כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני כבר מזמן לא בעסק של המחשבים , פעם הייתי.... אבל זה היה מזמן.... בכל מקרה יש לי לוח אם של GIGABYTE m55plus_s3g עם כניסת PCIE ו 4 סלוטים של PCI 1. האם אתם מכירים כרטיס PCI עם יציאת SVIDEO בסביבות 300 שקל? 2. האם אפשר בלוח להשתמש ב AGP X8 ? (חפרתי בMANUAL ולא מצאתי). 3. מה חוות דעתכם על כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon HD2400Pro AGP 512MB DDR2. תודה רבה, ברדק.
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין הכרטיס מסך HD 4890 לבין HD 4890 TOXIC, עוד מספר ימים אני הולך לקנות משהו ואני לא יודע מה לקחת, הייתי שמח שתגידו לי מה ההבדל בין שני הכרטיסים ומה עדיף לי לקחת?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לגבי הכרטיס HD4550 איזה חברה עדיפה ASUS GIGABYTE SAPPHIRE כנראה שאני אקנה מ KSP בגלל שהם נמצאים קרוב אלי. (וגם יתקינו לי את הכרטיס) תודה רבה על העזרה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין דרייברים ודרייברים של ויסטה לא עובדים . מישהו הצליח להפעיל את הדרייברים על הוינדוס עם הכרטיס מהסידרה הזו? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מחפש כרטיס חדש להעביר את חופשת הסמסטר הקרובה, עם קירור טוב לOC, 1680X1050 תודה לעוזרים. <===== מפרט
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך Geforce 9600GT שמתי לב שהטמפרטורה באמצעות GPU-Z ואוורסט היא 60 מעלות במנוחה . ניקתי האבק מהמארז ומהכרטיס , וכשהמזגן פועל הטמפ הכ"מ יורדת ל סביבות 50-52 . הורדתי Rivatuner וניסתי להעלות את מהירות המאוורר מ 35 % ל 60 % (ללא מזגן ) ככה שבימיי הקיץ החמים הוא יהיה יותר קר אך כאשר אני שומר אפילו הפורפיל ה fan או מעלה ל 60% אומטמטית התוכנה מחזירה ל 35% ? מדוע . לא יודע מה לעשות פוחד שהכרטיס ישרף ויגמור את חייו.
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן אני אגיד מה אני מחפש, לא נראה לי שאנשים יידעו לענות לי פה אבל גם הפניה לאתר או לפורום הנכון בחו"ל יוערכו מאוד! בכל אופן, ל NV ו ATI יש פחת של הליבות. כשעושים וופר מסיליקון ושמים עליו נניח 100 ליבות, כיום NV מצליחים מתוך ה 100 ליבות להוציא 20-30-40 ליבות טובות וכל השאר פגומות והולכות לפח. השאלות שלי הן: 1. מה הסיבות לקלקולים האלו? 2. איזו בדיקות QA מבצעים על הליבות? 3. אם אני יכול לתת ל NV פיתרון שחוסך להם לתכנן ליבות לטווח טמפ. גדול (נניח 0-110C) ובמקום זאת אני מאפשר להם לתכנן מראש ליבות לטווח הרבה יותר קטן, נניח 40-45C, בכמה זה ישפר את אחוז הפגם (או את ה yield של הוופר?) כמובן שאין תשובות מספריות לשאלה האחרונה, אבל אני בכל זאת מחפש לקבל אינטואיציה על הנושא. אשמח ואע…
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 wide אני רוצה לקנות כרטיס מסך.. אני מתלבט בין 2 כרטיסים..השימוש שלי בהם זה קצת עריכה גרפית וקצת משחקים.. איזה כרטיס כדאי יותר? HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E או 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI HDMI DisplayPort PCI-E והאם זה באמת יתאים לצרכים שלי?אני רוצה שזה יפעיל gta iv ואת התוכנה לעריכת סרטים pinnacle בדקתי והמחשב שלי מספיק חזק להריץ את שני היישומים האלה רק בכרטיס מסך זה נפל זה לא מצליח להפעיל את היישומים האלה.. ואני צריך כמה שיותר לחסוך בכסף!! תודה רבה לעוזרים אורי![br]פורסם בתאריך: 27.07.2009 בשעה 11:53:34 למה אף אחד לא עונה??[br]פורסם בתאריך: 27.07.2009 בשעה 12:04:00נוו בבקשה תענו..
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום חבר שלי עומד לקנות מסך 24 או 26, חשבתי על HD4890 1GB או GEFORCE GTX275 בשבילו, אני צריך שני המלצות בנפרד לכרטיס מסך שיש הכי טוב על מסך 24 ו26, להלן T240/T260.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם עד לאחרונה היה לי כרטיס 7600GT שהלך לעולמו השבוע בצער רב אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש, דודים שלי מגיעים עוד חודש מארה"ב ויוכלו להביא לי כרטיס משם ככה שקניית הכרטיס שם זה בהחלט אופציה. התקציב זה בערך 100 דולר , אבל סה"כ יש גמישות, הרף העליון שאני לא אעבור אותו בכל מקרה יהיה 600 שקל בקניית כרטיס בארץ. אני לא גיימר כבד , אבל אוהב לשחק מדי פעם ורוצה כרטיס שגם יחזיק מעמד קצת קדימה כי אני לא מחליף כרטיס כל שנה כמו שבטח הבנתם. כרגע יש לי מסך רק 17 אינץ' אבל כנראה שזה ישתנה בקרוב (היה אמור להיות הדבר הבא שאני קונה אבל הכרטיס שהלך קצת שינה את סדר הדברים) ככה שאני גם צריך כרטיס שיש לו יציאת DVI אחת ויציאה "ישנה" אחת ראיתי שלאחרונה מחירי ה HD4850 צנחו בטירוף וזה נראה כרגע…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מדוע רשום פחות?
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי חשבתי להוסיף כרטיס נוסף של NV לPhysX בנוסף ל8800 GTS שיש לי כבר (מפרט 1) כמו לדוגמה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2477 ואני בטוח שאפשר למצוא גם ביותר זול.. העניין אם זה יתן שיפור כי זה רק 8500? ועוד בחריץ PCI הרגיל והמיושן! מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר S/PDIF ל9800GT של GIGABYTE?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס מסך GTX260 ויש שם חיבור אודיו של כבל קטן מצ"ב דוגמא רק אצלי הכבל הוא בצבע אדום ולבן שהאדום הוא פלוס והלבן מינוס יש לי לוח של אינטלDP35DP ואין לי מושג לאן אני מחבר את הפינים צירפתי מתוך החוברת את לוח החיבורים תודה תודה. האא כל המטרה היא שאני אשמע בטלויזיה דרך כבל HDMI [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ה8800GTS 640MB לא ממש הספיק לעבוד אבל שכשמדליקים את המחשב רואים תמונה מטושטשת ואז סתם פסים, הלכתי לחנות שממנה קניתי אותו (TMS) אבל האחריות עברה לפני חודשיים ואין אפרות לתקןאותו- במילים אחרות אמרו לי לקנות משהוא אחר, אז בדקתי קצת וראיתי את ה4850 של אלברטון ב550 שקל בTMS ואני ואל אם זאת תהיה הקניה הכי טובה למחיר שיהיה שקט, עם קירור טוב וביצועים- הכי טוב שאפשר להשיג במסגרת התקציב. אז ה 4850 של אלבטרון יהיה הקניה הכי טובה? והאם באמת אין מהל לעשות עם הכרטיס הנוכחי שלי? אני דיי לחוץ כבר לקנות כדאי שיהיה לי את המחשב שלי בחזרה..
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קיבלתי המלצה באתר המפרטים כרטיס מסך לעיבוד תמונות וגרפיקה Sparkle nVidia GeForce 9800GT 512MB PCIe ¤563 האם הוא גם שקט ? אני מנסה לבנות מחשב שקט..
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 TOXIC 512MB GDDR5 PCI-E או SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 PCI-E
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד בשוק ההון לכן משתמש במספר מסכים לראות גרפים שונים במקביל אני חשבתי לקנות כרטיס מסךHD 4850 X2 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV 4xDVI PCI-E של חברת SAPPHIRE אני לוקח אותו כי בעתיד ארצה לחבר מסכים נוספים ולכן אני שומר על סלוט PCIE השני פנוי אם יש למישהו המלצות על כרטיס אחר או תגובות אשמח לשמוע תודה חזי
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש בקרוב את המפרט הבא או דומה מאד (עם מעבד I7 920?). GIGABYTE GA-EX58-UD4 (X58) i7 Nehalem - ATX OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 Seagate Barrcuda 1TB (7200.12) 32MB 7200 S-ATA SAMSUNG DVR-S223F x22 (BLACK) DUAL LAYER SATA PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W Retail COOLERMASTER (CM-690) 690 + WINDOW Samsung 24'' LCD SyncMaster 2443BW - DVI-D 5ms - PIVOT לגבי כרטיס מסך אני בהתלבטויות... האם כדאי להסתפק בגרסה טובה של 4870 שעולה כ-900 ש"ח או שכדאי להשקיע את הכסף הנוסף ולרכוש 4870 או 275? אם כן? איזה מהם כדאי יותר ובאיזו גרסה? מוכן לחריגה מסויימת בתקציב אם יש הצדקה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב שנקנה עכשיו ואני רוצה להתקין עליו וינדוז כרטיס המסך שלו הוא: Nvidia GeForce 9400GT 512MB P.O.VIEW יש לי מסך CRT כשאני מחבר את הכבל של המסך לחיבור המתאים לו - המסך לא מזהה בכלל ראיתי שיש עוד חיבור של LCD האם אפשר לחבר למחשב הזה רק LCD??? תודה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מרכיב כרגע מחשב חדש אשר מיודע בעיקר לעבודה עם גרפיקה דו ממדית בתוכנות של אדובי. התקציב שלי הוא פלוס מינוס 500ש"ח אז אני מקווה שהכרטיס יהיה מספיק טוב גם בשביל להריץ איזה משחק או שניים לפעמים, אבל זה לא העיקר. מדובר במעבד Core i7 עם לוח אם תואם. בבקשה המליצו לי על הבחירה הטובה ביותר בתקציב הנ"ל. תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כרטיס מסך hd4890 ואני משחק על 1440*900 כמה fps צריך להיות לי פחות או יותר ? ויש לי בעיה במחשק שאני מקבל צוקים כאלה ולפעמים כל המחשב קופה כזה ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מי ריסט מה הבעיה ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חלש למדיה סנטר 2180E עם כרטיס מסך GMA3100 של אינטל כאשר אני יכול לראות סרטים גם ב HD תחת UBUNTU שאלתי עם כרטיס מסך יכול להקל על המחשב ...ובעזרת איזה תוכניות \\.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחדשתי במחשב מיקרו חדש וטלוויזיה פלאזמה הרזולוציה האמיתית של הטלוויזיה היא 852*480 החיבור שלה דרך VGA הדרייבר העדכני דרך האתר של INTEL מעודכן... הלוח אם מגיע עם מעבד מובנה וכרטיס מסך מובנה - Intel Desktop Board D945GCLF האם קיימת אפשרות כזאת בכלל ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הדרייברים החדשים של nvidia ומשום מה כשאני מנסה להפעיל תצוגה לרוחב Horizontal span מסך אחד (הראשי) עובד והשני נכנס ל standby. פעם זה עבד לי בדרייברים הישנים, חיפשתי fix ולא מצאתי, מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-