כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי היום מחשב.. קיצר הבאתי את המעבד: intel core i7 920 2.66ghz 8mb l3 cache s1366 והכרטיס מסך שלי הוא: ASUS P6T LGA1366 CORE i7 intel x58 ddr3 1333 llk אחרי שהזמנתי תמחשב דיברתי עם חבר שמבין בזה קצת והוא אמר לי שהמעבד סוס אבל הכרטיס מסך הוא על הפנים כי זה בעצם כרטיס מסך שהוא על המעבד וזה לא יעלה לי משחקים כבדים. אני יכול לשנות תמפרט עד מחר בצהריים שהמחשב יגיע אליי.. אז אם יש בעיה תציעו לי מה לעשות תודה רבה נשמות ולילה טוב!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה לביצועים במשחקים כבדים ברזולוציה גבוהה (1920x1200), והגדרות גבוהות עד מקסימליות. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, האם GTX 260 גירסת ה216 CORES יסחוב טוב משחקים מודרניים ועתידיים על מסך 22 TN ברזולוציה של 1680 על 1050? בבקשה להתייחס לשאלה בלי לומר לי שבקרוב מאוד יוצאים כרטיסי הDX11, זה ידוע לי, תודה
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי 9800GT קיבלתי בחינם,החליפו לי את 7600GT בקיצר היה לי טפרטורה (לפני כמה ימים יכולתי לבדוק) 80 במצב IDLE. קניתי את הקירור ואני נוגע בכרטיס עם היד לא מרגיש שום חום. התקנתי DRIVERS ועדיין לא רואה את הטפרטורה עם SPEED FAN או עם EVEREST הבעיה תוקנה,לא עשיתי ריסט אחרי התקנה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 8600 GT חיברתי לו כבל s-video עם 7 פינים מהכרטיס מסך עם חיבור rca בטלוויזיה (טלוויזיה crt רגילה) הגדרתי את ההגדרות שצריך ולא רואים כלום בטלוויזיה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כיוון שמדובר על מחשב ישן אז הפחד הגדול הוא חוסר תאימות. מדובר על מחשב SHUTTLE שיש לו ספק של 250W ללא אפשרות שדרוג (ככל הנראה הבעיה הגדולה פה) בכל מקרה, הצלחתי להריץ על כזה מחשב Geforce 6800GT לאחר שינויים קטנים בביוס ועכשיו הוא רץ מעולה ומספק את מה שאני מצפה ממנו (לגבי מה שאני מצפה מהכרטיס). עכשיו יש לי עוד מחשב כזה ואני רוצה לשים לו כרטיס מסך (כי יש לו רק את האינטגראלי). מעבד: Pentium 4 3.6Ghz,3.6Ghz זיכרון פנימי: 2GB מסך: יש יציאת DVI (מדובר על מסך חדש) יציאת PCI EXPRESS (x16( בכל מקרה, אני מצפה מהכרטיס מסך אולי להיות קצת יותר טוב מה 6800GT כי בינתיים ה 6800GT די בסדר. לפי מה שבדקתי כרגע האפשרות היחידה שלי היא ה Geforce 8500GT האם ל ATI יש משהו יותר טוב להציע לי? אין לי…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני קראתי פה בפורום על בעיה שיש לו בביוס וגורמת לפריז של המחשב ויש לי אותה :\ עכשיו ניסיתי להשיג את המדריך והביוס אבל הלינק לא עובד מישהו יודע מאיפה שני יכול להשיג? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם asus m3a78-emh (עם הכרטיס המובנה hd3200) וקניתי את הכרטיס hd 4350 (של sapphire אם זה משנה). ניסיתי להפעיל את ה-hybrid crossfirex בוינדוס 7 (גם בגרסת הRC וגם במלאה) והקטליסט פשוט לא נותן לי את האפשרות הזאת. וגם הוינדוס והקטליסט מזהים לי רק את אחד מהכרטיסים בכל מקרה, תלוי מאיפה אני מחבר את המסך (כמובן שניסיתי להפעיל את הhybrid crossfirex רק כשאני מחובר מהכרטיס מסך החיצוני). מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם המפרט הטכני הבא: לוח אם MSI K9N NEO AMD 940 AM2 מעבד AMD ATHLON 64 3200+ AM2 זה 2GHz אם אני לא טועה. 3Gb RAM אני עובד עם Windows XP ובדרך כלל אני משחק במשחקי Real Time Strategy. אני מעוניין להחליף כרטיס מסך כי שלי ישן וחלש - MSI Geforce 6200 LE-TD 128Mb התקנתי לא מזמן את המשחק Total Commander והוא מן הסתם עובד לי לאט ומקוטע גם באיכות הכי נמוכה. אני לא מחפש לעבוד באיכות הגבוהה ביותר ורזולוצית המסך שקבעתי היא 1024X768 אבל כן הייתי רוצה שהמשחק יעבוד חלק באיכות סבירה ושהכרטיס מסך יחזיק לי באיכות סבירה למשחקים עתידיים (כמו נגיד Command & Conquer 4 כשיצא). חשבתי על סכום של 300 שקל בערך ומצאתי Gainward Geforce 9500GT 512Mb DDR2 ב- 280 שקל. Gainword Geforc…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אפשר גם הסבר, אני רוצה לרכוש מחשב ואשמח ללמוד על כל חלק בנפרד שאהיה מוכן למבחן בקנייה.. כמו כן איזה חברות הן המומלצות ביותר..?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום! ה1900GT שלי מתחמם בטירוף (בין 70 ל-75 מעלות ב IDLE) ואני עובד עם המאוורר על מקסימום בשביל לשמור על הטמפרטורה הזו - וכמו שברור לכם זה הרבה יותר מדי רועש (מה גם שהטמפ' משפיעה על כל המערכת וגורמת לי לקריסות) - מאז הוצאתי את הכרטיס ואני כרגע עובד עם ה ONBOARD. אני שוקל לקנות כ. מסך חדש שיתאים למערכת הקיימת שלי (E6300 על לוח אם של .ASROCK עם צ'יפסט P945G, ספק כח גנרי של 500W (החזיק בלי בעיה את ה1900GT). השימושים העיקריים שלי הם לעבודה משרדית וסרטים וגם קצת משחקים (בגדול כמעט רק FIFA\PES). מחפש המלצה לכרטיס מסך במסגרת התקציב הזו (עדיפות לא לעבור את ה 300 ש"ח) שיתאים למערכת המתיישנת. תודה ושבוע טוב!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רציתי המלצה לכרטיסי מסך בסכום שבין ה500 עד 700 שקל. המסך שלי הוא 19' רחב - רזולוזיה 1440*900 הסתכלתי בנעוץ של הכרטיסי מסך המומלצים ולפי מה שראיתי הכי מתאים היה ה4850. תכלס אני מעוניין לקנות כרטיס של חברת ג'יגבייט, ראיתי כרטיסים של PALIT או Innovision עם צ'יפ יותר מתקדם ובאותו מחיר, האם כדאי לקנות את החברות האלה? אשמח לעזרה תודה 8)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש. זה צריך להיות או GeForce GTX275 או Radeon HD 4890. איזה נתונים עלי לפרסם פה בפורם בכדי שתוכלו לייעץ לי מה עדיף? (אולי בכלל עדיף לי סוג אחר?) הנה הנתונים הבסיסים של המחשב: http://i817.photobucket.com/albums/zz92/omerelinger/Comp.jpg?t=1252347061 נ.ב על ספק הכוח שלי רשום שהוא יכול לספק עד 500 ואט אבל אין לי איך לדעת אם זה באמת כך... (עריכה- ספק ג'נרי MONOMODE)
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי תכרטיס הזה והשאלה שלי אם הוא יריץ משחקים כמו פיפא nba pes והוקי וכדומה זה יריץ?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי, אחרי כל ריסטארט הרזולוציה של המסך שלי יורדת ל1600X1024, ואני צריך להעלות אותה ידנית ל1680X1050. התופעה הזו החלה לפני שבוע וחצי בערך. דרייברים גרסא 190.38 למישהו יש מושג איך מסדרים את זה?
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את ה QUDRO 1800 כי רוב הזמן אני עובד באפטר אפקטס ועריכת סרטים. אבל מדי פעם אני רוצה גם לשחק במשחקים עכשיו השאלה החשובה ביותר היא לאיזה כרטיס מסך רגיל ניתן להשוות את ביצועי המשחקים בכרטיס הזה? והאם ספק של ENERMAX PROU82 525W מספיק בשבלו?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שאתם יודעים או לא יודעים, בכרטיסי המסך החדשים של ATI, אפשר לחבר לחיבור ה-DVI מעביר ל-HDMI וממנו להעביר כבל HDMI ל-HDMI לטלוויזיה. מה שמיוחד במעביר הזה, הוא שאם המעביר הוא המקורי של ATI, הכבל HDMI לא מעביר רק תמונה, אלא גם קול! אבל לא כל מעביר יעשה את זה, אלא רק מעביר מקורי של ATI... לכן אני מחפש לקנות את המעביר הזה. אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין, תודה!
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם... אז היום התחדשתי בשני כרטיסי 4870 ג'יגה של diamond(שעלו לי כ900 ש"ח) חיברתי אותם ואת הגשרים, הכל טוב ויפה...(האסוס שלי עדיין למכירה...) 1. למה המהירות שעון שלי עומדת על 600 ולא על 750??? 2. catalyst מראה שכרטיס אחד הוא disabled... אז איך אני פותר את שני הנושאים? תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
זה הולך להיות רק על הנייר או שמעוד יומיים יהיה אפשר גם לרכוש את אחד מהכרטיסים החדשים ?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי שלום לאחרונה הכרטיס המסך שלי התחיל להתקלקל כן כן רואים שחור במשחקים,והרבה קווים שחורים. בקיצר שהלכתי למעבדה בשביל בעיה אחרת,זיהו את הבעיה בכרטיס מסך ואמרו לי שנשרף הזיכרון שם. והם שמו לי אוטומטי 9800GT במקום ה 7600GT MSI שהיה לי. אני בא לבדוק טמפרטורה שהמשחב IDLE והטפרטורה 80-83 הגיוני ? כן כן זה אייבורי. מה לעשות ? כי על כרטיס מסך אין לי כבר אחרויות ואני בטוח שאם אני ישאר אם 7600GT בקרוב הוא ילך למות... כלומר אני לכאורה הרווחתי את 9800GT אבל הטפרטורה,מה יקרה אם אני יריץ משחק ? מה לעשות להשאיר או ללכת אליהם בחזרה ולצעוק כמו גדול או לקנות קירור שזה יוצא יותר זול במחיר מכרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי.. אם תוכלו לעזור לי, הרטיס הוא למטרת עבודה בתוכנות כמו 3dmax, poser ו after effects זה הפרטים על המחשב: מעבד pd820 2.8 2m dualcore 2.99 gb of ram לוח אם msi intel 945gzm3. 7.1 לא יודע אם הבאתי את כל הפרטים הנכונים בכל אופן יש לי את המפרט בדף.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן... צריך המלצה לכרטיסים גרפיים עד 700 ש"ח אני לומד עיצוב ועובד עם פוטושופ, מאיה, פריהנד וכו' המחשב יחסית חדש ככה שאין בעיה.. תודה
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לשחק במשחק לא כבד במיוחד על הCRT שלי ברזולוציה של 1024*768 ונראה כי כרטיס המסך שלי לא מפעיל את המשחק בצורה מיטבית ולכן עם המעבר ל2209WA אני בטוח שכרטיס המסך לא יאפשר לי יכולת משחק סבירה. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד +AMD Athlon x2 4000 לוח אם: ASUS M2A-VM זכרון-2GB(2x1024) 800 ספק כוח-HEC-400TRT המשחק הוא Dragonica,משחק קל יחסית ואני לא מתכוון להתחיל לשחק במחשב הזה משחקים כבדים יותר ולכן פרט למשחק הזה אין דרישות מיוחדות מהכרטיס. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בלי נדר השבוע אני כנראה הולך לקנות מחשב סוף סוף מכיוון שהמפרט של המחשב שלי עדיין לא גמור הייתי שמח אם תעזרו לי לבחור כרטיס מסך איכותי בשבילי הדרישות מהמחשב העתידי יהיו בעיקר משחקים כבדים של יריות ומשחקי ספורט שמה שהכי קובע שם בשבילי זאת האיכות התקציב שלי למחשב עצמו הוא: 5000-6000 ש''ח בתקציב הזה תפרישו כמה שצריך בשביל שיהיה לי כרטיס מסך ברמה גבוהה לפני כמה שנים קניתי מחשב והחלפתי פעמיים כרטיס מסך שהחדש (לפני שנה) לא מעלה לי תמשחקים החדשים של 2009 בגלל זה אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך בשביל לא להתאכזב שוב. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428847.0 זה הדיון שפתחתי בשביל להרכיב מפרט טכני אם זה יעזור לכם איכשהו. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-