עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by devilm,

אז ככה אני רוצה לקנות את ה QUDRO 1800 כי רוב הזמן אני עובד באפטר אפקטס ועריכת סרטים. אבל מדי פעם אני רוצה גם לשחק במשחקים עכשיו השאלה החשובה ביותר היא לאיזה כרטיס מסך רגיל ניתן להשוות את ביצועי המשחקים בכרטיס הזה? והאם ספק של ENERMAX PROU82 525W מספיק בשבלו?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by davidt99,

מעוניין לקנות אותו (יש לי חיבור AGP) ויש לי שאלה בקשר לספק. יש לי ספק ג'נרי עם הספק של 400W, זה יספיק? גם הבנתי שהוא דורש עוד חיבור כוח נוסף, משהו עם עוד 6 פינים. איפה אני יכול לבדוק אם יש לי חיבור כזה? לוח אם: ASUS P5V800-MX תודה מראש.

3. Started by Infin1ty,

כיוון שמדובר על מחשב ישן אז הפחד הגדול הוא חוסר תאימות. מדובר על מחשב SHUTTLE שיש לו ספק של 250W ללא אפשרות שדרוג (ככל הנראה הבעיה הגדולה פה) בכל מקרה, הצלחתי להריץ על כזה מחשב Geforce 6800GT לאחר שינויים קטנים בביוס ועכשיו הוא רץ מעולה ומספק את מה שאני מצפה ממנו (לגבי מה שאני מצפה מהכרטיס). עכשיו יש לי עוד מחשב כזה ואני רוצה לשים לו כרטיס מסך (כי יש לו רק את האינטגראלי). מעבד: Pentium 4 3.6Ghz,3.6Ghz זיכרון פנימי: 2GB מסך: יש יציאת DVI (מדובר על מסך חדש) יציאת PCI EXPRESS (x16( בכל מקרה, אני מצפה מהכרטיס מסך אולי להיות קצת יותר טוב מה 6800GT כי בינתיים ה 6800GT די בסדר. לפי מה שבדקתי כרגע האפשרות היחידה שלי היא ה Geforce 8500GT האם ל ATI יש משהו יותר טוב להציע לי? אין לי…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  4. Started by Kolshamen,

מי שיודע טמפ מומלץ ל4850 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  5. שלום! ה1900GT שלי מתחמם בטירוף (בין 70 ל-75 מעלות ב IDLE) ואני עובד עם המאוורר על מקסימום בשביל לשמור על הטמפרטורה הזו - וכמו שברור לכם זה הרבה יותר מדי רועש (מה גם שהטמפ' משפיעה על כל המערכת וגורמת לי לקריסות) - מאז הוצאתי את הכרטיס ואני כרגע עובד עם ה ONBOARD. אני שוקל לקנות כ. מסך חדש שיתאים למערכת הקיימת שלי (E6300 על לוח אם של .ASROCK עם צ'יפסט P945G, ספק כח גנרי של 500W (החזיק בלי בעיה את ה1900GT). השימושים העיקריים שלי הם לעבודה משרדית וסרטים וגם קצת משחקים (בגדול כמעט רק FIFA\PES). מחפש המלצה לכרטיס מסך במסגרת התקציב הזו (עדיפות לא לעבור את ה 300 ש"ח) שיתאים למערכת המתיישנת. תודה ושבוע טוב!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. בדקתי באתר של ATI אבל אין שם ברשימת הכרטיסים את הMOBILITY RADEON 4000 ואים לי מאיפה להשיג דרייברים חדשים מישהו יכול לעזור?

7. ????

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by StreetRacer,

שלום לכל המומחים ! יש לי בעיה מציקה במחשב של חברי. סיפור קצרצר ואחר כך לבעיה עצמה. חבר קנה ממני מחשב AMD 1.8 עם לוח של GIGABYTE -939, ספק כח CORSAIR 450W וכרטיס מסך GECUBE HD2600PRO AGP. הכל עבד לו מעולה עד שכנראה בעיה בחשמל גרמה לשריפת הלוח, מעבד וספק. רכשתי עבורו לוח אם של BIOSTAR ומעבד פנטיום D במהירות 2.6. על ספק הוא לא היה מוכן להשקיע והחלטתי לתת לו במתנה ספק כח פשוט ביותר (MONO). עכשיו לבעיה. הכרטיס מסך דורש חיבור חשמל חיצוני. אין בעיה, חיברתי. כשמדליקים את המחשב, עוד בהתחלה, הלוגו של BIOSTAR מוצג באופן רע מאוד (לא רואים כלל תמונה). כשהמחשב מתחיל לעלות הוא לעיתים מציג טוב את הלוגו של XP ואז המחשב עובד יפה או שלפעמים הוא מציג רע את הלוגו של XP ואז המחשב קורס. אני כ…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by navk2,

יש לי 1950XT (של ATI) שפסקה התמיכה בקרייברים שלו לפני כבר כמעט חצי שנה ( ) ואין דרייברים שמתאימים לו שתומכים ב 7 ( לפי מה שהבנתי ), מה אני עושה ? אוכל אותה ? או שאולי הדרייברים הישנים כן תומכים ? למשל 9.3

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  10. אני מרכיב מחשב חדש והמליצו לי על כרטיס מסך Sparkle nVidia GeForce GTX275 896MB DUAL DVI HDMI הכרטיס מיועד לעבוד עם מסך DELL 22" 2209WA (בהתחלה, יש מצב שהמסך ישודרג ל 24" בעוד מספר חודשים לכל אלה שהולכים להמליץ לי על כרטיס מסך חלש יותר) ולשמש בעיקר להרצת משחקים כבדים, אבל בנוסף הייתי רוצה לדעת אם הכרטיס מספיק חזק בשביל להציג סרטים באיכות טובה על מסכי 32" אני מניח שהתשובה היא כן אבל אני מעדיף להיות בטוח לפני שאני קונה

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by idanaz,

שלום לכולם איך אפשר לבדוק האם הסלוט של הלוח אם מכוון למהירות 16X ולא על 8X. ניתן לבדוק בתמונה בקובץ שצירפתי , משום מה נראה לי שאצלי זה מכוון על 8X תודה עידן [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by odedvi,

אהלן. יש לי כרטיס מסך מסוג Sapphire HD 4850 512MB - ATI ואני מעונין לקנות מסך ברזולוציה של 1920x1200. אני לא מוצא בדרייבר של כרטיס המסך / בהגדרות של windows את הרזולוציה הזאת (מצ"ב תמונה). האם הכרטיס מתאים לרזולוציה? [attachment deleted by admin]

13. Started by super4life,

?ati hd 4890 1g toxic or ati hd 4890 1g vapor-x

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by EgoManiac,

ברשותי מעבד PHENOM 8450 על OC 2.8 ואני רוצה לרכוש GTX 260 192SP האם המעבד ממש יגביל אותו?

15. Started by 1337Din,

טוב פתחתי פה נושא לא מזמן שמשום מה בכל המשחקים שלי יש טקסטורות מפוקסלות בצורה בלתי נסבלת. אני בטוח ב100 אחוז שבעבר המשחקים נראו יותר טוב. כל ההגדרות על הכי גבוה והרזולוציה הטבעית של המסך שלי. ואני לא יכול לשער מה הבעיה מפרט - i7 920 hd4890 3gb ram תודה מראש עדכון - חשבתי על זה שלפני כמה ימים התקנתי את F.E.A.R קומבאט הראשון, ואיתו הותקנה כנראה גרסא ישנה מאוד של DIRECTX שגרמה לבעיה. התקנתי את הגרסא העדכנית של DIRECTX והבעיה לא נתפרה. עדכנתי ל9.8 ועדיין מפוקסל.

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  16. Started by momo777,

יש לי תקציב מוגבל. האם הדגם הזה של ה HD4870 מומלץ? האם הקיקורור שלו איכותי? האם הוא שקט? כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤834 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870M5

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. חיפשתי במקומות - KSP, SKYPC, איבורי, פנדה מחשבים ואין להם. לפי מה שהם אומרים גם לא יהיה.

18. שלום חברים אני מעונין לקנות מחשב למשחקים ברמה בינונית ומעלה. כרגע אני מעונין באחד משני הכרטיסים הבאים אך עדיין מתלבט: ZOTAC GTX 260 או GIGABYTE GTS 250 האמת שלפי מה שידוע לי ההבדלים לא בשמיים, אבל מישהו בכלל מכיר את החברה הזאת ZOTAC? איך היא? אני מפחד שהכרטיס לא יישרף אחרי חודשיים בכללי, איזה קירור יש לכרטיס? ואיזה מביניהם אתם הייתם לוקחים ולמה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Electric Boom,

אהלן אהלן, כפי שתוכלו לראות בצד - זה המפרט שלי, כולל hd 4850 ומריץ vista 32bit/ מתעוררות לי כל הזמן בעיות עם הדרייבר (לאו דווקא החדש) והן כוללות קפיאות חוזרות עד אשר המשחק (במיוחד COD4) נתקע לגמרי, הקול קופא ויש צורך בריסטרט קליני.. ההודעה היא כמובן הודעה מה-TDR ... atikmdag had stopped working and has recovered זוהי כמובן בעיה נפוצה מאוד, וניסיתי את כל הפתרונות שמצאתי (בינתיים) ברשת הנה בקצרה השלבים: 1.הסרה מלאה של הדרייבר + ניקוי עם driversweeper. 2.התקנה של דרייבר גנרי של ויסטה. 3.התקנה ללא catalyst console , הדרייבר לבדו - דרייבר 9.8 4.התקנה של vista SP1/ 5. הסרה של העדכון KB952287 6. ביטול UAC 7. ניקוי ה-registery. קבלו כי ביטלתי כל אופצייה לחימום יתר או בעיית מתחי…

20. כיוון שאני מריץ ויסטא לא ניתן להפעיל תוכנות ששולטות בחומרה כגון ATI TOOLS, לא הצלחתי למצוא דרך להוריד את השעונים.. הסיבה היא שהכרטיס מגיע ל 100 105 מעלות די מהר ואז הוא פשוט נכבה, דפקתי לו את המשחה הטרמית בזמנו שניסיתי לחדש, זה כרטיס זמני גם ככה, אבל אני אשמח אם למישהו יש פתרון..

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  21. היי היום הרכבתי את הלוח אם ASUS P800 SE כולל ספק וכל תכולת המחשב במארז החדש שקניתי , במחשב הזה הרכבתי את הכרטיס מסך שפתחתי עליו פתיל שהוא לא תקין ועושה שבירות במישחקים ,ולהפתעתי הרכבתי אותו במחשב שההרכבתי והפעלתי SIMS3 ועוד משחקים והכרטיס עובד חלק , ללא כל שבירות , איך אתם מסבירים זאת ? יכול להיות שלוח האם במחשב הקודם תקול ? רוני

22. Started by lumi,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1373 לכרטיס 2 חיבורי DVI וחיבור אחד S.VIDEO האם מישהו רכש אותו ויכול לספר איזה חיבורים חיצוניים מגיעים עם הכרטיס? את הכרטיס קיבלתי ללא שום כבל או קופסה (הרכבתי מחשב שלם בחנות) לטענת החנות אני לא אמור לקבל כלום - אבל הם מוכנים לתת לי מתאם DVI ל VGA אתר היצרן http://www.connect3d.com/radeon_hd_4670AC.htm תודה

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by maor676,

רציתי לקנות מחשב מסקיי פיסי ועכשיו אני רואה שהכרטיס הזה לא מופיע יותר באתר. מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה ואם זה אמור להגיע אליהם שוב?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by nitayc1,

שלום. רציתי המלצה לכרטיסי מסך בסכום שבין ה500 עד 700 שקל. המסך שלי הוא 19' רחב - רזולוזיה 1440*900 הסתכלתי בנעוץ של הכרטיסי מסך המומלצים ולפי מה שראיתי הכי מתאים היה ה4850. תכלס אני מעוניין לקנות כרטיס של חברת ג'יגבייט, ראיתי כרטיסים של PALIT או Innovision עם צ'יפ יותר מתקדם ובאותו מחיר, האם כדאי לקנות את החברות האלה? אשמח לעזרה תודה 8)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כרגע יש לי 8800GT (מקסימום 2500שקל) המפרט שלי הוא: Q6600 4GB GIGABYTE P35-DS3L POWER SUPPLY 450W CORSAIR אין לי בעיה להשקיע עוד כסף בשביל ספק כוח חזק שיתמוך לכרטיס. השאלה שלי איזה כרטיס מסך שווה היום? שווה לחכות לכרטיסים חדשים וכמה זמן לחכות? ואני מעוניין גם לקנות מסך חדש של 22אינצ' אתם מכירים אולי מסך חדש איכותי וטוב לא מעל 1000שקל? שיזרום עם הכרטיס מסך...? תודה

• 7 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים