כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה ללכת לקנות כרטיס מסך ואני רוצה לדעת מה יותר טוב .... לא משנה הכסף מה יותר טוב Geforce 4 TI 4800 או Radeon 9600pro ואיזה חברה כדאי לי לקחת של כל כרטיס
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי: i7 6700 16 GB DDR4 660 GTX ספק antec ne550m לוח אם h170-d3hp מסך 23" FHD תקציב: עד 1100 חשבתי על זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11265-05-20G תודה (:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש כרטיס מ. ובלי להתייעץ בפורום אני לא זז לשום מקום המפרט שלי הוא לוח: MSI NEO P35 מעבד: INTEL C2D E6600 זיכרונות : OCZ 1024MB 1066MHZ X 2 כרטיס מסך:GF8800GTS 320MB 256BIT ארדיסק 2 : IDE 160GB WD 8MB \ SATA 320GB 16MB WD ספק: 500w hec מסך: 22" samsung syncMaster t220p קראתי המלצה באתר לגביי ATI Radeon HD4870 1GB PCIeוClub 3d כדאי לי את זה או שיש המלצות נוספות? תקציב 1500 לא יותר אני כבר מחר רוצה לקנות השימוש בעיקר למשחקים וסרטים אני משחק הרבה ועוד שאלה אתם חושבים שצריך לשדרג גם את המעבד?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ראיתי כמה אתרים טובים הצליחו "להפוך" את הכרטיס ל66/66GT בקיצור היתפעלתי מהכרטיס ורציתי לנסות את מזלי =] אני מחפש אותו בגירסה טובה של חבר איכותית במחיר של 350-+ תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גרסאות מתקדמות של כרטיס המסך העדכני מבית AMD מתחילות להגיע למדפים ואחת המתמודדות המובילות לדגם האופטימלי מגיעה לביקורת - הכירו את ה-RX 5700 XT Pulse של Sapphire לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני לומד קולנוע ומעוניין לקנות מחשב לשימוש בתוכנה הנ"ל ובתוכנות דומות לעריכה כמו אפטר אפקטס. המידע באתר ADOBE מאד לא ברור, ואשמח לעזרה בהבהרה מה לקנות (אינני מבין בחומרה..). האם המחשב הבא יתאים: I5 16GRAM DISK SSD 256 or 512G INVIDIA GTX 1070 צריך משהו נוסף? המעבד וכרטיס המסך יספיקו לתוכנה הנ"ל? המחשב נועד לעריכת סרטים, אפקטים וכדומה אבל לא לגיימרים או משחקים. תודה מראש אריה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבתי ת'ראד על זה בעבר אבל אינני מצליח למצוא אותו וגם אני לא חושב שיש צורך לבצע לו הקפצה מתהום הנשיה... בכל מקרה יש לי לוח אם ישן (Abit NF-7) + מעבד ישן (Sempron 3200) + כ.מסך ישן (Radeon 9800 128MB) משחקים חדשים כבר מקרטעים עליו, ואני שוקל לשדרג את הכל עכשיו או לקנות כ.מסך מתקדם יותר לשנה הקרובה ולחסוך קצת כסף לשדרוג משמעותי יותר. אני צריך כרטיס AGP כך שאני לא בטוח אם אלה שנמכרים כיום יניבו שיפורים משמעותיים או אם ישפרו בכלל את הביצועים.... האם יש כרטיס שיעלה באופן ניכר את מספר הפריימים, ושאינו עולה יותר מ800 ש"ח? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס, הכי זול, מסוגל להריץ כל משחק שקיים היום בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה הנ"ל? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הופעת בכורה מוצלחת בכרטיסי ה-Fury של AMD, ארגון ה-JEDEC מאשרר את התקן החדש לזכרונות גראפיים שיהיו מהירים ומתקדמים אפילו יותר, וגם סמסונג נכנסת רשמית למירוץ לצידה של SK Hynix אם השם HBM (ר"ת High Bandwidth Memory) לא אומר לכם שום דבר – זה כנראה סימן לכך ששוק העיבוד הגראפי כלל לא מעניין אתכם. שלושת האותיות הללו הפכו לאחד מהשילובים הכי פופולריים ומדוברים בשוק הזה במחצית השנייה של שנת 2015, כש-AMD השיקה כרטיסי מסך חדשים ועוצמתיים במימדים שהיו שמורים לרוב לכרטיסי מסך מהשוק הבינוני והנמוך – וזה קרה בעיקר בזכות HBM, אשר מחליף את תקן ה-GDDR5 המזדקן עם חסכון גדול מאוד במקום ובצריכת הספק, ורוחב פס גבוה פי כמה. אפשר להתווכח אל טיבם של כרטיסי המסך של AMD שהתבססו על הדו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברי היקרים, הכרטיס מסך שלי GTX 460 הלך לעולמו ואני מחפש לקנות כרטיס חדש, ואם כבר כרטיס חדש אז שיהיה מספיק טוב להריץ את BF4 בצורה נורמלית+. יש לי מעבד I5 760, מהו הכרטיס מסך הכי חזק ומומלץ שלא יגרום לי לצוואר בקבוק?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד יש לי שאלה בתקציב של עד 1000 שקל מהחנות ksp איזה כרטיס מסך הכי טוב להביא ? תודה רבה לעזורים ושבוע טוב אמרו לי בפורום אחר ש gtx 460 בוא הכרטיס הכי משתלם זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, בתקציב של עד 500 שח מהו הכרטיס המומלץ ביותר למחשב משרדי (חזק) למטרת עבודה עם 2 מסכים, עריכת וידאו ומדי פעם סרטי FHD ? נוטה יותר לכיוון של ATI אבל אשמח לשמע כל המלצה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע Gigabyte GTS250 מלפני מספר שנים, ברוב המשחקים החדשים אני על הגדרות מדיום לרוב ובא לי לשדרג קצת. התקציב שלי דיי מוגבל, עד 600 ש"ח גג וכמו כן אני לא מתכוון להחליף מחשב בשנה הקרובה לפחות. האם שווה לדעתכם להוציא 500-600 על כרטיס חדש ? כוונתי היא האם יהיה שיפור משמעותי בין מה שיש לי לבין דגמים שיש היום בגבולות במחיר שלי ? מעבד Q6600 זיכרון 6gb לוח Gigabyte P35C-DS3R תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי! לאחרונה התחילה בעיה מעצבנת בכרטיס המסך שלי, יותר נכון בקויל שלו, הוא עושה צפצוף צורם קבוע, ולא הצלחתי להשתיק אותו ניסיתי להתקין את הדריברים החדשים, מדובר במחשב נייד עם לוח אם QUANTA SW8. מפרט המחשב T9600 (ES) 4GB DDR2 9300GS Mobile Nvidia 256MB SSD Intel-x25 80G המחשב עובד מצויין , והביצועים שלו מעולים, הדבר היחיד שהחלפתי לאחרונה היה את העכבר ( הבאתי עכבר של לוג'יטק MX518 ). העכבר הוסיף סימפטום מוזר של צלצול צורם מהאוזניות ( במידה ואני מחבר אוזניות ). אני מאמין שמדובר בהארקה בנושא של העכבר ( את זה כבר אסדר .. ) השאלה מה אני עושה עם ה COIL שהחליט לצרום לי באוזן.... להחליף אותו אני לא יכול , כי לפי מה שבדקתי בלוח אם הוא "מודבק" , חשבתי לסתום אותו עם דבק חם שישתוק …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב... אז רק עכשיו הוחלף לי הMB עקב תקלה... לאחר שקיבלתי את המחשב יש בעיה במשחקים... לאחר דקה של משחק, המסך פשוט מזוהה כאילו המחשב כבוי, אך המחשב פועל (שומע רעש)... בדקתי בATITOOL ו-Scan artifacts (או איך שלא כותבים), ואותו דבר קרה לאחר 6 שניות... מה זה יכול להיות? כ.מ:: 1950PRO תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מתכנן שדרוג למחשב ומתעניין בקניית GTX 570 (למען הסר ספק , אני לא מעוניין בAMD-ATI , מכיר את הכרטיסים, היה לי ואני מעדיף NV ). הכרטיס ישודך למסך U2311 (ככול הנראה) והמטרה העיקרית של הכרטיס היא לגיימינג. ההתלבטות היחידה שלי בנושא קשורה לחברה של הכרטיס (אסוס, ג'יגהבייט וכד') מבחינת קירור הכרטיס ואיכות הרכיבים בכרטיס (לא בקטע של באנדלים וכו') וכמובן בהתאם נשאר גם להחליט מאיזו חנות לרכוש אותו. (עדיפות לחנות במרכז, אזור ת"א או לפחות חנות שיש בה נק' שירות באזור). חשוב לי להדגיש שאני מעוניין בקירור איכותי לכרטיס (כדי שזה לא יגביל את הOC) וכזה שלא יתפוס לי הרבה סלוטים נוספים על לוח האם. התקציב הוא כמו שכתבתי בכותרת , באיזור ה1700 ש"ח אבל זה גמיש. תודה מראש לכל העוז…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו יש לי כבר את הכסף קיבלתי משכורת אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיספק אותי ל8 חודשים הקרובים לAGP ב750 שקל אני חשבתי על הכרטיסים האלה תגידו לי מה עדיף או שתמליצו על משהו אחר שאתם חושבים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6522 או זה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B636F15F-87B1-4807-A6FC-19436F99406F}&details_type=1&itemid={FFC721DE-0F2F-4FA5-9799-A5EEC903DD1C} עכשיו השאלה מה עדיף לOC ואיזה חברה עדיפה ואיזה כרטיס מבחינת הקירור שלו יותר טוב? תודנ לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה לעשות על מנת לשמור על קצב רענון סביר ? לדוגמא : המסך שלי יכול לעשות 1200X1600 @ 75 HZ במשחקים הוא מוריד לי ל 60HZ מה עושים ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הביצועים והיכולות O/C שלו ?, הוא זול יחסית לTI 4600 האחרים... מה אתם אומרים עליו ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את הכרטיס מסך הנ"ל בקרוב ולפני שאני קונה אותו, אני רוצה לדעת האם הוא יעבוד וינוצל כמו שצריך במערכת שלי. המפרט שלי (לקוח מEverest): מעבד : Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) צ'יפ הלוח אם : Intel Grantsdale-G i915GL זיכרון : 1GB Samsung DDR PC3200/400 זה מעין מחשב מוכן של ASUS, אני מניח שלכן Everest לא מזהה את הלוח אם (רשום כUnknown), הנה מה שבכל זאת נתון: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 63-0202-000010-00101111-041805-I915$A0272001_BIOS DATE: 04/18/05 10:15:49 VER: 08.00.10 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (QDR) Effective Clock 800 MHz Bandwidth 6400 M…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג קצת את כרטיס מסך שלי, מצאתי את זה : http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45921 אשמח לחוות דעת והאם שווה את המחיר? אני נוהג לשחק מידי פעם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רשום לי שזה 38-39 מעלות leadtek g-force 6600GT לא עשיתי שום אוברקלוק.. הטמפ הזו בסדר??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-