עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ohadher,

שלום. רציתי לקנות את הכרטיס GF 7600 GS הספציפי הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=223&CatCode=137 האם אתם ממליצים? נגד? האם עדיף במקום אחר כרטיס אחר ואיזה? אני רוצה לשמור על תקציב של לא יותר מ-700. ויש לי חיבור AGP. תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by tal_be,

שלום לכולם, היום קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס GIGABYTE 8800GTS 640MB וכמובן שמתי ויסטה... אני רוצה לגעת איך להתקין את ה DX10??

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Yarok,

ערב טוב לכולם מאז שה9800GT שלי נמצא בתיקון (כבר שבוע), אני תקוע עם כרטיס מסך חילופי מסוג 2400PRO, שהוא לא כרטיס למשחקים. מהחנות נמסר לי שיש מצב שיחליפו לי לכרטיס מסך חדש מאותו סוג (9800PRO) אבל זה יקח לפחות חודש. הבעיה היא שאני עכשיו בחופש מעבודה, וכמה אפשר לצאת ולבזבז כסף ? החלטתי שאני בינתיים קונה אחד חדש, וכשיחזירו לי את הכרטיס אני אמכור אחד מהם, לא חסר קונים. אני מוכן להוציא עד 500 שקל ולא יותר, עדיף מKSP או אייבורי או TMS, שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה תודה מראש, וחג שמח לכולם

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by YARONGT,

שלום חברים אני צריך כרטיס מסך הכי טוב ב1000 לשדרוג מחשב של חבר לגבי ספק וזה אל תידאגו בזה אני מבין יותר פשוט עזבתי את התחום של הכרטיסים מאז אני שידרגתי לעצמי חח תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by markyosy,

שלום לכולם, רכשתי אתמול מחשב חדש. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI. אבל המסך לא הצליח לקבל אותות בחיבור זה. אבל בחיבור האנלוגי הוא קיבל אותות ועובד בלי בעייה. כרטיס מסך: Saphirre ATI RADEON X700 SE 512Mb מסך: Samsung SyncMaster 930B אם תוכלו, אז בבקשה תעזרו לי לנטר את הבעייה. תודה, יוסי.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by BoRiS.K,

קניתי GeForce 6800 gt 256 רציתי לדעת אם יש זמן משוער כמה הכרטיס הזה יחזיק עם מעבד ATLON 64 ולוח אם של EPOX

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  7. שלום, יש לי כרטיס 8800GTS 320 ואני מקבל לוח שתומך בSLI ורציתי לשאול אם מישהו יודע או יכול לעזור לי למצוא האם SLI של שני כרטיסים כאלו שווה את ההשקעה בקנייה של עוד כרטיס (יד שנייה אני מניח שזה לא יעלה יותר מ300)? או שעדיף כבר לסחוב עוד כמה חודשים ולחכות שהסדרות החדשות יורידו קצת את המחירים בשביל כרטיס חדש.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by sagy_koffer,

בפורום פה רושמים שהX600 מתאים לPCI - E. ציטוט מתרד: "PCI - E זה PCI EXPRESS תקן חדש בנוסף גם לכרטיסי מסך." אם מישהו יוכל לפרט לי מה זה התקן החדש, ולמה לא מומלץ לקנות את הX600 הו יעזור לי מאוד, מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב ואני נטלבת איזה כרטיס מסך לקנות. אני מטלבת בין ה R9800P לX600. בתודה מראש על עזרתכם שגיא כופר. ;D נ.ב ענה ענו לי על השאלה בקשר לPCI - E זה חשוב לי מאוד.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  9. Started by irav,

התמונה הכי טובה שראיתי בחיים שלי שהוציא ממחשב (לקוח מהאתר של נדוויה) [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. כרגע יש לי Radeon HD7800, אז כמובן שיהיה נחמד אם יהיה שדרוג. חובה שיהיו לו 2 יציאות DVI כי אני משתמשת בשני מסכים. שימושים עיקריים הם צפיה בסרטים וקצת גיימינג. תקציב - כמה שפחות שעונה על הדרישות.

11. איך אני בכלל יודע אם יש לו חיישנים ??

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  12. שאני משחק יש QUAKE לדוגמא,לפעמים שאני זז לצדדים או משהו כזה לאו דווקא שיש הרבה אנשים,יש מין "עיוות" תמונה כזה,לא בדיוק עיוות כאילו הקצב רענון יורד או משהו כזה נראה לי שזה יותר קשור ל Refresh rate של התמונה יש לי מסך CRT ושמתי את זה על 75Hz אולי לשחק עם זה

• 15 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by Mactural,

http://www.theinquirer.net/?article=28094 פורסם ב 2/12. כתוב שבשבוע הבא ישוחרר. היום ה 15/12. מחר ימלאו שבועיים לכתבה. עד כמה שאני יודע לא שוחרר הכרטיס, אבל ליתר בטחון, הרצתי חיפוש ב newegg ואכן אין כרטיס. הנ"ל אמור להיות כרטיס מאוד מעניין ואטרקטיבי לרבים. מישהו יודע מה עלה/עולה/יעלה בגורלו?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  14. אני רוצה לקנות מסך רחב עבור סרטים ושטח עבודה גדול אבל אני גם משחק במשחקים עם יחס תצוגה 4:3. שמעתי שכרטיס המסך יכול לספק תצוגה ביחס 4:3 ולמלא את שאר המסך בשחור כך שהתמונה של המשחק לא תמתח לרוחב. האם האפשרות הזו אכן קיימת? האם היא דורשת כרטיס מסך מסויים? האם היא דורשת דרייבר מיוחד?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  15. Started by tal_p,

היי אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל.. רציתי לדעת מי מבחינת ביצועים טוב יותר?? השימוש העיקרי משחקים וסרטים... מפרט: amd phenom II X3 710 Gigabyte MA-790x-DS4 3 GB RAM 667mhz תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Tzach_n,

בזמן האחרון עם יציאת ה 780Ti לא ראינו ירידת מחיר של הטיטאן, מאוד מעניין אותי לדעת למה הטיטאן שחלש יותר מה Ti עדיין נמכר בתג מחיר של 1000 דולר. האם זה רק בגלל נפח הזכרון של 6GB?

17. שלום לכולם, קניתי את הכרטיס Hauppauge WinTV PVR150 MCE וכשאני מחבר את HOT דרך ה RCA אני רואה גלים!! חיברתי דרך אותו הכבל (RCA 10M) את המצלמה לכרטיס וראיתי טוב... חיברתי גם את הוידאו דרך אותו כבל וגם איתו ראיתי טוב! וכשחיברתי דרך אותו כבל את הממיר של HOT למחשב אני רואה גלים והפרעות בתמונה! הורדתי מקודדים וזה לא עזר!! דיברתי עם HOT והם אומרים שהם לא עוזרים בזה!! מה לעשות???

18. Started by Cynicoren,

שלום, במחשב שלי מותקנים 2 כרטיסי 4850 ב CF. בחודשים האחרונים המחשב התחיל לכבות את עצמו בכל פעילות מאומצת. בעצה של חבר בדקתי כל כרטיס בנפרד באמצעות OCCT (גם לאחר שניקיתי אבק חיצונית) וגיליתי שלא משנה באיזו רזולוציה מדובר (הורדתי אפילו ל 1024 על 768) , 2 הכרטיסים (כל אחד בנפרד) מגיעים ל 120 מעלות תוך דקה, ואז המחשב מכבה את עצמו. האם הם התקלקלו ?מה ניתן לעשות כדי להשמיש אותם ? תודה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by IdoK21,

אז ככה ברשותי מסך מחשב אחד שמחובר בחיבור DVI-DVI ועוד מסך טלוייזיה שמחובר מהכרטיס מסך למסך LCD בחיבור HDMI-HDMI עכשיו כל מה שניסיתי אני לא מצליח לקבל תמונה ניסתי את כל ההגדרות מה אפשר לעשות?שכחתי לציין שהכרטיס המדובר הוא 4850.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by sabpa2,

מומלץ להתקין דריבר 4.9?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by ShaiLevy,

שלום, יש לי לוח אם של Abit AB9 Pro שאין לי רצון להחליף. אני רוצה לקנות כ.מסך של NVIDIA שיש לו יציאת HDMI ויוציא לי גם סאונד. הבעיה שממה שהבנתי הכרטיסים של NVIDIA דורשים חיבור לSPDIF OUT בלוח האם על מנת להוציא סאונד דרך ה HDMI האם יש לי מה לעשות חוץ מלקנות ATI ? האם יש כרטיסים של NVIDIA עם כרטיס קול משולב ?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by SnakeBite,

שלום,הייתי רוצה לדעת אם המסך הזה טוב mag ah778 וגם הייתי רוצה לקבל המלצות למסכים חלופיים CRT באותו סדר גודל (649 ש"ח) שיותר טובים ממנו עוד שאלה קטנה....רצית לדעת אם למישהו יש תמונה של מעל המסך כי אני רוצה לדעת אם מעל זה ישר או בשיפוע כי אני רוצה לשים עליו רמקול. בתודה עידו נ.ב. אם זה חשוב אני קונה בע"ה כ. מסך eVGA 6800 GS

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by Check_Point,

קניתי לפני כמה זמן את ה- 7600gs בגרסת ה- 512mb, וכשאני נכנס ל everest, יש כמה דברים שאני לא מבין.. למה המהירויות שעון שונות מהמקוריות? או שאולי זה סטייה מקובלת.. והאם זו באמת גרסת ה- 512, או שזה "שואב" עוד 256 מהזיכרון של המחשב? ותגידו, זו הדרייוור האחרון של נוידיה? אני פשוט לא התקנתי אותו ואני לא יודע איך לבדוק.. תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  24. כשאני מדליק את המחשב אני רואה את הארטיפקטים בצורה של אותיות בצבע וורוד. או קווים לאורך המסך. כשהווינדוס עולה אז ממש בכניסה המסך פשוט מתכבה לי. הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והדלקתי. ועכשיו הכל עולה לי גם עם ארטיפקטים אבל אני יכול להיכנס לווינדוס. האם זאת בעית חומרה? אני פתחתי את הקירור של הכרטיס מסך. זה קירור פסיבי. והחלפתי משחה תרמית. יכול להיות שבטעות משחה נגעה טיפה בנגד או בשבב והרס לי את הכרטיס מסך? ניסיתי לנקות אותו הוא עבד לי ואחרי כמה זמן שוב הופיעו ארטיפקטים. עשיתי גם אוברקלוק לכרטיס מסך. אין לי מושג מה הבעיה??

25. Started by slider,

לפני כשנה קניתי כרטיס Geforce2 MX400, או לפחות כך חשבתי.... אתמול הורדתי RivaTuner והסתבר לי שמהירות הליבה של הכרטיס שלי היא 175Mhz ומהירות הזכרונות היא 166 ... האם זה בסדר?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.