כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על מהירות המאוורר היא תקינה? ומה בנוגע לטמפרטורה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב לשדרג את כרטיס המסך שלי וזקוק לעזרה בעניין. ההשקעה שלי לכרטיס מסך זה עד 900 ש"ח. מפרט: לוח-אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3L (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2844 מעבד: Intel® Core2 Quad CPU @ 2.40GHz כרטיס מסך: GIGABYTE 8600GT (GV-NX86T256H) http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2577 מסך: LG LCD 22' L226WA http://www.lge.com/products/model/detail/l226wa.jhtml ספק: HEC HEC500TDTF ATX12V 500 Watt Power Supply http://www.hecodirect.com/compucase-hec-hec500tdtf-atx12v-500-watt-powe50012500.html * צריך להחליף? שמעתי שצפויה הורדת מחירים בכרטיסי מסך, יש למ…
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם אתם מכירים בכרטיס מסך היכול לקבל גם כניסת וידאו ולהמיר אותה למידע עבור המסך? ז"א לתצוגה לתוך המסך?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בדיוק מחר אני רציתי ללכת לקנות את המחשב ובמזל חבר שלח לי את הלינק לפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422008.0 מה כדאי לקחת במקומו? כבר לקחת 250GTS? אם כן אז איזה? אם לא אז איזה HD4850 לקחת במקום? עדיף מTMSFOX אבל אם יש משהו ממש שווה במקום אחר אז אני ישמח לקבל המלצות למרות הכל
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי מפרט: Intel core 2 duo E6600 2GB RAM 667 Abit AB9-Pro motherboard Geforce 6600GT GPU Antec NSK6500 Case מסך 24, 1920X1200 נתונים על הספק (שהגיע עם המארז) AC Input 100 - 240V/7Amps; 50Hz - 60 Hz DC Output + 5V + 12V + 12V + 3.3V - 12V - 3.3V Max 25A 16A 16A 25A 0.8A 2A Min 0.3A 1A 1A 0.5A 0A 0A + 3.3, + 5V max. load:130 Watts; +12 V max. load: 372 Watts http://www.cluboc.net/reviews/cases/antec/NSK6500/Index.htm איזה כרטיס מסך הכי טוב (יקר/גדול) אני יכול להכניס למארז שיש לי / להשתמש בספק שיש לי במערכת הנ"ל תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול רכשתי כרטיס מסך HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E יש לי ספק כוח seasonic ss-550ht 550W חיברתי את הכרטיס, הכרטיס עוד אבל ברעש ממש חזק מהמאוורר שלו ואין לי תמונה אני פשוט לא רואה כלום, הכל מחובר כמו שצריך אבל אין תמונה. משהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי TV אנלוגית ואני צריך כרטיס מסך בשביל סרטים בלבד. אני יכול לחבר לTV S-VIDEO או קומפוננט בלבד. אין HDMI או DVI. לרוב הכרטיסים החדשים אין חיבורים אנלוגיים. רצוי כרטיס שיוכל בעתיד להריץ בלו-ריי וHD 1080P מקבצי סרטים, אבל לא חובה. יש לי לוח אם G41 ש אמור לעשות זאת. אל תשאלו, סיפור ארוך. ראיתי של-8400GS, יש יציאות אנלוגיות, אבל האם הוא מספיק לBR ו-HD?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני קונה מחשב מTMSFOX עכשיו יש שם את הכרטיס מסך HD4890 מבית ATi עכשיו השאלה שלי היא האם יש הבדל בין הגרסא של ATi לבין הגרסא של SAPPHIRE אם בקירור או בביצועים אחרים, מחכה לתשובה בדחיפות
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בכרטיס מסך עד 700 ש"ח עבור מסך 19 אינצ' עבור רזולוציה 1440X900 בשביל משחקים כבדים כמו GTA IV כיוונתי בהתחלה ליכוון HD4770 שמאוד התלהבתי ממנו מכיוון שהוא קטן כמעט כמחצית מהמידה של סדרות HD48XX ומתחמם הרבה פחות שזה חשוב במיקום של המחשב אצלי וגם לא צורך הרבה הספק. אבל מכיוון שחיפשתי בכל החנויות באיזה שלי (חיפה קריות) ובאף אחת מהן כבר כשבועיים אין את הכרטיס ולא מתכוונים להביא, אני לא יודע מה עדיף לקחת במקום. חשבתי על HD4850 כי הוא זול אבל הוא זולל הספק ומתחמם וזה לא ממש טוב לי אז יהייה טוב אם יש הצעות בצד השני Nvidia שכן אין לי ממש ניסיון איתם בשנים האחרונות ואני לא מכיר את הכרטיסים המקבילים שלהם לעומק. מעבד AMD 5200 X2 2GB זכרון 800MHZ מסך 19' 1440X900
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, לפי מה אני יודע, כרטיס מסך שמעביר את התצוגה שלו על כבל VGA מעביר את המידע הדיגיטלי במחשב למידע אנלוגי שמועבר ב VGA. וכרטיס מסך דיגיטלי משאיר את המידע בצורה דיגיטלית. כיצד אני יכול להשאיר את המידע בצורה דיגיטלית ולהעביר עליו עיבוד אות עוד לפני שהוא מועבר לאנלוגי? אשמח לתשובות..
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קניתי את הכטיס HD4850 של אלבטרון אתמול ועכשיו בעיקרון המאוורר שלו דיי רועש יחסית ל 8800GTS 640MB שהיה לי לפני, הוא היה ממש ממש שקט. שאני נכנס ל RivaTuner כדי לראות על כמה אחוז מהמהירות של המאוורר הוא מסתובב ושאני מנסה להמהיר/להאט את המהירות הוא לא עושה שום שינוי.. זה בעיה בכרטיס או שאין אפשרות לשחק עם המהירות שלו? ועוד דבר, בכרטיס הקודם שהיה לי היה לו מצב 2D ו3D, בזה אין את ה 2D? הוא עובד תמיד בקלוקים גבוהים (יחסית)? אולי זה מה שגורם לו להיות יחסית רועש? תודה רבה לעוזרים.
-
- 46 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני בונה מחשב לצורך הפקת מוסיקה, כך שאמנם כרטיס מסך מפלצתי אינו מן ההכרח, אבל יהיה נחמד אם משחקים ירוצו חלק הבנתי שנדרשת התאמה כלשהי למסך במובן של NATIVE RESOLUTION. המסך שברשותי הוא Samsung SyncMaster T260HD -Monitor "26 מה שכן הייתי מעדיף זה שיהיה לכרטיס חיבור לשני מסכים, וגם חיבור HDMI התקציב הוא משהו בסביבות 600-800. תודה רבה למגיבים !!
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום זה כך אני קיבלתי אתמול מחשב ואני יזמנתי במחשב HD 4890 אבל לעומת זות רשום לי בדריבר ובמאפיינים HD800 (תיסתכלו בתמונה) שמעו אין לי ניסיון קודם עם ATI ואין לימושג אולי זה אומור להיות כך למרות ( אני יודעה שב-nVIDIA רשום את שם הכרטיס) אולי לא יתקניתי את הדריברים נכון? אולי זה אמור להיות כך? תודה לכול העונים http://www.siz.co.il/my.php?i=4z5qo3yetdmy.jpg
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני כבר מזמן לא בעסק של המחשבים , פעם הייתי.... אבל זה היה מזמן.... בכל מקרה יש לי לוח אם של GIGABYTE m55plus_s3g עם כניסת PCIE ו 4 סלוטים של PCI 1. האם אתם מכירים כרטיס PCI עם יציאת SVIDEO בסביבות 300 שקל? 2. האם אפשר בלוח להשתמש ב AGP X8 ? (חפרתי בMANUAL ולא מצאתי). 3. מה חוות דעתכם על כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon HD2400Pro AGP 512MB DDR2. תודה רבה, ברדק.
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין הכרטיס מסך HD 4890 לבין HD 4890 TOXIC, עוד מספר ימים אני הולך לקנות משהו ואני לא יודע מה לקחת, הייתי שמח שתגידו לי מה ההבדל בין שני הכרטיסים ומה עדיף לי לקחת?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לגבי הכרטיס HD4550 איזה חברה עדיפה ASUS GIGABYTE SAPPHIRE כנראה שאני אקנה מ KSP בגלל שהם נמצאים קרוב אלי. (וגם יתקינו לי את הכרטיס) תודה רבה על העזרה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין דרייברים ודרייברים של ויסטה לא עובדים . מישהו הצליח להפעיל את הדרייברים על הוינדוס עם הכרטיס מהסידרה הזו? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מחפש כרטיס חדש להעביר את חופשת הסמסטר הקרובה, עם קירור טוב לOC, 1680X1050 תודה לעוזרים. <===== מפרט
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך Geforce 9600GT שמתי לב שהטמפרטורה באמצעות GPU-Z ואוורסט היא 60 מעלות במנוחה . ניקתי האבק מהמארז ומהכרטיס , וכשהמזגן פועל הטמפ הכ"מ יורדת ל סביבות 50-52 . הורדתי Rivatuner וניסתי להעלות את מהירות המאוורר מ 35 % ל 60 % (ללא מזגן ) ככה שבימיי הקיץ החמים הוא יהיה יותר קר אך כאשר אני שומר אפילו הפורפיל ה fan או מעלה ל 60% אומטמטית התוכנה מחזירה ל 35% ? מדוע . לא יודע מה לעשות פוחד שהכרטיס ישרף ויגמור את חייו.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן אני אגיד מה אני מחפש, לא נראה לי שאנשים יידעו לענות לי פה אבל גם הפניה לאתר או לפורום הנכון בחו"ל יוערכו מאוד! בכל אופן, ל NV ו ATI יש פחת של הליבות. כשעושים וופר מסיליקון ושמים עליו נניח 100 ליבות, כיום NV מצליחים מתוך ה 100 ליבות להוציא 20-30-40 ליבות טובות וכל השאר פגומות והולכות לפח. השאלות שלי הן: 1. מה הסיבות לקלקולים האלו? 2. איזו בדיקות QA מבצעים על הליבות? 3. אם אני יכול לתת ל NV פיתרון שחוסך להם לתכנן ליבות לטווח טמפ. גדול (נניח 0-110C) ובמקום זאת אני מאפשר להם לתכנן מראש ליבות לטווח הרבה יותר קטן, נניח 40-45C, בכמה זה ישפר את אחוז הפגם (או את ה yield של הוופר?) כמובן שאין תשובות מספריות לשאלה האחרונה, אבל אני בכל זאת מחפש לקבל אינטואיציה על הנושא. אשמח ואע…
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 wide אני רוצה לקנות כרטיס מסך.. אני מתלבט בין 2 כרטיסים..השימוש שלי בהם זה קצת עריכה גרפית וקצת משחקים.. איזה כרטיס כדאי יותר? HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E או 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI HDMI DisplayPort PCI-E והאם זה באמת יתאים לצרכים שלי?אני רוצה שזה יפעיל gta iv ואת התוכנה לעריכת סרטים pinnacle בדקתי והמחשב שלי מספיק חזק להריץ את שני היישומים האלה רק בכרטיס מסך זה נפל זה לא מצליח להפעיל את היישומים האלה.. ואני צריך כמה שיותר לחסוך בכסף!! תודה רבה לעוזרים אורי![br]פורסם בתאריך: 27.07.2009 בשעה 11:53:34 למה אף אחד לא עונה??[br]פורסם בתאריך: 27.07.2009 בשעה 12:04:00נוו בבקשה תענו..
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום חבר שלי עומד לקנות מסך 24 או 26, חשבתי על HD4890 1GB או GEFORCE GTX275 בשבילו, אני צריך שני המלצות בנפרד לכרטיס מסך שיש הכי טוב על מסך 24 ו26, להלן T240/T260.
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם עד לאחרונה היה לי כרטיס 7600GT שהלך לעולמו השבוע בצער רב אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש, דודים שלי מגיעים עוד חודש מארה"ב ויוכלו להביא לי כרטיס משם ככה שקניית הכרטיס שם זה בהחלט אופציה. התקציב זה בערך 100 דולר , אבל סה"כ יש גמישות, הרף העליון שאני לא אעבור אותו בכל מקרה יהיה 600 שקל בקניית כרטיס בארץ. אני לא גיימר כבד , אבל אוהב לשחק מדי פעם ורוצה כרטיס שגם יחזיק מעמד קצת קדימה כי אני לא מחליף כרטיס כל שנה כמו שבטח הבנתם. כרגע יש לי מסך רק 17 אינץ' אבל כנראה שזה ישתנה בקרוב (היה אמור להיות הדבר הבא שאני קונה אבל הכרטיס שהלך קצת שינה את סדר הדברים) ככה שאני גם צריך כרטיס שיש לו יציאת DVI אחת ויציאה "ישנה" אחת ראיתי שלאחרונה מחירי ה HD4850 צנחו בטירוף וזה נראה כרגע…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מדוע רשום פחות?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי חשבתי להוסיף כרטיס נוסף של NV לPhysX בנוסף ל8800 GTS שיש לי כבר (מפרט 1) כמו לדוגמה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2477 ואני בטוח שאפשר למצוא גם ביותר זול.. העניין אם זה יתן שיפור כי זה רק 8500? ועוד בחריץ PCI הרגיל והמיושן! מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-