עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by PeaS,

תוכלו לקרוא בת'רד הזה, לא ראיתי שזה נוגד איזה חוק בפורום שלנו אז חשבתי שיהיה נחמד לפרסם את זה, אותי זה עניין מאד.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ה9800GT שלי הגיע ללא המתאם/כבל לחיבור SPDIF מלוח האם לכרטיס (אבל יש מקום לחיבור) ואני צריך חיבור HDMI בהתחלה חשבתי להחליף ל240GT שמגיע עם HDMI (וכרטיס קול מובנה) אבל במחשבה שניה, גם להוסיף 200 ש"ח (פחות או יותר) וגם לקבל כרטיס פחות חזק? אני מבין שמדובר במתאם יחודי (כמו שהיה בעבר בכרטיסי ATI) ולא במשהו סטנדרטי השאלה היא איפה משיגים כבל ומתאם כאלו (עדיף בארץ אבל אם קיים מקום בחו"ל שעושה משלוחים גם טוב) או לחילופין, אם למישהו יש כאלו ספייר אני אשמח לקנות ממנו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sixclub,

בגירסה הבאה של Riva Tuner אפשר יהיה להפעיל 4 pipelines נוספים בכרטיסי Radeon 9500 באנגלית בשפה זרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אם כן של איזה חברה ובכמה דגם מדוייק בבקשה ואם אפשר לינק לכרטיס בדף היצרן. אני מקווה שזה מקום נכון לשאול פשוט לא היה רשום כלום בתקנון. לכל מי שמוכר ג'י פורס 2 MX שלא יציע אפילו זה מה שיש לי עכשיו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אני מחפש כרטיס מסך מסוג AGPX8 עד 400-450 ש"ח שישרוד בדרישות המינימום של משחקים הכי הרבה זמן. כמה זמן לדעתכם הוא יחזיק?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Pavlik,

שלום,יש לי כרטיס מסך ישן- Radeon 9600 Pro ופתאום כשהדלקתי את המחשב לפני יומיים,ראיתי שכל התצוגה השתבשה ואין לי מושג למה זה קרה כי לא נגעתי בשום דבר לאחרונה... -למישהו יש רעיון? תודה מראש וחג שמח. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ואני מדבר על התאמה לכרטיסי המסך הגבוהים של ATI כלומר X800 או XT-PE .... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by assi,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחק היחיד שאני משחק - הפרו אבולושן. קניתי מחשב חדש לאחרונה - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz עם זיכרון של 2 ג'יגה ומסך חדש T220 של סמסונג ("22). איזה כרטיס מסך הכי יתאים לי ( גם לסדרות הבאות של המשחק שייצאו ) לדעתכם כדי לשחק באיכות גבוהה במשחק, בתקציב לא בלתי מוגבל? אם צריך לספק עוד נתונים, אשמח לתת.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Wood-Elf,

לעיתים לאחר שאני משחק במשחקים (HL2 ו-CSS, אם אתם רוצים לדעת) זמן רב, המשחק ניתקע, ורק לאחר זמן ממושך, המחשב חוזר לDT. ואז קופצת MSGBOX ובה כתוב משהו על VPU Recover, ושצריך להפעיל את המחשב מחדש (לא זוכר בדיוק מה כתוב...), בכדי שהVPU יפעל כתיקנו... עכשיו כמה שאלות: 1. מזה לעזאזל?! 2. מזה VPU? 3. האם דרייברים חדשים יותר יוכלו לתקן את הבעיה? 4. אם כן, כיצד אני מתקין דרייבירים חדשים (אני יודע להתקין דרייברים, אבל צריך למחוק את הקודמים, וכל מיני כאלה...)? טודע למי שעונה. (ד"א, הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מענה לשאלתי)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי כ.מסך חיצוני ati sapphire hd 6850 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=497&lid=1 הלוח אם הוא למעבד AMD והדגם הוא GIGABYTE GA-880GM-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov ע"פ קריאה במפרט הלוח אם, אני חושב שאפשר לשלב בין שני כרטיסי המסך ככה שיעבדו יחד נגיד במשימות עיבוד גרפיות קשות. אומנם הכ.מסך הלא מובנה הוא חזק אבל יש משחקים שזזים לי על 20 ו-15 FPS (למשל METRO 2033) וגם הכ. מסך המובנה הוא לא פרייר בכלל (צ'יף 880). אז אם אפשר למזג את העיבוד הגרפי של שניהם יחד או שאחד חייב להיות מכובה כדי שהשני יעבוד? אם אפשר איזו תוכנה צריך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ilyadd,

בעיקרות איך הוא. שווה משהו אחר בסביבות 500 שקל אולי יותר(AGP). רציתי ללכת אליו: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750 שווה או לא?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ido-nava,

אני זקוק להמלצה לכרטיס הכי מתקדם שאני יכול למצוא היום ב 1000 ש"ח ומטה ... ATI או NVIDIA לא משנה ממש .. רק את ההכי טוב שאני יוכל למצוא במחיר הזה ... והכרטיס לא לאוברקלוק תודה רבה !!!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by alexrta,

אחרי שאני מתקין את הדרייברים הכי חדשים (גירסא 40.41אם אני לא טועה) שמתאימים לכרטיס מסך שלי TNT2 הווינדוס לא עולה במקום עולה מסך כחול! מה לעשות? אני באמת זקוק לדרייברים חדשים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by lol_minbet,

ATI פירסמו סרטון חדש שמדגים את שיפור הביצועים בDX 10.1 לעומת 10 של NVIDIA, להזכירכם רק ATI תומכים בסט הפקודות המעודכן מגרסת HD3000 ומעלה לפי הנתונים, משחקים כמו Battleforge, HAWX, Stormrise מראים מעל 20% תוספת ביצועים והמשחקים נראים יותר יפים ודינמים לסרטון:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Spyro_AE,

שלום, רציתי לשאול האם הוא יעבוד עם ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. "17 מסך של לפני שנה, מסוגל להריץ עד 1600*1200 60MHz... לא מוצא דריוורים בשום מקום, כנראה חברה לא מוכרת... תודה. :saint:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני רואה את הסרט במחשב ושם כתוביות עכשיו שאני רואה בטלוויזה העברתי עם כול הקבלים רואים אבל לא רואים את התירגום בטלוויזה... תודה לעוזרים.... נ.ב. יש לי רידאון 9800 pro של חברת שפיר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האם הכרטיס מסך הזה טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=5416 למישהו יש ניסיון איתו? זה באמת 265MB? יש לו 256BIT? הקירור שלו טוב? לא מצאתי פרטים עליו באתר של החברה קצת מוזר.... יש כרטיס מסך יותר כדי ממנו בסביבות המחיר הזה? עריכה: מצאתי את הכרטיס הזה במחיר זהה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4532 אידה כרטיס עדיף?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by pxst17,

R9 290 R9 280X GTX780 איזה הכי משתלם לי לקחת ושלא יהיה מבוזבז? יש לי תקציב להכל.. רוצה לשחק משחקים בהגדרות גבוהות מאוד.. אם הבחירה היא 290, עדיף לחכות לקירור?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, לדעתי הגיע הזמן לשדרג את המחשב הנוכחי, לדעתי הדבר היחיד שאני אצטרך לשדרג הוא כרטיס המסך. אני יחסית משחק לעיתים רחוקות אבל כשאני משחק אז אני משחק במשחקים חדשים שיוצאים על רזולוציה גבוהה. המסך שלי הוא 22 אינץ' של סמסונג T220 הרזולוציה היא 1050*1680 המפרט הנוכחי שלי: מארז: AURORA 570 GIGABYTE ספק כוח: CROSAIR 450W קירור: F3 של זלמן 120מ"מ לוח אם: P35-DS35L GIGABYTE קירור למעבד: TYPHOON VX THERMALTAKE זיכרון: 4 קיטים של גי'גה DDR2 -כל הסלוטים תפוסים כרטיס מסך: 8800 GT PCX 512 MB וזהו בגדול... מה דעתכם צריכים להחליף? בנוגע לספק, לא הייתי רוצה להחליף אבל אם יהיה צורך אז.. בבקשה בנוגע לכרטיס מסך חשוב שתיהיה יציאה של HDMI ואני דיי חובב את NVIDIA אז רצוי מהחברה הזאת.. תוד …

21. טוב שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אם AGP 8X אבל הלוח שלי תומך ב4X אז השאלה אם אני יקנה את ה8X זה יפעל בלוח שלי? זה יתאים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by RaR,

שלום. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס שעולה בסביבות ה650 ש"ח ויכול להריץ משחקים כמו AC[אססין קריד]? תודה רבה אנשים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Gun Man,

שלום רב אני צריך לדעת מה ההבדל בין שלל חיבורי הLCD הקיימים ובעיקר מה ההבדל בין חיבור VGA רגיל לחיבור DVI. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לאחרונה הלך לי 5850 (סופת רעמים, הטלויזיה חטפה זץ דרך האנטנה, העבירה דרך כבל ה HDMI לכרטיס מסך) ואני מתלבט עד כמה שווה לי לקנות לו מחליף (כרגע אני עם 5450), השאלה שלי היא כזאת, כמה כסף אני צריך להשקיע בשביל חווית גיימינג סבירה ב FHD? אני לא משחק הרבה (פעם-פעמיים בשבוע) אבל כשאני כן, אני לא רוצה להתבאס.. הספק שלי הוא סיסוניק M12II 500W, הלוח הוא DP67BG והמעבד הוא I7 2600K. מי יכול להיות מועמד מתאים? איפה אני יכול למצוא השוואות של כרטיסי מסך מודרניים לכרטיסים של כמה דורות אחורה (למשל להשוות כרטיסים חדשים ל 5850)? והכי חשוב, כמה כסיף עלי להכין? תודה חברים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. טוב אז כך. אני הולך לקנות מחשב בקרוב אני צריך כרטיס מסך. יש לי 5000 שקל תקציב ועם מחשב כמו שאני הולך לקנות אין לי מספיק כסף ל6800gt אז אני חייב להיתפשר אני הולך על ה6600gt האם זה שווה או לעשות מעמצים קשים להוריד פה ושם קצט ולקנות את ה6800gt אני היום בן 14 עוד 4 שנים יש לי צבא זאת אומרת המחשב הזה היה אצלי 4 שנים... אני צריך כרטיס מסך שירזיק את משחקים העתיד כמו שצריך כמו ut2006 שהולך לצאת ב2006 ועוד משחקים... (אני אזכיר למי שעוד לא קרא איזה תריד שעשיתי על הנושא ולא קיבלתי תשובות טובות אני גיימר שהולך לשחק משחקים כבדים מאוד כמו doom3 farcry ועוד...) הקיצר למי שלא הבין את השאלה אז כך האם יש הבדל גדול בין ה6600gt ל6800gt או גם ה6600gt יספק אותי לעוד 4 שנים... ויש לי עוד שאלה ס…

• 27 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.