עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם אחרי ש-NVIDIA קנתה את AGEIA, הכרטיס פיזיקה יובנה בתוך הכרטיסים החדשים של NVIDIA וישפר את איכויות המשחק. תחום הפיזיקה במשחקים ישאר בלעדי לכרטיסים של NVIDIA? לATI אין תשובה בעניין?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nadav1379,

החלפתי את הכרטיס מסך שלי לרדון 9600xt ואני לא יודע מאיפה להוריד driver

3. Started by yadaaa,

ראיתי מספר דיונים ברשת בנושא - ניצול רוחב פס PCIE 2.0 של הכרטיס הנ"ל, לעומת PCIE 1.1 של P35. התשובות היו תמיד שהוא יכול "לעבוד" על 1.1, שהוא "תואם אחורנית" 1.1 אבל אף אחד לא אמר האם תהיה פגיעה בביצועים של הכרטיס הנ"ל ברוחב פס של 1.1 - או, האם 4870X2 יכול לנצל יותר מרוחב הפס של 1.1? לעונים תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by marking,

מה אני רושם בקונסול של המשחקים המבוססים על קויק 3 בשביל לראות כמה FPS אני מקבל? כי ראיתי בגדי נייט 2 אפשר לראות! וכמה אני אמור לקבל עם רדאון 8500?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by geverz,

שלום ... ! אני צריך עזרה לבחירת כרטיס מסך עד 1400 ש"ח ושיהיה AGP! מיועד למשחקים להנות מהגרפיקה תודה רבה לכם אנשים

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ה-ATi Radeon9700 ממשיך להוביל ולהיות בראש הרשימה של 3DMARK, 20009 נקודות עם מעבד 2644 מגה הרץ, לשיא הזה כולנו ציפינו, ה20000 נשבר ובגדול! http://service.madonion.com/compare?2k1=4428978

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by natan805,

(הצעה לחבר) רזולוציה 1920X1080 ספק 460W המפרט יותר חזק ממה שכתוב לי בחתימה,בואו לא נאריך בזה כי לא יהיה לו צוואר בקבוק... יש לי את הHD6850 והוא מחפש לקנות כרטיס שיהיה טוב ממנו משמעותי (הכרטיס שלו חלש משלי אם זה מעניין).חשבתי על ה650GTX אבל מתברר שהוא לא בדיוק יותר חזק. מוכן לחרוג ׁ(מעדיף שלא) בעוד 100 200 ש"ח אם תציעו כרטיס שיתן יותר תמורה למחיר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם..חיפשתי כרטיס מסך יחסית חזק יד שנייה ומצאתי שתי אופציות נחמדות..מה עדיף.. geforce 6800 ultra overclocked 512mb agp x8..או.. ati radeon hd3650 512mb agp x8..?.. מה אתם אומרים?..חיפשתי השוואות באתרים ואין כל כך הרבה מידע שימושי אז אמרתי אחפש כאן.. תודה רבה ויום טוב..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ablabl,

עשיתי הכל לפי המדריך והכרטיס נפתח כמו שצריך ל6970 הבעיה שניסיתי לצרוב עליו ביוס של ASUS (בשביל הSMARTDOCTOR) ועדיין התוכנה לא מזהה את הביוס ולא מאפשרת לי לשנות מתח לכרטיס. אני בנתיים עובד עם MSI AB אבל אי אפשר לשנות מתחים בתוכנה. אם מישהו מכיר תוכנה אחרת שמאפשרת שינוי מתח לכרטיס אשמח להצעה.(הRIVA TNT גם לא מצליח לשנות מתח) תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by coch,

http://www.guru3d.com/news-story/today-nvidia-gtc-2018-keynote-speech-watch-the-live-stream.html למי שאוהב\מעוניין לשמוע קצת דברים מעניינים. אגב בלי קשר לנושא הכותרת - שתי החברות הוציאו דרייברים חדשים עם כל מיני תיקונים קטנים שבעיקר מכוונים למשחק Far Cry 5 שיוצא\יצא בימים האלה. שבוע טוב.

11. Started by Night,

אני מחפש כרטיס מסך חדש .. יש לי מעבד E8400 ומסך 1920 על 1200 שמושים עיקריים: HD ומשחקים חריץ PCIE כמובן, כרגע אני עם 8600GT חשבתי על ה GTS250,מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by oitb,

האם הביצועים GTX יותר טובים ומורגשים מהGT או שזה לא מורגש. (לא אכפת לי מבחינה כספית כי יש לי תקציב לשניהם), חשבתי שבעתיד הקרוב אופציה לSLI.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ar1961,

שלום אני לומד קולנוע ומעוניין לקנות מחשב לשימוש בתוכנה הנ"ל ובתוכנות דומות לעריכה כמו אפטר אפקטס. המידע באתר ADOBE מאד לא ברור, ואשמח לעזרה בהבהרה מה לקנות (אינני מבין בחומרה..). האם המחשב הבא יתאים: I5 16GRAM DISK SSD 256 or 512G INVIDIA GTX 1070 צריך משהו נוסף? המעבד וכרטיס המסך יספיקו לתוכנה הנ"ל? המחשב נועד לעריכת סרטים, אפקטים וכדומה אבל לא לגיימרים או משחקים. תודה מראש אריה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי אשמח לקבל עזרה! (מפרט 1) 1.לפני הכל בכמה הכרטיס יותר ארוך? כי אם הוא יותר גדול מה8800 שיש לי אז אין מה לדבר! 2.האם שווה לי להחליף בכלל כי בגדול הוא מספיק לי חוץ מכמה כרטיסים שקצת מגמגמים.. 3.בכמה הוא יותר חזק מה8800 שיש לי במיוחד שרזולוצית המשחק שלי היא 1280X720. 4.ואם כן! אז מהפרט שלי מספיק טוב לכרטיס כזה? תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 1. כמה בערך יהיו מחירי כרטיסי המסך החדשים ?? (G80) התומכים ב בארץ DX10 ??? 2. מתי כרטיסי מסך (R600) יצאו בארץ בערך ?? ומה יהיה המחיר שלהם בארץ בערך ?? תודה

16. Started by yonatan.mendelson,

כן, גם הרבעון השלישי של שנת 2017 היה שובר שיאים מבחינתה של מפתחת השבבים הנודעת לכתבה

17. Started by Adi Ruben,

היי , אני צלם וזה אומר שאני הרבה עובד עם התוכנות Photoshop , Adobe Photoshop Lightroom עם התוכנות החדשות כי יש לי מנוי בAdobe יש לי מחשב כזה Intel(R) Core (TM) I5-6400 CPU 2.70 GHz 2.70 GHz והלוח אם Gigbyte החדש 8RAM זה מספיק לי ה8Ram האמת אבל לא קניתי אז את המחשב עם כרטיס מסך אה ויש לי SSD עם זה משנה משהו ובשביל התמונות לקחתי 500GB עם ז משנה למישהו אוקי מפה לשם אני צריך כרטיס מסך השאלה איזה ואני מעדיף בכיוון Nividia או AMD בנוגע לAMD (ATI) זה בגלל שאין ברשותי מלא כסף אבל איזה אתם מצעיים לי ? אבל באמת יש עדיפות לATI

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by steelmanx,

יש לי אפשרות לקנות שני כרטיסים כאלו ב100$ האם הSCALING בכרטיסים הללו טוב כלומר השיפור על פני כרטיס יחיד הוא משמעותי. האם יש כ"מ עדיף באותו מחיר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן חברי היקרים, הכרטיס מסך שלי GTX 460 הלך לעולמו ואני מחפש לקנות כרטיס חדש, ואם כבר כרטיס חדש אז שיהיה מספיק טוב להריץ את BF4 בצורה נורמלית+. יש לי מעבד I5 760, מהו הכרטיס מסך הכי חזק ומומלץ שלא יגרום לי לצוואר בקבוק?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ilyadd,

בעיקרות איך הוא. שווה משהו אחר בסביבות 500 שקל אולי יותר(AGP). רציתי ללכת אליו: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750 שווה או לא?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yyy123,

זה המפרט שלי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram i5 6400 ושמתי, במשחק outlast על ההגדרות הכי גבוהות very high ואני מקבל 62FPS ויש מקומות במשחק ספציפיים שאני מקבל,50 ומשהו או 40 ומשהו FPS. למה זה ככה? ובאתר can you run it בדקתי והכל סומן לי בירוק ב-v ירוק.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ^ 9600GSO יספיק?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. חבר שלי מעוניין בכרטיס מסך למחשב שהוא בונה. מדובר במחשב פנטיום 1 או 2 שלא אמור לעשות שום פעולות גראפיות מסובכות או להריץ משחקים, אבל כן מיועד להציג על טלויזיה ולכן יש צורך בכרטיס מסך עם יציאה איכותית לטלויזיה. שתי אפשרויות שהוא מצא הן: Power Magic ATI Radeon VE 64MB AGP TV OUT (277NIS) Sapphire ATI RADEON 7000 64MB SDRAM TV-OUT OEM (282NIS) מישהו יכול לעזור לו להחליט ביניהן או להציע אפשרות שלישית? תודה מראש! עריכה: המחיר משמעותי בהחלט.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yonatanp,

היי! לאחרונה התחילה בעיה מעצבנת בכרטיס המסך שלי, יותר נכון בקויל שלו, הוא עושה צפצוף צורם קבוע, ולא הצלחתי להשתיק אותו ניסיתי להתקין את הדריברים החדשים, מדובר במחשב נייד עם לוח אם QUANTA SW8. מפרט המחשב T9600 (ES) 4GB DDR2 9300GS Mobile Nvidia 256MB SSD Intel-x25 80G המחשב עובד מצויין , והביצועים שלו מעולים, הדבר היחיד שהחלפתי לאחרונה היה את העכבר ( הבאתי עכבר של לוג'יטק MX518 ). העכבר הוסיף סימפטום מוזר של צלצול צורם מהאוזניות ( במידה ואני מחבר אוזניות ). אני מאמין שמדובר בהארקה בנושא של העכבר ( את זה כבר אסדר .. ) השאלה מה אני עושה עם ה COIL שהחליט לצרום לי באוזן.... להחליף אותו אני לא יכול , כי לפי מה שבדקתי בלוח אם הוא "מודבק" , חשבתי לסתום אותו עם דבק חם שישתוק …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כרטיס מסך עכשיו 8600GT Intel core2 Duo Cpu E4500 @ 2.20GHz 3.00GB RAm אני מעוניין לקנות GTX460 אבל חברי טוענים שיהיה לי צוואר בקבוק אז אני צריך לקנות גם מעבד חדש לפי מה שהם טוענים אבל אני עדיין חושש שיהיה משהו האם להחליף גם לוח אם? עריכה זה המיפרט המלא המפרט שלי כרגע: מפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 2.2 GHZ לוח אם :GIGABYTE GA-945GCMX-S2 זיכרון:Kingston 1 GB DDR2 MHZ 667 דיסק קשיח : WD 160 SATA2 8MB כרטיס מסך: Gigabyte GEFORCE 8600GT 512MB מארז:VERTIGO 400W צורב:LG DVD RW H55N *20

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים