עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mx-3,

אני זוכר בזמנו היו דיונים על שילוב של כרטיס ATI, וNVIDIA לטובת הPHYSX שלה.. זה עדיין אקטואלי? יש לזה תועלת או לא באמת? המערכת שלי מופיעה בחתימה, ויש לי כרטיס 8800GTS320 ללא שימוש. מאחר ויש לי סלוט PCIE פנוי, יש טעם להכניס אותו למערכת? אם כן, איך עושים זאת? PLUG&PLAY או שצריך לעשות משהו בשביל להגדיר אותו כמשני תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אם אפשר עצה.. צריך כרטיס שיריץ הכול על הכי גבוה כולל פילטרים כולל הכול חוץ מקריייסיס כמובן

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Refaelo,

אני מחפש כרטיס מסך בסכום של בערך 1500ש"ח אני לא יודע מה עדיף NVIDIA או ATI ואיזה דגם. המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: 1.8Gh לוח : intel marivile זכרון : 256MB RDRAM תודה מראש לכל העונים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by alia,

לא למשחקים כבדים-לתוכנות גרפיקה בעיקר ולויסטה שבפתח האם יורגש הבדל משמעותי בין 2 הדגמים?כרטיס מסוג 6200 עם זכרון מובנה 256 מגה בסלוט pci-16 כי הבדלי המחיר הם די גדולים. במה בעצם מתבטא ההבדל? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by MoRtZkInG,

http://pch.co.il/docs/pd-1459998379.htm 5900 עם כאלו זכרונות וקירור מים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bubin689,

מבחינת הביצועים איזה כרטיס מסך יותר טוב? הGTX או הGTS החדש?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. זה הכרטיס שמוצע ב KSP http://ksp.co.il/?uin=12335 אני מחפש כרטיס מסך בשביל HD אבל צריך שיריץ חלק ללא שום קירטוע . המפרט הוא AMD Phenom II X3 720 2.8 GHz שתי גיגה ( בקרוב אני אשדרג ל 4G ) ספק כח FSP 300 W האם הכרטיס הזה יריץ HD ללא שום בעיה ? והאם מישהו יודע איך לעומת מעבדי הגרפיקה המובנים של אינטל בדורות האחרונים ? תודה .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ashand,

היי מתלבט אם לרכוש סידרה חדשה 40X על פני 30X לא למשחקים! יצירת תוכן / אנימציה וכו... היתרון שיש ל 3090 הוא 24 גיגה זכרון... יש כאן מישהו שעשה השוואה או יש לו את אחד הכרטיסים? מנסה לתפוס רשמים ולהחליט על מה אני הולך....:)

9. כלומר הכרטיס שנותן את יחס העלות/ביצועים הכי טוב? מהו הכרטיס הכי משתלם ללא קשר למחיר? מהו הכרטיס הכי משתלם בטווח של 800-1300? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. +BENQ FP71E SAMSUNG 710T שניהם עולים לי אותו דבר איזה יותר כדאי לקנות? אני יראה הבדל אם אני יחבר כרטיס מסך לחיבור האנלוגי או לדיגיטלי של המסך?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by alex.turovsky,

יום ראשון אני קונה GTX570 אחרי שהעפתי את AMD RADEON 6970 מהמשוואה. יש שניים במחיר סבבה שאני מתלבט כי כזכור לי אחרי בלגאן, פעם NVIDIA חסמה אפשרות של יצרנים לבצע שינויים במפרט מלבד: - קירור - עיצוב - BUNDLE אז למעשה לפי דעתי אין שום הבדל בין כרטיסים מיצרנים שונים. אני עדיין צודק ? כרטיס 1 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2367 כרטיס2 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2260

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Shortboarder,

אוקי קניתי לא ממזמן רדאון 9500 פרו 128 מגה. הבעיה היא שכל תוכנה שאני נכנס אליה,כולל DX9 Aida32 sisoft sandra כותבת לי שיש לי Radeon9700 לא radeon9500\9700 series אלא Radeon9700 מה זה אמור להביע?!?!?!?!?!?!?! ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד E6600 Intel Gygabyte GA-965-DS3 DDR2 2GB Sapphire X1900GT WD 320 GB ספק JSPTech Ps-05 PSU 500w LCD LG L1770HQ 17 inch 4 ms + DVI איזה כרטיס מסך טוב כדאי היום לקנות שיעלה כמה שפחות וייתן כמה שיותר ביצועים אבל לטווח הארוך (יריץ כמה שיותר משחקים ולא חייב באיכות הכי טובה לטווח הארוך)? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Ligi,

שלום, אבקש את עזרתכם. אני רוצה לראות במחשב האישי שלי ב4\3 מסכים שונים במקביל ממחשב בודד. איך אני יכול לעשות את זה בעלות די מינימלית (כרטיס מסך בודד או SLI)? כאשר אני לא הולך להריץ עליו שום דבר חזק, בעיקר דפי אינטרנט ותוכנות דיי פשוטות... בנוסף אני צריך לקנות משהו חדש בשביל קבלה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בכרטיסי מסך 58** אני חייב לחבר את הכבלים מהספק כוח לכרטיס או שלא חייב ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by avihalima,

שלום לכולם רכשתי השבוע G FORCE FX 5900ULTRA של ASUS במאפייני מסך הטמפרטורה של הGPU היא בממוצע 65C צלזיוס שזה ביחס למעבד רגיל גבוה מאוד הייתי מעוניין לדעת אם זאת טמפרטורה סבירה למעבדים האלה (FXULTRA) תודה לכל התותחים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nadav275,

שלום. ברשותי לוח gigabyte ma785gm us2h כרטיס מסך sapphire hd4550. שניהם אמורים לתמוך בתכונה הנ"ל. עבדתי לפי ההוראות בספר של gigabyte- הגדרתי internal mode to uma surround view disabled init display onchip vga. בתפריט של ה ccc לא מופיעה עמודה של crossfire/ אודה לעזרתכם. נדב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם... קניתי לא מזמן HIS RADEON X800XT AGP גרסאת הEXCALIBUR ב2850 ש"ח, הלכתי על הכרטיס הזה כי המוכר (שאני כמו אידיוט גמור סמכתי עליו בעיניים עצומות) בחנות אמר לי שאפשר לעשות איתו אובר קלוק לא רע... בקיצור קניתי את הכרטיס באתי הביתה, ניסיתי לעשות אובר קלוק ושום דבר, ישר ארטיפקטים הכרטיס מאתחל את עצמו ורסטארט... התקשרתי למוכר ואמרתי לו שאי אפשר לעשות אובר קלוק עם הכרטיס הזה בגרוש, גם אם אני מעלה חצי מגה הרץ לקור קלוק הכרטיס נתקע... בקיצור המוכר אמר לי שהוא מוכן לבוא לקראתי ושנחפש לי כרטיס מסך חדש שהוא AGP... מצאתי כרטיס מסך כמו שלי עם קירור שניקרא ICEQ II TURBO שאפשר לעשות איתו אובר קלוק אבל הבעיה היא ש HIS כבר הפסיקו לייצר את הכרטיסי מסך החזקים שלה מהסדרה הזאת שהם…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הדגם הבא במשפחת ה-Ampere מתקרב להשקה רשמית - וההדלפות ברשת הופכות לעסיסיות יותר ויותר בהתאםלכתבה

20. האם הליבה הגרפית של מעבדי SB מסוגלת להריץ סרטי FHD על מסכים מאוד גדולים ברזולוציה מקיסמלית (בלי כרטיס מסך אחר)? מה לגבי ULTRA HD? יש כרטיס גרפי שמסוגל להתמודד עם הרצת סרטים על מסכים גדולים שתומכים ברזולוציה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לאחר שסערת ה-2900xt התבהרה הבנתי שזה לא הבחירה בשבילי בגלל שכנראה אפילו הליבטי 400w לא יחזיק אותו והתקציב שלי לספק הוא בקושי 250 שקל... וגם המחיר גבוה מידי, תיכננתי בכלל לקחת 8600gts עד שהבנתי שהוא חרא של כרטיס והחלטתי ללכת על בטוח... האם באמת 8800gts 320mb היא הבחירה הנכונה היום? וצפוייה ירדית מחירים שלו בימים הקרובים? התקציב הכללי שלי למחשב הוא 4500 שקל, מסך lcd 17". ואני רוצה תמיכה ב-dx10 לא משנה כמה שזה יהיה פתאטי... ומתי יוצאים ה-2600xt/2900xl/2900pro או ה-8600 המשופר? אם הם יוצאים תוך שבועיים שלוש אולי אני יחכה... כי אני ממילא מחכה כבר חודש בלי שקרה כלום...

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eyazlaz,

היי, אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה, את ה-Asus gtx 970 strix אם להיות יותר ספציפי, ואני רואה שבחלק מה-בנצ'מרקים, לדוגמא אלה של DigitalFoundry ביוטיוב, רואים שלפעמים לכרטיס יש Frame time גבוה, ולפי מה שאני מבין Frame time גבוה/microstutter יכול לפעמים לגרום לתחושת משחק לא חלקה\שהמשחק לא יראה חלק, למרות שמבחינת פריימים המחשב אמור לרוץ חלק. הכרטיס מיועד למשחקים, על רזולוציית 1920x1080, על 144hz כנראה, וגם Streaming לפעמים. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by LL@SS,

שבוע טוב לכולם! אני לא בבית בכדי לבדוק, אז אשמח אם תענו פה. אני נתקל בלא מעט אנשים ברשת שטוענים כי הדרייבר החדש משפר בכ10% בביצועים, השאלה היא האם מדובר רק בסידרה 7?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by AVL,

3DMark Next * HDR rendering. * Complex HDR post processing. * Dynamic soft shadows for all objects. * Water shader with HDR refraction, HDR reflection, depth fog and Gerstner wave functions. * Heterogeneous fog. * Atmospheric light scattering. * Realistic sky model with cloud blending. * Strauss lighting model for most materials. * Subsurface scattering shader for some objects (not visible in the shot). * Texture & normal map sizes: 1024 x 1024 to 2048 x 2048. * Approximately 5.4 million triangles and 8.8 million vertices. נראה מדהים ! לכתבה המלאה: http://www.beyond3d.com/interviews/fm05/p2 (התמונה נמצאת בסוף הכתבה) [עריכה] עכ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Joe Blow,

שלום לכולם אח שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. הוא משתמש הרבה בתוכנות גרפיות כמו photoshop אז הוא צריך יכולות 2D טובות. התקציב נע בין 500 ל 600 ש"ח (הוא לא משחק). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים