כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום מעוניין לשלב כרטיס מסך שיתמודד עם הצגת 1080P ו-BR. אשמח אם תסבירו לי את נכונות או אי נכונות הדברים הללו: 1. קראתי מאמר שמציינן כי מי שמתכוון לנגן בהצלחה סרטי Blu Ray ו-HD DVD. רצוי שיקנה Nvidia (שני כרטיסי מסך מדגמים Geforce 8600 / 8500GT שמצליחים להתמודד בהצלחה מלאה עם נגון H264 1080P). 2. בנוסף קראתי במקום אחר כי יש לוודא שהכרטיס תומך בטכנולוגיית PureVideo במידה ומדובר ב- Nvidia או תומך בטכנולוגית Avivo כשמדובר ב-ATI. טכנולוגי זו לפי המאמר, מיועדת להשבחת ביצועי הוידאו. אציין שלא ראיתי באף כרטיס מסך שמצויין שמדובר ב-PureVideo, או לגבי ,Avivo ב- ATI
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, רציתי להתייעץ עימכם לגבי שדרוג כרטיס מסך. המחשב המדובר הוא בעל מעבד E6400 ו-2GB זיכרון וכרטיס מסך 7600GT. הלוח אם תומך רק ב-PCI-E (אלו כל הפרטים שיש לי כרגע - המחשב אינו המחשב שלי). השאלה שלי היא כזאת - האם יש טעם להשקיע כ-700 ש"ח בכרטיס חדש? כלומר האם יורגש שיפור משמעותי? חיפשתי קצת באינטרנט, אבל משום שרוב הבאנצ'ים מדברים על כרטיס בחיבור PCI-E 2, אני לא יודע איך יהיו הביצועים שלו בחיבור PCI-E (הבנתי שאפשר לחבר לממשק הישן יותר כרטיס PCI-E 2). במידה ויש טעם לשדרג - חשבתי על 9800GT או 4850 - מה דעתכם? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אפשר להוריד את התוכנה בקישור הזה http://www.cpuid.com/cpuz.php לאחר ההתקנה , יש לשונית גם של סוג כרטיס המסך במדויק (לדוגמא יהיה רשום 4850 , ולא 4800 ) רוני
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , (להודעה הזאת אין קשר להודעה אחרת שפירסמתי בפורום , הכרטיס הזה הוא למחשב אחר) יש מחשב עם הפרטים הבאים: E5200 2gb ram Intel gma 3100 כפי שאתם יכולים להבין , ה gma הוא "כרטיס מסך" , שלא מריץ כלום (קיבל 300 ב 3dmark2006). הכרטיס מסך שחשבתי עליו הוא 8400GS שעולה 200 ש"ח... הבעייה העיקרית היא: ב 3dmark2006 הוא קיבל 1500 בממוצע\ בעוד הכרטיס מסך שלי (gefore 6600) קיבל 1000 , איך זה יתכן?? יש לי כרטיס מלפני 5 שנים... 8400gs צריך לקבל לפחות 3000. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי כרטיס מסך בין 3 שנים - Asus EN7900GS. עד היום הוא שירת אותי נאמנה ולאחרונה התחילו להופיע כל מיני ארטיפקטים במשחקים. בדיקה קצרה העלתה כי הוא מתחמם מאוד (הקיץ הזה עוד לא התחיל והכל מאוד חם שם במארז). אני תוהה האם לקנות קירור לכרטיס המסך (נניח Accelero S1, עם מוד מאוררים יוצא כ 150 ש"ח), או שפשוט לקנות כרטיס מסך חדש ב 200-300 ש"ח ולקבל ביצועים טובים יותר בלי על ההתחממות הזו. המשחקים שאני משחק הם לא הכבדים ביותר שיש, ואפילו די רחוקים מזה. Bioshock, Team Fortess, C&C RA3 - כולם רצים יפה על הכרטיס, אבל C&C3 התחיל ממש לגמגם לאחרונה, כנראה באשמת ההתחממות הכללית. מה עדיף? קירור חדש או כרטיס חדש? אילו כרטיסי מסך מומלצים בטווח המחירים הזה יש? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לאחרונה רציתי לקנות Sapphire ATI Radeon HD 4850 512MB לאחר ההזמנה התקשרו אליי ושאלו אותי כדרך אגב איזה ספק יש לי אמרתי ש FSP 450W שקניתי שלפי מה שאני יודע מספיק לחלוטין... המוכר טען שמינימום 600W וממליץ על 700-800 וואט.. ואמר כי אם אני רוכש הוא כותב (במחשב שלהם) כי הזהיר אותי ושאני לא יבוא עם בעיות... אני דיי בטוח בזה שאני צודק...אבל עכשיו כל הקטע עם הרישום במחשב נראה לי קצת מוזר... תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות את הכרטיס שלעיל וזאפ לא האתר מאוד ידידותי. מישהו מכיר חנות מהימנה שמוכרים בה את הכרטיס במחיר זול? ראיתי בזיגזג שהכרטיס מאוד זול(613 ש"ח), אבל אפשרות המשלוח היחידה מייקרת את הכרטיס בעשרה אחוז. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו רק אתמול, שילמתי עבור HD4890 ושאני פותח את ה Catalyst Control Center אני רואה שרשום שם HD4870. ב Device Manager רשום Radeon HD4800 series, איך אני יכול לדעת בוודאות איזה כרטיס מסך יש לי ושלא עבדו עלי? הייתי רוצה גם לבדוק את שאר החומרה אם אפשר. תודה
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי HD4550 לאחר שהGeforce 8500 הישן נשרף. מפרט:Intel Core 2 Duo E8400 3GHz מסך 22 KDF ספק אין לי מושג. לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3 אם יש צוור בקבוק OC למעבד יעזור?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי מעבד intel E6600 2 GB זכרון לוח אם Gigabyte 965p-ds3 ספק 500w jspteach וכרטיס מסך שאני רוצה להחליף שהוא sapphire X1900Gt שהתקלקל אם אפשר למצוא כרטיס שלא יעשה בעיות כי כל פעם היו לי בעיות עם כרטיסי מסך בכמה מחשבים בעיקר בקשר להתחממות שלהם, וגם כרטיס שיחזיק כמה שיותר משחקים בטווח הארוך. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס PCI-E בעל יכולות OC מקסימליות בתקציב של 300 שקל חשוב לי מאוד שיהיו לו לפחות 2 יציאות דיגיטליות(DVI או HDMI) ותמיכה חומרתית ב H264 תודה מראש לכל המומחים RA96
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מחפש בכרטיס מסך בסביבות ה600 שקל ואני צריך שיהיה לו ג'יגה זכרון כי הוא על מסך 24" והוא למשחקים..תודה
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה אני בעוד כשבוע רוכש מחשב גיימינג חדש . ובעיקרון כל המפרט שלי סגור חוץ מהכרטיס מסך כי אין לי שמץ של מושג איזה כרטיס מסך יחזיק לי משחקים על רזולוציה של 26' . המסך שברשותי הוא SAMSUNG T260HD . ככה שהרזולוציה היא 1920X1200 . אין לי מושג איזה כרטיסים יש בשוק שיריצו לי כל משחק כיום בלי למצמץ כמעט על רזולוציה כזאת . אני רוצה שהכרטיס מסך יסחוב בלי בעיות , לא כמעט ולא בקושי ! אשמח לשמוע הצעות מהחבר'ה . כי אין לי ממש מושג ואני דיי תקוע פה :[ תודה רבה לכם !
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קורה לי די הרבה לאחרונה מאז שהחליפו לי כרטיס מסך ל-GTS250.. אני חייב לציין שזה קורה לי רק ב-VLC ואם אני משתמש בתוכנה אחרת אז זה קורה רק לעיתים רחוקות (יחסית וזה עובר אחרי שניות בודדות) ולכן כמובן שהמסקנה היא שאולי הבעיה בווידאו או בתוכנה אבל לפני איזה יומיים המסך השחיר לכמה רגעים ואז חזר אם הודעה קטנה בצד שווינדוס היה צריך להפעיל מחדש את הדריבר של התצוגה בגלל תקלה. בסה"כ אין שום בעיות במשחקים, הטמפ' בסדר ואני לא עושה OC אבל בכללי יש לי הרגשה שמשהו לא בסדר. בכל מקרה אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים..
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום! השאלה היא אם אני יכניס כרטיס מסך פשוט, נגיד 9600GT, ויגדיר אותו לPHYSICS, עד כמה אני יקבל הפרש בביצועים במשחקים (שתומכים בPHYSICS)? <<----המפרט
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך HD4890 ושאני מרייץ מישחקים ישנים תקעות מציקות קראתי טיפה והבנתי שזה יוכל להיות משלושה גורמים מרכזים תוכנה (המישחק מערכת העפלה ) RAM כ. מסך RAM בדקתי אותו בתוכנה ואמרו לי שהכול בסדר! איך אני יכול לבדות שזה לא הכ.מסך ? תודה לכולם ואם זה לא המקום איםו לרשום זות? בתמיכה תכנית חומרה או תוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני אנסה בכל זאת-רציתי לדעת איזו תוכנת מדיה סנטר נחשבת לאיכותית ,יציבה ופונקציונלית (מה אתם אומרים על בוקסי) ובנוסף אשמח להמלצה לכרטיס טלויזיה טוב ומה אני צריך לדעת לפני שאני קונה אחד כזה (מה התכונות ובשביל מה זה טוב בעצם) (האם ה4890 יכול לשמש בתור כרטיס טלויזיה?) אשמח לתגובה בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. קניתי כרטיס מסך חדש HD4850 VAPOR X 512MB וכשאני משחק NEED FOR SPEED UNDERCOVER התמונה מקוטעת ניסיתי את כל הרזולוציות וללא הועיל מקוטע גם בהגדרות הכי נמוכות ואפילו ב 800x600 עם V-SYNC יש שיפור מסוים אך עדיין תמונה מקוטעת. הסרתי את המשחק והתקנתי מחדש אך כלום לא עוזר יש לי 4 גיגה זכרון של OCZ ומעבד E7400 המחשב חדש אחרי פורמט עם ןינדוס XP ודרייברים הכי חדשים 9.7 . אשמח לעזרה תודה.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
חיברתי את היציאת VGA למתאם DVI ומשם למסך שקולט DVI-D... זה לא עובד כרגע זה בגלל אנלוגי-דיגיטלי וזה לא יכול לעבוד או שיש איזה שיטה?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תשמע איזה כרטיס מסך עדיף יותר? ואיזה כרטיס מסך יפעיל יותר טוב את GTA IV?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס מסך GTX260 יותר טוב מהכרטיס מסך HD4870 1GB? תודה מעוזרים
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רב איזה כרטיסי מסך מריצים H264 בחומרה ? NVIDIA ? AMD ? מה העלות ? ראיתי את הלינק הזה : http://www.hometheater.co.il/article00911 וחוץ מזה ?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3.00GHz לוח אם D945GTP 2G ROM מארז של champion אני רוצה לצפות על רזולוציה של 1920x1200 נכון שזה מחשב מעפן אבל אני מעביר אותו אחרי זה ל 19" אז בכל מקרה הכרטיס יתאים למחשב שלי בגדול או במפרט. או שה 9600GT שעולה 460 שקל יתאים יותר הHD4770 עולה 550 שקל
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-