כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך די מעפן רידון 1300 פרו הוא די גרוע והחליפתי מסך ואני עכשיו עובד על רזולוציה די גבוה ממה שעבדתי מקודם 1680X1050 ורציתי לדעת האם כדי להחליף אותו ל HD4670 כי אני לא כל כך בן אדם שמשחק במשחק(אין זמן אני בצבא) אבל שאני כן משחק הוא די גרוע ואין לי הכי הרבה תקציב. אז מה שרציתי לדעת האם כדי להחליף ? והאם הכרטיס החדש יתמוך בטוב ברזולציה במשחקים?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 2 כרטיסי מסך HD6870 ב CrossFire. ומסך של סמסונג T220P (משהו כזה) הבעיה שלי היא כשאני רוצה להציג את מה שרואים במחשב בטלויזיה. מפני שהרזולוציה של מסך המחשב היא 1920x1200. והטלויזיה היא ב 1920x1080. אם אני מציג את אותו דבר על שניהם, הרזולוציה של מסך המחשב הופכת ל 1920x1080 ואז הכל נראה מעוות. מעבר לזה, אם אני משחק במשחק מחשב, או מפעיל סרט, אני רוצה לראות את זה גם בטלויזיה. כרגע במצב Extended, תמיד אני חייב לגרור את הסרט (תוכנת VLC) למסך הטלויזיה כדי לראות אותו שם. ומשחקי מחשב אני לא יכול לראות (ככל שידוע לי) במסך הטלויזיה. מה אני צריך לעשות בשביל להתגבר על זה? האם זה בכלל אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
מה לעשות ויש לי הרבה חברים עם כרטסי וודו שונים (2,3,4,5) מסקרן אותי לדעת לאיזה כרטיס של נוידיה ניתן להשוות כל אחד מהם? ה 5 שווה בערך ל GF2MX? ה 4 ל GF256? ה 3 ל RIVA TNT 2? ה 2 ל TNT רגיל? סתם זורק הערכות, תודה =] ועוד שאלה שעולה לי עכשיו, המון אנשים קונים מערכות נוראיות "פנטיום 1.7 (כמובן 0.18) עם SDRAM HD 5400RPM וכרטיס גרפי 3D 32MB" מעניין אותי מה כל הכרטיסים המגעילים האלה onboard שווים, אני יודע שמעט מאוד אבל שוב, למה אפשר להשוות אותם?
-
- 54 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף? PCIe2.0 nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB אוו Gigabyte דגם GeForce 9600GT 512MB
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
המסך צריך להיות רגיל כלומר לא LCD שיהיה כמובן שטוח ושיהיה הכי משתלם וכדאי, 17 אינץ'. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כרטיס עם חיבור agp וחיבור pcie?(באותו כרטיס אני מתכוון) או מתאם מסויים לאחד מהם שאתם מכירים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת את כל השלבים בחיבור טלוויזיה למחשב, יש לי כרטיס מסך Inoo3D GeForce3 Ti200 עם יציאת טלויזיה (4 פינים) ו-WinXP ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , מחשב בעל לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. לוח אם של אינטל + E6300. מעוניין בכרטיס מסך וכרטיס קול בעל 5.1 (צריך שיהיה על הכרטיס מסך אופצייה לחיבור קול בשביל ה HDMI ) כמובן במינימום תקציב ושימוש בHTPC . המחשב בעל 2GB אם זה משנה. תודה רבה וערב מהנה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כמעט בטוח כבר שאני אקנה Radeon 9550 מצאתי את זה: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=A9550GE/TD&langs=01# באיזו חנות ב- 530 ש"ח. מה אתם אומרים כדאי? אם יש לכם הצעות יותר טובות אז תציעו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני מעדיף לרכוש מאייבורי [ קרובים לבית שלי ] את הכרטיס הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1151 מצד שני יש את הכרטיס הזה מחברה אחרת מנועה מחשבים : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2445 האם יש הבדלים מהותיים בביצוע , קירור, או פרמטר אחר משמעותי בין החברות הללו? תודה .
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של geforce חשוב לי כמובן שתהיה לו יציאת HDMI ושיוציא 1080p. התקציב הוא עד 350. זה חשוב לי בעיקר לסרטים לראות במחשב, כמובן שיש לי מסך full hd. יש כרטיס במחיר כזה שיעמוד בדרישות שלי? ואני לא הכי אוהב את חברת ati.... אני מודה לעונים. תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין: כרטיס מסך DX9 לבים כרטיס מסך DX8, שהתקינו במחשב DX9? יש הבדל בביצועים או במשהו אחר?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז ככה, לפני כמה שבועות נשרף לי הכרטיס מסך Radeon x850 + 256mb. ויש לי על הכרטיס מסך הזה עוד אחריות, בכל מקרה האדם שאמור לזכות אותי בכרטיס מסך, עשה בעיות ואמר שאין את הכרטיס מסך הזה במלאי. בהתחלה הוא אמר לי שהוא יביא לי כרטיס מסך פחות טוב + זיכוי, אבל הטכנאי שלי אמר לו שיזכה אותי בכרטיס יותר טוב. אחרי כמה עימותים הוא בסוף זיכה אותי בכרטיס מסך GeForce 8500 GT + 512mb. השאלה שלי היא האם יצאתי פראייר? הטכנאי שלי אמר לי שלפי הפרמטרים של הכרטיס מסך הזה, הוא יותר טוב מהקודם. עריכה: אם מישהו יכול גם בבקשה לומר לי איך אני מנצל את הכרטיס גרפי שלי שייתן את התוצאות הטובות ביותר.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד compaq presario עם כרטיס מסך ATI-raedon הכולל יציאת s-video אני משתמש בכבל המעביר מ s-video ל- rca על מנת לחבר לטלויזיה. הכרטיס מסך לא מזהה שחוברה טלויזיה ולכן לא משדר אליה. בתמיכה של HP אמרו לי שהבעיה אכן קיימת ושמעו על כמה שהתגברו עליה. החיבור האופטימלי לכרטיס זה הוא מיציאת ה s-video לטלויZיה עם כניסת s-video כנראה שהבעיה היא שחיבור ה- s-video הינו דו-כיווני בניגוד ל RCA שיודע רק לקבל. ולכן הכרטיס מסך לא מזהה. מישהו שמע על פיתרון? שידרוג לדרייבר / תוכנה / שמעתי אפילו שמישהו קיצר שני מגעים ביציאת s-video כדי לגרום לזה לעבוד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ATI טוענים שראדון 9000 נועד להתחרות בGF 4 MX(אפילו שמשום מה הוא יותר יקר) אבל לATI כבר יש את הראדון 7500 שיתחרה בסדרה הזאת(GF 4 MX) במחיר יותר זול, נכון? ויש את הGF 3 TI 200 ואת הרדאון 8500 שהם קצת יותר יקרים והרבה יותר משתלמים כי 2 הכרטיסין האלו יותר חזקים מהראדון 9000 אזה בערך המחירים של הכרטיסים: RADEON 8500LE- כ750 שקל RADEON 7500- כ 500 שקל GF 3 TI 200- גם כ750 שקל GF 4 MX 440- כ550 שקל RADEON 9000- כ650 שקל אז בקיצור השאלה שלי היא, כל מבחר הכרטיסים האלו לא הופך את הרדאון 9000 לכרטיס הכי לא משתלם בשוק?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הכבלים שאיתם מחברים את הPS2 לTV הם RCA? כל TV ממוצעת כיום תומכת בכך? תודה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוכש מחשב שישמש גם כHTPC עם כרטיס מסך HD3850 .נכון לשנה הקרובה לא יהיה לי מסך LCD ואני משתמש בטלויזיה סוני טרינטרון . 1. האם בחיבור דרך SVIDEO אני יכול לראות ולהשתמש ביכולות של המדיה סנטר (VISTA) עם הטלויזיה הנוכחית כמובן באיכות פחותה 2.האם ניתן לחבר שני מסכי מחשב (לטובת עריכה)במקביל לחיבור SVIDEO לטלויזיה או שאחד מבטל את השני
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עוד מסך בנוסף למסך שיש לי כיום וחיברתי את שניהם למחשב שלי(מפרט בצד) ועכשיו אני רוצה להגדיר כך שמסך אחד ימשיך את המסך האחר עכשיו ניסיתי ולא הצלחתי למצוא את ההגדרה הזאת בדרייבר 9.10.....יש לי עוד מחשב בבית עם כרטיס 9400 של nvidia לקחתי את שני המסכים וחיברתי אותם לשם ושם בדרייבר של nvidia יש אפשרות קטנה שאני לוחץ עליה זה עושה את מה שאני רוצה..... רציתי לדעת האם יש אפשרות כזאת גם בדרייבר של ati? תודה לכול העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש הערכות או מידע רשמי מתי יצא הדור החדש של כרטיסי Nvidia? המליצו לי לחכות עם שדרוג מ-GTX470, אבל מתי יצאו החדשים?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חשבתי לאחרונה על דבר שיכול לקרות. הX1650XT מבוסס על הליבה של הX1950Pro,אך כך,אפשר לפתוח אותו לX1950Pro?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=2150 מי הולך לנסות אותם?? לא יודע אם זה כבר פורסם כי אני חוזר הביתה די מאוחר כל יום ואני חוזר עייף מהעבודה אז אני סתם נכנס לכמה לשעה גולש והולך לישון ואני לא ממש שם לב מה אתם רושמים :-\
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי מסך של aoc אם אני לא טועה אנחנו מדלקים את המחשב הוינדוס נטען ופתאום זה עושה בעיה כזאת ATTENTION OUT OF RANGE H:75.0KHz V:60.0 HZ בבבקשה עזרה דחופה אחים שלי
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעריכת וידאו לא משהו מקצועי אלא סתם כדי לערוך קצת סירטונים למישהו יש המלצות? וה-MOVIE MAKER עושה לי בעיות בגלל זה אני לא רוצה להשתמש בו..
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 Retail או Gigabyte Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-