כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיריץ משחקים כמו SKYRIM על הגדרות בינוניות, על מסך 22" עם רזולוציה 1680x1050. אין לכרטיס דרישות מיוחדות מעבר לכך. לגבי תקציב אני רוצה להשקיע משהו כמו 200-300 ש"ח בערך לא יותר, ואם אפשר לחסוך גם טוב. זה המחשב שהכרטיס יחובר אליו: CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray Motherboard: Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 PSU: Crosair VX 550 Watt את מפרט המחשב המלא אפשר לראות בכרטיס שלי (להוציא את הכרטיס מסך שרשום שם ועבר למחשב אחר). חנויות מועדפות: TMS, RSM, KSP, IVORY. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, במשך החודשים האחרונים חוויתי מלא מסכים כחולים עקב הכרטיס Gigabyte HD4870 (כל פעם הסיבה הייתה איזה קובץ בדרייבר) עד שהחלטתי להחליף דרייברים ולנסות להחליף את שקע ה- DVI של הכרטיס. זה לא עזר והחלטתי לפרמט את המחשב. התקנתי וינדוס 8.1 שהתברר כלא תומך בכרטיס עקב חוסר בדרייברים (תעודת עניות ראשונה של AMD, נחזור לזה בהמשך) וחזרתי לוינדוס 7. מאז, לא משנה איזה דרייבר אני מתקין, אני מקבל את השגיאה הבאה אחרי ריסטרט של המחשב: ""No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning properly. Please install the AMD driver appropriate for your amd hardware"" ב- Device manager אני מקבל: "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)" …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לאחרונה. המחשב די חזק ויש לו בעיה בהפעלת משחקים. רציתי לדעת מה הבעיה וכיצד אוכל לשחק נקי וחלק במשחקים? קניתי משחקים כגון : PURE FALLOUT 3 וכאשר אני משחק בהם הם פשוט לא זזים והולכים מאוד איטי.הם לא נתקעים או יוצאים לווינדוס אבל פשוט אי אפשר לשחק. איך זה יכול להיות אם קניתי מחשב חדש בעל כרטיס מסך לא רע בכלל ומחשב טוב מאוד עם פנטיום 4 עם ליבה כפולה. המשחקים עוד על LOW ולא על HIGH ובכל זאת הם זזים נורא לאט. אני נורא אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולייעץ לי כדי לטפל בבעיה זאת. אני מביא בפניכם מפרט טכני מהיר של המחשב החדש : system: Microsoft Windows XP Proffesional Version 2002 Service Pack 3 Computer: Intel®Core2 Duo CPU E8200 @ 2.66Hz 2.66 GHz , 2.00 G…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות כרטיס מסך וקצת מתלבט נתוני מערכת : ASUS P5KPL-CM 4 Gb DDR2 800 Kingston Intel Core 2 Duo E7400 Windows 7 Ultimate x64 חשבתי על הGFORCE 9800GT כמו כן עדיפות רבה ל PASSIVE COOLING אשמח לעזרה תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, האם ספק של 500W של סיסוניק יספיק? כרגע הוא מפעיל מחשב עם i5-3570k, שלושה דיסקים קשיחים ושני SSD, ושני מאווררים שקטים. דבר שני, בכרטיס יש שתי כניסות לחשמל, אחת של 6 פין ואחת של 8 פין. יש לי בספק יציאת 6 פין. האם מספיק? אם צריך גם 8 פין, ראיתי שיש מתאים שמתחברים לשני מולקס ונותנים לי 8 פין. האם יש בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לחברי הפורום! ברשותי מחשב חדש דנדש (2X2 זכרון ראם, מעבד I5 של אינטל, ספק 500 W) אך משיקולי תקציב החלטתי להשאר עם הכרטיס הישן (ati radeon 4770HD) שהוא אחלה כרטיס אבל הוא מתחיל קצת לקרטע במשחקים כמו arkahm city וcall of duty, לכן החלטתי להקדים תרופה למכה ולהחליף לכרטיס טוב יותר לפני שהוא בכלל יתחיל לקרטע. יש לציין שכרגע ברשותי מסך 19 אינץ' רחב ואני מריץ את המשחקים ברז' של 1440X900 על הגדרות בינוניות. יש מצב שאני מחליף את המסך בקרוב גם, לכן יש להתחשב בכך מבחינת הכרטיס (מסך 20 או 22 אינץ', לא הוחלט). א. אילו כרטיסים מומלצים בטווח המחירים הזה (אפשר לחרוג ב50-100 שקלים אם השוני שווה את זה) ב. תהיה הורדת מחירים בקרוב? אין לי בעיה לחכות שבועיים-חודש למשל. ג. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס הנוכחי שלי ( X1900XT ) עושה המון בעיות כבר הרבה זמן, ולצערי כבר אין לי עליו אחריות. היות וכרגע אני מסוגל לשחק רק בסוליטייר או ב Combat Arms, החלטתי להחליף את הכרטיס כדי שאני אוכל לחזור לשחק במשחקים נורמליים. הבעיה שהמחשב שלי קצת ישן, אז אני לא יודע אם החלפת הכרטיס תעזור.. הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Twinmos 2GB DDR-2 667MHz (1GBx2) Gigabyte GA-945P-S3 CONNECT3D X1900XT 256MB Compucase 6A19+HEC 400 TR-TF האם החלפת כרטיס תאפשר לי לשחק במשחקים שעתידים לצאת השנה? (אני לא מחפש משחקים שירוצו על HIGT, אבל שיעבדו חלק על הגדרות בינוניות.. ) תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה התקציב כרטיס PCI-E איזה כדי לקחת?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מתומחר ב TMS ב 1459 ההבדל בין הכרטיסים הוא כ 300 שקלים. האם שווה להוסיף את הכסף ל670? על פי בנצ'מרקים שאני רואה ברשת, ההבדל יכול להגיע בין 5-11 , 12 אחוז לטובת ה 670. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מסך של IBM דגם P260 ויש מאחורה שני חיבורים, אחד רגילה ואחד DVI, ורציתי לשאול אם אני נגיד יחבר את המסך דרך כניסת ה DVI יהיה הבדל באיכות התמונה ? אם כן ההבדל רציני ? כמה אמור לעלות כזה כבל ? והשאלה השניה שלי היא, יש לי הפשרות שהווינדוס יראה רק את הקצב ריענון ש " בטוח " למסך שלמשל ב 1600X1200 זה 72HZ למרות שאם אני שם אותו על 85 הוא גם עובד בלי שום בעיה... עכשיו השאלה אם זה שאני שם 85 יגרום נזק למסך ? רואים בכלל יותר טוב שאני מושך אותו מעל למה שהוא "מסוגל" ? תודה מראש :
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ב KSP (המקום הזול ביותר בארץ) מה כדאי ??? אני מתלבט בין FX 5200 לבין MX 440 אתם יודעים כדי לחסוך כסף שווה ה MX ? ואם אני קונה ראדיון יש איזה משחק שלא ייתמך איתו ??? ועוד משהו: מה הקטע של ה DIRECTX9 הרי גם ככה אתה מוריד את זה מהאינטרנט ומשחק את כל המשחקים עם זה??? או שפה הכוונה אחרת ??? שהכרטיס עצמו עובד עם זה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב לי כזה core 2 duo 4400 2 giga ram 250 דיסק קשיח ספק 500W של boxter ואני רוצה להחליף תכרטיס שיש לי עכשיו 6500 ל8800gts 320mb יהיה צוואר בקבוק?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , השאלה שבכותרת . שאר המפרט : מעבד i5 ו-4 ג'יגה זכרון ו-ספק כוח 550 WAT איכותי . מסך : LCD 19 אינץ' רזולוציה 1280X1024 וגם מסך LCD טלוויזיה 32 אינץ . תודה לעוזרים .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שישמש ללכידה מממיר (לכן לא צריך טיונר) וממצלמת וידאו רגילה במחיר של עד 500 שקלים כמו כן אני לא צריך שהכרטיס יקודד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שסערת ה-2900xt התבהרה הבנתי שזה לא הבחירה בשבילי בגלל שכנראה אפילו הליבטי 400w לא יחזיק אותו והתקציב שלי לספק הוא בקושי 250 שקל... וגם המחיר גבוה מידי, תיכננתי בכלל לקחת 8600gts עד שהבנתי שהוא חרא של כרטיס והחלטתי ללכת על בטוח... האם באמת 8800gts 320mb היא הבחירה הנכונה היום? וצפוייה ירדית מחירים שלו בימים הקרובים? התקציב הכללי שלי למחשב הוא 4500 שקל, מסך lcd 17". ואני רוצה תמיכה ב-dx10 לא משנה כמה שזה יהיה פתאטי... ומתי יוצאים ה-2600xt/2900xl/2900pro או ה-8600 המשופר? אם הם יוצאים תוך שבועיים שלוש אולי אני יחכה... כי אני ממילא מחכה כבר חודש בלי שקרה כלום...
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכנס עיתונאים שערכה בלאס וגאס הכריזה כעת AMD על השקת ארכיטקטורה גרפית חדשה ואיתה זוג כרטיסי מסך מתקדמים שרוצים לשנות את נוף הגיימינגלכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך AGP GEFORCE 7600 עם שני מסכים מחוברים אליו. ברצוני להוסיף כרטיס מסך נוסף למחשב בכדי לחבר מסך נוסף לצורך הגדלת שטח העבודה בוינדוס בלבד. האם חיבור של כרטיס מסך בחיבור PCI יתן לי את המענה הדרוש? תודה ארז
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ... ! אני צריך עזרה לבחירת כרטיס מסך עד 1400 ש"ח ושיהיה AGP! מיועד למשחקים להנות מהגרפיקה תודה רבה לכם אנשים
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה ההבדל בין כרטיס של חברה כמו GIGABYTE שמבוסס על ה RADEON 9550 לבין כרטיס של חברת ATI שהיא יצרנית השבב? האם כדאי להעדיף את הכרטיס של ATI או שזה לא משנה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי מעבד E6750 זכרון 2GB כרטיס מסך 4670 של ASUS אני משחק STARCTAFT II על ULTRA-HIGH וזה מקרטע , מאוד איטי , הורדתי את ההגדרות ל HIGH , ופתאום המחשב כבה , לא ניסיתי עוד פעם , כנראה בגלל זה מסך 22 רז' 1680:1050 , איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? תקציב בעקרון עד 700 , אבל יותר לכיוון 400-500 , אני מעונין שיסחוב את המשחק הזה במקסימום , לא משחק FPS וכאלה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, סוף כל סוף קניתי את הכרטיס: Leadtek GF4Ti 4200 64MB ... מחר/מחרתיים אני אמור לקבל אותו, ואני תמיד אוהב, כמו שאומרים; להקדים תרופה למכה, אז ככה: לפני התקנת הכרטיס: האם יש צורך להסיר את הדרייברים הקודמים? אם כן איך?: א) הוספה הסרה או ב) הסרת הדרייבר דרך Device Manager ההתקנה: שלבי ההתקנה הם ( תקנו אותי אם אני טועה): א) כיבוי המחשב. ב) פתחית המארז, הוצאת הכרטיס הישן. ג) חיבור הכרטיס השני. ד) סגירת המארז והדלקת המחשב. שכחתי משהו? אחרי ההתקנה: אילו דרייברים כדאי לי להתקין? א) 40.72? ב) הוא להתחיל בכלל עם הדרייברים של leadtek ( שבאים עם הכרטיס... )? יש לי WINXP PRO... אשמח אם תוכלו לענות על מירב השאלות, תודה רבה רבה! :-*
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיסי המסך המתקדמים והחדשים של AMD מוכוונים לגיימינג ראוי גם ברזולוציית על של 4K, אך יוכלו לעשות זאת באמת רק באמצעי תצוגה המבוססים על חיבור DisplayPort לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%91%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר INQ מדווח שסדרת הX1950 שתוכננה לצאת החודש(11 באוגוסט), תדחה בחודש ו RD600 חודש אחריה. כנראה שלATI נאשר הרבה כרטיסי X1900 במלאי וכאשר היא תשיק את X1950 חיסול המלאי ישתבש.. לינק: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33677 כנראה גם ירידת מחירי X1900 תתעכב :-\
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כיום בצאת וינדוס 7 קיימת משמעות לרכישת כרטיס תומך D11 בביצועי הכרטיס כלומר אני אחווה ביצועים משופרים ? אבקש דעה בהתבסס על ידע מקצועי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שכבר הוחלף לי הכרטיס בגלל רעש ובגלל שהיה נראה משומש, שוב פעם יש לי בעיה של רעש. ניסיתי לצלם בוידיאו אבל לא שומעים את זה למרות שהרעש די ברור במציאות. הרעש מופיע רק לפעמים. הנה סרטון שמדגים בדיוק איך זה נשמע : הרעש מופיע גם במנוחה וגם במאמץ , וברגע שאני דוחף חלש מאוד את המאוורר השמאלי של הכרטיס כלפי מעלה (המאוורר מסתכל כלפי מטה) הוא מפסיק, ככה שאין חיכוך בין המאוורר לבסיס שלו או לחוט שלו. ברגע שאני עוזב את היד הרעש חוזר. יש לי מה לעשות ? אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את זה בלי לתת את הכרטיס לכמה שבועות לבדיקה ואולי אחרי זה עוד יגידו לי שלא שמעו כלום או שהרעש תקין. תודה