כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני יתן דוגמא לבעיה שלי: בכל פעם שאני נכנס למשחק מחשב אז המסך שלי נכבה, אבל אני שומע את המשחק ברקע עובד אבל לא רואה אותו. אבל עם אני מעביר את הפונקציה של המצגים שלי למצג של הטלויזיה אז אני מצליח לראות את המשחק, כשאני נמצא בתוך המשחק (שאני דרך הטלויזיה) אז כשאני מעביר את הפונקציה של הרזולוציה של המשחק לרזולוציה נמוכה אז אני כן מצליח לראות דרך המסך מחשב שלי את המשחק, אבל אז לא רואים טוב בגלל שהרזולוציה נמוכה, כנראה משהו בהגדרות של הכרטיס מסך שלי לא מכוון, מי שמבין אז בבקשה אני צריך עזרה דחופה. תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך עם יציאת tv-out איכותית הייתי מעדיף להשתמש במתאם dvi ל componenet אבל אני לא בטוח שיש כזה (לפחות בארץ) אז איזה כרטיס מתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
איזה חיבור יותר איכותי בחיבור נייד לטלויזיה VGA או S-video ?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
בתודה היהודים-מחפשים תשובה :AR15:
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני יכול להביא 980 הגרסה של הגיימינג ב 2500 ו680 ב 2000 מה עדיף לקחת?
-
- 31 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מוריד את זה עכשיו, למה זה לוקח כל כך הרבה מקום?! 300 מגבייט לבדיקת ביצועים :-\ בכל מקרה יש לי בעיה שהמחשב שלי עובד ממש לאט, ואני כמעט משוכנע שזו בעיה בכרטיס מסך אם זה באמת הכרטיס מסך והוא הרוס או משהו אז זה יתן לי תוצאה נמוכה בביצועים? וכמה זה אמור לתת ל GF 5200 בערך?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו ראה השוואה של כרטיסי מסך מהם היה את המשחק רידיק ? מעניין אותי לדעת איזה חברה מציגה ביצועים גבוהים יותר במשחק הזה...
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לוח אם: p5wdh deluxe מעבד: Q9650 זכרון ראם: 4 GB כרטיס מסך: 4850 ATI מסך 19" 1280*1024 . מערכת הפעלה 64 ביט ספק כח 500 W אמיתי. אני מרגיש לאחרונה שהמשחקים החדשים כבר לא רצים על המחשב כמו שאני רוצה (הגיוני , אחרי הכל המחשב לא בדיוק חדש). האם יש טעם בכלל בשדרוג כרטיס המסך לאחד חזק יותר ? אם כן על איזה אתם ממליצים? אני עובד עם מסך 19 אינץ' מרובע ולא מתכנן להחליף אותו בטווח הנראה לעין. תקציב: עד 1,000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
האם ה Radeon 9100, הוא R250 בגירסתו המוחלשת: 8500LE, או שמא הוא בגירסה הרגילה? הודה למי שיענה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היתי מבקש עזרה לדעת כמה ווט הכרטיס הזה בגלל שהלוח שקניתי תומך בכרטיס של 1.5 v בלבד בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
AGP Nvidia GeForce 7600GS AGP Nvidia GeForce 7600/GT או הכרטיס AGP Nvidia GeForce 7800GS
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
השימוש העיקרי שלו יהיה לצפות בערוץ 2 במעונות באוניברסיטה, הדרישה היחידה שהכניסה של האנטנה תציג איכות תמונה סבירה. תקציב מינימלי. כמה שפחות - יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce7900-quad-sli.html פשוט להוסיף כסף בחינם. אפילו יש מיקרים ש 1900XT ב CF עובר את ה QUAD.
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קניתי RADEON 9000 PRO 128עושה לי מלא בעיות במחשב מעוות לי צבעים וכולי האים כדאי להחליף אותו לGF4 TI4200 128 MB האים יש ביינהם הבדלים או הGF רק יקר יותר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש לפני שבוע וכשאני משחק בפלייט סימולטור במצב שדורש גרפיקה גבוהה המחשב פשוט נכבה לי ונדלק רק כאשר אני מוציא את הכבל חשמל יש לי ספק 480 וואט... בבקשה ממכם אני לא יודע מה לעשות השקעתי הרבה על הכרטיס הזה...
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה ימים דרייבר חדש, את ה185. הכל טוב ויפה, אבל כשניכנסתי לשחק בCALL OF DUTY 2 המשחק פעל בצורה מקורטעת (FPS 250 ואין לאגים) מקוטרע, הכוונה שזה עבד כאילו אני משחק על 40 FPS והייריה מאחרת לבוא (כ2 שניות אחרי שאני לוחץ על העכבר) ניסיתי להתקין דרייברים קודמים, וגם את 181.22 אבל זה לא הסתדר דרך אגב בדקתי גם אתה CALL OF DUTY 4 ולא ניראה שיש שם בעיות עם הדרייבר הזה עוד בעיה מעצבנת, שמאז שהתקנתי את הדרייבר החדש, העכבר יוצא מהמסך בצד ימין. הכוונה, במחשב רגיל אם אני מושך את העכבר ימינה, עד לקצה המסך הוא יישאר שם, ולא ימשיך הלאה, אבל אצלי העכבר ממשיך גם מחוץ למסך, ואז צריך להחזיר אותו למסך. דרך אגב זה קורה רק בצד הימני ולא בשמאלי או למטה או למעלה. הכרטיס שלי הוא 8600GT
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
תוך כדי עבודה שגרתית בשולחן עבודה המסך התכבה לשתי שניות ונלדק בחזרה עם הודעה שגיאה של הדרייברים : "Display driver stoppet responding and has recoverd עשיתי ריסט למחשב חשבתי הכל יסתדר ...מאז היסרתי את הדרייברים לחלוטין והתקנתי חדשים ולא עזר כל משחק "רציני" שאני מעלה , איך שמתחיל הגיימפלי צצים "קרעים" בגרפיקה וכאחרי 10 שניות המשחק ניתקה וקורס. בעיה בחומרה ? או שאפשר איך שהו לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1147725438/77107/ תגובה מס' 2 2. p 2.4 עם אפיק AGP מאת: חובב (ב-11:06, 16.05.2006) נו אז ה CPU יהיה צוור הבקבוק לא? אני בכלל יוכל לנצל את הכרטיס? יש לי את אותה שאלה.. מה אתם אומרים
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, קניתי לא מזמן מספר חלקים למחשב כשה4890 שלי עושה לי קצת בעיות ואני ככה"נ אחזיר אותו ואשדרג למשהו חזק יותר, רציתי לקבל ממכם המלצה לאיזה כרטיס כדאי לקחת במקומו בהנחה שאני מוסיף עד 500 ש"ח. המפרט שלי בנוסף הוא מעבד CORE I5, 6GB RAM 1500GB HDD לוח P55 של GIGABYTE מסך 20' של ASUS וספק לא ג'נירי די חזק (לא זוכר, נדמה לי 450 או 500 ) אשמח להמלצות, אני מעדיף המלצה לכרטיס של ATI על פני NVIDIA אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כבדים, אינטנרט ותכנות בVS2008 . חיים
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מתעניין בקניית מחשב, ולאחרונה נחשפתי לכל הסלט המורכב של דגמי ה-GeForce וה-Radeon השונים. אז שתי שאלות לי אליכם: 1. בבקשה תדרגו איזה משפחה עדיפה על איזה, או חופפת לאיזה, לפי הסדר, כדי שאדע מה לקנות. (ולשם הסדר הטוב בואו נדבר על כרטיסים בטווח מחירים סביר של עד 1000 ש"ח.) 2. נניח שיש לי בחירה בין כרטיס טוב עם 64 מגה זיכרון לבין כרטיס חלש יותר עם 128 מגה זיכרון. מה עדיף? או שכל מקרה לגופו? תודה ולילה טוב. ;D
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום.. תעזרו לי בבקשה בבחירת מסך.. התקציב שלי עומד על כ1000 ש''ח אבל אני מוכן למתוח אותו עד ל1100... על הכוונת שלי 763MB של סמסונג, שמעתי שזה מסך טוב.. אני הייתי רוצה מסך אם יו אס בי... אז ללכת על סמסונג או לבחור משהו אחר? חוץ מאל ג'י
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בתהליכים לקראת מחשב חדש (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=325226.0), וחזרתי להתלבט בנושאי כרטיס המסך והמעבד. אני עובד בצורה כבדה של עיבוד תמונה בפוטושופ (מאות מגה וגם לפעמים יותר מג'יגה), שאר תוכנות דו-מימד , גם תכנות, אינטרנט, פלאש. העבודה שלי בתלת-מימד היא כמעט אפסית ואינה שיקול בשאלה שאני שואל. שאלתי: האם יש יתרון לכרטיס מסך Quadro FX1500 או אפילו Quadro FX1700 כאשר משווים אותם לאופציה של 8800GT. שוב אני לא מדבר בעבודות תלת-מימד אלא דו-מימד כמצויין בתחילת ההודעה. אם כן , האם לדעתכם ההפרש של 700 שקל או יותר, משתלם ? אפשר לציין גם כי יתכן כי אם ארכוש מעבד QUADRO ולא 8800GT, אז אולי אצטרך להתפשר על מעבד כפול ליבה ולא מעבד 4 ליבות אשמח לתשובה …
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני עוד לומד את הכרטיס החדש והתוכנה הזאת... שמתי לב שיש מצב בתוכנה שנותן oc לכרטיס, וזה עובד רק כשהתוכנה עובדת ברקע... בדקתי עם cpu z וההבדל הוא בין 1152mhz ל 1190mhz ובמצב boost בין 1241mhz ל1279mhz... שאלתי היא1) אם הoc הזה הוא oc נוסף ש gigabite נותנים כ"תמורה" לזה שהתוכנה עובדת ברקע, או שאם התוכנה לא תפעל לי הכרטיס עובד בכלל בלי oc שמגיע מהמפעל? 2) יש בעיה שהתוכנה הזאת תפעל ברקע? להעדיף שלא להפעיל אותה? זאת אומרת שכשאני משחק משחקים ישנים עדיף שלא להפעיל ולהפעיל את התוכנה על מצב oc רק במשחקים תובעניים? 3) אחרי שהפעלתי את התוכנה על מצב oc ראיתי שהחום עלה ל 54 מעלות, והלד windforce עובד קבוע, משמע שהמאווררים …
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-