עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מעוניין לקנות מסך LCD ויש לי התלבטות בין המסכים הללו: Viewsonic VP171 LG 1780Q Samsung 730B Samsung 710T אשמח אם תדרגו אותם בסדר יורד מהטוב ביותר ל"גרוע" ביותר. תודה מראש לכולם, עמית

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by steelmanx,

יש לי אפשרות לקנות שני כרטיסים כאלו ב100$ האם הSCALING בכרטיסים הללו טוב כלומר השיפור על פני כרטיס יחיד הוא משמעותי. האם יש כ"מ עדיף באותו מחיר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by MadCat,

מהו כרטיס המסך הטוב ביותר בסכום של עד 500 ש"ח. שימוש עיקרי בגרפיקה הוא למשחקים מעבד AMD 1800+ לוח GA-7VAX זיכרון 256MB LC2 333Mhz

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אז ככה, היה לי ATI R9100 והיה בו S VIDEO מובהק וברור כמו היציאה הרגילה. עכשיו יש לי 6600GT ואני לא מצליח להבין מה זה ה TV OUT הזה... ב ATI היה לי ממיר מ SVIDEO ל RCA ועכשיו היציאה מוזרה כזאת... אין לי כניסת SVIDEO בטלוויזיה שלי - אני חייב איכשהו ממיר ל RCA.... תודה מראש. (הדיגיטלית שלי בבסיס אז זה תמונה מהפלאפון אז תתחשבו...) [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eyalo,

יש לי פנטיום 3 500, 256 זיכרון, winxp, וכרטיס מסך ענתיקה voodoo 3 3000,האם יש דרייבר שאוכל לשחק איתו medal of honor?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by FastJack,

קניתי לאחרונה Sapphire 7950 ולטעמי הוא די רועש. כאשר הוא עובר את ה60 מעלות רמת הרעש כבר נהיית די גבוהה. אני מתכנן להגדיר כך שבעומס, מהירות המאוורר לא תעבור את ה35%. הבעיה היא שהטמפ' תטפס כלפי מעלה. מהי הטמפ' המקסימלית הבטוחה שהכרטיס יכול לתפקד בה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם אחרי ש-NVIDIA קנתה את AGEIA, הכרטיס פיזיקה יובנה בתוך הכרטיסים החדשים של NVIDIA וישפר את איכויות המשחק. תחום הפיזיקה במשחקים ישאר בלעדי לכרטיסים של NVIDIA? לATI אין תשובה בעניין?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MasterDK,

שלום יש לי מסך ישן יחסית לפני כ 6 שנים אין לי מושג מה הדגם הבעיה היא שהוא לפעמים מתחיל לשנות את הבהירות זה כזה מהבהב כל הזמן נגיד אם יש לי מהירות הכי בהיר אז זה משתנה פתאום לשנייה לפחות בהיר וחוזר בחזרה הקפיצות האלה יכולות להימשך כמה דקות או כמה שעות וזה מעצבן זה כזה מהמהב כל הזמן כמה שעות זה התחיל אצלי במחשב ישן עם כרטיס מסך ישן מאוד עכשיו יש לי כרטיס מסך GF 6600 256MB ואני לא יודע מה הבעיה שלו =\ עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. בשיטוט בפורומים מחו"ל נתקלתי בנושא שנפתח ע"י אחד המשתמשים, המקשר אותי לפורום אחר. נכנסתי ללינק, ומצאתי את עצמי עם פה פעור, מדוע אלוהים נותן אגוזים לאנשים ללא שיניים? (או במילים אחרות, למה הוא נותן חומרה כזאת למפגרים?). אני מניח שאתם תוהים "על מה הוא מדבר?". הנה התשובה: /Discuss

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ronle,

בבקשה לא להצביע בעלי כרטיסים שיש להם את הכרטיס פחות משנה וחצי!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by chris_u16,

בדיקת איכות תמונה בTomsHardware דיון בfuturemark נראה לכם הגיוני שATI מרמים!? מה דעתכם? נ.ב סופסוף יש תחרות טובה בין 2 המובילות בתחום כרטיסי המסך, מי שמרוויח מזה זה רק הלקוח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. החלטתי שלקנות את כרטיס המסך הנ"ל עם chipset של invidia. אך אני לא יודע איז יצרן לבחור בחנויות המקוונות אני רואה יצרנים שמיצרים את אותו דגם במחירים שיכולים לנוע מ-350 ש"ח עד 700 ש"ח. אני כבר נפלתי על יצרן שפשת את החברה שלו אחרי חודש ולא נענה וכשהיה לי בעיה לא היה אפשר להשיג תמיכה התחום שאני מוכן להשקיע בו הוא בין 500-600 ש"ח. האם תוכלו להמליץ על יצרן? בתודה מראש, shab.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nitayc1,

שלום. רציתי המלצה לכרטיסי מסך בסכום שבין ה500 עד 700 שקל. המסך שלי הוא 19' רחב - רזולוזיה 1440*900 הסתכלתי בנעוץ של הכרטיסי מסך המומלצים ולפי מה שראיתי הכי מתאים היה ה4850. תכלס אני מעוניין לקנות כרטיס של חברת ג'יגבייט, ראיתי כרטיסים של PALIT או Innovision עם צ'יפ יותר מתקדם ובאותו מחיר, האם כדאי לקנות את החברות האלה? אשמח לעזרה תודה 8)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. רק לפני חודשים ספורים כשרצית משחק טוב ידעת שמשחק מבוסס על מנוע quake כמו return to castle wolfstein או call of duty יספק את הסחורה על הצד הטוב ביותר ,המצב היום מבלבל יצאו משחקים טובים מבוססי directX כמו farcry ובקרוב halflife2 שמציעים אלטרנטיבות מציאותיות יותר (חללים פתוחים) ועדיפות על doom3. בכלל נידמה לי שכול המשחק doom פותח בראש ובראשנה על מנת להבליט את היתרונות היחסיים של סידרת 6800 מצד אחד ולהמעיט את החסרונות שלה מצד שני ,וזאת הסיבה שהמשחק בנוי גרפית כך שהוא מתרחש בחללים סגורים וחשוכים . לדעתי id software מכרה את נישמתה לשטן ואני בספק גדול אם המשחקים הבאים שיהיו מבוססים על מנוע doom יציעו עדיפות על משחקים מבוססי directX . לכאורה מחירי 6800gt זהים כמעט למחירי x800pr…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Men7a,

שלום , קניתי לפני חצי שנה מחשב , אך לא קניתי כרטיס מסך עדיין. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עכשיו בשביל משחקים החדשים שיצאו. אחד הסיבות שעדיין לא רכשתי אחד זה בגלל כל עניין ה DIRECTX 12 אם אני קונה כרטיס מסך עכשיו , ברגע שיצא ה DIRECTX 12 , הכרטיס מסך יתמוך בזה? אני לא כל כך מבין בנושא.. מבחינת תקציב ,אני יכול להשקיע באזור ה2500+- במידת הצורך. תודה רבה! המפרט שלי הוא: [TABLE=class: grid, width: 316, align: right] [TR] [TD=align: right]שם המוצר[/TD] [TD]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right] Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W [/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: l…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Black_eagle,

שלום יש לי מסך SAMSUNG SYNCMASTER 753DF והבעיה שיש עליו שריטות קטנות בכמה מקומות. האם יש דרך להעלים את השריטות האלה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי TV מקרן אחורי של TOSHIBA עם כניסות קומפוננט YPbPr ו-S-VIDEO בלבד. יש לי מחשב HTPC עם PCIE וכרטיס מסך NVIDIA 7800GTX שלאחרונה שבק חיים. אני צריך להחליף את כרטיס המסך אבל לא מצליח למצוא כרטיס PCIE שיש לו חציאת קומפוננט. יש למישהו רעיונות? אולי לקנות בחו"ל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אשמח מאוד לדעת מה היכולות של כרטיס וידאו ברמה כזאת . תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by iMeash,

היי, לא מחפש תשובה ספציפית, אלא שיטה. מה הדרך הנכונה להתאים כרטיס מסך למעבד מסויים? ניקח כדוגמה מעבד ryzen 7 5700x המיועד לגיימינג ברזולוציה של 1080p. איך אני יכול לדעת איזה כרטיס מסך יתאים לו הכי טוב בשביל לא ליצור צוואר בקבוק? באותה דוגמה, למשל אני רוצה לעשות בדיקה לגבי רזולוציה אחרת, נאמר 4k, מה משתנה? תודה.

20. Started by alidanon,

טוב אז אני עומד לקנות מחשב חדש ולא כל כך הסתדר לי התקציב! יש לי 1000 שח שבהם אני צריך לקנות את הכרטיס הכי טוב שאני יכול המלצות... חריגה עד 100 שח. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by +Eliran+,

שבוע טוב! האם כרטיס מסך שנמצא בנפרד מלוח האם צורך יותר סוללה מאחד שנמצא בילט-אין? שאלה נוספת, איך ה5145 בתור כרטיס מסך? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום... אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 350 400 ש"ח אני צריך ת'כרטיס בעיקר למשחקים.... הינה המפרט שלי בצמצום CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3600+ Motherboard Name Foxconn K8M890M2MA Series (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) הזיכרון פנימי זה 2 GB אהה וד"א... עכשיו יש לי NVIDIA GeForce 7300 GS (512 MB תודה רבה רבה לעוזרים =]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by lipa,

שידרגתי את המחשב מ-P3 733 ל-P4 2400 לוח אם אסוס P4-PE וזכרונות DDR 333 במחשב הקודם (לפני השידרוג) היה לי כרטיס מסך גיפורס 1 של אסוס והמחשב עבד בסדר (בלי תקיעות) עד השידרוג ,אחרי השידרוג המחשב עף בכל מיני פעולות ,בהתחלה חשבתי שהלוח אם דפוק ! הלכתי לטכנאי ואחרי בלבול מח הוא ישב איתי והחליף לי הכל (לוח מעבד וזכרונות)כולל התקנה חדשה של WIN-XP ויש אותם בעיות 1 האם זה הגיוני שזה בגלל כרטיס המסך (הישן)? 2 אם כן , מה הכי טוב עד 1000 שח 3 האם הסכומ הזה מספיק לכרטיס מסך טוב שלא יחנוק את המחשב? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום. כרגע ברשותי 980ti עם בלוק מחובר ללופ קירור מים כמובן שהוא עם המהרה מכובדת. אמנם המחירים עדיין בשמיים אבל אני מתכנן מעבר ל 4k ולכן אני צריך גם לעשות שינוי בגזרת הכרטיס מסך בכדי לקבל ביצועים טובים. האופציות שיש ברשותי הם כמובן הוספת 980ti וגם לו לבצע המהרה או מכירה של הנוכחי ולהביא 1080 יחיד. והאופציה האחרונה היא המתנה ל 1080ti או אחד הדגמים הבאים ורק אז למכור.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בכרטיס קיבלתי S-VIDEO שיוצאים ממנו 4 כבלים -צהוב אדום כחול וירוק איך אני יכול לקבל תמונה מהממיר ועם איזו תוכנה.? התקנתי את WDW דרייבר. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים