כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי בחתימה, ושימו לב שהמארז קטן אני מחפש את הכרטיס למשחקים שנותן את המקסימום תמורה למחיר של עד 1200 עם אפשרות חריגה במידת הצורך. בלי הרבה שאלות והעיקר שארגיש שיפור עצום מהכרטיס הונכחי שלי שהוא גם בסדר אך הגיע הזמן להשתדרג. הבנתי שאמורים לצאת עוד כרטיסים בקרוב, אני יכל לחכות עד שנה במידה ושווה (ממש לא דחוף) המפרט: מעבד : AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box לוח : Gigabyte B450 AORUS M4 זיכרון :1333mhz kingston 2048x2ועוד 1600MHZ 8gbX2KINGSTON סה"כ 16GB כרטיס מסך : GTX960 GDDR5 2GB דיסק קשיח 1 : Crucial M500 CT240M500SSD1 240GB SSD MLC SATA III דיסק קשיח 2 : WD 1TB 7200RPM 32MB GREEN SATA2 מארז : ANTEC Case P5 ספק : A…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
רצוי דגם 290 חיפשתי אצל יצרנים שונים ולא נמצא רשום DP 1.2a ,האם יש יציאה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי סיבנצ' R20 וקיבלתי ציון מזעזע 998 נקודות שכל הליבות עובדות ו 350 שליבה אחת אחרי זה הורדתי את הסיבנצ העד'כני יותר R23 וקיבלתי ציון אחר לגמרי איך זה יכול להיות ? יכול להיות שהבנצמרק לא אמין ? R20 תוצאה : R23 התוצאה למה ההבדל כל כך גדול בין הגרסאות ?
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. היום אני פירקתי את המחשב על מנת לנקות אותו וכשה החזרתי אותו כל המשחקים שלי עובדים על20 FPS גם עם גראפיקה גבוהה וגם עם נמוכה (זה מוזר הFPS נשאר אותו הדבר למרות שאני משנה את הגראפיקה) אני מפחד שהרסתי לעצמי את הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח כי זה בכל זאת עובד כרטיס מסך 9800GT 2G מעבד Q9400 6.2GHZ חשוב להזכיר שאתמול לא היתה שום בעיה בתקווה לעזרה אלישי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, במשך החודשים האחרונים חוויתי מלא מסכים כחולים עקב הכרטיס Gigabyte HD4870 (כל פעם הסיבה הייתה איזה קובץ בדרייבר) עד שהחלטתי להחליף דרייברים ולנסות להחליף את שקע ה- DVI של הכרטיס. זה לא עזר והחלטתי לפרמט את המחשב. התקנתי וינדוס 8.1 שהתברר כלא תומך בכרטיס עקב חוסר בדרייברים (תעודת עניות ראשונה של AMD, נחזור לזה בהמשך) וחזרתי לוינדוס 7. מאז, לא משנה איזה דרייבר אני מתקין, אני מקבל את השגיאה הבאה אחרי ריסטרט של המחשב: ""No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning properly. Please install the AMD driver appropriate for your amd hardware"" ב- Device manager אני מקבל: "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)" …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי פשוט HP Pro 3500 MT C5X74EA מעבד : intel core i3 -3220 3300 Mhz 4gb ram. אני מעוניין בכרטיס שיתן לי קצת יותר איכות בחיבור בין המחשב לטיוי. וקצת שיפור במשחקים יחסית רגועים מבחינה גרפית. למשל world of tanks
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך הכרטיס מסך VTX HD 6850 ? הכוונה למשחקים והחברה עצמה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוקל להתקין על ויסטה 64 http://www.overclock.net/ati/357541-ccc-8-7-beta-actually-works.html http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=266125
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום השבוא קניתי כרטיס GFORS4 4200 WHIT VIVO אני רוצה להכניס סרטים שלי מהמצלמה וידיאו ולצרוב אותם ולערוך אותם עכשיו הבעיה שלי היא כך. הצלחתי להעתיק דרך התוכנה שקבלתי אם הכרטיס אבל הבעיה שלי היא שהסרט שמוקלט לתוך המחשב לא רץ חלק (הוא קופץ) איפה בדיוק הבעיה שלי מה אני יכול לעשות? ותמליצו לי על תוכנה אחרת. יש לי נסיון קטן בעריכת סרטי וידיאו ממגמת תקשורת בבית הספר אז זה לא כול כך בעיה אני פשוט צריך תוכנה טובה ושזה יקליט לי חלק אז יש למשהו מושג למה זה קופץ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו ששאלתי באתר אמרו שה-X800GT (בגירסא של ה-256MB) אבל שבדקתי באתר, רשום את התוצאות הבאות: היה רק איזה 3 משחקים ש-X800GT הביא איתם יותר אף פי אס וגם לא בהרבה, אבל לעומת זאת ה-6600GT הביא בהרבה יותר משחקים תוצאות יותר גבוהות ובחלק גם בהפרשים גדולים למשל ב-Doom3 ה-6600GT מביא 93 אף פי אס וה-X800GT מביא 68.. במשחק Return To Castle Wolfenstein ה-6600GT הביא 176 ולעומת ה-X800GT שהביא 156..(זה משחק ישן והאף פי אס ברמות כאלה לא ממש משנה אבל זה דוגמא) במשחק Chronicles of Riddick - Escape from Butcher Bay ה-6600GT הביא 69 אף פי אס לעומת ה-X800GT שהביא רק 56.. זה כמה דוגמאות שמראות שההפרשים גדולים בינהם, ובמשחקים שבהם ה-X800GT יותר טוב, זה בערך ב-1-5 FPS ככה שזה לא ממש משמעותי כמו…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך SRT 19 ואני מתכוון לקנות עוד אחד LCD19 (חיבור DVI) האם אני אוכל לחבר את שניהם ?(ולשדר דברים שונים ?) יש לי כרטיס מסך 9550 של GIGABYTE 128 MB שיש לו גם DVI.... באשר למסך אני נוטה לקנות את זה אבל שמעתי פה מישהו שמתלונן עליו שאין לו חדות ביחס לCRT הישן שהיה לו.... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424619 תודה מראש כל המגיבים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, כרגע יש לי 4850 HD, ניסיתי אותו עם הבטא משום מה יש לי הרגשה שיש לי FPS נמוך יחסית מן דיליי כזה שקשה לשים עליו אצבע שלא נראה לי שקשור לפינג, האמת שלא בדקתי אם יש דרך שם להציג FPS כי המשחק מלא באגים כרגע (זאת בטא) (האם מישהו אחר חווה את אותו המצב?) בכל מקרה, תהיתי איזה כרטיס במחיר סביר ישיג ביצועים מספקים? כלומר אני מניח שהגבול שאני שם זה בסביבות 1000 שקלים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום ברצתי בדיקה בתוכנה VANTAGE והופתעתי לגלות שה 5870 שלי נותן תוצאה של P9000 ואני לא יודע למה ? בבקשה אני מבקש את עזרתכם המערכת היא : AMD PHENOM X6 T1090 כך שלא ניראה לי זה מה שמגביל אותו תמונות מהתוכנה GPUZ: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. (או משומש יותר נכון) המארז שלי הוא ANTEC 300.. איך אני יכול לדעת שהכרטיס אכן יכנס למארז? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה כרטיס מסך מבין ההבאים לקנות אבקש את עזרתכם: RADEON 8500 64MBDDR RETAIL RADEON 8500 LE 128MBDDR OEM שניהם עולים אותו דבר. ??? ??? ??? ??? מה יריץ יותר טוב את DOOM 3 אם יריץ. תודה מראש MINIME.אבקש את עזרתכם בדילמה הבאהאבקש את עזרתכם בדילמה הבאה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה עוד פעם (פרסמתי בתמיכה טכנית אבל שם לא עונים מקווה שתעזרו לי אתם) נתקלתי בבעיה ואני מקווה שתעזרו לי בה......... לאחרונה הסתכלתי במאפייני כרטיס מסך וששמתי לב שהוא פועל רק על agpx2 במקום agpx4 שבו הוא כן תןצך( יש לי g4mx440) ניסיתי לשנות את זה אבל בש הפעלתי agpx4 משחקים שבהם שיחקתי נתקעו לי(sof2, gta3) דרך אגב יש לי asus tuv4x עם apollo pro 133a וגם קראתי ברשת שלערכה זו יש בעיה ספציפית עם agpX4 אז אם אתם יודעם איך לסדר את הבעיה אני אודה לכם מאוד..... נ.ב האם יש הבדל ביצועים גדול בין x2 ובין x4?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב - עד 1000 ש"ח פלוס-מינוס השימוש בפועל - הרבה דו-מימד (אינטרנט, מסמכים) ומעט תלת מימד (משחקים). יש מסך 17" משובח של IYAMA על מה אתם ממליצים ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי השבוע G FORCE FX 5900ULTRA של ASUS במאפייני מסך הטמפרטורה של הGPU היא בממוצע 65C צלזיוס שזה ביחס למעבד רגיל גבוה מאוד הייתי מעוניין לדעת אם זאת טמפרטורה סבירה למעבדים האלה (FXULTRA) תודה לכל התותחים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה, יש לי את הsapphire 4830 512mb עם 2 יציאות DVI והוא עושה לי קטע - כשאני מחבר כבל HDMI מסוים דרך מתאם הוא עובד פיקס, אבל אם אני מחבר כבל אחר (חדש חדש ועובד!) הוא לא מזהה את המסך, אבל, אם אני מחבר את הראשון ואז מנתק ומחבר את השני (עושה לכרטיס קטע) אז זה פתאום עובד, כמובן שאחרי הפעלה מחדש או קצת פשפוש בהגדרות זה שוב נעלם. הכבל שעובד קצר יותר באיזה מטר מהחדש שקניתי אבל אני לא חושב שזה קריטי.. מדובר בכבל 3מטר בלבד. שני הכבלים תקינים ועובדים בלי בעיה עם היס לדוגמא... יש רעיונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, עד היום הכל היה טוב ויפה וה8600GT הטטל'ה שלי הריץ פחות או יותר הכל (משחקי Source, COD4, משחקי UE3) על מקסימום חלק ברזולוציה 1024x768 (המסך היה 17 אינץ') היום נחת עליי מסך ה-VK222H ASUS המצוין (כולל מצלמה הידד!), 22 אינץ'. רזולוציה 1680x1050. הכל רץ חרא גם אם אני מנמיך עד שזה נראה חרא (שלא נדבר על מעברי גוונים, פיכסה!). יש לי 1200 ש"ח להוצאות לשיפור המצב המערכת כדקלמן: ספק-לא בטוח, לכן אנא תציינו דרישות ספק בהמלצות מעבד- אינטל דו-ליבתי 1.86GHz כרטיס מסך - ג'יפורס 8600GT זיכרון RAM- ג'גה 1 הכל DDR2 אם אני זוכר נכון... בכל אופן, מכיוון שאני מניח שבכרטיס המסך טמונה הבעיה, מה אתם חושבים ייתן לי מקסימום תמורת מחיר-תועלת? הייתי רוצה שגם ישארו מה-1200 האלה משהו לקנות אית…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שאני צריך לחבר אותו אל המחשב במקום הכרטיס הישן, בכרטיס מסך הישן היה חיבור 6PIN ובחדש יש 6+8PIN, כשאני מחבר את ה 8PIN המחשב לא נדלק, כשאני מחבר ללא ה 8PIN אלא עם ה6 בלבד הוא נדלק, כך גם בלי ה 6PIN. כלומר, רק שאני מחבר את ה 8PIN המחשב לא נדלק, גם ה6PIN בצבע שחור וה 8PIN בצבע לבן (יש הבדל לזה?) מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי את התוכנה השאת ואני לא מבין בה בערך כלום...למשהו יש מדריך בעברית או הסבר קצר על איך עובדים איתה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם באותו מחיר בדיוק . והשאלה היא מי מבנהם יתן ביצועים גבוהים יותר ? ה3870 כפול הליבה עם ה1GB זכרון או ה4870
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-