עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Chaosruler,

החלפתי במחשב שלי כרטיס מסך מי 96GT ל73GS (איזה שדרוג אה? xP), התקנתי דרייברים, העלתי רזולוציה, מהשניv שהעלתי רזולוציה המסך הראה לי "Input not supported", אפילו שקלעתי בבערך הרזולוציה שלו (19 אינץ) שזה 1200x960 זה רשם את זה, אבל אחרי חמש דקות הוא הוריד את ההודעה והכל עובד כמו שצריך, איך אני גורם להודעה הזאת לחלוף? יש לי מסך של BenQ T900HD וכרטיס מסך של nVidia GeForce 7300 GS עכשיו, לום אם P41 (מחשב לא לגיימינג)

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  2. Started by Jules Winnfield,

אני מחפש מסך איכותי למשחקים וסרטים...בעיקר למשחקים שהוא לא בעל פאנל TN כמובן על איזה מסך אתם יכולים להמליץ? *אנא אל תמליצו לי על סוג של פאנל אלא על דגם ספציפי של מסך

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  3. כרגע זהו המפרט שלי: מעבד: Intel® Core i7-4790 CPU @ 3.60GHz לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H זיכרונות: Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7970 Dual-X 3GB ספק כח: Corsair TX750W Power Supply קירור: Arctic Cooler i11. קשיח רגיל, Seagate Barracuda 2TB השאלה שלי היא כזאת: אם אשדרג כרטיס, אני אראה שיפור משמעותי? כי במשחקים חדשים אני כבר מתחיל לוותר פה ושם על MSA וכו'. כרגע אני משתמש במסך LG IPS235V FHD ולא מתכוון לקנות חדש עד שיפסיק לפעול. מומלץ לשדרג? לחכות לדור חדש של כרטיסים? במידה וכן התקציב הוא עד 2K (מוכן לחרוג קצת). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Alpha_Romeo_dx,

לצערי, שלחתי את הכרטיס שלי לתיקון, והתקנתי את הכרטיס היחיד שלי ATI RAGE PRO, הורדתי דרייבר ל win98 w82560en.exe ואני מנסה לעשות 16 bit כי האיקונים ניראים גרוע, כמו ב 16 צביעים, ולא משנה מה אני שם, 32 24 16 זה אותו דבר. איפה אפשר להשיג דריבר נורמלי לכרטיס שכזה הכרטיס יחזור עוד הרבה זמן

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by SD Project,

מה יותר טוב משלושת הכרטיסים הללו ?! Leadtek Geforce 7800GS 256MB DDR3 375\1200 או BFG GeForce 7800GS 256MB DDR3 357\1200 או PNY Geforce 7800GS 256MB DDR3 375\1200 אני מעדיף את אילה מכיוון שיש לי אפיק AGP... תודה אנשים, ניאו

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by J.allmighty,

שלום לכולם יש מה לשפר ללא OC את התוצאה ? מפרט המחשב רשום בחתימה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לאחר שדרוג ללוח אם על בסיס (Asus Sabretooth X79 ) הופיע לי תקלה חמורה של תקיעת המחשב ואחר כך מסך שחור ל 3 שניות. לאחר מכן מערכת חוזרת לעצמה עם הודעה Display driver stopped responding and has recovered . תופעה זאת הופיעה לי גם עם כרטיס eVGA GTX 570 וגם עם כרטיס חדש MSI GTX 680 . תופעה הנ"ל משגעת אותי. נאלצתי להסיר את הדרייב וכעת אני עובד במצב VGA . האם מישהו נתקל בבעיית TDR והצליח להתגבר עליה. בתודה. אדם

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by alergic,

עכשיו ראיתי באתר המוווון כרטיסי מסך ושמתי לב שיש חברות שמוכרות אותו כגון GIGABYTE SAPHHIRE ועוד שאני לא זוכר קיצר הבנתי שה ATIX1800X 512 הוא הכי טוב עכשיו של איזה חברה??

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by Wunderbar,

היי חברים, יש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. לפעמים כשאני מחדש את המחשב הוא פשוט לא עובד. אני נכנס למנהל ההתקנים ורואה שהמחשב מזהה רק את כרטיס המסך המובנה על לוח האם. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? פתחתי את המארז, בדקתי אם המאווררים פועלים, הכל תקין. בגלל שזאת בעיה שחוזרת על עצמה כל כמה חודשים, הוצאתי והחזרתי שוב למקומו את כרטיס המסך, אבל זה לא לא פתר את הבעיה. ניסיתי גם לעדכן את הדרייבר - הסרתי את catalyst והתקנתי אותו שוב, אבל הוא לא מופיעה כאשר אני לוחץ לחיצה ימנית על שולחן העבודה (כמו שבד"כ זה אמור להופיע). אשמח אם מישהו יוכל לייעץ מה עוד ניתן לעשות... תודה.

10. יום טוב חיברתי את שלושת המסכים שלי ל5870 מכיוון שיש לו רק DVI אחד את שני החיבורים הנוספים חיברתי אחד עם מתאם HDMI to DVI והשני עם מתאם DISPLAY PORT to VGA לא קניתי מתאם DP to DVI מכיוון שהוא יקר בהרבה עכשיו אני רואה את שולחן העבודה על שלושת המסכים אבל אי אפשר לשחק המשחק קורס בהתחלה למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי, לאחרונה, בזמן ששיחקתי בGothic 2 (משחק מצויין אבל לא קשור) שמתי לב שבזמן שהמחשב טוען שמירה או "מתאמץ" במיוחד, מופיעים מין פסים דקיקים מרצדים מעלה ומטה במסך שלי, לאחר התבוננות ממושכת גיליתי שהתופעה קיימת גם בזמן המשחק, אבל פשוט פחות שמים לב בגלל שהתמונה זזה. יש לי מערכת מחשב מכובדת למדי (פנטיום 4- 2 גיגה) עם רדיאון 9500 פרו בהגדרות שמומלצות על ידי אתר זה, כמו כן המשחק רץ על ההגדרות הגבוהות ביותר. האם התופעה טבעית, מוכרת וצפויה או שעליי להוריד את הגדרות המשחק כדי למנוע את זה?(אני לא, זה לא ממש מפריע אבל פשוט תהיתי בנוגע לזה) בתודה מראש, ומצטער שאני מנג'ס לכם כל הזמן בשל בורותי במחשבים

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by TIMI,

שמעו יש לי בעיה, יש לי לוח אם של אינטל 845g pro קיצר חרא לוח אם, הבעיה הנוספת היא שגם הכרטיס מסך הוא און בורד ובכלל הלוח אם בהסברים שלו טוען שהוא תומך ב- AGP X4, מה יקרה אם אני אתקין כרטיס מסך שתומך בכפול 8? הוא יתאים ? או שבכלל הוא לא יכנס לחריץ של הכרטסי מסך? בתכלס אם לא, איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לי לקנות שיתמוך בלוח האם שלי? תודה...

13. (אני יודע שהשאלות פה מתחלקות לכמה פורומים, אבל הכי חשוב לי הספק והמארז כי אני קצת לא בטוח.) דבר ראשון אז ככה, אני בע"ש הולך לקנות את המערכת הבאה: מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤680 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤624 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2117 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤380 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL מחיר: ¤223 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2…

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by אוריפ,

אני צריך כרטיס טלוויזיה פשוט שעולה מקסימום 300-400 ש"ח... יש לכם המלצה? השימוש העיקרי הוא להקליט מ-VCR למחשב...

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by aseetoP,

יש לי אופצייה להשיג אותו ממש בזול אבל ממש בזול.....והוא מתאים בדיוק לצרכים שלי....... http://www.sunsway.com.hk/photo/smallphoto/x600xt-s.jpg

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by LiorZi,

שלום, ברשותי מחשב נייד של HP עם מעבד AMD E-450 APU וכרטיס מסך Radeon HD 6320. המחשב מתפקד סבבה בכללי. לפעמים אני משחק Counter-Strike 1.6 וה-FPS במשחק נע בין 60-100 אבל הבעיה היא שלפעמים אני נכנס למשחק, הכל כרגיל, המחשב מחובר למטען (על High Performance בהגדרות בטרייה), אותם הגדרות במשחק, אותה מפה במשחק, אותה כמות שחקנים, אבל פתאום ה-FPS נע בין 30-70. יש מצב שאם אני אצא ויכנס שוב - הכל יהיה בסדר (ינוע בין 60-100), אבל לא תמיד. זה מרגיש כאילו למחשב לפעמים אין כוח לתת גז, זה קורה גם לפעמים בהרצת סרטי Full HD 1080, נראה לי שמשהו בהגדרות של ההאצה (Acceleration) לא בסדר, כאילו לפעמים הוא על הילוך נמוך ולא בא לו להתאמץ. גם למשל כשזה קורה עם הסרטים, אני פשוט עושה Reboot והכל עובד …

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  17. אחרי שהבנתי שהמפרט הנוכחי שלי בקושי מגרד את ההגדרות המינימליות ל-Fallout 4 החלטתי לשדרג. אני לא מכוון ל-ultra ב-4K. יש מסך 1920X1080 ואני לא אחליף אותו בקרוב - אני אשמח להגדרות high/very high על משחקים חדשים לתקופה הקרובה אם אפשר לעשות את זה במחיר סביר. מפרט נוכחי: לוח GA-Z77-D3H i5 3570K 16GB ddr3 Radeno HD 7870 XT Seasonic X-series 760w הדבר הזול לעשות הוא לקנות עוד כרטיס מסך וללכת על crossfire. יש ספק, יש מקום במארז ויש לוח שתומך. הבעיה שבלוח הסלוט השני ל-PCI-e הוא X4, ככה זה מפורט אצלם: 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) הבנתי שזה לא ממש נורא אבל שזה גם לא אידיאלי. בקיצור, להוסיף עוד 7870 יעלה פחות מ-70…

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by pixilated,

אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות ואשמח לקבל עזרה כדי להחליט. הראשון הוא ati x800gto 256mb ddr2 pcix והשני הוא PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes - Leadtek Dual-DVI Retail - 2Y Warranty תודה רבה, ;D

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by Milk-Inc,

יש לי אפשרות לקנות את הfx ultra אבל לפי דעתי זה סתם בזבוז של כסף לעומת הביצועים והמחיר של ATI אז....מה הכרטיס הכי טוב של ATI כרגע?

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  20. Started by BUNG,

כעיקרון אני נוטה לכיוון הX1600P רק בגלל שהוא חזק והוא עם איכות תמונה טובה יותר בגלל שהוא ATI. יש צדק בדברי אוש עדיף משהו אחר בכלל? העיקר שיפעיל סוליטייר וסרטים, אין צורך בלהפעיל משחקים.

• 10 תגובות
    • 609 צפיות
  21. השימושים לכרטיס: גלישה באינטרנט, משחקים קלים וקצת פוטושופ התקציב: עד 450 ש"ח. לא יותר. הצעות?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום אני חדש באתר ויש לי שאלה ?.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב הנייח שלי למשחקים ובכללי. המפרט: ultimate windos 7 ,64 operating system זיכרון מותקן : 4 גיגה מעבד: אניטל i3 לוח אם גיגהבייט pci express האם Gainward Nvidia GeForce 620GT 1GB DDR3 יריץ לי משחקים משחקים חדשים בלי בעיה והאם במחיר 270 שקל זה שווה או משהו אחר עדיף אשמח לעזרה תודה רבה מראש!!!

23. Started by lolman,

שלום, אני מתעניין כמה זמן רב בקשר קניית כרטיס מסך, אבל עד עכשיו לא הצלחתי לבחור מה הכי מתאים לי אני מחפש כרטיס מסך ל- AGP במחיר של 1100 שקל גג ראיתי עד עכשיו 3 כרטיסים שמעניינים אותי: Sapphire Radeon X800GTO 256MB DDR3 DVI TV-Out AGP Retail ?Sapphire (ATI)? - ?Radeon X1600 PRO 512MB, TV, DVI, AGP? XFX PV-T42K-VDE3 GF 6800XT 256Mb DDR3 AGP 2*DVI+TV-OUT 2Y -עכשיו השאלה הגדולה>מה הכי חזק מבין 3 הכרטיסים? -מה הכי שווה לקחת מבחינת המחיר? -ושמעתי שה- x800gto לא תומך ב- SM3 זה חשוב להפעלת משחקים בעתיד?(יכול להיות מצב שהוא לא יפעיל משחקים?) תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  24. לפני שבוע בערך היה לי בכרטיס מסך 1060MHZ בMEMORY CLOCK והיום רציתי לעלות ל1100 ולבדוק ב3DMARK.. אז הציון של הכ.מ עלה ב200 והמעבד ירד ב400 כמעט יש הסבר? מה עדיף? ולא להגיב תגובות כמו 50 נק' יותר או פחות ב3DMARK זה קורה כי היה לי ניקוד יציב של 9.08 בערך.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  25. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל המסך שלי הוא רק 17 אינץ' אמרו לי שהכרטיס לא ינוצל מה הכוונה ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.