כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אוקיי קניתי את הGTX 560 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3707#ov עכשיו יש לי סוג של בעיה שהוא מתחמם יותר מידי היה לפעמים מצב בו המחשב לא יכל לקרוא אותו והוא יצא מהמשחקים עכשיו יש איזושהי דרך לשפר את זה כדי שהוא חס וחלילה אשרף?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאור היציאה הקרבה של הכרטיסים החדשים מ- ATI ו- NVIDIA, רבים (ואני ביניהם) חוששים להוציא מעל 1000 ש"ח על כרטיס שמחירו עשוי לרדת בצורה דראסטית בחודשים הקרובים. האם לדעתכם הירידה שכבר חלה במחירי הכרטיסים לאחרונה, ובמיוחד של ה- 5900XT וה- R9800PRO, מרמזת על ירידה עתידית או כבר משקללת את יציאת הכרטיסים החדשים? הערה - ברור שמחירים יורדים עם הזמן מעצם טבעם, ובמיוחד בתחום המחשבים. הסקר עוסק בירידה משמעותית ולא "טבעית" של המחירים. אני מודה לכל המשתתפים ומנהלי הפורום. nottheguy
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מוחק את ה DX9 הזה ?! : אני יודע שאמרו כאן שאי אפשר למחוק אותו או משהו כזה ... אבל בכל זאת ? :-\ כי יאן לי כוח להתקין את כל הוינדאוס מחדש בגלל החרתא הזה תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בשביל Starcraft 2 יש לי מעבד E6550 שתי ליבות 2.33 Ghz ולא סגור לגבי ספק כוח נדמה לי 400W חבר שלי המליץ לי לקנות את ה HD 5450 אבל אני חושב שאולי כדאי להשקיע עוד קצת כסף ולקנות משהו יותר טוב האם המערכת שלי תוכל לנצל כרטיס יותר טוב? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הופעה של דגם ה-DG1 המסקרן בתיעוד גוף תקינה רשמי חושפת כמות מצומצמת של יחידות עיבוד בתוכו. האם זה רק כלי פיתוח או עדות לתוכניות המסחריות של ענקית השבבים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! בא לי לשדרג כרטיס מסך! עכשיו עקב בעיות כלכליות (חייל משוחרר) הקצבתי לעצמי עד 500 ש"ח ויש 2 כרטיסיס מסך שאני לא מבין מה עדיף מביניהם.. ולמה צריך לתת יותר חשיבות לכמות הזיכרון (1GB מול 2gb) או המהירות ליבה או מהירות זיכרון. תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי MAG 17 PFs שאמור להגיע ל 1600-1200@68HZ ול 1280-1024@75HZ אבל בפועל הוא מגיע מקסימום ל 1280-1024@60HZ (עם 2 כרטיסי מסך שונים) נתתי אותו לחנות, הם שלחו אותו למעבדה, וכשחזר הם אמרו שהכל בסדר ואין שום בעיה, כמובן שדבר לא השתנה באיך שהמסך עובד, חוץ מהמחשב של החנות שיכול "לכפות" רזולוציה יותר גבוהה (ועם אפשרות לרזולוציות יותר גבוהות שבכלל לא קיימות במסך) גם כשהם חיברו אותו למחשב אחר הוא לא עבר את המקסימום שהוא מגיע אצלי, חוץ מהמחשב בחנות, בשום מחשב, תוכנה או משחק הוא לא עובר את ה 1280-1024@60HZ מה לדעתכם הבעיה במסך, והאם היחס של החנות הוא עילה לתביעה? בנוסף הם גם שיקרו לי שהם שלחו את המחשב שוב למעבדה כשהוא בעצם היה אצלם בחנות אוי כמה שבא לי לתבוע אותם.. (למנ…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 600 650 שקל קניית כרטיס AGP מה אתם ממליצים אם אפשר לינקים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שעדיף לקנות כרטיס מסך חדש כי המאוורר התקלקל בכרטיס מסך הישן שהיה nvidia geforce gts 250 מעבד: intel core 2 duo e8200 לוח אם: asus p5k ספק כוח:enermax liberty 400w משחקים שאני משחק פרו אבולשן ופיפא תקציב מקסימום 400 ש"ח מגורים: ראשון לציון באיבורי המליצו לי עליו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8444 מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה Shader כל הזמן אני רואה כתוב הכטיס תומך Shader 3.0 ובלהבלה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון איתם ? היום ראיתי את הTI 4600 שלהם, איזה יפה הוא, כולו כסוף והוא בא בתוך מזוודה כסופה כזאת איך הם בהשוואה ל- S/U/M/A/ ?, או ל -MSI ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד 1. שני 5870 2. 5970 בודד 3. שני 5850 4. 5870/5850 בודד מומהר המחשב כולל מעבד Q8300 עם 4G זיכרון
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel Arc B580 - למה לא נמכר בישראל ? האם שווה ? התקלקל לי כרטיס 2060 סופר היום ובפעם הראשונה התקנתי את הדרייבר של אינטל בכרטיס Intel® UHD Graphics 770 ואני חייב לומר לא התאכזבתי - נכון שמגיע עד 30HZ ב 4K וחלש ב HDR סרטים כי הבאפר שלו קטן אבל הדרייבר שלו בעברית - עובד טוב למה לא מוכרים בישראל את Intel Arc B580 ?
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם!! יש לי R9000 של SAPPHIRE וטלוויזיה די ישנה נטולת שם כשאני מפעיל את ה TVOUT זה בשחור לבן ניסיתי כל מיני דברים בהגדרות ניסתי צבע קצב ריענון רזולוציות לא ממש עזר יכול להיות שמה שניסיתי לא היה נכון אז בבקשה תנסו לעזור לי! תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. לפני כשנה מת לי ה- 6800GT והכרטיס הזמני שהייתי איתו עד עכשיו הוא 6200TC. בכל אופן, אבא שלי קונה עכשיו מחשב לצרכי משרד וכאן מגיעה ההזדמנות שלי לבקש כרטיס מסך ושהוא יקח את ה- 6200TC. אני לא מחפש מפלצת, כולה איזה משהו ב- 600 עד 700 ש"ח שיחזיק אותי נחמד עד הצבא. ממה שראיתי עד עכשיו האופציות הן HD2600XT, 8600GT וה- X1950P.. רציתי לדעת אם יש אופציה אחרת שמתאימה בתקציב, ואם לא, אז פשוט לדעת מה הכי כדאי מבין אלה. שאר המפרט: A64 +3000 GB K8NF9 (PCIE) 1GB RAM Geil 400W HEC PS תודה חבר'ה.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כ.מסך nVIDIA Geforce 9400gt 1gb אין לי קירור לכ.מסך כשאני משחק הטמפ' מגיע עד ל85C / 185F [בערך] זה יכול לסכן את הכ.מסך / מחשב בנזק? אשמח אם תעזרו לי..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש כרטיס חזק משמעותית עד 1000שקל או בכלל לעשות cf הלוח תומך בx16 x16 והספק תומך והמעבד חזקi7 950 גם כן ולא יגביל את הכרטיסים אני משחק בfhd ורצוי שכל האפקטים ופלטרים על מקסמום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שתיי חברות שונות האחת HIS הכרטיס עולה 847 שח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2199 השני הוא של SAPPHIRE עולה 815 שח http://www.tms.co.il/product/8827 לכרטיסים יש קירור שונה מה כדאיי? מה נחשב יותר טוב (מבחינת קירור,טמפרטורה) תודההה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/articles/NVIDIA_Released_GeForce_Power_Pack_for_PhysX_Apps/5990.html אני אישית עומד להוריד ולהתנסות.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסוג GAINWARD 7800GTX ואני לא יכול להעלות את קצב רענון המסך ליותר מ60 פשוט אין לי אפשרות אחרת ויש לי את הדרייבר הזה 77.50 ובמחשב הקודם עם הכרטיס מסך הזה MX440 יכולתי עד 75 מישהו יודע אולי למה? יש לי מסך מאג LCD 15 אינץ'
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , שאלה די פשוטה, אני מאמין. מחשב ישן בעל כרטיס מסך Geforce 6200 (יציאות VGA + DVI) מעוניין להתחבר לטלוויזית Lcd "32 בעלת מגוון כניסות, בינהן VGA,HDMI . החיבור הוא לצורך צפייה בסרטים בעיקר. איזה כבל כדאי לרכוש לצורך החיבור המיועד? האם dvi to hdmi יהייה איכותי בצורה משמעותית מ Vga ל Vga? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל- אין לי צורך בגיימינג אלא בצפיית סרטי HD וכן מסמכים, מוזיקה והרבה אינטרנט. במצב הנוכחי על לוח האם שלי יש כ.מסך מובנה, Radeon 4200HD. האם לאחר שאשים את כ.המסך החדש בסלוט המתאים, אני צריך לעשות משהו? האם המחשב יזהה שהוא לא צריך לקרוא מהכ.מסך האונבורד אלא מהחדש, או שמא יש לבצע פעולה כלשהי על מנת שיבין? תודה מראש, עידן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי אני יודע שהוא הולך להתכבות ? מתי שפתאום אני מריח ריח כזה של ברזל חם.. ואז פשוט הוא מתכבה.. וכשאני נוגע לו למעלה ז''א במסך כן.. הוא חם.. המסך אמור להתכבות שהוא חם?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-