כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
איפה ה-catch? (אם בכלל)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה לשחק בMedal of Honor Airborne אבל זה פשוט בלתי אפשרי, אני מקבל מלא ארטיפקטים שלא מאפשרים לשחק (במשחק הם יותר אדומים ויש כאלה ירוקים) כמו כן, זה קורה רק במשחק הזה, ב NFS החדש לא היו שום בעיות וגם לא ב COD4 הפמרט שלי הוא - E4300, 2GB RAM, 8600GT וגרסאת הדריברים היא 169.04 אשמח לכל עזרה כי זה משחק מצויין וחבל לי להפסיק לשחק בו בגלל בעיה כזו :'(
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך המלצה לכ.מסך שיתאים לי לשחק על רזולוציה 1680X1050 פילטרים וכאלה פחות משנה תקציב גג 900 איך הכרטיס הזה? http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=420
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס מסך 8800 בהמלצתי(כמובן לא המלצתי על Gigabyte) אבל אין מה לעשות, הרכבתי את המחשב שלו ולהפתעתי גיליתי שבזמן הפוסט מתי שמופיעים הנתונים על הכרטיס מסך ישנה שורה שאומרת Engineering Release -Not for Production Use הכרטיס מן הסתם בא באריזה מקורית והכול, עכשיו השאלה היא מזו השורה הזו האם זה אומר שהכרטיס מיועד רק למהנדסים
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני בונה מחשב, הקצבתי לכ. מסך 450 ש"ח. המטרה היא אופיס וסרטים. מה אתם חושבים על שתי האפשרויות הבאות? Gigabyte ATi Radeon 9200 128MB GV-R92128DH (128 bit) 435 בפנדה או: Gigabyte ?RADEON 9550 128MB? לא יודע אם 64 או 128 ביט. 430 ב- ksp.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום רבותיי, חבר שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש. עכשיו הוא לא כזה גיימר, הוא משחק מקס' במשחקי ספורט כמו פיפא לא יותר מזה זה בטוח. אבל הוא רוצה שלפחות זה יעבוד חלק. יש לו תקציב עד 400 ש"ח והוא רוצה להוציא מזה את המקס'. הסתכלתי על הכרטיסים הבאים: GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E GIGABYTE 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 אך לא הצלחתי לבחור איזה מהכרטיסים האלה לבחור. אשמח לשמוח עצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מסך LCD MAG LS500C ל VOODOOO 3 3000 ע"י איזשהו מתאם ? כי על ה-VOODOO אין יציאתDVI ושאלה נוספת היא אם המסך הזה יהיה טוב למשחקים או שעדיף להשתמש בו רק במחשב לאינטרנט וכו'
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אצלי כמו אצל הרבה יש מסך שחור ברגע שמתקינים אז חזרתי ל 100.54 השאלה שלי זה אם יש שם כבר את ה overscan? כי הבנתי מהמניול שיש
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
9600 gt או 8800gt http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218_2757&products_id=21368 מי הכרטיס הכי חזק למישחקים? ממי אני יקבל ביצועים יותר טובים? ומי יחזיק לי יותר זמן למישחקים 700 שקל לא יותר e7200 p35 2 gb 500w
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי לוח עם 2 חריצי הרחבה ואני מיתכוון ליקנות תHD4870X2 שיחובר למסך ואני רוצה גם לחבר לחריץ השני 260GTX בשביל PHYCS האם זה אפשרי או שיש דרך אחרת בשביל לחבר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
עוד 3 שבועות יום הולדת (הבנתם את הקשר לכותרת כבר... ;D) אז מישהו התנסה איתו? איך הפילטרים? יש ביקורות ברשת עליו כי לא מצאתי מי יודע מה. ומה עם OC (ממש בספק אם איי פעם אעשה אבל בכל מקרה). תודה חבר'ה. ;D
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אז אהלן לכולם . לפני כ - חצי שנה רכשתי כרטיס מבית radeon Sapphire מאז יש לי ירידות FPS ענקיות לדוגמא Dirt2 לא זז המשחק בשיט אולי עובד על 5-10 FPS במשחק The Saboteur נאבדת הגרפיקה נעלמים בניינים הכבישים נעלמים פתאום . יש הצעות ? אגב דרייברים מעודכנים. והאם זה נורמטיבי שהכרטיס עובד על 60 מעלות במנוחה ?. תודה
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בNOACOMP ועפ"י מפרט שקיבלתי בפורום כאן בחרתי בכרטיס מסך: GIGABYTE X300SE 128MB DDR 64 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS BULK הנציג של נועה המליץ לי על : CONNECT3D Radeon X300 SE 256mb HYPERMEMORY DDR בטענה שהקירור שלו טוב יותר והוא בא עם 3 שנים אחריות. אני לא מכיר את החברה מה אתם אומרים? תודה
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, התקנתי וינדווס ויסטה, אחרי יומיים אני מדליק את המחשב ומופיע לי על המסך frequency out of range. והמסך מודיע לי שהוא מקבל תדר רענון של 120 הרץ, למרות שמוגדר לו 60. ואם אני מגדיר לו תדר רענון של 70 הוא כותב שהוא מקבל 140 וכו'(אני בודק את זה ע"י חיבור מסך רגיל לחיבור vga) פירמטתי תמחשב עם ווינדווס אקס פי, כדי לשלול בעיות תוכנה. אחרי איזה יום יומיים שוב אותה בעייה, התקנתי כל דרייבר שמצאתי וזה לא משפיע. במסך רגיל אין את הבעיה הזאת. לקחתי את הlcd וחיברתי למחשב אחר בבית והפלא ופלא הוא עובד(בחיבור vga) החזרתי אותו למחשב שלי(בחיבור vga לא dvi) ושוב הפלא ופלא הוא עובד. אני מכבה בלילה תמחשב, בבוקר מדליק ושוב אותה בעיה, ושוב.....מחבר תמסך למחשב אחר, מחזיר אותו לשלי והכל עובד. בק…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
ATi הכריזה על כרטיסי Mobility (המיועדים למחשבים ניידים) חדשים המבוססים על הסדרה האחרונה של כרטיס המסך מבית ATI -הXx00 עפ'י ATI הX800 Mobilty יהיה הכרטיס החזק בשוק הכרטיסים הגרפיים למחשבים ניידים הX800 Mobilty יכיל בין היתר תמיכה ב3Dc ייצור בתהליך 0.13 מיקרון וישולב בו בקר זכרון חדש של 256BIT תדר הליבה יהיה 400MHZ ותדר הזכרונות (GDDR3) יהיה 800MHZ הכרטיס יהיה כרגע בתצורת PCIe בלבד. http://www.ati.com/products/mobilityradeonx300x800.html http://www.legitreviews.com/article.php?aid=122&pid=1
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה.הפורום מאד תוסס ומעניין.אשמח לקבל עזרה בכרטיס לכידה שאני מתלבט בינו לבין כרטיס TV האם אפשר בכרטיס לכידה מהדגם שציינתי לראות סמך מלא או רק בחלון??? היה לי כרטיס מסך של ATI עם לכידה משולבת והאפשרות היתה קיימת.אבל פה מדובר על לוכד חצי מקצועי.אז לפני הרכישה אני רוצה לדעת אם הוא יכול להיות גם מקודד סרטים (ככה כתוב באתר שלו..) וגם לצפייה מהממיר במסך מלא. הדגם שלו זה PINNACLE 500 PCI תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אחי קנה מסך LCD של BENQ (כן, אני יודע שהוא לא משהו) במקום מסך CRT של LG שהיה מחובר קודם למחש. בשלב כלשהו בשנתיים האחרונות התקנתי על מחשב הזה משהו שיגרום למשחקים לעבוד בקצב ריענון של 85HZ. אבל אני לא זוכר מה זה היה. עכשיו כל משחק שמפעילים לא נותן תצוגה על המסך החדש. (out of range) ניסיתי לשנות את הריענון בדרייבר של הכרטיס (גיפורס 6800) - לא עזר. ניסיתי לקבוע ריענון עם RIVATUNER - עוזר להציג את הקוביה באיבחון dxdiag, אבל משחקים פשוט קורסים לגמרי ולא עולים כשהתוכנה הזו רצה ברקע עם עקיפת קצב ריענון. מה עוד אפשר לנסות מלבד התקנת מערכת מחדש?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שתצחקו עליי אני יודע שההבדל בין ה R9700 לMX הוא עצום זה פשוט שאלה. אז ככה, אני ואבי הלכנו לחנות שבה נמכר R9700 ב2500 ש"ח (כמובן שהרבה לפני זה שאמרתי לו על המחיר הוא כמעט התפלץ) הגענו לחנות ושאלתי את המוכר על הכרטיס אחר כך הוא אמר למה לי לקנות כזה כרטיס יקר שאני יכול לקנות בחמישית כרטיס (MX440) שיכול להריץ כמעט הכל היום (איזה שטויות) כמובן אבי ישר קיבל סחרחורת ונראה לי שאיבד כל רצון שהוא לקנות במקרה כל שהוא את הכרטיס (R9700) עכשיו אמרתי לאבי כמעט כל מה שאפשר אך הבעיה שהוא לא מבין כלום ופשוט כלום במחשבים אצלו הכל צריך להיות בהשוואה למכוניות וכל זה אז לא רציתי להסביר לו על AA וAF כי זה לא יעזור. אז אולי אתם מי שיכול לעזור יפרט לי במילים פשוטות את ה…
-
- 45 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הי איזה משחקים ניתן להריץ עם Intel X4500HD שבה מובנה בכמה מלוחות האם?
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חברה באו נראה מי פוגעה כמה אתם חושבים יעלה כרטיס המבוסס על ה NV30 של NVIDIA? אני אומר 2400 ש"ח או 399 דולר בחו"ל.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
התקנתי לי כרטיס חדש GT9600 במקום GT8600. חיברתי הכל כמו שצריך, כולל חשמל לכרטיס וכו'. הבעיה התחילה איזה שעה אחרי שהכרטיס חובר. המסך היה בstandby, אחרי שבאתי להזיז את העבר ולהתחיל להשתמש במחשב, התחילו להופיע ריצודים מוזרים על המסך והמסך עצמו היה עושה ריפרש כל כמה שניות (נכבה ונדלק). מחקתי את הדרייבר ונסיתי להתקין את ההכי חדש, התקלה אמנם הסתדרה (זמנית) אבל בסוף ההתקנה היה רשום לי the system has not been modified כאילו שזה לא התקין כלום. מוזר, אבל זה סידר לי את הבעיה אז לא היה אכפת לי. היום, שבוע אחרי התקלה הראשונה זה שוב קרה ושוב פעם אחרי שהמסך היה בstandby לכמה דקות בלבד! שוב פעם התקנתי את אותו הדרייבר (שהוא הכי מעודכן), ושוב פעם בסוף ההתקנה הופיעה ההודעה the system has no…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מסך של MAG דגם 786PF היום שמתי לב שיש רעידות מעצבנות כאלה כאילו יש פלאפון שמצלצל ליד.. אבל אין. האם המסך עומד למות ? או שזה נובע מהפרעות של מכשירים אחרים בסביבה ? ליד המסך עומדים : הממיר של יס, סורק, דיוידי, מודם של ALCATEL SPEEDTOUCH 510, ראוטור של EDIMAX (לא אלחוטי).. או שזה בכלל נגרם בגלל הכ. מסך ? (Sapphire Radeon 9600XT ) תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE HD 3650 512MB GDDR3 AGP קיבלתי איתו דיסק (דרייבר) התקנתי אותו והכל עובד כמו שצריך . אבל הבעיה יהא שהדרייבר לא עדכני , הורדתי אחר מהאתר של ati - והוא לא מזהה את הכרטיס מסך . יש לי ווינדוס vista .. תודה מראש לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום האם מעבד פנטיום 4 3ghz וכרטיס מסך hd 4350 512 mb וזכרון 1 גיגה יספיקו למדיה סנטר? אני מעוניין להריץ סרטי hd 720p וגם 1080p על פלאזמה 42 אינטש וגם מידי פעם גלישה באינטרנט על הפלאזמה.
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-