כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים לפי המפרט יש לי לוח אם של Gigabyte GA-965P-DS3 REV3.3 עם PCIE 1.0 כמה שאלות - במידה ואני משדרג (כנראה שאני מוכר את המחשב או חלק ממנו ) לכרטיסים החדשים של 260GTX או 4870 1. האם יווצר צוואר בקבוק בגלל שהלוח שלי תומך רק ב-PCIE 1.0 2. האם יש הבדל משמעותי בביצועים (אם מישהו יודע בכמה אחוזים ) בין PCIE 1 ל-2 ?? או שזה לא רציני בכלל ? 3. האם ספק הכוח שלי מספיק בשביל הכרטיסים האלה - ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWTW הודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר עצה.. צריך כרטיס שיריץ הכול על הכי גבוה כולל פילטרים כולל הכול חוץ מקריייסיס כמובן
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך חזק יותר: Nvidia Geforce 5900FX Ultra 256mb או Shappire Radeon 9800 PRO 256mb ? מה אתם אומרים, מה ממולץ לי לקנות(לא מדבר על המחיר, אלא על איכות הביצועים!)? תדוה על כל העצות
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה .. המחשב שלי זה - P4 @1700 256MB RD-RAM Win2K Geforce 2 MX 400 הדרייברים הכי עדכניים .. DirectX 9 פירמטתי לא מזמן ככה שהמחשב עוד נקי יחסית .. הרצתי את 3DMARK וקיבלתי רק 1407!!!!! :Nsnail: לא רצה שום תוכנה ברקע שיכלה להאיט את הביצועים.. עשיתי השוואה באתר ואני רואה אנשים עם מחשב כמעט בדיוק כמו שלי שמוציאים אפילו 3000+ !! ורוב הציונים הם לפחות 2000+! איך זה יכול להיות שאני מקבל כזה ציון נמוך..? ??? ול עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם הוא יעבוד עם ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בכרטיס הזה לפני מספר ימים, ולא מצאתי הרבה מידע עליו באינטרנט, אז מצאתי לנכון להזהיר אנשים מרכישה של הכרטיס הזה. למרות השם המבטיח, הכרטיס מגיע עם 256MB זכרונות DDR2 במהירות 400MHz וברוחב פס של 128bit, בניגוד לזכרונות DDR3 במהירות 490MHz וברוחב פס של 256bit, שמגיעים בכרטיסים מקבילים של Sapphire ושות'... הליבה מזוהה כ-R430, ומבחינת ביצועים, נראית ירידה של 10%-20% ב-3DMARK השונים לעומת תוצאות של GTO אחרים שמצאתי באינטרנט (מגיע ל-7500 ב03 ול-3500 בערך ב-05). ניסיתי גם OC, וגם במישור הזה הכרטיס לא הפתיע לטובה - הליבה נתקעה ב-425MHz והזכרונות באותו מקום בדיוק, כשסקירות ודיווחים באינטרנט על כרטיסים מיצרנים אחרים הראו שאנשים עוברים את ה500MHz בשתי החזיתות בקלות. מחיר הכרטיס…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לתוכנה שיכולה לבדוק את כרטיס המסך מבחינת תקינותו החומרית [ולא 3DMARK או ARTIFACT] אם יש תוכנה כזאת בכלל[משהו כמו MEMTEST רק שMEMTEST היא לזיכרון] וגם אם ידוע למישהו אם יש תוכנה שיכולה לבדוק את תקינות לוח אם דבר כזה כמו "כרטיס טכנאי" שיש לטכנאי מחשבים ובעזרתו הם יכולים לוודא בעיה חומרתית ספציפית בלוח האם. אודה למי שמתמצא בנושא ויוכל להשיב לי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות : זה המפרט של המחשב שלי : Pentium D 945 3.4ghz dualcore asusp5ld2 wd1600js - wd 160gb aeneon ddr-2 667 512x2 ati radeon x1800GTO 256mb זה המחשב שלי קניתי אותו לפני חודש וחצי בערך עכשיו המאוורר של הכרטיס מסך עושה הרבה רעש שאני משחק במשחק על הגדרות גבוהות .. מה אני יכול לעשות עם זה? האם זה קשור לקירור ? אשמח עם תענו לי כי אני מוטרד מאוד.. שאלה שנייה : אני משחק במשחק קונטר סטרייק סורס ולחבר שלי יש את הכרטיס מסך ati radeon x1600pro ושאני משחק הFPS אצלי הוא 100 בקושי כל פעם יורד ועולה בחזרה.. אצלו הfps באותה מפה הוא מגיע ל200 ועובר אותו.. איך זה הגיוני? הכרטיס מסך של הרבה יותר חזק משלו ועולה יותר יקר גם... אלה השאלות שלי מצטר שקצת ארוך.. תודה רבה..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי 3 שנים עם כרטיס מעפן החלטתי סוף סוף לקנות את ה7600gt של Gigabyte תמונה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_54_185_214&products_id=2759 אל תבאסו אותי ותגידו סתם כרטיס מעפן אין לי מושג בתחום הזה טוב קיצר רק תגידו לי מה החסרונות שלו ותסבירו אל תרשמו לי מושגים ובדרך גם יתרונות נגיד אם שווה תכסף וכו'...!!
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך 7600GT? האם שווה את ההשקעה...? האם מקבלים תמורה לכסף? וכו'
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס של ATI הכי מומלץ לאפיק הAGP... הסתכלתי על ההמצלות של חודש ספטמבר ולא ראיתי שם את ה1600PRO שעולה בקיי אס פי 690 ש"ח.. איך הכרטיס? הבנתי שהX800GTO כרטיס טוב אבל איפה אפשר למצוא אותו ואיך הוא לעומת הX1600PRO...? על מה הייתם ממליצים לתקציב של עד 1000 ש"ח (של ATI כמובן) תודה..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... יש קירורים לכרטיסי מסך בעלי 2 ליבות?? אני לא כזה מרוצה מהסטוק שלי... אם יש אפשר לקבל המלצה לאחד ממש טוב?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ... ! אני צריך עזרה לבחירת כרטיס מסך עד 1400 ש"ח ושיהיה AGP! מיועד למשחקים להנות מהגרפיקה תודה רבה לכם אנשים
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/articles/NVIDIA_Released_GeForce_Power_Pack_for_PhysX_Apps/5990.html אני אישית עומד להוריד ולהתנסות.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, להלן המפרט שלי: intel Pentium Dual-Core E5200, Schyte Shuriken cooling GIGABYTE GA-73PVM-S2H (nVIDIA chipset 630i) G.SKILL DDR2 2x2048MB 800MHz CL 4-4-4-12 HDD1: Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB HDD2: Samsung HD103S J 3.5" 1000GB SATA2 32MB LG GSA H42N X18 PATA DVD Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE kit Enermax modu 425 watt CASE: ANTEC SOLO LCD MONITOR: DELL 2209WAF אינני משחק משחקים - רק עורך וידיאו ביתי, רואה סרטים ומתכנת ב MATLAB . לאחר הדיון שפתחתי כאן הגעתי למסקנה לשדרג ל- GTS450 ולעשות OC למעבד. בינתיים יצא 550TI (יותר קר, צורך פחות הספק וחזק מה- GTS450 ) ותכננתי לקנות אותו ב- EBAY . - אבל ברקע כולם אומרים שה- GTX460 זול ממנו וטוב ממנו (וזה נכון). …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול זה - אני רוצה לקנות לאח שלי מתנת יומולדת(מכל המשפחה) כרטיס מסך חדש החומרה שלו: P35-DS3L Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz OCZ RAM DDR2 800MHz - ארבעה סטיקים של 1GB ASUS EN8600GT MG/HTP/512M/A http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/EN8600GT_MAGICHTP512M/ ספק 500W של Hec - Hec 500td-tf בסופו של דבר על פי התקציב, ונתונים שונים החלטתי לקנות את כרטיס המסך הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5553&CatCode=531 (בלי הערות על אייבורי בבקשה) השאלה המרכזית שלי היא: 1. האם ספק הכוח יעמוד בעומס או לא? שאלות נוספות: א 2. האם PCIe 1 כמו שיש בלוח של אח שלי - יקבל את הכרטיס(תקן 2.1) - להבנתי 2 תומך ב-1 אבל לא מצאתי איזכור לגבי זה שנוגע ל -2.1 א …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי כרטיס מסך Sparkle Nvidia 9500GT 1024MB. יש לו S-VIDEO, DVI וVGA. חיברתי את המחבר המקורי שלו שממיר את הDVI לHDMI (רשום עליו ספארקל,לא NVIDIA וכו'), ואז חיברתי HDMI-HDMI מהמחבר לטלווזייה. קראתי שצריך לחבר את הכבל מהכרטיס מסך ללוח, וחיברתי לפי ההוראות של הלוח. בתוכנה שאחראית על הכרטיס קול On board (רילטק), הוא מזהה שחיברתי את הSPDIF והכול, אך לא משנה מה אני עושה אין סאונד. (מערכת הפעלה XP) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על כרטיס מסך של ATI שקט, שיעודו יהיה אך ורק הפעלת סרטים + סאונד דרך HDMI, תקציב 500 שח אבל גם אפשרי משומשים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כנראה הלך הכרטיס מסך במחשב הישן שלי E6300 - ספק HEC 300W הכרטיס היה 7600GT נדמה לי. אני רוצה להחליף לו כרטיס אבל לא מעוניין להוציא עליו יותר מדי כסף. מן הסתם זה לא מחשב למשחקים מקסמימום אולי ישמש כמדיה סנטר מתי שהוא בעתיד. חשבתי על כרטיס עם קירור פאסיבי כדי שלא ירעיש. ראיתי שיש מלא כרטיסים בין 100 -300 שקל אבל אני לא יודע מה עדיף או מה ישן ומה חדש. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה להבין משהו. אם רשום בנתונים של הכרטיס מסך שמומלץ לשים ספק של 400W לדוגמא: http://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1060G1-GAMING-6GD-rev-20#sp מה זה אומר בעצם? אפשר לשים ספק של 500W? זה לוקח בחשבון את כל המחשב (מעבד שצורך HDD ,91W וכו')? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המתחרה של HP עבור ה-XPS 13 הנודע יהיה הראשון להנות משירותיו של הכרטיס הגראפי היעיל והעוצמתי ביותר שניתן לדחוס במחשבים עם עובי של פחות מ-15 מילימטרים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים כרטיס מסך Radeon HD 7870 ואחרי שאני מתקין את הדרייברים שלו מופיעים לי פיקסלים אדומים קטנטנים שבאים ונעלמים על המסך בצורה אקראית. ברגע שאני מסיר את הדרייבר הפיקסלים נעלמים. ניסיתי כל מיני גרסאות של דרייבירים ובכולם אותו הסיפור. ניסיתי להחליף סוגי כבלים (DVI ו- DP) ובשניהם אותו הדבר. מישהו מכיר את הדבר הזה ויודע איך נפתרים מזה? יכול להיות שזה קשור לספק כח שלא מספיק חזק אולי, למרות שמשחקים רצים מעולה ולא קורסים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אם AGP 8X אבל הלוח שלי תומך ב4X אז השאלה אם אני יקנה את ה8X זה יפעל בלוח שלי? זה יתאים?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-