כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש ברשותי תקציב שבין 800 ל 900 שח לקניית כרטיס מסך!לא אגורה יותר מטרת הכרטיס כמו כל כרטיס טוב להריץ משחקים כמו דום 3 סיילט היל 4 גרפיקה טובה באיכות!בקיצור כרטיס שאני יהנה ממנו ולא יתקעו לי משחקים כתוצאה מאי יכולת! הוא הולך להיות במחשב שהרכבתי שהוא חזק אינטל 3ג+512 דדר(היה טוב אם היה 1024 :) רק אומר שיש לי כרגע ר 8500 128 והוא אחלה כרטיס אבל הגיע הזמן להתקדם אשמח אם תגידו לי מה מומלץ ועדיף רדאון גם נווידה בא בחשבון אבל יצטרך הסבר משכנע לעבור אליהים בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה בפנדה כעת נמצאה(כנראה) ה geforce 6800 gt sli !!!!!!!! אנא חפשו דרך האיקון של החברה leadtek
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהו כרטיס המסך הטוב ביותר בסכום של עד 500 ש"ח. שימוש עיקרי בגרפיקה הוא למשחקים מעבד AMD 1800+ לוח GA-7VAX זיכרון 256MB LC2 333Mhz
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך SAMSUNG SYNCMASTER 753DF והבעיה שיש עליו שריטות קטנות בכמה מקומות. האם יש דרך להעלים את השריטות האלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה FlyVideo98 ואני לא מצליח למצוא דרייברים נורמליים שיפעלו ב Windows Xp . מישהו אולי יודע איפה אני יכול למצוא אותם? (ואל תמליצו לי על האתר של LifeView כי הדרייברים ששם לא פועלים אצלי)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש שהורכב ממיטב הרכיבים, כאשר משחק או תוכנה מנסים להשתמש בDIRECT 3D או OPEN GL המחשב מפסיק לעבוד, הספק נופל וכדי להפעיל(להדליק) צריך להוציא כבל מתח ולהכניס מחדש. נשמע קליק מהספק כאשר אני עושה זאת. מפרט: Epox 8k3a+ Mother Board Last Via 4in1 Drivers Set and last Bios Flashed Athlon Xp 1700+ (1466Mhz 2- 7200 RPM Hard Disk's Ibm and Seagate Leadtek Winfast 170DDR Geforce4 MX 440 64 Mb Card Also last bios flashed and last drivers from NVIDIA CDROM DRIVES 2 1 modem PCI טמפ' המעבד תקינה, מותקן מאוורר TT VOL7 2 מאווררים 8 ס"מ במארז, ספק 300 וואט של TASK מתחים בBIOS נראים טוב לצורך פתרון ניסיתי DRIVERS של LEADTEK לא עזר , ניסיתי כרטיס מסך ישן של ATI 4MB ועו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? אני מתלבת בין SUMA GEFORCE 4 TI 4400 128MB DVI או ה Gigabyte ATI RADEON 8500 Deluxe 128 mb DDR TwinVIEW TVOUT Retail
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למה ברגע האחרון ATI משנה את השם לPRO לי עד לפני שנה היה לי כרטיס RAGE "PRO" 8MB וגם לא ברגע האחרון שינו למה לריב על שם העיקר האיכות והביצועים אתם לא חושבים שאני צודק?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס שמשתווה או חזק מ4850 לא פחות ממנו ! במחיר הכי זול שניתן לשלם ממש כמה שיותר זול תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני הרבה זמן (מעל שנה) שני כרטיסי מסך hd 4650 של sapphire. רציתי לקנות שני מסכים ולכן קניתי שניים, וגם נאמר לי שאפשר לעשות איתם crossfire, מה שאמור לשפר את הביצועים. לפי מה שראיתי בכל הכרטיסים יש חיבור מיוחד ביניהם, אבל אצלי אין. רציתי לשאול - אפשר באמת לעשות איתם, או ש..עבדו עלי? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למרות שבחודשיים האחרונים אני הייתי בגישה ודאית של לקחת עוד 470 ולבצע SLI מאז שיצאו הביקורות על הGTX 460 אני בשיקולים כבדים של כדאיות העניין, ולמה? בסופו של דבר, 2 470 יגרמו לרמות חום שהמארז שלי עוד לא הכיר, כך שללכת לכיוון Tri-Sli אמנם קורץ לי בגלל הדרישות המאוד הכבדות של ה3D Vision שלי אך זה על גבול הבלתי אפשרי עם זרימת האוויר שלי כיום אז ידעתי ש3 470 יכריחו אותי ללכת לכיוון של עוד 750 ש"ח על מארז HAF 932 עם 4 מאווררי צד. 3*1650 + 750 ש"ח = 5700 ש"ח. עכשיו עם השקת הGTX 460 פתאום אני מסתכל על זה מכיוון של Tri-Sli עם GTX 460, ושוב למה? 3* 1234 ש"ח = 3702 ש"ח (אפשר אפילו להמתין לעוד חודש שיירדו מחירי ההשקה) צריכת הכח של 470 במערך Tri-Sli: 3 * 354 = 1062 צריכת הכח של 460 במע…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול התחלתי לשחק BAD COMPANY 2 ועד שלא הורדתי באיכות משחק ל LOW (הכי נמוך) זה לא עבד לי חלק בכלל.. זה בגלל הכרטיס מסך או שיש גורמים אחרים? יש לי כרטיס מסך NVIDIA GETFORCE 9400
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכרטיסי מסך 58** אני חייב לחבר את הכבלים מהספק כוח לכרטיס או שלא חייב ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד על פי שמועות הכי חמות או מידע מדוייק , מתי יצאו כרטיסים חדשים. אני מחכה מדצמבר למשהו סביר 1500-2000 שח
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להחזיר את הכרטיס שלי שהוא 320MB ולהוסיף 500 ש"ח לגרסאת ה 640MB של BFG. (נותנים לי רק BFG...) אני לא יכול לשחק ברזולוציה יותר גבוהה מ 1280X1024 אז זה בכלל משתלם לי? :-\
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר שני כרטיסי מסך שונים לאותו לוח על מנת לחבר יותר משני מסכים? לא בתצורת SLI כמובן. מדובר על 8800GTS ו7600GT.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים תעזרו לי אבל מי שבאמת מבין .. איזה כטיס מסך יותר טוב ? זה: ארכיטקטורה מדהימה ומרשימה מתאים למחשבים מן הדור החדש בממשק PCI Express / AGP8X כרטיס מסך ומאיץ גרפי מבית INNOVISION בבצועי תצוגה במהירות האור המדהים באיכויותיו . הכרטיס מגיע עם המאיץ הגראפי הטוב בעולם NVIDIA CHIPSET כולל יציאת טלויזיה. מפרט טכני: Powered by NIVDIA® GeForce 6600 GPU זיכרון 256MB DDR2 +עם 64BIT טכנולוגיית עיבוד 0.11 מיקרון יכולת צפיה Dual 400MHz RAMDACs supports dual QXGA displays up to 2048x1536@85Hz מנוע NVIDIA® CineFX 3.0 Engine NVIDIA® UltraShadow II Technology NVIDIA® Intellisample 3.0 Technology Full-Speed 32-Bit Color Precision Adaptable Programmable Video Processor engine א…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוקל להתקין על ויסטה 64 http://www.overclock.net/ati/357541-ccc-8-7-beta-actually-works.html http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=266125
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום .. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך את שלי מכרתי.. (9800 GTX) אני מתלבט בין שני אלה.. יש לי מסך 22 של ASUS לכן אני משתמש ברזולוציה גבוה במשחקים.. השאלה אם ה1 GB נותן הבדלי ביצועים משמעותי..ששווה להשקיע. ההבדל בכסף היינו 150 ש"ח תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל אותם חובבי ביצועים ולא אוברקלוקרים רציניים וגיימרים כבדים שלא משחקים בשטויות .. ATI vs Nvidia. ללא ספק Nvidia. ואין בכלל עם מה להתווכח. מעניין שכל הבאנצ'ים משתמשים בכרטיסים של Nvidia ולא ATI החל מגרסא 8XXX של Nvidia החברה שלטה בשוק כרטיסי המסך, שאין על מה לדבר בכרטיסי עריכה שרתים וכו' הגרסאות השונות של הכרטיסים של ATI הוצאו במטרה להתחרות עם NVIDIA והחברות החלו בחילופי ירי.. בתקופה האחרונה ATI שלטה בשוק עם כרטיסי המסך שלה מגרסאת 4XXX עם ליבת R770 אך Nvidia מחזירה אש עם כרטיס כפול ליבה משלה. ה-GTX295 הכרטיס המדובר יהיה בעל 1,792MB DDR3 http://images.bit-tech.net/content_images/2008/12/first-look-nvidia-geforce-gtx-295-1792mb/1.jpg http://images.bit-tech.net/conten…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר עדיף? והאם כדי כבר לקחת SAPPHIRE HD 4850 X2 2G? בתודה מראש...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בכתבה הבאה http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-760-review-gk104,3542.html למרות שבנתיים בארץ רק הכרטיס של GigaByte זמין לרכישה, מה לפי דעתכם הכרטיס המומלץ מבין ה 4 במידה והמחיר של כולם יהיה זהה? הכתבה הנ"ל אמנם מפרטת על כל כרטיס וכרטיס אבל את ההשוואות שלה היא עושה מול כרטיסים אחרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מחבר שלי כרטיס מסך שיש לו עוד אחריות לשנתיים מKSP אבל הוא עשה לא אוברקלוק קטן האם זה יבטל את האחריות שלו? הוא אמר שהוא הלך עם הכרטיס לחנות כמה פעמים (לא נראה לי תקלות רציניות) ולא עשו לו בעיות אפשר עזרא מבעלי נסיון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפתחת השבבים האמריקאית מכריזה על אירוע חי בסימן GeForce - וברשת כבר מתחילים להתלבט האם זו הבמה להשקה עבור ה-GeForce RTX 3080 Ti, עבור ה-GeForce RTX 3060 או שאולי בעצם עבור דגמי מובייל ראשוניםלכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי הרבה מחשבות על שדרוג הHD5850 בהתחלה חשבתי שאין כרטיס שיהווה שדרג משמעתי עד 1000שקל החלטתי בסוף לקנות R9 270X אחרי כמה משחקים ממש הופתעתי לגלות שהכרטיס הזה חזק משני hd5850 בקרוספייר קניתי את הגרסה של SAPPHIE DUAL X בגלל הקרור המצויין 26 במנוחה HD5850 850 MHz @ r9 270x 1170mhz בקצור מי שמחפש כרטיס במחיר זול יחסית הכרטיס הזה מצויין
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-