עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by boss,

יש לי לוח אם ASUS P8P67 DELUXE אבל PCIE 2.0 GTX 680 PCIE 3.0 אם כרטיס מסך זה התאים לוח אם שלי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bendani,

יש לי תקציב של 750 שקל רק....והציעו לי בחנות את הכרטיס RADEON 9600 PRO 256 DDR ושל ספיר ..הנה לינק לאתר אחד שמצאתי בדיוק את הכרטיס שהציעו לי בחנות - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1346&catcode=254 לקנות או לא לקנות זאת השאלה.... האם הוא טוב למשחקים חדשים ? האם הוא מהיר ? ועד מתי המשחקים כבר יהיה יותר מדי טובים בשבילו תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by dani,

אוקיי אני חייב להעיף כבר את הג'י פורס אם איקס שלי כי אפילו דייב הוא בקושי מריץ ;D ורציתי לדעת של איזה חברה הכי טוב הראדון 9600XT אבללל..... עד 1300-1400 שקל... תודה

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  4. אני מדבר כמובן על סופטמוד. 1) מה סיכויי ההצלחה? 2) רוב הסיכויים שאני אקנה גיגהבייט, הכרטיסים שלהם נפתחים באחוזים גבוהים? 3) אם הכרטיס הוא באמת אפשרי להפוך לXT, האם הוא כמו XT גם ביכולת הOC? תודה רבה

5. Started by DS,

ראיתי בפי1000 את המוצר ואני רוצה לקנות אותו! הוא עולה כולה 379 ש"ח אבל אני רוצה לדעת כי קראתי שגירסאות ה-SE הן הגרועות ביותר! מה אתם מציעים לי?

• 89 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך x1950 pro 256 mb אבל אני לא ממש אוהב להסתמך על מה שרשום באתרים אז עם יש לכם את הכרטיס מסך הזה אך ורק עם יש לכם כי אני לא רוצה לשמוע דברים שרשומים באתרים או שתתנו לי לינקים לביקורת בבקשה תגידו לי: איך הביצועים? התאכזבתם? יש בעיות בכרטיס? מה הטמפרטורות שלו? הוא רועש? הקיצר תתנו כמה שיותר מידע ואני מדגיש רק עם יש לכם את הכרטיס מסך הזה ד"א עם יש לכם המלצה אחרת אחרי שקניתם אז תגידו תרשמו

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  7. יש לי ספק TT purepower 460W עם חיבור 6 פין אחד.. והכרטיס דורש שניים, השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש במפצל של 2 מולקסים ל6 פין כדי להשיג עוד חיבור?.. ואיך זה ישפיע על הביצועים.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  8. Radeon 9600 xt אם איזו חברה? ומה זה אומגה ועל איזה XT זה עובד תפנו אותי ל דיון הנכון תודה.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by TheWave,

יש לי בסביבות ה600 ש"ח לקניית כרטיס טלוויזיה. אני לא מבין כל כך בנושא. התסכלתי על ביקורות של כרטיסי טלוויזיה של חברת Leadtek ונראה לי שאיכות התמונה לא משהו חיפשתי ביקורות על הכרטיסי Asus TV FM ולא מצאתי 1. יכול להיות שטעיתי? איך האיכות של הLeadtek באמת?? ואיך איכות ההקלטה? 2. הכרטיס של ASUS טוב? 3. אני צריך לחבר את הכרטיס לאנשהו בשביל ראות טלוויזיה במחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  10. יש לי 1000 שקל ואני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה בהתאם למחיר,אפשר קצת לחרוג. אני רוצה שיהיה אכותי עם רזולוציה גבוה ועם איכות תמונה טובה ואיכות קול טובה. אם אפשר את השמות שלהם ואת הפרטים עליהם,ואם אולי יש לכם אתר שעושה השוואות לכרטיסי טלויזיה זה יהיה מה טוב! תודה.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מה עדיך לי לקנות : יש לי תקציב של בערך 700 ש''ח מפרט: Gigabyte p43 e5300 יכל להיות שאני יעשה לו oc ספק כוח 480watt mustiff מסך Samsung Syncmaster p2350 1920.1080 ועכשיו העיקר: Radeon HD 6770 או Ge Force GT 450 Gigabyte OC ובהפרש של כמה האחד יותר טוב מהשני והאם הוא יפעל טוב על ספק כח Seasonic סדרת Bronze הספק 430W

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by hapoel,

בסביבות ה-400 500 שקל משהו חזק למשחקים!! תודה מראש לכולם

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by shai7654,

הממשק שלי הוא agp וחשבתי לקנות את הx1600 pro 512 mb והשאלה שלי אם כראי לקנות את הכרטיס הזה או ה7600 gs 256 mb המטרה בטכלס היא יותר הקטע לראות סרטים באיכות hdtv והמשחקים לא מפריעה לי להוריד קצת את האיכות אהה ואם יש אפשרות לחבר נגיד playstation 3 לכרטיס מסך כזה שזה הדבר הכי עיקרי יותר מהכל

• 7 תגובות
    • 523 צפיות
  14. יש לי מחשב P4 3000Mhz 512 זיכרון וגיפורס 4 שאני רוצה להחליף שיחזיק שנה ככה.. לא משנה על איזה הגדרות העיקר שיעבדו משחקים חלק.. תודה!

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  15. אני רוצה לקנות כרטיס מסך ב KSP (המקום הזול ביותר בארץ) מה כדאי ??? אני מתלבט בין FX 5200 לבין MX 440 אתם יודעים כדי לחסוך כסף שווה ה MX ? ואם אני קונה ראדיון יש איזה משחק שלא ייתמך איתו ??? ועוד משהו: מה הקטע של ה DIRECTX9 הרי גם ככה אתה מוריד את זה מהאינטרנט ומשחק את כל המשחקים עם זה??? או שפה הכוונה אחרת ??? שהכרטיס עצמו עובד עם זה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני רוצה לקנות כרטיס מסך באיזור ה-800 שקל ואני כבר מבולבל לגמרי... איזה כרטיס מסך הכי טוב מבין אלה?? - Point Of View GeForce 6800 128MB - nVIDIA GeForce FX6600GT 128MB Gigabyte - Leadtek WinFast A6600 GT TDH ואם לדעתכם יש כרטיס יותר טוב במחיר שהזכרתי אשמח אם תמליצו לי עליו... תודה...

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  17. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב !!! התקציב שלי בערך עד 1000 ש"ח ואני מעדיף שהכרטיס יתמוך בדירקטיס X9 בבקשה תנו לי הצעות לכרטיסים ...

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  18. שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיספק אותי טוב לשנה הקרובה התקציב שלי הוא 600-700 + - :] תודה לעוזרים!!!

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני רוצה לקנות את כרטיס 6800NU. ויש לי את הלוח אם הזה :ABIT IS7-E אני לא ממש הבנתי אבל לפי מה שהבנתי אין לו SLI לא יודע מה זה אפילו חחחח בקיצור אם אני יקנה את 6800NU אני יוכל לחבר אותו למחשב שלי? ואם אני יוכל אז הביצועים שלו יהיו נמוכים ??? תודה מראש

• 76 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. יש לי Geforcd 2 100/200 MX 32 MB ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב אבל לא כל כך יקר (בגלל שזה לא מהכסף שלי אז אני לא יודע כמה אני אוכל לשכנע את ההורים שלי). לפי מה שראיתי כאן אתם המלצתם על MSI G4 TI4200 כי זה גם כרטיס שיחזיק מעמד לכמה שנים וגם הוא לא עד כדי כך יקר, וחבר שלי המליץ לי על GeForce 3 Ti4200 128MB שהוא אמר שעולה בסביבות ה700-800 שקל ושהוא גם יספיק לי לכמה זמן... אז מה עדיף לי? או שאולי כדאי לי משהו אחר (אבל לא יקר) שיספיק לי למשחקים שדורשים הרבה? ואם אתם יכולים גם לומר לי מאיפה אני יכול להשיג אותו (אם אתם יודעים)...

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. מעבד e6400 לוח p5b deluxe זיכרון 4 ג'יגה 1066 מושקין, חדש =] כרגע אני עם RADEON 1950PRO 256MB וספק אנרמקס 400וואט אני רוצה אפשרות לראות FULLHD בצורה חלקה. ושמשחקים ירוצו בצורה טובה יותר, תודה =]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש על מה אתם ממליצים ?? יש לי לוח אם Pתומך PCIe אני מקצב עד כ 1000 שקל

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by asichen,

היי אחים שלי !!! לפני כמה חודשים קניתי מחשב עם gforce v4 440mx 128mb וחשבתי שזה כרטיס טוב........(אני טיפש...) אני רוצה לקנות כרטיס חדש בקרוב בתקציב של עד 1600 ש"ח... אני רוצה שהכרטיס יתמוך לי מצויין במישחקים ליותר זמן ממה שמה שיש לי עכשיו תמך... עזרו לי בקשה.... תמליצו לי על כרטיס

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 ש"ח המלצה בבקשה

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by wta,

מה שאומר שהכרטיס תומך HD (מן הסתם...) השאלה היא: אם אין לי מסך עם יציאת HDMI, סרטי HD לא ירוצו אצלי טוב במחשב הודות לכרטיס מסך המובנה החזק יחסית?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים