כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
ה-Aorus Gaming Box של החברה הטאיוואנית משתדרגת עם דגם GeForce GTX 1080 קומפקטי מובנה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה... הרצתי טסט של התוכנה PCMARK2002 ובסוף כשנכנסתי לאתר שלהם וראיתי את המפרט שלי, היה כתוב שהAGP העכשווי שלי הוא X2 ואפשרי X8,X4... למה כתוב לי שהכרטיס רץ על X2 כשהוא אמור לרוץ על X8? ד"א את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד....
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזה כרטיס טלויזיה שיכול לקלוט את השידורים של yes?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב כעיקרון ברוב המשחקים עם הכ.מסך אני מרוצה עד הגג, אין מה לדבר הוא מריץ חלק והכל רק יש בעיה במשחק FEAR COMBAT. משום מה אצל רוב האנשים רואים יפה אפילו לחבר שלי שיש X800GTO רואה יותר יפה ממני במשחק ובדקתי את זה. הטקסטורה אצלי דיי מכוערת אפשר להגיד ואני עובד על הגרפיקה האוטמתית שהמשחק נותן. אני רואה ת'גרפיקה במשחק בGAMESPOT לדוגמה ואני רואה שאצלי רואים ממש מכוער, המחשב שלי צריך להריץ ת'משחק על HIGH ולראות יפה לא ? אז למה רואים כל כך מגעיל =\ אני יכול לעלות לכם תמונה יותר מאוחר. כעיקרון זה SUX =\ + יש לי בעיה עם הFRPAS במשחק, הוא תמיד מראה לי שיש לי על 1 FPS לא משנה באיזה מצב אפילו שמתי על LOW וזה הראה לי על 1FPS. יש מצב שזה בעיה עם הX64? אני כבר לא יודע מה לעשות =\ עד…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בימים הקרובים את המסך Samsung 701T, אבל יש לי כמה שאלות בקשר לזה. אני יודע שהרזולוציה הטבעית במסך הזה היא 1280X1024, ואני חושש שלא תמיד המחשב שלי יתן לי להריץ את המשחק ברזולוציה הזאתי (הוא מתיישן, ויש משחקים ממש כבדים כמו BF2 לדוגמה שאני חייב להריץ את המשחק ב- 1024X768 בשביל שהוא יעבוד על הגדרות גבוהות חלק). אני יודע שכשהמסך לא מציג ברזולוציה הטבעית שלו, איכות התמונה יורדת והיא נראית פחות טובה, האם אני אראה את זה במשחקים? והאם זה יזיק למסך? חוץ מזה, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המסך, ואולי המלצות למסך אחר אם יש יותר טוב בתקציב של 1800 ש"ח. תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך 17 LCD. מטרה- אני לא משחק משחקים. העבודה היא- אינטרנט, עריכת וידאו, וגרפיקה. חשוב לי איכות תמונה טובה וחדה, צבעים טובים, לא מריחות. מחיר- 3000, (האמת 200 לכאן או לכאן לא משחק תפקיד). האמת קראתי המון תגובות החיפוש, אך הן ישנות לפי התאריכים ואשמח לתגובות "מעודכנות" יותר. דיי ננעלתי על ה 172T של סמסונג, שעולה כיום 2800. חשבתי גם על ה VIEW SONIC המדובר רבות, אך חלקכם אמרו שבגלל שיש לו 16MS הצבעים הם לא 16.7 מליון. על הסוני קראתי אבל האמת אף פעם לא חשבתי לכיוון שלו.... אשמח לשמוע חוו"ד מהאנשים שיש להם את ה 172T (ראיתי שיש כאלה שקנו), תודה והמשך יום נעים לכולם...
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט ואני יכול להכניס לתקציב או 4850 עם יכולת לcf בעתיד או לקנות עכשיו את הכרטיס 4870 ובלי יכולת לcf בעתיד מה אתם אומרים??
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים קניתי לפני חודשיים משו כזה ת 4870 512 מגה ולא שאני מתלונן או משו כל המשחקים עובדים על מקס+פילטרים בלי שום בעיה אבל עדיין יש לי תתחושה הזאת שהדריברים פשוט מעקבים תכרטיס שלי מלפרוץ את כל הכוח שיש לו כאילו לא יודע הרגשה מוזרה כזאת אז רציתי לשאול עד כמה באמת ההרגשה הזאת נכונה כאילו עד כמה הדריברים משחקים תפקיד והאם בעתיד הקרוב אני יוכל להנות מיותר כוח מהכרטיס שלי בגלל הדריברים?!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם, מקוה שתוכלו לעזור. רכשתי לאחרונה מחשב חדש במטרה לערוך איתו וידאו על תוכנת אוויד. ע"פ המלצות אוויד, הרכבתי על המחשב כרטיס מסך Nvidia Quadro FX 580. לכרטיס יש יציאת dvi אחת ושתי יציאות displayport. אני מנסה לחבר לכרטיס שני מסכים שלשניהם יש חיבור vga בלבד. מסך אחד חיברתי לחיבור dvi דרך מתאם vga to dvi. את המסך השני אני מנסה לחבר לdisplayport דרך מתאם displayport to vga. http://www.amazon.com/CablesToBuy-DisplayPort-Display-Converter-Adapter/dp/B0026REL8C/ref=sr_1_7?s=electronics&ie=UTF8&qid=1293320175&sr=1-7 המסך שמחובר דרך הdvi עובד מצוין והתצוגה נראית. לגבי המסך השני, נראה כאילו המחשב מזהה אותו וגם מציג כאילו 2 מסגים מחוברים בתצוגה דואלית אבל המסך…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני מספר ימים רכשתי מחשב ב SKYPC שבין היתר בחרתי ככרטיס מסך את nVIDIA GeForce GTX 275 היום התקשר אליי הטכנאי בחנות והודיע לי שהכרטיס נכנס ממש בצורה גבולית במארז שקניתי והוא מציא לי לקחת במקום את nVIDIA GeForce GTX 260 שנכנס במארז בצורה טובה. לטענתו הביצועים בשני הכרטיסים דומים ובכך אוכל גם לחסוך כסף. לשאלתי האם לא עדיף להחליף מארז , ענה כי הדבר אפשרי אך לא כדאי. נתתי את הסכמתי להחלפה, אך בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם. אשמח לתגובות דחופות, שאולי אספיק להודיע לו על החלפת מארז טרם ההחלפה, במידה ויהיו תגובות מתאימות . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בטח כבר שמעתם על ה GTX460 SE ! מוצר מוזר וכרטיס שנוי במחלוקת ! במבחני הביצועים יוצא שהוא יותר חלש מה GTX460 768MB בכמה אחוזים אך ככול שהמשימה דורשת יותר שימוש בזיכרון ובתכונות מתקדמות הפער מצתמצם ויכולות ה OC שלו די טובות אם כי עדיין לא מביאות אותו לרמה של ה GTX 460 1GB... בתמחור הראשוני שלו הוא די זהה ל GTX460 768MB (כ 160$ US) וצפוי להגיע לארץ בשבועות הקרובים (כנראה יתומחר במחיר דומה ל גרסת ה 768MB שנמכר כיום כבר ב800-900 ש"ח בקורת מ TECHPOWERUP : http://www.techpowerup.com/reviews/Gainward/GeForce_GTX_460_SE/1.html
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס הנוכח שלי הוא 6800GS ואני מרוצה ממנו.. אחלה כרטיס אצלי חודשיים .. בא לי לשדרג את הכרטיס לכרטיס סידרה 7.. יש לי קונה לכרטיס שלי אז חשבתי להוסיף 700-800 ש"ח ולקחת 7800GT אבל עם ההוצאה של ה7900GT אני דיי מתבאס לקנות 7800.. כל הקטע גם שהם לא תומכים DX10 די מבאס גם.. צוואר בקבוק לא יהיה, שאר המערכת: AMD 3500@2608MHZ A8N-E 512X2 OCZ CL 2.5 אני מגייס בנובמבר ודוגרי לא יהיה לי כלכך הרבה זמן להנות ממנו.. מה הייתם עושים?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי FX5200 אני מחפש כרטיס טוב במחיר הזה שיתמוך ברוב המשחקים החדשים.. אם אפשר לדעת גם עוד פרטים זה יעזור כמו למשל אם אפשר לעשות לו OC טוב וכמו מאיפה אפשר לקנות.. תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי יוצאת גרסת 2003/2002 ה3Dmark הפופולרית? ואיך היא תיקרא? איזה מנוע יהיה שם? והיא תהיה מבוססת על DX9 כן?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראג'ה מדבר במאמר הזה על התכניות של אינטל לסדרת ה-Xe שלה, הסגמנטים שבהן היא תתחרה, החשיבות של ריי טרייסינג והשימוש החוזר ב-HBM לצ'יפים הבאים שלה: https://www.dsogaming.com/news/raja-koduri-talks-about-real-time-ray-tracing-and-intels-xe-gpus-starting-price-200-in-2020/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי עזרה בקניית הכרטיס מסך החדש שלי.. התקציב שלי הוא כ800 ש"ח ורציתי כרטיס שיחזיק הרבה זמן ויהיה ניתן לעשות OC בצורה טובה איתו. יש לי AMD 2000 על לוח של ASUS AGP עד כפולה של 8 תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ! חבר שלי רוצה למכור לי את המסך שלו, iiyama visionmaster pro 451, שיש לו בערך שנה... אני רוצה להיות בטוח שהוא לא דופק אותי במחיר, אז באתי לשאול כאן בכמה אתם חושבים ששווה לי לקנות ממנו את המסך הזה, כי שמעתי שהוא מסך מצויין.. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, דיברתי עם החנות שממנה אני רוצה לקנות את ה leadtek gf 4 ti 4400, ואמרו לי שאולי יש בעיה עם כמה לוחות, לי אישית יש את ה intel d850mv מישהו יודע אם יש בעיה ספציפית בין שני הרכיבים? זה דיי דחוף, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומלום לכולם. ברשותי מחשב פנטיום 3 450MHZ , על לוח אם Asus P3B-f עם 256MB SDRAM וכרטיס מסך Creative Riva TNT Ultra 32MB (ואו).הייתי רוצה לשדרג את ביצועי המחשב במשחקים, וחשבתי על קניית כרטיס גרפי חזק יותר. מה הייתם ממליצים לקחת, על מנת לשפר את הביצועים בצורה דרמטית, אך יחד עם זאת לשמור על תאימות מלאה, וכמובן להמנע מקניית כרטיס חזק מדי, שלא יעוכב על ידי המעבד ? המועמדים הם Geforce 2, Geforce2 MX.GeForce 3, Geforce 4MX , Geforce4 TI4200. אולי גם הרדאונים יעבדו. כמובן שהתקציב מוגבל, ואין לעבור את ה 1000 שקלים. אודה לתשובותיכם ממביני עניין בלבד. אני באמת מחפש תשובה לשאלה, ולא מעוניין לפתוח פה ת'רד של התנצחויות של איזה כרטיס הכי טוב בעולם. רק עצות שימושיות מנסיונכם האישי. תודה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך פשוט מדהים! יש לי כרטיס מסך Msi radeot 9800 pro שתומך בחיבור DVI ומן הסתם חיברתי את הכבל (שבא כמובן עם המסך). כיוונתי אותו לרזולוצייה 1280*1024 והאיכות פשוט לא מהעולם הזה! שלא לדבר על האפשרויות ב MENU של המסך. קיצור לפי מה שהספקתי לראות עד עכשיו המסך מומלץ בהחלט! אגב,את המסך קניתי בKSP סניף חיפה.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב של חבר, המפרט הוא: AMD 4600x2 2.4Ghz 2GB Ram כרטיס מסך On board HD4200 ספק כוח גנרי 350W מסך 22" , 1680X1050 הוא מעוניין בכרטיס חיצוני עד ה 800 ש"ח למשחקים. הדבר הראשון שקפץ לי לראש הוא כמובן ה 460GTX 768mb, אבל יש פה 2 בעיות: - הוא הייה חייב להחליף את הספק, יש משהו מומלץ עם יחס עלות/תועלת גבוהה? - הלוח אם בעל ציפסט 740 של AMD , תושבת AM2+ שלפי זיכרוני לא תומכת במעבדי AM3, עד כמה המעבד הנוכחי הולך להגביל אותו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 700 שקל לא יותר! חשבתי על geforce 4 mx ועל gf 3 ti200 מה עדיף ומאיזה חברה והכי חשוב מאיפה לקנות אני חושב שעדיף אזוס או לידטק
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אחד כזה..שאני מחבר מהרדאון שלי,לטלויזיה שהיא מטר מהמחשב... עכשיו אני קונה בקרוב טלויזיה 40 אינ'ץ או משהו קרוב לזה...והיא תשב במרחק של 2 מטר מהמחשב. יש כבר שהוא TVOUT באורך כזה,אם כן,איפה משיגים(רק בחנויות מחשבים???? ) וכמה בערך זה עולה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היה לי כרטיס Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme שנשרף ואני רוצה לקנות כרטיס חדש. אני לא גיימר ורוב הצרכים שלי הם או משרדיים או הצגת סרטים, אבל מדי פעם בא לי לשחק באיזה משחק נחמד (כמו DEVIL'S MAY CRY 4 וכאלה...) אז הייתי רוצה כרטיס מסך עד 500 ש"ח (אם אפשר אפילו טיפה יותר זול, ב-400 ש"ח יהיה עדיף) שיתאים לצרכים ושיהיה שקט (הכרטיס הקודם היה ממש רועש ומעצבן). אודה לכם מאד.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שווה ב- 920 שח עם התקנה והכול את ה - geforce 9800gt1g.? וגם זה מריץ crycis טוב נכון ועוד משחקים כבדים נכון? ושימו לב שזה 1g.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-