עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by darcek,

בעבודה אחד מהבחורים פה טען שהפלסטיק החיצוני על כרטיסי מסך אוספים אבק. אני לא מהנדס אבל נשמע נכון מה שאמר,מצד שני לא סביר שמי שיוצר את הכרטיסים יוסיף פלסטיק שיתפוס אבק על הכרטיס ויתרום להתחממות שלו. יש למשהו הסבר לגבי הפלסטיק המכסה את רוב כרטיסי הגרפיקה? דבר שני רציתי לדעת מה משמעות Ti במעבדי כרטיסים. האם מדובר במעבד גרפי חלש יחסית לרגילים כמו נגיד סלרון במעבדי מחשב? תודה והמשך יום טוב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מעוניין לקנות מערכת עם מעבד AMD 1150FX 8 ליבות. ציפסט 990FX השאלה אם להעדיף כרטיס מסך ATI דוגמא HD6970? או GF570GTX? מבחינת תאימות וניצול כללי של המערכת!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Joe Blow,

שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך (בבקשה לא להציע לי כרטיסים יד שניה) שמיועד למחשב שיעבדו עליו בעיקר לעיבודים גראפיים עם תוכנות כמו Photoshop (לא תחנה גראפית מקצועית). מערכת ההפעלה תהיה XP והמחשב לא ישמש למשחקים ולכן יש חשיבות לכרטיס בעל איכות טובה ב 2D. כרגע אני חושב לקחת gforce 440mx של MSI או gainward וזה גם פחות או יותר התקציב (400-500 ש"ח) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Jiyuu,

טוב אז שלום לכם, זו הודעה ראשונה שלי פה אבל אני קורא פה מדי פעם כבר דיי הרבה זמן P: ובנוגע לנושא עצמו המצב הוא ככה, יש לי מחשב פחות או יותר סביר, E2160 (@2.6GHZ) 2GB 800MHZ OCZ CL4 500GB+300GB 7200RPM WD ספק 500 וואט(לא זוכר את השם כרגע אבל זה לא ההכי פשוט זה קצת יותר טוב, אבל אם יש ספק בנוגע להאם זה יספיק אני יכול לבדוק) *עריכה* הספק לא 500 וואט אלה 400 וואט, ZU400W ו(כרגע) יש לי GF8600GT של גיגהביט(שמן הסתם ממש לא מספיק ) הלוח אם הוא גם אגב גיגהביט למקרה שזה משנה.. 945GZM-S2 בנוסף לכל זה יש לי מסך 24" (1920X1200) של PROVIEW. עכשיו הדילמה שלי היא בנוגע לכרטיס מסך שאני רוצה להחליף, במקור אני זוכר שבפעם האחרונה שראיתי דיונים בנוגע לנושא אמרו שהאופציה הכי טובה …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום. אני מחפש כרטיס מסך דואלי [שיש בו יותר מיציאה אחת למסך] ואני לא מדבר על יצאות לטלוויזיה וכאלה. אני עוסק במסחר ואני צריך לראות מול העיניים מספר מסכים שונים כדי לראות תנועות שונות. פרטים על הכרטיס שאני מתכוון אליו אפשר למצוא כאן : http://www.tradenet.co.il/ServiceIN.aspx?MainId=11 כמו כן, יש בלינק גם מכירה של כרטיס כזה עם 3 יציאות ב800 שקל. ואני מחפש משהו יותר זול. תודה לכולם. :-*

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. גם ללא תחרות ממשית בתחום, מפתחת הליבות הגראפיות מסנטה קלרה ממשיכה לשכלל את ההיצע הנייד של עם דגמי Max-Q מהפכניים עבור ה-GeForce GTX 1080 וה-GeForce GTX 1070 שיאפשרו להשיג ביצועים גדולים במחשבים דקים לכתבה

7. יש לי כרגע את ה2600פרו הגרוע הזה.. לוח אם: intel dg965ry מעבד e4400 box. 2 ג'יגה ראם 680 מגהרץ בערך. וזה כל החשוב בערך.. קיצר אני מתלבט בין ה9600gt של Leadtek בין האלה של ati אבל אין לי מושג מה מהם יותר שווה במכירים הללו .

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by RawSteel,

hi how are those cards? the radeon 9700 atlantis pro i know there's not a bid diffrance between this and other r9700 pros but still , is it reliable? has good OC ability? thx the thing is that i can get a card like this for "hinam" 1600 nis Edit : http://www.sapphiretech.com/vga/9700proatl.asp

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. צריך המלצה לכרטיס מסך לצפייה בסרטים בלבד לא למשחקים מדובר בסרטי HD למיניהם (עד 1080p)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש, Samsung P2770HD, והיות שהוא תומך בFHD רציתי לקנות לו גם כרטיס מסך תואם כדי להנות מכל האפשרויות. עכשיו הנה המפרט שלי: לוח אם: P35-DS3 של GIGABYTE. מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz (2 CPUs), ~2.7GHz זכרון: 2048MB RAM כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 8800 GTS על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי כדי שיתמוך בצורה יפה ברזולוציה של 1080P, והאם אני צריך לשדרג משהו בנוסף[כגון לוח אם, ספק כוח]??? נ.ב: המטרה של כל העסק הוא בשביל משחקים/סרטים תודה רבה לעוזרים, שבת שלום!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום... יש לי את המסך הנ"ל הייתי רוצה לדעת מה הרזלוציה והתדר המומלצים למסך שלי שלא תקצר את אורך החיים וגם עדיף לעניים שלי. איזו רזולוציות מבין שתי אלו מומלצת? 1152*864 - 85 או 100 HZ. או ב רזלוציה של 1024*768 - 85 או 100HZ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by batmanop,

יש לי כרטיס 970 הוא צריך אחד של שמונה אני רוצה לקנות עוד אחד כזה ואני לא יודע אם הספק שלי יהיה מספיק חזק להחזיק אותם? יש לי 650w ובדקתי יש לי בדיוק 2x8 פינים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by bennnn,

שלום - מתלבט לקנות את הכרטיס הנל יד 2. גירסת רפרנס כלומר עם מאוורר 1. הבנתי שהכרטיס מתחמם, האם כדאי לקנות את הגירסה הזו? כי ראיתי שעכשיו מייצרים את אותו כרטיס עם 3 מאווררים. והאם הוא יתאים למחשב שלי? וספק של 600 ואט האק או 620 סיסוניק יחזיקו אותו? וכמה שווה לשלם על משומש עם אחריות לשנתיים וחצי? תודה. האם כרטיס יתמוך בDX12?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בדיוק כשחשבנו שמשפחת ה-Pascal שלה הגיע לסוף הדרך, במפתחת השבבים מציעים סרטון טיזר קצר שרומז על מוצר מסקרן נוסף אשר נמצא בקנה לכתבה

15. Started by Roy.T,

מה ההבדל העיקרי בין השניים, ולמה הרבה יותר קשה למצוא בחנויות את ה280?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Loki,

החלטתי לקנות 7600GT אבל ראיתי הבדלי מחירים גדולים מאוד (100-150 ש"ח) בין החברות השונות (Leadtek, GIgabyte וכו') איזו חברה הכי עדיפה מבחינת כמות לאיכות? שמתי לב שלevga יש מהירויות יותר גבוהות (ואני לא מדבר על הsuperclocked)... עד כמה זה משנה? תודה.

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shlomi_x,

למשהו יש נסיון עם כבל מאריך למסך באורך של 4-5 מטר שלא 'מפיל' את איכות התמונה? איפה אפשר לקנות? כמה עולה? תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by NirX,

רציתי לדעת האם שווה לי לקנות Gainward GeForce 5 FX5200 128MB DDR + TVOut + DVI ב 50$? ועוד משהו איזה כרטיס יותר טוב? Gainward GeForce 5 FX5700LE 256MB או Gainward GeForce PCX 5750 128MB

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dani,

אני צריך לקנות מסך 17 חדש עד איזה 900 שקל ככה אהה ועדיף כסוף אבל לא חייב

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by G mode,

שלום לכולם יש לי איזה בעיה ברזולוציה שהמאפיינים במחשב מציע לי מכוון שהוא מציע רק 3 סוגים של רזולציות במקום 5 או 6 וזה קרה אחרי שחיברתי את החיבור DVI במקום החיבור הרגיל של המסך למחשב ועכשיו הרזולוציות המוצעות לי לא מתאימות למה שאני רוצה. בעיקרון אני לא יודע אם זה קשור שהחלפתי כבלים אבל אני צריך עזרה איך להחזיר לי את כל אפשרויות הרזולוציה אז אם תוכלו לעזור בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי כרגע Gigabyte GTS250 מלפני מספר שנים, ברוב המשחקים החדשים אני על הגדרות מדיום לרוב ובא לי לשדרג קצת. התקציב שלי דיי מוגבל, עד 600 ש"ח גג וכמו כן אני לא מתכוון להחליף מחשב בשנה הקרובה לפחות. האם שווה לדעתכם להוציא 500-600 על כרטיס חדש ? כוונתי היא האם יהיה שיפור משמעותי בין מה שיש לי לבין דגמים שיש היום בגבולות במחיר שלי ? מעבד Q6600 זיכרון 6gb לוח Gigabyte P35C-DS3R תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ה5850 מעניין אותי...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך לHTPC מפרט: מעבד E6300 C2D זיכרון 2 RAM לוח של intel לא זוכר דגם יש לו כרטיס מובנה 3100 או משהו כזה לדעתי ערכת שבבים G33 ספק ג'נרי 400W INWIN או משהו בגלל שאני רוצה לחברת את המחשב מHDMI או DVI עם מתאם (כרגע מחובר מVGA ) אני צריך כרטיס גרפי יחסית פשוט. ראיתי את ה HD 5450 ב אזור ה 140 שקלים בחנויות האם הוא מספיק טוב וכדאי או שיש כרטיסים אחרים עדיפים? אני רוצה להשקיע עד ה 150 שקלים . חובה שבכרטיס אוכל להתאים את הרזולוציה משום שלטלוויזיה יש טיפה מתחת ל1080X1920 (מוזר אבל אמיתי! משהו כמו 1014X1824). בעבר השתמשתי במחשב אחר עם כרטיס GTX 260 שידע לעשות את זה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by klifOrd,

אז ככה יש לי כרטיס מסך GTX670 מעבד 3770K וספק 760W SEASONIC GOLD. האם אני יכול לחבר כרטיס GTX650 או שאני חייב עוד 670? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by acker16,

אני אהיה בסוף החודש בלונדון לסוף שבוע ואני שוקל לקנות שם כרטיס מסך חדש. איך זה יעבוד עם האחריות? האם יש חברות שיש להם אחריות בינלאומית? מנסיון שלי עם ספקים בארץ אם זה לא הגיע דרכם לא תהיה אחריות. אני זוכר שדובר פה פעם על חברה שכן הייתה לה אחריות בנלאומית, מי זו הייתה? ועוד שאלה לגבי מכס, אני מניח שאני אזדכה על המע"מ בנמל התעופה בלונדון ואם אני מצהיר על המוצר כמשומש אז אין מכס בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים