עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by GooG,

עד כמה בעייתית העובדה שהוא צורך 250W ? מהי התוחלת חיים שלו / טמפרטורות / רעש ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by evman007,

הוא שווה 400 שקל? הוא יותר טוב מ9550 128 ביט?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by andrei21,

מה לדעתכם הסיבה האמיתית לכך שכרטיסי AMD יותר זולים מNVIDIA

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון עבור השאלה הזאת, עברתי על הפורומים ולא מצאתי אחד מתאים יותר (כיוון שאני חושד שהבעיה בכרטיס המסך). המסך הנ"ל ברשותי כבר מספר חודשים ותמיד הצגתי תמונה מעולה מהמחשב למסך. המחשב שלי התקלקל וקניתי מחשב חדש. במחשב החדש יש לי בעיה עם המסך. רואים כאלו נקודות מרצדות בכל מיני מקומות במסך. הנה תמונות להמחשה: הנקודות הנ"ל מרצדות. המסך מחובר בכבל DVI - HDMI מהמחשב (אותו כבל שעבד טוב במחשב הקודם). ההבדלים העיקריים בין המחשב הקודם לנוכחי הם: Windows XP במחשב הקודם, Windows 7 במחשב הנוכחי כרטיס מסך שונה (קודם GEForce 9800 עכשיו GEForce GX460) הדרייברים של כרטיס המסך הם הכי מעודכנים מהאתר של יצרנית הכרטיס (Gainward). עוד פרט שרצוי לצ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ArielN,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך ב-eBay, ושמתי עין על הכרטיס הזה: ATI RADEON X850XT Platinum Edition PCIE 256MB DDR3 Memory Clock Speed - 590 Engine Clock Speed - 540 נראה לכם טוב? או שיש משהו יותר טוב..

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. גירסה נוספת של כרטיס הביניים הפופולרי מ-NVIDIA מיועדת לנישה מאוד ספציפית, לפחות בשלב הראשון לכתבה

7. Started by lior6996,

שלום לכולם ! אני בונה מפרט עם כרטיס מסך X1950PRO במחיר 1200 ש"ח מKSP . רציתי לדעת האם כדאי להתאפק ולחכות עוד חודשיים ליציאת הכרטיסים החדשים - האם לדעתכם הם יתומחרו במחיר דומה (פלוס-מינוס) , האם המחירים של כרטיסים כמו זה ירדו בעקבות יציאת הכרטיסים החדשים, והאם המשחקים הראשונים שיעבדו רק עם DX10 יצאו באותה התקופה או שגם ככה יקח זמן עד שיהיו משחקים שידרשו רק כרטיס מסך התומך בDX10 ? תודה מראש , ליאור .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DS,

אני מאוד אודה לעונים: 1. האם הוא חזק משמעותית מ 8800GT?(האם שווה לרכוש אותו) 2. איזה ספק מספיק בשביל להחזיק אותו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין להרכיב מפרט לחבר המבוסס על המפרטים המומלצים באתר. אני מתלבט האם לקחת לוח אם טוב עם כרטיס מסך מובנה, כמו ה- Asus M2A-VM http://skypc.co.il/pl_product~31540~83~0.htm הדרישה המקסימלית היא שהמחשב יריץ FIFA - האם הכרטיס המובנה יספיק? אם לא - איזה כרטיס מסך בתקציב מינימלי כדאי לקנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך Leadtek Geforce 4 MX460 My VIVO, אל תמליצו לי על כרטיס אחר כי אני צריך את ה-VIVO בשביל להעביר סרטים מהמצלמת וידיאו שלי, אז Radeon 9000 PRO לא בא בחשבון כי אין לו VIVO. רציתי לדעת מה מקבלים עם הכרטיס הזה, חשפתי באתר של Leadtek אבל רשום רק אילו תוכנות מקבלים איתו, מקבלים איתו את המתאם של DVI TO VGA? {או הפוך}? מקבלים איתו את המחבר של ה-VIVO שנכנס לכניסה שעל הכרטיס ומפצל אותה לכל מיני כניסות? {כמובן שמה שאני לוקח הוא עם VIVo}. ומקבלים את הכבלים? רשמתי דחוף כי אני רוצה להזמין את הכרטיס עוד הערב. תודה מראש, DINO.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by amit.w1986,

הכרטיס מתומחר ב TMS ב 1459 ההבדל בין הכרטיסים הוא כ 300 שקלים. האם שווה להוסיף את הכסף ל670? על פי בנצ'מרקים שאני רואה ברשת, ההבדל יכול להגיע בין 5-11 , 12 אחוז לטובת ה 670. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מפתחת הליבות הגראפיות מתיימרת ליישר קו עם המתחרה NVIDIA כמעט בכל החזיתות בשנה הקרובה, ואף לדלג מעליה אל עבר ההובלה הטכנולוגית שנת 2015 שאוטוטו מסתיימת לה ללא ספק הייתה השנה של NVIDIA בעולם העיבוד הגראפי, עם הגדלה משמעותית של הפער שלה בנתח השוק והרבה טכנולוגיות שסייעו לה להתבלט אצל הצרכניות והמפתחים כאחד. כל העולם הזה אמור להפוך להרבה יותר תחרותי בשנה הקרובה, שבא אנחנו כבר יודעים שגם NVIDIA וגם AMD יעברו לייצור בליטוגרפיות FinFET חדשניות (ושונות, מה שלא קרה בשנים האחרונות), ועם כוונות ברורות להכפיל את יעילות העבודה לעומת מה שקיים בשוק כיום. לאחרונה, קיבלנו מ-AMD גם אישור בנוסף לכך שהיא תציע אלטרנטיבות מעניינות לחלק גדול מהטכנולוגיות של NVIDIA בשנת 2016. …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום כן, כן, אתם רואים מצויין - ATi סוף סוף מוכנה לקרב הגדול והמשמעותי בינה לבין Nvidia, כל זאת ע'י מתן ספינת הדגל העתידית שלה לאתר level505 החדש שנפתח במיוחד בשביל לפרסם את הביקורת החדשה. נמסרו הנתונים הטכניים הסופיים ותוצאות בבנצ'מארקים. ATi לא התעכבו עם זה - אולי כנראה כי יש למה לחכות? האתר מוסר כי הבנצ'ים נערכו עם דרייברים לא בשלים, לכן יש סבירות גבוהה שהתוצאות עוד יעלו כלפי מעלה, אם כי גם עכשיו R600 לא נותן ל GF8800GTX לעבור אותו בשום מבחן ביצועים. כבר נכנסתם לביקורת? אני מתאר לעצמי שמייד תרגישו שעובדים עליכם. לאחר סקירה קטנה של האתר תגלו כי האתר מכיל רק את הביקורת הנ'ל וכל קישור עם הקידומת level505.com יוביל אותכם לאותו הדף - הדף הראישון של הביקורת. יתכן מאו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by kobikl,

המפרט: [pre] Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name MSI 915P Combo-FR (MS-7058) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Grantsdale i915P System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (02/23/06) על הכרטיס להיות מותאם למערכת. תקציב: מקסימום 500 ש"ח אבל זה רק אם זה כרטיס שיוכל לשמש אותי הלאה. אם לא, אסתפק בכרטיס יותר זול עם ביצועים סבירים. לגבי רזולוציה אני לא בטוח (כיוון שכרט…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by omri09,

היי יש לי בעיה עם הכרטיס הזה, המשחב שלי חדש, והמחשב הקודם הראה סרטים האיכות הרבה יותר טובה. מה שעם המחשב החדש סרטים מטושטשים הרבה יותר החלפתי דרייברים, עידכנתי CODEC, שום דבר לא עוזר. במשחקים אין את זה ככל הנראה אפשר לעשות משהו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הופעה של דגם ה-DG1 המסקרן בתיעוד גוף תקינה רשמי חושפת כמות מצומצמת של יחידות עיבוד בתוכו. האם זה רק כלי פיתוח או עדות לתוכניות המסחריות של ענקית השבבים לכתבה

17. היום קיבלתי את המסף הנ"ל. ברשותי GTX1080 Ti - האם יש איזשהם הגדרות מומלצות (מלבד הרזולוציה הטבעית כמובן) ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SEangel,

אני מחפש כרטיס שישמש ללכידה מממיר (לכן לא צריך טיונר) וממצלמת וידאו רגילה במחיר של עד 500 שקלים כמו כן אני לא צריך שהכרטיס יקודד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. במחשב אין יותר מדי רכיבים, SSD אחד , הרדיסק אחד. הספק בן 3 שנים, האם אמור להספיק ל RTX 3080 ? שואל עקב בלאי טבעי שמתחרש עם הזמן לספקי כוח. הדרישות הרשמיות הם 750W. תודה!

20. שלום חברים וערב טוב , אני לפני רכישה של מחשב חדש , המפרט מצורף כתמונה. המחשב ישמש בעיקר ללימודים (מדעי המחשב ותקשורת חזותית) ועבודה (פיתוח אתרים / אפליקציות ותכונות). יריץ תוכנות ADOBE (דו מימד בלבד בשנה שנתיים הקרובות) וvirtual machines (לינוקס וכדומה) למחשב יהיו 2 מסכים וזאת אחת הסיבות העיקריות לרכישה של הכרטיס מסך. כרגע המליצו לי על Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 בTMS השאלה אם זאת הבחירה הנכונה לצרכים שלי ואם הוא מתאים בכלל למפרט שלי / ספק כח. אני דיי מעוניין להישאר במסגרת התקציב הנוכחית אין לי בעיה להוסיף עוד 100-300 שקל אבל לא יותר מזה... תודה רבה על העזרה והזמן!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. הגעתי למסקנה שעדיף לקנות כרטיס מסך חדש כי המאוורר התקלקל בכרטיס מסך הישן שהיה nvidia geforce gts 250 מעבד: intel core 2 duo e8200 לוח אם: asus p5k ספק כוח:enermax liberty 400w משחקים שאני משחק פרו אבולשן ופיפא תקציב מקסימום 400 ש"ח מגורים: ראשון לציון באיבורי המליצו לי עליו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8444 מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Wood-Elf,

לעיתים לאחר שאני משחק במשחקים (HL2 ו-CSS, אם אתם רוצים לדעת) זמן רב, המשחק ניתקע, ורק לאחר זמן ממושך, המחשב חוזר לDT. ואז קופצת MSGBOX ובה כתוב משהו על VPU Recover, ושצריך להפעיל את המחשב מחדש (לא זוכר בדיוק מה כתוב...), בכדי שהVPU יפעל כתיקנו... עכשיו כמה שאלות: 1. מזה לעזאזל?! 2. מזה VPU? 3. האם דרייברים חדשים יותר יוכלו לתקן את הבעיה? 4. אם כן, כיצד אני מתקין דרייבירים חדשים (אני יודע להתקין דרייברים, אבל צריך למחוק את הקודמים, וכל מיני כאלה...)? טודע למי שעונה. (ד"א, הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מענה לשאלתי)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב !!! התקציב שלי בערך עד 1000 ש"ח ואני מעדיף שהכרטיס יתמוך בדירקטיס X9 בבקשה תנו לי הצעות לכרטיסים ...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by מאיה גרינברג,

קיבלתי כרטיס מסך X600 PRO PCIE רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הזה ? למה הוא מתאים ? זה טוב למשחקים ? או רק אינטרנט ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שמתי voodoo 5 5500 64mb על מחשב עם ווינדוס אקס פי, בפעולות של דיירקט איקס 7 ש DXDIAG מבצע הוא עובד יפה אבל באותו רגע שאני מנסה להפעיל כל משחק אחר הוא עובד בדיירקט איקס שמונה שמובנה בתוך האקס פי, גם אם אני מנסה לשחק קאונטר סטרייק הוא קורס, למרות שקאונטר סטרייק זה DirectX 7. בקיצור, הכרטיס לא תומך לי בדיירקט איקס 8 אפילו כשאני מנסה להפעיל משחקים שלא דורשים דיירקט איקס 8 מה עושים? הדרייבר הכי מעודכן הורד מהאתר www.voodoofiles.com האם יש אפשרות להסיר את דירק איקס 8 מהאקס פי ולהתקין דיירקט איקס 7 ? אולי אפשרות אחרת ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים