עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by OR007,

איך הביצועים והיכולות O/C שלו ?, הוא זול יחסית לTI 4600 האחרים... מה אתם אומרים עליו ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אם אפשר אז איפה משיגים את זה?? וכמה זה עולה, ובבקשה זה חשוב לי! מישהו רוצה לקנות ממני את המחשב והוא אמר שהוא חייב TV-OUT!!! ואין לי !! יש לי G-FORCE 2 MX 32 MB

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eliyho,

הגיע הזמן לשדרג קצת את כרטיס מסך שלי, מצאתי את זה : http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45921 אשמח לחוות דעת והאם שווה את המחיר? אני נוהג לשחק מידי פעם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מה הכרטיס המומלץ בתקציב זה? המסך המיועד הוא Samsung T240HD. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני כבר כמה שנים משתמש במחשב שלי ואני חושב לשדרג, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 אבל אני לא יודע אם הוא יעבוד עם שאר המערכת שלי. יש צורך בהחלפה של רכיב מסוים כדי שהוא יעבוד? מעבד: intel core i-5-4590 cpu 3.30GHz לוח אם:gigabyte ga-h97m-hd3 ספק: seasonic M12II-520Bronze כרטיס מסך נוכחי: EVGA GeForce GTX 960 4GB SSC GAMING ACX 2.0+

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ido-nava,

אני זקוק להמלצה לכרטיס הכי מתקדם שאני יכול למצוא היום ב 1000 ש"ח ומטה ... ATI או NVIDIA לא משנה ממש .. רק את ההכי טוב שאני יוכל למצוא במחיר הזה ... והכרטיס לא לאוברקלוק תודה רבה !!!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לחברי הפורום, אני עומד לקנות מפרט הדומה למפרט המתואר למטה. הדגש שלי הוא על מערכת שקטה מאוד ולכן אני רוצה כרטיס מסך עם קירור פסיבי. התקציב היא 500 שח עם אפשרות ל 20% חריגה. אני לא גיימר אבל רוצה שהמחשב יסחוב משחקים בשנתיים הקרובות עם רזולוציה לא מקסימלית (באיזור 1440x900). אני רואה כרטיסי מסך שקטים בתקציב הזה רק עם DDR3 או DDR2. בעוד ש DDR5 בתקציב הזה יש רק עם מאוורר. האם תוכלו להמליץ לי על אחד שיתאים לדרישותי. תודה רבה! אופיר Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1019 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2328 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום. לפני כמה זמן שאלתי לגבי כמה כרטיסים שחשבתי לקנות. עכשיו אני ממש לפני קניה עכשיו אז הנה האפשרויות שחשבתי עליהן [וגם לפי המלצות שקבלתי]: - Palit Ati Radeon HD2600PRO 256MB Sonic http://skypc.co.il/pl_product~28260~8~0.htm - Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT Silent 512MB http://skypc.co.il/pl_product~LV355~8~0.htm - Palit nVIDIA GeForce 8500GT 256MB Sonic http://skypc.co.il/pl_product~28554~8~0.htm או אולי אם אני יצליח להשיג עוד קצת כסף ולחרוג מהתקציב [שהוא עד 500 אגב.] - Palit Ati Radeon HD2600XT 256MB Sonic http://skypc.co.il/pl_product~28266~8~0.htm הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים. אבל אני לא גיימר כבד. וגם לא מוטרד מהFPS כל עוד המשחק זז בצורה שאפשר לשחק בה. אז השאלה היא בעצ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Bengo5,

המאוורר של הכרטיס פועל אך שאני מחבר את הכבל אליו המחשב נדלק והמסך לא.. וכשנאי מחבר את הכבל על המובנה המחשב עולה... מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by omerico22,

שלום לכולם , כנראה אני אקנה מחשב חדש בקרוב אז השאלה שלי מה עדיף מבחינת ביצועים ??? ה460GTX 768MB SLI או HD5870 ??? ושמעתי שיש בעיות עם SLI שהם לא קוראים את כל המשחקים זה נכון ??? מבחינת המחיר זה פחות או יותר אותו הדבר . תודה וחג שמח .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yoni_h,

מבחינת ביצועים איזה גרסא תהיה טובה יותר, Asus GTX 660 DC2 או Gigabyte GTX660 OC

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zoloboy,

מה ההבדלים בין שתי הכרטיסים והאם הם גדולים מישהו מוכן לעזר לי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי את כרטיס המסך הזה 3 שנים, והוא לא מאכזב אותי גם למשחקים החדשים שיוצאים, כי אני מוריד את רובם ל-medium ואפילו פחות (אני לא חסיד גדול של גרפיקה, יותר חסיד של ביצועים משחקיות ותנועה/פיזיקה). שמתי לב שבמשחק QuakeLive בזמן האחרון יש לי נפילות ב-FPS, שפוגעים ממש ביכול שלי לכוון (אם זה היה FPS נמוך קבוע היה עדיף, אבל זה 100 ואז נופל ל-60 100 ואז 60 (זה לא 60 עגול, זה ממאה עד שישים)). צריך קצת עזרה בזה, ואם מישהו מבין בקונפיגורציה של Quake (איך לגרום למשחק להוריד את הגרפיקה למקסימום ביצועים וכו'), אז עוד יותר טוב. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן חברים, אני מתכנן שדרוג למחשב ומתעניין בקניית GTX 570 (למען הסר ספק , אני לא מעוניין בAMD-ATI , מכיר את הכרטיסים, היה לי ואני מעדיף NV ). הכרטיס ישודך למסך U2311 (ככול הנראה) והמטרה העיקרית של הכרטיס היא לגיימינג. ההתלבטות היחידה שלי בנושא קשורה לחברה של הכרטיס (אסוס, ג'יגהבייט וכד') מבחינת קירור הכרטיס ואיכות הרכיבים בכרטיס (לא בקטע של באנדלים וכו') וכמובן בהתאם נשאר גם להחליט מאיזו חנות לרכוש אותו. (עדיפות לחנות במרכז, אזור ת"א או לפחות חנות שיש בה נק' שירות באזור). חשוב לי להדגיש שאני מעוניין בקירור איכותי לכרטיס (כדי שזה לא יגביל את הOC) וכזה שלא יתפוס לי הרבה סלוטים נוספים על לוח האם. התקציב הוא כמו שכתבתי בכותרת , באיזור ה1700 ש"ח אבל זה גמיש. תודה מראש לכל העוז…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Arile,

לינק: http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL17&globalCode=L1730SM&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=28# האם הוא שווה את המחיר? האם הוא טוב למשחקים ולסרטים כי זה יהיה אחד השימושים העיקריים. תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Judas Iscariot,

שלום, חבר שלי רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלו(7300) על מנת שיוכל להריץ משחקים באיכות סבירה וכן את משחקי PES השונים באיכות גבוהה. בהתחלה הסתכלתי כאן בפורום וראיתי המלצות בעיקר על הHD 4670... אך שוטטות נוספות באתרים של חנויות שונות(כגון KSP) וכן במנועי השוואת מחירים(כגון ZAP) גילתה לי כי כרטיס המסך שלי - שעונה בדיוק על מה שחברי רוצה ועוד קצת, עולה בערך 250 - 300 ש"ח!(http://zap.co.il/model.aspx?modelid=578639). האם זה הגיוני שה8600GT כ"כ זול? האם במחיר הזה, הוא כדאי? אם לא - למה? וכמו כן - אז איזה כרטיס (PCI-E כמובן) כן כדאי בטווח מחירים המצומצם הזה?(כל שקל חשוב, אז דין 300 ש"ח לא כדין 400 ש"ח). תודה מראש לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, לתקציב של 600 שקל (אני יודע שזה לא הרבה אבל, זה מה יש, ובבקשה אל תלכו לכיוון של "תוסיף עוד 100 ש"ח ותקנה XYZ") איזה כרטיס מסך הכי כדאי לקנות (לא משנה לי משומש או חדש). אגב: חשוב לי שהכרטיס לא ירעיש יותר מדי. לא כך כך חשוב לי הקטע של התמיכה ב-DirectX9. רזולוציה מספקת עבורי זה 1024X768. מה אתם מציעים? נ.ב. אם למנהלים כאן לא יפריע - אז למי שיש כרטיס למכירה שעונה על הדרישות מוזמן לשלוח לי מייל או להגיב כאן. תודה. oktan@walla.co.il

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי לכולם אני עם מחשב קצת ישן....פנטיום 4 630, עם GMA950. בגדול הוא משרת אותי סבבה על XP, וגם על WINDOWS 7 הוא מתפקד סבבה. אולם "משום מה" הוא קצת מתקשה ב720p....בדקתי 6600GT (ישן משהו, לא?) והוא אכן הראה שיפור מה בניגון. תהיתי האם יש טעם להחליף ל9400GT או 9500GT - האם בכלל אני אראה הבדל בין שניהם על הלוח שלי עם המעבד הזה? או עדיף להחליף כבר לוח, להתקע עם לוח שיתמוך ב CORE 2 ויתן לי ON BORAD אחר כלשהוא? אני לא מתכוון להשקיע מעל 300 ש"ח, הציעו לי 9400GT 512 מגה ב250 ש"ח.... אודה לתגובות

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kisin,

עכשיו שהכרטיס שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן 6600GT AGP יצא לשוק סוף סוף נשאלת השאלה היא איזה חנויות מוכרים אותו בארץ כרגע ואיזה כרטיס (מאיזה חברה) עדיף לי לקנות? ראיתי שKSP מוכרים xfx 6600GT 128MB DVI,TV ב1320 שקל בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה כדי להשלים סוף סוף את הקנייה של המחשב החדש שלי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בינוני לכמה החודשים הקרובים מה המלצתכם? הכוונה שלי היא לקנות כרטיס בסגנוןGF4 MX לחצי שנה הקרובה אז אני כבר אקנה כרטיס מסך הרבה יותר טוב יש לי GEFORCE 1 DDR האם זה כדאי או אולי לרכוש כבר עכשיו כרטיס מסך טוב יותר? תעזרו בבקשה זה מאוד דחוף! תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הלך לי הכרטיס מסך במחשב ישן: כרטיס Gefore 6600 לוח k8nf-9 של gigabyte מעבד AMD 3000 אני פשוט צריך כרטיס חדש , שיהיה יותר טוב/אותו דבר. זה מחשב עבודה ללא משחקים , אבל אם כבר אני קונה משהו הייתי מעדיף שלפחות יצליח להריץ סרטים 720p בצורה טובה (ה 6600 קצת התקשה בזה). בינתיים ראיתי משהו כזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10313 מה אתם אומרים? סביר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by MasterDK,

אני משחק קאונטר ובשביל לעלות FPS אני צריך לבטל V-SYNC או Virtical Sync זה אותו דבר עכשיו אם אני יבטל אותו זה יכול לפגוע בכרטיס מסך אולי לגרום להתחממות שלו או משו כזה? הכטיס מסך שלי הוא geforce 6600 256MB תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by idDFdd,

תראו, לפני שבועיים וחצי קניתי מחשב חדש עם 4850 CF שני הכרטיסים על הפנים, רותחים,מרצדים לי חבל על הזמן, ארטיפקטים.... עכשיו, אני בטוח שמשהו בכרטיסים לא בסדר כנראה הגיעו אליי פגומים הייתי בחנות לפני יומיים הראנו למוכר ת'ריצודים במקרה במשחק FS 2004 שזאת לא הייתה דוגמה טובה על המקום הוא החליף ובדקנו אם הוא מרצד בעוד כמה כרטיסים כמו 9600GT ועם כולם המשחק ריצד.. אני מתכנן ללכת אליו שבוע הבא עם כמה משחקים כבדים להראות לו את הריצודים המטורפים האלה אני כבר לא יכול ככה שילמתי 2000 שקל על 2 כרטיסים בשביל מה? :'( פשוט מבאס... מה הייתם עושים במקומי? הולכים לחנות עם כמה משחקים כבדים ומראים לו מול הפנים שהכרטיסים מרצדים? הוא יהיה חייב להחליף לי את שני הכרטיסים אם הוא יראה שבהרבה משחקים …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהשימושים שלו יהיו: עבודה משרדית סטנדרטית עיבודי תמונה (פוטושופ, לייטרום, אילוסטריטור) קצת תלת (3dsmax) קצת וידאו (אפטר-אפקט) צפייה בסרטים לא מדובר על מקור פרנסה אלא על תחביב רציני. אני לא כ\"כ יודע מה יתאים גם לדו מימד וגם לתל מימד ווידאו קליל. התקציב של כל המחשב הוא סביב ה-4,500, וזה כולל מסך DELL U2414H ששמתי עליו עין. חשבתי על כרטיס Gigabyte GTX750Ti OC Low Profile 2GB GDDR5 DVI 2xHDMI DP PCI-E כמה שאלות: 1. אני לא יודע אם זה טוב מדי או לא מספיק טוב בשביל הצרכים שלי. 2. כמו כן, עד כמה זה קריטי ה-Low Profile? 3. עד כמה קריטי כרטיס עם חיבור DisplayPort למסך? האם אפשר להסתפק בחיבור HDMI? יש הבדל באיכות תמונה? האם יעבוד טוב עם שני לוחות האם…

25. Started by Pc_freak,

אחרי הרבה מחשבות על שדרוג הHD5850 בהתחלה חשבתי שאין כרטיס שיהווה שדרג משמעתי עד 1000שקל החלטתי בסוף לקנות R9 270X אחרי כמה משחקים ממש הופתעתי לגלות שהכרטיס הזה חזק משני hd5850 בקרוספייר קניתי את הגרסה של SAPPHIE DUAL X בגלל הקרור המצויין 26 במנוחה HD5850 850 MHz @ r9 270x 1170mhz בקצור מי שמחפש כרטיס במחיר זול יחסית הכרטיס הזה מצויין

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים