עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה התקציב שלי הוא 1200-1350 גג השאלה עם כדי להחליף עכשיו כרטיס מסך או לחכות לסידרה הבאה ? הכרטיס שיש לי כרגע הוא 7950GT .. עוד שאלה קטנה? (בכמה אפשר לימכור אותו היום ) סתם שאלה.. או שכדי להשאיר אותו בצד למיקרה חרום חחח

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  2. שלום לפורום. אשמח אם תוכלו לחוות דיעה בנושא כרטיס המסך שאני מתכנן לשלב במחשב החדש. השימוש במחשב יהיה בעיקרו גלישת אינטרנט, אופיס, פוטושופ, מעט סרטי וידאו, תמונות ממצלמה דיגיטלית (כמעט ולא ישמש למשחקים). מכיוון שאולי בעתיד יהיה צורך בהתקנת הויסטה, קראתי באחד המאמרים כאן כי המינימום צריך להיות 256MB ולכן הגעתי עד כאן. כעת קיים בחנות מגוון גדול של כרטיסים של 256MB מתוצרת Point Of View (ניתן להציע לי גם כרטיס מתוצרת אחרת) להלן דוגמאות: א. ‏7300GS 256MB (Max 512MB) TV, DVI, PCI-E‎ ב. ‏7300GT 256MB TV, DVI, PCI-E‎ ג. ‏7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E‎ ד. ‏7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E‎ שאלותיי: 1. מה ההבדל בין הדוגמאות הנ"ל, ואי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולכם אני שובר את הראש כבר יומיים ולא מצליח לפתור את הבעיה הבאה : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R כאשר אני מחבר את המחשב ישירות באמצעות כבל HDMI לטלוויזיה אני רואה תמונה על כל המסך (רק ברזולוציה של 1366 x 768), אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הרסיבר לא משנה מה אני עושה אין לי תמונה על כל המסך, יש קצוות שחורים מכל הצדדים. הרסיבר אומר שהתמונה מגיעה ב1080P ולכן ככה אני מעביר אותה דרכו (כדאי לשנות ?) בקיצור אני בבאסה מהמחשב החדש שלי שאין לתאר... מה לעשות ??? תודה מראש אסף

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by alexrta,

אוקיי אז ככה אחרי ששידרוג המחשב שתיכננתי התבטל (עקב שיחה לא נעימה של ההורים שלי עם המחנכת שלי) ונישאר לי רק 800 ש"ח להשקיע במחשב החלטתי להשקיע אותם בכרטיס מסך חדש אבל הבעייה היא שאין לי סלוט AGP ולכן אני חייב כרטיס לסלוט PCI ולפי מה שראיתי האפשרות היחידה שיש לי זה READON 9000 האם הוא שווה את ההשקעה ביחס למפרט שלי?? האם יהיה שינוי גדול בביצועים?? והאם אני יוכל להריץ משחקים שיצאו בעוד 3-4 חודשים?? תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by yonni,

אני מעוניין בכרטיס מסך טוב לעריכת וידאו אבל גם תוכנות 2D ו-3D. האם כרטיסי ה-ALL IN WONDER של ATI וה-VIVO שך LEADTEK נותנים לי גם חיבור אנלוגי וגם דיגיטלי דרך FIREWIRE? האם זה אומר שאני בעצם לא צריך FIREWIRE און בורד? ועוד "האם" אחד - זה חייב להיות כרטיס שעולה 1000 ש"ח ומעלה כדי לעשות את העבודה טוב?

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by Nati_The_King,

מחפש כרטיס מסך חזק שיריץ לי משחקים על 1680x1050 מסך 22 אינץ שיהיה קריר ושקט

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  7. זה קורע את התמונה ל2 וזה מתחזק ככל שהתזוזה גדלה יותר. הFPS מאד גבוה והמשחק זז חלק על הפרטים הכי גבוהים כול AAX16 מדובר במחשק PREY... (בדמו שלו) אבל הVYSNC שאני יודע שיכול לגרום לזה מכובה לגמרי, ניסיתי לכבות אותו גם דרך ה rivatuner... בחיים לא יצא לי לראות כזה page-tearing באף משחק שהרצתי, מה עושים?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  8. Started by srolik,

האם שווה radon9100 64mb של POWERCOLOR במחיר של 374 ש"ח (זכיתי במכרז )

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by Sevixen,

אלהן שלום לא מזמן נהרס לי הכרטיס מסך , ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש הכרטיס האחרון שהיה לי הוא GeForce 8800 GT 512 אני מועניין בכרטיס זהה או חזק יותר בתקציב של 600-650 שקלים החלקים שיש לי במחשב הם : מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz ספק ; Corsair CMPSU - 450VXEU 450 W לוח אמ : Gigabyte Technolgy co. LTD . P35-DS3L תודה מראש לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Cynicoren,

שלום, איך ניתן לדעת אם הקרוספייר שלי עדיין תקין, ז"א 2 הכרטיסים עדיין מחוברים ועובדים ? תודה

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  11. היי אני צריך המלצות/חוות דעת על כרטיס מסויים שאני רוצה לקנות [h=1]Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5[/h] אודה לכולם על העזרה!!!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Casper17,

אני ממש חייב עזרה פשוט קניתי מחשב ואני די רוצה שמשחקים כבדים כמו דום 3 יעבדו עליו יש לי אפשרות עוד היום לשנות חלקים במחשב ולכן השאלה שלי אם כדאי להשאיר את ה-GF5700 256 או להוסיף כסף ל-6200 256 אני חייב לציין שאני לא מבין גדול בכרטיסי מסך ויש לי יותר ידע ברדאונים אבל כבר הלכתי על הג'י פורס אשמח עם מישהו יוכל לערוך לי את ההגבלה שבין הכרטיסים שכתבתי למעלה ומישהו עם ניסיון שיגיד לי איך משחקים כבדים עובדים עליהם אני פתוח להצעות .... עדיף שזה יהיה מהר כי אוטוטו אני מקבל ת'מחשב.... תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by Golf.GTI,

אהלן. יש ברשותי כרטיס מסך X1950PRO. ראיתי שיצא לפני שבועיים-שלוש עידכון בשבילו. רציתי לדעת איך להתקין את הדרייבר החדש? זאת אומרת האם למחוק את היישן או להתקין עליו? ואם כן שנכנסתי להוסרה של תוכנות ראיתי המון תוכנות של ATI,אין לי מושג איזו מהן זה הדרייבר עצמו. תודה.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  14. Started by marking,

למה מאז שיצא הR9700 כבר שוק הכרטיסי המסך לא מענין אותי יותר, אני אפילו לא טורח לקרא ת'חדשות על כל מני גירסאות חדשות ומה יהיה בקרוב. יש תגובות?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  15. שלום. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למפרט דומה מאוד לשלי(חתימה) והתכנון הוא לחבר את אותו מחשב לטלויזיה בעלת כניסת HDMI כמובן טלויזיה LCD. השאלה שלי היא: 1) האם קיים מתאם DVI-HDMI? ואם כן האם אני מאבד מהאיכות? 2) האם יש דרך אחרת לחבר את המחשב ליציאת הHDMI? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by Ido.G,

היי, היום סוף סוף קניתי כבל S-Video ל PS2 שלי (שאני לא ממש נוגע בו), בשביל לחבר אותו באיכות נורמלית למחשב (עם composite ראו לא משהו). חיברתי אותו ל VIVO בכרטיס מסך- והאיכות הייתה לא טובה. היו מעיין הפרעות מעצבנות בתצוגה. כאשר חיברתי אותו לכרטיס טלווזיה (Leadtek Xp deluxe) לעומת זאת, האיכות הייתה טובה בהרבה. התצוגה הייתה חלקה ונקיה יותר. מסקנה- כנראה שעדיף לקנות כרטיס טלוויזיה זול לשימושים אלו (אפילו Lifeview).

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by djcahi,

שלום לכולם הייתי רוצה ייעוץ לכרטיס מסך בסביבות ה 800 700 900 ש"ח פחות או יותר לצורך גם פעולת משחקים חשוב לי איכות תמונוה ברורה ונקיה ברמה טובה . למפרט מחשב שכזה Intel Core i7-930 2.80 Intel X58 Express Based Main Board 6GB (2048x3) DDR3 1333MHz Triple Channel Low Noise 500W True Power Supply - 80 Plus Program 120mm Low Noise 17dbA Rear Fan 2 x HDD Box - HDD Shock Absorber & Cooler - Complete Silence Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent מסך של samsung hd 23 אינ'ץ רזולוצית משחק ועבודה 1920 x 1080

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by SHAY951,

יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600 ותמיד אני מעדכן את הדרייברים , אך ללא ה CCC . רציתי לדעת מה זה בעצם משנה? מה ה-CCC מאפשר לי לעשות שהדרייברים הרגילים בלעדיו לא נותנים לי? והאם התקנתו משפרת את הביצועים של הכרטיס יותר מאשר הדרייברים בלעדיו? תודה.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  19. היי אחרי חפירות ממושכות בימים האחרונים אני עדיין מתקשה להבין איזה כרטיס מסך מספיק טוב לדרישות שלי, ללא overkill מטורף. כרגע עדיין אין לי מחשב ומסך אבל ביחד עם הכרטיס מסך מן הסתם אני מתכנן לקנות מערכת שלמה. היות ולגבי שאר הרכיבים ברור לי לחלוטין לאיזה כיוון אני הולך רציתי התייעצות קלה לגבי כרטיסי מסך. היעד המרכזי שלי הוא שאני אהיה מסוגל להריץ SC2 Diablo 3 ו GW2 באיכות גבוהה ביותר ללא שיהיו לי נפילות ב - FPS (למשל כרגע המחשב שלי קורס בקרבות 4v4 עם maxed army ב SC2). ראיתי שבכלליות הכרטיסים של radeon מעט זולים יותר, והבנתי שנותים תפוקה יותר טובה למחיר, אבל בכלליות יש לי העדפה רבה לכרטיסים של geforce, אישית מאוד התאכזבתי מהתמיכה והדרייברים של radeon ולכן אני מהסס לקנות ש…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  20. קבלתי 2 מפרטי מחשב מאוד דומים כשההבדל המשמעותי היחיד הוא (כנראה) כרטיס המסך באחד הכרטיס הוא DDR5 2G GAINWORD GTX960 ובשני הכרטיס הוא Gigabyte GTX670 2GB WF3 אני מבין ששניהם מבחינת סקאלת המחיר נמצאים סביב ה 900 ש״ח או טיפה יותר אבל מבחינת ביצועים, לא מצאתי מקום שעושה ביניהם השוואה ברורה אני כמובן מעדיף לקחת את זה שהכי יחזק את המחשב, גם אם הוא עולה יותר אם זה עוזר, אני מתעסק בעיקר בדו מימד (דפוס והדמיות בפוטושופ וכו׳) אבל לפעמים כן גם עושה קצת תלת ווידאו - לא לעיתים קרובות ולרוב לא קבצים כבדים תוכלו לעזור לי להחליט? תודה דורון

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  21. Started by TomB,

מישהו מכיר את הבעיה? אני מנחש שזו לא בעית דרייברים כי הTVOUT עובד אוטומטית אם לא מחובר מסך מחשב, וגם לפני שעולה WIN הכל ש/ל. הכרטיס משדר רק בNTSC? אולי הבעיה קשורה בכלל לטלויזיה? או לכבל? יש לו ג'ימפורים, או FLASH של שיטת שידור שצריך לשנות דרך הדרייברים?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by אוקיי,

שלום, היום החייתי מחדש את המחשב הישן שלי. למטרת חיבור המחשב לטלויזיה. אז אכן התקנתי ווינדוס XP שדווקא רץ באופן מפתיע יפה על המחשב הפנטיום 2 333 הישן שלי. חיברתי את הכבל מהככרטיס מסך לטלויזיה. הטלויזיה אכן הגיבה, אבל בסך שחור התחלתי לחפש עזרה בנושא, ומצאתי כל מיני תכתובות מלאות בשפה טכנית וכל מיני מושגים שממעבר ליכולתי. קשה לי להאמין שבכדי לחבר את הכרטיס מסך שלי לטלויזיה אני זקוק לתואר בתכנות. http://www.realh.co.uk/linux_tv_howto/ar01s07.html הנה הלינק שנתקלתי בו, עד כמה שהבנתי הוא דן בדיוק בבעיה שלי. יש לי VOODOO3 למקרה וזה עוד לא ברור ואני לא מבין מה הבעיה, מצאתי תכתובת שטוענת שהכרטיס שולח תשדורות לטלויזיה ברגע שמוציאים את הכבל של מסך המחשב מהמחשב. הצלחתי לח…

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by carman6,

נכון שהכרטיס הזה לא תומך ב-Dx10?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.