עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היצרנית האמריקאית מתחילה למכור גרסה חדשה עבור ה-GTX 980 Ti, עם תוסף לחיבורים קדמיים שמכוון עבור משקפי המציאות המדומה שבדרך העתיד כבר כאן – נושא המשחק דרך מציאות מדומה תופס לאחרונה תאוצה יותר מתמיד, עם יותר ויותר מוצרים לבישים כגון ה-Oculus Rift וה-Gear VR של סמסונג. יותר ויותר מוצרי מציאות מדומה מתרבים בשוק – אפילו ל-Valve יש מוצר כזה משלה בשילוב עם HTC. בכנס VRLA המוקדש כולו למציאות המדומה שנערך לא מזמן, חשפו החברות AMD ו-NVIDIA את מעורבותם של כרטיסי המסך שלהן בנושא, ובאופן כללי את יכולת המחשב האישי להשתלב עם מוצרי המציאות המדומה ולספק גראפיקה מרשימה. ה-GTX 980 Ti VR Edition ACX 2.0+ של חברת EVGA על כן, אין זו הפתעה שכרטיסים הממותגים עבור…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Darking99,

היי לכולם.. אני צריך הדרכה לגבי עדכון הביוס של הכרטיס הזה כי הוא רק מביא לי עצבים.. אם בבקשה מישהו יוכל לעזור לי כי זה נורא מתסכל עם הכרטיס הזה.. תודה מראש

3. Started by shayyzz,

יש לי ספק כוח ATX 480W ויש לי מאווררים משופרים במחשב אחד כבר יצא יש לי רק במעבד ZALMAN 9600 OEM זה לא יעשה בעיות? ועוד משהו מה עדיף היום אני הולך לקנות X1950PRO או 8600GT הX1950PRO 512MB

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Adir.,

טוב אז הכותרת אומרת הכל (או בעצם את הרוב). נניח יש לי שלושה סוגים של כרטיסי מסך: NVIDIA GeForce 8800GT 512mb NVIDIA GeForce 8800GTS 512mb NVIDIA GeForce 8800GTX 512mb מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין כל כרטיס ולכרטיס, ומה המאפיינים והתכונות וכו' של כל סוג (GT - GTS - GTX). תודה, אדיר.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום , אני השארתי את המחשב דלוק בלילה , עכשיו שקמתי הדלקתי את המסך והוא הראה אור כתום כאילו המחשב לא מחובר אליו , אז כיביתי את המחשב והוא העלאה לי את המסך הבא לפני עליית הווינדוס (הווינדוס לא עולה דר"כ) : Scaning Bios Image in Hard Disk can't find BIOS Image in Hard disk ! מזה אומר ? המחשב היה מצוין אין לי מושג מה קרה לו , ניסיתי לאוורר את הרכיבים לנתק , וזה במקרה הטוב הוא מציג הודעה רוב אם לא כמעט כולם שהמסך לא מתחבר ומראה אור כתום , רק במקרה והצלחתי לעלות את ההודעה הזאת . אשמח לעזרה חברה , זה מחשב חשוב לי מאוד .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ברצוני למכור את הכרטיס 6800GS המומהר של חברת EVGA הוא חדש.. מישהו יודע מה זה CO??? אני לא יודע כמה כדאי לקחת עליו?? תודה,

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by xcalibur,

אהלן, כבר 5 שנים שיש לי שני 260 GTX שסחטתי מהם את המיץ עד הפריים האחרון. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג ובכלל להחליף את כל המחשב. נשאלת השאלה, בהנחה שאני לא כזה לחוץ, יש למה לחכות למרץ ש-NVIDIA תוציא את הסדרה הבאה או שאפשר לקנות כבר עכשיו? תודה, X

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. https://www.tms.co.il/rx580gaming8gd או https://www.tms.co.il/n1060wf2oc6gd

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני ניסיתי להבין מזה פיקסלים ואני לא חושב שבסוף המידע שיש לי הוא נכון. אז אשמח אם תתקנו אותי, ואם תוכלו אז תתנו לי עוד מקורות מידע שעוסקים בנושא זה. בנוסף יש לי כמה שאלות קטנות שאני מקווה שיענו לי עליהם. אז זה מה שאני יודע על פיקסלים: ש:מה זה פיקסלים? ת:פיקסל הוא למעשה נקודה קטנה של מידע גרפי המוצגת על המסך. דוגמה לשימוש בפיקסלים היא זאת: אם הרבולוציה של המסך שלי היא 1024x768, המסך שלך מציג 1024 פיקסלים לרוחב, ו-768 פיקסלים לאורך. אני אוכל לראות עצמים על המסך רק כאשר כל הפיקסלים שנועדו להרכיב את העצם הזה יהיו מחוברים ביחד. התוכן שמוצג על המסך הבנוי מפיקסלים מתעדכן כל שניה בין 60 ל-120 פעמים. זה תלוי בסוג המסך שיש לך ובכמות המידע שכרטיס המסך שלך צריך לעבד ע"מ להצ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by LiorP23,

יש אותו אצל הדובים ב 536 שקל וזה נשמע לי די זול השאלה אם מקבלים מה שמשלמים עליו - כלומר כרטיס גרוע או שזה מקביל בערך ל X600XT של חברות אחרות שעולות פי 2 ממנו?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, כמו שראיתם בכותרת, קיבלתי את החלקים שלי לגבי חיבור הכרטיס מסך - הכרטיס מסך שיש ברשותי כרגע מחובר בשתי חיבורי 8 פינים, ה970 הוא עם חיבור אחד של 8 ואחד של 6, ה8 מורכב מ6+2, זאת אומרת שחיבור אחד אני מחבר כמו שהוא, ואת השני אני מחבר רק את ה6 ואת ה2 אני משאיר ככה תלוים בצד ? זה בסדר ? לגבי ה840 איבו, יש לי בחלון האחורי של המארז חיבורי הארדיסקים פנוים שזה כמה יציאות כאלה על כבל אחד, מחבר אחד מהם אליו וסטה וזהו ? ולגבי SATA, יש לי לוח אם Z77X-UD5H, אני לא מצליח להבין כמה חיבורי SATA 3 יש לי, ואיפה הם נמצאים, באתר של גיגהבייט רשום : Chipset: 2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3 0/SATA3 1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices 4 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2 2~5)…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by itaylevi,

בכל מקום ברשת כתוב משהו אחר; חלק אומרים שכן, וחלק אומרים שלא. אני מתכנן לקנות את ה 280X בעוד מספר ימים עם המחשב החדש, האם אקבל 3 משחקים חינם במסגרת החבילה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ועדיין לעבוד בCF במשחק על DX11 לי יש 4870 שתומך DX10.1 האם במערך CF עם 5870 יהיה ניתן לשחק בDX 11 ועדיין להפעיל CF או שאאלץ לשחק בDX10.1

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. במנוחה-100 מאמץ- 125 עם ארטיפקטים. עכשיו אתם שואלים את עצמכם איך זה הגיוני ככה פתאום, והתשובה היא שעד עכשיו שמתי עליו 120MM שקירר אותו בצורה משמעותית, ופשוט הסרתי אותו עכשיו. אני בלי OC וזה עדיין קורה. כמובן שנשאר לי שנה וחצי של אחריות אצל GigaByte. מה כדאי לי לעשות? א: להביא אותו לחנות(במטרה שיחליפו לי אותו(בתקווה במשהו מתקדם יותר כי לא ישאר להם את הדגם)) תוך כדי שאני אומר להם שהוא מתחמם? ב: להחזיר את המאוורר ולשכוח מכל העסק? ג: לנסוע לקנדה(סתם אופציה לא קשורה)?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב לכל בית HWZONE , ברשותי כרטיס חדש שרכשתי מבית חברת SAPPHIRE 5830 ATI RADEON , שאלתי היא מדוע במשחקים מסוימים כמו DIRT 2 ואחרים יש קירטועים קטנים כאלה על המסך לשניה שתיים ואז נעלמים ? אני מציין שהורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של AMD כולל ה CATALYST , וגם ביצעתי קצת המהרה דרכו כשהמאוורר הוא על FULL 100 % , שאלתי היא אם משהו פה בפורום מחזיק כרטיס מדגם כזה ו נתקל בתופעות שציינתי , עד לפני שרכשתי אותו הייתי גורו של NVIDIA והחזקתי במס' כרטיסי מסך שלהם עד לאחרונה ( 9500,9600,9800 ) . אני חושב שעשיתי קניה לא כדאית , אם כי במשחקים מסוימים הכל עובד פיקס. האם יש פתרון לבעיה אם בכלל . אודה לכם על תשובותיכם . תודה רבה .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ToR,

דרך אגב איך ה LEADTEK A250 ULTRA TD MYVIVO (4600)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני קונה מחשב חדש ומשאיר את הישן להורים, לא התכוונתי לקנות בשלב הראשון כרטיס מסך רציני אלא להסתמך על כרטיס מובנה. אבל במחשבה שניה במחשב הישן יש לי כרטיס HD 4670 512MB, האם יש בו איזה יתרון על הכרטיסים המובנים שיש היום? ניסיתי לחפש באתרים של ההשוואות אבל לא היו שם כרטיסים מובנים (וגם עדיין לא בחרתי מעבד ולוח אם).

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Pure-Gold,

אני שוקל לקנות את הכרטיס HD 5850 Vapor-X 2GB GDDR5 של SAPPHIRE בעיקר בגלל ה Eyefinity שמאפשרת לשחק על 3 מסכים (יש לי 3 מסכים) במשחקים תומכים וגם כי פשוט אפשר לחבר לו 3 מסכים בלי כרטיס מסך נוסף. כיום יש לי שני כרטיסים של HD 4850 שהם יחסית תנורים. יש המלצות ? *המפרט העדכני שלי מופיע בקישור בצד (המערכת הראשונה)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by erap129,

רציתי לקנות את הכרטיס הזה - palit x800gto agp כי מוכירם אותו ב-2 חנויות בסביבות 800 שקל וזה מחיר די טוב לX800GTO AGP וחיפשתי עליו ביקורות באינטרנט ולא מצאתי כלום, אפילו לא אתר שמוכר אותו חוץ מחברת מחשבים אוסטרלית וזה נראאה קצת מוזר.. כדאי לקנות את הכרטיס הזה? :-\

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מעוניין במסך 17 LCD. מטרה- אני לא משחק משחקים. העבודה היא- אינטרנט, עריכת וידאו, וגרפיקה. חשוב לי איכות תמונה טובה וחדה, צבעים טובים, לא מריחות. מחיר- 3000, (האמת 200 לכאן או לכאן לא משחק תפקיד). האמת קראתי המון תגובות החיפוש, אך הן ישנות לפי התאריכים ואשמח לתגובות "מעודכנות" יותר. דיי ננעלתי על ה 172T של סמסונג, שעולה כיום 2800. חשבתי גם על ה VIEW SONIC המדובר רבות, אך חלקכם אמרו שבגלל שיש לו 16MS הצבעים הם לא 16.7 מליון. על הסוני קראתי אבל האמת אף פעם לא חשבתי לכיוון שלו.... אשמח לשמוע חוו"ד מהאנשים שיש להם את ה 172T (ראיתי שיש כאלה שקנו), תודה והמשך יום נעים לכולם...

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by X-BLADE,

אני רוצה לקנות מסך LCD ואני גיימר ורואה הרבה סרטים במחשב...(אני יודע שcrt יותר משתלם) ואני רוצה לדעת אם שווה להשקיע כסף במסך 4ms או ב8ms ואם יהיו הבדלים ניכרים בביצועים (יש לי GeForce 6600) ואל תגידו לי לחפש כי לא מצאתי שם כלום... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by SUPER300,

שמתי לב (לפי מה שהצלחתי להבין) שלGTX 670 יש בסך הכל תדר יותר נמוך ופחות ליבות CUDA. אז בסך הכל יש הבדל די קטן ביניהם, לא? ולפי מה שהבנתי ליבות הCUDA משומשות לעתים רחוקות.. אשמח אם מישהו יבהיר לי אם יש עוד הבדלים, או שאני צודק וה500 שקל הנוספים בשביל ה680 לא שווים את זה :s05:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בשעה טובה קיבלתי את סמסונג 730B ישירות עם שליח מחיון שאלתי היא: להתקין את הדרייבר מהדיסק או להוריד את הדרייבר מהאינטרנט? כי בהוראות כתוב : "this minitor driver is under certifying MS logo and this installation don't damage your system. the certified driver will be posted on Samsung Monitor Homepage." שאלה שנייה: איך בודקים אם יש פיקסל שרוף?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ScreameR,

ואיך האחריות של VIEWSONIC ? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים