כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
קניתי לאחרונה Sapphire 7950 ולטעמי הוא די רועש. כאשר הוא עובר את ה60 מעלות רמת הרעש כבר נהיית די גבוהה. אני מתכנן להגדיר כך שבעומס, מהירות המאוורר לא תעבור את ה35%. הבעיה היא שהטמפ' תטפס כלפי מעלה. מהי הטמפ' המקסימלית הבטוחה שהכרטיס יכול לתפקד בה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחירו מאוד זול , יחסית לשאר המסכים בעלי מסך FLAT הרזולוציה די גבוהה ומגיעה די טוב לתדרים גבוהיים האם אתם ממליצים על מסך זה? יחסית מסך יותר טוב זה ה LG אבל ההפרש עצום במחיר מעל 600 ש"ח יותר מאשר הPROVIEW האם שווה ההשקעה מסך זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבחינת ביצועים איזה גרסא תהיה טובה יותר, Asus GTX 660 DC2 או Gigabyte GTX660 OC
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שתי הכרטיסים והאם הם גדולים מישהו מוכן לעזר לי
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hello ppl I got this card and i need help in installing it on my system whatever i do, the damn thing wont work, my system does not install the drivers for it my system spec are these 8RDA+ mobo and latest bios athelon 2600 512MB ddr333 radeon 9700 pro win xp pro + sp1a if any1 have this card or knows about it, please reply thank you
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח פה לעצות, יש לי הזדמנות לרכוש כרטיס RX 470 משומש מול 1050TI חדש באותו מחיר (סביב ה700 ש"ח), מה כדאי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מהמפרט שלי מתחת לאווטר אתם יכולים לראות שיש לי כרגע כרטיס XFX 7800GTX 512MB. בכרטיס הזה זכיתי לפני מספר חודשים ואילו את שאר המפרט קניתי מחו''ל. (בספק גם זכיתי) אני מתכנן 'לשרוד' עם המעבד ועם הכרטיס מסך עד שיצא ה- Q6600 וה- R600. עכשיו, יש לי אפשרות להשיג כרטיס 7800GTX 512MB של Gigabyte במחיר של 600 שקל בערך, והשאלה שלי היא איזה הבדל בביצועים אני יקבל אם אני אוסיף עוד את הכרטיס כזה? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי: Intel Core i5 4590 Gigabyte GAB85MD3H SeaSonic S12II-520W DDR3 1600MHZ 16GB אני משחק במשחק אנדרויד על האימולטור (NOX - ניסיתי גם אחרים אבל התוצאה זהה) וכל פעם שאני מפעיל את המשחק המחשב מתחיל לזחול בצורה שלא מאפשרת לעשות שום דבר אחר. מחפש להוריד את המעמסה מהמעבד בהשקעה המינמלית האפשרית על כרטיס מסך (מעדיף קירור פאסיבי או מאוורר כמה שיותר שקט). מצורף צילום מסך של מנהל המשימות בזמן שהאימולטור מופעל עם המשחק. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך עד 400 שקל לא יותר לגיימינג בעיקר CS 1.6 מעבד:intel® Core Quad CPU Q8300 @ 2.50GHZ מסך:BenQ T2200HDA 22 אינץ' ספק:AB POWER P-4 500W ATX12V SATA (DR-B500E) איך הכרטיס הזה? GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E והאם הספק שלי עכשיו יספיק?,אם לא מישהו יכול להביא לי ספק שיספיק לכרטיס הזה ושלא יהיה יקר מדי. עדיפות לKSP או IVORY תודה רבה לעוזרים זה די דחוף!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים מישהו יודע איך אני גורם לכך שהcontrol panel בדרייברים של ATI יעבוד באנגלית? אני מוריד את הגירסא שתומכת בשפה האנגלית,צרפתית וגרמנית ובכל זאת הדרייברים בעברית ואני לא אוהב את זה. מערכת ההפעלה XP בממשק אנגלי, אומנם מותקן עליה heb language pack. הקטליסט הנוכחי 3.6 - אבל זה היה בכל גרסא שהתקנתי. פתרון מישהו?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. למה משמש חיבור ה- HDMI ? 2. למה משמש החיבור הקטן (2 פינים) בצד ? מגיע עם חיבור SPDIF ועוד מאריך מוזר...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news-story/today-nvidia-gtc-2018-keynote-speech-watch-the-live-stream.html למי שאוהב\מעוניין לשמוע קצת דברים מעניינים. אגב בלי קשר לנושא הכותרת - שתי החברות הוציאו דרייברים חדשים עם כל מיני תיקונים קטנים שבעיקר מכוונים למשחק Far Cry 5 שיוצא\יצא בימים האלה. שבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ב KSP (המקום הזול ביותר בארץ) מה כדאי ??? אני מתלבט בין FX 5200 לבין MX 440 אתם יודעים כדי לחסוך כסף שווה ה MX ? ואם אני קונה ראדיון יש איזה משחק שלא ייתמך איתו ??? ועוד משהו: מה הקטע של ה DIRECTX9 הרי גם ככה אתה מוריד את זה מהאינטרנט ומשחק את כל המשחקים עם זה??? או שפה הכוונה אחרת ??? שהכרטיס עצמו עובד עם זה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, סוף כל סוף קניתי את הכרטיס: Leadtek GF4Ti 4200 64MB ... מחר/מחרתיים אני אמור לקבל אותו, ואני תמיד אוהב, כמו שאומרים; להקדים תרופה למכה, אז ככה: לפני התקנת הכרטיס: האם יש צורך להסיר את הדרייברים הקודמים? אם כן איך?: א) הוספה הסרה או ב) הסרת הדרייבר דרך Device Manager ההתקנה: שלבי ההתקנה הם ( תקנו אותי אם אני טועה): א) כיבוי המחשב. ב) פתחית המארז, הוצאת הכרטיס הישן. ג) חיבור הכרטיס השני. ד) סגירת המארז והדלקת המחשב. שכחתי משהו? אחרי ההתקנה: אילו דרייברים כדאי לי להתקין? א) 40.72? ב) הוא להתחיל בכלל עם הדרייברים של leadtek ( שבאים עם הכרטיס... )? יש לי WINXP PRO... אשמח אם תוכלו לענות על מירב השאלות, תודה רבה רבה! :-*
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר בוודאות לפתוח בכרטיס את הצינורות, השאלה היא איך עושים את זה . אחרי חיפוש חפוז באתר ובגוגול לא הצלחתי למצוא מדריך מפורט, אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בעניין . תודה מראש !
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הנה, סרטון קצת דרמטי, אבל אוטנטי לגמרי. https://www.youtube.com/watch?v=Far7GJch2KA מ - CES, כמובן.
-
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרטיס מסך שאני צריך לחבר אותו אל המחשב במקום הכרטיס הישן, בכרטיס מסך הישן היה חיבור 6PIN ובחדש יש 6+8PIN, כשאני מחבר את ה 8PIN המחשב לא נדלק, כשאני מחבר ללא ה 8PIN אלא עם ה6 בלבד הוא נדלק, כך גם בלי ה 6PIN. כלומר, רק שאני מחבר את ה 8PIN המחשב לא נדלק, גם ה6PIN בצבע שחור וה 8PIN בצבע לבן (יש הבדל לזה?) מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס שלי כבר זקן חברים מתוקים שלי.. כבר בן 4.. :'( איזה זמנים היו לנו פעם כשהכרטיס הזה היה מספר 1.. ב2006, הנה הכתבה של hwzone להזכירכם http://hwzone.co.il/news/1149530400/58651. "חברת NVIDIA השיקה היום כרטיס מסך כפול ליבות חדש בשם GeForce 7950GX2, ונראה שזהו כרטיס המסך החזק ביותר בשוק נכון להיום. " -לכן אזהרה קטנה לכל חבריי השחקנים הרוכשים הטריים המטורפים למיניהם.. קחו בחשבון שבעוד 4-5 שנים אתם גם תהיו במצב שלי סתם לא .. אבל באמת תשקלו צעדים היטב. הביטו גם קדימה.. (נקוה שזה יעזור למשהו ).. ותראו מה זה כבר 2010 ויצא לי כבר 11 directx , ווינדוס ויסטה, 7, כרטיסים מטורפים.. השאירו אותי מאחורה עם ענן אבק! :-\ .. אבל אני הולך לחזור ובגדול! רק התלבטות קטנה בליבי. מה לעש…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
NVIDIA מציתה את הדמיון של חובבי החומרה במחשבים ניידים עם דגם Quadro RTX 6000 חדש ועוצמתי ביותר. יש תקווה גם לגרסת גיימינג בהמשך? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
לא מזמן קניתי מפנדה את הכרטיס הנ"ל leadtek A250 geforce 4 4400 TD myvivo מכיוון שהיה עיקוב של המוצר שהזמנתי, יצרו איתי קשר והודיעו לי שנגמרה האספקה של הכרטיס שהזמנתי וכפיצוי ישלחו לי את הדגם המשופר. אני כמובן באותו רגע אומר, אוקי אין בעיה, תודה ומנתק עם חיוך על הפנים מכיון שהדגם המשופר כביכול הוא לא אחר מ Leadtek A250 Ultra 4 4600 TD להפתעתי שהגיע הכרטיס מצאתי קופסה אחרת לגמרי, של הדגם הנ"ל LEADTEK A280 GEFORCE 4 TI 4800SE 128MB MYVIVO אחרי כמה בדיקות באינטרנט ובאתר החברה גיליתי שאין דגם זה נמצא באתר החברה ואילו הדגמים של A280 שונים לגמרי מן הכרטיס שנשלח אליי. ממה שהבנתי אחרי חיפושים ארוכים, שצ'יפסט זה הוא בעצם GF 4 4400 8X אבל זה היה במספר מצומצם מאוד של כתבות קטנות. ואנ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, כמעט סופי. מקסימום 400 שקל. אבל עדיף לדבוק לסכום בכותרת. בלי קומבינות - סתכלו במפרט שבפרופיל ותראו איזה כרטיס אני רוצה להחליף. רצוי אחד שיותר טוב ממנו. דידיאר 3 רצוי מאוד. מעדיף אייטיאיי.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך לצורך שימוש מסיבי בתוכנת AFTER effect, רציתי לדעת האם הכרטיס: PNY Quadro 4000 2GB GDDR5 DX11 PCI-E שעולה 3000 ש"ח הוא overkill לצורך זה ואפשר להסתפק בשקט באחד יותר חלש או האם הכרטיס שציינתי חיוני לעבודה בתוכנה זו. תודה רבה לאלו שיוכלו לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט שלי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram i5 6400 ושמתי, במשחק outlast על ההגדרות הכי גבוהות very high ואני מקבל 62FPS ויש מקומות במשחק ספציפיים שאני מקבל,50 ומשהו או 40 ומשהו FPS. למה זה ככה? ובאתר can you run it בדקתי והכל סומן לי בירוק ב-v ירוק.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על הגירסאות הללו... 8800GT: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3860 9600GT: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3931 איזה כרטיס יותר טוב? כמובן עם השיקולים של הOC
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-