עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rico,

שלום חברים, מעניין אותי לדעת מדוע קיבלתי מסך שחור, הייתה הודעה לפני שכמות הזיכרון נמוכה אחרי בערך 3 שעות במשחק Heliborne (סיימתי את השלב והמסך נהפך לשחור בלי יכולת להגיב). רק אחרי ריסטרט חיצוני המחשב עבד כראוי.. השאלה היא הבעיה בכמות הזיכרון בכרטיס מסך או איכשהו בכמות הזיכרון במחשב עצמו? כרטיס מסך- AMD Radeon R9 3GB זיכרון- 16GB מעבד- i5 תודה רבה לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Adi Ruben,

היי , אני צלם וזה אומר שאני הרבה עובד עם התוכנות Photoshop , Adobe Photoshop Lightroom עם התוכנות החדשות כי יש לי מנוי בAdobe יש לי מחשב כזה Intel(R) Core (TM) I5-6400 CPU 2.70 GHz 2.70 GHz והלוח אם Gigbyte החדש 8RAM זה מספיק לי ה8Ram האמת אבל לא קניתי אז את המחשב עם כרטיס מסך אה ויש לי SSD עם זה משנה משהו ובשביל התמונות לקחתי 500GB עם ז משנה למישהו אוקי מפה לשם אני צריך כרטיס מסך השאלה איזה ואני מעדיף בכיוון Nividia או AMD בנוגע לAMD (ATI) זה בגלל שאין ברשותי מלא כסף אבל איזה אתם מצעיים לי ? אבל באמת יש עדיפות לATI

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אז ככה בחודש הבא אני מתכוון לקנות כרטיס מסך ... מעבד E 5200 זכורן 2 ג'יגה ( יש מצב שאני אגדיל ל 4 ג'יגה ) עכשו ספק כמובן אני אקנה של HEC 500 W .. זה הכי זול בין הספקים האיכותיים ... וגם מה שיש ב KSP . אני חשבתי על כרטיס 9800GT , אם יש למישהו הצעות יותר טובה ומשתלמות אז אשמח לדעת , עוד משהו אני לא מעוניין בכרטיסי מסך של ATI .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by IdolAdmin,

קניתי שבוע שעבר את ה HD5850 GYGABITE 1GB ויש לי בעיה איתו בחיבור שני מסכים הוא כל הזמן עושה ריצודים שחורים, ויש לו איזה עיוות עם הפלאש, ביוטיוב במיוחד..אפילו התקנתי ווינדוס מחדש במקרה שזה היה בגלל דריברים של ג'יפורס הקודם... אני הולך להחזיר אותו וכנראה יחליפו לי אותו.. השאלה האם כדאי פשוט להישאר עם אחד חדש או לשדרג ל 560Ti ההתלבטות חוץ מלהוציא עוד 400 שקל, עד כמה זה שווה (ביצועים)? וכמובן לחזור לאנווידיה שאני כבר מצטער שעזבתי אותם..(האם יש הבדל משמעותי ב 560Ti שאני אהנה לתקופה יותר ארוכה מה5850?) או שאפשר בתוספת תשלום נמוכה יותר להחליף לאנווידיה אחר טוב יותר? הדרישות שלי זה משחקים באיכות הכי גבוהה (וכן כנראה כשיצא קריסיס 2 אני אחליף את המעבד,לוח אם, זכרונות...אז לא לחשוב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. איך הכרטיס הזה? הוא נחשב לכרטיס ברמה או לא? וכמה בערך המחיר שלו בשוק? http://www.sapphiretech.com/vga/9500pro.asp

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. חיפשתי וחיפשתי בכל הפורום השוואות של ti4600 לכרטיסים אחרים, ומצאתי רק לRadeon אבל מה עם GeForce FX? אני דיי בטוח שה ti4600 יותר טוב מה fx5200 אבל מה עם ה 5600 והלאה? קיצור עד לאיזו רמה מגיע ה ti4600? יש לי את ה ti4600 של Leadtek עם הגוף קירור הענק (הרבה לפני שיצאו הזלמן והתרמלטייק), האם הגוף מספיק לOC או שכדאי להחליף? תודה רבה לכולם!

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. חבר שלי צריך מסך, ואם המסך במחיר 1000 ש"ח והוא 17', מה טוב. עכשיו, המלצתי לו על הLG795FT+ שיש לי, אבל הוא עולה 300-200 ש"ח יותר מהדגמים הבאים, והדבר יאפשר לו לשדרג רכיבים נוספים. הדגמים: LG 775FT SAMSUNG753 DFX CTX EX705F MAG 786PF מי הכי טוב? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום. אני מחפש כרטיס מסך דואלי [שיש בו יותר מיציאה אחת למסך] ואני לא מדבר על יצאות לטלוויזיה וכאלה. אני עוסק במסחר ואני צריך לראות מול העיניים מספר מסכים שונים כדי לראות תנועות שונות. פרטים על הכרטיס שאני מתכוון אליו אפשר למצוא כאן : http://www.tradenet.co.il/ServiceIN.aspx?MainId=11 כמו כן, יש בלינק גם מכירה של כרטיס כזה עם 3 יציאות ב800 שקל. ואני מחפש משהו יותר זול. תודה לכולם. :-*

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Nemesis,

אני מעוניין לקנות את מסך ה LCD החדש של סמסונג, אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ. אולי מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותו, או מי היבואן של סמסונג?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Yoram_gini,

היי יש לי Gigabyte UP4 ועליו GTX700 חדש יש לי 2 מסכים קבל DVI אחד קבל VGA אחד בכרטיס שני חיבורי DVI. יש לי מתאם DVI ל VGA אבל הוא ישן. יש לי 8800GT שהDVI שלו כן מתאים למתאם. אני יכול לשים את ה8800 על הלוח ולחבר אליו את המסך השני ? (ללא שימוש ב SLI רק למטרת תצוגה) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Y O N I,

אני קונה מחשב ומתלבט לגבי 3 כרטיסי מסך זה המפרט שאני קונה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793&CatCode= 1 כרטיס מסך Gigabyte דגם GeForce GT 430 1024MB GV-N430OC-1GL http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6108&CatCode=529 2 כרטיס מסך Asus דגם GeForce GT430 1024MB (ENGT430/DI/1GD3(LP http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6106&CatCode=529 3 Gigabyte דגם Radeon HD 5450 1024MB GV-R545SC-1GI http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5106&CatCode=531 מי הכי טוב? גם המחיר חשוב לי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום אנשים מישהו יודע איך אני גורם לכך שהcontrol panel בדרייברים של ATI יעבוד באנגלית? אני מוריד את הגירסא שתומכת בשפה האנגלית,צרפתית וגרמנית ובכל זאת הדרייברים בעברית ואני לא אוהב את זה. מערכת ההפעלה XP בממשק אנגלי, אומנם מותקן עליה heb language pack. הקטליסט הנוכחי 3.6 - אבל זה היה בכל גרסא שהתקנתי. פתרון מישהו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. אני אמור לקבל אחד משני הכרטיסים האלה, רק לבחור אחד מבין שניהם. האם יש הבדלים ביניהם, השימושים שלי הם לרוב צפיה בסרטים, תוכן HD, מעט משחקים. למי יש יתרון ב הקרנת HD? אני יודע ש 4650 תומכים גם ב H.264 ו VC1 וה 8600 תומך רק ב H.264 אבל יש את ה CUDA . מה עדיף?

14. Started by erezs,

היום קיבלתי את הHD4870 1GB. עובד לי הAA(אני חושב)אבל הAF לא עובד. לא אמורה להיות בעיה עם הכרטיס הזה והדרייברים של ATI בניגוד לNVIDIA. הדרייבר הוא האחרון מהאתר של ATI כולל הcatalyst. הנה תמונה: (המשחק הוא פלייט סימולטור 2004,זה קורה גם בפלייט סימולטור X החדש יותר,השדרוג לכרטיס זה היה בגלל הסימולטור) http://img98.imageshack.us/img98/1025/21465580vr3.jpg שימו לב לפס המטוס בכחול. http://i39.tinypic.com/2nhdb13.jpg האם אפשר לפתור את זה? ניסיתי לפחות 5 דרייברים. תודה נ.ב יש לי את הגרסה dual edition של PALIT,ואני לא מבין איך אפשר לבחור בין הגרסה הממוהרת לגרסה הרגילה כפי שהם מציינים,אין בקופסא או באתר שלהם מדריך.מישהו יכול לעזור לי? ארז

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן חבר'ה! תאמינו או לא אבל אמא שלי שכנע אותי לקנות מסך LCD חדש חחח... לא האמנתי בעצמי. אז יאלה לעבודה... נכנסנתי לאתר המכרזים OLSALE ובאמת באמת שיש להם שם מחירים מצויינים! 10 אחוז זול יותר מ PCH לדוגמא ובנוסף הם נותנים 12 תשלומים ללא ריבית!!! הבעיה היא איזה מסך לקנות ואיזה גודל... אני לא יודע אם 17 אינץ או 18 אינץ. ראיתי מסכים מגניבים ממש של VIEWSONIC שאחד מהם היה גם באתר של TOM ולקח ציון 5\5... טוב יותר מהמסכים שפנדה מביאים, של HERCULES. אבל אני לא מתייחס למה שהוא אומר כקדוש ואני בטוח שההרקולס מצויינים גם הם, אין לי ספק בכלל. בכל מקרה אני חייב DVI (אני יקנה כרטיס מסך חדש עוד כמה חודשים והוא יהיה עם DVI) לבינתיים אבל צריך גם חיבור 15 פין רגיל. חייב שיהיה איכותי. משחקים …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by liortash,

שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא די חלש אבל הבעיה העיקרית שלי איתו היא כרטיס המסך: המפרט: מעבד: Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz לוח אם: Gigabyte EP43-UD3L כרטיס מסך: Nvidia 240 GT 1GB ספק כוח: RaidMax 400W תמונה: http://i57.tinypic.com/2j4ylwk.jpg מסך: Samsung syncmaster 27" p2770HD 1920*1080 RAM: 4GB DDR2 אני רוצה לשדרג את הכרטיס שלי ונתקלתי בכרטיס sapphire vapor-x r9 280x 3gb יד שנייה במחיר טוב של 750 שקל(יש גם את גרסת ה-DUAL-X במחיר של 700 שקל). השאלה שלי אליכם היא האם שווה לי לשדרג לכרטיס הזה ואיזה ספק עליי לקנות כדי שיחזיק אותו? התקציב שלי לשדרוג הזה הוא באזור ה-1000 שקל אבל תתאפשר גם חריגה אם תידרש. אני לא רוצה לשדרג את כל המחשב כי אין לי תק…

17. אני רוצה לשחק על הגדרות גבוהות... יהיה זיכרון 2 ג'יגה ספק ליברטי 400 וואט עם הכ.מ הוא 320 מגה אז המעבד יהיה 5600 של AMD ועם הכ.מ יהיה 640 מגה אז המעבד יהיה 4800... מה יותר עדיף? [ובפשוט] AMD ATHLON 64BIT DUAL CORE 5600 BFG 8800 GTS 320 MB או AMD ATHLON 64BIT DUAL CORE 4800 BFG 8800 GTS 640MB אני רוצה לשחק על הגדרות גבוהות וגם במשחקים חדשים שיצאו... [עם זה משנה המחשב יהיה אצלי שנתיים +] תביעו אפילו רק דיעה אני פשוט חייב תשובה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם אני צריך בבקשה שמות של כרטיסי מסך הכי חזקים בשוק לעבודה עם תוכנות הנדסה וכו .. כמו solidworks. לא משנה המחיר ואם אפשר ואתם יודעים אז ספק בארץ שמוכר את הכרטיסים הללו שאלה נוספת היא איך כרטיסי ה geforce Ti's 4200 ומעלה לגרפיקה מקצועית? המליצו להם על elsa gladiac אבל נראה לי שזה לא מתקרב אפילו.. הכרטיסים צריכים להיות מקצועיים וחזקים תודה מראש אנשים .. לילה טוב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SuperStyle,

מה יותר חזק למשחקים של היום.ואם ה 3870X2 חזק יותר הוא גם חזק מה4870? למה הכרטיס הזה משתווה? פשוט ראיתי אותו ממש יקר איזה 1500 שקל.זה באמת שווה את זה? או שזה כרטיס כמו 8800ULTRA?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. על המפרט שלי, במידה ורוצה להמשיך לשחק על 1440p על פריימים גבוהים משחקי AAA הציעו לי בפלונטר לשדרג מעבד לרייזן 9 5950x אני יכול להישאר עם המעבד שלי או להחליף את כל המערכת... מתלבט מאוד מה לעשות כמובן שזה לא מהיום למחר אין מלאי בארץ נ.ב כיף לחזור לאתר תמיד חוזרים

21. ה-ATi Radeon9700 ממשיך להוביל ולהיות בראש הרשימה של 3DMARK, 20009 נקודות עם מעבד 2644 מגה הרץ, לשיא הזה כולנו ציפינו, ה20000 נשבר ובגדול! http://service.madonion.com/compare?2k1=4428978

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tomerco,

שלום אני צריך עזרה במציאת x800GTO לAGP אני לא יודע של איזה חברה(יצרנית) הכי שווה לקנות מבחינת מחיר\ביצועים חשוב שיהיה עם GDDR3 תודה מראש לכל העוזרים! לאחר בדיקה מקיפה אני חושב שהSapphire x800GTO2 הוא הכי משתלם מישהו יודע איפה אני יוכל להשיג אותו בזול?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yarost,

איזה ספק יחזיק, בהתחשב בעובדה ששני כרטיסי המסך במאמץ לוקחים בסביבות 275-360 WATT

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by andrei21,

מישהו יכול להגיד על פי שמועות הכי חמות או מידע מדוייק , מתי יצאו כרטיסים חדשים. אני מחכה מדצמבר למשהו סביר 1500-2000 שח

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. קניתי עכשיו מחשב חדש. עם SLI של GTX 560 TI היה לי לפני כן מחשב עם Radeon ובדרייבר שלו יכולתי לשלוט על המאוורר ויכולתי כאילו להוסיף קצת הרץ לשעון כאילו OC קטן. האם יש דבר כזה גם בדרייברים של NVIDIA?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים