עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לא ידעתי איפה לשאלות את השאלה הזאת, אבל האם אפשרי לקבל וידיאו אם אני יחבר נגיד מצלמת וידיאו למחשב דרך הS-Video? או שחובה כרטיס טלוויזיה או משהו דומה? אם אפשרי, איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  2. אוקי אז לפני שאני אתחיל בדיון אציין שאני יודע דברים בסיסיים ביותר על כרטיסי מסך ולכן קחו בחשבון בהסברים לכם שאתם מסבירים לבור . אז ככה אני מחפש כרטיס מסך שמחירו בין 500 ל - 1000 שקל. עדיף gforce. חשוב לי מאד שהוא יהיה עם זכרון של 1GB. חשוב לי גם שיהיה לו חיבור לטלוויזיה בצורת HD. עכשיו אני יודע שיש 2 סוגי חיבורים HDTV ו-HDMI חשוב לי להבין מה ההבדל בינהם. ואם שניהם הם חיבורי HD לטלוויזיה.כמו כן אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני יודע אם לוח M יש לו חיבור PCIE 2. אני די מצאתי שלושה כרטיסים שאני מתלבט בינהם. הראשון והוא בהנחה שיש לי חיבור של PCIE 2 ו HDMI הוא חיבור HD לטלוויזיה הוא: Gigabyte GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 סוג זכרון:DDR3 חיבור:PCIE 2 זכרון:1GB יציאות: וS-Video , …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Noder,

היי, לאחר התייעצות עם פורום תמיכה טכנית הגעתי למסקנה שאני רוצה להחליף את הכרטיס מסך התקול במחשב בן 2 וחצי שלי. המפרט שלי הוא : AMD Athlon 64 X2 3800+ DFI lanparty ultra-D UT 2 gig ram eVGA geforce 7900 GT CO מסך 19'' של סמסונג Syncmaster 931C אני רוצה כרטיס התואם לביצועים של הכרטיס הנוכחי שלי או מעבר לו במחיר שנע בין 400-450 שקל. ושהמערכת שלי תוכל לנצל טוב. הומלץ לי על radeon HD 4550 - השאלה האם הוא אכן מקביל בביצועים והאם עדיף של אסוס או ג'גהבייט ? האם לא כדאי להשקיע עוד קצת ל HD 4670 או HD4650 ?? האם 4650 לא ינצל את המערכת שלי כראוי ? לא מתוכננים שדרוגים נוספים בשנה הקרובה. אגב לגבי ההרכבה של כרטיס חדש, אני צריך לדעת משהו מיוחד או פשוט לפרק את הישן ולהרכיב על אותו חרי…

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  4. Started by דנוצה,

שלום לכולם, אני חדש בפורום ומעוניין בקניית מחשב חדש. המפרט שאני מעוניין בו הוא: מעבד core i7 920 לוח אם תואם gigabyte ex58 זכרון triple channel 3x1g את המפרט לקחתי מהאתר הזה. הבעיה שלי הינה שאני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור. קראתי קצת ומצאתי מספר אופציות: HD4890 HD4870 2xHD4870 2xHD4770 GTX275 GTX285 אני יודע שרשמתי הרבה אבל אני רוצה להיות בטוח במערכת שאני קונה. האם האופציות שרשמתי טובות בכלל ואם כן אז מה הכי משתלם גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר. בנוסף ראיתי שכל כרטיס משווקות מספר חברות והמחירים ביניהם שונים. האם זה נתון נוסף שאני צריך לשים אליו לב, או שזה לא כל כך משנה. תודה רבה מראש לכל מי שעונה ועוזר. דנוצה.

• 12 תגובות
    • 666 צפיות
  5. אז ככה יש לי כרטיס מסך מסדרה 8 ועדכנתי כמה פעמים את הדריברים וכל פעם נפתחת תיקייה חדשה עם קבצים בפנים אז העם ניתן למחוק את העידכונים הישינים יותר דוגמא : C > programs files > nvidia > 169.21 > 178.24 ועוד ועוד העידכון הכי חדש 186.76 אז אני אפשר למחוק את 169.21 > 178.24 זה לא יעשה בעיות

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  6. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4595 למסך 19 למשחקים כבדים

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  7. מה עדיף לי לקנות: 9800GT של GB ב550, או 9800 GTX+ של point of view ב630? תודה

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by ac1240,

התקנתי את הדרייבר החדש על 7 ואין לי אופצייה של להפעיל את הטלויזייה שלי(שאני יראה בטלויזייה את ההעתק של המחשב למה זה ? http://s103.photobucket.com/albums/m127/retiredat44/ATI%20Cats/?action-view&current=06-06-09_Cat_93_WinXP.jpg ההבדל בין המצב שלי למצב שבתמונה הוא שבמצב שלי אין לי בכלל את ה DISPLAYS MANAGER פירסמתי כבר בנושא הראשי אבל כנראה אף אחד לא נכנס לשם תודה

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  9. שלום לכולם, ברשותי הכרטיס הנ"ל מחברת XFX אשר כנראה בעקבות OC התחיל להראות AF בקצב מדאיג. לקחתי אותו לחברת TMS שכמובן שלחו אותו להחלפה בחדש.בגלל שרציתי לחסוך בזמן הצעתי למנהל המכירות שלהם שפשוט ייתן לי אופציה לשידרוג. אז איזה כ.מסך לקחת?אני מתכנן OC ורוצה כ.מסך קריר ככל שניתן יש לדוגמא את TWINTECH 260 GTX-XT אך איני יודע כלכך (כי אין ביקורות בחו"ל/GOOGLE או כל מנוע חיפוש אחר)מה ההבדלים בניהם ואם אכן כ.מסך זה הוא טוב? משתמש בT220 של SAMSUNG.אז האם כמות הזיכרון (896 או1792 מגה) אכן משנה באפליקציות שונות ואם כן איפה ועד כמה או בקיצור האם שווה הוספה של 190 ש"ח? אני די סגור על הכרטיס הזה פשוט רוצה לוודא איזה דגם לקחת? כמובן שיש גם את זה :http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?pro…

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  10. אם יש לי מסך 26 אינץ של סאמסונג למחשב האם ניתן לחבר אליו טולויזיה של טושיבה 32 אינץ ושתיהם היו ברזולוציות שונות? הכוונה לעבוד על המסך של 26 אינץ ומתי שאני מסתכל סדרות/סרטים ב 720P אני עובר לטלוויזיה... אבל שהמעבר יהיה מהיר... (אפילו DUAL שלא יצטרך לעשות יותר מדי פעולות...) כרטיס מסך ATI X1900 XT רזולוצית מסך מחשב 1200*1920 רזולוצית טלויזיה 768*1360 אני משתמש בוינדוס 7 RC גם תוכנה חיצונית שתעבוד טוב יהיה מצוין :yelclap:

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  11. יש לי מעבד e8400 בלי OC אני רוצה לקנות כרטיס מסך 4850 x2 יהיה צוואר בקבוק או שהמעבד מספיק טוב?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי בכרטיס מסך שני יציאות DVI, באחת יש לי מתאם לVGA שלשם הולך המסך מחשב שלי שאיתו אני משתמש ויש לי עוד מסך שאצלו גם יש VGA אבל אין לי את המתאם מDVI לVGA נוסף... האם אפשר לחבר מסך אחד לחיבור ONBOARD בלוח אם ואחד לכרטיס מסך והם יעבדו ביחד או שצריך לרכוש מתאם נוסף?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  13. שלום לא מזמן קניתי מחשב חדש עם הדברים הבאים: יש לי את המסך LG W2261V ואת הכרטיס מסך ATI HD4870 עם 1 ג'יגה זיכרון וכשאני נכנס למשחק אז יש ריצודים כאלה מעצבנים ונכנסתי פה לנושא הראשי של הבעיות גרפיות עם הקריעת תנועה וזה מה שקורה לי רציתי לדעת אם הבעיה היא בכרטיס מסך שלי עצמו? ואם לא אז במה הבעיה? תודה רבה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  14. שלום לכולם, כפי שמופיע בכותרת, Corsair CMPSU-650TX יכול להתמודד עם 2X Geforce 260 GTX על מערך Intel I920? האם התמורה למחיר טובה באופן יחסי? אני קונה את הרכיבים למחשב בארה"ב. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  15. כרגע יש לי HD2900. לא צופה שדרוג של רכיבים אחרים בזמן הקרוב. מיועד למשחקים כבדים וסרטי HD (לא כ"כ רלוונטי עם המעבד שלי). עדיפות לאחד עם VIVO. חשוב שיהיה שקט וקריר מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by ag43,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב שיהיה מבוסס QUAD ומסך 19. הבנתי שברזולוציות האלו אין טעם להשקיע יותר מדי בכרטיס המסך וההמלצות שקיבלתי היו לקחת 4770. השאלה שלי האם כרטיס מתקדם יותר יחזיק יותר זמן (מבחינת ביצועים) ברזולוציות כאלו או שאין טעם? כ"כ האם יש יתרון בחברה מסויימת?

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by curdi1,

שלום לכולם - האם מישהו מכיר כרטיס מסך עם TVOUT של RCA קומפוזיט ? שאלה נוספת - האם כרטיס המסך של GIGABYTE 840GS מגיע עם adapter מ-svideo ל-RCA קומפוזיט ? תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by hananel11111,

בקשה דרייבר לכרטיס מסך: הנה הדרייבר שאני צריך. (המחשב שלי הוא dell והמערכת הפעלה שלי היא ויסטה) modile intel® 965 Express chipset family אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  19. המפרט שלי הוא כזה עם מסך סמסונג 19" מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-G31M-ES2L - זמין במלאי ¤275 דיסק קשיח: [..] WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤250 זיכרון: [..] OCZ 2GB DDR2 800 VALUE : OCZ2SI8002G ¤131 מארז: [..] FOXCONN S-808 CPU + 300W PSU ¤178 אני רוצה בעיקר כרטיס מסך שיריץ בקלות PES 09 וגם את PES 10 בצורה הכי חלקה שיש

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by Curse,

נכון יש את ה ATI HD 4770 ויש את ה- ATI HD 4890 ויש את ה- NVIDIA 9800GTX וגם יש את זה - ATI HD 4770 Crossfire אז אומרים לי שזה ATI HD 4770 Crossfire הכי חזק מכל מה שרשמתי ואני רוצה לדעת אם שווה לקחת את NVIDIA 9800GTX או את ATI HD 4770 Crossfire ב- 900 ש"ח

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  21. שבוע טוב! המפרט שלי הוא כזה: מעבד-QX9770 זיכרון:2 גי'גה HD:320 ג'יגה כרטיס מסך:8800GT 512 מגה מערכת הפעלה:וויסטא הום פרימיום 32 ביט לא רשמתי את הלוח אם שלי כי זה לא נראה לי חשוב,אם זה חשוב אני אוסיף בכל מקרה:אני רוצה לדעת מתי אני אצטרך לשדרג כרטיס מסך?כאילו עכשיו בתקופה הזו בטוח שאני לא אשדרג,כי אני מתגייס עוד חודשיים וחצי,וגם ככה אני לא אהיה הרבה בבית ולא אוכל יותר מידי לשחק במחשב,רק בסופי שבוע האם ה8800GT יריץ עדיין את MODREN WARFARE 2 ואת כל המשחקים החדשים שעומדים לצאת בקיץ וגם בחגים 2009? חשבתי לעשות את השידרוג של כרטיס המסך שלי,בערך באיזור מרץ 2010,שאז זה יהיה היום הולדת שלי,ואני חושב שזה זמן מספיק טוב שהכרטיס היה אצלי,ואז אולי יגיע הזמן להחליף אותו מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by deathil93,

שלום, לפני שתגידו שאני אידיוט אני יודע שאי אפשר לשים כרטיס עם חיבור של PCI ב-AGP. אני רוצה לשאול האם אפשר לחבר כרטיס עם חיבור PCI רגיל (לא PCI-E או משהו כזה) בחיבור של מודם PCI, אני לא יודע איך זה נקרא. סתם דוגמא, אפשר לחבר את הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~SP84G256PP~8~0.htm לחיבור מודם של PCI? אם לא הבנתם על מה אני מדבר כאשר אני אומר מודם PCI אז אני מתכוון לחיבורים שנמצאים ליד חיבור ה-AGP של הכרטיס מסך אשר נועדו במקור לחיבור מודם (מודם של פקס לדוגמא). הנה הלוח אם שלי אם זה יעזור לכם להבין יותר טוב למה אני מתכוון: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1828 תודה נ.ב זה סתם שאלה של סקרנות

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  23. שלום, יש לי radeon 1900xt של sapphire מורכב עליו קירור zalman vf900 ועל הצ'יפים של הזיכרונות יש סינקים שבאו איתו הם כחולים כאלה עם דבק טרמי מתחת היום סידרתי את העיניין של המשחה טרמית ועכשיו הליבה על 50 מעלות וגם הוצאתי ומיקמתי יותר טוב את הסינקים של הזיכרונות והטמפרטורה במנוחה צנחה מ70 ומשהו ל68 68 לזכרונות של הכרטיס מסך זה גרוע? זה מה שזה מציג לי באוורסט האחרון בsensor תחת gpu vram אז מי שיש לו רדאון מ1XXX ומעלה יכול אולי להגיד לי כמה הזיכרונות של הכרטיס שלו מראים במנוחה? תודה לכולם, זה מאוד חשוב לי

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  24. Started by Liran -,

היי, בכוונתי לרכוש מסך חדש לאבי, אני לא יודע האם המחשב הקיים שלו יתאים, מפרט המחשב הוא כזה - Intel Pentium 4 2.4Ghz 512MB RAM GeForce MX440 Windows XP PRO SP3 המסך המיועד: Samsung SyncMaster T220. חשוב לציין כי בכ. מסך לא קיימת יציאת DVI ולכן המסך יחובר בעזרת כבל שבצידו האחד יציאת VGA ובצידו השני יציאת DVI. המחשב מיועד לשימושי אופיס ואינטרנט בלבד. אין כוונה לצפות בסרטים כלל, שלא נדבר עם משחקים ... מה אתם אומרים ? יתאים/לא יתאים?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by danielel,

DualView חסר ב-GTX260. קיימות רק אופציות CLONE וSPAN האופציה היתה קיימת בכרטיס הקודם שלי 8800GTS ונעלמה בעדכוני גרסאות אז פשוט השתמשתי בגירסא ישנה ועשיתי לה UPDATE. עם הכרטיס החדש זה לא עובד. יש דרך פשוטה יותר?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים