עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי אתמול את הכרטיס, ובחיבור שני מסכים כל פעם שאני עובר ממסך למסך יש לי ריצודים שחורים על שני המסכים. לפני זה הם עבדו עם ה 8800GTS לא שיניתי חיבורים לא כלום. מה יכול להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי כ.מסך חיצוני ati sapphire hd 6850 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=497&lid=1 הלוח אם הוא למעבד AMD והדגם הוא GIGABYTE GA-880GM-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov ע"פ קריאה במפרט הלוח אם, אני חושב שאפשר לשלב בין שני כרטיסי המסך ככה שיעבדו יחד נגיד במשימות עיבוד גרפיות קשות. אומנם הכ.מסך הלא מובנה הוא חזק אבל יש משחקים שזזים לי על 20 ו-15 FPS (למשל METRO 2033) וגם הכ. מסך המובנה הוא לא פרייר בכלל (צ'יף 880). אז אם אפשר למזג את העיבוד הגרפי של שניהם יחד או שאחד חייב להיות מכובה כדי שהשני יעבוד? אם אפשר איזו תוכנה צריך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yossi555555,

שלום יש לי כרגע GFORCE 210 כרטיס חלש יחסית בעתיד אני מתכוון לעבור ל HD6850 משחק בעיקר FPS השאלה שלי היא כזאת: הבנתי שלמעבד שלי יש יכולות גרפיות לא רעות בכלל INTEL I3 2120 אתמול בערב קראתי על התוכנה virtu mvp באתר והבנתי שהיא משפרת איכות גם למי שיש לו כרטיס פשוט על ידי שימיש בליבה הגראפית שיש במעבד אז ככה יש לי שתי בעיות א.התוכנה דורשת דריברים מותקנים של של אינטל לא הצלחתי להוריד אותם כל מה שהורדתי כשאני מתקין זה אומר שאין לי את הרמה שצריך לדריבר הקיים האם צריך להסיר את הדריברים הקיימים של הכרטיס ורק אז? ב. האם בכלל הבנתי נכון את כל הסיפור או שפשוט עדיף לרדת ולחכות לכרטיס הבא?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, לדעתי הגיע הזמן לשדרג את המחשב הנוכחי, לדעתי הדבר היחיד שאני אצטרך לשדרג הוא כרטיס המסך. אני יחסית משחק לעיתים רחוקות אבל כשאני משחק אז אני משחק במשחקים חדשים שיוצאים על רזולוציה גבוהה. המסך שלי הוא 22 אינץ' של סמסונג T220 הרזולוציה היא 1050*1680 המפרט הנוכחי שלי: מארז: AURORA 570 GIGABYTE ספק כוח: CROSAIR 450W קירור: F3 של זלמן 120מ"מ לוח אם: P35-DS35L GIGABYTE קירור למעבד: TYPHOON VX THERMALTAKE זיכרון: 4 קיטים של גי'גה DDR2 -כל הסלוטים תפוסים כרטיס מסך: 8800 GT PCX 512 MB וזהו בגדול... מה דעתכם צריכים להחליף? בנוגע לספק, לא הייתי רוצה להחליף אבל אם יהיה צורך אז.. בבקשה בנוגע לכרטיס מסך חשוב שתיהיה יציאה של HDMI ואני דיי חובב את NVIDIA אז רצוי מהחברה הזאת.. תוד …

5. Started by YoTaMi,

אני ראיתי כרטיס 9500 עם 1G חיבור HDMI \ DVI נשמע לי טוב ראיתי גם HD4650\5450 הוא יותר טוב ? יש לכם אחד אחר להמליץ ?< צריך עזרה דחוף ..!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום... ברצוני להעביר מספר קלטות MiniDV שיש לי למחשב, באמצעות המצלמה הנ''ל וכבל FireWire IEEE1934 4pin-6pin (במצלמה הוא נקרא I.Link). כשחיברתי את המצלמה למחשב, בכל שקעי הפיירווייר שיש לי, במסך ההגדרות של המצלמה, ההגדרה DV EDITING הפכה מ- NOT READY ל- READY. אבל חוץ מזה, שום דבר לא קרה! Ulead VideoStudio11 לא מזהה שום מצלמה, וגם המחשב לא. בחוברת לא כתוב כלום על חיבור למחשב, אבל מביקורות שקראתי וגם תגובות כאן בפורום אני יודע שאפשר להעביר סרטים למחשב דרך פיירוייר. מה אני צריך לעשות? דרייברים? הלוח אם שלי יחסית חדש, nForce3, כ''מ 6800GT, מעבד אטלון64... תודה!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, רציתי לקנות כרטיס מסך AGP עד 1100 ש"ח וראיתי כל מיני דיונים על x1950pro והייתה לי איזו התלבטות קטנה.... ההתלבטות שלי היא אם אני צריך לחכות לDX10 , השאלה אם יהיה בכלל כרטיסי AGP שתומכים בDX10 ?? אני לא יודע אם כדאי לי להשקיע כרגע בDX9 או שכדאי לי לחכות שיצא (אם יצא) כרטיס מסך תומך DX10...ומתי הם יצאו (אם מישהו יודע מתי בערך..)...מקווה שתוכלו לעזור לי.... תודה לעוזרים..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Eyal-Style,

הבעיה היא שכל משחק שאני פותח מרצד כאשר ה- CROSSFIRE ENABLE .. בדרייבר של הכרטיס מסך . חשוב לציין שגלישה באינטרנט וכל פעולה רגילה שאני עושה במחשב עובדת נפלא . רק כאשר אני פותח משחק ולא משנה איזה סדר גודל הוא. יש ריצודים . יש תמונה חלקה ומעליה ריצוד של אותה התמונה . הפיתרון שמצאתי הוא להפעיל פשוט מאוד שני משחקים בו זמנית והריצודים נעלמים !! אם מישהו מכיר פיתרון לבעיה אשמח לעזהר . !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by oshikv,

שלום לכולם, יש לי במחשב GTX460. עם הזמן נשברו לי 2 צלעות במאוורר של הכרטיס ורציתי לדעת אם יש אפשרות או מקום שיכול להחליף לי את המאוורר. אני מניח שזה ייצא לי זול יותר מלקנות כרטיס מסך חדש עכשיו. ה 460 אמנם ישן אבל הוא עושה את העבודה מצויין. תודה מראש.

10. קונה http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=20772&txt_search=r9+270x&buy=&minprice=0&maxprice=0 למערכת שבצד? אחרי הרבה התלבטויות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אני צריכה לשדרג כרטיס מסך במחשב שלי-מחשב בין 3 שנים שאלו פרטיו intel [R pentium [R 4CPU 3.20 GH2 3.2GH2 1GB RAM pci express x 16 לוח אם : avlon 915 av עיקר השימוש שלי היא בתוכנות תלת מימד [ 3DMAX,maya ,xsi] לא משתמשת בו למשחקים. המליצו לי על 2 כרטיסים בתקציב לי: Nvidia Geforce 8800 או Nvidia Quadro 570 איזה כרטיס מבין השניים עדיף? האם הם מתאימים לעבודה במחשב שלי במידה ואני גם אגדיל זיכרון ראם ל-2 גיגה האם יציאת כרטיסים חדשים בקרוב אמורה להוזיל את אלו? בברכה ותודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yarost,

איזה ספק יחזיק, בהתחשב בעובדה ששני כרטיסי המסך במאמץ לוקחים בסביבות 275-360 WATT

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by erezash,

שלום רב, יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך AGP GEFORCE 7600 עם שני מסכים מחוברים אליו. ברצוני להוסיף כרטיס מסך נוסף למחשב בכדי לחבר מסך נוסף לצורך הגדלת שטח העבודה בוינדוס בלבד. האם חיבור של כרטיס מסך בחיבור PCI יתן לי את המענה הדרוש? תודה ארז

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הי אני שוכל לקנות כרטיס מסך של EVGA את ה6800GS לAGP ב1600 ¤ אני ראיתי שכרטיס הזה הוא יותר חלש מהגרסה של הPCI-E זכרון 1000 ו 350 המעבד לאומת 1050 הזכרון ו 450 של המעבד השאלה שלי היא העם שווה לי לקחת אותו או לחקות לגרסה יותר חזקה? תודה לכל העוזרים

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by orengreen,

Hello, I have a computer for 2.5 years, and I want to upgrade my graphics card a little, just so I can hang on to this computer for 2 more years, and then I'll buy a much better system (dual core etc..) What I have now: Motherboard: Abit NF7-S (version 2) CPU: AMD Athlon 2600+ Memory: 1024 Graphic card: Sapphire Radeon 9600 I found a medium price card for $99 (canadian): Sapphire ATI Radeon X1300 256MB DDR DVI-I TV-Out AGP 8X What do you think? Should I get it, or another one, or maybe I should just wait until I buy a new system in about 2 years?? Is it much better than what I have? THANKS!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. נתקלתי בזה במקרה בפורום בחו"ל... מדובר על תוצר של מיקרוספוט שמשפר את איכות הפונטים בwindows עושה להם מעיין AA/AF ומחליק אותם , בתור בעל מסך LCD איכותי (VP171B) אני יכול להגיד שזה אכן נותן שיפור מורגש מאוד , אומנם בהתחלה קצת קשה להתרגל לזה אבל אחרי שהתרגלתם זה ממש קשה לחזור חזרה(כמו לחזור לגרפיקה של וודוו3) יש לכם כל מיני אפשרויות לכיוון על מנת לקבל אפקט שמותאם לטעמכם האישי http://www.microsoft.com/typography/cleartype/tuner/Step1.aspx ממליץ בחום , אין צורך בהתקנה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by pakomako,

כמה זמן יחזיק לי ?? סוחב משחקים כמו f.e.a.r ו battlefield בגראפיקה טובה ?? אוקיי אני כנראה קונה תכרטיס כבר מאה אחוז עכישו אני צריך להיות בטוח... תגובות בבקשה

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Eden 6600,

אני מתבלבט בין שני כרטיסי המסך האילו: nVidia Gforce 6600GT V.S ATU Radeon X800GT הכרטיס מיועד להריץ משחקים חזקים באיכות בינונית. אני לא מחפש תוצאות מדהימות, אבל אני כן מחפש תמיכה במשחקים לאורך זמן רב, ולא חייב באיכות הכי גבוהה(אפשר להתפשר 8)) תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם... לפני חודש וקצת קניתי את הכרטיס הזה... אבל בגלל שאני כבר לא משחק הרבה , עם כבר אז MaxPayne ש-VooDoo3 מפעיל אותו חלק... רוצים לקנות אותו ממני ב-860 שקל (והם יודעים שהוא עבר OC) אני יכול להשיג Gf2Ti של הרקולס ב-60 ש"ח לכן ישאר לי 800 ש"ח ואני יוכל לקנות דברים שימושיים יותר מזה... (לוח M חדש...) אז כדאי או לא...? ובבקשה חברה תשובות רציניות. בתודה מראש imac!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

איך אני בודק את הפריימים במשחקים של ID? תודה. יאיר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם... לי ולאחי במחשב יש את אותם כרטיסי מסך Gigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR Retail שהם כרטיסים מעולים מאוד ועושים ממש את העבודה. לאח שלי התגלו בעיות בכרטיס מסך (הכרטיס בסופו של דבר נהרס) והוא התלונן לחנות ואמרו לו שהוא יכול להוסיף עוד 150 ש"ח ולקבל את הכרטיס מסך: Gainward Geforce FX 5900 /1300 Ultra "Golden Sample" TV/DVI 256MB DDR Retail! עם קופסא עם הכל או שיקבל את אותו כרטיס שיש לו עכשיו רק כמובן חדש! אני רוצה לדעת את דעתכם כי מביחנת הכסף יש לנו הכל אז זה לא הבעיה בכלל אני רוצה לדעת עם כדי לו לקנות את הכרטיס FX5900 מבחינת איכות ועבודה והכל... תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by love-its-my-name,

יש לי mag 17 אינץ' שטוח ועכשיו איך אני יודע מה גודל הנקודות במסך שלי?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by chinchi,

למשחקים ודברים מהסוג הזה רצוי CRT אם ברצוני לקבל רזולוציות גבוהות, אך האם ה LCD עדיף גם למרות שהוא אינו מגיע לרזולוציות גבוהה עם תדירות ריענון גבוהה? ושל איזה חברה? המסך הנוכחי שלי הוא lg f700p אך הוא עובר אל אח שלי ואני מקבל אחד חדש, השאלה היא האם כדאי לקנות עוד מסך כזה כי לדעתי הוא מסך מושלם מכל הבחינות. תודשה לעוזרים.

24. Started by Wood-Elf,

לעיתים לאחר שאני משחק במשחקים (HL2 ו-CSS, אם אתם רוצים לדעת) זמן רב, המשחק ניתקע, ורק לאחר זמן ממושך, המחשב חוזר לDT. ואז קופצת MSGBOX ובה כתוב משהו על VPU Recover, ושצריך להפעיל את המחשב מחדש (לא זוכר בדיוק מה כתוב...), בכדי שהVPU יפעל כתיקנו... עכשיו כמה שאלות: 1. מזה לעזאזל?! 2. מזה VPU? 3. האם דרייברים חדשים יותר יוכלו לתקן את הבעיה? 4. אם כן, כיצד אני מתקין דרייבירים חדשים (אני יודע להתקין דרייברים, אבל צריך למחוק את הקודמים, וכל מיני כאלה...)? טודע למי שעונה. (ד"א, הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מענה לשאלתי)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by wArezm0n,

מישהו יודע איפה מוכרים X850 XT PE כי היום התקשרו אלי מנועה ואמרו לי שאין להם והם קיבלו "בטעות" את הXT לא ה Platinum אחרי שחיכיתי יומים. לא משנה לי של איזה חברה אני מוכן לשלם גג 3550 ושיגיע תוך יומיים יום במישלוח לבית שלי בדקת במקומות הבאים ואמרו לי שאין להם את זה ויש סיכוי שזה לא יגיע יותר Datech-אין Gyrotech-אין נועה מחשבים-אין Pandas-אין Zigzag2000-אין אלה המקומות היחידים שאמור להיות להם את הכרטיס בבקשה שימשהו יעזור לי דחוף

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים