כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
טוב אנשים פתחתי את הצינורות הכל עבר חלק ויפה זה אישר לי שהכל נפתח בהצלחה. שאני נמצא בשולחן עבודה אין שום ארטיפקט אבל שאני נכנס למשחק יש ארטיפקטים לבנים קטנים מאוד שנעלמים וחוזרים כל שנייה. לאחר מכן ביטלתי את האחד שמכיל שלושה צינורות והשארתי רק אחד. נכנסתי שוב למשחק ולא הופיעו ארטיפקטים. אחרי זה עשיתי את אותו הדבר אבל הפוך השארתי את השלוש וביטלתי את האחד והארטיפקטים חזרו. עכשיו רציתי לדעת אם ניתן לעשות משהו? (הכרטיס לא עבר שום אוברקלוק) אני מזכיר שהכל נפתח בהצלחה. לשימוש פתיחת הצינורות השתמשתי ב RivaTuner. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי נקנה לפני כמה חודשים, ואני מרוצה ממנו עד השמיים, עכשיו לפני כחודשיים התקנתי GHOST RECON והיו לי בו קצת ארטיפקטים, אבל לא נלחצתי כי שיחקתי שעות במשחקים כבדים (דוגמת CRYSIS) ולא הייתה שום בעיה. עכשיו התקנתי FURMARK לפני כחודש ושאני הרצתי בדיקת מאמץ היו לי ארטיפקטים אבל לא חשבתי שזה קריטי כי זה לא קורה לי בשום משחק וכי אמרו פה בפורום שיש בעיה עם התוכנה הזאת וכרטיסי ATI, ואז נזכרתי שאיפה שקניתי את המחשב הריצו את הבדיקה על מחשב דומה לשלי, אבל על שלי לא הריצו (התבלבלו שם כי היו מלא מחשבים עם אותה מערכת, אבל לא היה משנה כל כך כי עשו בדיקות להכל והריצו לי שם FAR CRY 2 שפעל מעולה ושיחקתי בו גם בבית ללא ארטיפקטים) עכשיו אני משחק Team fortress 2 בערך כחצי שעה, והופיע…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קניתי היום 7800GS APG של eVGA, כבר מרגע ההתקנה היו בעיות של ארטיפקטים (עוד במסך של הביוס) חיברתי את המסך בעזרת מתאם ליצאת DVI וירדה במקצת כמו ההפרעות אבל עדיין קיימת. אחרי שהתקנתי את הדיסק שהגיע מהחברה ירדה כמות ההפרעות אבל,הארטיפקטים חוזרים במשחקים/סרטים. מה אפשר לעשות או שהכרטיס דפוק מההתחלה ונפלתי על הכרטיס הזה או שיש איזה משהו שצריך להתקין ולא עשיתי? תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי כמה כרטיסי מסך מחו"ל, כרגע יש לי בעיה עם 9800 פרו, הנה כמה תמונות, כמו מה זה נראה לכם? כתוב שמה בבדיקה לארטיפקטים שהוא לא מצא כלום, בנוסף אתם יכולים להעיף מבט על הטמפרטורה. המאורר מראה 0% אבל הוא עובד, לא יודע בכמה %. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי את ההרחבה של המשחק Heroes of might and magic V: Tribes of the east. לכבוד המשחק פירמטתי את המחשב (בין כה וכה הייתי צריך) וחזרתי מ-VISTA 32BIT ל-XP 64BIT. התקנתי את המשחק וההרחבה והתקנתי את כל הדריברים. נכנסתי למשחק, ובסרטוני ההתחלה הופיעו פוליגונים, אח"כ גם במשחק עצמו. כרטיס המסך לא עבר OC ואת הדמו של CRYSIS הוא מריץ בלי פוליגונים (אפילו די טוב ברזולוציה סבירה, רק בלי פילטרים), ניסיתי את שני הדריברים האחרונים של Nvidia, גם 163 וגם 169 ועדיין יש פוליגונים. מה עושים???
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
(לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לפורום OC וקירור...) מפרט המחשב בצד. הכרטיס בן חצי שנה ללא OC בכלל! בזמן האחרון (קיץ?) יש ארטיפקטים קלים במשחקים כשאני על הגדרות תצוגה גבוהות. טמפ' כרטיס 55 מעלות בממוצע (והמעבד עצמו עם OC על 55-60 מעלות, לא מצליח לקרר אותו יותר וזה כולל ניקוי מארז ומאווררים, משחה טרמית חדשה וכו') ממה שאני מכיר (ואולי אני לא מכיר טוב) יש ארטיפקטים רק בגלל OC ולא בגלל טמפ'... השאלה היא האם הארטיפקטים הם רק בגלל הטמפ'? יש דבר כזה? אולי בכלל הכרטיס שבק חיים? (או חלקית...) איך אני יכול לבדוק שהכרטיס מסך תקין? אני מכיר את התוכנות של 3dMark אבל יש עוד בדיקות חוץ מזה?
-
- 35 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות כל כך מעצבן אני עם כרטיס מסך 7800 GT החברה רשומה לי בחתימה, ניסיתי לרדת לסידרת דריברים של 80 נקודה משהו וכלום ... גם 160 ו180 למינהם לא עזרו. ניסיתי לשחק עם ההגדות בתוך הדריבר לפי המשחק וזה גם לא עזר. האם זה קורה רק לי, רק לי בעולם כולו מאיפה מגיע הבעיה ? המשחקים שעשו בעיות היו Gears of War, Burnout Paradise The Ultimate Box תודה רבה לעוזרים דרך אגב-את הקווים שיש בתמונה הוספתי בפוטושופ כי ה"צלם מסך" לא תפס את מה שהיה במשחק [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ככה סתם פתאום הכ. מסך שלי התחיל להשתגע (R9800) - מותן לי ארטיפקטים בשולחן עבודה ובכל יישום שאני מפעיל (IE/FF וכו'). הארטיפקטים מופיעים בעיקר כשאני גולל עמ' מסויים לתחתית בדפדפנים, ובמיוחד עמ' שיש לו רקע כהה יחסית. בדקתי את החיבור של הכרטיס לספק - בסדר. הכרטיס עצמו יושב טוב (גם הוצאתי והכנסתי ליתר בטחון). דרייברים ATI Catalyst 5.10 מפרט בצד. מה עוד יכולה להיות הסיבה? [attachment deleted by admin]
-
- 60 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הכרטיס המדבר הוא 7950 עם הדרייברים המעודכנים ביותר (התקנה נקייה) מערכת ההפעלה היא 8.1. כשאני גולש ב FF אני רואה לעיתים ארטיפקטים (צורות בצבעי RGB ולעיתים הטקסט משתבש), לפעמים גם חלונות Flash הופכים לירוקים (אין לי מושג אם זה קשור). אך כשאני מאמץ את הכרטיס באמצעות Heaven benchmark לדוגמה, אני לא רואה ארטיפקטים. (חצי שעה בערך). לא שמתי לב לכאלה גם בשעת משחק. FF ופלאש מעודכנים לגירסתם האחרונה ובשניהם מופעלת האצת חומרה. מישהו יכול לכוון אותי לפתרון? תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי תחושה שהודות לחברת החשמל, כרטיס המסך שלי עומד למות. היום אחרי הפסקת חשמל מי-יודע-כמה בזמן האחרון, התחלתי לראות ארטיפקטים - פס ירוק שבא והולך בכל מיני איזורים במסך. הדבר קורה בפעילויות גרפיות סטנדרטיות. יש לי GTX460. יכול להיות שזה הסוף שלו? כיביתי את המחשב בתקווה לא להרוס את הכרטיס לגמרי. ניתן לעשות משהו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1950pro pci-X ןאני רואה נקודות צבעוניות קטנות באיתחול עצמו וגם בביוס! ניקיתי טוב את הכרטיס מאבק ואפילו החלפתי מישחה אך שום דבר עוזר. עדיין לא התקנתי מערכת הפעלה. מפרט המחשב הוא: P45-DS3R מעבד E5400 dual core זיכרון 4GB של קינגסטון. ספק Termaltake 550. מישהו יודע מה הבעיה והאם ניתן לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
קניתי יד2 ממישהו בפורום, שכב בצד איזה חודשיים ועבד איזה שבוע בסדר גמור. פתאום המסך משחיר לעשירית שניה או שמופיעים קווים אופקיים לחצי שניה מדי כמה זמן. דרייברים אחרונים עודכנו. FurMark v1.9.2 רץ נפלא ממה שנראה לי כבר 10 דקות, טמפרטורה יציבה על 82 מעלות. ציון 1664 עם 27FPS מה עושים? מה לבדוק? אין OC כלל...
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. יש לי SLI ASUS GTX 560 עם OC מהמפעל. דרייבר 304.79. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק sleeping dogs, שהוא משחק כבד שמנצל לי 98-99% מהכרטיסים. לאחר כ20 דקות של משחק, הוא קורס. לפעמים הוא פשוט קורס ולא קורה כלום. לפעמים אחרי זה תוכנות כמו הדפדפן וסקייפ מתחילות להיתקע, ואני נאלץ לעשות ריסטארט. ואז אני מתחיל לראות עיוותים בצבעים של המסך שאני חושב שזה ארטיפקטים, ובדרך כלל צריך להפעיל מחדש מספר פעמים כדי שהם ייעלמו. יש לציין שבמשחקים פחות כבדים כמו skyrim לעולם לא נתקלתי בבעיה. ממבט ראשון זה נראה כאילו הכבל של המסך לא מחובר טוב, אבל הוא כן וכאמור זה קורה רק לאחר שהמשחק קורס. מצורפת תמונה של הארטיפקטים. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הכרטיס הוא HD4870 512MB , טמפרטורות תקינות ונכון לעכשיו ללא OC , מופיעים ארטיפקטים במשחקים , מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באמצע המשחק פתאום מופיע כזה ריבוע על המסך ואז אחרי שניה נעלם או כזה פס ואז נעלם??!? למישהו גם קרה אותו הדבר או משהו כזה??!! זה לא בעיה של התחממות כי במשחקים בהרבה יותר כבדים זה לא קורה יש למישהו רעיון ? ?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 6600GT, יש לו ארטיפקטים מטורפים בכל משחקי התלת מימד,כמו מין קרעים מטורפים ומודלים חצויים.. בדסקטופ ומחוץ למשחקים הכל בסדר...ניסיתי לעדכון לו את הדרייברים ואת הDX..כלום לא עוזר,מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אהלןן, לפני משהו כמו שנה-שנה וחצי קניתי מחשב חדש. את המפרט אתם יכולים לראות בצד ["מפרט מחשב"] בכל אופן, ע"ג המחשב היה מותקן Club3d Geforce 9800GTX עד היום הייתי מרוצה ממנו, עד שבקיץ האחרון, בשיא תקופת החום, הכרטיס מסך התחיל "לחרוק". בערך בפעמיים שבזמן משחק המחשב היה נתקע וארטיפקטים היו מופיעים על המסך. ישר דאגתי לנקות את המחשב, והשתמשתי בתוכנה ע"מ לנתר אחר הטמפרטורות של הכרטיס מסך, שהיו נורמאליות לחלוטין. הכל היה בסדר, ומס' ההתרסקויות הלך והצטמצם עד שזה נפסק לחלוטין. ככה המשכתי עוד חודשיים נוספים בשמחה ובששון, עד שאתמול, לאחר כשעה משחק, המחשב התרסק עם ארטיפקטים. החלטתי שלא להדליק אותו מחדש והשארתי אותו סגור לאורך הלילה. אלא שבבוקר המצב היה רע... קמתי וגיליתי שברגע שאני מ…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אמממ אז ככה,עד היום עבדתי עם הכרטיס הנ"ל במהיריות של 400/1100 הוא אמור לעמוד בזה נכון? זו הרי אותה ליבה כמו של האולטרה. (גם עשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ATI TOOL למשך שעה שלמה והבדיקה עברה בהצלחה ללא ארטיפקטים). עכשיו,שיניתי בדרייברים שלושה פרמטרים : AA Off =>AAX2 AF Off =>AFX2 Image Qualty -Qualty- =>Hige Qualty הרצתי בדיקת ארטיפקטים של חצי שעה ב ATI TOOL הייתה בדיקה נקייה,עברה בהצלחה. טמפרטורות - נותרו כמו שהן,ללא שינוי. 46 מנוחה,72 מאמץ. נכנסתי למשחק NFS-MW אני רואה מן נקודות צבעוניות בכניסה למשחק (איפה שבוחרים את הפרופילים למי שמכיר) וגם בזמני טעינה,בקיצור כשיש שחור על המסך אני מבחין בנקודות צבעוניות (ארטיפקטים ככל הנראה) אך במשחק הכל נקי. הורדתי OC לרא…
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
Splinter Cell Double Agent מציג ארטיפקטים נוראיים בלי אובר קלוקינג חוסר תמיכה בדריברים או בעייה בכרטיס תודה לכול העונים
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי יש לי קצת ארטיפקטים במשחקים עם ה9600GT שלי(גירסת OC של CLUB3D) מופיעים לי בעיקר בGTA IV לא בדקתי טמפרטורה שלו בעת המשחק אבל במנוחה הוא עומד על 38-40 אני מאמין שבמאמץ זה יהיה בערך 60 או אולי פי 2 בגלל שיש לו קירור מאוד לא רציני,ממש מאוורר קטנצ'יק אני מניח שמפה נובעת לי הבעיה אני מחפש אולי למכור אותו ולקנות משהו חדש יותר מבית ATI מסדרת 4000(אולי את ה4890)
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי Radeon X1800XT (גירסת ה-512MB) ולפעמים יש לי ארטיפקטים בכל מיני משחקים שאני משחק. לא עשיתי לכרטיס מסך שום אוברקלוקים ושטויות אחרות, אז למה יש לי ארטיפקטים? זה ממש מרגיז ותמיד צריך למזער את המשחק ולחזור אליו, ולעיתים רחוקות זה אפילו עולה במסך כחול. הפתרון ההגיוני היחיד שעולה לי בראש הוא בגלל שהכרטיס מתחמם. המארז שלי נמצא על מן קרש עם גלגלים מעל השטיח (ומתחת לשולחן) אז חשבתי שאולי יש לזה קשר מסוים, אם זה משנה איזה מארז, ספק כוח, זכרונות וכו' יש לי אז יש במפרט.
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן, הכרטיס מסך שלי מקבל ארטיפקטים גם בטמפרטורות נמוכות של 60 מעולות, וכשזה קורה יש גם רעש סטטי מהרמקולים. חיברתי למחשב כרטיס מסך אחר (8600gt שצורך פחות חשמל) ועד כה התופעה לא חוזרת. השאלה היא האם יש דרך לדעת בוודאות איפה הבעיה (יכול להיות שיש בעיה בספק וכרטיס מסך שצורך פחות חשמל לא גורם לה? יכול להיות שיש בעיה עם המעבד? וכו') המערכת שלי: ספק כח - thermaltake tr2 rx-450pp לוח אם - Gigabyte p35-ds3l כרטיס מסך: 8800gt מעבד: intel core2duo 6750 עריכה: על הדרך, אם הבעיה תתברר להיות בכרטיס מסך, על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים כיום? אני רוצה כרטיס זול יחסית שיהיה דומה בביצועים למה שהיה לי (אני יודע שהוא ישן), מיועד בעיקר לעבודה משרדית, אבל יכול להיות שיהיו גם סרטים ואולי אפילו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שחקתי עם המשחק קרייסיס 2 על הגדרות GAMER בלבד ללא העדכון DX11 וללא עידכון רמת טקסטורות גבוהה וראיתי עם הכרטיס מסך 7950 שלי שיש לפעמים ארטיפקטים צהובים במשחק, האם יש בעיה עם הכרטיס, או שזו בעיה במשחק, בכרטיס 6850 הקודם שלי לא ראיתי זאת. מה דעתכם? לשלוח את הכרטיס לבדיקה ? מצורף קובץ בדיקה:
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
*צונזר* ולא לבקשת האתר אתם בטח יכולים לנחש...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים את הכרטיס של Gigabyte 5900xt , לאחר ששיחקתי כמה מישחקים שמתי לב שכאשר אני מגזים עם ה AA מתחילים להיות כל מיני פיקסלים לא קשורים על מסך המשחק. התקשרתי לחנות והם החליפו לי את הכרטיס. בכרטיס השני היתה את אותה בעיה, לאחר שהחליפו לי גם אותו, בחנות טענו שזה לא בעיה בכרטיס , והסיכוי ששלוש כרטיסים יהיו תקולים ברצף הוא קלוש. לאחר בחינות מקיפות על הכרטיס הגעתי לכמה מסקנות : 1. הארטיפקטים נוצרים אך ורק על AAx4 כשה Vertical Sync הוא על Off. אם ה Vertical Sync על ON אז הם נעלמים. ניסיתי הרבה שילובים של הגדרות גם שה AAx8 אבל אין ארטיפקטים. 2. דווקא ב AAx4 אני הכי נהנה לשחק, מבחינת גרפיקה וביצועים של הכרטיס, ולפעמים ה Vertical Sync הורס את הביצועים אבל צריך להסתדר א…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-