עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני יכול לקחת 6950 אסוס רפרנס 2 ג'יגה או GTX 560 מומהר ל900 ג'יגהבייט המחיר אותו הדבר.. אני תמיד עם נוידיה אבל עכשיו לא יודע מה לקחת? שאר המחשב יהיה כזה מעבד I5 2500K 4 ג'יגה זיכרון המסך שלי 1920 1080 ספק כח אני קונה SEASONIC 620

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  2. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, יש לי בעיה, אני מנסה להקליט מוידאו סרטון קצר למחשב בעזרת הVIVO, הבעיה היא שהדרייברים מדירים את הSTREAM בתור NTSC_M והוידאו שלי עובד בPAL כמובן. לא מצאתי שום שיטה לשנות את זה בדרייברים, ניסיתי דרייברים ללא CCC [של OMEGA] וגם שם לא מצאתי כלום. מישהו מוכן לעזור לי? איך אני מגדיר לכרטיס שיעבוד בPAL_B בVIVO? -ג'ו

3. Started by yosh co.,

קודם כל, שלום לכולם. אני מסתובב כבר כמה זמן אבל רק עכשיו התחברתי. לפני כמה ימים קראתי על מערכת שמאפשרת שני כרטיסי מסך עובדים במקביל על אותו לוח אם. אני לא מתכוון ל SLI, עם כמה שזה מגניב- לפי הבנתי SLI מאפשר הכפלה (תאורטית) של קצב הרינדור אבל רק על מסך אחד (נכון?). המערכת כפי שהבנתי מאפשרת להתקין שני כרטיסי מסך שונים, למשל אחד מוציא לשני מסכים והשני לשניים. המערכת ששמעתי אליה הריצה את ה6600 ואת ה 6200 במקביל. מישהוא שמע?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי כרטיס X800XL כמו שאפשר לראות במפרט שלי. הוא לא מזהה את הטלויזיה שלי בשום אופן, כאשר בעבר לא היו בעיות לזהות אותה. אני אתן כל פרט חשוב שאני יכול לחשוב עליו : הבעיה החלה , כששידרגתי את הדרייבר (CCC) מגרסה 5.7 לגרסה 5.11 השידרוג נעשה בצורה הרגילה, כלומר הסרה של הדרייבר באמצעות cat-uninstaller.exe , לאחר מכן RESTART, התקנה של הדרייבר החדש ושוב RESTART. כמה ימים לפני ששידרגתי את הדרייבר - החלפתי את הכבל שמחבר את המפצל VIVO לטלויזיה היה לי כבל מהסוג הזה : דק, ארוך (כ-3 מטרים) ולא הכי איכותי בעולם היה מחובר ל COMP OUT של המפצל, ולטלוויזיה. הוא עשה קצת בעיות, אז החלטתי להחליף אותו, ואכן החלפתי, בכבל יותר איכותי ועבה - שמתחבר ל SVIDEO OUT שיוצא מהמפצל…

5. Started by feint,

יש לי כרטיס מסך TI 4200 MSI, וקיבלתי איתו כבל מפצל כזה עם חיבור לכרטיס ושני ראשים צהובים ל RCA ו S VIDEO, אני צריך לדעת איך אני יכול להשיג את הכבל הזה שוב מאחר והוא אבד לי. או מה שם היציאה שמתחברת לכרטיס עצמו. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 760 GIGABYTE 6600 128MB PCI-EXPRESS RETAIL 680 או AMD Sempron (S754) 2800+ *Palermo* 64 535 GV-NX66T128D gigabyte 6600GT 940 שניהם יוצאים אותו מחיר בערך (אם יש כרטיס יותר טוב במחיר הנתון אני אשמח לשמוע עליו) תודה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by madror,

מבולבל מהיצע הכרטיסים, מבקש את המלצת הפורום לכרטיס מסך (בעדיפות ל AMD) שיתאים לגימינג סביב תקציב של 600 -700 שקל. לא הבנתי לדוגמא איזה כרטיס "חזק יותר" 5770 לעומת 5830 (שניהם נמכרים סביב אותו המחיר , אני מניח שה 57XX ישן יותר ,אבל ה 5X30 חלש יותר מה 5X70 ? ). אשמח לסדר בנושא, תודה מראש, דרור.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by kinggil,

פעם ראשונה ששמעתי שיש לזה XT,איך הכרטיס? הינא תמונה: http://img452.imageshack.us/img452/510/gecube9550uscanfrontb5rv.jpg יש לו קירור טוב בשביל כרטיס יחסית חלש לא?

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by shimi 1,

היי לכולם, אני עומד לקנות מתנה לאחי ליום הולדת והחלטתי לקנות כרטיס מסך.. יש שניים ספציפית שהוא דלוק עליהם gigabyte HD5870 SOC או gigabye 560 gtx ti SOC ולשאלה עצמה : מי יותר טוב ? (ספק כוח 620 וואט של סיסוניק S12 משהו, מסך smasung cream 2333T 1920*1080 , מעבד Q9650) תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Ido.G,

היי לאחרונה החלפתי מחשב, אך נשארתי עם ה Radeon 4850 המיושן שלי (קניתי אותו רק לפני שנתיים, עם זאת). אני מעוניין לשדרג לכרטיס בינוני פלוס - משהו ברמת ה 7850, 7870, או כרטיס ישן יותר באיזור הזה. את הכרטיס אעביר לאח שלי, לצורך העניין. אני נתקבל במודעות, אך המחירים שאנשים דורשים פשוט מופקעים לדעתי. דעתי מבוססת על כך שהגורמים הבאים הם אלו שמשפיעים על ערכו של כרטיס, לפי חשיבות: ביצועים וכוח נטו ("כוחות סוס", או משהו כזה) כמות הזמן שבה הוא עבד במחשב של מישהו צריכת חשמל ביחס לביצועים חוזי לביצועים ותמיכה עתידית. כרטיס ישן - יש סיכוי שלא יקבל אופטימזציות בדרייברים חדשים וביצועיו ירדו לפחות מכרטיסים חדשים שמקבילים לו מבחינת "כוח נטו". לדוגמה - סידרת ה HD 4X00. טכנולוגיה - ככל שהדו…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  11. שלום. ברשותי שני כרטיסי מסך כרגע: Geforce 210, ו- GTX560Ti. נדמה לי - אם כי אני לא בטוח (ולכן שואל) - שכאשר אני משתמש ב 560Ti - איכות התמונה עולה גם כן [ז"א - התמונה המוצגת על המסך, בכל רגע נתון] האם אני מדמיין? תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by mr hankey,

האם אתם ממליצים על הכרטיס הנ"ל ואפשר לקנות אותו בראש שקט?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by Mor Abergel,

חבר'ה מה זה נותן לי אם אני מעדכן ביוס של כרטיס מסך ??? תראו מפרט בצד...כרטיס מסך! כדאי לעדכן ביוס ?

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  14. שלום, זה המפרט שלי: Intel Core i5 4590 Gigabyte GAB85MD3H SeaSonic S12II-520W DDR3 1600MHZ 16GB אני משחק במשחק אנדרויד על האימולטור (NOX - ניסיתי גם אחרים אבל התוצאה זהה) וכל פעם שאני מפעיל את המשחק המחשב מתחיל לזחול בצורה שלא מאפשרת לעשות שום דבר אחר. מחפש להוריד את המעמסה מהמעבד בהשקעה המינמלית האפשרית על כרטיס מסך (מעדיף קירור פאסיבי או מאוורר כמה שיותר שקט). מצורף צילום מסך של מנהל המשימות בזמן שהאימולטור מופעל עם המשחק. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by DAVIDKI19,

מעבד 2500K GTX570 2 קשיחים 1SSD כונן המעבד יהיה בOC הכרטיס מסך מומהר ל780 מגה הרץ חשבתי ללכת על Seasonic M12II-620 SS-620GM 620W יספיק למחשב ללא SLI יספיק? או ללכת על Seasonic S12D-850 (SS-850HT) (הוא יסחוב SLI)

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  16. Started by FatalElement,

6800GS או הgto2? אני פשוט ממהר לקנות אז תענו בבקשה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by barak19876,

מה ההבדל בין שני המסכים של סמסונג 19'' 930b ו 913b כל חנות אומרת לי משהוא אחר מישהוא יכול להגיד לי איזה מסך יותר כדאי??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by Yardeno,

היי המפרט שלי: I7 6700 16 GB RAM זה הספק: https://antec.com/product/power/ne550m.php האם יכול להחזיק ללא בעיה כרטיס SUPER 2070/2080? תודה

19. משום מה התחילו להיות כל מיני קירטועים ולאגים כאלה במשחקים.. כמו COD2 ו-NFS:MW.. זה לא אמור להיות עם הכרטיס מסך שלי.. בדקתי את הטמפרטורה והיא במנוחה 54 מעלות ובמשחקים מקסימום על 65 מעלות.. אולי 70 בקושי.. הכרטיס לא על OC אלא על סטוק.. האפשרויות במשחקים הם לרוב 1024x768 או טיפה יותר וכל הגרפיקה על כמעט הכי גבוה.. ויש לי את הדרייבר הכי אחרון 81.95 אולי יש לי בעיה עם הכרטיס? או שאולי זה בגלל האנטי וירוס? מקאפי..?

20. Started by ziggystardust,

היי אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה של 720X1366 שזו הרזולוציה של טלוויזת הLCDי שלי התקציב הוא בסביבות 1100 שקלים ,אמנם תקציב בינוני למדיי אבל אני מקווה שמכיוון ששמדובר ברזולוצה נמוכה יחסית אני אוכל להשיג כרטיס כזה יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  21. שלום. החלטתי שהגיע הזמן לחזור ולשחק קצת במחשב ולכן , אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחק - The Elder Scrolls IV: Oblivion. המערכת שיש לי כרגע . AMD athlon X2 64bit 4000+ Asus M2N-MX Se Plus (שכולל NVIDIA GeForce 6150SE) 1Gb ddr2 667Mhz HEC 450TD-TF הדרישות זה להריץ את המשחק במצב שמתקרב לאיכות הכי טובה שאפשר ולהשיג מספיק FPS כדי שהתמונה תשאר רציפה. בעיקרון, לפי מה שקראתי בפורום של Bethesda ה 9600GT מבצע את העבודה בצורה טובה. השאלה אם הוא מתאים ואם כרטיס אחר (וזול יותר) יספיק, אין שם פשוט כמעט התיחסות לסדרות של ATI. בנוסף כנראה שבזמן הקרוב אני גם יחליף את הCRT הישן והעייף שלי למשהו דק יותר . חשבתי על ה ASUSASUS MW221C ולכן כדאי שהוא יתאים גם לדרישות המסך. וכעת לשאלה טכ…

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  22. אני מתכוון לקנות את הכרטיס, ואני מתכוון לעשות OC ובעתיד להרכיב water block עכשיו הדיל מה היא האם כדאי לחכות עוד לכרטיס non reference? אם אני עושה OC לכרטיס רגיל אני בעצם מקבל את זה? תודה ביום ראשון הקרוב אני הולך לקנות אז אשמח לדעות בנושא, בעד, נגד, הצידה למעלה ולמטה! דײא בחרתי בו כי אני מתכוון למדל בתלת מימד וכמות הליבות קודה והניסיון שלי עם nvidia בתחום. תודה! שבת שלום!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום .. יש לי כרטיס מסך - Gigabyte GeForce FX 5200 ויש לי מסך אחד ביציאת VGA מסך LG-19'-CRT ואמור לקבל בימים הקרובים מסך LCD עם חיבור DVI השאלה שלי האם אוכל לחבר את שניהם במקביל ? האם יכולות להיות היתנגשויות כל שהם ? האם זה יגרום לעומס כל שהוא ? האם זה אפשרי בכלל ? אשמח לעזרה ! תודה רבה , וסוף שבוע טוב ... !

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  24. חשבתי לקנות את הכרטיס של ATI 9550 AGPX8שעולה בסביבות 400 ש"ח (צריך משהו בסיסי טוב, לא למשחקים) השאלה האם זה כרטיס חדש או שבקרוב (עד חודשיים) צפויים לצאת כרטיסים חדשים (של Nvidia או ATI) ככה ששווה לחכות תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by דמיאל,

בדריבר של ATI יש WDM DRIVER מה זה?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.