עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לאחרונה הלך לי 5850 (סופת רעמים, הטלויזיה חטפה זץ דרך האנטנה, העבירה דרך כבל ה HDMI לכרטיס מסך) ואני מתלבט עד כמה שווה לי לקנות לו מחליף (כרגע אני עם 5450), השאלה שלי היא כזאת, כמה כסף אני צריך להשקיע בשביל חווית גיימינג סבירה ב FHD? אני לא משחק הרבה (פעם-פעמיים בשבוע) אבל כשאני כן, אני לא רוצה להתבאס.. הספק שלי הוא סיסוניק M12II 500W, הלוח הוא DP67BG והמעבד הוא I7 2600K. מי יכול להיות מועמד מתאים? איפה אני יכול למצוא השוואות של כרטיסי מסך מודרניים לכרטיסים של כמה דורות אחורה (למשל להשוות כרטיסים חדשים ל 5850)? והכי חשוב, כמה כסיף עלי להכין? תודה חברים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by swisaman,

היי חברים אני כרגע עם HD5850 ששרד אצלי 4 שנים... ברצוני להחליף אותו באלטרנטיבה קרירה עם פוטנציאל OC,כמובן ששיפור בביצועים יתקבל בברכה אני מחפש משהו קריר וטוב במחיר של 600-700 ש"ח,רצוי שהביצועים יהיו יותר טובים וחובה שיהיה לו פוטנציאל OC מכובד. אני טיפה מוגבל בחנויות,KSP או איבורי זה המבחר שלי...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Omerole,

שלום כולם! רציתי לשאול מה קצב רענון המסך הממולץ ואיך זה משפיע בעניין בריאות ומשחקים. יש לי מסך LCD שמסוגל להגיע ל180 שווה לשים לא שווה ובמה זה ישפיע? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. http://www.discclub.co.il/product.asp?Product_id=1598&Cat_Id=17 בבבקשה סלחו לי שלא פתחתי בסטיקי אבל זה משמ דחוף הבנאדם בטללפון אמרתי לו חכה 5 דקות אני יברר משהו אין את ה730B במלאי הוא יכול להביא לי את זה ב300 שקל פחות, איך הוא ביחס ל730B ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Nemesis,

רק אצלי הוא עובד בקצב של צב? עם 780GTX ו- i5 2500S אי אפשר לקבל 60FPS קבוע ברזולוציה 1440p עם כל ההגדרות על המקסימום. צריך לרדת ל- 1080p. המשחק לא אמור להיות כזה כבד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. המתחרה של HP עבור ה-XPS 13 הנודע יהיה הראשון להנות משירותיו של הכרטיס הגראפי היעיל והעוצמתי ביותר שניתן לדחוס במחשבים עם עובי של פחות מ-15 מילימטרים לכתבה

7. Started by shevah,

היי, במשך החודשים האחרונים חוויתי מלא מסכים כחולים עקב הכרטיס Gigabyte HD4870 (כל פעם הסיבה הייתה איזה קובץ בדרייבר) עד שהחלטתי להחליף דרייברים ולנסות להחליף את שקע ה- DVI של הכרטיס. זה לא עזר והחלטתי לפרמט את המחשב. התקנתי וינדוס 8.1 שהתברר כלא תומך בכרטיס עקב חוסר בדרייברים (תעודת עניות ראשונה של AMD, נחזור לזה בהמשך) וחזרתי לוינדוס 7. מאז, לא משנה איזה דרייבר אני מתקין, אני מקבל את השגיאה הבאה אחרי ריסטרט של המחשב: ""No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning properly. Please install the AMD driver appropriate for your amd hardware"" ב- Device manager אני מקבל: "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)" …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by AntiSocial,

חבר שלי קונה את הכרטיס הנ"ל. יש לו מחשב די גרוע. AMD 2600+ ושני סטיקים של 256 ראם. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס. האם הוא טוב ואת חוות הדעת שלכם בקיצר... האם אפשר לעשות לו אוברקלוק ולפתוח לו צינורות? האם מומלץ וכו... אגב, מה המהירויות הליבה והזיכרונות שלו ועד איפה אפשר להגיע איתן בOC. כעיקרון, שקלתי לקנות את ה6800 אבל ראיתי באיזה פורום שאפשר עם פתיחת צינורות ואוברקלוק של 6600 להגיע לרמה של 6800. מקווה שתענו על כל השאלות, תודה מראש. =)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by AVI.S.T,

מה זה Shader כל הזמן אני רואה כתוב הכטיס תומך Shader 3.0 ובלהבלה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by omrilol,

יש לי מחשב דיי פשוט HP Pro 3500 MT C5X74EA מעבד : intel core i3 -3220 3300 Mhz 4gb ram. אני מעוניין בכרטיס שיתן לי קצת יותר איכות בחיבור בין המחשב לטיוי. וקצת שיפור במשחקים יחסית רגועים מבחינה גרפית. למשל world of tanks

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by schwartsa,

מה דעתכם : במה אני אקבל תוצאות טובות יותר במשחקים 6600 רגיל (Innovision) או 9800PRO ? שניהם באותו מחיר. או שבכלל עדיף להשקיע עוד 100-200 ש"ח ואז החלופות הן : 6800 רגיל http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.as...475096&g_kind=0 או Radeon X1600 Pro אשמח לדעתכם המלומדת

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Gilo2005,

אז ככה קניתי לי את הכרטיס 6600 GT חדש של XFX ובפעם הראשונה עשיתי עליו בנצמרק בדיקת ביצועים בתוכנה 3dmark אחרי הבדיקה הוא נתן לי ציון של 12851 האם יכול להיות דבר כזה והאם זה ציון טוב????????

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. דריוורים לכרטיס? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הכוונה שלי שיהיה כרטיס טוב ואיכותי ויחזיק בעניינים כמה שנים לפחות מבחינת שוק המשחקים .. לא כרטיס לגיימרים אבל גם לא כרטיס למחשב משרדי או משו בסגנון תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yossi555555,

שלום יש לי כרגע GFORCE 210 כרטיס חלש יחסית בעתיד אני מתכוון לעבור ל HD6850 משחק בעיקר FPS השאלה שלי היא כזאת: הבנתי שלמעבד שלי יש יכולות גרפיות לא רעות בכלל INTEL I3 2120 אתמול בערב קראתי על התוכנה virtu mvp באתר והבנתי שהיא משפרת איכות גם למי שיש לו כרטיס פשוט על ידי שימיש בליבה הגראפית שיש במעבד אז ככה יש לי שתי בעיות א.התוכנה דורשת דריברים מותקנים של של אינטל לא הצלחתי להוריד אותם כל מה שהורדתי כשאני מתקין זה אומר שאין לי את הרמה שצריך לדריבר הקיים האם צריך להסיר את הדריברים הקיימים של הכרטיס ורק אז? ב. האם בכלל הבנתי נכון את כל הסיפור או שפשוט עדיף לרדת ולחכות לכרטיס הבא?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך R9800PRO של גי'גה בייט ושמעתי שיש כאלה Screen Savers שמראים "כאילו" את ביצועיו של הכרטיס ושמותאמים במיוחד לכרטיסים של ATI מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את זה ואולי להביא לי לינק..? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לפי הנאמר כאן בסרטון, זו בהחלט אפשרות ..... וגם, שינוי גישת הפינים במעבדי AMD. https://www.youtube.com/watch?v=rzl-QzX5jSI

18. Started by spiidx117,

שלום, עד היום עבדתי עם מסך 24" ו 19" רחב בצד. לאחרונה קניתי מסך 42 אינץ' לחדר ואני משתמש בו הרבה שהוא מחובר למחשב , לכן הייתי צריך לוותר על המסך 19. הבעיה היא שהוא דיי חסר לי. רציתי לשאול אם יש דרך לחבר אותו יחד עם שני המסכים האחרים ל GTX260 שלי, או שאולי יש מתאם USB שמאפשר לי לחבר את המסך. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי GFFX5200, איך אני יכול לחבר לו 2 מוניטורים? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הכרטיס מסך 7600GT? האם שווה את ההשקעה...? האם מקבלים תמורה לכסף? וכו'

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. השימושים = משחקים וHD. המחשב חזק מאוד עם ספק נפרד לכרטיס. הייתי מבקש את עיצתכם לכרטיס מסך חזק ואני מתלבט היכן כדאי לקנות ואיזה .

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by hackermeir,

זה רק אני או שהכרטיס הזה מתחיל לגמגם במשחקים? לפי התוצאות האלה: http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=725&model2=724&chart=296 ונגיד שאני אקנה בעתיד ויהיו לי איתו בעיות של פילטרים או משהו בסגנון שיש להרבה אנשים עם אותו כרטיס , אז בחנות יסכימו להחליף לי אותו לאחד חדש או לאחד ששווה אליו בביצועים או בתקציב? או שאני ידפק איתו עד שאני אקנה חדש. והאם כדאי לי לקנות את הכרטיס עכשיו או לחכות עוד חצי שנה ולראות מה קורה אז? (אולי יהיו כרטיסים חזקים יותר באותו מחיר או משהו כזה.) עריכה: הכרטיס שלי כרגע 7300GT לא סוניק

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. (או משומש יותר נכון) המארז שלי הוא ANTEC 300.. איך אני יכול לדעת שהכרטיס אכן יכנס למארז? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by oitb,

האם הביצועים GTX יותר טובים ומורגשים מהGT או שזה לא מורגש. (לא אכפת לי מבחינה כספית כי יש לי תקציב לשניהם), חשבתי שבעתיד הקרוב אופציה לSLI.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by hymans123,

היי, אני מעוניין לקנות את הכרטיס המסך gtx 750 ti. אבל לפי מה שהבנתי, יש כל מיני סוגים שלו. אז איזה אחד לבחור? (כלומר יש מ-asus, gigabyte, evga וכו') ואפשר קישור מ-KSP או Ivory לכרטיס? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים