עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eh50,

איך זה ש 1800 יותר טוב מ1950 זה אמור להיות הפוך, או שלא... בכלל בכל הביקורת ה1800 יותר טוב איך???? http://www.firingsquad.com/hardware/ati_radeon_x1950_pro/page6.asp ומישהו יודע אם ה1950 הוא 256 מגה או 512???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מישה יכול לומר לי מה זה הכרטיס סמור הזה ?? חח אני לא מבין מה זה כרטיס מסך או קול ?? http://www.creativex.co.il/terminal/creative/product.asp?f=50 יש מצב זה סתם חרטה, בלוף, שקר.. בקיצור אם מישהו יודע שיגיד oO. ונ.ב תגובה ראשונה שלי לאחר 18 שעות במערכת :<. ו... תודה לכולם! תמונה: http://www.creativex.co.il/terminal/creative/images/RX9800_400_400.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gotex,

אוקי אני מתכנן ליקנות כרטיס טלויזיה בישביל לצפות ולהקליט הבנתי שיש כרטיסים שמשתמשים במעדבים של המחשב ויש כאלה שמשתמשים במעבד שלהם המליצו לי על WinTV-PVR-150 Hauppauge השאלה שלי אם מתי שאני מקליט באיזה פורמט הוא מקליט כי אמרו לי שיש כרטיסים שמקליטים חצי שעה ויוצא בסוף גודל קובף של 3GB אז אני רוצה כרטיס איכותי וטוב שיקליט לי בפורמטים טובים לא בגודל גדול מידי תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by alienboo,

Hello ppl I got this card and i need help in installing it on my system whatever i do, the damn thing wont work, my system does not install the drivers for it my system spec are these 8RDA+ mobo and latest bios athelon 2600 512MB ddr333 radeon 9700 pro win xp pro + sp1a if any1 have this card or knows about it, please reply thank you

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי מחשב p4 2.6ghz ו 1 ג'יגה זיכרון מסוג ddr (ביצעתי אוברקלוקיניג למעבד מ2 ל2.6) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שתומך בagp8 מכיוון שהלוח-אם שלי ישן יחסית (Abit SR7-8X (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LAN אני רוצה כרטיס שיאפשר לי לשחק במשחקים החדשים שיש כיום ברמה גבוהה תווך המחירים שלי הוא עד 1500 ש"ח

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם..חיפשתי כרטיס מסך יחסית חזק יד שנייה ומצאתי שתי אופציות נחמדות..מה עדיף.. geforce 6800 ultra overclocked 512mb agp x8..או.. ati radeon hd3650 512mb agp x8..?.. מה אתם אומרים?..חיפשתי השוואות באתרים ואין כל כך הרבה מידע שימושי אז אמרתי אחפש כאן.. תודה רבה ויום טוב..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zadalbala,

הפורום הוא לא זירת מכירה, בשביל זה יש Tradezone http://hwzone.co.il/tradezone/

8. Started by slider,

יש לי כרטיס טלויזיה FlyVideo98 ואני לא מצליח למצוא דרייברים נורמליים שיפעלו ב Windows Xp . מישהו אולי יודע איפה אני יכול למצוא אותם? (ואל תמליצו לי על האתר של LifeView כי הדרייברים ששם לא פועלים אצלי)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by HeAd^ShoT,

למקור: http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.php?p=657331&postcount=72

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by GefilteFish,

GIGACUBE 9600 PRO LITE 128MB- האם הכרטיס באמת שווה? האם הוא יריץ את כל המחשקים החדשים כמו 'DOOM3' ו-'HALF LIFE2'? כמ זמן הוא יחזיק מעמד? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי כרטיס 290 R9 TRIX שמחובר למסך מחשב דרך כבל דיספלייפורט ועובד מצויין.. הבעיה התחילה שהוספתי לחדר טלויזיה (PHILIPS) ונסיתי לחבר אותה על ידי כבל HDMI לכרטיס מסך בדקות הראשונות התמונה רצה טוב ותקינה אבל אחרי כמה דקות באופן קבוע יש ריצוד לשנייה ואז הצבעים משתנים לצבעים בתמונה ניתן לחזור לצבעים תקינים רק זה מצריך שינוי בהגדרות הדרייבר וזה לא הגיוני שכל 5-15 דקות צריך לסדר את זה. מישו שמע על הבאג הזה ?? ואם יש פתרון?? תודה לעוזרים! *לפני שתשאלו אני כרגע עם הדרייבר 14.9 בלי המהרה נסיתי גם את 14.9.2 בטא וגם חזרתי לדרייבר הישן 14.4 בכולם הבעיה קיימת זה לא הכבל נסיתי עם עוד 2 כבלי HDMI אחרים גם לא עזר לצערי *

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by WhiteTrash,

חשבתי להחליף את הכרטיס מסך ואמרו לי שכאן אני מוצא את המיקצוענים שיוכלו לעזור לי. אז ככה, המחשב שלי הוא Pentium 3 - 1Gb לוח אם: ASUS CUV4X-C 256MB כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA 2MX נדמה לי עם 32MB אני לא זוכר של מי. לאחרונה משחקים חדשים שהתקנתי התלוננו שהכרטיס לא מספיק טוב להם, מכיוון ששדרוג רציני של המחשב לא בא בחשבון כרגע חשבתי על שיפור הכרטיס מסך למשהוא מתקדם יותר כגון FX5200 או 9200 Radeon שלא ישברו אותי תקציבית. השאלה/ות שלי הן: 1. האם אותם משחקים שלא עבדו (לדוגמא דאוס X ו- הנסיך הפרסי) יעבדו, בהתחשב שבכל זאת המחשב הזה סובל מחוסר זיכרון וכו' 2. האם הכרטיס החדש יעבוד עם הלוח אם שלי בהתחשב בעובדה שהכרטיס הוא AGP 8X וללוח אם שלי יש AGP 4X 3. והיה והתשובות על הנ"ל הן כן,…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Roshos,

חברה הלך לי הכרטיס מסך וכרגע אני און בורד(כל הבאסה לי) ואין לי ימבה תקציב... אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500 ש"ח כמה שיותר טוב עם DVi על מנת שאני אוכל לחבר את המסך שלי אליו אני משחק מדי פעם ובעיקר גראפיקה דו מימדית תודה לכל מי שייעזור ROSHOS נ"ב AGP X8

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני פונה לכל מי שיש לו מחשב דומה לשלי (בעיקר כרטיס מסך אותו צ'יפ חשוב - geforce 4 ti-4200 128 ומעבד באזור ה1800 ) אני לא יודע אם ביצועי המחשב שלי הם כל כך טובים... : ראו במשחקים הבאים: unreal2 : פועל על 1024X768 בלי AA וAF על 20FPS רוב הזמן וקופץ nolf2: עובד בממוצע באזור 30 אבל יציב על אותה רזולוציה aquanox: עובד גם באזור 30 ut2003: נע בין 30 ל45 serious sam 2 : עובד באזור 50 rtcw: עובד על 75 רוב הזמן אבל היחיד red faction 2 : עובד על 30-40 ולפעמים בפיצוצים יורד ל15 mohaa spearhead: עובד על 20 רוב הזמן וקצת מקרטע : יורד ל15 ומרגישים קפיצה רצינית gta3 - עובד על 30 רוב הזמן כל הבדיקות נעשו על 1024X768 ללא AA וAF ובהגדרות הכי גבוהות ונבדקו בתוכנה fraps. הדר…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעוניין לבדוק אחת ולתמיד ולפסרם כאן תוצאות טמפ' של ה HD4850 כדי שמשתמשים יוכלו לראות את התמונה המלאה.. לאחר התאכזבות מתוכנת ה SMARTDOCTOR של ASUS שהתבררה כ NOT THAT SMART.. אני מחפש תוכנה שפשוט תרשום את הטמפ' של הכרטיס.. ב SMARTDOCTOR יש באג מפגר (אשמח לשמוע ממשתמשים אחרים אם גם הם התקלו בזה..) שלא חשוב מה אני מגדיר בהגדרות המאוורר היא אוטומטית מעלה את מהירות המאוורר של הכרטיס ל 100% כאשר הטמפ' מגיעה ל 70 מעלות. גם בבחירה במצב קבוע של המהירות וגם כאשר מגדירים לה שינוי האיוורור ביחס לחום - ברגע שמגיעה ל 70 היא מתעלמת מכל הגדרה שיש ומעלה את המהירות ל 100% - מעצבן ביותר לכן הסרתי אותה. אני מחפש משהו בסגנון GPU-Z רק שבמקום גרף אדום חסר ערכים מספריים - לראות את…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by sh2006,

HD 2600 מגיע עם 128 ביט בלבד. מה שאומר שהוא חייב להיות ממש, ממש, ממש טוב כדי לעבור את 8600GTS, שמגיע עם 2 ג'יגה הרץ זיכרונות. הוא צריך להתעלות מעל לרוחב הפס המצומצם ולנצח את הליבה החדשה של אנוידיה. :2gunsfiring: אני בספק גדול... נכון שה 8600 GTS לא הצלחה גדולה, אך גם כרטיס כזה שמתעלה מעל 7900GS עם רוחב פס של 128 ביט בלבד ראוי לכבוד מסויים. AMD ATI תעבדו קשה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהשימושים שלו יהיו: עבודה משרדית סטנדרטית עיבודי תמונה (פוטושופ, לייטרום, אילוסטריטור) קצת תלת (3dsmax) קצת וידאו (אפטר-אפקט) צפייה בסרטים לא מדובר על מקור פרנסה אלא על תחביב רציני. אני לא כ\"כ יודע מה יתאים גם לדו מימד וגם לתל מימד ווידאו קליל. התקציב של כל המחשב הוא סביב ה-4,500, וזה כולל מסך DELL U2414H ששמתי עליו עין. חשבתי על כרטיס Gigabyte GTX750Ti OC Low Profile 2GB GDDR5 DVI 2xHDMI DP PCI-E כמה שאלות: 1. אני לא יודע אם זה טוב מדי או לא מספיק טוב בשביל הצרכים שלי. 2. כמו כן, עד כמה זה קריטי ה-Low Profile? 3. עד כמה קריטי כרטיס עם חיבור DisplayPort למסך? האם אפשר להסתפק בחיבור HDMI? יש הבדל באיכות תמונה? האם יעבוד טוב עם שני לוחות האם…

18. טוב ככה יש לי GT6600 PCI-E של ג'יגה בייט רציתי לשאול איך אני מחבר אותו לטלויזיה ואיזה כבלים צריך? אני אשמח אם תביאו לי את השמות המלאים שאני אוכל למצוא פה: http://www.zap.co.il/goto.asp?sog=C-Cable ותסבירו לי איך לחבר...אני אשמח מאוד תודה רבה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. רציתי לדעת העם קיים תוכנה כלשהי מחזירה את המסך למצב נורמלי למשל הזזתי טיפה ימינה את התצוגה במסך ואני לא יודע איך להחזיר את זה למצב הרגיל אז עם נגיד אני הלחץ על כפתור מסויים באותה תוכנה זה זה יחזיר לי את התצוגה במסך למצב הרגיל לפניי שהזזתי את התצוגה חייב תשובה דיי בהקדם האפשרי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mosep,

שלום. קניתי לפני הרבה זמן (מעל שנה) שני כרטיסי מסך hd 4650 של sapphire. רציתי לקנות שני מסכים ולכן קניתי שניים, וגם נאמר לי שאפשר לעשות איתם crossfire, מה שאמור לשפר את הביצועים. לפי מה שראיתי בכל הכרטיסים יש חיבור מיוחד ביניהם, אבל אצלי אין. רציתי לשאול - אפשר באמת לעשות איתם, או ש..עבדו עלי? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by prince amir,

מחירו מאוד זול , יחסית לשאר המסכים בעלי מסך FLAT הרזולוציה די גבוהה ומגיעה די טוב לתדרים גבוהיים האם אתם ממליצים על מסך זה? יחסית מסך יותר טוב זה ה LG אבל ההפרש עצום במחיר מעל 600 ש"ח יותר מאשר הPROVIEW האם שווה ההשקעה מסך זה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by --Shadow--,

http://www.engadget.com/2013/10/18/nvidia-gtx-780-ti/ http://www.guru3d.com/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם , יש לי משום מה בעיה עם המשחק RAGE שהתקנתי לא מזמן , ברגע שאני מגיע למוד של המשחק עצמו אחרי הסרטון של ההקדמה המשחק פשוט עובד לאט בצורה מגוכחת , כרטיס המסך שלי הוא Sapphire HD 6790 1GB והוא אמור לעבוד סבבה עם המשחק , התקנתי לא מזמן את הדריברים האחרונים וגם את ה directx לכן אני מתקשה להבין איפה הבעיה , המשחק עובד כל כך לאט שלוקח לו בתוך המשחק להעלות את התפריט של הsettings בערך חצי דקה , אני אשמח לעזרה תודה רבה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 6kwar,

תודה ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by 00Amir,

שבת שלום אני צריך כרטיס מסך, הצרכים שלי זה בעיקר פוטושופ אבל אני מתעסק קצת ב OC אז אני רוצה להבין כמה דברים 5850 יותר חזק מ 6850 - אז איפה השידרוג ? יש טכנולוגיה חדשה ? למה הוא ממולץ? ה 460 מאוד משתלם ומאוד טוב אבל איפה הוא עומד ביחס ל 5850 וה6850? מה לקנות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.