עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. במחיר טוב!

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  2. שלום על הנדירות של הכרטיס 7900GTX של NVIDIA שמענו דיי הרבה לאחרונה, אבל לא עד כדי כך...: בוודאי שמעתם כבר על המחשב של Dell שמיועד לגיימרים, שבו משולבים 4 כרטיסי 7900GTX של NVIDIA בחיבור Quad SLI. לפי TheInquirer דל לא יכולה לקבל מספיק כרטיסים בשביל להרכיב ולשווק את המחשבים האלה... זה כבר נראה לי מוגזם... NVIDIA מאבדת את המוניטין שלה ולדעתי Dell תעדיף לעשות עסק בעתיד עם ATi מאשר עם NVIDIA... מעניינות אותי הסיבות לנדירות הזאת... :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by arkadur,

אשמח לקבל המלצות עבור כ"א מהכרטיסים הנ"ל, גם מבחינת עלות\תועלת וגם מבחינת ביצועים.. המחירים של שניהם דומים, ואשמח לקבל את עצתכם בנושא..

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  4. דגמי MacBook Pro מעודכנים חושפים לנו כרטיסים גראפיים חדשים המבוססים על הארכיטקטורה העדכנית ביותר של מפתחת השבבים האדומה לכתבה

5. אהלן , תמיד אני רואה שאנשים מסתירים לוחיות של רכבים בפוטושופ בצורה כזאת : http://pic.hevre.co.il/Files/300B00A5CFBD421094720017BF93783B/norm_5D554210A6554362BEF75AE10FFF11BE.JPG איך עושים את זה? תודה! ( נ.ב יש לי פוטושופ 6 ME )

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. אני זכור היה אפשר לשנה משהו בערך למי שיש גגה זיכרון שהמשחק ישתמש עם יותר זיכרון או משהו כזה ואז היה פחות תקיעות במשחק והיה אפשר גם לבטל את ההגבלה של הfps לא יודע היה אפשר לעשות בעריכה של המשחק משהו ? מישהו יודע או מוכר לו כזה ? דבר

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  7. בבקשה אני רוצה את המדריך הזה

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  8. אהלן אני ממש כמה שניות לפני שאני קונה תכרטיס מסך מהסידרה 8800GTS. עכשיו רציתי לדעת מהם ההבדלים בין הגירסאות האלו: XFX 8800GTS BFG 8800GTS OC2 אפשר לראות באנצ'ים? ומה החברה שיותר מוצלחת\מומלצת?

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  9. עם אפשר גם את כול האבזרים הנחוצים לATI תודה

10. אפשר בבקשה את הדרייברים הכי טובים לרדאון 9000 פרו 2

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  11. הרבה המליצו לי על 1950P אבל מי שמזמין לי את המחשב אומר שאין במלאי... השאלה היא האם כדאי לחכות עוד בשבילו או שמה יש כרטיס טוב אחר במקומו... שימוש לכרטיס הוא למשחקים. מסך 19 של סאמסונג.(רזולוציה 1024X768). תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by GRINFELD,

אני רוצה לקנות מסך LCD. אפשר המלצה למסך טוב עד 1900 שקל. ואם מישהו מכיר חנות שמוכרת עם אחריות של פיקסל אחד שרוף. תודה.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  13. שיהיה איכותי ולא יקר... עד 200 שקל..

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  14. אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי מחשב חדש... את המפרט אני יפרסם בקרוב.. אבל הקטע המבאס זה הוא בא לי ונחש מה... יש לך... גיפורס 4!!!!! אני עושה יש! חשבתי יש לי TI בטוח... עכשיו את המפרט הוא הרכיב עם בן-דוד שלי שעובד בחנות שמבינים טוב מאוד מאוד במחשבים אז אני שואל אותו.. איזה TI? הוא עושה לי אחי! יש לך MX420 מה אתה צריך יותר?! אני קיבלתי ת'שוק של החיים שלי והיית על סף בחי. הבעייה היא שלא נעים לי לבקש מאבא שלי כרטיס יקר יותר אני מעדיף להשאר עם הG2 MX200 אבל לא נעים לי לבקש יקר... :\ מה אתם מציעים לי לעשות למה אני רושם תהודעה הזאת בבאסה ענקית! :'(

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. תקציב: עד 900 ש"ח

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  16. Started by elad_A,

יש למישהו חבילה של מקודדים של HD 1080P FULL חבילה של HD הטובה ביותר לצפייה במחשב?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1282&products_id=15244 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  18. היי לכולם, היום ביקרתי בחנות מחשבים והמוכר המליץ לי על הכרטיס של MSI NX8800GT היות ואני לא מבין כמוכם בהבדלים, אשמח אם תמליצו לי על כרטיס אחר או שאתם בדעה של המוכר? המחיר של הכרטיס מסך הזה הוא 1430 ש"ח תודה לכל העוזרים. ניר

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  19. אני מנסה כבר כמה זמן להבין מה לעזאזל הולך בשוק ואני רק מסתבך יותר ויותר, אני רוצה להביא מחשב חדש ואין לי מושג מה כדאי להביא... לא התעדכנתי מאז ימי ה RADEON 9800 :-X אז זה קצת בעיה בשבילי להסתנכרן על כל העניין, יש לי כמה שאלות: 1. קודם כל מה שביקשתי בטופיק... 2. מה תכלס הכרטיס מסך החזק ביותר היום? עזבו רגע ת GTX295, האם זה 4870 של ATI או ה 260 או ה 280 של NVIDIA? 3. מה ההבדל בין ה 260 החדש והישן והאם החדש יותר טוב מה 280? 4. איזה כרטיס כדי לי להביא (עזבו רגע תקציב בצד) אם יש לי מסך DELL 2007WFP

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  20. שלום! אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי.. בסביבות הסכום 500-700ש"ח... נתונים של המחשב: intel Core 2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.87GHz 64bit operating system ram 2GB 667GHz DDR2 Radeon X1800 Series (WDDM( אני יודע שזה מחשב ישן ולא רציני.. אני מעוניין להחליף הכל אבל שלב שלב... אני מודה על כל המלצה שתיתנו ואם אפשר קצת הסבר למה דווקא את מה שאתם מציעים. מודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by skipi,

INNOVISION TORNADO GeFORCE 4 MX 420 64MB TV יצרן:INNOVISION דגם:GeFORCE 4 MX 420 הערות:זכרוןSDRAM + FAN & TV OUT משך אחריות:שנה בחברה יש לי כמה שאלות 1)זה כרטיס מסך טוב 2)יש לי רק 350 שקל לכרטיס וזה כמה שהוא עולה זה הרבה מידי כסף לכרטיס הזה 3)אם אתה יודעים על אתר שמוכר את הכרטיס ביותר זול אז תנו אותו בבקשה 4)אם החברה INNOVISION היא טובה ? תודה מראש למי שיעזור :asthanos: :AR15:

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  22. אפשר קישור לדריוור?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  23. מצטער על השאלה המטומטמת (אבל מה לעשות שרק ככה לומדים) :-\ אבל אפשר קצת הסברים על הפלטרים של הכרטיס מסך. כאילו ה AF וה AA וכל הדברים האלה. פשוט הייתי רוצה לדעת על זה קצת יותר. תודה מראש

24. שלום לכם עכשיו שיש לי בבית LCD של 32 אינץ' (בפורמט רחב) ולפטופ עם Core Duo וכרטיס מסך ג'יפורס 7400 שמסוגל לסחוב משחקים ברמה סבירה , אני הייתי מעוניין לשמוע מכם איזה משחקים אתם מכירים שיכולים לרוץ ברזולוציה של מסך רחב. משחק אחד ניסיתי בינתיים ורץ סבבה לגמרי רק מה הוא תומך רק ברזולוציות "רגילות" כלומר התמונה נמתחת לצדדים... אגב הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה היא 1280X768 ועוד הערה - אם יש איזה משחק דורשני במיוחד יש לי תמיד את האופציה של להביא את הנייח שלי לסלון, המפרט שלו רשום לכם והוא כבר מסוגל להריץ נכון להיום כל מה שזז ;D תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים