כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש sapphire 280x ואני רוצה להחליף ל sapphire 290x אני עושה החלפה על הכרטיס בתוספת 650 ש״ח האם אני יראה שיוני משמעותי בביצועים והאם זה כדי מבחינה כספית?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בצער רב אני מודיע על פטירתו בטרם עת של ה- Leadtek 6600GT TDH שלי. לכל מי שתוהה דרך אגב, הוא מריץ את רוב המשחקים על מקס' תחת OC ומשהק רק לעיתים רחוקות. ולעניין, מחפש כרטיס חדש, התקציב 1000+ ואני אקנה בארה"ב כי זה הרבה יותר זול. אני שולט במה שיש ל- nVidia להציע, אבל לא כל כך מכיר את ATI (מנסיון אישי זאת אומרת) ודבר אחרון, הספק שלי הוא Liberty 400W. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תסתכלו בלינק http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3320 ועוד לינק נוסף http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4140&catcode=&AdCat=&parentid= מה אתם אומרים???
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שתמונתו של הכרטיס המבוסס CAYMAN XT דלפה לרשת: http://hwzone.co.il/news/133792 נראה כי אותו המקור הסיני כעת הפיץ תמונה של כרטיס המסך מבוסס ליבת הBARTS XT, היורש לשוק הביצועים של כרטיס ה-HD5770, וככל הנראה ייקרא HD6770. כעת באמת לא ידוע הרבה על הרכב הליבה המדוייק של BART XT אבל אפשר להסיק כמה דברים מהPCB שלו. אז דבר ראשון כמו שאתם רואים בשביל לתת מיץ לכרטיס נדרשים שני חיבורי חשמל מסוג 6PIN PCIE (להבדיל מHD5770 שדורש רק אחד, רומז על צריכת חשמל גבוהה יותר, השאלה היא בכמה). משתמש בPHASE בסידור 4+1 ונראה כי ישתמש ברוחב פס של 256BIT לזכרון, יספק תעבורה של כמעת אם לא כפולה של מיידע בהשוואה לHD5770 (אין זה משקף בצורה חדה על שיפור לעומת הHD5770). שתי יציאות חשמל הן לטוב ו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד שכל תפקידו בחיים יהיה להפעיל את המשחק הזה: Dragon Age Origins התקציב למחשב לא גבוה (כ3000 ש"ח) והמחשב עליו חשבתי הוא המחשב הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?PID=NTD99IV&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=1868&Rnd=22/02/2010%2011:45:04 הבעיה היא שאני לא מצליח להבין אם הכרטיס מסך (Nvidia N10M GE1) יפעיל את המשחק בצורה טובה או לא. אני מצרף את דרישות המערכת: Minimum System Requirements OS: Windows XP SP3/Vista SP1 Processor: Intel Core 2 DUO @ 1.4 GHz/AMD Athlon64 X2 @ 1.8 GHz Memory: 1 GB Hard Drive: 20 GB Free Video Memory: 128 MB (nVidia GeForce 6600/ATI Radeon X850) Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0c Recommended System …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו במקרה ניסה פעם לחבר כרטיס מסך כזה למחשב עם ספק נמוך? מה שרשום שם זה ככה: 304W 12VA -18.0A 12VB - 18.0A מה יכול לקרות? האם מסוכן לנסות? אין אפשרות להחליף ספק לכן אני שואל. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי לוח gigabyte ma785gm us2h כרטיס מסך sapphire hd4550. שניהם אמורים לתמוך בתכונה הנ"ל. עבדתי לפי ההוראות בספר של gigabyte- הגדרתי internal mode to uma surround view disabled init display onchip vga. בתפריט של ה ccc לא מופיעה עמודה של crossfire/ אודה לעזרתכם. נדב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני שוכל לקנות כרטיס מסך של EVGA את ה6800GS לAGP ב1600 ¤ אני ראיתי שכרטיס הזה הוא יותר חלש מהגרסה של הPCI-E זכרון 1000 ו 350 המעבד לאומת 1050 הזכרון ו 450 של המעבד השאלה שלי היא העם שווה לי לקחת אותו או לחקות לגרסה יותר חזקה? תודה לכל העוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה ואני מקווה שתוכלו לעזור. יש לי כרטיס גרפי של powercolor דגם GeForce2 mx2 400 עם 64mb ומשום מה רואים מטושטש ברזולוציה של 1024 על 768 ללא קשר מה גובה תדר הריענון (המסך שלי של MAG תומך עד 85Hz). בנוסף התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר, אבל גורנישט, אותו הדבר... הדרייברים שהתקתי היו הן מאתר היצרן והן Detonator 43.45 של Nvidia וכלום לא משנה את המצב. ניסיתי לשחק אם הפוקוס של המסך גם שם זה לא עוזר. אני לא חושב שזה קשור אבל מריץ w2k ... זהו.. אם מישהו ניתקל בבעיה בעבר או יכול לשפוך אור על הנושא אשמח מאוד...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
למשחקים ודברים מהסוג הזה רצוי CRT אם ברצוני לקבל רזולוציות גבוהות, אך האם ה LCD עדיף גם למרות שהוא אינו מגיע לרזולוציות גבוהה עם תדירות ריענון גבוהה? ושל איזה חברה? המסך הנוכחי שלי הוא lg f700p אך הוא עובר אל אח שלי ואני מקבל אחד חדש, השאלה היא האם כדאי לקנות עוד מסך כזה כי לדעתי הוא מסך מושלם מכל הבחינות. תודשה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל אותו אף פי אס על כרטיס אחד או על שניים,ויש ירידות ל30 אף פי אס גם והמשחק לא נראה כזה ואו בשביל שלא יעלה כמו שצריך.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט: geforce 9800gt 512 mb intel core 2 dou 2.66 3gb ram 450 w אני לא בטוח איזה כרטיס ליקנות כי ניראה לי שהספק שלי לא מחזיק ת hd5830 אבל את hd5770 ניראה לי שכן
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך נחמד למחשב של דוד שלי וזה מה שהטכנאי שלהם הציע... עכשיו אני יודע שהכרטיס הזה לא משהו ושזה לא באמת 256 מגה אבל הם לא הולכים לחרוש על דום 3 וכו' אז רציתי לדעת עד כמה הכרטיס הזה גרוע ? בו נגיד את סימס 2 הוא יריץ טוב ? על איזה ג'יפה אחר אתם ממליצים ? (לא ראדון ...החנות לא מספקת כאלה ) כמו כן זה אומר להפעיל גם את תוכנת אוטוקאד למי שמכיר ... האם היא צריכה כרטיס מסך חזק או שזה לא קשור ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , המחשב שלי זה p4 2.4 ghz asus motherbord // not somthing good 512ddr / /kingston fx5200 128mb יש לי כרגע בהשג יד 900 שקל, וחשבתי לקנות את הכרטיס ATi Readon 9600XT 128mb עכשיו השאלה עד כמה הוא טוב, אני רוצה להשיג את הכרטיס הכי טוב במחיר הזה, אני יודע אמרו לי לחסוך עוד 300-200 שקל בשביל 9800pro אבל אין לי , ויקח לי איזה חצי שנה לגייס את זה, עכשיו השאלה אם זה באמת כ"כ משנה. סתם לדוגמה, הכרטיס הזה יוכל להריץ לי HL-2 על מדיום בכיף? או שילגלג כמו חור? תודה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני חושב לשדרג אותו לGTX 470 או 6870 אבל יותר בכיוון של ה470..... האם כדאי לי לעשות את השדרוג הנ"ל? אני משחק על F2380 סמסונג 1920*1080
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום ברצתי בדיקה בתוכנה VANTAGE והופתעתי לגלות שה 5870 שלי נותן תוצאה של P9000 ואני לא יודע למה ? בבקשה אני מבקש את עזרתכם המערכת היא : AMD PHENOM X6 T1090 כך שלא ניראה לי זה מה שמגביל אותו תמונות מהתוכנה GPUZ: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את המחיר של ה6800GT בחנות הזאת http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=21 עכשיו אני יודע שהמחיר שלו הוא בסביבות ה2000+ ,אז רציתי לשאול החנות הזאת אמינה? המחיר שווה? היצרנית טובה? ואם בכלל שווה לקנות GT או לחכות חודש ולקנות את הGS? תודה רבה לעוזרים בעיקרון אם יש כרטיס יותר טוב במחיר של 1400+- אז תציעו...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי דגם זה, תומך ב- DirectX 11, מגיע עם קונפיגורצית זיכרון של 512MB (במחיר שצוין) וגם עם תכונת ה- Eyefinity שמאפשרת לפרוש תמונה על פני שישה מסכי מחוברים דרך יציאת DisplayPort. הכוונה היא לאותה תמונה ב 6 המסכים,או לתמונה שונה? תודה רבה שי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם הכרטיס הזה, המשחב שלי חדש, והמחשב הקודם הראה סרטים האיכות הרבה יותר טובה. מה שעם המחשב החדש סרטים מטושטשים הרבה יותר החלפתי דרייברים, עידכנתי CODEC, שום דבר לא עוזר. במשחקים אין את זה ככל הנראה אפשר לעשות משהו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מפרט נוכחי: מעבד: i5 6500 לוח אם: z170-A-PRO זיכרון: 8GB DDR4 2400Mhz Corsair Vengeance LPX ספק כוח: 500 - זלמן איזה כרטיס הכי טוב: 1. Sapphire Radeon RX 480 NITRO+ 8GB GDDR5 2. MSI Radeon RX 480 8GB GAMING X GDDR5 3. Gigabyte Radeon RX 480 8GB GDDR5 4. MSI Radeon RX 480 8GB GDDR5 תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי תשובה לשאלה ב-FAQ אבל לא מצאתי. במרבית הדיונים שראיתי, אחד היתרונות של כרטיסי NV הוא חומרת ה-physics שלהם, שנתמכת כיום בצורה חלקית במספר משחקים. אבל, בתיאורים של חלק מכרטיסי ATI מצוין שגם להם יש חומרה יעודית לאפליקציות פיזיקליות (נדמה לי ש-Havoc או משהו שקשור לזה?). הבנתי שזה פשוט לא תחת שם המותג ®PhysX, אלא משהו אחר. אז השאלה - האם כרטיסי ATI מסוגלים לבצע חישובים פיזיקליים, ומה שחסר זה רק הדרייבר המתאים? או שאין להם שום יכולת כזו? זה פשוט נראה לי כמו פיצ'ר חשוב מדי מכדי ש-ATI יוותרו עליו ויתנו ל-NV את השליטה המוחלטת בו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רצוי דגם 290 חיפשתי אצל יצרנים שונים ולא נמצא רשום DP 1.2a ,האם יש יציאה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך עד 200 שקל,מוכן גם מיד 2 טוב אז ככה,יש לי מחשב ממש ישן אינטל פנטיום 4,3.0GHZ 775 הכי ראשונים שיצאו+1 ג'גה רם+ ATI X300 128. אני משתמש לרוב במחשב הנייד אז אין לי טעם לשדרג או תלקנות מחשב חדש. אך אני מחפש למחשב הזה כרטיס מסך שיריץ משהו לפחות. באתר של TMS עד 200 שקל יש כמה כרטיסי מסך שאני זוכר כשהם יצאו עברות את ה700+.הייתי רוצה לדעת מה הכי עדיף למשחקים מכל הכרטיסים ששם. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Me litlle person knows a lot.. but know nothing about this: - האם ניתו לצפות בשידורי הכבלים על המחשב...? ז"א שבזמן כתיבת מסמך אוכל לקחת הפסקה, ואז להפעל תוכנה מסויימת שבעזרת אוכל לראות את שידורי הכבלים, והכי חשוב, שאוכל גם להקליט אותם ולשמור על המחשב.? אז האם יש דברים כאלו.... (לא מסובכים ומסורבלים..?)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-