כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , רציתי לשאול אם מישהו שמע על הבעייה הזו שיש לי ..? בזמן שאני משחק פתאום המסך כבה ונכנס לסטנד ביי. מערכת חלונות XP - SP1 ודרייוורים אומגה. בדרייוורים CAT 3.7 שהיו לי עד עכשיו זה היה קורה גם אבל בתדירות נמוכה יותר.. אולי אחת לכמה ימים ועכשיו זה אחרי שעה של משחק פחות או יותר. אני בכלל לא בטוח שזה קשור לדרייוורים ולא כל כך בא לי להוריד אותם כי הם פשוט אדירים מבחינת התמונה והביצועים לפי מה שעד עכשיו ראיתי... למישהו יש רעיונות מה זה יכול להיות ? אולי ספק חלש מדי? יש מצב בביוס לעלות את התדר של AGP ל 1.6 - 1.7 זה יכול לעזור ? כרגע אצלי זה על AUTO . אם אני לא טועה AUTO זה 1.5 . אם אני אשנה את זה ויעלה ב 0.1 ל 1.6 זה יכול לפגוע בכרטיס ? סליחה שפוצצתי אותכם עם הרבה ש…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מחשב של העבודה חזק מאוד מבחינת נתונים אבל כמובן שלא הכניסו כרטיס מסך אלא סתם איזה תוספת מעפנה.. אני מחפש כרטיס מסך מתאים רצוי שיהיה כמה שיותר זול ושיהיה מספיק טוב להריץ משחקים ממוצאים עם גרפיקה סבבה.. מה שיש במחשב זה intel graphics 530 ) אפשר בכלל לעשות איתו משהו? משחקים רצים אבל FPS ממש נמוך Processor Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz Video Card Intel(R) HD Graphics 530 RAM 8.0 GB Operating System Microsoft Windows 10 (build 15063), 64-bit אין לי בעיה עם יד 2 או להזמין מחול וכו'
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו כולם הורדתי את הדרייברים החדשים של ATI מיוחדים לוינדוס 2000, כמובן שיש לי את הדייקט איקס הדרוש והכל טוב, הכרטיס הוא הראדון 8500 המלא של ג'יגה בייט. כשאני מתקין את הדרייברים באמצע אני מקהל הודעה האומרת כי ה-INF שגוי והדרייברים לא נמצאו... עזרה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלחתי את כרטיס המסך שלי למימוש אחריות עקב בעיה באחד המאוררים שלו... מדובר בכרטיס מדגם gigabyte r9 290 4gb. (יש לציין שהכרטיס נקנה יד שניה והם לא עשו לי שום בעיות מבחינת קבלת האחריות עליו, שאפו!) הוצע לי להחליף אותו תמורת sapphire r9 290 trix או לחכות עשרה ימים לאותו דגם כמו שלי. השאלה היא האם כדאי לי לקחת את הtrix.. ואיך הוא מבחינת שקט וביצועים לעומת הכרטיס של גיגהבייט? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה אין חומר על כרטיסי מסך אינטל ? הובטח שיצאו ב- 2020 בסוף השנה ונכון שלא ברמת NVIDIA אבל מה הם מציאים ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בביקורת זאת נבדוק כרטיס מסך זול וקטן שקורץ לכל אלו שרוצים לשדרג את המחשב שלהם, אבל לא רוצים לוותר על משכורת בדרך לכתבה: http://hwzone.co.il/sapphire-r7-250x-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%a7%d7%98%d7%9f-%d7%99%d7%a2%d7%99%d7%9c-%d7%95%d7%97%d7%96%d7%a7/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי כאן? אין לי מושג איפה אני מוצא פה את חיבור ה-SPDIF.. תמונות: http://i38.tinypic.com/2e5mkuu.jpg http://i37.tinypic.com/2l8akoy.jpg http://i37.tinypic.com/2dhcmf6.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי RADEON 9000 PRO 128עושה לי מלא בעיות במחשב מעוות לי צבעים וכולי האים כדאי להחליף אותו לGF4 TI4200 128 MB האים יש ביינהם הבדלים או הGF רק יקר יותר
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הגיוני? אני מריץ על רזולוצייה מאד מאד נמוכה של 19 אינטצ' ועל מקס דיטיילס וזה נותן 60 FPS?! מפרט E8400 GB P35 ds3l 4Gb aDATA HD4870 וזה פאקן מריץ לי על 60 FPS!??!!? מחשב חדש!! נקנה לפניי יומיםם זה הגיוני?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקובץ באיכות בינונית (מעל 40 מגה, 4 דקות) ... את הקובץ הגדול לא הצלחתי לעלות (86MB). צילמתי דרך FRAPS וערכתי מעברים בMOVIEMAKER ההגדרות במשחק היו על מקסימום כולל X4AA, רזולוציה 1024X768 (הכנתי את זה במעבדה, עם מסך 17"). תהנו! http://stage6.divx.com/user/xvertigo/video/1245914/Lost-planet,-DX9-on-XP,-8800GTX-@-621/1944,-E6600@3-42
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש..ועכשיו אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור, יש לי מסך "17.. אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלו.. אני רוצה לדעת למשל באיזה מהם יתאפשר לשחק בGTA החדש בגרפיקה הגבוה ביותר ושיעבוד חלק.. המעבד שאני כנראה אקנה הוא e8400 אם זה משנה במשהו... תודה רבה לעונים..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי לא חדש במיוחד אבל הוא עונה על כל הצרכים שלי, אז אין לי כוונה להחליף בקרוב. עם זאת, יש משחקים חדשים שהייתי רוצה לשחק אני לא יכולה (דוגמאות: ARK survival evolved, AC 4) או יכולה בגרפיקה נמוכה (Skyrim למשל). אשמח להמלצות לכרטיס מסך שיעבוד עם המפרט הנוכחי ויאפשר לי להריץ משחקים חדשים. התקציב שלי נע סביב 800 ש"ח לכרטיס, אבל קיימת בעיה של מקום במארז הנוכחי שלי- האורך המקסימלי לכרטיס הוא 23 ס"מ. ממה שראיתי זה אומר שאפשר להכניס רק כרטיסים עם מאוורר אחד (ברוב המקרים). תהיתי האם יש כרטיסים כאלו שיתנו ביצועים טובים ומומלצים (ללא בעיות התחממות), ואם עדיף במקום זה להחליף את המארז ולקנות עם כרטיס גדול. בגלל שקניית מארז מייקרת את הקנייה, בעצם מדובר על מגבלה של עד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היום ניקיתי את הכרטיס מסך שלי (HD4550) וגיליתי שיש כמה רכיבים שתלושים מהלוח כולל הפדים שלהם. אלו רכיבים מאוד קטנים SMD , אני חושב שאלו קבלים בגלל הסימון C (ואז מספר כלשהו) על הלוח של הכרטיס הכרטיס עובד מצוין , אבל האם הרכיבים האלו (העדרותם , בעצם) יכולים לגרום נזק כלשהו בכך שאין אותם? ברור שיהיה נזק לתפקוד הכרטיס , אני מדבר על נזק לרכיבים אחרים כמו ללוח אם למשל. הכרטיס כמו שאמרתי עובד מצוין ולא ברור לי מה בעצם קרה בגלל הרכיבים האלו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מובנה Intel GMA X4500(HD) רוצה לשדרג ל geforce 210 1gb שווה? מצאתי את הכרטיס ב best buy ב $65 .
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך, אך חבל לי לבזבז עליו הרבה כסף כי אני כבר לא משחק כל כך הרבה, והשימושים שלי הם בעיקר משרדיים. אני רוצה שפיפא 2010 יעבוד לי טוב, וגם נניח משחקים כמו STARCRAFT 2 שצפוי לצאת בקרוב, אך לא מעבר לזה. מה שחשוב לי הוא שגם בעוד 3 שנים משחקים בסדר גודל הזה יעבדו לי. המליצו לי פה בפורום לא לקנות כרטיס חזק יחסית(בכ500 שקל)- כדוגמת ה4770, אלא להסתפק בכרטיס זול יותר (בכ300שקל) ולהחליפו בעוד מספר שנים. בעיקרון לא אכפת לי לשלם גם 500-600 שקל על כרטיס מסך, אני פשוט לא רוצה שזה יהיה מיותר. תודה לעונים עריכה: שאר המחשב גם הוא חדש, ולכן לבטח לא יהיה צוואר בקבוק. ספק סיסוניק 500 מעבד AMD ATHLON X4 2 גיגה זיכרון 1333 מגה הרץ
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה חשבתי לקנות כרטיס מסך לצורכי משחקים כמו HEROES, GTA, CALL OF DUTY ועוד משחקי פעולה ואסטרטגיה שיוצאים.... החומרה שלי כרגע היא: ספק FSP400 - 60HCN FAN 12 CM 400W לוח אם H61MA -E35 B3 MSI מעבד COREI3 2120 3.3GHZ תקציב : 300-400 ש"ח, ואני לא מעוניין לשדרג דברים נוספים כדי להגיע לכרטיס מסך אחר, זאת אומרת שצריך להתמודד עם מה שיש כרגע... אשמח להמלצות, מחנויות KSP ו-TMS תודה, גל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hello, I have a computer for 2.5 years, and I want to upgrade my graphics card a little, just so I can hang on to this computer for 2 more years, and then I'll buy a much better system (dual core etc..) What I have now: Motherboard: Abit NF7-S (version 2) CPU: AMD Athlon 2600+ Memory: 1024 Graphic card: Sapphire Radeon 9600 I found a medium price card for $99 (canadian): Sapphire ATI Radeon X1300 256MB DDR DVI-I TV-Out AGP 8X What do you think? Should I get it, or another one, or maybe I should just wait until I buy a new system in about 2 years?? Is it much better than what I have? THANKS!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צרבתי ביוס של msi כל הכרטיס hd5850 של sapphire שלי,ואחרי הריסטרט הכרטיס לא מזוהה! שמרתי את הביוס הקודם אבל אין לי אפשרות לטעון אותו,systemID mismatch,השתמשתי בכמה פקודות cmd כדי לצרוב את הביוס של msi אבל עכשיו הכרטיס בכלל לא מזוהה! עזרה??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי 20 דקות +- של משחק המסך נתקע והצבעים מתערבבים זה קורה לי במשחקים כמו COD 4+5 FALLOUT 3 OBLIVION הצילו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך IIYAMA 454 והוא מלא טביעות אצבעות ולכלוכים קראתי שאסור לנקות אותו עם ספריי לניקוי מסכים אז רציתי לדעת מהי הצורה הטובה והבטוחה ביותר לנקות מסך מסוג זה? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהרצה של ממשק win8 , אופיס, אינטרנט? לאיזה ביצועים אפשר לצפות מ R9 M265X ברזולוציה הזאות? יריץ משחקים כמו hearthstone world of tanks על הגדרות בינוניות ללא AA? מה לגבי משחקים יותר תובעניים Rome 2 total war יריץ על הגדרות נמוכות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לאחותי P3 1000MHZ, עם 256 MB ראם וכרטיס מסך TNT2. היא רוצה לקנות סימס 2 והמחשב עומד בכל דרישות המשחק חוץ מכרטיס המסך. בכל אופן אין לי תקציב לקנות מחשב חדש, אבל יש לי כסף לקנות כרטיס מסך (שבתקווה) יוכל לגרום למשחק לרוץ בצורה סבירה (ואח"כ אולי יעבור למחשב חדש, אבל משרדי). בכל אופן התקציב כפי שניתן להבין הוא לא גבוה, חשבתי לקנות GEFORCE 5200, מישהו יודע איך המשחק הספציפי הזה (ברור לי שלא מדובר בכרטיס HIGHEND) ירוץ על מערכת כזו (אפילו בהגדרות הכי נמוכות, זה לא קריטי לה) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי בזה במקרה בפורום בחו"ל... מדובר על תוצר של מיקרוספוט שמשפר את איכות הפונטים בwindows עושה להם מעיין AA/AF ומחליק אותם , בתור בעל מסך LCD איכותי (VP171B) אני יכול להגיד שזה אכן נותן שיפור מורגש מאוד , אומנם בהתחלה קצת קשה להתרגל לזה אבל אחרי שהתרגלתם זה ממש קשה לחזור חזרה(כמו לחזור לגרפיקה של וודוו3) יש לכם כל מיני אפשרויות לכיוון על מנת לקבל אפקט שמותאם לטעמכם האישי http://www.microsoft.com/typography/cleartype/tuner/Step1.aspx ממליץ בחום , אין צורך בהתקנה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה למכור לי מחשב- עזבו פירוט והכל זאת לא השאלה. [אם אתם רוצים תבקשו] למחשב יש DDR1 עם 2ג'יגה ראם ויש לו כרטיס מסך 1950 PRO של רדון. שמעתי שעוד שנה יצאו משחקים חדשים, והכרטיס מסך הזה לא יהיה שימושי ואצטרך כבר מחשב חדש אז. זה נכון? הוא רוצה על כל המחשב 2600 - המחשב עצמו טוב יש לו מעבד טוב (AMD 4600 athlon 64 2X) וקירורים השאלה היא אם זה הזמן לקנות מחשב טוב (אני צריך מחשב שום משחק חדש לא עולה לי אפילו NFS) תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לחבר שלי כרטיס מסך x800 xt על תושבת AGP הוא רוצה לרכוש מחשב חדש אבל עם pci-express אבל ממש חבל למכור את הכרטיס שהוא ממש חזק וטוב. האם יש איזה מתאם שיכול לגשר בין הכרטיס הזה לבין הסלוט של pci -express ? שמעתי משהו על זה , אבל אני לא בטוח...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-