עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. גם ללא תחרות ממשית בתחום, מפתחת הליבות הגראפיות מסנטה קלרה ממשיכה לשכלל את ההיצע הנייד של עם דגמי Max-Q מהפכניים עבור ה-GeForce GTX 1080 וה-GeForce GTX 1070 שיאפשרו להשיג ביצועים גדולים במחשבים דקים לכתבה

2. Started by liav12,

במינימום מחיר..לא חייב על רזולוציה גבוהה ביותר...מספיק לי 800*600 או 1024*768 ואני לא ממש משחק על פילטרים...אממ התקציב שלי הוא עד 500-600 שקל בגירודדדד חח בתודה על העזרה [=

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Shortboarder,

אוקי קניתי לא ממזמן רדאון 9500 פרו 128 מגה. הבעיה היא שכל תוכנה שאני נכנס אליה,כולל DX9 Aida32 sisoft sandra כותבת לי שיש לי Radeon9700 לא radeon9500\9700 series אלא Radeon9700 מה זה אמור להביע?!?!?!?!?!?!?! ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מחפש מעצב לאתר XXX שיכול לעצב ברמה הדומה לרמה כזאת http://www.videosz.com העיצוב יהייה בתשלום רק לרציניים מי שרציני שיגיב כאן וישאיר פרטים ואני יצור איתו קשר או תיצרו איתי ICQ 221411 תודה

5. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש התקציב שלי הוא 2000 שקל ,מומלץ פחות (אם אפשר) אני מחפש כרטיס חזק שיריץ כל פילטר שקיים אני בקטע של פילטרים רזולוציות לא גבוהות יש לי lcd שתומך הכי הרבה ב 1024X1280 למשל אני רוצה להריץ את המשחק splinter cell 3 עם כל הפילטרים ברזולוציה של 1024X1280 שיעבוד בצורה החלקה ביותר שאפשר חשבתי על הכרטיס של gigabyte 6800 256mb 256bit ה 6800 הרגיל (לא מוחלש) איך הכרטיס הנ"ל? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by naki,

שלום לכולם! יש לי gigabite gtx 770 4gb וסך הכל אני נהנה מהביצועים.. יש לי רק שאלה לגבי משחקים ספציפים... לאחרונה קניתי את watch dogs וגם את shadow of mordor ושניהם עובדים חלק על הגדרות ultra. שיחקתי לפני כמה חודשים ב batman arkham origins וגם ב assassin's creed black flag ובשניהם הייתי צריך להוריד פילטרים לfxaaa כדי לקבל חויית משחק חלקה.. רציתי לשאול אם הבעיה זה במשחקים האלה עצמם? שאלה נוספת... תוכנת gforce experience הגדירה לי במשחקים האלה הגדרות ממומלצות של ultra על הכרטיס מסך שלי, ובפועל הייתי צריך להוריד הגדרות כמו שציינתי... אי אפשר באמת לסמוך על ההגדרות שלהם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך: יש לי שני אפשרויות ושניהם בתקציב: גיפה 4 440MX (ליטדק, או איך שרשמים את זה ) ראדון 9000 פרו (גיגה ביט) ועכשיו, צרכי הם: לשחק במשחקים כמו GTA3 וסולדיאר... סימס, פיפא ברזולוציה של 1024*768 ולא יותר ועכשיו השאלה שלי היא : מה עדיף לי? (כי הגיפה יותר זול כ100 שקל) יאיר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by NickLess@TheMoment,

ברשותי כרטיס מסך MSI GeForce4 TI4400 VTD המצוייד בכניסת Video-IN. ניתן לראות וידאו בעזרת תוכנת WinProducer המצורפת עם הכרטיס, אך היא בכלל לא מיועדת לכך ולכן עושה זאת בצורה מאוד מרושלת. שאלותי הן : :saint: האם יש תוכנה (חופשית) המיועדת לצפייה מהפורט הנ"ל? :saint: באיזה PAL משתמשים בארצנו?

9. היי שלום ניסיתי לחבר את המחשב שבסלון לטלויזיה שבסלון בעזרת כבל S-VIDEO. הבעיה היא שיש הפרעות בתמונה, מן "גלים" כאלו. כאשר חברתי את אותו המחשב לטלויזיה שבחדר שלי, הכל עבד מעולה ולא היו הפרעות בתמונה. שתי הטלויזיות כעיקרון מאותו סוג, SAMSUNG. חשבתי שאולי הבעיה היא בשיטה של התמונה, PAL_B, NTSC וכו'. יש אפשרות שזאת הבעיה? אם כן, איך אני משנה את השיטה כך שתהיה התאמה בין ההגדרות לטלויזיה? *הכרטיס מסך הוא nVIDIA 6600 תודה רבה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום... יש קירורים לכרטיסי מסך בעלי 2 ליבות?? אני לא כזה מרוצה מהסטוק שלי... אם יש אפשר לקבל המלצה לאחד ממש טוב?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Bakshi1,

אהלן, לאחרונה נשרף לי לי ה x1950pro... אני רוצה להחליף כרטיס מסך, שיהיה באותה רמה כמו ה x1950pro פחות או יותר. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? מחיר בין 300-400 מפרט: amd 4400x2 3gb ram ddr2 667mhz לוח אם- gigabyte MA74GM-S2H ספק כוח- hec400w trt תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Epic,

אני רוצה לקנות כרטיס 3650 של ATI. גיליתי שינו סוג עם GDDR2 וסווג נוסף שעולה יותר עם GDDR3. יש הפרש משמעותי בביצועים או שכדאי לקנות את הזול עם הGDDR2? תודה עריכה: 2600xt חזק יותר מה3650? מחשב שכולו גנרי פנטיום 4 3GHZ עם ספק לא ידוע יוכל לסחוב אותו לדעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by erlich9,

האם אתם יכולים לתת לי פירוט עליהם, את ההבדלים ומי לוקח מביניהם...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. האם הליבה הגרפית של מעבדי SB מסוגלת להריץ סרטי FHD על מסכים מאוד גדולים ברזולוציה מקיסמלית (בלי כרטיס מסך אחר)? מה לגבי ULTRA HD? יש כרטיס גרפי שמסוגל להתמודד עם הרצת סרטים על מסכים גדולים שתומכים ברזולוציה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. התקציב 1000 שקל (הוא יכול להוסיף 100 200 שקל) בנתיים המלצתי לו על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=9514 מה אתם אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Joe Blow,

שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך (בבקשה לא להציע לי כרטיסים יד שניה) שמיועד למחשב שיעבדו עליו בעיקר לעיבודים גראפיים עם תוכנות כמו Photoshop (לא תחנה גראפית מקצועית). מערכת ההפעלה תהיה XP והמחשב לא ישמש למשחקים ולכן יש חשיבות לכרטיס בעל איכות טובה ב 2D. כרגע אני חושב לקחת gforce 440mx של MSI או gainward וזה גם פחות או יותר התקציב (400-500 ש"ח) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מה נותן ביצועים טובים יותר ????

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by online,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסוג 5770 1GB. השאלה היא מאיזה יצרן. מבין האפשרויות, שתי אלה נראות טוב: XFX 868 ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6365 PowerColor 814 ש"ח http://skypc.co.il/sg_product~AX57701GBD5-H~8~0.htm מה כדאי לבחור? ל-XFX שנה אחת פחות של אחריות, אבל מצד שני יש לו את הקירור המקורי של AMD. לא יודע אם זה יתרון או חיסרון מבחינת שקט. הוא גם יקר יותר. אם יש פה מישהו שמכיר את הכרטיסים האלה אשמח לעצה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by see4,

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3127&p=8http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3127&p=8 Quote : the 2900 XT gets major points for that. It handily outperforms its direct competition, the 8800 GTS (both 640MB and 320MB perform nearly identically).

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי כרגע 6600 של גיגה בייט עם 256DDR ואני רוצה להחליפו בכרטיס אחר שירציץ לי משחקים חדשים כמו ריסיס ואלון דה דארק ,קאני ולאנצ ועוד דברים שדורשים כרטיס מסך חזק יותר ממה שיש לי איזה כרטיס יכול לעשות תעבודה עד 500 שקל מהמבחר הבא פשוט אני לא רוצה להשקיע יותר מדיי אולי יש כרטיס אחר שלא מצאתי בטווח הזה GIGABYTE GEFORCE 9500GT 512MB DDR3 PCI-E 490.00 ¤ 1 3 PALIT GEFORCE 9600GT 512MB DDR3 PCI-E 565.00 ¤ 1 3 ASUS Readon HD2600PRO 256MB DDR2 PCI-E EAH2600PRO/HTDP/256M/A 460.00 ¤ 1 3 LeadTek Geforce WinFast PX8600GTS TDH 256MB DDR3 PCI-E 445.00 ¤ 1 3 SAPPHIRE Radeon HD3850 512MB DDR3 PCI-E 500.00 ¤ 1 3 PALIT GEFORCE 9600GSO 384MB DDR3 PCI-E 520.00 ¤ 1 3 SAPP…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Crapy,

אני יודע שזה לא מה שאתם רגילים אבל אחים שלי הקטנים צריכים כרטיס מסך חדש והם חסכו והשיגו 300 שקלים אני צריך כרטיס מסך שיתאים לסכום שלהם ויהיה כמה שיותר טוב הדגש הוא להריץ כמה שיותר משחקים גם עם זה על LOW. יש אופציה לחריגה של 100 שקל במידה והשיפור הוא מוגזם אולי אפילו כפול. אני חשבתי על לבחור להם כרטיס אבל אני יודע שפה אתם תבחרו לי את הטוב ביותר בסכום. חנויות שאני מעדיף הם TMS או IVORY מוכן לPLONTER במידה ויש הבדל משמעותי בסכום.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yuval1101,

היי, בשביל gaming, למחשב מרובע ליבות חזק, עם מסך 19 אינץ' רחב, מה עדיף לקנות 8800GTS או שני 9600GT? תודה מראש, יובל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום... ברצוני להעביר מספר קלטות MiniDV שיש לי למחשב, באמצעות המצלמה הנ''ל וכבל FireWire IEEE1934 4pin-6pin (במצלמה הוא נקרא I.Link). כשחיברתי את המצלמה למחשב, בכל שקעי הפיירווייר שיש לי, במסך ההגדרות של המצלמה, ההגדרה DV EDITING הפכה מ- NOT READY ל- READY. אבל חוץ מזה, שום דבר לא קרה! Ulead VideoStudio11 לא מזהה שום מצלמה, וגם המחשב לא. בחוברת לא כתוב כלום על חיבור למחשב, אבל מביקורות שקראתי וגם תגובות כאן בפורום אני יודע שאפשר להעביר סרטים למחשב דרך פיירוייר. מה אני צריך לעשות? דרייברים? הלוח אם שלי יחסית חדש, nForce3, כ''מ 6800GT, מעבד אטלון64... תודה!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nimrodim,

כיצד מנקים מסך LCD? זאת בדיוק השאלה. הבעייה - שאריות דבק של מדבקה - (אני חושב) על המסך.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אז ככה: יש את הכרטיס של LEADTEK - Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP יש מגוון כרטיסים של החברה המכובדת PINNACLE יש לכם עוד הצעות? אולי משהו שמתחבר ל USB ... בקיצר, כמה שיותר השוואות והתנסויות תודה מראש. FLYVIDEO בבקשה על תציעו כי זה מה שיש לי עכשיו וזה ממש כרטיס!!! (לגימה של קפה ארומה של עלית)...לא ממש טוב ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.