עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hedgehod,

היי חבר'ה. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, ואחד הדברים הכי חשובים לי בו זה שקט. אני לא גיימר רציני מדי, משחק פה ושם בקטנה, לא הרדקור, בכל זאת אני רוצה כרטיס מסך סביר שיריץ לי טוב מאוד משחקים כמו HEROES 5 על כל הרחבותיו, 007 QUANTOM OF SOLACE ואני מחפש כרטיס עם קירור פאסיבי (HEAT PIPES) חשבתי על זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=7936 מה דעתכם? אשמח לקבל מידע על עוד כרטיסים עם קירור היט פייפס. יש לי אחד כזה במחשב הנוכחי RADEON X800XL ועשה לי את העבודה כמו שצריך ב4 השנים האחרונות.

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  2. איזה כרטיס מסך מהדור הנוכחי ינוצל הכי טוב לרזולוציה הנל במשחקים חדשים?

3. Started by tom57,

אני רוצה כ. מסך שיחזיק גם בעתיד.. מה עדיף מבין שניהם?

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by crowbar87,

לפני כמה זמן עדכנתי דרייברים מגרסא 9.6 בחזרה לגרסא 9.4 ומאז הצללים בהרבה משחקים מופיעים ברזולוציה מאוד נמוכה. דוגמא מOverlord 2 http://i470.photobucket.com/albums/rr67/yarock6/lowres_s1.jpg אני גם מצרף תמונה מCCC עם פרטים על הגירסא שמותקנת אצלי. יכול להיות שבמהלך ההתקנה משהו השתבש? מישהו מכם נתקל אי פעם בתופעה הזאת? הכרטיס נקנה עם מחשב חדש בחודש מרץ ועדין יש עליו אחריות. לא בוצע OC, גם לא עם ATI overdrive [attachment deleted by admin]

5. קיצר, חבר טוב מאוד שלי מהיסודי עשה לי היום הפתעה ואמר לי לבוא איתו לאייבורי לעזור לו לבחור חלקים למחשב שהוא כביכול "בונה" לעצמו, אמרתי סבבה. דעתי על אייבורי היא כשל כולם, ושאלתי למה לקנות דווקא שם, הוא ענה לי במילה אחת: זול!!! אמרתי, טוב איך שאתה רוצה... קיצר בסופו של דבר, הסתבר שהוא לא בוחר לעצמו חלקים (אפשר לעשות את זה גם באינטרנט), בא ואומר לי מה אתה רוצה? אני כזה, למה אתה מתכוון?! והוא אומר לי, אני זוכר שדיברת הרבה זמן שאתה רוצה לקנות כ.מסך או משהו כזה, גם ספק רצית לא? אמרתי לו שכן, אבל מה זה קשור לזה שאנו שם, הוא אומר תבחר, הפתעה!!!! אני כולי בשוק ולא מבין שהוא רציני, זורק לו סתם טוב אז תביא לי GTX260 Golden Sample ו-Corsair VS 550W לנציג. הנציג מייעץ, אם כב…

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  6. שלום, לפני כמה ימים קניתי gainward hd4850 gddr5 והוא מאוד מאוד רועש. הורדתי את catalyst control center בכדי להוריד את מהירות המאורר, אבל משום מה, 50% זה המינימום שהוא נותן לי. יש פתרון? תודה

7. שלום , אני רוצה לבחור כרטיס מסך למחשב חדש , התקציב של המחשב הוא עד 4000 ש"ח (+חריגה) לכן התקציב של הכרטיס מסך יהיה בסביבות ה 1000 ש"ח. בשביל מה אני צריך כרטיס: GTA 4 , FIFA וכו' ... ומשחקים דומים שייצאו גם בעוד שנה. השאלות: מה זה אומר OC בדגם של כרטיס מסך- שאני משלם עוד כמה מאות שקלים בשביל אוברקלוק + אחריות? כמה זה שווה? איך בודקים בצורה רצינית את החוזק של כרטיס מסך מסוים מול משחקי מחשב שונים? יש בפורום תרד של 3DMARK , אבל 90% הם מאוברקלוק... יש מקום של תוצאות אמיתיות של כרטיסים? (אני לא רוצה לעשות oc ) תודה , מחכה לתשובות [=

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. אז ככה לפי מה שהבנתם אני צריך כרטיס מסך והתנאים כדי שיריץ טוב ת'מחשב שלי הם ככה: מחיר :500-600 שקל מעבד:Intel ® Pentium ® D CPU 3.00GHZ מסך: אני שוקל לקנות מסך שיהיה בגודל 22-26 אינטש ספק: כרגע יש לי ספק של 400W אבל אני שוקל גם לקנות ספק חזק יותר של סביבות ה500W אם צריך עוד פרטים מסויימים תגידו ואני אוסיף! תודה כל העוזרים והמנסים לעזור!

9. Started by BioTech,

אהלן חברים, ברשותי כרטיס מסך: Palit 512MB Radeon HD 4850 אני משחק במחשב במשחק Bionic Commando וכל כמה שניות יש לי הודעה שהכרטיס מסך לא מגיב ונעשה לי vpu recover יש לי אפשרות של send\dont send. המממ אני עושה כמה פעמים dont send ואז זה יוצא לי לוינדוס. קורה לי הרבה פעמים ההודעה הזאת שאני משחק במחשב, אם אני אבטל את ה VPU recover המחשב יתקע. מה ניתן לעשות עם זה כך שאוכל לשחק באופן רציף?

10. Started by kobibo,

מחפש כרטיס AGP טוב שיריץ משחקים סבירים הכי זול שיש ושלא אצטרך להחליף את ספק הכח (300 ג'נרי). תודה לעוזרים

11. מעניין אותי מכיוון שעברתי לשחק בקונסולות לאחר כל השנים ששיחקתי במחשב עם כרטיסי המסך הכי חזקים בעולם בערך (כולל SLI ו CROSSFIRE) וגיליתי שאני מקבל למעשה את אותה גרפיקה במשחקים בין אם על מסך המחשב לבין על הפלזמה בסלון ב-XBOX 360.

• 38 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by Paradise,

יש לי כרטיס מסך X1950 pro של GIGABYTE, אני מנסה להריץ COD 4 על האיכות הכי נמוכה והרזולוציה הכי נמוכה ואז המחשב נתקע, מופיע לי מסך שחור ואחרי כמה שניות מופיע הDEXTOP עם הודעה של VPU RECOVER. עדכנתי לדרייברים הכי חדשים מהאתר של ATI AMD, פירקתי את הקירור של הכרטיס מסך, חדשתי את המשחה הטרמית ועדיין לא עזר (אני לא הצלחתי למדוד טמפ' בכרטיס מסך, ניסיתי את כל התוכנות האפשריות, אני חושב שאין לכרטיס מסך טרמומטר..). מפרט מלא: E6750 @ 2667mhz 2gb 667mhz P35DS3R segate 250gb אני רק רוצה ליהיות בטוח שהבעיה היא הכרטיס מסך כי אם כן אני אקנה איזה 4870 או 4890.. תודה.

13. אני עובד עם כבל HDMI שמתחבר לLCD בחדר של אח שלי. בדרך כלל לפני כל הפעלה דרכו צריך להגדיר אותו מחדש דרך ה AT Catalyst (אני עובד עם Readon HD 2600 xt) תמול אחרי שאח שלי סיים לראות סרט הוא ניתק את הכבל וכיבה את המחשב ושהיום הפעלתי אותו הוא רושם לי: Not optimum mode Recommended Mode: 1680:1240 60HZ וההגדרות שאנחנו שמים שאנחנו רואים סרטים הם 1920:1024 60HZ ועכשיו אני לא רואה כלום במסך שלי או במסך של אח שלי. יש איזה שהיא דרך לאפס את ההגדרות של הכרטיס מסך?

14. שלום לכולם! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד למחיר 300-350 ש"ח *מה אתם אומרים על nvidia 9500 gt 1gb????? תודה רבה לעוזרים~

15. Started by bora8,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך HD4850 TOXIC ואני רוצה לקנות מחשב חדש רציתי לדעת האם כדאי להשאיר את הכרטיס מסך הזה ולאוסיף עוד כרטיס כזה ביחד SLI או לקנות כרטיס אחר כמו HD4890 או HD4870 יש לי מסך 23 אינצ' של סמסונג 2333SW תודה

16. מעוניין לקנות מחשב ב-KSP לצורכי משחקים כבדים, במיוחד GTA IV, אני רוצה שהוא ירוץ חלק המעבד הוא : Phenom II x4 Quad-Core 940 או Phenom II x3 Tripple-Core 720 (האם יהיה הבדל משמעותי ביניהם לגבי איכות המשחק, או שעדיף לחסוך בכ-400 ש"ח?) קירור למעבד : Arctic Cooling Freezer 64 Pro לוח אם : ASUS M4A78 PRO זיכרון : DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel מסך : Syncmaster 2033 Samsung 20 inch (זה המסך שיש לי) מארז : HEC Compucase 6C60 Midi Tower (No PSU) ספק : Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin (האם הוא יספיק לפרט? או שכדאי לקחת Hec Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular?) דיסק קשיח : WD 500GB 32mb השאלה שלי אם המשחק ירוץ חלק ועל איכות והאם כדאי לקחת Zotac GTX 26…

17. אני קורא בפורום די הרבה ולא פעם נתקלתי באמירה שלבקר של 128 ביט כמות של ג'יגה זכרון היא סתם גימיק.חשבתי שאולי מישהו מבעלי הידע פה יוכל לשרטט את מפת הזכרון המומלץ לכל הבקרים הקיימים.בקיצור איזה בקרים יש היום ומה הכמות של הזכרון המומלצת לכל אחד מהם.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by Paradise,

אז ככה, אני יכול לקנות מארה"ב כרטיס מסך, תקציב 150$ אולי עם חריגה של 10$-20$... חשבתי על 4870.. אבל אני לא יודע איזה לבחור. לא ממש משנה לי אם זה יהיה עם OC מהמפעל, אבל חשוב שיהיה קירור טוב ושקט עד כמה שאפשר.. אני לא יודע אם לקחת 512MB זכרון או 1GB, אני הולך לשחק על רזולוציה של 1680X1050 http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Order=BESTMATCH&Description=4870&x=0&y=0 או אם למישהו יש חנות אחרת..

19. שלום. אני מרכיב מכונת i7 והחלקים מגיעים לאט. אתמול קיבלתי את המחשב הGTX285 2GB SSC ורציתי לבדוק אותו על המחשב הקודם שלי - ראה מפרט משמאל. האם הספק של קורסאייר 520W על המחשב הישן שלי יכול להחזיק אותו.?

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by 0xIDE,

מה ההבדלים בין 4850 ל4870? כי במחיר אני רואה שזה כ200 ש"ח HD4850: HD4870: זה מה שכתוב באייבורי בדגם כתוב Vapor-X (מזה? ם_O) וכתוב בשניהם שהתמיכה היא לDirectX 10.1 אז זה לא תומך בDirectX 11? זה מיועד לQ8200, MSI P43, 2GB R למשחקים בעיקר תודה (:

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  21. שלום לכולם עד לאחרונה היה לי כרטיס 7600GT שהלך לעולמו השבוע בצער רב אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש, דודים שלי מגיעים עוד חודש מארה"ב ויוכלו להביא לי כרטיס משם ככה שקניית הכרטיס שם זה בהחלט אופציה. התקציב זה בערך 100 דולר , אבל סה"כ יש גמישות, הרף העליון שאני לא אעבור אותו בכל מקרה יהיה 600 שקל בקניית כרטיס בארץ. אני לא גיימר כבד , אבל אוהב לשחק מדי פעם ורוצה כרטיס שגם יחזיק מעמד קצת קדימה כי אני לא מחליף כרטיס כל שנה כמו שבטח הבנתם. כרגע יש לי מסך רק 17 אינץ' אבל כנראה שזה ישתנה בקרוב (היה אמור להיות הדבר הבא שאני קונה אבל הכרטיס שהלך קצת שינה את סדר הדברים) ככה שאני גם צריך כרטיס שיש לו יציאת DVI אחת ויציאה "ישנה" אחת ראיתי שלאחרונה מחירי ה HD4850 צנחו בטירוף וזה נראה כרגע…

22. Started by meshie,

אני מתלבט בין 2 כרטיסי המסך שבכותרת, הם עולים בערך אותו דבר אבל של Gigabyte תומך ב-CrossFire אז אני לא יודע מה כדאי... אולי מפרט יעזור, אז אני רושם אותו לכל מקרה (לפני קנייה): מעבד: AMD PHENOM II X3 720 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-US2H דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU - זמין במלאי ¤176 ספק כוח: כנראה SEASONIC S12II 500W BRONZE

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  23. כותרת ויש לציןן שעשיתי חיפוש ברשת ומצאתי DirectX End-User Runtime אבל לא ניראה לי שזה 10.1 ועוד משהו ב crisys איך אני עושה v.h לא יודע למה הוא לא נותן לי

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by Lapland,

הוא הליבה הישנה או ה216 ? הינה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 מקווה שכותרת בסדר

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  25. Started by ariel-ro,

שלום לכם! אין לי בטלוויזיה חיבור DVI אלה רק VGA. במידה ואני רוצה לראות סרטים בHD ולא להשקיע עכשיו כ-100 שקלים בכבל HDMI ומתאם DVI-HDMI האיכותי תיהיה עדיין איכות טובה? יהיה הבדל גדול? אריאל

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים