עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מתוך סקרנות והשאיפה להרחבת אופקים, ואחרי שלא ממש הבנתי מביקורות ברשת, מהם ההבדלים בין השלושה ? מספיקים נתוני מהירויות שעון (זכרונות וליבה) כלומר מי חזק יותר ממי, ואולי גם קצת פיצ'רים (דיואל מוניטור וכו'). אנא עיזרו לחבר קהילה סקרן. תודה רבה HF

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. המפרט שלי בחתימה, ושימו לב שהמארז קטן אני מחפש את הכרטיס למשחקים שנותן את המקסימום תמורה למחיר של עד 1200 עם אפשרות חריגה במידת הצורך. בלי הרבה שאלות והעיקר שארגיש שיפור עצום מהכרטיס הונכחי שלי שהוא גם בסדר אך הגיע הזמן להשתדרג. הבנתי שאמורים לצאת עוד כרטיסים בקרוב, אני יכל לחכות עד שנה במידה ושווה (ממש לא דחוף) המפרט: מעבד : AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box לוח : Gigabyte B450 AORUS M4 זיכרון :1333mhz kingston 2048x2ועוד 1600MHZ 8gbX2KINGSTON סה"כ 16GB כרטיס מסך : GTX960 GDDR5 2GB דיסק קשיח 1 : Crucial M500 CT240M500SSD1 240GB SSD MLC SATA III דיסק קשיח 2 : WD 1TB 7200RPM 32MB GREEN SATA2 מארז : ANTEC Case P5 ספק : A…

3. Started by OR007,

איך הביצועים והיכולות O/C שלו ?, הוא זול יחסית לTI 4600 האחרים... מה אתם אומרים עליו ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ecentaur,

מה עדיף? Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X 668 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=963 או ATI Radeon HD 5770 Sapphire 665 ש"ח http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=8926

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by eidoil32,

אהלן, לאחר שידרוג המחשב במעבד, לוח אם וזיכרון הגיע החלק של הכרטיס מסך, לפני שנה בערך נקנה HD6850 חיפשתי קצת וראיתי שמחירי יד 2 נעים בין 450 ל550 שח (יש אפילו 6870 במחיר 550) הבנתי שהכרטיס בתור כרטיס בודד לא חזק במיוחד אבל הוספת כרטיס נוסף מכפילה בערך את הכוח שלו, מבחנים מראים שיפור של עד 80 אחוז ברוזוליציה 1080P עכשיו האם זאת אפשרות להוסיף כרטיס נוסף או למכור את הנוכחי ולהוסיף לתקציב ולקנות כרטיס מסך שאמור להיות חזק יותר ב800 שח? בנוגע לשאר החלקים, לוח אם דל אינטל מדגם DZ68BC מאפשר CF (חריץ X16 וX8) I3 3225 בסטוק 8GB ספק כוח של SeaSonic M12II-620 נצילות 80% ברונזה תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by EpoXi,

שלום, ברשותי הכרטיס HD4770 וניראה לי שהיא הזמן לצאת לגמלאות. המחשב בן פחות משנה וזה המפרט: SEASONIC S12II 500W AMD 630 2.8@3.6 HD4770 4GB RAM הייתי רוצה לא להוציא מעל 800 ומצד שני אני יודע שהרבה פחות מזה לא יהיה מספיק רלוונטי. בנוסף אני אציין שהמסך הוא טלוויזיה LG HD READY, ככה שהרזולוציה היא 1360X768, אבל הייתי רוצה כרטיס מסך מספיק חזק אם יהיה שדרוג ל FULL HD בעתיד. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by WarMachine,

ממה שראיתי הכרטיס מבוסס על ליבת הR300 ולא יכיל שום דבר אחר שישפר את ביצועיו אז למה הוא כרטיס מסך מקצועי? ולמה הוא עולה פי 2? ממה שראיתי רק הדרייברים שלו הופכים אותו למקצועי....הנקודה שלי פה אומרת שכמו שכל דבר אפשר להשיג באינטרנט קרוב לוודאי שיהיה אפשר להשיג את הדרייברים האלה(כאילו מהאתר של ATI)אז משהו לא נראה לי הגיוני שכל אחד עם כרטיס RADEON9700 יוכל להתקין את הדרייברים של FIREGL ושיהיה לו כרטיס מקצועי....

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tomer_S,

אהלן לאחרונה זוג כרטיסי המסך הישנים שלי החלו להראות סימנים של פרישה ולכן אני מחפש בימים אליו מחליף ראוי העיסוק הרציני שלי במחשב מתמקד בעיקר במשחקים בעלי איכות גובה וסרטים באיכות HD, לאחר מספר התיעציות החלטתי ללכת על GTX780 של חברת MSI גרסת הLightning רגע לפי הקניה נתקלתי בגרסת הgaming שעל פניו נראת בעלת נתונים דומים... הייתי שמח עם משהו היה יכול לעמוד על ההבדל בניהם ואולי גם להמליץ על כרטיס נוסף המפרט שלי הוא: לוח אם : ASUS P6T SE http://www.asus.com/Motherboards/P6T_SE/ ספק כוח : coolermaster 1000W מעבד : core i7 950 זכרון : 8GB DDR3 של Kingstone התקציב שלי 2500 -3000 ש"ח תודה מראש לעוזרים !!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מה הכרטיס המומלץ בתקציב זה? המסך המיועד הוא Samsung T240HD. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Sma1,

אהלן, אני מתלבט בקניית כרטיס מסך, הייתי מעוניין בהשוואה בין כרטיס מסך Radeon 9600pro לבין 9600non-pro לבין Radeon 9500 non-pro. מדובר פה על הוצאה של עד 1100 שקלים (כמובן שמבחינתי הכסף מהווה גורם חשוב מאוד ואעדיף להוציא את המינימום). בכל אופן, איזה מבין הכרטיסים הנ"ל יתנו לי תמורה מקסימלית לכספי? בתודה מראש...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מה זה ננומטר ומה זה צי'פ כי אני רואה שאתם כותבים את זה הרבה (אם אפשר בלי מאמרים באנגלית)?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Madmonator,

יש לי כרטיס מסך Geforce GTX 770 קצת פחות משנה והוא לא עשה לי בעיות אף פעם. אבל לאחרונה מאז שהתחלתי לשחק archage (רק במשחק הזה זה קרה) קורה לו שהוא מתחמם יתר על המידה והמחשב שלי נכבה. אני משחק כרגע על האיכות המקסימלית. השאלה שלי היא כזאת, האם הכרטיס מסך הוא הבעיה וצריך לתקן או להחליף? או שפשוט דרשתי ממנו יותר ממה שהוא מסוגל לתת? תודה רבה לעוזרים ! זה הפירוט מחשב שלי אם זה רלוונטי: מעבד :intel i5 4670K 3.40Ghz מאוורר למעבד: NUGEN 4 SCMG-4000 SCYTHE כרטיס מסך: GEFORCE GTX 770 SC 2GB-5 EVGA לוח אם: Z87M-G43 SATA3 USB HASWELL 1150 msi מארז: FANQUA IN WIN שחור + מאוורר 22CM ספק כוח: A PFC VS650 650 W CORSAIR כרטיס SSD: ד samsung 840 2.5'' SATA3 120GB דיסק קשיח: 2TB S2/S3 7…

13. Started by jupiter,

איזה ציון קקה!!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Pierot,

הי חבר'ה אני חדש כאן. יש לי בעיה בגראפיקה, והיא כשאני נכנס למשחק מסויים היא מתחילה "להשתולל".. ז"א קטעי תמונה נחתכים ונמרחים על המסך, וככה זה חוזר על עצמו בלי סוף.. אותם קטעים שנחכתים מהבהבים, קופצים על כל המסך ואז נעלמים ובנתיים קטעים אחרים נחתכים וכיוצא בזה. זה קורה לי רק במשחק אחד, שאר המשחקים עובדים כמו שצריך.. הבעיה היא לא במשחק, הוא עובד בסדר גמור אצל חבר שלי. המשחק: רצח באוריינט אקספרס מפרט שלי: כרטיס מסך 9200SE AGP 120MB זכרון 512 RAM מעבד P4 2.6 GHZ תודה רבה לעוזר. ד"א הגראפקיה של המשחק ממש לא כבדה אז אני חושב שזה לא כתוצאה מכך שהכרטיס לא עומד בדרישות, במיוחד אחרי שהורדתי את כל אפשרויות הטקסטורה [אי אשפר לכוון רזולוציה למשחק].

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by greataviv,

שלום לכל המומחים , יש לי כרטיס מסך FX5600 של NVIDIA והגיע הזמן לעלות רמה . וכן אני זקוק לדעתכם המלומדת . איזה כרטיס מסך נותן את הביצועים הטובים ביותר (למשחקים כמובן) (ובמיוחד ל world of warcraft) במחיר של עד 700/800 ש"ח . כאשר 1000 ש"ח זה המקסימים ורק אם יש במאת משהו שנותן תמורה משמעותית מאילו שבעלות הנמוכה יותר . תודה מראש על העזרה .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by chris_u16,

בדיקת איכות תמונה בTomsHardware דיון בfuturemark נראה לכם הגיוני שATI מרמים!? מה דעתכם? נ.ב סופסוף יש תחרות טובה בין 2 המובילות בתחום כרטיסי המסך, מי שמרוויח מזה זה רק הלקוח

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ekmo,

שלום, כרטיס המסך שלי כנראה בימיו האחרונים ואני אצטרך כרטיס חדש. איזה כרטיס הייתם ממליצים לגיימינג בתקציב של 1200 ש"ח פלוס מינוס? רצוי כרטיס חדש עם עדיפות ל-NVIDIA. לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET ספק: Corsair TX 750 Watt תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Dano,

שלום! אני ראיתי שיש חנות "למיר מחשבים" היא טובה מישהו התנסה? איך השירות? והאיכות של המוצרים? לפי מה שראיתי יש אחריות טובה... אבל בעיה אחת מטרידה אותי..אין שם 6600GT בAGP..מישהו יודע אם הם מתכוונים להביא? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by GefilteFish,

GIGACUBE 9600 PRO LITE 128MB- האם הכרטיס באמת שווה? האם הוא יריץ את כל המחשקים החדשים כמו 'DOOM3' ו-'HALF LIFE2'? כמ זמן הוא יחזיק מעמד? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by erezs,

היום קיבלתי את הHD4870 1GB. עובד לי הAA(אני חושב)אבל הAF לא עובד. לא אמורה להיות בעיה עם הכרטיס הזה והדרייברים של ATI בניגוד לNVIDIA. הדרייבר הוא האחרון מהאתר של ATI כולל הcatalyst. הנה תמונה: (המשחק הוא פלייט סימולטור 2004,זה קורה גם בפלייט סימולטור X החדש יותר,השדרוג לכרטיס זה היה בגלל הסימולטור) http://img98.imageshack.us/img98/1025/21465580vr3.jpg שימו לב לפס המטוס בכחול. http://i39.tinypic.com/2nhdb13.jpg האם אפשר לפתור את זה? ניסיתי לפחות 5 דרייברים. תודה נ.ב יש לי את הגרסה dual edition של PALIT,ואני לא מבין איך אפשר לבחור בין הגרסה הממוהרת לגרסה הרגילה כפי שהם מציינים,אין בקופסא או באתר שלהם מדריך.מישהו יכול לעזור לי? ארז

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by idan oren,

אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש שייתן לי שיפור משמעותי בביצועים. התקציב עד 950 שח כרגע אני חושב על הכרטיס הזה https://www.tms.co.il/product/11557 או שלקנות עוד 7850 ביותר זול ולעשות CFX תודה לעוזרים, עידן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by YoShow,

שלום דבר ראשון, לפי מה שראיתי במחירים שלכם במפרטים, הכרטיס מסך (שהזכרתי בכותרת) עולה 2250 ש"ח. אך לדעתי עדיף לחסוך 300 שקל ולקנות את אותו כרטיס מהקישור הנ"ל: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6785&CatCode=122 יכול להיות שאני טועה ואולי זה לא בדיוק אותו כרטיס. דבר שני: מה לדעתכם יותר ישרוד ופחות ישפיע על איכות של משחקים? כאילו אילו רכיבים לא יהיה צורך לשדרג בעוד נגיד 3 שנים כדי שמשחק יעבוד באיכות טובה? אני מבין שכרטיס מסך כן נאלץ לשדרג אבל זה מעצבן שכל מי שקונה מחשב יוצא בסופו של דבר פרייאר. דבר שלישי: כמה זמן לדעתכם ישרוד כרטיס המסך שבכותרת? (X800XL).

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by +Eliran+,

שבוע טוב! האם כרטיס מסך שנמצא בנפרד מלוח האם צורך יותר סוללה מאחד שנמצא בילט-אין? שאלה נוספת, איך ה5145 בתור כרטיס מסך? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by maimon_y,

מה ההבדל בין Sparkle GTX650TI 1GB GGDR5 Retail לGIGABYTE GEFORCE GTX650TI 1GB RETAIL שניהם GTX 650 TI יש בינהם הבדל בביצועים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אוקיי אז ככה, יש לי כרטיס 9700PRO של הרקולס ויש לו בעיה של מסכים שחורים, חוסר יציבות ותקיעות במשחקים. אחרי בדיקות רבות בפורומים אחרים (גם בארץ גם בחו"ל) ולדי הרבה אנשים עם הכרטיס הזה יש בעיות, אז בבקשה פרטו על הקירור שלכם, איזה חברה הכרטיס, איזה דרייברים והאם יש אצלכם בעיות יציבות. המון תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים