כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
http://www.theinquirer.net/?article=32438
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם של INNOVISION הFX עם 128BIT מה יותר טוב... אני רוצה תארד של לפחות 2 דפים...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך 19 רזולוציה 1280X1024 אף פעם לא ההיתי גימר מטורף שחייב שהכל ירוץ על HIGH אפילו שחקיתי בקריסיס ב 1280X1024 בהגדרות בינוני מינוס וזה היה סביר בשבילי אבל הנה הגיע GTA 4 ומכאן אני מניח שהמצב רק ילך וידרדר עד שאני לא יוכל להריץ יותר שום דבר ששווה לשחק בו. אז מה אני מחפש, טוב דבר ראשון את כרטיס הכי משלם כמובן מחיר/ביצועים שתים,שיחזיק כמה שיותר זמן כלומר גם הכי משתלם לי עכשיו כרטיס בינוני אני לא רוצה להגיע למצב שעוד שנתים הוא לא יריץ כלום.אני מעדיף לקנות כרטיס HIGH END משתלם שיהיה אוברקיל לשנה הקרובה אבל שבעתיד יוכל להריץ משחקים בסבבה ככה. עוד חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט אבל זה פחות קריטי עוד דברים שאתם צריכים לדעת,לא יודיע אם זה חשוב אבל יש לי מארז HEC אז הוא צריך להיכנס לש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום דבר ראשון, לפי מה שראיתי במחירים שלכם במפרטים, הכרטיס מסך (שהזכרתי בכותרת) עולה 2250 ש"ח. אך לדעתי עדיף לחסוך 300 שקל ולקנות את אותו כרטיס מהקישור הנ"ל: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6785&CatCode=122 יכול להיות שאני טועה ואולי זה לא בדיוק אותו כרטיס. דבר שני: מה לדעתכם יותר ישרוד ופחות ישפיע על איכות של משחקים? כאילו אילו רכיבים לא יהיה צורך לשדרג בעוד נגיד 3 שנים כדי שמשחק יעבוד באיכות טובה? אני מבין שכרטיס מסך כן נאלץ לשדרג אבל זה מעצבן שכל מי שקונה מחשב יוצא בסופו של דבר פרייאר. דבר שלישי: כמה זמן לדעתכם ישרוד כרטיס המסך שבכותרת? (X800XL).
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם באותו מחיר בדיוק . והשאלה היא מי מבנהם יתן ביצועים גבוהים יותר ? ה3870 כפול הליבה עם ה1GB זכרון או ה4870
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מדובר במפרט שהעיקר שלו: athlon II X3 450 Gigabyte GA-Ma78LMT kingston 2x2gb cl9 1333mhz ספק Huntkey 400w המפרט לקוח ממדור מפרטים מומלצים פה אצלכם [מקסימום גיימינג מינימום מחיר] בחנות ביקשתי כרטיס קצת יותר חלש ממה שהוצע כאן מלכתחילה אחרי הכל המחשב הוא למטרות כלליות אבל פה ושם שיחזיק איזה משחק או שניים על מסך 19" ברמה בינונית, אז הציעו לי את gainward GeForce GT 430 1gb ddr3 קצת חיפשתי עליו פה ואני לא כל כך בטוח בקשר אליו אז השאלה היא האם הוא ישתלב טוב במערכת הזאת? ואם לא איזה כרטיס באותו טווח מחיר [330 ש"ח בערך] יעשה את העבודה? בתודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז יש לי שני Sapphire HD6950 2GB ושמתי לב שכשאני משחק כרטיס אחד משתמש כמעט במאה אחוזים ממנו והשני בקושי עושה משהו כאילו הוא לא פעל, אז פעם זה לא היה קורה והייתי יכול להריץ הכול על הכי גבוהה ומה שקורה היום מגביל אותי משמעותית בהגדרות, ב-CCC הכל פועל כדי ששניהם יפעלו ביחד ועברתי שם על כל ההגדרות והכל כמו שצריך. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כאן!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שסערת ה-2900xt התבהרה הבנתי שזה לא הבחירה בשבילי בגלל שכנראה אפילו הליבטי 400w לא יחזיק אותו והתקציב שלי לספק הוא בקושי 250 שקל... וגם המחיר גבוה מידי, תיכננתי בכלל לקחת 8600gts עד שהבנתי שהוא חרא של כרטיס והחלטתי ללכת על בטוח... האם באמת 8800gts 320mb היא הבחירה הנכונה היום? וצפוייה ירדית מחירים שלו בימים הקרובים? התקציב הכללי שלי למחשב הוא 4500 שקל, מסך lcd 17". ואני רוצה תמיכה ב-dx10 לא משנה כמה שזה יהיה פתאטי... ומתי יוצאים ה-2600xt/2900xl/2900pro או ה-8600 המשופר? אם הם יוצאים תוך שבועיים שלוש אולי אני יחכה... כי אני ממילא מחכה כבר חודש בלי שקרה כלום...
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי מסך 730B של סאמסונג, עשיתי בדיקת פיקסלים ולא ראיתי פיקסלים מתים, אך אל רקע שחור ראיתי זליגת אור מהצדדים דבר שקראתי עליו בעבר בפורום. (כרגע אני על קונטרסט ובהירות בינוניים) השאלה אם יש מה לעשות בעניין? יש איזה כיוון שאפשר לעשות? יש טעם להחזיר את המסך ולקוות שהחדש יהי שונה? או שצריך ללמוד פשוט לחיות עם זה? יש לציין שהזליגה בולטת למדי שרואים סרטים. ??? תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני חודש וקצת קניתי את הכרטיס הזה... אבל בגלל שאני כבר לא משחק הרבה , עם כבר אז MaxPayne ש-VooDoo3 מפעיל אותו חלק... רוצים לקנות אותו ממני ב-860 שקל (והם יודעים שהוא עבר OC) אני יכול להשיג Gf2Ti של הרקולס ב-60 ש"ח לכן ישאר לי 800 ש"ח ואני יוכל לקנות דברים שימושיים יותר מזה... (לוח M חדש...) אז כדאי או לא...? ובבקשה חברה תשובות רציניות. בתודה מראש imac!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא למשחקים כבדים-לתוכנות גרפיקה בעיקר ולויסטה שבפתח האם יורגש הבדל משמעותי בין 2 הדגמים?כרטיס מסוג 6200 עם זכרון מובנה 256 מגה בסלוט pci-16 כי הבדלי המחיר הם די גדולים. במה בעצם מתבטא ההבדל? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 זיכרון Exceleram DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB מארז כולל ספק JSP-TECH K-110A 400W צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מסך מחשב רחב Samsung 20" 206BW 2ms LCD WIDE השימוש במחשב יהיה סרטים ומשחקים ברמה בינונית (Call Of Duty 4 וכד') תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי, יש את גרסאת ה"Ti" שהיא נחשבת לישנה יותר (?), והחדשה יותר היא GTX560 (?). תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ... ! אני צריך עזרה לבחירת כרטיס מסך עד 1400 ש"ח ושיהיה AGP! מיועד למשחקים להנות מהגרפיקה תודה רבה לכם אנשים
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/06/23/nvidia-cheats-3dmark-177 די צפוי האמת...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך 7600GT? האם שווה את ההשקעה...? האם מקבלים תמורה לכסף? וכו'
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי 3 שנים עם כרטיס מעפן החלטתי סוף סוף לקנות את ה7600gt של Gigabyte תמונה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_54_185_214&products_id=2759 אל תבאסו אותי ותגידו סתם כרטיס מעפן אין לי מושג בתחום הזה טוב קיצר רק תגידו לי מה החסרונות שלו ותסבירו אל תרשמו לי מושגים ובדרך גם יתרונות נגיד אם שווה תכסף וכו'...!!
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי דגם זה, תומך ב- DirectX 11, מגיע עם קונפיגורצית זיכרון של 512MB (במחיר שצוין) וגם עם תכונת ה- Eyefinity שמאפשרת לפרוש תמונה על פני שישה מסכי מחוברים דרך יציאת DisplayPort. הכוונה היא לאותה תמונה ב 6 המסכים,או לתמונה שונה? תודה רבה שי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה קיבלתי במתנה מחשב עם הכרטיס הזה מותקן עכשיו השאלה שלי זה אם להישאר עם הכרטיס הזה או להחליף לרדאון 9700 כי אני לא יודע אם יש ביניהם הרבה הבדל כי עם מעבד 2.8 וגיגה rdram הכרטיס הזה קצת הורס תודה ותודה מראש דוד
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש sapphire 280x ואני רוצה להחליף ל sapphire 290x אני עושה החלפה על הכרטיס בתוספת 650 ש״ח האם אני יראה שיוני משמעותי בביצועים והאם זה כדי מבחינה כספית?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום .. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך את שלי מכרתי.. (9800 GTX) אני מתלבט בין שני אלה.. יש לי מסך 22 של ASUS לכן אני משתמש ברזולוציה גבוה במשחקים.. השאלה אם ה1 GB נותן הבדלי ביצועים משמעותי..ששווה להשקיע. ההבדל בכסף היינו 150 ש"ח תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כיומיים הכרטיס מסך שלי Radeon 9600xt הלך לעולמו לא ידוע לי ממש איך ונגמרה לי האחריות לצערי... אז עכשיו אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש אך לא יודע מה לקנות המחיר שאני מתכוון להוציא כ 1000 שקל עד 1500 אפשר יותר אבל עדיף שלא אהה ו AGPX8 כמה אמרו לי לבחור את ה radeon x1600pro 512mb כ 1000 עד 1200 ש"ח אבל אני לא יודע כלום על אותו כרטיס ... חברה אמרו לי sapphire אם אני לא טועה... וכמה אמרו לי gforce 6800GS 512mb כ 1100 ל 1300 ש"ח גם לא יודע עליו ביצועים ממש וחברה נראה לי משהו pilat לא בטוח... הייתי שמח לקבל הצעות או חוות דעת על אותם כרטיסים שציינתי תודה מראש לעזורים....
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-