלמות משהו לא מובן...... המפרט שלי וינדוס 7 64 ביט אולטימייט I5 750 GTX 275 של אסוס 896MB 4 ג'יגה של זיכרון תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנצמארק חדש בשלבי בטא בבקשה: http://www.allbenchmark.com/download התוכנה בודקת מצב PSYX מצב שיידרים. התצאה שלי 1821 נקודות...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רשום לי שזה 38-39 מעלות leadtek g-force 6600GT לא עשיתי שום אוברקלוק.. הטמפ הזו בסדר??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. היום אני פירקתי את המחשב על מנת לנקות אותו וכשה החזרתי אותו כל המשחקים שלי עובדים על20 FPS גם עם גראפיקה גבוהה וגם עם נמוכה (זה מוזר הFPS נשאר אותו הדבר למרות שאני משנה את הגראפיקה) אני מפחד שהרסתי לעצמי את הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח כי זה בכל זאת עובד כרטיס מסך 9800GT 2G מעבד Q9400 6.2GHZ חשוב להזכיר שאתמול לא היתה שום בעיה בתקווה לעזרה אלישי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך בדיוק מפעילים את כל העסק ? באיזה תוכנה (שניתנת להורדה ?) אפשר לחבר את זה לווידאו ככה סתם בחיבור שאמור להכנס לטלוויזיה ? באיזה תדר השידור פועל ...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם ותודה שנכנסתם, אני צריך לשדרג מערכת מבוססת פנטיום 2 במחיר המזערי ביותר (כטובה לחבר). יש לו ATI Rage IIc (אני לא יודע אם יש בו 2 מגה, 4 מגה, או 6 או 8 מגה...(האם משהו יודע ? אין לי גישה אליו כרגע פיזית וגם לא למחשב שלו) בכל אופן לאחר תיחקור קצר הגעתי למסקנה שהוא צריך כ. מסך עם 32 מגה זיכרון הכי זול שניתן להשיג(שלא תהיה בעיה להשיג בשבילו דרייברים) ואם לא קשה לכם אז בבקשה גם המלצה לאותו כנ"ל אך עם 64 מגה. כל עזרה תתקבל בברכה תודה HF
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי לוח אם Gigabyte GA-M55S-S3 v2 רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יחסית חדש אוכל לקנות שיתאים ללוח אם הנ"ל. ברשותי כרגע GeForce 8800 GTS (320 MB) וברצוני להשתדרג. ברשותי ספק כוח ELT400AWT האם אני צריך לשדרג גם אותו? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה את הסרט במחשב ושם כתוביות עכשיו שאני רואה בטלוויזה העברתי עם כול הקבלים רואים אבל לא רואים את התירגום בטלוויזה... תודה לעוזרים.... נ.ב. יש לי רידאון 9800 pro של חברת שפיר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, כרגע יש לי 4850 HD, ניסיתי אותו עם הבטא משום מה יש לי הרגשה שיש לי FPS נמוך יחסית מן דיליי כזה שקשה לשים עליו אצבע שלא נראה לי שקשור לפינג, האמת שלא בדקתי אם יש דרך שם להציג FPS כי המשחק מלא באגים כרגע (זאת בטא) (האם מישהו אחר חווה את אותו המצב?) בכל מקרה, תהיתי איזה כרטיס במחיר סביר ישיג ביצועים מספקים? כלומר אני מניח שהגבול שאני שם זה בסביבות 1000 שקלים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית הופכת מסכים עם קצב רענון גבוה במיוחד ומראה צבעוני במיוחד לבסיס החדש שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
איזה ספק יחזיק, בהתחשב בעובדה ששני כרטיסי המסך במאמץ לוקחים בסביבות 275-360 WATT
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבועיים החלה להופיע לי על המסך הודעה הקשורה לכרטיס המסך. ההודעה מופיעה אחרי עימעום של המסך לכמה שניות שבמהלכו הוא נעשה שחור. ניסיתי להוריד את גרסת ההתקנים החדשה ביותר לכרטיס (5.5), אך גם זה לא עזר. היכן התקלה? מה ניתן לעשות בכדי לפתור אותה? מצ"ב ההודעה (קובץ JPG) כרטיס המסך שברשותי : ATI 9200 128MB מערכת הפעלה : Microsoft Windows XP תודה רבה ויום טוב. ליאור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה קיבלתי במתנה מחשב עם הכרטיס הזה מותקן עכשיו השאלה שלי זה אם להישאר עם הכרטיס הזה או להחליף לרדאון 9700 כי אני לא יודע אם יש ביניהם הרבה הבדל כי עם מעבד 2.8 וגיגה rdram הכרטיס הזה קצת הורס תודה ותודה מראש דוד
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מסך של IBM דגם P260 ויש מאחורה שני חיבורים, אחד רגילה ואחד DVI, ורציתי לשאול אם אני נגיד יחבר את המסך דרך כניסת ה DVI יהיה הבדל באיכות התמונה ? אם כן ההבדל רציני ? כמה אמור לעלות כזה כבל ? והשאלה השניה שלי היא, יש לי הפשרות שהווינדוס יראה רק את הקצב ריענון ש " בטוח " למסך שלמשל ב 1600X1200 זה 72HZ למרות שאם אני שם אותו על 85 הוא גם עובד בלי שום בעיה... עכשיו השאלה אם זה שאני שם 85 יגרום נזק למסך ? רואים בכלל יותר טוב שאני מושך אותו מעל למה שהוא "מסוגל" ? תודה מראש :
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-