עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, כדי להשלים את הבניה, אני קונה כנראה 4870 (אוי המינוס בבנק אוי ). בקיצקיצ, את כל הקניה שלי עשיתי מ-SKYPC, ובאמת שהם היו אחלה, אז אני רוצה להמשיך ולקנות שם את ה-4870, אבל יש להם רק CLUB3D. עכשיו, אני יודע שאין הבדל בין הכרטיסים, אבל זה לא קשור ל-PCB ועוד דברים שהיצרנית שולטת עליהם, ותאמת, אין לי מושג על CLUB3D, ואין עליהם הרבה ברשת. ראיתי שכמה אנשים שאלו פה, והתשובות ממש קפצו מצד לצד, אז היום, יש למישהו מושג? אם זה לא יהיה CLUB3D זה יהיה כנראה SAPPHIRE, אבל אני ממש שונא לקנות מחנויות שאני לא יכול להגיע אליהם ברכב ( אני מרחובות... ). אשמח לנסיון של אנשים, בתודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BigWheel,

אחרי 20 דקות +- של משחק המסך נתקע והצבעים מתערבבים זה קורה לי במשחקים כמו COD 4+5 FALLOUT 3 OBLIVION הצילו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Bengo5,

המאוורר של הכרטיס פועל אך שאני מחבר את הכבל אליו המחשב נדלק והמסך לא.. וכשנאי מחבר את הכבל על המובנה המחשב עולה... מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום בניתי מפרט ואני יכול להכניס לתקציב או 4850 עם יכולת לcf בעתיד או לקנות עכשיו את הכרטיס 4870 ובלי יכולת לcf בעתיד מה אתם אומרים??

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Fantomas,

רציתי לשאול אם המפרט שלי של המחשב מספיק טוב בשביל הכרטיס -מעבד:Intel Core to Quad 9300 לוח אם:asus P5Q-e ספק:Chieftec 550Wוכמה יציאות פינים צריך לכרטיס מסך הזה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Void,

אני שומע פה הרבה דיבורים על הכרטיס הזה ואני להוט ליקנות כרטיס מסך! כל מידע שאפשר לקבל עליו יעזור לי כמו באנצ'ים ,באנדל ,OC וכו'... וגם איזה חברה אתם ממליצים ליקנות ולמה? ואם יש מישהו שיש לו ניסיון אישי עם הכרטיס אז בכלל שיתחיל לזמר ;D תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by gtf,

שיניתי את קצב הרענון ל 120 והמחשב נהיה מהר יותר, האם קצב של 120 זה טוב? ומה הכי כדאי?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by YokataShogo,

מהמפרט שלי מתחת לאווטר אתם יכולים לראות שיש לי כרגע כרטיס XFX 7800GTX 512MB. בכרטיס הזה זכיתי לפני מספר חודשים ואילו את שאר המפרט קניתי מחו''ל. (בספק גם זכיתי) אני מתכנן 'לשרוד' עם המעבד ועם הכרטיס מסך עד שיצא ה- Q6600 וה- R600. עכשיו, יש לי אפשרות להשיג כרטיס 7800GTX 512MB של Gigabyte במחיר של 600 שקל בערך, והשאלה שלי היא איזה הבדל בביצועים אני יקבל אם אני אוסיף עוד את הכרטיס כזה? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Guarding angel,

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by NI4NI,

מה ההבדל בין RADEON 9500/9700 ל RADEON 9500/9700 PRO ? מה בעצם אומר ה PRO הזה ולמה ההבדל במחיר בין גרסאות ה PRO לאלו שאינן PRO ? האם ניתן להפוך כרטיס רגיל לכרטיס PRO ע"י שינויים כמו עדכון ביוס, OC או הלחמות ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Toaster,

אני רוצה כרטיס מסך למערכת לא רעה, והחלטתי ללכת על 9500/9600 אני רוצה לדעת מה יותר טוב ומה יתאים טוב יותר למשחקים בעתיד. לינקים עם מחירים זולים יעזרו גם. אז 9500 או 9600 ? לפעמים המספר הגבוה הוא לא בהכרח הטוב יותר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by BobCaT,

עכשו הורדתי את הדריבר הנ''ל מהאתר של ניבדיה ושאני לוחץ על התקנה המחשב אומר בוצעה פעולה לא חוקית או משהו בסגנון אני משתמש בוינדוס 98 SE וכן הורדתי את הדריברים ל98 אז מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני מתקן את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי ראדון 9000 פרו. הלכתי להגדרות של התצוגה ובחרתי את המסך השני (זה של הדיפולט). המסך ניהיה שחור ואז חוזר. אין לי מושג מה לעשות, כל עצה תתקבל בברכה. ד"א השתמשתי במתאם של S-VIDEO ל-RCA ואז RCA רגיל לטלויזיה. מה שמוזר שבמתאם של ה-S-VIDEO יש פחות פינים מאשר כניסות שיש ליציאה. (נניח שביציאה של האס וידאו יש מקום ל10 פינים, אז במתאם יש רק 3 שנכנסים לתוכו. זו רק דוגמא ולא המספרים האמיתיים רק כדי שתבינו את הרעיון.)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shloosh,

בערכת מחשב הזאת: P 800 MHZ 384 SDRM MSI G-FORCE 2 MX 32MB ומעוניין להחליף את הכרטיס מסך! מה יותר טוב ועד כמה השיפור יהיה גדול???? RADEON 900 PRO 64-GIGABYTE או!!! G-FORCE 4 MX 440 64 MB שניהם DDR!!! חייב המלצה ומהר!!! תודה...!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה להעביר קטעי וידיאו למחשב מהמצלמת-וידיאו שלי {SONY TRV59}, יש אפשרות כזו? שמעתי שיש כרטיס שיכול להתחבר למצלמה ולהמיר את הסרט לפורמט דיגיטאלי, אפשרי? כמה עולה כזה כרטיס? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mo_us,

היי ! חבר שלי רוצה למכור לי את המסך שלו, iiyama visionmaster pro 451, שיש לו בערך שנה... אני רוצה להיות בטוח שהוא לא דופק אותי במחיר, אז באתי לשאול כאן בכמה אתם חושבים ששווה לי לקנות ממנו את המסך הזה, כי שמעתי שהוא מסך מצויין.. תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. ואגב מה הבעיה עם כל העדכונים שלא עובדים כמו שצריך וכל הקטע עם הביוס???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לי כרגע יש כרטיס מסך - GEFORCE 4 TI 4200 128 מחברת INNO3D אינטל 1.7 מגה הרץ 256 SD זיכרון פנימי האם המחשב הזה [ מה שכתבתי לפחות] מספיק חזק בשביל לעבוד ברזולוציה גבוהה עם DOOM3 ו UNREAL T 2003 ןכול שאר משחקי הדור הבא ! אם לא מה אצטרך לשפר [מקווה שלא כרטיס מסך]!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by iPsych,

אז ככה, דיברתי עם החנות שממנה אני רוצה לקנות את ה leadtek gf 4 ti 4400, ואמרו לי שאולי יש בעיה עם כמה לוחות, לי אישית יש את ה intel d850mv מישהו יודע אם יש בעיה ספציפית בין שני הרכיבים? זה דיי דחוף, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shubilmobile,

שלום, אני מעונין לחבר את כונן ה-DVD שלי לטלויזיה בשביל לראות סרטים. הבנתי שאני זקוק לכבל S-VIDEO. (יש לי יציאת tv-out ב-nvidia המתיישן שלי) מישהו יודע היכן ניתן להשיג כזה כבל? איך הוא נראה? והאם הוא מתאים לכל הטלויזיות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הכרטיס שמור מאוד, עובד מעולה ומריץ עד היום משחקים ברמה טובה במסך 1080P. הכרטיס בן 5 שנים. זה הכרטיס: GV-N780GHZ-3GD Gallery | Graphics Card - GIGABYTE Global תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אבקש את עזרתכם... כרטיס המסך הנוכחי שבק חיים (7950 3G), מעבד I5- 4760, ספק סיסוניק 550. הצורך העיקרי הוא משחק המנג'ר, והשאר צפיית סרטים, אינטרנט, הורדות וכו'... העיקר שהמנג'ר ירוץ חלק בהגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה 1080P. כרגע אוכל להשקיע עד 1000 ש"ח ורצוי פחות כל שקל נחשב ונספר אודה לכל העוזרים בדבר...

23. ראג'ה מדבר במאמר הזה על התכניות של אינטל לסדרת ה-Xe שלה, הסגמנטים שבהן היא תתחרה, החשיבות של ריי טרייסינג והשימוש החוזר ב-HBM לצ'יפים הבאים שלה: https://www.dsogaming.com/news/raja-koduri-talks-about-real-time-ray-tracing-and-intels-xe-gpus-starting-price-200-in-2020/

24. Started by קלוקיי,

שבת שלום. יש לי כרטיס מסך בן 4 שנים. לאחרונה התחילו לי ארטיפקטים ומלא זיופים בצבעים שונים (זיופים בעיקר על גוון אדום), על המסך. עכשיו הבעיה היא, שאני לא יודע עם כרטיס המסך הוא מקור הבעיה, או שגורם אחר גורם לבעיה. אז בקיצור איך אני יכול לדעת בוודאות מה גורם לעיוותים עללו?, תודה רבה ושבת שלום.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by 10GaZ,

הייתה כתבה באתר שדיברה על תוכנה שמציגה באחוזים את איכות הליבה הגרפית של הכרטיס מסך. איך קוראים לה? מאיפה מורידים אותה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים