כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני השארתי את המחשב דלוק בלילה , עכשיו שקמתי הדלקתי את המסך והוא הראה אור כתום כאילו המחשב לא מחובר אליו , אז כיביתי את המחשב והוא העלאה לי את המסך הבא לפני עליית הווינדוס (הווינדוס לא עולה דר"כ) : Scaning Bios Image in Hard Disk can't find BIOS Image in Hard disk ! מזה אומר ? המחשב היה מצוין אין לי מושג מה קרה לו , ניסיתי לאוורר את הרכיבים לנתק , וזה במקרה הטוב הוא מציג הודעה רוב אם לא כמעט כולם שהמסך לא מתחבר ומראה אור כתום , רק במקרה והצלחתי לעלות את ההודעה הזאת . אשמח לעזרה חברה , זה מחשב חשוב לי מאוד .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר פורמט של המחשב (היה VISTA) כרגע ווינדוס 7 64 ביט יש לי כרטיס מסך 9800GT של ZOOTAC התקנתי את הדריברים המתאימים + DIRECTX אני מעלה את המשחק והגרפיקה על הפנים ואני מקבל הודעה שאין מספקים משאבים בשביל להעלות את הגרפיקה ב OPTIONS המשחק הוא GTA IV אבל זה לא עקרוני.. האם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות ? אני ממש אודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.. קניתי היום לוח חדש ga-h87-d3h ומעבד i5-4670.. הכרטיס הישן שלי נשאר איתי, לאחר התקנה נקייה של 8.1 כאשר אני מתקין את הדרייבר של כרטיס המסך( ניסיתי קודם את גרסת הבטא ועכשיו גם את הקודמת של הדרייבר מהאתר של NVIDIA) או כאשר המערכת מורידה ומתקינה את הדרייבר והרזולוצייה משתנה אוטומטית המסך הופך שחור גם אחרי הפעלה מחדש, ורק כאשר מזיזים את העכבר רואים אותו.. וחלק מסרגל הכלים.. משהו מוזר.. ניסיתי להסיר את הדרייבר של המערכת אבל זה לא עזר וכל פעם חזר לאותו המצב ברגע שהכרטיס זוהה.. עכשיו שלפתי את הכרטיס ואני עובד עם הכרטיס המןבנה בלוח ואכן עובד מצויין. יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? האם הכרטיס שלי הלך לעולמו? יש לציין שעד כה עבדתי עם 8…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברה אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס המסך מהסוג שכאן http://www.tms.co.il/search/?q=GTX950 מה ההבדל בניהם חוץ מסוג החברה וכמה זה משנה? תודה לעוזרים זה המפרט שאני מעוניין לקנות אם זה חשוב http://www.tms.co.il/preview/spec/8xj17qpf
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב הישן שלי הוא P3-533 עם Voodoo3 3000 וזיכרון פנימי של 128MB מאז שהתקנתי על המחשב את הWINXP החלו בעיות עם הדריבר/הוודו (יכול להיות קצת לפני זה), כמעט בכל משחק ששיחקתי וכל משחק שאני עדיין משחק כמו למשל WAR3 אחרי איזה רבע שעה של משחק המחשב נתקע עם מסך כחול ואומר לי שיש בעיה עם ה-3DFXVS.DLL- "נתקע בלולאה אינסופית. :-\" דבר זה קורה בדרך כלל ברזולוציות 1024X768 ומטה ברזולוציות גבוהות יותר הכרטיס כמעט ולא נתקע. ניסיתי אינספור דריברים רובם מאתר VOODOOFILES כי אין דריברים מקוריים> אין כבר את החברה.... ניסיתי אפילו להתקין עוד OS במקביל- WIN98 וגם שם זה קורה...... 1) האם זה בעיה של הכרטיס או הדריבר? 2) האם יש דריבר טוב שמתגבר על בעיה זו? אם אתם מבינים בעיניין אנא עזר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי במחשב כרטיס מסך Inno3D 8800GT AC Accelero X1 והמאורר של גוף קירור בקושי מיסתובב, אז טמפרטורה עולה. קצת שימנתי אותו, אבל אני מאמין שהוא יעצור בקרוב. האם יש אפשרות להחליף רק מאוורר שלו? האמת גם צלאות קצת סתומות מבפנים באבק. אם אי אפשר להחליף רק מאוורר, אז איזה גוף קירור עדיף לשים לו? מעדיף משהו עם מאוורר 120 ממ שיהיה קל להוריד ולנקות או להחליף מאוורר. ויש איפהשהו מדריך או וידאו איך לעשות זאת?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב ככה יש לי GT6600 PCI-E של ג'יגה בייט רציתי לשאול איך אני מחבר אותו לטלויזיה ואיזה כבלים צריך? אני אשמח אם תביאו לי את השמות המלאים שאני אוכל למצוא פה: http://www.zap.co.il/goto.asp?sog=C-Cable ותסבירו לי איך לחבר...אני אשמח מאוד תודה רבה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את הרדאון 9700 פרו שלי לטלויזיה ואני לא יכול לראות קבצי וידאו . אני מפעיל את הסרט אך רואים רק מסך שחור בטלויזיה במקם שאמור ליהיות סרט / קטע וידאו . העניין הוא שחיברתי גם radeon 7500 mobile לטלויזיה וגם שם לא רואים סרטי וידאו . זוהי טלויזיה שעם ה-MX400 שלי הכל היה בסדר כשחיברתי אותו לטלויזיה . ניסיתי על עוד טלויזיה וגם שם אותה בעיה . מה עושים ? תודה JOOK
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המלצה לכרטיס מסך עד 1500 שקל יש לציין שהספק שלי hec trt 400 זה המפרט שלי לוח אם GIGABYTE GA-M61P-S3 מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6600 זיכרון 2 גיגה 512X4 667 סמסונג וקינגסטון מארז HEC COMUCASE 6A19 ספק HEC TRT 400 צורב ASUS SATA 18 8600GTS WESTERN DIGITAL 250GBSERIAL ATA 2 16MB
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך LG l1760tr בן שנה. וכרטיס מסך 8800GT בן חודשיים. כשאני מדליק את המחשב הכל עובד בסדר גמור. ולפתע כשאני נמצא בשולחן העבודה מופיעות סדרה של כמה פיקסלים שחורים. בהתחלה חשדתי שהם שרופים או תקועים, אבל כשאני מעביר עליהם את סמן העכבר הם נהפכיים ללבנים, כשאני מזיז את העכבר הם שבים להיות שחורים. כשאני פותח חלון (אינטרנט לדוגמא) הפיקסלים מראים כמו שצריך. כשאני סוגר את החלון וחוזר לתמונת השולחן העבודה הם שוב שחורים. במשחקים הפיקסלים עובדים בסדר גמור. מדובר בפיקסלים שנמצאים בפינה השמאלית עליונה. החלפתי תמונה- לא עזר. מה לעשות? איפה פה הבעיה? נ.ב הווינדוס שלי מלא ווירוסים. הוספתי תמונות. אם תגדילו את תמונה 1 תראו כמה פיקסלים שחורים על רקע שולחן העבודה. בתמונה 2 גררתי נגן סרט…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות בעתיד כרטיס NVIDIA Geforce 8800GTS ורוצה לדעת אם המעבד שלי מספיק חזק בשביל להריץ אותו. כי שמעתי על מקרה של מישהו פה בפורום שקנה את הכרטיס ויש לו Pentium D וזה מגביל לו ביצועים ולי יש Pentium 4 רגיל.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אחד כזה..שאני מחבר מהרדאון שלי,לטלויזיה שהיא מטר מהמחשב... עכשיו אני קונה בקרוב טלויזיה 40 אינ'ץ או משהו קרוב לזה...והיא תשב במרחק של 2 מטר מהמחשב. יש כבר שהוא TVOUT באורך כזה,אם כן,איפה משיגים(רק בחנויות מחשבים???? ) וכמה בערך זה עולה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאן: http://www.rsm.co.il/Category.aspx?q=5830 מוזר בksp הוא עולה קרוב ל-1200 ש"ח בזאפ הכי זול 1078 ש"ח מה גם לא מזמן בדקתי הוא עלה יותר מ-1200 ש"ח. במידה וזהו המחיר האם הוא משתלם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו יש לי כבר את הכסף קיבלתי משכורת אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיספק אותי ל8 חודשים הקרובים לAGP ב750 שקל אני חשבתי על הכרטיסים האלה תגידו לי מה עדיף או שתמליצו על משהו אחר שאתם חושבים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6522 או זה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B636F15F-87B1-4807-A6FC-19436F99406F}&details_type=1&itemid={FFC721DE-0F2F-4FA5-9799-A5EEC903DD1C} עכשיו השאלה מה עדיף לOC ואיזה חברה עדיפה ואיזה כרטיס מבחינת הקירור שלו יותר טוב? תודנ לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חוזר כמה שנים אחורה עם כרטיסי המסך... יש לי מחשב עם כרטיס מסך מלפני 6 או 7 שנים, GTX 660 שיצא בשנית 2012 ראיתי השוואה שלו עם GTX 1050 ti שיצא בשנת 1016 עם נתונים טובים יותר וראיתי שאין כל כך הרבה הבדל, או שאני מפספס משהו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס מסך הזה TV-OUT, 128BIT, DVI 128MB DDR nVidia $76 FX6200 PALIT ב76 דולר שזה בעיקרון מחיר דילרים... אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה ולעשות פתיחת צינורות.. אפשר לעשות לכרטיס מסך הזה בכלל? ואין לי כסף להשקיע במשהו יותר טוב מזה.. אבל בעיקרון זה שווה בכלל את המחיר?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. שמעתי על ממיר מ-VGA ל-DVI. רציתי לדעת האם זה יתן שיפור במסך LCD שכיום מחובר ב-VGA, מה מחירו המשוער, והיכן ניתן לרכוש. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. המפרט שלי הוא 2 גיגה זיכרון,c2d e6600 2.4ghz וכרטיס מסך מובנה של אינטל אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לשחק משחקים ישנים יחסית,silent hunter 4,IL2 וכדומה...כמו כן גם סרטים full HD החריץ Pcie שלי הוא לא 2 אלא הראשון. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אבקש את עזרתכם... כרטיס המסך הנוכחי שבק חיים (7950 3G), מעבד I5- 4760, ספק סיסוניק 550. הצורך העיקרי הוא משחק המנג'ר, והשאר צפיית סרטים, אינטרנט, הורדות וכו'... העיקר שהמנג'ר ירוץ חלק בהגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה 1080P. כרגע אוכל להשקיע עד 1000 ש"ח ורצוי פחות כל שקל נחשב ונספר אודה לכל העוזרים בדבר...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל העיקרי בין השניים, ולמה הרבה יותר קשה למצוא בחנויות את ה280?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי SSD 120GB EVO של SAMSUNG ועליו מותקן הווינדוס והדרייברים של nivdia באמצעות geforce experience... עכשיו כל פעם שאני מעדכן דרייבר יורד לי עוד הרבה מקום מ SSD ורציתי לדעת איזה קבצים בטוח למחוק מהתיקיה ??? (C:\NVIDIA\DisplayDriver | C:\Program Files\NVIDIA Corporation) ראיתי את המדריך הזה http://www.gameplayinside.com/optimize/cleaning-up-old-nvidia-driver-files-to-save-disk-space/ האם זה בטוח למחוק את הקבצים לפי המדריך הזה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם המערכת שלי היא 1.לוח אם אם של גיגה בית 945GCMX 2. ספק כוח של אנרמקס 425W מודולרי 3. 4 גיגה 667 של קינגסטון 4.מעבד E8400 6M 3000GHZ וכרגע רץ לי כרטיס X1950 PRO 512MB 256BIT עכשיו אני רוצה לשדרג לHD6850 כולם אמרו לי שזה הפתרון הכי טוב גם לפי האתר http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine הוא מראה לי הספק של 341 וואט האם הכרטיס ה6850 יהיה הכי טוב או שיש משהו אחר כמו ה6870? ואם אני לוקח 6850 איזה חברה הכי כדאי לקחת ספיר או גיגה בייט? ועוד דבר שרציתי לשאול האם יש הבדלים חזקים בין ה6850 הרגיל לTOXIC ומה כדאי מבניהם? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דוד שלי שם ואני צריך כרטיס מסך כי ה BATTLEFIELD 2 שלי לא עובד על ה TI4200 128MB שלי ראיתי את ה Gigabyte GEFORCE 6800 GT 256MB ב 350 דולר שזה 1600 שקל נראה טוב. או שעדיף בכלל READON אם תוכלו לעזור , תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך, אך חבל לי לבזבז עליו הרבה כסף כי אני כבר לא משחק כל כך הרבה, והשימושים שלי הם בעיקר משרדיים. אני רוצה שפיפא 2010 יעבוד לי טוב, וגם נניח משחקים כמו STARCRAFT 2 שצפוי לצאת בקרוב, אך לא מעבר לזה. מה שחשוב לי הוא שגם בעוד 3 שנים משחקים בסדר גודל הזה יעבדו לי. המליצו לי פה בפורום לא לקנות כרטיס חזק יחסית(בכ500 שקל)- כדוגמת ה4770, אלא להסתפק בכרטיס זול יותר (בכ300שקל) ולהחליפו בעוד מספר שנים. בעיקרון לא אכפת לי לשלם גם 500-600 שקל על כרטיס מסך, אני פשוט לא רוצה שזה יהיה מיותר. תודה לעונים עריכה: שאר המחשב גם הוא חדש, ולכן לבטח לא יהיה צוואר בקבוק. ספק סיסוניק 500 מעבד AMD ATHLON X4 2 גיגה זיכרון 1333 מגה הרץ
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-