כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/video-nvidias-amazing-human-head-demo
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מעוניין לקנות מחשב נייד ותהיתי אם כרטיס המסך "Intel GMA 950" שווה משהו ? האם ניתן להריץ עליו משחקים ( לא חייבים להיות הכי חדשים בשוק... ) ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 350 400 ש"ח אני צריך ת'כרטיס בעיקר למשחקים.... הינה המפרט שלי בצמצום CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3600+ Motherboard Name Foxconn K8M890M2MA Series (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) הזיכרון פנימי זה 2 GB אהה וד"א... עכשיו יש לי NVIDIA GeForce 7300 GS (512 MB תודה רבה רבה לעוזרים =]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוכש מחשב השאלה היא פשוטה האם כדאי 4870 או 4850 בסטנדרט המחשב מחובר למסך 22 asus vw222u אבל שאני רואה סרטים שזה לפחות 3 פעמים בשבוע וסרטי fullhd מדי פעם על מסך 32a550 של samsung שהוא fullhd רזולוציית 1080*1920 איזה כרטיס יותר אידאלי גם במחשבה לעתיד לגבי הרצת סרטים ומדי פעם מששחקים על המסך הגדול לגבי שאר המפרט זה משהו בסגנון הזה q9550 4 (2*2048)giga כרטיס מסך בהתלבטות לוח אם גיגה בייט P45 500 gb hard disk *2 vx550 ac 7pro וזהו בערך אלא אם כן יש משהו ששחכתי
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסתי לחבר שניי מסכים דרך שתיי החיבורי DVI שעל הכרטיס PowerColor R9 280X 3GB GDDR5. בחיבור DVI D יש תצוגה לפעמים אבל עם תמונה מתעוותת עם פסים צבעונים או שהמסך שמחובר עליו נכנס למצב שינה. ניסתי לחבר את המסך השני דרך ה DP אבל אז הרזולוציה על המסך שמחובר אליו לא מזוהה ותקוע על רזולוציה של 640x480. קרה גם מצב שלא היה לי תצוגה בשום יציאה של הכרטיס חוץ מ DP שכמו שאמרתי תקוע על 640x480. האם זה בעיה של דרייברים ? כרטיס תקול ? הקטע שקניתי את הכרטיס יד שניה ממישהו שהביא לי את הקבלה שלו מאייבורי השאלה אם אייבורי יעשו אם אני אצטרך לממש אחריות ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי P4 2.6 HT, עם 512DDR. אני רוצה לשדרג כרטיס מסך כי כרגע יש לי G4 MX 440 ובכל משחק יש לי 10 FPS רציתי לדעת איזה הכי מומלץ וגם שיהיה לו חיבור AGP כמובן. התקציב עומד על 1000 שח פלוס מינוס. (אל תתייחסו למפרט שבחתימה כי זה משהו אחר) תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להזמין מחשב חדש בזמן הקרוב ואני מתלבט בין: 1) XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL 2) LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL עכשיו השאלות העיקריות שלי הם: 1) האם מישהו שרכש את הכרטיס הזה של לידטק מרוצה מהקירור שבא איתו? כי שמעתי על כמה מקרים של התחממות יתר.. 2) איך הלידטק בתור אוברקלוקר? 3) לא עדיף לקחת 320MB עם OC מהמפעל עם אחריות מאשר לבטל את האחריות כשאני יעשה OC ל640MB? 4) אני משחק ברזולוציות נמוכות, לא עובר את ה1600X1200... לפי מה שהבנתי ה320MB יספיק.. אבל יש כאלה שאומרים שה640MB היא השקעה נבונה יותר לעתיד.. ושטוב יותר לקחת אותו להפעלת פ…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! לאחרונה התחילה בעיה מעצבנת בכרטיס המסך שלי, יותר נכון בקויל שלו, הוא עושה צפצוף צורם קבוע, ולא הצלחתי להשתיק אותו ניסיתי להתקין את הדריברים החדשים, מדובר במחשב נייד עם לוח אם QUANTA SW8. מפרט המחשב T9600 (ES) 4GB DDR2 9300GS Mobile Nvidia 256MB SSD Intel-x25 80G המחשב עובד מצויין , והביצועים שלו מעולים, הדבר היחיד שהחלפתי לאחרונה היה את העכבר ( הבאתי עכבר של לוג'יטק MX518 ). העכבר הוסיף סימפטום מוזר של צלצול צורם מהאוזניות ( במידה ואני מחבר אוזניות ). אני מאמין שמדובר בהארקה בנושא של העכבר ( את זה כבר אסדר .. ) השאלה מה אני עושה עם ה COIL שהחליט לצרום לי באוזן.... להחליף אותו אני לא יכול , כי לפי מה שבדקתי בלוח אם הוא "מודבק" , חשבתי לסתום אותו עם דבק חם שישתוק …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ATI פירסמו סרטון חדש שמדגים את שיפור הביצועים בDX 10.1 לעומת 10 של NVIDIA, להזכירכם רק ATI תומכים בסט הפקודות המעודכן מגרסת HD3000 ומעלה לפי הנתונים, משחקים כמו Battleforge, HAWX, Stormrise מראים מעל 20% תוספת ביצועים והמשחקים נראים יותר יפים ודינמים לסרטון:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי .יש לי כרגע כרטיס NV 8800 GTS . שכן שלי הציע לי לקנות כרטיס מסך של GV-R685OC-1GD GIGABYTE 6850 1GB חדש באריזה במחיר של 500 ש"ח בלבד. מדובר כביכול בכרטיס מדורות קודמים השאלה היא האם המחיר מומלץ יחסית למה שאני מקבל או האם קיים בכלל כרטיס חזק יותר באותו מחיר או בהפרש יחסית זעום? באותה הזדמנות יכול לקנות כרטיס של ספיר Sapphire HD 6850 1GB ב50 ש"ח יותר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... נשרף לי הכרטיס מסך ואני צריך לקנות חדש בסביבות 1000 ש"ח למפרט: intel Core 2 Dou E8400 Abit IP35 -E G.Skill 4096 DDR2 800Mhz pcp&c silencer 470W חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710059 אני צריך המלצה אם לקנות את הכרטיס נ.ב. למה בין אייבורי לסקיי פי סי יש הבדל בכרטיסים כשבאייבורי לא רושמים לכרטיס OC ובשני כן. באתר של היצרן מופיע רק דגם OC אז הם פשוט השמיטו את הOC או שבאמת זה דגם בלי אוברקלוק?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בשביל gaming, למחשב מרובע ליבות חזק, עם מסך 19 אינץ' רחב, מה עדיף לקנות 8800GTS או שני 9600GT? תודה מראש, יובל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא 6600GT ל PCI-E. שיעבוד עם צ'יפ ASUS 915P בסוקט 478 והאם העובדה שיש לו VIVO לא מכבידה עליו? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך למחשב נייח למשחק FIFA 18 בהגדרות ממוצעות ומעלה. לא מבקש לראות עם הגדרות מקסימליות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
גם דגם ה-Navi החדש והמבטיח יזכה לקחת חלק בחגיגות שנת ה-50 להיווסדה של חברת AMD לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מאוד חשוב לי לדעת, תודה ד"א אם כן, מה יותר כדאי לי סומה, לידטק או אביט ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך MSI GeForce4 TI4400 VTD המצוייד בכניסת Video-IN. ניתן לראות וידאו בעזרת תוכנת WinProducer המצורפת עם הכרטיס, אך היא בכלל לא מיועדת לכך ולכן עושה זאת בצורה מאוד מרושלת. שאלותי הן : :saint: האם יש תוכנה (חופשית) המיועדת לצפייה מהפורט הנ"ל? :saint: באיזה PAL משתמשים בארצנו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ה -GV-R9500 של גיגהבייט הוא מה שנקרא הרידאון 9500 פרו ? או שיש שתי גירסאות, אחת פרו ואחת לא.. ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... לי ולאחי במחשב יש את אותם כרטיסי מסך Gigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR Retail שהם כרטיסים מעולים מאוד ועושים ממש את העבודה. לאח שלי התגלו בעיות בכרטיס מסך (הכרטיס בסופו של דבר נהרס) והוא התלונן לחנות ואמרו לו שהוא יכול להוסיף עוד 150 ש"ח ולקבל את הכרטיס מסך: Gainward Geforce FX 5900 /1300 Ultra "Golden Sample" TV/DVI 256MB DDR Retail! עם קופסא עם הכל או שיקבל את אותו כרטיס שיש לו עכשיו רק כמובן חדש! אני רוצה לדעת את דעתכם כי מביחנת הכסף יש לנו הכל אז זה לא הבעיה בכלל אני רוצה לדעת עם כדי לו לקנות את הכרטיס FX5900 מבחינת איכות ועבודה והכל... תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רצוי דגם 290 חיפשתי אצל יצרנים שונים ולא נמצא רשום DP 1.2a ,האם יש יציאה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול כמה שאלות על GTX 560 TI SLI ועל HD 6870 CF קודם כל רציתי לדעת עם ההבדל הוא גדול? ומה ההתרונות והחסרונות של כל אחד והאם כדאי להוסיף 800 שקל בשביל הGTX עוד דבר צריכה להיות בעיה כלשהי בSLI\CF? צריך 2 חוטים למסך או משהו כי חבר שלי אמר לי אם יש 2 כרטיסי צריך 2 חוטים למסך איך זה פועל כל הדבר הזה ? שאני מקבל את הSLI\CF יש משהו שאני צריך לדעת או לעשות? איך אני מפעיל את המערך וכו..? האם במקרה הצורך, לבדיקה, אני יכול לכבות כרטיס מסך אחד או משהו כזה? שרק אחד יפעל? תסבירו לי באופן טוב כי אני לא מבין כל כך בכל הדברים האלה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת האיסור החדש של NVIDIA על שינוי הגדרות הפעולה של כרטיסי ה-GeForce GTX 1070 Ti, נראה כי נתחיל לראות עוד ועוד יצרניות שמתחילות להציע פתרונות תוכנתיים נלווים ייעודיים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מבקש המלצה לכרטיס מסך שיריץ משחקים כבדים. התקציב הוא עד 1000 שקל. המחשב שלי הוא די ישן: מעבד +AMD Athlon 64 3000 לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 ספק כוח Enermax 420W רזולוצית מסך 1024x768 (עדיין תקוע עם CRT ) האם המחשב הזה יהווה צוואר בקבוק לכרטיס במחיר 1000 שקל, ואז זה יהיה מיותר לקנות כרטיס כזה כי המחשב לא ינצל אותו? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר כמה זמן כרטיס מסך תומך PCI (לא EXPRESS) ולא מוצא אחד כמו שצריך. אני לא רוצה שיתחילו עכשיו להתווסף פה הודעות כמו "תקנה מחשב חדש וזהו" או "אל תקנה כרטיס מסך"... אני רק רוצה, מי שיכול כמובן, שימליצו לי על כרטיסי מסך לקנות בתנאים שתכף אציג. לא יותר. תודה. עלות: +-600 ש"ח (מקסימום 700) PCI, לא EXPERSS, לא AGP. זה הכל בעצם. עוד כמה דברים שאולי כדאי לדעת על המחשב שלי (כלליים בלבד. אני לא מבין בדברים כאלה) מעבד AMD Duron Mobile 1300MHz זכרון 512RAM Chipset SiS740 "כרטיס" מסך נוכחי: SiS650 (onboard) שוב תודה, ושוב אבקש לא לכתוב כאן דברים שלא עונים לי על השאלה: איזה כרטיס מסך לחיבור PCI כדאי לי לקנות שלא עובר את השש-מאות-וחמישים שקל.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? הוא נחשב לכרטיס ברמה או לא? וכמה בערך המחיר שלו בשוק? http://www.sapphiretech.com/vga/9500pro.asp
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-