עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Jack_g,

אני מתכוון בעוד איזה חודש לקנות מעבד A64 S939 ולוח אם אנפורס4 שלצערי הרב תומך רק ב PCIE אז ברצוני לדעת איזה כרטיס כדי לקנת עכשיו או בעוד איזה שבועיים עד חודש שיהיה ל PCIE ועדיף ATI וגם שיהיה חזק יותר מ9800PRO. נ.ב כמון בתקציב ריאלי עד 2000 שקל עדיף פחות. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כנראה בעקבות השנה הקשה עם הדחיות ולא ממש הצלחות ATi החליטה לשנות אסטרטגיה. לא כמו שנים קודמות החברה הולכת לשנות גישה ומתכננת לשחרר כרטיסים לשוק הגבוהה כל שישה חודשים! אז ברבעון הראשון של 2008 יבוא כרטיס הכפול R670 , שהוא בעצם שני ליבות בכרטיס, אחריו בשישה חודשים יבוא R700 (זה אומר מאוחר יותר ברבעון השני של 2008) ואז עוד אחריי שישה חודשים R7XX וחוזר חלילה. האסטרגיה החדשה של ATi כוללת תמחור אחר של כרטיסי המסך. בעתיד כרטיסים לשוק הגבוהה של ATi יתמחרו במחיר של 300$+ תלוי בדגם, אם זה ספינת דגל הוא יעלה יותר. כרטיסים לשוק הבינוני יתמחרו מ150$ עד 299$ ולשוק הנמוך מ79$ עד 149$. לשוק הכי נמוך יקבלו מחירים של 79$ ומטה. מקור: Fudzilla אפשר רק לקוות שהאסטרגיה בעתיד תהיה הצ…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם. רציתי לשאול בבקשה איזה גרסת GTX 970 הכי טובה. MSI ג'בייט או EVGA http://ksp.co.il/?select=&list=1&sor...e=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sor...e=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sor...e=0&maxprice=0 עוד דבר . אני מחפש מבחני ביצועים של זוג כרטיסי 280X ב-CF נגד GTX 970. עוד דבר קטן מי שעשה CF עם זוג כרטיסי 280X אם אפשר לפנות אליי בפרטי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אוקיי אז ככה, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך. אחד: Connect3D Radeon X1800GTO 256mb DDR3+Zalman VF900-Cu והשני: Gigabyte Nvidia Geforce 7600GT Silent Pipe 2 אז לראשון יש מאוורר Zalman שקט כמו שראיתם, ולג'יפורס יש גוף קירור שקט. איזה כרטיס מסך יניב ביצועים יותר טובים? (משחקים, עבודה גרפית ואינטרנט). תודה

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by eitanuch,

שלום, יש לי שאלה פשוטה למדי: יש לי מחשב נייח עם מעבד i5, 8 gb ram. ידוע לי שהכרטיס מסך מובנה במעבדים מסוג זה. השאלה היא - האם התקנת כרטיס מסך תוריד מהעומס על המעבד וה-ram? בהנחה שאני מתקין כרטיס מסך עם ביצועים שעולים על אלה של המעבד.

6. שלום, אני מבין שכרטיס מסך מנצל רוחב פס מסויים של PCI-E שמחברים אותו ישירות למעבד. למשל כשאני מסתכל על התכונות של כרטיס מסך 580 GTX, וכתוב שם : Bus Support PCI-E 2.0 x 16. בלוחות החדשים של ASUS עם chipset P67, לרוב קיימת קונפיגורציה הבאה: Expansion Slots: 2 x PCIe 2.0 x16 single at x16 or dual at x8/x8 mode. לפי מה שאני מבין, אם אני שם כרטיס מסך אחד אזי הוא ינצל (בפוטנציה) 16 אפיקים, אבל אם אני שם שני כרטיסים אז כל אחד ינצל רק 8. במקרה שאני רוצה יותר מכרטיס מסך אחד, האם יש סיבה בכלל לחשוש שהם לא ינצלו את כל רוחב הפס של PCI-E, או שהם בכלל לא מגיעים אפילו לניצול מלא של 8 אפיקים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מישה יכול לומר לי מה זה הכרטיס סמור הזה ?? חח אני לא מבין מה זה כרטיס מסך או קול ?? http://www.creativex.co.il/terminal/creative/product.asp?f=50 יש מצב זה סתם חרטה, בלוף, שקר.. בקיצור אם מישהו יודע שיגיד oO. ונ.ב תגובה ראשונה שלי לאחר 18 שעות במערכת :<. ו... תודה לכולם! תמונה: http://www.creativex.co.il/terminal/creative/images/RX9800_400_400.jpg

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by סעדה,

אהלן הגיע היום המחשב החדש מעבד 4790 המחשב נותן תמונה מהלוח אם כך שזאת בעעה בכרטיס אני מניח, אני מחבר את הכרטיס למסך והוא פשוט נכנס לפאוור סייבינג מוד. אני אני יכול לעשות? הלוח של asrock לקחתי אותו כי רציתי wifi וbluetooth מובנה והמוכר אמר שיעבוד פיקס ואני נניח שגם בודקים לפני שהכול עובד אז בכלל כנראה הבעיה איתי. המחשב נרכש בפלונטר ד''א מה לעשות? כן הכרטיס נדלק אני עכשיו מביא מקלדת כדי להתקין תווינדוס וננסה לפתור את הבעיה אחריי שהוינדוס מותקן אבל יש לכם רעיון או פתרון לבעיה שלי? תודה רבה מראש זיו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DarkX,

אוקיי ! יש לי עד יום שלישי להחליט איזה כרטיס מסך אני קונה אני חושב שאבא שלי יסכים לקנות את הATI Radeon 900 פרו. אבל אם הוא לא אז יש לי התלבטות בין ATI Radeon 9000 (לא פרו) לבין GeForce 4 440Mx. תגידו לי מי הכי טוב מי שני ומי שלישי. כמה שיותר מהר בבקשה תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by NTT,

שלום, אני עוד חודש קונה מחשב חדש(אני דוחה את הקניה בגלל כרטיס מסך ומסך), ותכננתי לקנות 8800GT,ועכשיו אני רואה שיוצאים הכרטיסים החדשים של ATI, אז שווה לי לקנות את ה4870 במקום ה8800GT? והוא יעלה בערך 1300 ש"ח? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הברגים עם הקפיץ שתופסים את הגוף קירור האלה, די אכולים אצלי ואני צריך חדשים או לחילופין יש חנות שמוכרת גוף קירור ל7970?

12. עכשיו שנגמר הסמסטר, ויש את שעות הבוקר לשרוף, התקנתי מספר משחקים ישנים למדי שאמורים לרוץ באופן חלק וללא בעיות. הבעיה היא שאחרי כ5 דקות משחק נוצרים כל מני ארטיפקטים בגרפיקה (פאקים בקיצור) עד רמה שאי אפשר לשחק... יש למישהו פתרון? כמובן שעידכנתי דרייברים, ואין שום בעיית תאימות עם הPIXEL SHADER נניח. ניסיתי להריץ כל משחק על ההגדרות ההכי נמוכות וזה גם לא עוזר... יש טיפים חברים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shibby15,

אני לא עשית אותו אבל יש מישהו שיכול?? או אולי לתת לינק למישהו שכבר עשה השוואה??? תודה מראש רום

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מחפש כרטיס מסך מסוג AGPX8 עד 400-450 ש"ח שישרוד בדרישות המינימום של משחקים הכי הרבה זמן. כמה זמן לדעתכם הוא יחזיק?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב, אני גיימר מזדקן (34...). קניתי את המשחק שבנדון והכרטיס מסך שלי לא תומך בו. מצ"ב הדרישות מאתר המשחק : Video: DirectX 9.0c-compatible video card with 128 MB or more memory, Pixel Shader 3.0 support, and one of these chipsets is required: ATI Radeon X1300 Pro or greater NVIDIA GeForce 6600 GT or greater Note: NVIDIA 6800XT/LE, 7100GS, 7200GS/LE, 7300 GS/GT are not supported Note: NVIDIA SLI and ATI Crossfire modes are NOT supported, and may have a negative effect on gameplay. In addition, if you have an NVIDIA SLI or ATI Crossfire setup, we recommend you do not use the 'Force Split Frame Rendering' option. This option has been shown to have a negative effect on…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך מדגם: SAPPHIRE HD-4850 512MB הדגם הראשון שיצא ואני מיכנסתי לאתר CAN YOU RUN IT שאומר שאני מוגבל מבחינת מעבד וכרטיס מסך אפילו לא עומד בדרישות המינימום !!!!!! המיפרט שלי הוא: NZXT ALPHA BLACK GIGABYTE MA-770 UD3 REV 1.0 AMD ATHLON X2 250 OC TO 3.3 GHZ SAPPHIRE HD-4850 512MB PATRIOT 3X1 GB 800MHZ CORSAIR 550 PSU

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. קונה http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=20772&txt_search=r9+270x&buy=&minprice=0&maxprice=0 למערכת שבצד? אחרי הרבה התלבטויות

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by 6kwar,

תודה ;D

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. ה-MX 130 וה-MX 110 אולי נשמעים כמו אחים קרובים עבור ה-MX 150 היעיל שהוצג לפני כמה חודשים, אך מתבססים על ארכיטקטורת ה-Maxwell הוותיקה במקום על Pascal העכשווית לכתבה

20. היי לכולם אני עם מחשב קצת ישן....פנטיום 4 630, עם GMA950. בגדול הוא משרת אותי סבבה על XP, וגם על WINDOWS 7 הוא מתפקד סבבה. אולם "משום מה" הוא קצת מתקשה ב720p....בדקתי 6600GT (ישן משהו, לא?) והוא אכן הראה שיפור מה בניגון. תהיתי האם יש טעם להחליף ל9400GT או 9500GT - האם בכלל אני אראה הבדל בין שניהם על הלוח שלי עם המעבד הזה? או עדיף להחליף כבר לוח, להתקע עם לוח שיתמוך ב CORE 2 ויתן לי ON BORAD אחר כלשהוא? אני לא מתכוון להשקיע מעל 300 ש"ח, הציעו לי 9400GT 512 מגה ב250 ש"ח.... אודה לתגובות

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by LRa,

כבר שאלתי לפני חודש אבל לא קיבלתי תשובה ברורה ואני הולך לקנות את המסך השבוע ככה שאני צריך להחליט. שוב מחיר גג 4200 ש"ח ושתהיה אפשרות לשחק בצורה טובה. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אז ככה יש לי GEFORCE4 MX 440 ןבהתחלה הכל היה רץ חלק במשחקים {באמת אני מרוצה מהכרטיס הלוח של LEADTEC} ןאז אחרי שהתקנתי כמה דריברים חדשים גם ללוח וגם של NVIDIA צצה לי בעיה במשחקים פתאום אני מאבד שליטה על הדמות הוא מתחיל להסתובב לכמה שניות ואז השליטה חוזרת. חברה מי שיודע על מה אני מדבר אז בבקשה אני מקשיב נ.ב אני בטוח שהתקנתי דריברים שמתאימים לכרטיס שלי!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Toaster,

אני רוצה כרטיס מסך למערכת לא רעה, והחלטתי ללכת על 9500/9600 אני רוצה לדעת מה יותר טוב ומה יתאים טוב יותר למשחקים בעתיד. לינקים עם מחירים זולים יעזרו גם. אז 9500 או 9600 ? לפעמים המספר הגבוה הוא לא בהכרח הטוב יותר

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רוצה לדעת אם יש דבר כזה ג'יפורס 6600GT שהוא 64 ביט? זאת אומרת, העובדה שהוא GT אומרת שהוא בטוח 128 ביט, או שיש דגמים מהסוג הזה שהם 64 ביט? תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by asaf556,

שלום המחשב שברשותי כולל את המפרט הבא: 3.8@AMD 955 GIGABYTE GA MA-770T UD3 ספק ציפטאק 500 וואט וכרטיס מסך 460 GTX עכשיו המחשב משמש אותי למשחקים כבדים אני אוהב לנסות כל מה שיוצא ככה שקשה לי לנקוב בשמות או כיוון מסויים אבל בזמן האחרון אני נתקל במצב שבו משחקים חדשים לא חלקים אלה קצת לא סוחבים בחלק המזמן בעיקר בסצנות קשות השאלה היא אם יש טעם בשדרוג כרגע של כרטיס המסך בתציב של 900 שקל נניח ראיתי 560 ב880 ודי התלהבתי או להמתין לסדות חדשות וכו? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים