עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MoRtZkInG,

http://pch.co.il/docs/pd-1459998379.htm 5900 עם כאלו זכרונות וקירור מים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. דריוורים לכרטיס? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שבת שלום לחברי הפורום! ברשותי מחשב חדש דנדש (2X2 זכרון ראם, מעבד I5 של אינטל, ספק 500 W) אך משיקולי תקציב החלטתי להשאר עם הכרטיס הישן (ati radeon 4770HD) שהוא אחלה כרטיס אבל הוא מתחיל קצת לקרטע במשחקים כמו arkahm city וcall of duty, לכן החלטתי להקדים תרופה למכה ולהחליף לכרטיס טוב יותר לפני שהוא בכלל יתחיל לקרטע. יש לציין שכרגע ברשותי מסך 19 אינץ' רחב ואני מריץ את המשחקים ברז' של 1440X900 על הגדרות בינוניות. יש מצב שאני מחליף את המסך בקרוב גם, לכן יש להתחשב בכך מבחינת הכרטיס (מסך 20 או 22 אינץ', לא הוחלט). א. אילו כרטיסים מומלצים בטווח המחירים הזה (אפשר לחרוג ב50-100 שקלים אם השוני שווה את זה) ב. תהיה הורדת מחירים בקרוב? אין לי בעיה לחכות שבועיים-חודש למשל. ג. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by bubin689,

מבחינת הביצועים איזה כרטיס מסך יותר טוב? הGTX או הGTS החדש?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, כרטיס המסך במחשב של האחיין שלי הלך לעולמו והוא רוצה אחד חדש. איזה כרטיס יוכל להחליף אותו כראוי מבלי שהמחשב יהווה צוואר בקבוק? יש עדיפות לכרטיס של Nvidia. הכרטיס שמת: Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 מפרט המחשב: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Asus B85M-G for 1150 Hynix DDR3 8GB 1600 כמו כן הוא רוצה להוסיף עוד סטיק של 8gb זיכרון, האם זה יועיל? המחשב מיועד לגיימינג. תודה רבה!

6. Started by dorish,

שלום השבוא קניתי כרטיס GFORS4 4200 WHIT VIVO אני רוצה להכניס סרטים שלי מהמצלמה וידיאו ולצרוב אותם ולערוך אותם עכשיו הבעיה שלי היא כך. הצלחתי להעתיק דרך התוכנה שקבלתי אם הכרטיס אבל הבעיה שלי היא שהסרט שמוקלט לתוך המחשב לא רץ חלק (הוא קופץ) איפה בדיוק הבעיה שלי מה אני יכול לעשות? ותמליצו לי על תוכנה אחרת. יש לי נסיון קטן בעריכת סרטי וידיאו ממגמת תקשורת בבית הספר אז זה לא כול כך בעיה אני פשוט צריך תוכנה טובה ושזה יקליט לי חלק אז יש למשהו מושג למה זה קופץ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 4500HD או 7100 (שמגיע עם צ'יספט 630i) תודה לכולם.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי את הכרטיס הנ"ל כבר יותר מחודש ואני מרוצה ממנו. לפני כמה זמן שמתי לב שיש לי במנהל ההתקנים איזהו התקן לא מזוהה תחת התקנים אחרים שפשוט מוגדר כ PCI-DEVICE ויש לו את הסימן שאלה הצהוב הזה.. מאחר ויש לי כל מיני בעיות עם סאונד במשחקים (מתעוות במצבים מסויימים) החלטתי לבודד את הבעיה ולראות מי אשם ולמה.. התחלתי מזה שהסרתי את הדרייברים של הכרטיס קול שלי (מאחר והוא הכרטיס היחיד שיש לי בסלוט PCI) ולאחר מכן ניתקתי אותו מהלוח - ההתקן ההוא עדיין נשאר כלא מזוהה במנהל ההתקנים. המשכתי הלאה והסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך ולאחר מכן הוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח ושמתי במקומו 7600GS שיש לי.. ההתקן הלא מוגדר הזה נעלם. הסרתי את ה 7600GS והחזרתי את ה HD4850 והוא חזר.. למישהו יש מ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Tsk,

שלום לכולם. רציתי לשאול על איזה כרטיסים אתם ממליצים מסדרת ה200 של NVIDIA או סדרת ה4870 \ 4890 שיעבדו עם הספק Enermax Liberty 500W. רציתי גם לשאול אם הכרטיס 275GTX יעבוד על ספק כזה. תודה על העזרה, אין כרגע הגבלת תקציב פשוט זרמו עם מה שיכול לעבוד על 500W

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gaby1992,

טוב אז כמו שאתם יודעים הוא מורכב מ 2 כרטיסיי מסך אבל המשחקים קוראים לי רק אחד והם נותנים לי להשתמש רק ב860 MB בערך מהזיכרון שלו אז איך אני עושה שהמשחקים יקראו את 2 כרטיסיי המסך?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by sixclub,

בגירסה הבאה של Riva Tuner אפשר יהיה להפעיל 4 pipelines נוספים בכרטיסי Radeon 9500 באנגלית בשפה זרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Animor,

שלום, חיפשתי תשובה לשאלה ב-FAQ אבל לא מצאתי. במרבית הדיונים שראיתי, אחד היתרונות של כרטיסי NV הוא חומרת ה-physics שלהם, שנתמכת כיום בצורה חלקית במספר משחקים. אבל, בתיאורים של חלק מכרטיסי ATI מצוין שגם להם יש חומרה יעודית לאפליקציות פיזיקליות (נדמה לי ש-Havoc או משהו שקשור לזה?). הבנתי שזה פשוט לא תחת שם המותג ®PhysX, אלא משהו אחר. אז השאלה - האם כרטיסי ATI מסוגלים לבצע חישובים פיזיקליים, ומה שחסר זה רק הדרייבר המתאים? או שאין להם שום יכולת כזו? זה פשוט נראה לי כמו פיצ'ר חשוב מדי מכדי ש-ATI יוותרו עליו ויתנו ל-NV את השליטה המוחלטת בו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום... להלן המפרט של המחשב שלי: AMD Athlon 3000+ 64Bit [סוקט 574] Asus K8V SE DEluxe [AGPX8 Kingston 1024MB DDR RAM [512*2] WD 80GB 7200RPM PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit [AGPX8] HEC 720W הקיצר,המחשב הנ"ל הוא כבר לא אותה חיית ביצועים שהוא היה בעבר,וכבר הירידה בביצועים ניכרת עליו [אומנם הוא מחזיק סבבה את כל המשחקים הקיימים בשוק עכשיו ואפילו על הגדרות לא רעות בכלל...אם ניקח את C&C3 לדוגמא-אני משחק שם עם הכל על HIGH וחלק על ULTRA HIGH והFPS סבבה לגמרי ב90% מהקטעים]...אבל יש התקדמות מתמדת במשחקים,והמחשב הולך ומתדרדר... עכשיו אני אדבר ישר ולענין-אני זונת גראפיקה...אני נהנה ממשחק פי 1000 כשהרזולוציה גבוהה,וכשהגראפיקה עושה נעים בעיניים והמחשב שלי כבר הולך ונעשה בעייתי בתחו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by iveco,

הורדתי סיבנצ' R20 וקיבלתי ציון מזעזע 998 נקודות שכל הליבות עובדות ו 350 שליבה אחת אחרי זה הורדתי את הסיבנצ העד'כני יותר R23 וקיבלתי ציון אחר לגמרי איך זה יכול להיות ? יכול להיות שהבנצמרק לא אמין ? R20 תוצאה : R23 התוצאה למה ההבדל כל כך גדול בין הגרסאות ?

15. שלום קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל וחיברתי אותו לממיר הדיגיטלי של HOT. אני מצליח לראות תמונה במחשב, אבל יש בעיית קידוד - כנראה שהכרטיס מצפה לקבל NTSC כקלט. אני לא מוצא איפה אפשר לשנות את זה ואני יודע שאפשר... HELP ? נ.ב. לא ידעתי אם זה קשור לפה או לתמיכה טכנית... כי זה נראה לי בעיית תוכנה/driver. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nadavcohen1,

יש לי בעיה בהתקנת הדרייבר הנ"ל. מצאתי את הדרייברים המתאימים, אך בכל פעם שאני מנסה להתקין, מופיע לי s3iscfg.log שגיאה: S3 GRAPHICS SETUP LOG - Started 2010/07/13 11:37:09 ********** ***** Please scroll to the end of ***** ***** this document for the results. ***** S3Iset32 v2.00.23-1018B, (S3GSetup/IS10 2.00.23-1018B) System: Win XP SP2 Build 2600 (Service Pack 3, v.5938) Signature: 15-9956 (ANSI) Caller cmdline: '' SupportDir: 'C:\DOCUME~1\nadav\LOCALS~1\Temp\S3M23.tmp\' Called by custom setup app. AllowReboot: TRUE Prompt: TRUE SilentReboot: TRUE Prompt: FALSE RemoveWinINF: FALSE PreInstFiles: FALSE No UI Reboot: FALSE MenuAnimOff: FAL…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. האם הליבה הגרפית של מעבדי SB מסוגלת להריץ סרטי FHD על מסכים מאוד גדולים ברזולוציה מקיסמלית (בלי כרטיס מסך אחר)? מה לגבי ULTRA HD? יש כרטיס גרפי שמסוגל להתמודד עם הרצת סרטים על מסכים גדולים שתומכים ברזולוציה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני וחבר שלי עשינו אקווה מרק בשני מחשבים הראשון: AMD ATHLON 64 3500+ S.939 VENICE GIGABYTE GA-K8NMF-9 512MB Geil cl 2.5 DDR Sapphire ATI Radeon X300SE 256 MB hyper memory H.D WERSTERN DIGITAL 160GB 8MB BUFFER השני: Intel pentium D 820 2.8Ghz M.B INTEL cihpset 945p 512MB A.DATA DDR 2 Asus ATI Radeon X300 H.D WERSTERN DIGITAL 160GB 8MB BUFFER מי לדעתכם ייקח באקווה מרק?(יש תוצאות כבר) מה שחשוב כרגע שתבדילו בין ה CPU ל GFX את התוצאות אני אפרסם אחרי ההשערות

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by LL@SS,

שבוע טוב לכולם! אני לא בבית בכדי לבדוק, אז אשמח אם תענו פה. אני נתקל בלא מעט אנשים ברשת שטוענים כי הדרייבר החדש משפר בכ10% בביצועים, השאלה היא האם מדובר רק בסידרה 7?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ברק,

http://www.firingsquad.com/hardware/gigabyte_3d1/ אחרי קריאה מעמיקה של הכתבה אני ממש מאוכזב. האמת אני לא מבין למה אנשים בכלל יקנו את הכרטיס הזה שחובה לקנות אותו אם הלוח המיוחד הספציפי של גיגבייט.... אין ביצועים מדהימים או פיצרים חדשים. חבל ציפיתי למשהוא נחמד

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by AVL,

3DMark Next * HDR rendering. * Complex HDR post processing. * Dynamic soft shadows for all objects. * Water shader with HDR refraction, HDR reflection, depth fog and Gerstner wave functions. * Heterogeneous fog. * Atmospheric light scattering. * Realistic sky model with cloud blending. * Strauss lighting model for most materials. * Subsurface scattering shader for some objects (not visible in the shot). * Texture & normal map sizes: 1024 x 1024 to 2048 x 2048. * Approximately 5.4 million triangles and 8.8 million vertices. נראה מדהים ! לכתבה המלאה: http://www.beyond3d.com/interviews/fm05/p2 (התמונה נמצאת בסוף הכתבה) [עריכה] עכ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ירח אפל,

אנינ צריך כרטיס PCI שיאפשר לצפות בסרטים מהמחשב בטלוויזיה רציתי לדעת אם הכרטיס FlyVideo3000/2000 יבצע את העבודה או איזה כרטיס אחר יכול לעשות את זה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dror_gh,

שלום, רציתי לדעת במה מתבטאים ההבדלים בין הכרטיסים (חוץ מההפרש של יותר מ1000ש"ח במחיר) ועד כמה הם קריטיים והאם כדאי להשקיע את היותר כסף ב5870 או שזה מיותר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by JtM,

אז ככה, עד היום הכל היה טוב ויפה וה8600GT הטטל'ה שלי הריץ פחות או יותר הכל (משחקי Source, COD4, משחקי UE3) על מקסימום חלק ברזולוציה 1024x768 (המסך היה 17 אינץ') היום נחת עליי מסך ה-VK222H ASUS המצוין (כולל מצלמה הידד!), 22 אינץ'. רזולוציה 1680x1050. הכל רץ חרא גם אם אני מנמיך עד שזה נראה חרא (שלא נדבר על מעברי גוונים, פיכסה!). יש לי 1200 ש"ח להוצאות לשיפור המצב המערכת כדקלמן: ספק-לא בטוח, לכן אנא תציינו דרישות ספק בהמלצות מעבד- אינטל דו-ליבתי 1.86GHz כרטיס מסך - ג'יפורס 8600GT זיכרון RAM- ג'גה 1 הכל DDR2 אם אני זוכר נכון... בכל אופן, מכיוון שאני מניח שבכרטיס המסך טמונה הבעיה, מה אתם חושבים ייתן לי מקסימום תמורת מחיר-תועלת? הייתי רוצה שגם ישארו מה-1200 האלה משהו לקנות אית…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Nadav Zinal,

שלום, יש לי לוח אם קצת ישן http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2842&dl= ורציתי לדעת אם כרטיס מסך דגם R9 280X http://shop.amd.com/en-us/components/graphic-cards/R9280XTDFD יתאים לי ללוח. תודה

דיונים חדשים בפורומים