כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
כרטיס אחר עד 1750 שח עריכה: לתושבת pci express!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=19893 LOL ניסוי מעניין אבל לא ממש מישתלם
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך LCD 19 איטנש בתקציב של באזור ה 2200-2300. דרישות: כניסת VGA (רצוי מאוד מאוד גם DVI) קצב ריענון טוב מספיק לצפייה בסרטים ומשחקים רגילים (16 מילי מספיק טוב, הלא כן? האם 25 מילי באמת מורגש?) חושב מאוד - הצגה טובה של משחקים ו WINDOWS (בעיקר משחקים) ברזולוציה נמוכה יותר מהרזולוציה הטבעית של המסך רצוי מסך שידוע כאחד בלי פיקסלים שרופים ועם אחריות סבירה וכן, חיפשתי בפורום, ולא מצאתי משהו עדכני תואם לצרכי. תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר המתנה של שבוע פחות או יותר, קיבלתי חזרה את המסך מתוקן ומוכן לפעולה..חיברתי איתו וסוף סוף יכולותו להתרשם מאיכותו האמיתית (ללא הבהובים)...רק שמתי לב לתופעה מוזרה אחת, הייתי שמח אם תוכלו ליה אם היא טבעית או ששוב ישנה בעייה כלשהיא במסך. הפינה הימנית התחתונה, קצת יותר כהה ודהויוה מאחרות..בעת עשיית DEGAUSS היא נהייתה בהירה כמו השאר לרגע, ואז ישנו מעין "קליק" והיא חוזרת למצב דהוי יותר..טבעי או דורש תיקון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה פשוטה למדי: יש לי מחשב נייח עם מעבד i5, 8 gb ram. ידוע לי שהכרטיס מסך מובנה במעבדים מסוג זה. השאלה היא - האם התקנת כרטיס מסך תוריד מהעומס על המעבד וה-ram? בהנחה שאני מתקין כרטיס מסך עם ביצועים שעולים על אלה של המעבד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להעביר קטעי וידיאו למחשב מהמצלמת-וידיאו שלי {SONY TRV59}, יש אפשרות כזו? שמעתי שיש כרטיס שיכול להתחבר למצלמה ולהמיר את הסרט לפורמט דיגיטאלי, אפשרי? כמה עולה כזה כרטיס? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לשים קירור שהיה על כרטיס מסך של ATI על כרטיס מסך של NVIDIA ? פשוט הקירור שלי נהרס בNVIDIA. דגם הקירור שיש על הATI של accelero tiwn turbo זה הקירור המדובר. http://www.arctic.ac/en/p/cooling/discontinued-products/vga/215/accelero-twin-turbo.html?L=1 הכרטיס מסך של NVIDIA זה 9800GTX תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 4850\4870 ואני לא יודע איזה כדאי מבחינת המפרט... המפרט הוא : Intel Core 2 Quad Q6600+ZALMAN CNPS8000 Intel DragonTail Antec Nine Hundred GeForce 8500gt KingSton 4GB RAM 800 Mhz EzCool PS-1000 500W מה הכי יתאים מבחינת המפרט?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, קצת עזרה אם אפשר, זה המפרט שלי: מעבד: Core 2 Duo E6550 1333MHz, s775, 4MB לוח אם: Asus P5N-E s775 Quad Core 1333MHz, nForce 650i SLI 2xPCI-E זכרון: DDR 2 - 3Giga כרטיס מסך: 8600GT מארז: Thermaltake Sporano VB1000 ספק כוח: Thermaltake TR2 Power 550W מסך: Samsung 21" בסביבות 600-800 ש"ח, יש משהו שכדאי להשקיע בו או שהמחשב ענתיקה מדי? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 460GTX 1G של PAILT עשיתי בדיקה בRILTEMP בשעות מנוחה הוא מגיע ל 38 מעלות ובלחץ ל 75 מעלות השאלה שלי היא האם זה בריא או שמה יש לי בעיה בקירור. אין לו קירור מסיבי מה שאומר שזה לא אמור להיות קר אבל זה אמור להיות הטפרטורות שלו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מכרו לי ג'יפורס 5200 שיש לו רק צלעות קירור וללא מאורר, ומאור לי שהוא טוב ככה שככה הוא מגיע. 1?) הא םזה נכון? 2) האם הוא לא ישרף לי בלי מאורר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות המהרה. רציתי לשאול מה יותר משפיע? אני יודע שאפשר לקחת את שניהם לקצה היכולת שלהם, ביחד. אבל זה מעניין אותי תאורטית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד בוקר טוב. הכל התחיל ביום שבת כאשר הכרטיס מסך הראשון שהיה לי GF 520 התחיל לעשות רעשים מהמאוורר שלו אז פירקתי אותו ניקיתי והחזרתי והוא עבד טוב אבל פתאום באמצע משחק המחשב קרס ומאז הכרטיס מסך לא עבד בסלוט של הPCI-E , טוב הנחתי שהכרטיס מסך נפטר אז הלכתי וקניתי כרטיס מסך חדש GF 630 2 GB DDR3 והרכבתי אותו על המחשב - הפלא ופלא גם הוא לא עובד בסלוט שלו אז חיברתי את המסך לכרטיס מסך המובנה והמחשב עלה בצורה טובה , חשוב לציין שניסיתי את הכרטיס מסך החדש במחשב פנטיום 4 עם סלוט PCI-E והוא עובד , רק במחשב שלי אף כרטיס מסך לא מובנה לא עובד. האם יש מצב שהסלוט של הPCI-E נשרף ? והאם החלפת לוח אם תגרום לכרטיס מסך החדיש שלי לעבוד? האם הכרטיס מסך GF 630 חדיש מידי למחשב שלי ?? המפרט של המחשב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך לHTPC מפרט: מעבד E6300 C2D זיכרון 2 RAM לוח של intel לא זוכר דגם יש לו כרטיס מובנה 3100 או משהו כזה לדעתי ערכת שבבים G33 ספק ג'נרי 400W INWIN או משהו בגלל שאני רוצה לחברת את המחשב מHDMI או DVI עם מתאם (כרגע מחובר מVGA ) אני צריך כרטיס גרפי יחסית פשוט. ראיתי את ה HD 5450 ב אזור ה 140 שקלים בחנויות האם הוא מספיק טוב וכדאי או שיש כרטיסים אחרים עדיפים? אני רוצה להשקיע עד ה 150 שקלים . חובה שבכרטיס אוכל להתאים את הרזולוציה משום שלטלוויזיה יש טיפה מתחת ל1080X1920 (מוזר אבל אמיתי! משהו כמו 1014X1824). בעבר השתמשתי במחשב אחר עם כרטיס GTX 260 שידע לעשות את זה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתם מצפים שחברה כמו NVIDIA שניצבת בחזית של לא מעט טכנולוגיות הממממ .... תהיה מוגנת קצת יותר מאיזה תחנת שאיבה של מקורות .... אבל הנה, מסתבר שלא ממש https://www.geektime.co.il/nvidia-confirms-hack-but-the-hackers-want-something-else/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה יש לי cf 5770 והם נותנים לי ביצועים מעולים למשל התוצאה של הgpu score ב3dmark vanatge היא 17000 ויש לי בעיקרון מקום לעוד כרטיס מסך בשביל פיזיקה להוסיף איזה gt 240 הקטע הוא שנידלקתי על הgtx470 ואני יודע שבביצועים ה5770 cf יותר טובים בכמעט הכל... ואפילו צורכים פחות חשמל אם אני לא טועה עכשיו כדאי לי למכור אותם ולקנות gtx 470 או לנסות להחליף או משהו? או להישאר עם הcf ולהוסיף עוד כרטיס לפיזיקה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הקירור אצל לידטק? הפסיקו לייצר או שזה שמועה מקרית? איזה ספק כוח צריך (אני יודע שצריך להיות לו PCI-E אבל כמה WATT)? אני מדבר על כרטיס PCI-E של לידטק.... כמה צינורות עיבוד ואיך הוא בהשוואה ל6800GS?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק במשחק אחד בלבד fsx קניתי מחשב שלם בכדי שירוץ חלק לא משנה כמה אני אעמיס עליו מבחינת תוספים או גרפיקה להלן מפרט המחשב : מעבד : intel i5 3470 3.2 ghz 1155 6mb l3 לוח אם: gigabyte h77 ds3h s1155 ddr3 1600 זיכרון: g.skill ripjaws-x 2x8gb ddr3 1600mhz pc3 כרטיס מסך : asus gtx660 ti oc 2gb ddr5 dx 11 דיסק קשיח: western digital blue 1tb 7200rpm 32gb sata 3 כונן ssd 128 gb ספק: seasonic 620w מע' הפעלה : win 8 64 עכשיו לבעיה שלי התקנתי את fsx ללא תוספים וכל הסטינג על מקסימום בכל האפקטים.. עם כל זה כשאני טס ועולה קצת לגובה אני רואה טקסטורה נבנת ! כל הזמן .. כלומר המשחק לא עובד חלק.. לוקח לדברים שניה או שתיים ולפעמים יותר להטען בזמן המשחק..ובאופן כללי המשחק לא ע…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עוד חודש קונה מחשב חדש(אני דוחה את הקניה בגלל כרטיס מסך ומסך), ותכננתי לקנות 8800GT,ועכשיו אני רואה שיוצאים הכרטיסים החדשים של ATI, אז שווה לי לקנות את ה4870 במקום ה8800GT? והוא יעלה בערך 1300 ש"ח? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה FlyVideo98 ואני לא מצליח למצוא דרייברים נורמליים שיפעלו ב Windows Xp . מישהו אולי יודע איפה אני יכול למצוא אותם? (ואל תמליצו לי על האתר של LifeView כי הדרייברים ששם לא פועלים אצלי)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מבקש הצעות לכרטיס מסך עד 1200 לגיימינג תודה, וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה לעשות על מנת לשמור על קצב רענון סביר ? לדוגמא : המסך שלי יכול לעשות 1200X1600 @ 75 HZ במשחקים הוא מוריד לי ל 60HZ מה עושים ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש בימים אלה כרטיס ביד שנייה. הנה הצעה אחת, רציתי שתעזרו לי ותגידו לי אם הכל פה באמת אמין. מדובר על הכרטיס 6800GT PNY הנה השיחה בינינו: איזה ספק-כח יש לך במחשב? הכרטיס צריך ספק כח של לפחות 300 וואט נקי אההה... איך אני יכול לבדוק? אתה צריך לפתוח את המארז ולהסתכל מה רשום על הספק אין איזו תוכנה שיכולה לברר את זה...? לא שידוע לי המחירים של ספק כזה נעים בין 100 שקל ועד 500-1000 שקל יש לי ספק ספייר, 400 וואט אמיתי, במחשב החדש שמתי 475 וואט תבדוק אם הספק שלך מתאים, אם לא אני יכול למכור לך את שלי ב140 ש"ח זה ספק טוב עם 2 מאוורים , שעבד מצויין עם הכרטיס מסך **************************************************************************************************************** זה ב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-