כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
אחרי שסיימתי לבצע את ה-OC שלי,נכנסתי לשחק ב-COD2 ושמתי לב ש-FPS ירד בכ-20...משו שלא היה אף פעם לפני ה-OC,ותמיד המשחק עבד חלק. האם נעילת האפיק באמת משפיעה על ביצועים?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
רשום באתר היצרן כי חיבור ה-vga לא יכול לעבוד סימולטנית עם t.v. out. שאלתי היא האם חיבור מסך ה- lcd ב dvi תאפשר לי את האופציה לעבודה סימולטנית של צג המחשב והטלויזיה. תוזה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
קניתי תכרטיס ב יום חמישי האחרון וכנראה שעשיתי טעות , רציתי משו יחסית זול ושיתן ביצועים אבל הבנתי שאני צריך יותר מזה מה אתם ממליצים לקנות ל agp הכרטיס עלה לי 830 ואני עוד חייב 100 ביררתי ושאלתי אם אני יכול להחזיר ולהוסיף כסף ולקנות משו יותר רציני וזה אפשרי הכרטיס הנוכחי SAPPHIRE X1600PRO 512M AGP אני מוכן להוסיף 500-800 שקל היתי יכול לקנות בעוד 100 שקל x800gto אבל לפי מה שהבנתי הוא לא תומך ב hdr ועוד איזה משו .... בקיצור כמה כסף להשקיע אם בכלל, על מנת לקבל תוספת של ביצועים
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הייתי בתהליך של בנית מפרט והחלטתי לקחת את הכרטיס 4870 SONIC 1GB של PALIT.... לאחר שהייתי בכמה חנויות ובכולן המליצו לי על GTX260 216CORE החלטתי לבחור בו משום שאין הפרש במחיר ואפילו הראו לי בנצ' שמוכיח שהוא טוב יותר כמו שהם טענו בחנות... ביצעתי כבר הזמנה אך עוד לא ניתנה ההוראה להתחיל בהרכבה של המפרט... שמעתי באיחור שיש גרסה טובה יותר של 55NM..... אני לא יודע אם אפשר להחליף רכיבים עכשיו אבל אני מקווה שכן אם צריך... הזמנתי מSKYPC.... האם יש קיים הבדל לטובת הSONIC 4870 או לטובת ה55NM? האם לעצור את ההזמנה? או שההבדלים לא משמעותיים עבורי...? (לא מתוכנן OC לכרטיס בינתיים) תודה רבה
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
טוב, אני בהתלבטות קשה בין שתי האופציות. מציק לי לשחק לפעמים בBF3 על הגדרות MED - HIGH על 40 FPS (כן אני קשה בקטע הזה) וחשבתי לשדרג את הכ.מסך. אבל מצד שני חוץ מאיזה משחק או שתיםם הכל עובד טוב ויפה, וגם לFHD הGTX570 מספיק למדי כיום. אבל מצד שני יש לי אופציה לקנות GTX680 ב2000 ש''ח , ואני אומר לעצמי האם שווה למכור את שלי(1000 ש''ח?) להוסיף עוד איזה 1000 ולקחת GTX680. ועוד אפציה היא לקנות GTX570 ולשים אותו בSLI (למרות שאני תמיד הייתי בעניין של כרטיס בודד ולא SLI/CF. כמו שאמרתי, אני יודע שGTX570 מספיק מעל ומעבר לFHD ואין טעם לשדרג. אבל רציתי עוד דעות של אנשים, ומה אתם הייתם עושים? ( איזה משפט חיים הכט ). זה יהיה סתם בזבוז כסף או שכדאי לקנות ב2K ש''ח עד שיש את האופציה?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם כרטיס Gainward GeForce GTX 560 Ti 1GB DDR5 מצדיק תשלום של עוד כ 200 שקל לעומת כרטיס של HIS Radeon HD6870 1GB DDR5 ? לא ראיתי השוואות בין 2 הכרטיסים אבל לדעתי הם די דומים לחלוטין מבחינת ביצועים ( BattleField 3 ברזווציה של 1680 על 1050 ) . אשמח לקבל חיזוקים לכאן או לכאן או כרטיס מסך מומלץ ב עד 1000 שקל. תודה, דרור.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק. אני לא משתמש במשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. האם כדאי לקנות את VIEWSONIC VE500 או שיש מסך דק אחר מומלץ? התקציב שלי 2000-2500 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מסך MAG innovasion AX986 FS הורדתי והתקנתי את הדרייברים של המסך, ונדהמתי לגלות שהם תומכים ב 1280X1024 רק עד 75Hrz למרות שבאתר היצרן התצוגה המומלצת היא 1280X1024 85Hrz: http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=394π=1460 גם כשאני מתעלם מהדרייברים ומתעקש שהמסך יציג בתצוגה לא נתמכת ב ב 1280X1024 85Hrz המסך נכבה ונותן תקלה 90.9Hrz / 84.8Hrz frequency out of range try other resolution מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לסדר אותה? האם יכול להיות שמשהו מפריע למסך לנצל את עצמו לחלוטין?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פתחתי את הת'רד כדי לעזור לחבר שקנה X1800XT 512.. בבדיקת דרך הדרייברים רואים שהטמפ' של הליבה (ללא מאמץ) עומדת סביב ה 70 מעלות.. אני בתור משתמש NVIDIA לא כל כך בקיא בטמפ' סבירות של ATI (אצלי הכרטיס עומד על 50).. ידוע לי שה ATI דורש הספק גבוה יותר ולפיכך גם פולט חום גבוה יותר. אבל, האם הטמפ' טובה או שיש בעיה בכרטיס או באיוורר של המארז/כרטיס.. אודה לגולשים שיש להם את אותו כרטיס (ללא OC) ושייתנו לנו טמפ' שלהם לצורך השוואה. תודה.
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים סיימתי SHADOW OF MORDOR אגב משחק נפלא. יש לי 760GTX סוחב 60FPS באיכות תמונה לא רעה בכלל כשמגדרים אופטימיזציה באנווידיה אקספיריינס הזה. סתם היה בא לי לבדוק את ההגדרות של המשחק, שמתי הכל על ULT כולל פלטרים+ VSYNC והמשחק זז לי על 30 FPS בלחץ. דרישות משחק מומלצות הם 660GTX ולי יש 760GTX שחזק ממנו הייתי אומר אפילו משמעותית (מגיע לרמה של ה660TI) אז איך בעצם קורה שכרטיס כמו שלי שהוא מעל הדרישות המומלצות ובכל זאת בקושי סוחב 30FPS בהגדרות ULT עם פילטרים? כלומר כשאומרים מינימלי זה דיי ברור למה מתכוונים, אך על פי מה בעצם הם מחשבים 'כרטיס מומלץ' ? בלי נוודיה אקספיריינס הייתי מתקשה מאוד להגיע למצב 'המומלץ' הזה שהם מדברים עליו. למה לא עובדים על פי דרישות מומלצות ביי…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968 לאחר שכבר ניתן להשיג אותו במחיר של ה 8800GT כמעט.. האם לדעתכם יהיה חכם לקנות אותו מבחינת ראייה לטווח ארוך ? ההתלבטות שלי היא בעיקר בינו לבין ה 9600GT. אני יודע שישנם הפרשים בביצועים אבל האם 500 שח בערך לא נותנים בכל זאת עדיפות ל9600GT ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להשתמש במחשב יחיד ולהפוך אותו לשתי עמדות עבודה - שני מסכים ושני עכברים, מקלדת על אחת העמדות - כך שהכל יוכל לעבוד במקביל. למישהו יש מושג איך אני יכולה לעשות את זה? האם יש חומרה יעודית לעניין זה? אני יודעת שאפשר להרחיב את שולחן העבודה עם כרטיס מסך נוסף ולחבר שני עכברים (USB+PS2) אבל אני מחפשת פתרון 'נקי' יותר או מישהו שהתנסה בפתרון הזה ויכול לשתף מניסיונו. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש קרן
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוח שלי לא תומך ב SLI, זה ה NF4 ULTRA יש לי X800GTO עם 2 חיבורי תצוגה אין כרטיס מובנה יש איזשהו פתרון זול וטוב ל PCI, או שאני חייב לשדרג ללוח SLI ?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שמעו אני רציתי לקנות את ה9100 הזה של ספייר 128 מגה. עכשיו אני רואה את כל ההודעות בפורומים הנשונים שהכרטיסים האלה גורמים לריצודים במסך ותקיעות במשחקים ואין לזה פתרון- כמו שחשבתי ATI= אתם יודעים לאיזה איבר... אני עכשיו חושב על FX5200 עם 128 מגה זכרון או על כל כרטיס אחר עד 550 שקל אבל לא שקל יותר בבקשה... תודה רבה לעוזרים! אני מעריך את זה אהה עוד משהו- יש לי לוח NF2 זה בטח משפיע על ATI הא? ...
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי 7600gs האם הוא יתמון המסך (lcd)עם רזולוציה של 1280X1024? ואם לא אז מה אתם יכולים להציע לי לא במחיר מופרח מדי...(Agp). תודה.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
אז ככה, ניסיתי לחבר השבוע את מסך ה32" שלי למחשב בחדר. (טלויזיה 32A3500 של טושיבה, כרטיס מסך 8800 ניוידיה, כאבל DVI ל HDMI) בהתחלה ניסיתי לחבר רק את הLCD כצג בודד. זה לא הלך. אח"כ הלכתי על האופציה של 2 המסכים היחד (מסך CRT שמתחבר עם כאבל רגיל של 15 פינים ומתאם לDVI). וברוב טיפשותי בחרתי באופציה של 2 מסכים שעובדים כמסך רחב אחד. עכשיו אני תקוע במצב שאין לי תצוגה באף אחד מהצגים, ואני לא יכול לסדר את ההגדרות של הכרטיס מסך כי אני פשוט לא רואה ??? מה אני אמור לעשות? יש אפשרות לחזור לברירת מחדל של מערכת ההפעלה? לראות שוב בCRT... אני חייב לציין שבLCD אני רואה תצוגה של המחשב בהתחלה (BIOS והכל) עד שמגיע השלב של הלוג און לויינדווס. אני עובד עם XP. תודה מראש, מקווה שתבינו ותוכלו לעזור…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומסך טלוויזיה כדי לחבר ב-HDMI, ואני צריך עזרה להחליט מה הכי נכון לקנות. התקציב שלי הוא 3800 ש"ח. אני חשבתי על כמה אפשרויות, בבקשה תגידו לי מה הכי שווה או אם יש לכם עצה אחרת. (גם כן צריך ספק חדש) כרטיסי מסך: AMD Radeon HD 7850 2GB GDDR5 Nvidia GeForce GTX670 מסכי טלוויזיה: Samsung LA32D550 LG 32LK430Y ספק כוח: Thermaltake TR2 TR-700W תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם תקשיבו יש לי נראה לי בעיה במסך שלי אני משחק במשחקים וזה ופתאום המסך נעלם והוא רושם בכחול כזה power saving mode ואז אין לי שום דבר לעשות מלבד להפעיל את המחשב מחדש ידנית ואני לא ידוע מה לעשות אני משחק במשחק וכבר אחרי 5 דקות זה בא לי והורס לי את המשחק והכל ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב שוב ושוב(יש לי מסך LG 19 אינץ חדש כבר כמה חודשים) ואני ממש לא ידוע מה עושים עזרה בבקשההה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
1.הכרטיס הזה יותא טוב מ-gf 4 mx? 2.זה יחזיק משחקים חדשים כמו doom 3 ו- half life 2 עם p4 2.4 ghz ו256 ddr ram? 3.איזה חברה הכי טובה? (gainward, asus...)? תודה רבה לכל מי שמגיב!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך x800gto אז רציתי לשאול באיזה חנות באינטרנט כדאי יש את פנדה www.pandas.co.il ו www.winbuy.co.il אני רוצה חוות דעת ממי שקנה לגבי אחריות ואמינות והצעות של חנויות טובות לקניה של הכרטיס הנ"ל תודה.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד בעיקר לצפייה בסרטים באיכות HD (720p) כרגע, אך מעדיף אם יעמוד גם בסרטים באיכות גבוהה יותר למקרה של שידרוג טלוויזיה עתידי. בשנים האחרונות בשל החולשה של כרטיס המסך הקודם לא הרבתי לשחק אבל אני יותר מאשמח אם יתאפשר לי לשחק משחקים חדשים אחרי השדרוג (אני לא מפונק במיוחד במחינת FPS רזולוציה ואיכות, בסה"כ דרישת סבירות. כמובן שני מקווה שמשחקים ירוצו ולא תצוץ הודעת שגיאה כגון "הכרטיס מסך לא כולל פיקסל שיידר מספק" כמו שקיבלתי עד היום או לא תומך בDirectx חדש או כל הודעה שהיא. יתרת החומרה: לוח אם - ASUS A8N-E מעבד - AMD Athlon 64 3000+ זיכרון 1.5 ג'יגה (שוקל שידרוג גם בתחום הזה אם ידרש על מנת להפעיל משחקים בצורה סבירה) מסך - viewsonic VP930 (לצורכי רזולוציה על פי חוק…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
תראו מזה שני כרטיסי 7300GT קורעים את 7900GT ב3DMARK אני ברצינות מתכנן ליקנוט אותם אם זה ככה זה יותר מ60% חיסכון ותראו ששם זה הכטיס עם ה256 ה128 יותר חלש מהגיטי מעניין איך יהיה ה512 http://www.pcpop.com/doc/0/143/143185_4.shtml
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כ.מסך חדש...כמובן שהמטרה העיקרית היא משחקים (BF 3 , MAX PAYNE , GTA ) אני מעוניין גם שהכרטיס יחזיק ברמה גבוהה למשחקים שיצאו עוד מעט .... ולא להחליף כל שנה כרטיס.... השאלה העקרית היא GTX680 VS 7970 או אם בכלל אמור לצאת משהו חדש לשוק וכדאי לחכות משהו כמו חודש.... אני מחפש ביצועים גבוההים ללא פשרות... אם הביצועים לא גבוההים אני מתבאס וחבל על הכסף אז אם כבר עושים החלטה אז נעשה את ההחלטה הנכונה. יש תקציב לשני הכרטיסים . אשמח להמלצה !
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-