כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
לפני מספר שבועות פתחתי נושא בפורום של מפרטים, נתנו לי מפרט - קניתי אותו. עכשיו הכרטיס מסך לא מספק אותי ( GeForce GTX550Ti ) הייתי שמח לדעת איזה כרטיס מסך חזק יותר אפשר לקנות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס 290 R9 TRIX שמחובר למסך מחשב דרך כבל דיספלייפורט ועובד מצויין.. הבעיה התחילה שהוספתי לחדר טלויזיה (PHILIPS) ונסיתי לחבר אותה על ידי כבל HDMI לכרטיס מסך בדקות הראשונות התמונה רצה טוב ותקינה אבל אחרי כמה דקות באופן קבוע יש ריצוד לשנייה ואז הצבעים משתנים לצבעים בתמונה ניתן לחזור לצבעים תקינים רק זה מצריך שינוי בהגדרות הדרייבר וזה לא הגיוני שכל 5-15 דקות צריך לסדר את זה. מישו שמע על הבאג הזה ?? ואם יש פתרון?? תודה לעוזרים! *לפני שתשאלו אני כרגע עם הדרייבר 14.9 בלי המהרה נסיתי גם את 14.9.2 בטא וגם חזרתי לדרייבר הישן 14.4 בכולם הבעיה קיימת זה לא הכבל נסיתי עם עוד 2 כבלי HDMI אחרים גם לא עזר לצערי *
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי להחליף את הכרטיס מסך ואמרו לי שכאן אני מוצא את המיקצוענים שיוכלו לעזור לי. אז ככה, המחשב שלי הוא Pentium 3 - 1Gb לוח אם: ASUS CUV4X-C 256MB כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA 2MX נדמה לי עם 32MB אני לא זוכר של מי. לאחרונה משחקים חדשים שהתקנתי התלוננו שהכרטיס לא מספיק טוב להם, מכיוון ששדרוג רציני של המחשב לא בא בחשבון כרגע חשבתי על שיפור הכרטיס מסך למשהוא מתקדם יותר כגון FX5200 או 9200 Radeon שלא ישברו אותי תקציבית. השאלה/ות שלי הן: 1. האם אותם משחקים שלא עבדו (לדוגמא דאוס X ו- הנסיך הפרסי) יעבדו, בהתחשב שבכל זאת המחשב הזה סובל מחוסר זיכרון וכו' 2. האם הכרטיס החדש יעבוד עם הלוח אם שלי בהתחשב בעובדה שהכרטיס הוא AGP 8X וללוח אם שלי יש AGP 4X 3. והיה והתשובות על הנ"ל הן כן,…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, כמעט סופי. מקסימום 400 שקל. אבל עדיף לדבוק לסכום בכותרת. בלי קומבינות - סתכלו במפרט שבפרופיל ותראו איזה כרטיס אני רוצה להחליף. רצוי אחד שיותר טוב ממנו. דידיאר 3 רצוי מאוד. מעדיף אייטיאיי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה הכנסתי מעט כסף לחשבון, חשבתי לעשות איזה שדרוג למחשב שלי. המפרט הוא כזה: מעבד: E6300 כרטיס מסך: 8500GT זיכרון: 2GB ספק כח: EZCOOL 400W חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך לHD4850, השאלה היא, האם יווצר צוואר בקבוק בגלל המעבד? האם הספק יסחוב? תודה , דוד.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה יש לי GT6600 PCI-E של ג'יגה בייט רציתי לשאול איך אני מחבר אותו לטלויזיה ואיזה כבלים צריך? אני אשמח אם תביאו לי את השמות המלאים שאני אוכל למצוא פה: http://www.zap.co.il/goto.asp?sog=C-Cable ותסבירו לי איך לחבר...אני אשמח מאוד תודה רבה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה פשוטה למדי: יש לי מחשב נייח עם מעבד i5, 8 gb ram. ידוע לי שהכרטיס מסך מובנה במעבדים מסוג זה. השאלה היא - האם התקנת כרטיס מסך תוריד מהעומס על המעבד וה-ram? בהנחה שאני מתקין כרטיס מסך עם ביצועים שעולים על אלה של המעבד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חודש הבא ואני ממש לא בטוח מה לעשות לגבי הכרטיס מסך. ממה שהבנתי בסוף השנה NVIDIA משחררת סדרת כרטיסי מסך חדשה, GTX 800 / MAXWELL ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, לקנות כרטיס מסך חזק, ככל הנראה GTX 770 או שעדיף לי לקחת כרטיס מסך חלש יותר לדוגמה R9 270 או GTX 750 TI או כרטיס אחד מומלץ. ואז כשתצא הסדרה החדשה של הכרטיסי מסך לשדרג לאחד חזק יותר מהסדרה החדשה? ככה אני יוכל לחסוך את הכסף של הספק כוח ושל ההפרש של הכרטיס מסך ולקנות אחד חזק יותר כשהסדרה החדשה תצא. מה לדעתכם עדיף?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכוונתי לקנות GF4 4200 של LEADTEK אך לא באינטרנט (מניסיון מר) משהו יכול להמליץ לי על חנות באזור ראשל"צ - רחובות
-
אלו הכרטיסים: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2127.1 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2166.2 מי הכי טוב?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים , יש לי כרטיס מסך FX5600 של NVIDIA והגיע הזמן לעלות רמה . וכן אני זקוק לדעתכם המלומדת . איזה כרטיס מסך נותן את הביצועים הטובים ביותר (למשחקים כמובן) (ובמיוחד ל world of warcraft) במחיר של עד 700/800 ש"ח . כאשר 1000 ש"ח זה המקסימים ורק אם יש במאת משהו שנותן תמורה משמעותית מאילו שבעלות הנמוכה יותר . תודה מראש על העזרה .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי cf 5770 והם נותנים לי ביצועים מעולים למשל התוצאה של הgpu score ב3dmark vanatge היא 17000 ויש לי בעיקרון מקום לעוד כרטיס מסך בשביל פיזיקה להוסיף איזה gt 240 הקטע הוא שנידלקתי על הgtx470 ואני יודע שבביצועים ה5770 cf יותר טובים בכמעט הכל... ואפילו צורכים פחות חשמל אם אני לא טועה עכשיו כדאי לי למכור אותם ולקנות gtx 470 או לנסות להחליף או משהו? או להישאר עם הcf ולהוסיף עוד כרטיס לפיזיקה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם מסך LCD (כל חברה) טוב למשחקים? מה החסרונות במסך LCD??? (חוץ משזה יקר מאוד) כדאייי??????????????? ??? תודה על התגובות גיל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הקירור אצל לידטק? הפסיקו לייצר או שזה שמועה מקרית? איזה ספק כוח צריך (אני יודע שצריך להיות לו PCI-E אבל כמה WATT)? אני מדבר על כרטיס PCI-E של לידטק.... כמה צינורות עיבוד ואיך הוא בהשוואה ל6800GS?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר טוב כי כרגע שלי ממש גרוע(7300GS),הכרטיס יהיה למשחקים יחסית קלים. התקציב שלי הוא עוד 500 שקל. הנה המפרט שלי: לוח אם:V2MSI INTEL 945GCM5-F 7.1 מעבד:E4300 2 גיגה ראם תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכרטיס יציאה אנלוגית, יציאת DVI ויציאה ל TV דרך RCA בלבד קאטאליסט 3.2 ו 3.5 שניהם מראים אותן תוצאות (כל אחד עם הקונטרול פאנל שלו) עדכון: מדובר בחלונות 98 הקונפיגורציה הרצויה היא CRT+TV כשמחברים אותם יש תמונה על שניהם עד שמגיעים לדסקטופ, אז ה TV מראה ריצודים בלבד (אבל לא שחור). במאפיינים של התצוגות בקונטרל פאנל הטלויזיה לא מזוהה בכלל ככה שאי אפשר להפעיל שיכפול של המסך. מה שמוזר הוא שיש תמונה על הטלויזיה שנראית כמו מסך שפועל מעבר ליכולת תדר הרענון שלו והתמונה משתנה כשמשנים את התמונה במסך אז כנראה שיש אות לטלויזיה אבל הוא לא בפורמט שהיא יכולה להתמודד איתו. זה גרם לי לחשוב שהיציאה האנלוגית ויציאת ה TV קשורות אחת לשניה, אז הורדתי את התצוגה הראשית ל 640*480 @ 60Hz אבל זה לא עזר…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה FlyVideo98 ואני לא מצליח למצוא דרייברים נורמליים שיפעלו ב Windows Xp . מישהו אולי יודע איפה אני יכול למצוא אותם? (ואל תמליצו לי על האתר של LifeView כי הדרייברים ששם לא פועלים אצלי)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , כמו כולם ,הגיע הרגע לשדרג את המערכת . כרגע עם 970 ומערכת בת 9/10 שנים . משתמש בעיקר במשחקים ומוזיקה . האם זה הזמן הנכון לרכוש כרטיס מסך מהסידרה הישנה ? 2080 או 3060 ?TI לא TI
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף? ולמה? תודה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=9512 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1938&scat=191&tcat=28
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן היות וכרגע אני רץ עם 1 ג'יגה ב400MHZ.ו 6600GT. ברור לי שאני ארגיש שיפור מטורף במשחקים. אך האם: א: יהיה הבדל משמעותי במשחקים ביני לבין מישהו עם E6300,E6400? ב: אם אני אעשה OVERCLOCK ל2.6GHZ ולזכרון ל-500MHZ, האם יהיה שיפור משמעותי? תודה נ.ב- כנראה מצאתי מישהו שישלם 450 שקל על הכרטיס הנוכחי שלי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם יש דבר כזה ג'יפורס 6600GT שהוא 64 ביט? זאת אומרת, העובדה שהוא GT אומרת שהוא בטוח 128 ביט, או שיש דגמים מהסוג הזה שהם 64 ביט? תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-