עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרגע את ה2600פרו הגרוע הזה.. לוח אם: intel dg965ry מעבד e4400 box. 2 ג'יגה ראם 680 מגהרץ בערך. וזה כל החשוב בערך.. קיצר אני מתלבט בין ה9600gt של Leadtek בין האלה של ati אבל אין לי מושג מה מהם יותר שווה במכירים הללו .

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by godisme171,

ALBATRON MX440SE G4 MX440SE -64 MB DDR - Win DVD - Cable - S-to-RCA convertor TV-OUT מה זה WIN DVD , CABLE , S TO RCA CONVERTOR

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by DDgeva,

קודם כל, מזל טוב לי. הזמנתי Palit X800 GTO 256MB AGP. יהיה מותקן והכל (אחריי פירמוט) בעוד שבוע +-. אני רק רוצה לוודא שהוא יתאים לשאר חלקי המחשב שלי.. בבקשה תענו מהר כדי שאני אוכל לבטל את ההזמנה אם חס וחלילה הוא לא מתאים: P4 3.0 Ghz Socket 478 1GB RAM Asus P4S800D

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין כבר ביום ראשון הזה להזמין כרטיס , אני צריך כמה שמבינים עם ניסיון,בשבוע האחרון חרשתי על האינטרנט חיפשתי השוותי ובקיצור השתגעתי, לא מצאתי משהו טוב מה שתציעו לי פה אני אהיה סגור על זה מאה אחוז וזהו אני ילך על זה כבר נ.ב החיבור- agp מה יש לכם להציע בשבילי?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yot,

אני מעוניין לקנות MSI GeForce 4 TI 4200 64 MB ואני יודע שבקרוב עומד לצאת הרדאון החדש (9700). האם תהייה ירידה במחירים של הכרטיסי מסך כשהרדאון ייכנס לשוק? אם לא אז מאיפה אתם ממליצים לי לקנות את הכרטיס הנ"ל. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by nadav1379,

אני קניתי רדון 9600XT ואני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף את הספק כי יש פעמים שהמסך לא נידלק ומתי שאני מחליף את הכרטיס מסך ל MX440 הישן שלי אז הוא כן נידלק יש לי ספק סטנדרט אם המחשב 300W?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DOGMA,

במהלך השיטוט השבועי בregistry כדי למפות את מבנה הדרייברים, כן אפשר למצוא מיפויים ברשת אבל אי אפשר ללמוד ולזכור מזה כלום. נתקלתי בRegKey בשם Hypermemory שהיה מבוטל בדרייברים, לאחר כמה חיפושים ברשת והצקות לכמה אנשים התברר לי שאפשר להפעיל את הHM על כל כרטיס של ATi מבוסס R300 ומעלה, אולם השיפור יהיה זניח ביותר אם תזמוני הזכרונות הם לא ברצפה(2225 או משהו מאוד קרוב לזה). הפעלת הHM הובילה לשיפור של כ5% ב3Dm03 ולשיפור של קצת פחות מ10% ב3Dm05, על זכרונות PC3200 2-3-2-5 T1. כדי להפעיל את הHypermomry תכנסו לRegistry editor ע"י הרצת הפקודה regedit בrun, תריצו חיפוש על Hypermemory ותשנו את הערך מ-No (0x00000000) לYes (0x00000001).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by rikimaru,

אני בדילמה עשיתי הזמנה ל-HD 4870 מנעה מחשבים עם 1G זיכרון אך הכרטיס הזה לא במלאי יש להם כרגע 512, השאלה שלי היא האם שווה לי לחכות 14 ימי עסקים לכ.מ עם 1G? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by kip,

צריך בכלל לעדכן? גם לוח אם גם כרטיס מסך? סליחה על השאלה הירוקה.... שמעתי שלפעמים זה עושה בעיות בכל מיני דברים... אין לי זמן ליותר מדי בעיות כאלה...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Tall-Guy,

שלום :-) לא מזמן חבר שלי העביר לי את המחשב שלו מאחר והוא נוסע לחול לכמה שנים. אני לא הרכבתי את המחשב, אבל נראה כאילו מישהו השקיע בו מאמץ. המארז עצמו הוא Antec Three Hundred, עם שני מאוררים גדולים + מאוור מעבד + מאוור לכרטיס המסך. הטמפרטורה של המעבד שלי היא 45 במצב של חוסר עבודה (ואני לא בטוח אם זה רע או טוב). אז אחרי קצת רקע, הבעיה היא כזו: כרטיס המסך על המחשב הוא : Gainward ATI HD 4850 512Mb DD3 כרטיס המסך הישן שלי לא היה עובר את ה 40 מעלות בזמן של חוסר עבודה, אולם הכרטיס הנ"ל מגיע ל 80 מעלות בזמן מנוחה (ללא אוברקלוקינג). בדקתי קצת באינטרנט, ונראה כאילו לדגמי ה ATI 4800 Series של היסטוריה בהיותם כרטיסי מסך עם טמפרטורה גבוהה במיוחד. לצערי עוד אין לי משחק מותקן על מנת לבדו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by cordyceps,

טוב, משום מה הנוסטלגיה השתלטה עליי וממש בא לי לשחק במשחק החדש בסדרה....לצערי מ max payne 1 לא נגעתי במשחקים.בקיצור איזה כרטיס מסך הכי זול ומינימלי יריץ את המשחק בצורה טובה ?כרגע אני על איזה כרטיס עמום וישן :גיפורס 8500gtהמחשבwin 7 648 גיגה זיכרוןמעבדE 8400 3.00ghzתודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש, Samsung P2770HD, והיות שהוא תומך בFHD רציתי לקנות לו גם כרטיס מסך תואם כדי להנות מכל האפשרויות. עכשיו הנה המפרט שלי: לוח אם: P35-DS3 של GIGABYTE. מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz (2 CPUs), ~2.7GHz זכרון: 2048MB RAM כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 8800 GTS על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי כדי שיתמוך בצורה יפה ברזולוציה של 1080P, והאם אני צריך לשדרג משהו בנוסף[כגון לוח אם, ספק כוח]??? נ.ב: המטרה של כל העסק הוא בשביל משחקים/סרטים תודה רבה לעוזרים, שבת שלום!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by webfox,

היי. רציתי לשאול, אם אני קונה 2 כרטיסי nVidia זהים(כדוגמת 9600gt), אז יש לי SLI? אם לא, יש הבדל בין קנייה של 2 כרטיסים לבין קניית SLI? (מבחינת ביצועים, מחיר, וכו') נדב.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by d.k.,

מס' שאלות לבעלי הכרטיס (אני מניח יש פה לא מעט כאלו אחרי הקנייה הקבוצתית)... 1) הדבר שנראה לי הכי מוזר שהכרטיס לא מזוהה בשום מקום בתור 7870XT, אלה מה שכתוב, זה: AMD Radeon 7800 Series (כולל בGPU-Z). השאלה אם זה מה שהולך בכל כרטיסי ATI (עד עכשיו היו לי כרטיסי NVidia), רק בדגם הספציפי או רק בכרטיס אצלי? ושאלת ההמשך האם חוסר זיהוי מדויק יכול להשפיע על הביצועים של הכרטיס? 2) טמפרטורות: במנוחה 30 וקצת (נראה נורמאלי), במאמץ מגיע ל70 (האם תקין, כשאנחנו עוד לפני הקיץ)? מהירות מאוורר 1063RPM במנוחה (לא מהיר קצת, בד"כ מאווררים של רכיבים אחרים עובדים במצב מנוחה במהירויות יותר נמוכות)? 3) שאלה יותר כללית, מה ההמלצה להתקנה נכונה של דרייברים? מה שעשיתי זה הסרה של nvidia, התקנה מהדיסק ש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מעוניין לשחק במסך אחד באיכות מקסימלית נכון להיום ולשנה הקרובה. מסך 24" קונה מחשב חדש ספק 1200W Antec או פחות תלוי בכרטיסי מסך מעבד AMD FX 8 ליבות זיכרון 16G עכשיו לעניין הלוח זה תלוי בכרטיס מסך. צריך להבין אם אני צריך SLI או CF או שמספיק כרטיס כמו GTX570 -580 או ATI6970 בCF מעוניין ב ATI6950 או SLI GTX560 בנוסף ראיתי באתר הנל http://support.amd.com/us/certified/power-supplies/Pages/listing.aspx שרוב הספקים לא מתאימים לCF בכרטיסים של הדור 69XX מה עושים צריך הסבר תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by r1plet,

עברתי פה בכמה ת'רדים ושמתי לב לכמה הודעות על צאוור בקבוק, האם ייתכן שהמעבד שלי (E5200 על 3GHZ) יוצר צאוור בקבוק לכ. המסך שלי? (GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE) :-\

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ברקודה,

אני בעליו החוקיים של IBM ThinkPad R50e ואני מעוניין לחבר עוד מסך דרך יציאת הRGB. האם קיימת דרך להרחיב את שולחן העבודה שלי לשני מסכים, שכן בד"כ חיבור הRGB משמש לחיבור למקרן למצגות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ilya83,

איזה מסך 17 הכי טוב? עד 1300 שקל עם שטיחה תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by MLTK,

שיהיה ל-pci-e תודה

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. חיברתי את הרדאון 9700 פרו שלי לטלויזיה ואני לא יכול לראות קבצי וידאו . אני מפעיל את הסרט אך רואים רק מסך שחור בטלויזיה במקם שאמור ליהיות סרט / קטע וידאו . העניין הוא שחיברתי גם radeon 7500 mobile לטלויזיה וגם שם לא רואים סרטי וידאו . זוהי טלויזיה שעם ה-MX400 שלי הכל היה בסדר כשחיברתי אותו לטלויזיה . ניסיתי על עוד טלויזיה וגם שם אותה בעיה . מה עושים ? תודה JOOK

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. טוב כעיקרון ברוב המשחקים עם הכ.מסך אני מרוצה עד הגג, אין מה לדבר הוא מריץ חלק והכל רק יש בעיה במשחק FEAR COMBAT. משום מה אצל רוב האנשים רואים יפה אפילו לחבר שלי שיש X800GTO רואה יותר יפה ממני במשחק ובדקתי את זה. הטקסטורה אצלי דיי מכוערת אפשר להגיד ואני עובד על הגרפיקה האוטמתית שהמשחק נותן. אני רואה ת'גרפיקה במשחק בGAMESPOT לדוגמה ואני רואה שאצלי רואים ממש מכוער, המחשב שלי צריך להריץ ת'משחק על HIGH ולראות יפה לא ? אז למה רואים כל כך מגעיל =\ אני יכול לעלות לכם תמונה יותר מאוחר. כעיקרון זה SUX =\ + יש לי בעיה עם הFRPAS במשחק, הוא תמיד מראה לי שיש לי על 1 FPS לא משנה באיזה מצב אפילו שמתי על LOW וזה הראה לי על 1FPS. יש מצב שזה בעיה עם הX64? אני כבר לא יודע מה לעשות =\ עד…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , רציתי לשאול אם מישהו שמע על הבעייה הזו שיש לי ..? בזמן שאני משחק פתאום המסך כבה ונכנס לסטנד ביי. מערכת חלונות XP - SP1 ודרייוורים אומגה. בדרייוורים CAT 3.7 שהיו לי עד עכשיו זה היה קורה גם אבל בתדירות נמוכה יותר.. אולי אחת לכמה ימים ועכשיו זה אחרי שעה של משחק פחות או יותר. אני בכלל לא בטוח שזה קשור לדרייוורים ולא כל כך בא לי להוריד אותם כי הם פשוט אדירים מבחינת התמונה והביצועים לפי מה שעד עכשיו ראיתי... למישהו יש רעיונות מה זה יכול להיות ? אולי ספק חלש מדי? יש מצב בביוס לעלות את התדר של AGP ל 1.6 - 1.7 זה יכול לעזור ? כרגע אצלי זה על AUTO . אם אני לא טועה AUTO זה 1.5 . אם אני אשנה את זה ויעלה ב 0.1 ל 1.6 זה יכול לפגוע בכרטיס ? סליחה שפוצצתי אותכם עם הרבה ש…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מגיע עם החבילה גם ביוס? אני רוצה לקנות מאקסלנט! אתם יודעים אם זה מגיע בקופסא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by asili,

יש לי מסך IIYAMA 454 והוא מלא טביעות אצבעות ולכלוכים קראתי שאסור לנקות אותו עם ספריי לניקוי מסכים אז רציתי לדעת מהי הצורה הטובה והבטוחה ביותר לנקות מסך מסוג זה? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מעוניין לקנות מערכת עם מעבד AMD 1150FX 8 ליבות. ציפסט 990FX השאלה אם להעדיף כרטיס מסך ATI דוגמא HD6970? או GF570GTX? מבחינת תאימות וניצול כללי של המערכת!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים