כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה לכרטיס מסך לצפייה בסרטים בלבד לא למשחקים מדובר בסרטי HD למיניהם (עד 1080p)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש, Samsung P2770HD, והיות שהוא תומך בFHD רציתי לקנות לו גם כרטיס מסך תואם כדי להנות מכל האפשרויות. עכשיו הנה המפרט שלי: לוח אם: P35-DS3 של GIGABYTE. מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz (2 CPUs), ~2.7GHz זכרון: 2048MB RAM כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 8800 GTS על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי כדי שיתמוך בצורה יפה ברזולוציה של 1080P, והאם אני צריך לשדרג משהו בנוסף[כגון לוח אם, ספק כוח]??? נ.ב: המטרה של כל העסק הוא בשביל משחקים/סרטים תודה רבה לעוזרים, שבת שלום!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לכרטיס עריכה בתציב של 700 שקל (ניתן לחרוג עד ל 1000 שקל). השימוש העיקרי הוא עריכת תמונות בפוטושופ, וסרטים בפרמייר. עבודה עם שתי מסכים נתונים חיוניים: רזולוציה של 1920X1080 ו 1680X1050. שתי יציאות DVI. (אפשרות יצאה נוספת לטלוויזיה - HDMI). מינימום זכרון 512MB (עדיפות ל 1GB). **חשוב!** המחשב עובד גם עם WIN 7 64bit. וגם עם hackintosh. עכשיו בגלל שאני לא מכיר את הכרטיסים היום, ואת התאימות שלהם עם hackintosh אני אשמח להלמלצות שהיו במגביל להמלצות של האתר המקושר בנושא של איזה כרטיס מסך מתאים ל hackintosh. האתר: http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.2#nVidia מידה טכני על המחשב לוח אם: GIGABYTE INTEL G41Mes2L DDR2 800MHZ 1333FSB מעבד: INTEL E5300 2.6G…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יהיה עדיף? Radeon X1950XT 256MB או Radeon X1900XT 512MB זאת השאלה :s05: תודה :]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי ש175.16 בעניין אבל אני לא ידוע, אני מחפש דרייברים שיעבדו לי טוב עם קרייסיס וורהד, אני עם סוג של בטא דרייברים (הראשונים לפיזיקה). תודה!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום - מתלבט לקנות את הכרטיס הנל יד 2. גירסת רפרנס כלומר עם מאוורר 1. הבנתי שהכרטיס מתחמם, האם כדאי לקנות את הגירסה הזו? כי ראיתי שעכשיו מייצרים את אותו כרטיס עם 3 מאווררים. והאם הוא יתאים למחשב שלי? וספק של 600 ואט האק או 620 סיסוניק יחזיקו אותו? וכמה שווה לשלם על משומש עם אחריות לשנתיים וחצי? תודה. האם כרטיס יתמוך בDX12?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? מה כדאי לי לקנות Leadtek Geforce 4 MX440 64MB DDR + TVOUT או ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI חייב תשובות במהרה כדאי לקנות אני כבר מחקה הרבה זמן לדעות של אנשים ואני רוצה מחר לקנות אחד משניי הכרטיסים האלה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה לי אילכם.. במידה ויש כרטיס א' לדוגמה, שהוא חזק מכרטיס ב' - במבחן הספציפי הזה, ניתן לקבוע איזה כרטיס טוב יותר? האם - "Unigine Heaven" הוא לא סתם אפקט - DX11 כמו שמתואר והוא דבר שנחשב שתופס יותר מאשר אחוז ממוצע ב- TPU? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתוך סקרנות, מה הוא הכרטיס המודרני ששווה בערך לכוחו של הATI HD4870x2 העתיק?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הציעו לי לרכוש את הכ. מסך Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB בפורום מפרטים/ספקים ומארזים, לפני הרכישה, רציתי לדעת האם קיימת יציאת HDMI בכרטיס ? בכל התמונות שחיפשתי נראה כי לא קיימת יציאה כזו. תודה רבה, סופשבוע נעים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-Aorus Gaming Box של החברה הטאיוואנית משתדרגת עם דגם GeForce GTX 1080 קומפקטי מובנה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בכנס עיתונאים שערכה בלאס וגאס הכריזה כעת AMD על השקת ארכיטקטורה גרפית חדשה ואיתה זוג כרטיסי מסך מתקדמים שרוצים לשנות את נוף הגיימינגלכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
זה מחשב של העבודה חזק מאוד מבחינת נתונים אבל כמובן שלא הכניסו כרטיס מסך אלא סתם איזה תוספת מעפנה.. אני מחפש כרטיס מסך מתאים רצוי שיהיה כמה שיותר זול ושיהיה מספיק טוב להריץ משחקים ממוצאים עם גרפיקה סבבה.. מה שיש במחשב זה intel graphics 530 ) אפשר בכלל לעשות איתו משהו? משחקים רצים אבל FPS ממש נמוך Processor Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz Video Card Intel(R) HD Graphics 530 RAM 8.0 GB Operating System Microsoft Windows 10 (build 15063), 64-bit אין לי בעיה עם יד 2 או להזמין מחול וכו'
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול בבקשה איזה גרסת GTX 970 הכי טובה. MSI ג'בייט או EVGA http://ksp.co.il/?select=&list=1&sor...e=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sor...e=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sor...e=0&maxprice=0 עוד דבר . אני מחפש מבחני ביצועים של זוג כרטיסי 280X ב-CF נגד GTX 970. עוד דבר קטן מי שעשה CF עם זוג כרטיסי 280X אם אפשר לפנות אליי בפרטי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי את ה-faq וביקורות מהלינקים שצינו שם .. תקנו אותי אם אני טועה כרטיסים עם הציפ של פיליפס הרבה יותר טוב מהציפ של קונקסנט?? איזה כרטיסים מומלצים ?איזה כרטיסים מומלצים ?עדיף איכות ? thanks krembo
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה בעצם אותו חיבור רק בצורה שונה נכון? כאילו זה כמו שיש USB A וUSB B ושיש מיקרו ומיני USB אבל הכול אותו חיבור? וDVI וHDMI שניהם כבלים שיכולים להעביר סאונד אבל לא תמיד מעבירים דרכם סאונד... צריך לשים את זה בסטיקי FAQ (אם זה נכון ולא כל מה שכתבתי פה זה בולשיט) שיהיה ברור לכולם ולא יצטרכו הסביר כל פעם מחדש... אם אני טועה תתקנו אותי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הכי כדאי מבחינת יחס עלות תועלת: 8800GT 512MB ZOTAC 1400 ש"ח HD 3850 512MB SAPPHIRE 1050 ש"ח HD 3870 512MB SAPPHIRE 1300 ש"ח הם יעבדו טוב על לוח 945?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כבר 5 שנים שיש לי שני 260 GTX שסחטתי מהם את המיץ עד הפריים האחרון. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג ובכלל להחליף את כל המחשב. נשאלת השאלה, בהנחה שאני לא כזה לחוץ, יש למה לחכות למרץ ש-NVIDIA תוציא את הסדרה הבאה או שאפשר לקנות כבר עכשיו? תודה, X
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין PCI-E3.0 ל PCI-E2.0 והאם ניתן להכניס כרטיס PCI-E3.0 לחריץ של 0.PCI-E2? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אחד כזה..שאני מחבר מהרדאון שלי,לטלויזיה שהיא מטר מהמחשב... עכשיו אני קונה בקרוב טלויזיה 40 אינ'ץ או משהו קרוב לזה...והיא תשב במרחק של 2 מטר מהמחשב. יש כבר שהוא TVOUT באורך כזה,אם כן,איפה משיגים(רק בחנויות מחשבים???? ) וכמה בערך זה עולה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה רמה הייתם שמים את ה GTO2 ? כמובן עם פתיחת צינורות ו O.C . הוא נחשב לכרטיס בינוני ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית 2 כרטיסי מסך, אחד מהם לא בשימוש. רציתי לדעת אם אני יכול להפיק תועלת כלשהי בכך שאני אחבר את הכרטיס השני למחשב.. אם יש דרך כלשהי לחבר בין השניים, או לנצל את הזכרון גם של השני, או משהו בסגנון. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני עובד עם 8800GT על מסך LCD 32"טלויזיה של טושיבה, ברזולוציה של 1360X768. האם יש לי צורך להשתמש בanti-aliasing במשחקים למרות הרזולוציה הלא גבוה כלכך? ואם כן, באיזה רמה? אגב אני עם מעבד Q660 ו4 ג'יגה זכרון אם יש לזה אפקט... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
PowerColor Radeon HD6950, 2Gb, AX6950 2GBD5-M2DH, PCI-Ex ד"א איך הכרטיס הזה? החברה הזאת בסדר? בכמה ישפיע חוסר הפיזיקס?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-