כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי את הכרטיס שלי באתר של Inno3D בגוגל כי לא מצאתי אותו אצלם במעבר מהיר באתר. ואז פתאום אני רואה תוצאת חיפוש של FXP נכנסתי ותגידו לי אתם אם צריך לבכות או לצחוק. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=9430129 תסתכלו בעיקר על התגובה האחרונה. אני רגיל להיכנס לאתר שלהם ולראות שטויות, אבל זה כבר כמה רמות מעל. נ.ב מישהו יכול להביא לי את הקישור לכרטיס שלי באתר היצרן (מפרט בצד), יש לי את גרסת ה-GAMEPACK.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הליבה הגרפית של מעבדי SB מסוגלת להריץ סרטי FHD על מסכים מאוד גדולים ברזולוציה מקיסמלית (בלי כרטיס מסך אחר)? מה לגבי ULTRA HD? יש כרטיס גרפי שמסוגל להתמודד עם הרצת סרטים על מסכים גדולים שתומכים ברזולוציה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניראה לי שהתמונה תדבר בעד עצמה. אני בספק אם זאת טמפרטורה נורמלית בזמן מאמץ, בנוסף למה המאורר רק על 74% ממהירותו המקסימלית ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 כרטיסים לקנייה ל AGP: 1) X800GT 2) X800GTO ראיתי שבנעה מחשבים ה X800GT עולה1,220.00 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4589 והX800GTO עולה 1350. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226 מה יותר טוב ובכמה, מה יותר שוה לקנות והאם המחירים שבנעה הם אלה שבשוק כיום?? תודה לכולם תגיבו מהר בבקשה !
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך במחשב של האחיין שלי הלך לעולמו והוא רוצה אחד חדש. איזה כרטיס יוכל להחליף אותו כראוי מבלי שהמחשב יהווה צוואר בקבוק? יש עדיפות לכרטיס של Nvidia. הכרטיס שמת: Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 מפרט המחשב: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Asus B85M-G for 1150 Hynix DDR3 8GB 1600 כמו כן הוא רוצה להוסיף עוד סטיק של 8gb זיכרון, האם זה יועיל? המחשב מיועד לגיימינג. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אתם יודעים הרי יש היום LCD עם 240 הרץ אבל זה תלוי כמה הכרטיס יכול לשדר לא??? LG בקרוב משיקים מסכים עם 480 הרץ (3d redy) ונראה לי צריך יותר מכרטיס אחד כדי שיתמוך בזה ב-1080P ..... אז איך יודעים ??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, החלפתי קירור למעבד ומאז הכרטיס הפסיק לעבוד, ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר (ATI 7790) עובד מעולה, גם בלי כרטיס עובד. חשוב לציין שהמחשב עובר פוסט אבל עדיין NO SIGNAL לא משנה מאיזו יציאה - HDMI או DVI יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? כמובן שהכל מחובר כמו שצריך המאווררים מסתובבים והכל והאם אם בכלל אפשר לתקן כרטיס מסך במידת הצורך כי אני קצר בכסף וכרגע אין לי אפשרות לקנות כרטיס חדש נורמאלי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ייתכן שאני אוכל לקנות את הריידון9700 של ג'יגה בארץ אם אלך על AXP 1800+ במקום 1.8A מי שקנה אותו(אם יש כאלה ;D)-איך הוא, האם יש אפשרות שאני אתקל בבעיות תאימות, האם יש חברות בארץ, והאם שווה לקנות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב לי כזה core 2 duo 4400 2 giga ram 250 דיסק קשיח ספק 500W של boxter ואני רוצה להחליף תכרטיס שיש לי עכשיו 6500 ל8800gts 320mb יהיה צוואר בקבוק?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם של INNOVISION הFX עם 128BIT מה יותר טוב... אני רוצה תארד של לפחות 2 דפים...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי תשובה לשאלה ב-FAQ אבל לא מצאתי. במרבית הדיונים שראיתי, אחד היתרונות של כרטיסי NV הוא חומרת ה-physics שלהם, שנתמכת כיום בצורה חלקית במספר משחקים. אבל, בתיאורים של חלק מכרטיסי ATI מצוין שגם להם יש חומרה יעודית לאפליקציות פיזיקליות (נדמה לי ש-Havoc או משהו שקשור לזה?). הבנתי שזה פשוט לא תחת שם המותג ®PhysX, אלא משהו אחר. אז השאלה - האם כרטיסי ATI מסוגלים לבצע חישובים פיזיקליים, ומה שחסר זה רק הדרייבר המתאים? או שאין להם שום יכולת כזו? זה פשוט נראה לי כמו פיצ'ר חשוב מדי מכדי ש-ATI יוותרו עליו ויתנו ל-NV את השליטה המוחלטת בו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי שהוא שווה. מה אתם אומרים עליו? יש מצב שהוא יסחוב משחקים כמו DOOM וFARCRY וכו' על מחשב INTEL CORE 2 6600??? אני שוקל להשתמש בשנה הראשונה שלי בכריס הזה ולחסוך כסף על כרטיס מסך יקר. ככה זה תוספת של 90 שקלים עם או בלי כרטיס מסך ONBOARD. אני קונה INTEL CORE 2 DUO 6600 עם 1 GB זיכרון 8000MHZ DDR2. מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לבנות מערכת עם 2 מסכי מחשב (DVI נניח) ברזולוציה FHD. בנוסף, אני צריך להוציא עוד 4 מסכים HDMI. (עדיף 4K) אני צריך שהמחשב ידע לשכפל את 2 המסכים הראשיים ל 2 מה-4. כמובן, צריך שיהיה אפשר לשחק עם זה, ולשדר לכל מסך כל פעם משהו אחר. איך עושים את זה? צריך חומרה יעודית או שמספיק 2 כרטיסי מסך? ואיזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה שיש לי את האופציה להחליף ל-TV , האופצינ נעולה ואני לא יכול בשום דרך להחליף, יש איזו תוכנה אולי שתעשה לי את החיים קלים יותר ?
-
אני וחבר שלי עשינו אקווה מרק בשני מחשבים הראשון: AMD ATHLON 64 3500+ S.939 VENICE GIGABYTE GA-K8NMF-9 512MB Geil cl 2.5 DDR Sapphire ATI Radeon X300SE 256 MB hyper memory H.D WERSTERN DIGITAL 160GB 8MB BUFFER השני: Intel pentium D 820 2.8Ghz M.B INTEL cihpset 945p 512MB A.DATA DDR 2 Asus ATI Radeon X300 H.D WERSTERN DIGITAL 160GB 8MB BUFFER מי לדעתכם ייקח באקווה מרק?(יש תוצאות כבר) מה שחשוב כרגע שתבדילו בין ה CPU ל GFX את התוצאות אני אפרסם אחרי ההשערות
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בנושא אחר שפתחתי בפורום אחר לגבי מחשב חדש שאני קונה הציעו לי את הכרטיס מסך הבא: Gigabyte Radeon 4850 512MB Zalman Cooling Retail ואמרו לי שברזו' המקסימלית של המסך שלי שהוא 17 אינץ' ה-4850 יהיה עבודה נהדרת אבל מאחר שנשאר לי עוד כסף החלטתי לקנות גם מסך חדש 22 אינץ' ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יהיה טוב וחזק ברמה גבוהה למשחקים שיוצאים עכשיו (אני מעדיף מאותו סוג פשוט כרטיס חזק יותר שמתאים לעבודה טובה ב22 אינץ') תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש את HD4670 של רדאון ראיתי שיש לו אפשרות להעביר קול דרך החיבור HDMI ניסיתי ונסיתי אך ללא הצלחה... אם משהו יודע איך עושים את זה אודה לו מאוד על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה קיבלתי במתנה מחשב עם הכרטיס הזה מותקן עכשיו השאלה שלי זה אם להישאר עם הכרטיס הזה או להחליף לרדאון 9700 כי אני לא יודע אם יש ביניהם הרבה הבדל כי עם מעבד 2.8 וגיגה rdram הכרטיס הזה קצת הורס תודה ותודה מראש דוד
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש sapphire 280x ואני רוצה להחליף ל sapphire 290x אני עושה החלפה על הכרטיס בתוספת 650 ש״ח האם אני יראה שיוני משמעותי בביצועים והאם זה כדי מבחינה כספית?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי זה זה כבר קיים בX1800XT..רק עכשיו ראיתי את זה מישהו ידע את זה? http://www.vr-zone.com/index.php?i=3055 :s05:>מוזר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי p3 667 עם ג'יפורס 256 אני רוצה משהו חדש בעתיד אם אני אקנה מחשב אני אעביר את הכרטיס הזה... אוקי אני רוצה בטווח מחיר עד 1200 גג!!!! ראיתי את של msi ti 4200 איך הוא??? ראיתי את של סומה לא ממש חברה מוכרת נכון??? יש למישהו כרטיס של סומה איך הוא??? אני אוהב די לשחק משחקים לא הרבה מאוד אבל אם אני משחק אני רוצה שיתן לי איכות עם רזולוציה גבוההה עדיף לי לקחת אולי איזה כרטיס עם mx440/460?? ראיתי גם של גיינורד אז מה כדאי??? ראיתי גם של לידטק שהם נראו לי טובים.. עוד שאלה מה עדיף 128 זיכרון או 64??? אני רוצה משהו איכותי אז תודה למי שיעזור לי!!! ומאיפה הכי כדאי לי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת מניסיון שלכם , איזה כרטיס עדיף לי לרזולוציות האלו?ובאיזה כרטיס יש עדיפות לרוב המישחקים של היום. כל זאת על מעבד E6500 DUAL CORE ,2.93GHZ. רוני
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה נשרף לי לי ה x1950pro... אני רוצה להחליף כרטיס מסך, שיהיה באותה רמה כמו ה x1950pro פחות או יותר. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? מחיר בין 300-400 מפרט: amd 4400x2 3gb ram ddr2 667mhz לוח אם- gigabyte MA74GM-S2H ספק כוח- hec400w trt תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי, המפרט שלי היום הוא זה: מעבד: E6600 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 זכרונות: 2X1024 Corsair CL4 675MHZ ספק כח: HEC 400TR-TF 400W חשבתי לשדרג לכ"מ NVIDIA 9800GTX 512MB אני מבין אבל שזה גם דורש ממני שדרוג של ספק הכח (תקנו אותי אם אני טועה). השאלה אם לוח האם מספיק טוב ויש לי מספיק זיכרון בשבילו או שסתם חבל על הכסף ועדיף לקחת משהו מסדרת ה8XXX של NVIDIA או אולי כרטיס של ATI? אשמח לשמוע גם הצעות אחרות, אני לא רוצה לעבור את ה1000 שקל לשדרוג של כרטיס לבד ולא לעבור את ה1200 אם זה כולל עוד כמה דברים קטנים כמו ספק כוח כמו כן איזה חברה שמיצרת את הכרטיס מומלצת בעיקר בביצועי הקרור של הכרטיס (החדר שלי מאוד חם)? ודבר קטן, ראיתי שיש כרטיסים שהדרישה שלהם הי…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-