עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AMD XP,

שלום לכולם... אני רוצה לדעת עם הכרטיס מסך ATI RADEON 9800 PRO 256MB יצא אם לא אז מתי הוא יצא ודבר שני הוא יהייה יותר טוב מה- Geforce fx 5900 Ultra nv35 256MB??? תודה רבה לכל העוזרים?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום ! לאחרונה קיבלתי במתנה מחשב עם הכרטיס הזה מותקן עכשיו השאלה שלי זה אם להישאר עם הכרטיס הזה או להחליף לרדאון 9700 כי אני לא יודע אם יש ביניהם הרבה הבדל כי עם מעבד 2.8 וגיגה rdram הכרטיס הזה קצת הורס תודה ותודה מראש דוד

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. עשו לי מחיר טוב לכרטיס הזה אז קניתי אותו ועכשיו שאני בודק בגוגל אני כותב בחיפוש sapphire radeon 9800 pro 256 mb ddr הוא מכניס אותי לכל מיני אתרים{מכירות, השוואות וכו'} ובחלק רשום שהכרטיס בא עם DDR 2 ,או שהוא בא עם קירור ענקי בשם: Ultimate. ישלכרטיס הזה גרסה רגילה??? או שרק בגרסאות האלו הוא בא??? אני לא רוצה לשאול את המוכר בגלל שהוא עשה לי תכרטיס ב 1800 ואם אני ישאל אותו והוא יברר ובאמת ירה שהכרטיס מגיע עם הזיכרון DDR 2 או עם קירור מפלצתי כזה הוא יעשה לי מחיר הרבה יותר גבוה. תודה לעוזרים!!!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קיבלתי עם המערכת שלי ציון גדול של 4465 :AR15: אני לא יודע מה לעשות :-/ תעזרו לי בבקשה? :'(

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני שומע עכשיו רעשים מהכרטיס מסך ולפי מה שבדקתי הלאבים של המאוורר נתקעים כל הזמן בצלעות הקירור ועוצרים אותו רציתי לשאול מה לעשות ? 1. האם לכבות את המחשב ? 2. האם אפשר להמשיך להשתמש במחשב ? * זה לא פעם ראשונה שזה עושה את מדובר בכרטיס חדש בן חודשיים (Gforce 4 ti 4200 128 tdr ) * זו הזדמנות להחליף את הכרטיס מסך לא? הרי יש אחריות ! BTW הכרטיס הוא של innoVision אם יש לכם הערות לגבי החברה * האם כדי להחליף את החברה של הכרטיס ? על איזו חברה אתם ממליצים ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Arcanide,

לא מזמן קניתי מפנדה את הכרטיס הנ"ל leadtek A250 geforce 4 4400 TD myvivo מכיוון שהיה עיקוב של המוצר שהזמנתי, יצרו איתי קשר והודיעו לי שנגמרה האספקה של הכרטיס שהזמנתי וכפיצוי ישלחו לי את הדגם המשופר. אני כמובן באותו רגע אומר, אוקי אין בעיה, תודה ומנתק עם חיוך על הפנים מכיון שהדגם המשופר כביכול הוא לא אחר מ Leadtek A250 Ultra 4 4600 TD להפתעתי שהגיע הכרטיס מצאתי קופסה אחרת לגמרי, של הדגם הנ"ל LEADTEK A280 GEFORCE 4 TI 4800SE 128MB MYVIVO אחרי כמה בדיקות באינטרנט ובאתר החברה גיליתי שאין דגם זה נמצא באתר החברה ואילו הדגמים של A280 שונים לגמרי מן הכרטיס שנשלח אליי. ממה שהבנתי אחרי חיפושים ארוכים, שצ'יפסט זה הוא בעצם GF 4 4400 8X אבל זה היה במספר מצומצם מאוד של כתבות קטנות. ואנ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by hp1080pp,

שלום יש לי מחשב נייד עם 2060 לפי הבנתי הוא אמור להריץ גבוה בFHD בפועל METRO 2033 ו- METRO LAST NIGH רצים על מדיום וזה אחרי ששיניתי כי באוטומט המשחק עולה על LOW והקטע שדרך NVIDIA EXPERIENCE הוא מראה ש METRO LAST NIGHT אמור לרוץ על VERY HIGH ועדיין כשאני מפעיל את המשחק דרכו הוא עולה על LOW . הדרייברים מעודכנים ועוד שאלה לגבי ה NVIDIA EXPERIENCE שהוא לא מוצא את כל המשחקים במחשב . מדובר במחשב נייד של MSI אשמח לעזרה

8. Started by naki,

שלום לכולם! יש לי gigabite gtx 770 4gb וסך הכל אני נהנה מהביצועים.. יש לי רק שאלה לגבי משחקים ספציפים... לאחרונה קניתי את watch dogs וגם את shadow of mordor ושניהם עובדים חלק על הגדרות ultra. שיחקתי לפני כמה חודשים ב batman arkham origins וגם ב assassin's creed black flag ובשניהם הייתי צריך להוריד פילטרים לfxaaa כדי לקבל חויית משחק חלקה.. רציתי לשאול אם הבעיה זה במשחקים האלה עצמם? שאלה נוספת... תוכנת gforce experience הגדירה לי במשחקים האלה הגדרות ממומלצות של ultra על הכרטיס מסך שלי, ובפועל הייתי צריך להוריד הגדרות כמו שציינתי... אי אפשר באמת לסמוך על ההגדרות שלהם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by bennnn,

שלום - מתלבט לקנות את הכרטיס הנל יד 2. גירסת רפרנס כלומר עם מאוורר 1. הבנתי שהכרטיס מתחמם, האם כדאי לקנות את הגירסה הזו? כי ראיתי שעכשיו מייצרים את אותו כרטיס עם 3 מאווררים. והאם הוא יתאים למחשב שלי? וספק של 600 ואט האק או 620 סיסוניק יחזיקו אותו? וכמה שווה לשלם על משומש עם אחריות לשנתיים וחצי? תודה. האם כרטיס יתמוך בDX12?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. גם ללא תחרות ממשית בתחום, מפתחת הליבות הגראפיות מסנטה קלרה ממשיכה לשכלל את ההיצע הנייד של עם דגמי Max-Q מהפכניים עבור ה-GeForce GTX 1080 וה-GeForce GTX 1070 שיאפשרו להשיג ביצועים גדולים במחשבים דקים לכתבה

11. אויי לא הייתי כאן הרבה זמן , ברכות על העיצוב.. שלומות, אני מחפש להתקין לי 2 כרטיסי מסך (יש לי 2 מסכים LCD ורגיל) על הרגיל אני משייך לרדיאון 9800 SE שלי, זה לטובת משחקים על השני LCD אני מחפש לקנות כרטיס מסך , רק שאני לא יודע איזה לקנות (PCI ) יש דעות ? תודה מראש *כמובן שהשתיים (כרטיסים) יושבים לי על אותו המחשב. 0

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by master af,

שלום, אני מחפש תוכנה לכרטיס TV הכרטיס מותקן כראוי (דרייבר מותקן ולא מראה שגיאה במנהל התקנים.) יש לי איזה שהיא תוכנה אשר ירדה ביחד עם הקובץ של הדריבר, אבל היא לא תומכת בישראל, ולכן אני מחפש תוכנה מתאימה... הצלחתי ליראות רק "שלג" על המסך. חוץ מיזה אני לא ממש מבין בזה, אז אם אני צריך לספק פרטים נוספים, רק תגידו... תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by iakovl,

OK אנשים אני עומד לקבל 9500P של ATI (על פי הידוע של החברה עצמה אורגינל) האם אני יכול לעשות לו את הSOFTMOD ל9700NP או לא ? זאת השאלה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הוא 6600GT ל PCI-E. שיעבוד עם צ'יפ ASUS 915P בסוקט 478 והאם העובדה שיש לו VIVO לא מכבידה עליו? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dovik,

האם מישהו יכול להסביר לי מה פרוש של אותיות ומספרים על כרטיסי המסך? בפרט,מה מסמנות אותיות TI בכרטיסי מסך GTX 560 Ti ו- GTX 550 Ti ? ומה ההבדל בין כרטיס GTX 560 Ti לכרטיס GTX 560 ללא Ti ? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי אני רוצה לדעת מניסיון שלכם , איזה כרטיס עדיף לי לרזולוציות האלו?ובאיזה כרטיס יש עדיפות לרוב המישחקים של היום. כל זאת על מעבד E6500 DUAL CORE ,2.93GHZ. רוני

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by galmsi,

היום ברצתי בדיקה בתוכנה VANTAGE והופתעתי לגלות שה 5870 שלי נותן תוצאה של P9000 ואני לא יודע למה ? בבקשה אני מבקש את עזרתכם המערכת היא : AMD PHENOM X6 T1090 כך שלא ניראה לי זה מה שמגביל אותו תמונות מהתוכנה GPUZ: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shay820,

שלום לכולם קראתי דגם זה, תומך ב- DirectX 11, מגיע עם קונפיגורצית זיכרון של 512MB (במחיר שצוין) וגם עם תכונת ה- Eyefinity שמאפשרת לפרוש תמונה על פני שישה מסכי מחוברים דרך יציאת DisplayPort. הכוונה היא לאותה תמונה ב 6 המסכים,או לתמונה שונה? תודה רבה שי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. התקנתי את התוכנה OCCT כדי להריץ קצת בנצ'מרק ו כאשר הגעתי לכרטיס מסך היתה קצת בעיה. הרזולוציה 1608X1050 @ 60 HZ SHADER COMPLEXITY 6 אחרי 3 דקות ה GPU הגיע ל 94 מעלות וכביתי את הטסט בכדי לא לשרוף אותו. הבעיה היא שלא שמעתי שהכרטיס מעלה את ה FAN RPM מה שמעוד מוזר. אני משתמש ב 190.07 העדכני ביותר... (DRIVER) מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע איך לעזור לי?

20. שלום בעוד כשבועיים אני אקנה כרטיס מסך חדש.... הכרטיס יהיה באפיק AGP וחשבתי על שתי דברים: אופציה ראשונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1681_1682&products_id=10413 אופציה שנייה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226 את הכרטיס הראשון שציינתי אני יכול לקנות בפחות מ1100 ... אם אני אלך על הGTO אני אצטרך לחסוך עוד קצת כסף.... בכל מקרה רציתי לשאול אתכם: איזה כרטיס יותר טוב ? מה ההבדלים בין הכרטיסים הללו ? האם החברה gil forsa טובה ואמינה ? איזה כרטיס כדאי לקחת ? תודה לכולם...

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by PROSK8,

שלום רציתי לשאול ראיתי באתר הבא את הכרטיס הזה ואולי אני ירצה לקנו ת אותו הנה האתר http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/ati-firegl-v7350_5.html תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ohmega,

בדגש על הפרטים הבאים: PCI-E זכרון- 256MB יציאות- DVI , TV-OUT קירור- צלעות בלבד (גם ככה יש לי רעש של מפעל מהמארז עקב פתרונות איוורור) ושאלה חשובה מאוד - הם כדאי לרכוש כרטיס של חברה עם מוניטין, או שניתן להתפשר על חברות אחרות במידה והצ'יפסט זהה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. חווד לאלמנטים הנוגעים בכרטיסי מסך והשוואה בינהם 2600HT או 8600GTS כאשר ההתמקדות מכוונת רק לסרטי ווידאו [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. R630 הוא קוד ליבה של כרטיסי HD2600XT ו HD2600PRO שמיועדים לשוק הבינוני ותאריכם המקורי של השקה היה מאי, אבל שוב ATI דוחה כרטיסים אבל הפעם "רק בשבועיים" (מסוף יוני לאמצע יולי)אבל זה לא משמח את החברות צד שלישי. אפשר לקוות למענה הולם בתמורה ל8600GTS ו8600GT למרות הבקר 128 ביט שיש להם.. מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1247&Itemid=1

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ben060,

חיברתי אותו לסלוט שלו ואחרי שאני מדליק את המחשב אני לא רואה כלום במסך האם אני צריך לחבר קבל מטח לכרטיס? ואיפה עוד יכולה להיות הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים