עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by briza,

ברשותי מחשב שנקנה לפני 3 שנים כרטיס המסך שהיה לי הוא NVIDIA8800 מפרט המחשב כולל ספק של 520w מעבד 8300 ( בעבר היה Q6600 שנשרף ) לוח אם של ג'יגהבייט ga-p35-ds3 מסך 24" של סמסונג. הפעם אני רוצה להשקיע סכום נמוך יותר בכרטיס בין 450 - 600 שקל. המשחקים שרצים היום הם : PES2011 , GTA , וכו" אבקש את עזרכם בבחירת כרטיס מסך נ.ב - הכרטיס שהפסיק לעבוד נרכש מחנות tms בחודש דצמבר לפני 3 שנים ( אני בטוח מכיוון שיש לי את החשבונית של מערכת ההפעלה שרכשתי בנפרד מתאריך 24.12.07 ועודכנה במחשב ) אבל את החשבונית של הקנייה אין לי, ולטענת המוכר בבדיקה מול הספק הכרטיס נרכש בנובמבר 2007 . אין בחנות בסיס נתונים מכיוון שהבעלות הוחלפה, האם יש דרך לקבל את השירות שמגיע לי במסגרת האחריות? תודה!

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  2. לפני כמה ימים שברתי בטעות צ'יפ מסויים מהרדיאון שלי וכרגע אני מחפש אחד תחליפי או פרטים לגבי אותו הצ'יפ על דגמים אחרים של ה-8500, האם הוא זהה בכולם. אם אתם יכולים לעזור לי, תסתכלו על הרדיאון שלכם, על הצ'יפ הזה ותגידו לי מה רשום עליו. כמו כן אני מעוניין לקנות כרטיס רדיאון משומש שלא עובד, רק שהצ'יפ המסויים יהיה תקין.

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  3. תודה לעונים

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by 1nstall,

היי חשבתי לקנות מסך LCD חדש ( כי שלי ממש קטן LG L1511S ) ואני בעיקר משחק מישחקים כמו CS וכאלה. למסך יש לי קונה, אמא שלי קונה אותו מימני ב1200 שקל. אז חשבתי לקנות מסך LCD 17 INCH עד 600 דולר ( אפשרות קניה גם בחו"ל ) חשבתי עעל המסך הבא: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-116-276&depa=1 ViewSonic VP171B 17" TFT LCD Monitor רציתי ממכם תגובות עליו או הצעות אחרות למסכי LCD בתודה מראש Install

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  5. Started by yoni725,

קניתי כ מסך GTX 950 המאוורר לא עובד האם הוא עובד רק במאמץ? או שמשהו לא תקין תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gif,

קיבלתי מתנה כרטיס מסך 8600GT . הוצאתי את הישן וחיברתי את החדש וביצעתי אתחול למערכת , לאחר האתחול , זוהתה חומרה חדשה , הכנסתי את דיסק הדרייבר של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר , שוב איתחול למערכת . לאחר שהמערכת עולה ההגדרות תצוגה השתנו לי ל- 4 ביט ולרזולוציה נמוכה ביותר , ניסיתי לשנות אך לא ניתן . מה הפתרון ?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  7. הבאנצים +צריכת חשמל: תמונה : למי ששכח: X1950PRO יבוסס RV570 אשר יהיה 80NM (הכרטיס הראשון של ATI שיוצא ב80NM) ויבוא בקלוקים של 580MHZ בליבה ו 700MHZ בזיכרון הכרטיס יצא בשבוע האחרון של אוקטובר ויתומחר בין 229$ ל250$ משתלם? (250$ מתומחר גם ה X1900XT 256MB מתומחר במחיר הזה,והוא יותר חזק ממנו רק צריך לראות איך יתמחרו אותו בארץ , איפה כל אלה שאמרו חודשים" חכו ל X1950PRO?") לעוד מידע: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4472

• 56 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. פרטים על תקציב הקונה: תקציב: עד 1000 שקל חריגה מקסימלית: 500 ש"ח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): משחקים.. הכי חשוב football manager שלא מצריך כרטיס מסך משוגע אבל אני אשמח גם לPES שיש לו דרישות חנות: לא אכפת לי מאיפה לקנות מפרט המחשב: מעבד: Intel® core2Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.93Ghz זכרון : 4GB RAM לוח אם: GigaByte G41M/G41MT Series כרטיס מסך נוכחי: אין. המחשב נקנה ללא כרטיס מסך מארז: ספק כוח: POWER SUPPLY P4-500W מסך : LG 19 inch FLATRON W1952TQ אם המחשב שלי ישן מבחינת מעבד וכו' ולא שווה להשקיע בו כסף אלא לקנות חדש (בכל מקרה אקנה…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by cznmuh,

מפרט של המחשב שלי מעבד AMD 965 X4 3.4 כרטיס מסך ASUS HD 5850 DRR5 1G זכרונות Kingston DDR3 2X2 ספק Antec 350w אז ככה ניסיתי לעשות אוברקלוק ממש קטן לכרטיס דרך הOVERDRIVE בcatalyst קיצר היה לי איזה קטע באיזה משחק שראתי נקודות במסך אז ישר הלכתי והורדתי את התדרים לסטוק.. קיצר האם יכול להיות שבגלל הספק כוח שלי לא מספיק חזק רואים ארטיפקטים? כאילו אין לכרטיס מספיק כוח?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. השאלה היא בכותרת.בשביל לדעת איזה CASE לקנות.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  11. sapphire R9600 PRO ADVETAGE AGP 256 MB DVI BOX הוא שווה משהו? אני גיימר כבד/מתקדם,ואני לא יודע על מה ללכת הציעו לי את זה...היה לי במחשב הקודם משהו גרוע חבל על הזמן...(5200) ולא יכולתי לשחק במשחקים ומרטתי שיער,כשיו אחרי הבר מצווה אני קונה מחשב חדש,מה תציעו לי ככרטיס מסך?

12. Started by brk2k,

אני יודע שזה נדוש להגיד את זה... אבל הכותרת אומרת הכל... המסכים הם: 1.CRT 19 inch - LG F900P + USB Hub - Flatron 235mhz Bandwidth 2. CRT 19 inch - Viewsonic G90F+B (Black) - 200mhz Bandwidth הראשון 200 שקל יותר מהשני... האם הוא שווה את זה? האם טכנולוגיית הFLATRON שווה את הכסף הזה? המטרה הא פשוט מסך טוב , עם עדיפות שיציג טוב משחקים , לא מפעיל אותו ברזולוציות ממש גבוהות.... תודה!

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by BigBandJoe,

שלום, כרגע מותקן אצלי במחשב הדרייבר windows xp unified driver v3.13 INETRNATIONAL ראה לינק -> http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_3.13.html יצא דרייבר חדש unified driver v4.24 אבל אין בו את האפשרות להוריד כ-INTERNATIONAL אלה רק בENGLISH. ראה לינק -> http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_4.24 אצלי מותקן ווינדוס XP בעיברית! רציתי לדעת אם אפשר להתקין את הדרייבר החדש למרות שהוא לא INTERNATIONAL תודה על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  14. Started by Tony_Almeida,

שלום אני רוצה לקנות HD 4890 השאלה שלי איזה חברה תתן לי את הביצועים הטובים במחיר הטוב נ.ב חשוב לי מאד שהכרטיס יהיה שקט.

15. Started by iakovl,

חבר שלי רוצה להחליף את הGeForce MX 440 64MB שלו במשהו יותר טוב מה להציע לו? בתקציב של 200-300 (יש אופציה להתגמשות מסויימת)

16. Started by ofersto,

האם תוכנה שדורשת כרטיס מסך nVidia GeForce 8800 תעבוד על מחשב עם כרטיס מסך intel® G41 Express Chipset?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by lior46,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט שלי: אינטל פנטיום 531 512 mb זכרון יש לי בלוח את שני האפיקים , ה pci-e הוא x4 איזה כרטיס מומלץ לי ולאיזה אפיק במחיר של עד 500 ש"ח אני לא גיימר רציני אבל משחק מידי פעם...

18. אז ככה, בהתחלה רציתי ללכת על הBFG OC 2 ואז ראיתי שדווקא הULTRA של LEADTEK לא הלויתן כמובן,עולה 100 שקל יותר. אז בשורה התחתונה, האם כדאי ? האם הוא באמת יותר טוב בתור אולטרה ? והאם למישהו יש המלצה אחרת בכלל ? תודה לכולם =]

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  19. לגבי הלוח אם אני בכל מקרה לוקח P45 אז אפשרות CF תהיה כלולה בשני האפשרויות. אני אומר שאני אקח P45 בכל מקרה מפני שיהיו כאלה שיגידו שהמחיר של 4850X2 יהיה נמור יותר גם בגלל הלוח ולא רק בגלל המחיר שלו ספציפית.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  20. איזה כרטיס עדיף מבין שלושת אלה לדעתכם? Leadtek nVidia 7600GS 256mb DDR2 AGP או GeCube ATI Radeon X1650 256MB DDR2 AGP ואם ה-256 יותר חלש, איך זה לעומתו? GeCube ATI Radeon X1650 512MB DDR2 AGP אני יודע שחפרתי הרבה בעניין הזה, אבל אני רוצה להיות בטוח שאני עושה את הקניה הנכונה בעזרת השם מחר אני אקנה, אז אשמח לתשובה עוד היום... תודה רבה! ושימו לב, הרידאון זה לא PRO

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  21. שני כרטיסי מסך מעולים. הABIT יקר ב30 ש"ח. מה אתם אומרים? ABIT http://www.abit-usa.com/products/graphics/products.php?categories=2&model=160 ELSA http://www.elsa.com/EN/Products/detail.asp?newsid=256

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by E-tay,

אני יודע רק שזה video in video out מה אני בדיוק עושה עם זה?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by A.Z.P,

שלום. אני מעוניין בכרטיס מסך חדש (כרגע משתמש בHD 3850) ומתלבט בין השלושה. השימושים שלי מאוד פשוטים לא מריץ משחקים כבדים (כולה משחק UT 99 ), רואה סרטים בחיבור המחשב לLCD ורוצה לשדרג קצת גם בעניין החיבורים. קראתי תגובה אחת כאן שה430 ממש לא משהו ושאפילו ה240 טוב ממנו אך לא מצאתי השוואה ביניהם או מספיק תגובות. בנוסף לא מצאתי שום דבר לגבי ה440 מה דעתכם עליו? כמה הבדל יש בין GIGABYTE לחברות האחרות? אני מודע שההבדל בין השלושה לא כ"כ גדול אבל אם אני כבר קונה אני מעדיף לקבל את הטוב ביותר בהשקעה הספציפית. התקציב הוא עד 400 ככה, אם יש כרטיס אחר שאתם ממליצים אשמח לדעת (geforce בבקשה לא radeon בא לי לגוון). תודה רבה לעוזרים מראש! זאב.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by bora-aa,

הכרטיס מיועד למשחקים יותר נכון למשחק אחד בעיקר Americas Army ועוד כמה משחקים אבל זה בעיקר טוב אז תנו בהצעות תנו את שם הכרטיס ושם החברה תודה. המחשב שלי הוא 3.0ghz 512 RAM מעבד של Intel לוח אם של MSI זהו.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by DoBeR_MaN,

שאלה אחת מי יותר ט ו ב !!!!! ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.