כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
גברים שאלה אני עובד עם וינדוס 7 RC לפני הרכבת הכרטיס מסך (ATI 4870 X2 ) וינדוס זיהתה לי 3.2 GB ולאחר הרכבת הכרטיס וינדוס זיהתה לי 2.8 GB ! ככה זה צריך להיות ?. חשוב לציין גם בויסטה ו XP היה לי אותו דבר ים תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת.אני לא מעוניין לעשות OC. אז ההתלבטות שלי היא בין 260 GTX 275GTX 4850x2? למערכת Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 320GB 7200RPM, 16MB, Sata II SH-S223F DVD±RW x22 White Sata HJA-6000 MIDI Beige (No PSU VX 550W Active PFC 12cm Fan תודה מראש לעונים
-
- 14 תגובות
- 795 צפיות
-
-
למערכת: Intel Dual Core E5200 2.5Ghz Tray Gigabyte GA-P31-ES3G P31 CHIPSET OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Vista Gold D.Channel WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 WD5000AACS Cooler Master Socket 775 Cooler Master Elite 334 מתלבט איזה כרטיס מסך: GigaByte ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=954000 או INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=5069 או כרטיס אחר בכלל בטווח מחירים עד 800 שקל ברצוני לרכוש מסך 22'' ולכן הכרטיס יצטרך להחזיק אותו טוב גם במשחקים. שיפורי OC גם חלק מהעניין תודה
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, משום מה כרטיס הגרפי החדש שלי לא מראה תצוגה טובה יחסית לכרטיס הקודם שהיה בו חיבור VGA.. אז החלטתי לנסות את החיבור הנ"ל עם כרטיס המסך החדש... אבל, לכרטיס החדש GeForce 9800GT יש רק יציאות DMI. חברתי אדפטור למסך וממנו הכבל של ה-HDMI מתחבר לכרטיס.. אבל לא רואים כלום.. מתקבל מסך שחור כאילו לא מקבל... מדוע? זה לא הגיוני... :s05: זקוקה לפתרון/עזרה/רעיון..? (מסך LG 1970R)
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מעוניין בATI HD4770 למדיה סנטר שלי.המדיה סנטר מחוברת למסך 50 אינצ' טושיבה עם HD מלא. אני מעוניין להפעיל סרטים וגם קצת משחקים,האם הכרטיס בעל עוצמה מספקת להתמודד עם מסך זה? אז מה אתם אומרים???
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408699.0 פירסמתי את ההודעה בפורום מעבדים זכרונות ולוחות אם. בגלל שזה נוגע גם לכרטיס מסך (בעיקר לכרטיס המסך...) אני אשמח אם תגיבו! אני מתכנן לקנות מחשב לעריכת וידאו שישמש לעבודה בתוכנות premiere ו- after effects. 1. את המחשב אני אקנה ב- ksp (אלא אם כן למישהו יש המלצה לחנות אחרת באיזור תל אביב) 2. אני מאוד אשמח אם את המחירים ואת החלקים עליהם אתם ממליצים תוציאו מהאתר של ksp (זה לא ממש נוח אם אתם ממליצים על חלק ממש טוב, אבל אין אותו ב- ksp, כי אז זאת המלצה שלא תעזור לי בכלום...) 3. התקציב שלי לכל המפרט הוא 3500 ש"ח 4. לא מעוניין ב- OC 5. רמת השקט חשובה לי, אך לא על חשבון ביצועים. 6. השימושים יהיו עריכה, וקצת אופיס ואינט…
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ראיתי שברב המפרטים החדשים מככב כרטיס הקוואדרו FX1700 לעריכה גרפית. אני מתכנן בעיקר לערוך סרטי חובבים+ ואולי קצת פוטושופ ורציתי לדעת איזה כרטיס מעט זול יותר מומלץ ביחוד ששמעתי שלעריכת וידאו הכרטיס פחות חשוב [?] :
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
-
לא יודע מה קרה אני פועל עם 2 מסכים ובטלתי אחד אתמול ולא יודע פתאום זה לא פועל לי פתאום מה יכול להיות וזה רק היציאה השניה לא יודע למה
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
מעבד: Intel Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L זיכרון: Kingston 2048 MB DDR2 Dual Channel כרטיס מסך: GeForce 9800 GT מערכת הפעלה: XP Pro שמתי לב בכל המשחקים ללא יוצא מן הכלל הצללים במשחק מעוותים ולא חדים.. אם תוכלו הרבה זמן אני מחפש הגדרות טובות לכרטיס מסך. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן 185.85 תודה לעוזרים..!!
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך לפי מפרט המחשב הבא: Base processor Athlon 64 X2 (T) 3800+ 2.0 GHz 2000 MT/s (mega transfers/second) Socket 939 Motherboard Manufacturer: Asus Motherboard Name: A8N-LA HP/Compaq motherboard name: Nagami2-GL8E Memory 3.5GB Hard drive 1 WD SATA 250GB, 1 SATA WD 500GB ספק כוח 650W של ANTEC מסך: 22" של ACER X223W מערכת הפעלה: ווינדוז XP כרגע מותקן אצלי כרטיס מסך ATI RADEON X1600 עם 512MB אין לי בעתיד הקרוב כוונות לשדרג את המעבד/מחשב אני גר בארה"ב ולכן ככל הנראה אקנה את הכרטיס מסך דרך EBAY אבל בכל מקרה התקציב שלי עומד על 200-250$. ממה שראיתי ב EBAY אפשר להשיג ATI 4870 עם 1GB או GTX 260 במחירים האלה. השאלה היא אם המחשב שלי חזק …
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה הוא מוצלח? יש לו בעיית התחממות?? |(הדגם הזה ספציפית) יש אותו פה באתר בלוח יד שניה http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/12161/cat/8 שווה?? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס שבמיפרט והאמת שאני ממש לא מרוצה (יש לי מסך 22) בלי להכנס לפרטים. השבוע אני מוכר אותו ומעוניין לקנות כרטיס מסך חדש חזק יותר עם לפחות 1GB זיכרון. הרעיון הוא לקנות כרטיס טוב שיוכל לעבוד טוב במערך CF בעוד חצי שנה/שנה שהמחירים ירדו ויהיה צורך במשהו חזק יותר. יש לי לוח עם צי'ף סט P45. מה אתם ממליצים (260GTX לא בא בחשבון דניס) ? תודה טל.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני מחליף לאחד מהם במקום ה- 4850 של ספיר(היתה לו בעיית התחממות) ההחלפה נעשית ב- KSP למי שרוצה לדעת כדאי להחליף ל- 9800GTX+ או ל- 250GTS של ZOTAC? חשוב לי לדעת בעיקר איך הם מבחינת רעש, טמפרטורות, OC.. עד כמה שהבנתי אין הבדל ביניהם, אבל אם יש יהיה נחמד לשמוע. אני משחק ברזולוציה 1280X1024, לפעמים טיפה יותר נמוכה, במסך 19'' רגיל(לא רחב).
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, היות והכרטיס חדש ולמרות הסיקורים הטובים עליו, הספקתי כבר לקרוא שיש "בינתיים" בעיית דרייבר, האם מטעמים אלה או אחרים יש העדפה לחברה מסויימת (בארץ זה רק SAPHIRE או GIGABYTE) ?? מנסיונכם האישי -אפילו עם כרטיסים אחרים- איזה חברה נחשבת לטובה יותר ?? אולי כדאי לחכות לחברה אחרת בכלל (ASUS למשל)?? אשמח לכל עזרה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
למי שמכיר את החברות: האם יש עדיפות לכרטיס מסך מאחת מהחברות האלו (בהנחה כמובן שמדובר בכרטיס שמבוסס על אותה ערכת שבבים עם נתונים דומים של זכרון ווכו') - ואני מתכוון רק לאיכות הכרטיסים של החברות? האם זה משנה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מה קורה אם אני מחבר את ה GTX280 ל HD LCD דרך VGA TO HDMI האם יהיה אפשר לעבוד ברזולוציה מקסימלית של 1920X1080 האם ה VGA TO HDMI יתמוך בזה? מי פה עשה כזה דבר לאיזה איכות אני צריך לצפות ושוב השאלה המרכזית האם ה VGA ידע לעבוד ברזולוציות HD כי זה יכול להיות קטלני לעבוד על מסך 40 אינץ ומעלה באיכות מעולה ורזולוציה גבוהה
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הכרטיס יתחבר למסך מחשב 24" FHD ובמקביל לרסיבר ודרכו למסך LCD FHD בסלון (כרגע אין). רצוי מאוד יציאת סאונד דרך HDMI 1.3. רוב הצפייה תהיינה בריפים של MKV ובלוריי ב1080P. מדי פעם קצת משחקים ולא מעט עבודה על SOLIDWORKS. כיום יש לי NVIDIA 7300GS וחיבור קואקס לרסיבר. השאלה היא האם אני צריך לשדרג את כרטיס המסך או שניתן להסתפק במה שקיים כיום, ז"א, אם אני אחבר לו את הLCD בסלון, לא יווצרו גמגומים בשידור? ראיתי המלצות על סדרת כרטיסי ATI, מ2XXX ומעלה, אבל כמעט לכולם אין יכולת שידור TRUEHD, אלא בכרטיסים רק מHD4850 ומעלה. האם יש צורך בכרטיס כ"כ חזק למטרות שלי? נ.ב. יש ספק של 650W.
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי רוצה לקנות 9800GT כמובן אמרתי לו שהוא יצטרך לקנות גם ספק מינימום 400 וואט.... יש לו לוח אם ישן של MSI משהו פשוט, אז השאלה שלו היא אם הכרטיס מתחבר ללוח כזה פשוט בלי שום בעיות..? אני יודע שזאת שאלה כללית מדי, אבל בעיקרון זה לוח אם פשוט של MSI מלפני 3 שנים ככה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי קראתי כמה פעמים שברזולוציות נמוכות יש יותר עומס על המעבד , אפשר בבקשה הסבר לזה ? ככל שאני מגדיל את הרזולוציה אני בעצם מגדיל את "איכות התצוגה" אז איך זה שיש פחות עומס על המעבד ברזולוציות גבוהות ?! ואם זה אכן כך , המשחק יפעל יותר חלק ברזולוציות גבוהות כמו של מסכי 22 אינג' לדוגמה והfps יהיה יותר גבוהה מאשר על רזולוציה נמוכה כמו 1024x768 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב אז הכול עולה וסבבה התוכנות עולות אבל בזמן הזה המסך ניהיה שחור לשתיים שלוש שניות... מישהוא יודע למה..? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן! לפני כמה זמן כתבתי פה על בעיה בכרטיס מסך, עכשיו זה רק הדרדר>< גיביתי את הכל ופירמטתי, והתקנתי את הווינדוס מחדש על כונן נקי אחרי פירמוט(windows 7 7100) הכל עובד טוב ויפה במחשב שלו, אבל כשאני מחזיר את ההארד דיסק למחשב שלי הוא פשוט קורס ומרסט את עצמו בזמן הטעינה של הווינדוס, בבוט.. ניסיתי לעשות ריפר והוא אומר שהכונן פגום וצריך להחליף אותו, אבל כאמור, אני כרגע כותב מהווינדוס שהתקנתי, זה עובד נפלא.. מה לעזעזעל אפשר לעשות?? כרטיס מסך -X1950, ואני חושב ששוב, הוא המקור של הצרות:[ תודה!
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האם באותם הגדרות אני יראה את ההבדל ב DX10 ל DX9 בין XP לVISTA במשחק GTA 4 לדוגמא? לא בהכרח במציאות במשחק (שינוי בגראפיקה) אלא בכך שאני לא יצטרך גם לעלות להגדרות מסוימות וזה יריץ על DX10.
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
המחיר של Sapphire ATI Radeon HD 4770 512MB PCIe הוא בסביבות 580 ש"ח. והמחיר של Sapphire ATI Radeon Toxic HD 4870 1024MB PCIe הוא בסביבות 1200 ש"ח. האם למטרת המשחק GTA IV ההפרש במחיר בין שני הכרטיסים הוא מוצדק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-