כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מה שאתם רואים במפרט זה המסך שלי והוא איכותי אבל הוא כניראה קיבל קרינה חזקה ויש לו צבעים ירוקים וסגולים בצדדים וזה לא עובר.איזה באסה זה.אז אמרתי נקנה מסך חדש מה נעשה
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ATI פירסמו סרטון חדש שמדגים את שיפור הביצועים בDX 10.1 לעומת 10 של NVIDIA, להזכירכם רק ATI תומכים בסט הפקודות המעודכן מגרסת HD3000 ומעלה לפי הנתונים, משחקים כמו Battleforge, HAWX, Stormrise מראים מעל 20% תוספת ביצועים והמשחקים נראים יותר יפים ודינמים לסרטון:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אז אחרי שהחלטתי איזה מסך אני רוצה (Chimei 22" 222H) הגיע הזמן להחליף את ה 7600GT.. אני מחפש כרטיס שיוכל להריץ את רוב המשחקים בהגדרות גבוהות ברזולוציה של 1680 * 1050. אני מתכנן להריץ Crysis, אם יהיה אפשר להריץ אותו על Very High אז מעולה, אם לא, אז High גם כן יהיה טוב. אפשרות ליד-שניה. עדיפות לכרטיס מסך עם חיבור HDMI, אבל לא הכרחי אם הכרטיס ממש אטרקטיבי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חצי RTX 5090 במפרט הטכני וגם במחיר - האם GeForce RTX 5080 הוא כרטיס שבאמת יש לו מקום בשוק לאלו שלא מוכנים להשקיע מעל לעשרת אלפים שקלים רק לכרטיס מסך? לקחנו את אחד הדגמים המתקדמים של RTX 5080 לבחינת ביצועיםלכתבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
כן, גם הרבעון השלישי של שנת 2017 היה שובר שיאים מבחינתה של מפתחת השבבים הנודעת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
משחק ה-ARPG המצופה הושק רשמית ואנחנו אספנו אותו לסשן מבחני ביצועים עם שלל כרטיסי מסך וקונפיגורציות מעבד על מנת לראות כמה טוב הוא פועל כאשר הוא במיטבו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
השחקנית האדומה מכינה יורש ראוי לאחד מכרטיסי המסך הכי טובים שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/אלוף-שוק-הביניים-הבא-amd-תחשוף-בקרוב-את-כר/
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך ה-GIGABYTE R9 290 WINDFORCE x3 או ה-gigabyte gtx 780 windforce x3 אשמח לקבל את עזרתכם, ואולי אם יש לכם המלצות למותגים אחרים של הכרטיסים האלה אשמח לשמוע את חוות דעתכם תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תקציב: 1100 מפרט: i7 6700 660 gtx 16 gb ne550m antec 550w משחקים: gta v fifa 17 הסאות' פארק החדש חשבתי על http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-3798&lang=heb&cart=147251765517865756 הבעיה היא ה3GB, עד כמה זה קריטי לדעתכם? או ללכת על RX 470 4gb?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
עד כמה בעייתית העובדה שהוא צורך 250W ? מהי התוחלת חיים שלו / טמפרטורות / רעש ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום , קניתי לפני חצי שנה מחשב , אך לא קניתי כרטיס מסך עדיין. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עכשיו בשביל משחקים החדשים שיצאו. אחד הסיבות שעדיין לא רכשתי אחד זה בגלל כל עניין ה DIRECTX 12 אם אני קונה כרטיס מסך עכשיו , ברגע שיצא ה DIRECTX 12 , הכרטיס מסך יתמוך בזה? אני לא כל כך מבין בנושא.. מבחינת תקציב ,אני יכול להשקיע באזור ה2500+- במידת הצורך. תודה רבה! המפרט שלי הוא: [TABLE=class: grid, width: 316, align: right] [TR] [TD=align: right]שם המוצר[/TD] [TD]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right] Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W [/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: l…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם כאן אני צריך לפרסם את זה אבל NVIDIA שחררו דריברים חדשים אתמול.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאור היציאה הקרבה של הכרטיסים החדשים מ- ATI ו- NVIDIA, רבים (ואני ביניהם) חוששים להוציא מעל 1000 ש"ח על כרטיס שמחירו עשוי לרדת בצורה דראסטית בחודשים הקרובים. האם לדעתכם הירידה שכבר חלה במחירי הכרטיסים לאחרונה, ובמיוחד של ה- 5900XT וה- R9800PRO, מרמזת על ירידה עתידית או כבר משקללת את יציאת הכרטיסים החדשים? הערה - ברור שמחירים יורדים עם הזמן מעצם טבעם, ובמיוחד בתחום המחשבים. הסקר עוסק בירידה משמעותית ולא "טבעית" של המחירים. אני מודה לכל המשתתפים ומנהלי הפורום. nottheguy
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים קניתי מהאתר של comp-il את ה radeon 9800 PRO 128 mb 128bit ה256 עולה 150 שקל יותר עכשיו (העלו את המחיר כי נגמר המבצע). השאלה שלי זה כמה ה128 פחות טוב?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שישמש ללכידה מממיר (לכן לא צריך טיונר) וממצלמת וידאו רגילה במחיר של עד 500 שקלים כמו כן אני לא צריך שהכרטיס יקודד
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למשהו יש נסיון עם כבל מאריך למסך באורך של 4-5 מטר שלא 'מפיל' את איכות התמונה? איפה אפשר לקנות? כמה עולה? תודה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה בארץ אפשר לקנות את הכרטיס(לא משנה החברה ATI HERC GIGA) בפחות מ 1300ש"ח תודה צרפו לינקים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את המחיר של ה6800GT בחנות הזאת http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=21 עכשיו אני יודע שהמחיר שלו הוא בסביבות ה2000+ ,אז רציתי לשאול החנות הזאת אמינה? המחיר שווה? היצרנית טובה? ואם בכלל שווה לקנות GT או לחכות חודש ולקנות את הGS? תודה רבה לעוזרים בעיקרון אם יש כרטיס יותר טוב במחיר של 1400+- אז תציעו...
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מסך LG לפני שנה וחצי - שנתיים ובתקופה האחרונה הוא מתחיל להצהיב מדי פעם, וצריך להכות אותו כדי שיחזור לעצמו. אני יודע שעל מסכי LG יש אחריות ל- 3 שנים ואני די בטוח שגם אמרו לי בזמן הקניה. הבעיה היחידה היא שאיבדתי את חשבונית הקנייה של המסך שמהווה גם את כתב האחריות. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות ? עוד לא ניסיתי לגשת לחנות. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות היום 6800 ל AGP ואני מתלבט בין 2 כרטיסים LEADTEK 6800 256MB AGP או MSI 6800 128Mb AGP ההפרש בניהם הוא 50$ יש לי מספר התלבטויות: 1. האם ה256 מ"ב זיכרון אכן ישפיעו לטובה בכ.מסך ברמה הזאת (לי נראה שכן) 2. האם העובדה שהלידטק בא עם 256 מ"ב זיכרון עשוי להגדיל/להקטין את הסיכוי לפתיחת צינורנות ו/או אוברקלוק לזיכרונות\ 3. האם ה256 מ"ב זיכרון אומר שהתזמונים של הזיכרונות פחותים מהגירסאת 128 (של MSI) אודה לתגובות זריזות כי אני מזמין את זה ממש בשעות הקרובות ואני נוטה לכיוון ה לידטק 256מ"ב
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שלום ניסיתי לחבר את המחשב שבסלון לטלויזיה שבסלון בעזרת כבל S-VIDEO. הבעיה היא שיש הפרעות בתמונה, מן "גלים" כאלו. כאשר חברתי את אותו המחשב לטלויזיה שבחדר שלי, הכל עבד מעולה ולא היו הפרעות בתמונה. שתי הטלויזיות כעיקרון מאותו סוג, SAMSUNG. חשבתי שאולי הבעיה היא בשיטה של התמונה, PAL_B, NTSC וכו'. יש אפשרות שזאת הבעיה? אם כן, איך אני משנה את השיטה כך שתהיה התאמה בין ההגדרות לטלויזיה? *הכרטיס מסך הוא nVIDIA 6600 תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם! היום קניתי Msi9800Pro בשביל אח שלי וחיברתי אותו למחשב, הכל עבד כשורה ועמדתי להקתין את הדרייברים של Catalyst. לפני שהתקנתי אותם נזכרתי שיש באתר פה תוכנה שנקראת Driver Cleaner אז החלטתי להוריד אותה ולהתקין אותה בכדי שתמחוק את הדריברים הישנים של Nvidia. ברוב טפשותי לא קראתי את ה- Readme והתחלתי מיד בתהליך. אמרתי לה למחוק את הדריברים של Nvidia, כאשר היא סיימה Windows שלח לי הודעה שכמה קבצי מערכת שבהם הוא השתמש השתנו וזה יכול לגרום לא אי יציבות. אמרתי לא סבבה לא משנה - הלאה. אז הורדתי את ה- Catalyst העדכני ביותר מהאתר של Ati והתחלתי בהתקנה. אחרי כמה שניות של ניסיון התקנה הוא כתב לי שהוא לא מצליח להתקין את הדריירברים ושאני אנסה להתקין את זה קודם כל כ- Vga רגיל ואז שא…
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייב עזרה (ואם אפשר אז כמה שיותר מהר, ואני יודע שלא אוהבים שאומרים את זה פה...) האופציות שלי לפי המ שראיתי בשוק הן: 5700LE 9600PRO 9550 יש עוד משהו שפסחתי עליו?? אגב, מדובר על AGP. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייעוד הוא לא רק משחקים, אלא הרבה מאוד עריכת וידאו (אבל אני עדיין נמנע מקוואדרו בגלל שאני עורך וידאו ולאו דווקא מייצר גרפיקה בסביבת OPENGL, למרות שנראה לי שהכרטיסים האלה גם משתווים בביצועים לקוואדרו). אז מצד אחד, נראה לי שהרבה זיכרון דווקא יכול לעזור בכל מה שקשור להצגת וידאו LIVE (ללא עיבוד תמונה ע"י ה-CPU), מצד שני, יש משהו ב9800 שיכסח ל8800 את הצורה? המחירים בין הדגמים לא כל כך שונים (למרות שכבר מצאתי את ה8800 עם ג'יגה בפחות מ-1100ש"ח, שזה קצת קורץ)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-