עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.discclub.co.il/product.asp?Product_id=1598&Cat_Id=17 בבבקשה סלחו לי שלא פתחתי בסטיקי אבל זה משמ דחוף הבנאדם בטללפון אמרתי לו חכה 5 דקות אני יברר משהו אין את ה730B במלאי הוא יכול להביא לי את זה ב300 שקל פחות, איך הוא ביחס ל730B ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by OR2OOO,

http://www.anandtech.com/show/7835/directx-12-to-be-unveiled-at-gdc-2014 כמו שזה נראה מייקרוסופט תציג אותו ב-GDC השנה. האם לדעתכם הוא יתמוך ב-WIN8.1, או ש-WIN9 יעשה שם את הבכורה שלו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. האם הליבה הגרפית של מעבדי SB מסוגלת להריץ סרטי FHD על מסכים מאוד גדולים ברזולוציה מקיסמלית (בלי כרטיס מסך אחר)? מה לגבי ULTRA HD? יש כרטיס גרפי שמסוגל להתמודד עם הרצת סרטים על מסכים גדולים שתומכים ברזולוציה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by EITAN4,

שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למשחקים החדשים שיצאו - בסביבות 400-700 - המפרט שלי - i5-2500 [h=1]Intel DH67CL[/h]8g זיכרון ספק כוח seasonic 430w s12ii מסך32 סמסונג led

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by FC Chelsea,

הכרטיס הנוכחי שלי ( X1900XT ) עושה המון בעיות כבר הרבה זמן, ולצערי כבר אין לי עליו אחריות. היות וכרגע אני מסוגל לשחק רק בסוליטייר או ב Combat Arms, החלטתי להחליף את הכרטיס כדי שאני אוכל לחזור לשחק במשחקים נורמליים. הבעיה שהמחשב שלי קצת ישן, אז אני לא יודע אם החלפת הכרטיס תעזור.. הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Twinmos 2GB DDR-2 667MHz (1GBx2) Gigabyte GA-945P-S3 CONNECT3D X1900XT 256MB Compucase 6A19+HEC 400 TR-TF האם החלפת כרטיס תאפשר לי לשחק במשחקים שעתידים לצאת השנה? (אני לא מחפש משחקים שירוצו על HIGT, אבל שיעבדו חלק על הגדרות בינוניות.. ) תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by torchak,

אני צריך את עצתכם. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס עריכת וידאו טוב. יש לי כמה שאלות : א - איזה כרטיס מומלץ, שאני יכול לעשות עליו עריכות ברמה ושלא יעלה לי כמו אוטו...... ב- האם יש כרטיס שהוא כם כרטיס מסך והוא ברמה מספיק גבוהה....... ג- האם יש כרטיס כזה שיש עליו כניסת FireWaire.... כמובן שצריכים להיות עליו כניסות ויציאות וידאו אודיו.... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אם כן אנא ציין מהו והאם איכות הפילטרים טובה, זאת אומרת התמונה חדה וברורה ואיזה צל של טשטוש. אנחנו כל הזמן ממליצים GAINWARD.... חוץ מOC מעניין מה יש להם להציע...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חווד לאלמנטים הנוגעים בכרטיסי מסך והשוואה בינהם 2600HT או 8600GTS כאשר ההתמקדות מכוונת רק לסרטי ווידאו [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Oded Alal,

יש sapphire 280x ואני רוצה להחליף ל sapphire 290x אני עושה החלפה על הכרטיס בתוספת 650 ש״ח האם אני יראה שיוני משמעותי בביצועים והאם זה כדי מבחינה כספית?

10. שלום לכולם, יש לי מחשב בן 3, היתה נפילת מתח וככל הנראה נשרף הכרטיס מסך GeForce 8800GTS 512mb . אני לא גיימר אבל אח שלי אוהב לשחק במשחקים חדשים וצריך שהם ירוצו סבבה, ככה שאין לי צורך בכל מיני מפלצות מקוררות עם חנקן נוזלי ותחנת כח קטנה.. אשמח לקבל הצעות כי אני ממש לא מעודכן אם זה עוזר אז המפרט הוא בגדול כזה intel core 2 duo E8400 GIGABYTE GA-P35-DS3L ספק 460W 4 giga ram תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי 600 650 שקל קניית כרטיס AGP מה אתם ממליצים אם אפשר לינקים

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום מדובר במפרט שהעיקר שלו: athlon II X3 450 Gigabyte GA-Ma78LMT kingston 2x2gb cl9 1333mhz ספק Huntkey 400w המפרט לקוח ממדור מפרטים מומלצים פה אצלכם [מקסימום גיימינג מינימום מחיר] בחנות ביקשתי כרטיס קצת יותר חלש ממה שהוצע כאן מלכתחילה אחרי הכל המחשב הוא למטרות כלליות אבל פה ושם שיחזיק איזה משחק או שניים על מסך 19" ברמה בינונית, אז הציעו לי את gainward GeForce GT 430 1gb ddr3 קצת חיפשתי עליו פה ואני לא כל כך בטוח בקשר אליו אז השאלה היא האם הוא ישתלב טוב במערכת הזאת? ואם לא איזה כרטיס באותו טווח מחיר [330 ש"ח בערך] יעשה את העבודה? בתודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. חיפשתי את הכרטיס שלי באתר של Inno3D בגוגל כי לא מצאתי אותו אצלם במעבר מהיר באתר. ואז פתאום אני רואה תוצאת חיפוש של FXP נכנסתי ותגידו לי אתם אם צריך לבכות או לצחוק. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=9430129 תסתכלו בעיקר על התגובה האחרונה. אני רגיל להיכנס לאתר שלהם ולראות שטויות, אבל זה כבר כמה רמות מעל. נ.ב מישהו יכול להביא לי את הקישור לכרטיס שלי באתר היצרן (מפרט בצד), יש לי את גרסת ה-GAMEPACK.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dids22,

לא מצאתי משהו בחיפוש זה גרסה מוחלשת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Allanon,

שלום, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי 5850 לצורך משחקים ב-1080p. לצערי אני מרגיש לאחרונה שהכרטיס המצויין הזה כבר לא תמיד נותן מענה. התקציב שלי מאפשר להגיע עד GTX670 כולל, אבל לא הייתי רוצה לקחת יותר ממש שנדרש לביצועים טובים ב-1080p. על כן השאלה, מה יהיה הכרטיס האופטימלי בשבילי מבחינת ביצועים/מחיר (ירוק או אדום, לא משנה לי)? תודה רבה! המפרט שלי: i5 750 @ 3.4 GHZ 4GB RAM SSD PS : 640W 1920X1080

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לאחרונה הופיעה חברת סאפהיר, יצרנית כרטיסי הרדאון (אלו שכביכול Made By ATi), וקצרה שבחים רבים, בעיקר על איכות התמונה. שזה הדבר העיקרי שמבדיל חברה טובה, מחברת קבר. מישהו יכול להעיד על איכות בניית הכרטיס? במחירו הגבוה (pro9700 - כpro2300 ש"ח, 9000 - לא זוכר, בסביבות ה700) האם הוא שווה את זה? אולי דברים מאדם שקנה את הנ"ל?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by d.c.n,

שלום, רציתי לדעת איך הכרטיס מסך VTX HD 6850 ? הכוונה למשחקים והחברה עצמה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by PayneBack3251,

קיבלתי מחשב חדש שיש בחתימה ועם הכרטיס מסך קיבלתי את המשחקים: Doom 3 Hitman Contracts ShellShook Nam '67 עכשיו קרה לי דבר מאוד מוזר התקנתי את המשחק ShellShook Nam '67 שקיבלתי הכל הלך טוב ויפה ההתקנה עברה חלק נכנסתי לתפריט של המשחק לחצתי Start בשביל להתחיל לשחק ואני לא רואה כלום ! הכל מרוח ואי אפשר לראות כלום ! אם אני לוחץ על העכבר אני שומע שאני יורה והכל זה וזה אומר שהמשחק עובד אבל אני לא רואה כלום ! ועכשיו לבעיה השניה יש לי Half Life 2 המשחק פועל מעולה הוא הגדיר לעצמו את ההגדרות של הוידאו אז באתי במהלך המשחק ונכנסתי להגדרות של הוידאו ושיניתי ב Water Sync שיהיה Enabled ואז לא יודע מה קרה אני בקושי ראיתי משהו במשחק התחליו להיות כל מני סימנים על המסך...אז ביטלתי את זה...מה א…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DS,

אני מאוד אודה לעונים: 1. האם הוא חזק משמעותית מ 8800GT?(האם שווה לרכוש אותו) 2. איזה ספק מספיק בשביל להחזיק אותו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני קונה עכשיו 7900 G בארה"ב ואני לא יודע של איזה חברה הכי כדאי לי מצאתי של EVGA ב 290 $ את זה eVGA 256-P2-N567 Geforce 7900GT KO Superclocked http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130016 וראיתי גם של גיגבייט והם יקרים יותר באיזה 20 - 40 $ וביצועים פחות טובים.. אז מישהו יכול להמליץ לי על חברה טובה או שגם EVGA טובים ??

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by megastorm,

שלום לכולם ברשותי מחשב amd 1000 ram : 448 3dcard: G force 3 ti 200 עכשיו למשחקים החדשים הוא כבר זקן אתם יודעים כלומר אני צריך תוכנת שמאיצה ביצועים של הכרטיס או משהו כלומר תכונת overclok אז מה אתם מציעים ? תודה לכל מי שמגיב ;D

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לפי מה שהבנתי, יש את גרסאת ה"Ti" שהיא נחשבת לישנה יותר (?), והחדשה יותר היא GTX560 (?). תודה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shtrodel,

מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס טוב יותר DUAL או שני כרטיסים חזקים מאוד. תקציב: אין בעיה. מעוניין בכרטיס שיחזיק לי לשנה הקרובה לא מחפש ליותר מזה.. (מחליף מערכת כל שנה). אגב אני לא מעוניין ב-OC מחפש כרטיס או שניים שיתנו את הביצועים הטובים ביותר.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yarost,

מה עדיף בהתחשב במפרט? תודה מראש מסך 22אינצ' של פיליפס 220CW9FB

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מחפש כרטיס מסך באזור 1500 שקל עבור תוכנות תלת מימד ומשחקים. כרגע יש לי QUADRO 400 והוא מספיק לי מבחינת עבודה בתלת מימד ( SOLIDWORKS ). אני משחק ב-FAR CRY'CALL OF DUTY. אשמח להמלצות. תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים