כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
{הכרטיס הוא לא SE} של שפיר, עם 256 מ"ב(אני יודע שזה לגמרי מיותר אבל המחיר...) עכשיו השאלה היא, אם משתלם לי לקנות את הכרטיס הזה ב680 שקל?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט: לוח אם - Intel Frostburg DG33FB מעבד - CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) זכרונות - DIMM2: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM4: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך של ג'יגהבייט - GV-N430OC-1GL לאחר התקנת הכרטיס המעבד עובד על 70% - 100% על כל פעולה פשוטה כמו גלישה באינטרנט או כל דבר אחר. לפני כן עם כרטיס NVIDIA 220 וגם עם ה ONBOARD לא הייתה בעיה. פעם ראשונה שראיתי בעיה כזו זה ר כאשר הכנסתי זיכרון מסוג CEON 2GB CL5 ואז אני החלפתי את הזיכרון לזיכרון שתואם למה שקיים אצלי. יש רעיון למישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות הקשורות ל AGPX8: 1. מה זה בעצם AGPX8 ומה המשמעות של זה? 2. אם אני מתכוון לקנות RADEON 9700 אני צריך גם לוח אם שתומך ב AGPX8?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, קודם כל המסך שנקנה הוא Bell bl776B מסך 8ms מיצרנית שעד כמה שידוע לי היא לא מוכרת... בהשוואה למסך הCRT המזדנקן שהיה לי מדובר בשיפור מדהים... המסך הקודם שלי היה ממש מעאפן ומחשיך פתאום בלי סיבה... תופעה שכמובן לא קיימת בסך הנ"ל... כמובן שגם הצבעים חדים וחיים ללא שום שינוי בדרייברים (digital vibrance למש"ל של נווידיה) טוב, בטח לא חשבתם שאני פה סתם כדי לספר לכם על המסך אלא יש כמה בעיות קטנות... למעשה, בעיה אחת, כנראה שחלקו העליון של המסך טיפה חשוך יחסית לשאר המסך ניתן לשים לב כאשר חלון פתוח על כל המסך ואז שורת הכותרת חשוכה יחסית לשורת הטאסקבר, שהן אמורות להיות בצבעים זהים... האם זוהי בעיה ידועה במסכי LCD או שמא רק במסך הספציפי הזה ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה השאת ואני לא מבין בה בערך כלום...למשהו יש מדריך בעברית או הסבר קצר על איך עובדים איתה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב מ-P3 733 ל-P4 2400 לוח אם אסוס P4-PE וזכרונות DDR 333 במחשב הקודם (לפני השידרוג) היה לי כרטיס מסך גיפורס 1 של אסוס והמחשב עבד בסדר (בלי תקיעות) עד השידרוג ,אחרי השידרוג המחשב עף בכל מיני פעולות ,בהתחלה חשבתי שהלוח אם דפוק ! הלכתי לטכנאי ואחרי בלבול מח הוא ישב איתי והחליף לי הכל (לוח מעבד וזכרונות)כולל התקנה חדשה של WIN-XP ויש אותם בעיות 1 האם זה הגיוני שזה בגלל כרטיס המסך (הישן)? 2 אם כן , מה הכי טוב עד 1000 שח 3 האם הסכומ הזה מספיק לכרטיס מסך טוב שלא יחנוק את המחשב? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסתי לחבר שניי מסכים דרך שתיי החיבורי DVI שעל הכרטיס PowerColor R9 280X 3GB GDDR5. בחיבור DVI D יש תצוגה לפעמים אבל עם תמונה מתעוותת עם פסים צבעונים או שהמסך שמחובר עליו נכנס למצב שינה. ניסתי לחבר את המסך השני דרך ה DP אבל אז הרזולוציה על המסך שמחובר אליו לא מזוהה ותקוע על רזולוציה של 640x480. קרה גם מצב שלא היה לי תצוגה בשום יציאה של הכרטיס חוץ מ DP שכמו שאמרתי תקוע על 640x480. האם זה בעיה של דרייברים ? כרטיס תקול ? הקטע שקניתי את הכרטיס יד שניה ממישהו שהביא לי את הקבלה שלו מאייבורי השאלה אם אייבורי יעשו אם אני אצטרך לממש אחריות ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת האיסור החדש של NVIDIA על שינוי הגדרות הפעולה של כרטיסי ה-GeForce GTX 1070 Ti, נראה כי נתחיל לראות עוד ועוד יצרניות שמתחילות להציע פתרונות תוכנתיים נלווים ייעודיים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות לקנות שני כרטיסים כאלו ב100$ האם הSCALING בכרטיסים הללו טוב כלומר השיפור על פני כרטיס יחיד הוא משמעותי. האם יש כ"מ עדיף באותו מחיר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
??? מה יותר טוב לקנות וכדאי- ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI או Leadtek Geforce 4 MX440 64MB DDR + TVOUT RETAIL . ואיפה לקנות אותם במחיר טוב !!! .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב הנ"ל המערכת החדשה תהיה: INTEL I3 4130 HASWELL ASUS H81M-C 1X4G TRANSCEND 1333MHZ SEASONIC 520W S12II אלו החלקים העקיריים המחשב מיועד לילד בן 12 איך הכרטיס GIGABYTE GTX650 OC 1G שעולה 560 ש"ח ? [h=1][/h]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא כל כך ברורים לי שני המדדים הנ"ל לגבי מסכי LCD האם יחס ניגודיות CONTRAST של 500:1 הוא יותר טוב או פחות טוב מ - 600:1 ומה לגבי cd/m ? יותר גבוהה יותר טוב או ההיפך? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 800 ש"ח הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים המפרט שיש לי כרגע הוא מעבד: E6550 זיכרון: 2GB כרטיס מסך : X1950 ספק: 400W ליברטי של אנרמקס מסך 22" של סמסונג 226BW תודה למי שיעזור!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, הייתי רוצה לשדרג את המחשב למשחקים (בינוני עד גבוה) אבל מעבר לכרטיס מסך אני חושב שאני אצטרך עוד מספר שיפורים. המפרט הוא: i3 540 MB: H55M-S2H G.skill 2Gb x 2 sticks 1600 mhz (סה"כ 4 גיגה) כרטיס מסך נוכחי Geforce 240 HD 500gb 5400 rpm ספק 450 (חברה לא מוכרת) אני מניח שאם אני אקנה כרטיס חדש אז יהיה צורך בספק, השאלה היא האם המערכת לא תייצר בעיה לכרטיס, כרגע חשבתי על ה 7950 אבל כל המלצה תבורך. האם כדאי לבצע שדרוג או לחכות לתקציב גדול יותר ופשוט להחליף את כל המערכת? תודה מראש לעזורים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני די בור במשחקים כי אני כמעט לא משחק ,אך הייתי רוצה לדעת איך מפעילים את הפילטרים האלה. זה דרך המשחק או חיצונית?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה Sapphire 7950 ולטעמי הוא די רועש. כאשר הוא עובר את ה60 מעלות רמת הרעש כבר נהיית די גבוהה. אני מתכנן להגדיר כך שבעומס, מהירות המאוורר לא תעבור את ה35%. הבעיה היא שהטמפ' תטפס כלפי מעלה. מהי הטמפ' המקסימלית הבטוחה שהכרטיס יכול לתפקד בה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך של סמסונג SA-950 (תלת מימד), וקניתי את ה 7970 בקנייה המרוכזת , ומאז שאני חיברתי אותו עם HDMI מידי פעם יש לי קפיצה של המסך,ופעם ממש המסך הפך למסך עם פסים לבנים מאונכים לאורך כל המסך,אני לא זוכר שזה קרה לי לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך... המסך די חדש אצלי, זה יכול להיות בגלל הכרטיס מסך? בעייה במסך? איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרדאון שקניתי לא מזמן מציג ביצועים מאוד אכזבים במודים של HL. ה-FPS בד"כ על 30 ומטה באיזורים קצת עמוסים ויורד לרמה כמעט בלתי שחיקה באיזורים עמוסים. יש לי את הדרייברים האחרונים, הוא מקורר טוב ואין בעייה של חשמל מהספק. ניסיתי גם את הקונפיג הרגיל, גם את הקונפיג של הביצועים וגם את הקונפיג של האיכות, אין הרבה הבדלים. מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעבודה אחד מהבחורים פה טען שהפלסטיק החיצוני על כרטיסי מסך אוספים אבק. אני לא מהנדס אבל נשמע נכון מה שאמר,מצד שני לא סביר שמי שיוצר את הכרטיסים יוסיף פלסטיק שיתפוס אבק על הכרטיס ויתרום להתחממות שלו. יש למשהו הסבר לגבי הפלסטיק המכסה את רוב כרטיסי הגרפיקה? דבר שני רציתי לדעת מה משמעות Ti במעבדי כרטיסים. האם מדובר במעבד גרפי חלש יחסית לרגילים כמו נגיד סלרון במעבדי מחשב? תודה והמשך יום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי את הכרטיס מסך שלי לרדון 9600xt ואני לא יודע מאיפה להוריד driver
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה זמן שאלתי לגבי כמה כרטיסים שחשבתי לקנות. עכשיו אני ממש לפני קניה עכשיו אז הנה האפשרויות שחשבתי עליהן [וגם לפי המלצות שקבלתי]: - Palit Ati Radeon HD2600PRO 256MB Sonic http://skypc.co.il/pl_product~28260~8~0.htm - Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT Silent 512MB http://skypc.co.il/pl_product~LV355~8~0.htm - Palit nVIDIA GeForce 8500GT 256MB Sonic http://skypc.co.il/pl_product~28554~8~0.htm או אולי אם אני יצליח להשיג עוד קצת כסף ולחרוג מהתקציב [שהוא עד 500 אגב.] - Palit Ati Radeon HD2600XT 256MB Sonic http://skypc.co.il/pl_product~28266~8~0.htm הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים. אבל אני לא גיימר כבד. וגם לא מוטרד מהFPS כל עוד המשחק זז בצורה שאפשר לשחק בה. אז השאלה היא בעצ…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה נותן ביצועים טובים יותר ????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז בשעה טובה הכרטיס מסך שלי התפגר ורציתי את עזרתכם בהתאמת כרטיס מסך למפרט הנ"ל: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray Gigabyte GA-H77M-D3H SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM עד היום היה לי כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E BULK על המחשב ישנו SSD + HHD אם תוכלו לייעץ לי בבחירת הכ.מסך, תקציב של עד 500 ש"ח. לא צריך להשתולל ימי הגיימינג שלי די עברו למרות שאני משחק WOW מדי פעם. תודה מראש, מאור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך ישן יחסית לפני כ 6 שנים אין לי מושג מה הדגם הבעיה היא שהוא לפעמים מתחיל לשנות את הבהירות זה כזה מהבהב כל הזמן נגיד אם יש לי מהירות הכי בהיר אז זה משתנה פתאום לשנייה לפחות בהיר וחוזר בחזרה הקפיצות האלה יכולות להימשך כמה דקות או כמה שעות וזה מעצבן זה כזה מהמהב כל הזמן כמה שעות זה התחיל אצלי במחשב ישן עם כרטיס מסך ישן מאוד עכשיו יש לי כרטיס מסך GF 6600 256MB ואני לא יודע מה הבעיה שלו =\ עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-