כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
היי, הציעו לי לרכוש את הכ. מסך Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB בפורום מפרטים/ספקים ומארזים, לפני הרכישה, רציתי לדעת האם קיימת יציאת HDMI בכרטיס ? בכל התמונות שחיפשתי נראה כי לא קיימת יציאה כזו. תודה רבה, סופשבוע נעים.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המלצה לכרטיס מסך עד 1500 שקל יש לציין שהספק שלי hec trt 400 זה המפרט שלי לוח אם GIGABYTE GA-M61P-S3 מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6600 זיכרון 2 גיגה 512X4 667 סמסונג וקינגסטון מארז HEC COMUCASE 6A19 ספק HEC TRT 400 צורב ASUS SATA 18 8600GTS WESTERN DIGITAL 250GBSERIAL ATA 2 16MB
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מגיע עם החבילה גם ביוס? אני רוצה לקנות מאקסלנט! אתם יודעים אם זה מגיע בקופסא?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב של חבר, המפרט הוא: AMD 4600x2 2.4Ghz 2GB Ram כרטיס מסך On board HD4200 ספק כוח גנרי 350W מסך 22" , 1680X1050 הוא מעוניין בכרטיס חיצוני עד ה 800 ש"ח למשחקים. הדבר הראשון שקפץ לי לראש הוא כמובן ה 460GTX 768mb, אבל יש פה 2 בעיות: - הוא הייה חייב להחליף את הספק, יש משהו מומלץ עם יחס עלות/תועלת גבוהה? - הלוח אם בעל ציפסט 740 של AMD , תושבת AM2+ שלפי זיכרוני לא תומכת במעבדי AM3, עד כמה המעבד הנוכחי הולך להגביל אותו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה גליתי שMSI מוכרת R9 290 בגרסת הרפרנס של הקירור (ללא הקרור שלה) http://www.msi.com/product/vga/R9-290-4GD5.html#hero-overview האם יש הבדל בינו לבין הכרטיס של sapphire ? באתר הם כותבים שיש לו אורך חיים יותר ארוך. יש לזה כיסוי? (לא מתאים לMSI לשקר.הם די אמינים בפרטים שלהם מומחים קדימה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי חיבור אס ווידאו (גיליתי מזה! D:~) בכ"מ. שמעתי (או קראתי פה בפורום >< לא זוכר) שיש כבלים שמעבירים מ-SV לבננה. האם אני יכול ככה להקליט למחשב? (עם הכבל הזה) האם ה-SV בכלל מאפשר העתקה למחשב? ><
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם.. אני נמצא כבר יותר משנתיים עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי ואני חשבתי על שידרוג.. חשבתי לרכוש את ה- 8800GTS החדש עם ליבת G92, כאשר הוא יצא.. האם הוא גם ייוצר עם ליבת 65nm? והאם המפרט שלי והמעבד שלי לא יהווה צוואר בקבוק או משהו כזה? אם כן, אז מה אני צריך לשדרג בנוסף? תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לשים קירור שהיה על כרטיס מסך של ATI על כרטיס מסך של NVIDIA ? פשוט הקירור שלי נהרס בNVIDIA. דגם הקירור שיש על הATI של accelero tiwn turbo זה הקירור המדובר. http://www.arctic.ac/en/p/cooling/discontinued-products/vga/215/accelero-twin-turbo.html?L=1 הכרטיס מסך של NVIDIA זה 9800GTX תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"17 מסך של לפני שנה, מסוגל להריץ עד 1600*1200 60MHz... לא מוצא דריוורים בשום מקום, כנראה חברה לא מוכרת... תודה. :saint:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר יודעים מתי הם יוצאים? ראיתי לפני כמה ימים שנתנו עליהם קצת פרטים כמו תדרים וכל זה, זה אומר שהתאריך יציאה הוא קרוב לא?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אח שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. הוא משתמש הרבה בתוכנות גרפיות כמו photoshop אז הוא צריך יכולות 2D טובות. התקציב נע בין 500 ל 600 ש"ח (הוא לא משחק). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שהmsi סירב לעבוד לפני שבועיים , כנראה אני מקבל היום\מחר את אותו כרטיס אבל של לידטק . סביר להניח שאני אקבל את הכרטיס ללא קופסה או תוכנות לvivo , האם אותה תוכנה של ה msi תעבוד גם עם הלידטק , או שצריך תוכנה אחרת ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי תקציב של כ1300 שקל לכרטיס מסך חדש. מעבד Q6600 על 3.7GHZ בקרוב כשיהיה לי בלוק ללוח אם אני ישעה 4GHZ. אני רוצה כרטיס שיריץ משחקים על מקסימום עם FPS טוב. ספק כוח CORSAIR VX550W לוח אם GA EP45-UD3LR תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק ל 2 מסכים - אחד לי ואחד לילדים. לגבי המסך שלי -מסך לגיימינג, התחבטות קשה בשל פערי המחירים. האם שווה להשקיע ב 4K ברמות המחירים הנוכחיות? האם יש מסך 4K מומלץ וזול (יחסית)? 1. BenQ 1ms GTG XL2720Z 2. AOC 24" G2460PQU 3."24 Asus LED VG248QE 4. BenQ XL2420T 5. Dell U2713HM לגבי מסך לילדים:. המחשב שלהם משמש בעיקר למשחקים. כרגע מותקן בו כרטיס מסך MSI GT 630 ( http://www.msi.com/product/vga/N630G...#hero-overview ). מתכוון להחליף להם למחשב חזק יותר רק בעתיד הרחוק (3 שנים לפחות),מחפש מסך של 19" ומעלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לדיון שצורף קניתי כבל DP חדש עלה לי 40 ש"ח(כנראה זה הבעיה...) עד עכשיו היה מחובר בכבל MINI DP מקורי של המסך שהתקלקל כל עוד שהכבל מחובר בין הכרטיס מסך למסך המחשב לא נדלק ורק כשאני מנתק את הכבל, המחשב נדלק ואז אני מחזיר את הכבל והכל בסדר האם הבעיה היא רק איכות הכבל או שלפי מה שהבנתי צריך כבל של 19 פין ולא 20? מישהו יכול להביא לי קישור של כבל איכותי לקניה בארץ, או בEBAY אם ההפרש במחיר גדול. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר פורמט של המחשב (היה VISTA) כרגע ווינדוס 7 64 ביט יש לי כרטיס מסך 9800GT של ZOOTAC התקנתי את הדריברים המתאימים + DIRECTX אני מעלה את המשחק והגרפיקה על הפנים ואני מקבל הודעה שאין מספקים משאבים בשביל להעלות את הגרפיקה ב OPTIONS המשחק הוא GTA IV אבל זה לא עקרוני.. האם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות ? אני ממש אודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב הישן שלי הוא P3-533 עם Voodoo3 3000 וזיכרון פנימי של 128MB מאז שהתקנתי על המחשב את הWINXP החלו בעיות עם הדריבר/הוודו (יכול להיות קצת לפני זה), כמעט בכל משחק ששיחקתי וכל משחק שאני עדיין משחק כמו למשל WAR3 אחרי איזה רבע שעה של משחק המחשב נתקע עם מסך כחול ואומר לי שיש בעיה עם ה-3DFXVS.DLL- "נתקע בלולאה אינסופית. :-\" דבר זה קורה בדרך כלל ברזולוציות 1024X768 ומטה ברזולוציות גבוהות יותר הכרטיס כמעט ולא נתקע. ניסיתי אינספור דריברים רובם מאתר VOODOOFILES כי אין דריברים מקוריים> אין כבר את החברה.... ניסיתי אפילו להתקין עוד OS במקביל- WIN98 וגם שם זה קורה...... 1) האם זה בעיה של הכרטיס או הדריבר? 2) האם יש דריבר טוב שמתגבר על בעיה זו? אם אתם מבינים בעיניין אנא עזר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר דפדפתי ב-pcplus שלי החודש שמתי לב למודעה נחמדה של מסכי LG הם אמרו שם שהמסכים שלהים מונעים את פעולת ההשתקפות כאשר התעמקתי בנושא אמרו לי שהכוונה היא שכאשר קרן אור פוגעת במסך היא יוצרת השתקפות שפוגעת לבסוף בעינים שלנו ניסיתי את זה במסך ה LCD שלי אבל ראיתי את ההשתקפות אך ורק כאשר המסך היה מלא כולו בשחור (בעצם כשהוא היה כבוי?) השאלות שלי הן: א. מהי תופעת ההשתקפות ב.האם היא מזיקה לעינים ג. האם התופעה הזאת לא חלה במסכי LCD אנא עיזרו לי אני באמת מוטרד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך VIEWSONIC - VP171B LCD אני רוצה לעשות לו כיול. איפה אני משיג תוכנת כיול או תמונות עם הסברים, אני יודע איך לכוון את ההגדרות של המסך מלוח בהקרה ומהתפריט של המסך אבל זה לא מספיק מפני שקשה לדייק ואין לי בסיס שעלפיו אני יכול לעמת את הצבעים והבהירות של המסך . תודה לכל מי שיעזור 8)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בדילמה עשיתי הזמנה ל-HD 4870 מנעה מחשבים עם 1G זיכרון אך הכרטיס הזה לא במלאי יש להם כרגע 512, השאלה שלי היא האם שווה לי לחכות 14 ימי עסקים לכ.מ עם 1G? תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קירבתי למסך שלי בטעות מגנט ועכשיוו כל הצבעים התקלקלו. עשיתי לו DEGAUSS אבל זה כבר לא עוזר צבעים במקום אחד מסודרים ובשני מתקלקלים. מה אני יכול לעשות? תודה. יאיר.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אם מעניין אתכם למה רק LG אז כי אבא שלי בנה להם אתר אינטרנט או משהו ועכשיו יש לנו הנחה בקניית מסך שלהם, אז איזה כדאי לי לקחת, מן הסתם שטוח עדיפות ל17 אינץ'...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לאיזה כרטיס שווה ערך לאנוידיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חברת Palit משיקה את דגם ה-GTX 1650 הפאסיבי הראשון בשוק - שגם אינו זקוק לחיבור מספק הכוח ויוכל להיות מושלם עבור מערכות קטנות ושקטות במיוחד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-