עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם ניתן לשחק במשחקי מחשב כגון GTA 4 , FIFA , NBA וכו' ע"ג מסך LCD 42 FULL HDאינץ באיכות טובה כמובן ? אני מניח שזה קשור לכרטיס המסך אבל האם הם בנויים למסכים בגודל כזה ? אשמח לקבל המלצות לכרטיס רלוונטי במידה ויש כזה

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. היי היום הרכבתי את הלוח אם ASUS P800 SE כולל ספק וכל תכולת המחשב במארז החדש שקניתי , במחשב הזה הרכבתי את הכרטיס מסך שפתחתי עליו פתיל שהוא לא תקין ועושה שבירות במישחקים ,ולהפתעתי הרכבתי אותו במחשב שההרכבתי והפעלתי SIMS3 ועוד משחקים והכרטיס עובד חלק , ללא כל שבירות , איך אתם מסבירים זאת ? יכול להיות שלוח האם במחשב הקודם תקול ? רוני

3. הלך ה4870(חדש!), בחנות טוענים שהמדבקות הטרמיות של ה TWIN TURBO הן חד פעמיות, ואי אפשר לגרד מהזכרונות את הדבק שנשאר אז צריך לקנות משהו אחר או TWIN TURBO חדש להרכיב על ה4870, ובקיצור עוד כסף. לי נשמע מופרך, מה דעתכם ואם מישהו מכיר דבר כזה בכלל?

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  4. שלום. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כרגע יש לי 8800GT (מקסימום 2500שקל) המפרט שלי הוא: Q6600 4GB GIGABYTE P35-DS3L POWER SUPPLY 450W CORSAIR אין לי בעיה להשקיע עוד כסף בשביל ספק כוח חזק שיתמוך לכרטיס. השאלה שלי איזה כרטיס מסך שווה היום? שווה לחכות לכרטיסים חדשים וכמה זמן לחכות? ואני מעוניין גם לקנות מסך חדש של 22אינצ' אתם מכירים אולי מסך חדש איכותי וטוב לא מעל 1000שקל? שיזרום עם הכרטיס מסך...? תודה

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by maor676,

רציתי לקנות מחשב מסקיי פיסי ועכשיו אני רואה שהכרטיס הזה לא מופיע יותר באתר. מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה ואם זה אמור להגיע אליהם שוב?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by PHOENIX18,

היי,אני מניח שהשאלה הזאת נחרשה,עשיתי חיפוש ומצאתי תוצאות שלא קשורות. בכל מקרה רציתי לדעת אם כרטיס גרפי בעל תמיכה בpci-e 2.0 יתמך בלוח שיש לו יציאה של pci-e x16 אבל שלא כתוב במפרט שלו שהוא תומך בpci-e 2.0? או שיש צורך להחליף לוח?. יש לי לוח מבוסס צ'יפסט p35.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by Ntress,

היי כולם הזמנתי השבוע את הדיוידי 398 של LG ועד שהוא יגיע קניתי כבל HDMI שהייתי צריך ממילא, כבל עבה נראה איכותי וגם שילמתי עליו סכום של 150 ש"ח.. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 4850HD כך שמאחורי המחשב כבר יש יציאת DVI + ממיר DVI-HDMI, כל שנותר לעשות הוא לחבר בין המחשב לHaier 32" שלי.. ישבתי וחיברתי ביניהם ואני מוכרח לציין שהאיכות שמול עיניי היא ממש לא מה שחשבתי שתהיה.. אני לא רוצה להגזים יותר מדי אבל אני כמעט מרגיש ב"מצב בטוח" בווינדוס.. שיחקתי עם כל האפשרויות בטלוויזיה, במחשב אני כרגע על רזולוציה של 1280x720, עם 32BIT של צבעים. Refresh Rate - 60 HZ דרייברים מעודכנים.. כמו כן ראיתי משהו באפשרויות שם של DPI.. אצלי זה על 90DPI.. זה טוב? מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? ואם לא …

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. Started by Roy.T,

מה ההבדל העיקרי בין השניים, ולמה הרבה יותר קשה למצוא בחנויות את ה280?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני משחק רק בשני משחקים COD4 & WOW, וגם זה בקושי. אין לי זמן למשחקים חדשים ולא בונה על שום דבר עד לקיץ הבא, בגלל לימודים. אני ממש לא דורש יותר מדי מבחינת גרפיקה, סך הכל שיעבוד על רזולוציה 1680*1050 מסך רחב בלי תקיעות. איזה כרטיס יתאים? הסיבה שאני מתעקש לא ATI, כי אם תעשו חיפוש בגוגל ל-3850 freeze, תבינו שבחלק מהכרטיסים יש דפקט ש-ATI לא מוכנים להודות בו. בגללם אני צריך להוציא עוד 200 שקלים, ולקבל כרטיס מסך חלש יותר .

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי מחשב פנטיום 4 3000MHZ אם 2GB DDR2 ואני מעוניין להחליף לכרטיס מסך חזק יותר היום יש לי ATI READON 1300X PRO 256MB PCI-E 16X עד עכשיו הוא היה מריץ את כל המשחקים בצורה נרמלית אבל ב GTA IV הוא עושה בעיות החלפתי אותו בעוד כרטיס שיש לי ATI FireGL V3350 256MB PCIe והוא קצת יותר טוב ממה שיש לי אבל לא מספיק

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by hal,

היי נשרף לי הכרטיס מסך וחשבתי אולי יש למשהו את הכרטיס leadtek winfast px7900gs כדי שאוכל לזהות את הגוק השרוף.

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by lempsar,

שלום יש לי מחשב ןתיק ( Abit AN-7, AMD 2500 Barton, 1GB RAM, OS: XP SP2) וחשבתי להחליף את כרטיס המסך הקיים בחדש יותר. המטרה היא לראות סרטי HD על המסך (Dell 2209WA). והיה האם אחליף כרטיס בעלות הנ"ל, האם אוכל לראות HD או שמא המעבד איטי מדי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל-Gainward HD 4870 1024MB GS http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4535 , ורציתי לדעת (ממי שמבין בזה) אם המחשב שלי יוכל לעמוד בחידוש. צירפתי את המפרט המלא של המחשב (נפתח עם אקספלורר). ממה ששמעתי עד עכשיו זה הכרטיס הכי משתלם וטוב לגיימרים בתקציב של 900-1000 ש"ח... דרך אגב, אם זה משנה, אני קונה גם מסך Samsung T220. תודה..! [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני קונה מהחנות פנדה ולכן אני מבקש שלא תתנו לי לינקים לחנויות אחרות... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995 האם יש אופציה יותר טובה במחיר הזה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by super4life,

כרטיסי מסך של dx11 עובדים ולהתקין אותו רק ב windows 7?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by nazima,

יש לי אותו כבר 4 שנים והוא התחיל לעשות בעיות ולקרוס בגלל טמפ' שמגיעה עד ל-70 בשיא אבל גם ב-60 יש כבר סימנים של הפיקסלים ממש לפני הקריסה באמצע המשחק,ניקיתי ופתחתי את המארז דבר שלא עזר לפתירת הבעיה אז יש לי 2 אפשרויות:1.החלפת כרטיס מסך 2.קניית קירור ב-155 ש''ח,האם יש כרטיס מסך שאתם ממליצים (PCI) בסביבות המחיר של הקירור ועדיף על פני קניית הקירור?... תודה גדולה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by Infin1ty,

אני מנססה לחפש כרטיס מסך למחשב מסוג Shuttle (יחסית ישן) שיש עליו ספק כוח של 250WATT על אותו דגם של מחשב הצלחתי להריץ Geforce 6800GT של NVIDIA ולאחר המון כאב ראש של שינויים בביוס הכרטיס רץ בצורה מעולה עם הדריברים החדשים וללא שום בעיות. (גם לאחר ביטול דברים שמבזבזים חשמל ואין בהם שימוש). עכשיו אני מחפש לאותו מחשב כרטיס אחר, אני מתלבט בין NVIDIA ל ATI כי עם ATI הניסיון היחידי שיש לי זה במחשב הנייד והוא רע (כי אני עובד עם לינוקס והדריברים שלהם הם לא מי יודע מה.. אז אין לי מושג מה המצב בווינדוס). כמובן הדבר הכי חשוב, מדובר על יציאת PCI-E X16 ולמען האמת, לאחר צימצום אפשרויות הגעתי רק לאופציה אחת ה Geforce 8500GT השאלה אם אולי אני מפספס משהו? אולי ל ATI יש כרטיס חזק יותר שיתאים…

18. Started by .:עופר:.,

אני מקווה שזה הפורום המתאים. קבלתי כרטיס טלוויזיה מדגם hauppauge WinTV MiniStick usb 2.0 לקליטת השידורים החדשים. במדריך כתוב שלאחר ההתקנה, בפעם הראשונה שאפעיל את התוכנה, יופיע אשף להגדרת הכרטיס. הבעיה שאין שום אשף. ישר עולה התוכנה לצפיה, החלון שחור, וזהו... אין מה לעשות... ניסיתי את זה בשני מחשבים, הסרתי והתקנתי מחדש, הורדתי דרייברים מאתר היצרן, נאדה. אשמח לפיתרון בהקדם, תודה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  19. לוח GA-73PVM-S2H (עם GeForce 7100 מובנה) Intel Core 2 Duo E7400 2.83Ghz יש לי על המדייה סנטר windows 7 עכשיו שאני רואה שם סרט HDMI המעבד מגיע ל 95% והסרט מקטע לפעמים עד כן עוד איכשהו הגיוני כי זה 1080P הבעייה היא שסרטים רגילים ואפילו סטרימינג מהאינטרנט שזה ברזולוציה נמוכה נתקעים מדי פעם לשנייה והקטע שהמעבד על איזה 1% ככה שזה רק כרטיס מסך לא? אולי הGeForce 7100 לא סוחב על הרזולוצייה של התצוגה (1920 × 1080)? למישהו יש רעיון לפתרון?

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by ablabl,

קניתי היום את הכרטיס מסך HD4670 של ספיר הכרטיס עצמו הוא PCIE 2 והלוח אם שלי הוא כנראה PCIE 1 הבנתי שלא אמורה להיות בעיה עם זה משום מה הכרטיס מסך עובד הוא מתחמם והמאורר עובד אבל אין שום תצוגה במסך עצמו והוא נשאר בNO SIGNAL הספק שלי הוא 500W ATX של JVB ניסיתי לחבר ולהוציא כמה פעמים...לא עזר יכול להיות שהבעיה בספק?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  21. הכרטיס מסך המדובר (הוצאתי מ- GPUZ) של חברת ASUS ATI RADEON X300/500 GPU - RV370 Technology - 110nm Transistors - 75M PCI - E X16 Shaders 4 Pixel/2Vertex Direct X Support 9/Shader Model 2 Pixel fillrate - 1.3 GTPixel/s Texture fIllrate - 1.3 GTPixel/s Memory - 32MB GPU Clock - 324Mhz Memory Clock - 294Mhz רשום שה- PCB יוצר בסין - בצבע אדום קירור פאסיבי שחור

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by badini,

שלום, יש לי מחשב עם מעבד AMD phenom dual 550. אני מתלבט בין כרטיסי מסך nvidia geforce 250 512M DDR3 לבין ati radeon HD4850 512M DDR3. הכרטיס כמובן לצורך משחקים. האם למישהו יש המלצה על אחד מהשניים? ואם כן לאיזה יצרן של הכרטיס? תודה

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by n_aviv1,

כשקניתי את המחשב במפרט קיבלתי 250GTS 1GB ובקשתי לשדרג ל260GTX. כשקיבלתי את המחשב (הכרטיס של sparkle אם זה משנה) קיבלתי את הקופסא של המארז בה היה המחשב המורכב וקופסא של הלוח אם עם דרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך ומתאם DVI זכר ל VGA נקבה. עכשיו לפי מה שאני יודע אני אמור לקבל גם מתאם DVI-HDMI וכבל לSPDIF שמתחבר ללוח אם שלא נמצאים בקופסא משום מה. אם אני בכל זאת ארצה לחבר את המחשב בDVI-HDMI כולל קול אני אוכל לקנות בנפרד כבל (שאין לי מושג איפה אפשר לקנות אם בכלל) ומתאם לדוגמה זה: http://cable.co.il/sg_product~620167~9~107.htm או שעליי לדרוש מהחנות ממנה קניתי את המחשב כבל ומתאם שלא קיבלתי (אם בכלל הייתי אמור לקבל)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by J S Bach,

היי, אני זקוק להמלצה לכ.מסך בכ-1000ש"ח למסך 22" ברזו' 1680*1050 [2209WA כמובן...]. המחשב משמש לגיימינג וברצוני להריץ את קרייסיס על מקסימום הגדרות, ללא פילטרים, חלק. הכרטיס הנוכחי הוא 8800GT שימכר. אם אני יכול להוציא פחות מ-1000, מה טוב. צריך משהו שיריץ משחקים על מקסימום חלק [אולי גם קרייסיס 2 - כן, אני יודע שהוא עוד לא יצא, אבל תשערו 8)]. בתודה מראש, אורן. דברים שנתקלתי בהם: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5551 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5268 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5187 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4601 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5013 http://www.noacomp.co.il/Product.as…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Sigma12345,

הכרטיס מסך LEADTEQ 8600GT 256 DDR3 יספיק למסך 22 אינץ'?

דיונים חדשים בפורומים