כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה לדעת מהו הכרטיס מסך הכי חזק ומשתלם למסך 19 כשמעבר לכך אני כבר לא ארגיש שום שיפור
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לאחר שנה של שימוש ב9600GT 512mb ומעבר למסך 24" ברזולוציה טבעית של 1920X1200 החלטתי לשדרג את החוויה. ערכתי סקר מקיף(פחות או יותר) והכרטיס הראשון שנראה לי רלוונטי היה הSapphire HD4850 512mb Vapor-X בגלל המחיר ובגלל הקירור אבל לא יכולתי להתעלם מאחיו בגרסאת ה1gb. ההפרש בין שני הכרטיסים נכון להיום הוא כ200 שקל. עברתי בכל מיני אתרי ביקורת שהשוו את הכרטיסים ובכולם ברוב המשחקים(בCrysis הלא צפוי היה ל1gbיתרון משמעותי) הביצועים של שני הכרטיסים היו כמעט זהים(הבדל של כ2-3 פריימים לשניה). לא הייתי מגדיר את עצמי כמבין בתחום אבל נראה שהפרש המחיר לא שווה את התוצאה. למשל http://www.guru3d.com/article/gigabyte-radeon-hd-4850-1gb-gvr485oc1gi-review/1 מן הסתם בחיפושים שלי עלה גם הHD4870 512m…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בולשיט ירוק או פופאי על תרד משודרג, מי יוצא לבדוק הכצעקתה ? http://www.tweaktown.com/news/13154/gt300_could_outperform_the_radeon_hd5870/ http://www.fudzilla.com/content/view/15535/1/ באיזה צבע רושמים FIGHT !! ?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן! קיבלתי מחשב עם 2 כרטיסי מסך 7600 SLI שקודם עבדו טוב ביחד והם רק נותקו מהחשמל והועברו כולל הכל עם המארז אלי מחבר ופתאום לא רואים כלום על המסך. מדליקים את המחשב שומעים את הרעש וכל מה שנלווה, ונראה שהם פועלים לפי המאווררים אבל לא רואים כל על המסך גם ניסתי לחבר ב-4 היציאות השונות שלהם חשוב לציין שאני לא יכול להגיע לביוס כי אין לי יציאת וידאו מהלוח אם רק בכרטיס מסך וכאמור דרכם לא רואים כלום. למשהו יש פתרון? שנה טובה!
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הנה ת'רד חדש, אתה צודק שלא צריך להספים את הקודם. אתה שולח אותי לעשות ניסוי כי אני אמור לא להבין בזה או לחשוב שכל מה שעשיתי עד עכשיו היה הדמיון המופרח שלי? זה תלוי באפליקציות כי אין לי בעיה לשחק CRYSIS ב30 אבל כמו שאמרתי - במשחקים כמו UT3, בשבילי לשחק ב30 זה סיוט אז מהי דעתכם לגביי ה"עין האנושית"? האם באמת אנחנו לא צריכים 60 פריימים לשניה? ואיפה באמת זה בא לכן ליידי ביטוי כי אני את שלי אמרתי בנושא: באופן כללי חויית המשחק שלי טובה בין 40 ל60 פריימים, ישנם משחקים שאין לי בעיה עם 25-30.
-
- 90 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד Pentium4 2.40 GHz (לא דואל..) וראם של 512mb והכרטיס מסך המדהים והחדשני בו אני משתמש כרגע הוא ... voodoo3:\ אז אני מחפש כרטיס אחר קצת נורמלי יותר, רצוי בסביבות ה300 שקל אם זה אפשרי, שיהיה פחות או יותר ברמה של שאר החומרה. ובלוח אם אין חיבור pci Express אז הכרטיס צריך להיות AGP תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, ניתקלתי לא מעט במושג הזה "צוואר בקבוק" בין המעבד לכרטיס מסך, את המושג הבנתי אחרי שחיפשתי. השאלה שלי זה איך מחשבים/יודעים את זה.. אשמח אם מישהי יוכל לתת הסבר לגבי זה עם דוגמא אני שואל כי זה באמת מעניין תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (4 שנים)עם יציאת AGP אני צריך שתמליצו לי על כרטיס מסך שיתאים לי למחשב שאני יוכל להפעיל איתו את כל הפיצ'רים של ויסטה ווינדוס7 (כמו ממשק האירו) לא יותר מ-300 שקל . 2.מכיוון שאי אפשר להיכנס לפורום "מעבדים לוחות אם וזיכרונות" אני אשאל את השאלה שלי כאן: האם יש זכרונות ddr של יותר מג'יגה בסטיק אחד ואם כן איפה אפשר לקנות? תודה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי HD4870 עם יציאת HDMI ואני מעונין לדעת אם זה מוציא גם קול....כי יש לי DVI2HDMI ...ואני חושב לקנות כבל HDMI2HDMI אבל רק בתנאי שזה יפתור לי את בעית הקול בחיבור עם הטלויזיה. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מכוון את הרזולציה של המשחקים שלי לפי ההרגלים הישנים שלי והפלא ופלא! המחשב מועך ומעוות את רזולוציית המשחק דהיינו, שאני רואה את המשחק במרובע אפילו שייש לי מסך רחב ונותר לי מהצדדים שיריים שחורים.. אני חייב דחוף עזרה אנשים אני שחקן cod4 pro ואסור שאני יחמיץ את האימון השבועי שלי אנא עזרו
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום... לפני חודש קניתי מחשב נייד pavilion dv5 שכולל בתוכו כרטיס מסך 9200gs ניסיתי לחבר בעזרת HDMI תמחשב נייד לטלויזיה(בשניהם יש את החיבור) אך לא הצלחתי לגרום שאני יכול לראות בשני הצגים את אותו הדבר רק הצלחתי להרחיב את הצג.. השאלה שלי היא האם ניתן לעשות שכפול צגים או שניתן רק להרחיב את המסך? ואם ניתן רק להרחיב תמסך איך אני יכול לשחק בו משחקים? (כמו Pes 2009) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם שווה להשקיע במערך CF של 2 כרטיסי HD4870 X2 בכדי ליצור כוח ביצועים גראפיים חזקים לגמרי. אני רוצה להריץ את כל המשחקים כיום על ההגדרות הכי גבוהות (ואת קרייסיס על לא פחות מ-60FPS). האם זה משתלם מבחינת ביצועים? (חיפוש קצר הביא לי ת'רד ישן האמנם שאומר שמערך כזה לא נותן ביצועים גבוהים או סובל מצוואר בקבוק, אבל זה ת'רד ישן- אולי משהו השתנה) והאם זה משתלם מול העובדה שאלו כרטיסים לא תומכי DX11 כמו אלו שעומדים לצאת ושאמצא את עצמי בעוד שנה-שנתיים חסר אונים מול המשחקים היותר חדשים. תודה.
-
- 36 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ניתקתי את המחשב.. וכשחיברתי אותו בטעות שמתי את הכבל של המסך על הכרטיס מסך המובנה.. ואחרי זה כיביתי ושמתי בכרטיס מסך הרגיל ופשוט המחשב עלה אך ללא צג... וכשפתחתי את המחשב ראיתי שהכרטיס לא עובד בכלל..יכול להיות שהוא נשרף?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב דיי בסיסי מעבד 3GHZ ולוח אינטל ספק כוח פשוט TR2 Power W0070 430W Thermaltake אני לא התכוון לשחק משחקים אלא לשימוש בHD ברזולוציה 1920X1200 אני מעביר את המחשב הזה עוד כמה זמן ל 19" שיהיה מיועד למשחקים ואקנה לוח ומעבד השאלה אם גם אצטרך ספק לעכשיו או רק שאני ישתמש למשחקים
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברה מצאתי את הכרטיס הזה http://www3.pny.com/NVIDIA-Quadro-FX-1800-P2800C365.aspx שימוש עם תוכנת מאסטרקאם.סוליד וורקס ואוטוקאד. מומלץ?? או שיש יותר טובים המחיר הוא 2 K
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ראיתי ב SKYPC כרטיסי מסך PNY Quardo שמגיעים עד למחיר של 15,700 שקל האם אלו כרטיסי עיצוב ועריכה? המחיר הכי זול של כרטיס כזה הוא כימעט 700 שקל למרות שיש בו רק 256 מגה זיכרון וחיבור PCI-X1 אני עוסק באפקטים ויזואלים ומידול תלת מימד בסרטים, אז אני אשמח לקבל מידע.. למה הם כאלה יקרים ואיך הם שונים מכרטיסים אחרים..
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
1. איך בוחרים בדרייבר 9.9 מערכת צבעים RGB 4:4:4 בדרייבר 9.4 עד 9.6 היה ניתן לבחור מערכת צבעים למסך , היום אין בחירה 2. איך מכוונים מסך עם כרטיס מסך שהתמונה תהיה על כל המסך 9:16 בדרייברים הישנים היה ניתן היום לא ניתן לסדר תמונה על כל המסך , למה שאלות לאנשים שיודעים להסביר
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום חברה, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך במחשב הבא: Intel® Core2 CPU E6300 1.86GHz Gigabyte GA-945P-S3 Kingston DDR2 2048GB 667MHz x2 NVIDIA GeForce 7600 GS HEC-400TR-TF 400W (אין OC על אף חלק) השידרוג הוא למטרת הרצה של משחקים חדשים היוצאים בארבעת החודשים הקרובים בהגדרות בינוניות - גבוהות כמו: COD6, Operation Fashpoint, AS2 וכו', ברזולוציה 1680X1050. בנתיים חשבתי על GTX 260 של PALIT, אבל אני לא בטוח אם הספק יחזיק אותו, ואם יווצר צוואר בקבוק בגלל המעבד הישן. יש לי העדפה ל- NVIDIA ויכול גם לשדרג ספק אם צריך. אשמח לעצות
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
connect3d ati hd 4890 twinturbo pro 1g good for overclock? and its better then vapor x? a http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4890-1GD5E-HDMI-AC~8~0.htm
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האים כדאי להחליך את כרטיס המסך שברשותי מדגם SAPPHIRE HD4850 512 לכרטיסי המסך החדשים של ATI 4850/70 אני יודע שעדיין הם לא יצאו אבל כמו שהם ניראים זה נורא מפתה אני לא משחק במישחקים כבדים מאוד אני משחק ב COD4+5 FAR-CRY 2 AC האים כדאי לי לבחליף את הכרטיס הנוכחי שלי כי הוא מצויין אומנם חם כי זה הדגם הראשון שיצא אני משחק על מסך 22" האים כרטיס המסך שלי יכול ליסחוב עוד קצת או להחליף?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי את הכרטיס הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4850-512D3E-HDMI~8~0.htm והתקנתי במחשב. הכרטיס לא כלל חיבור נפרד לספק (וגם לא כבלים מתאמים בבאנדל). איך זה יכול להיות? חשבתי שכרטיס כזה כבר מצריך חיבור נפרד לספק..? זה הגיוני? אני שואל כי אולי פספסתי ולא חיברתי נכון,הוא מריץ לי את COD4 כמו גדול אבל היו איזה פעמיים שהוא נתקע..אני חושש שאולי לא חיברתי נכון..
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא מזמן הגעתי לארץ אז אני לא ממש יודע איך זה הולך פה.... ראיתי שכבר לפני איזה חצי שנה מחירי הכרטיסי מסך בארצות הברית ירדו..... למה בארץ זה עדיין לא ירד? אני לא מבין את זה..... מישהו יודע מתי מתעדכנים המחירים פחות או יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט בצד לכל מי ששואל , הצי'פסט הוא G31 , הספק הוא 500 TR2 של TT השימושים הם : תוכנה לתלת מימד MAYA - 60% , משחקים 30% , סרטים באיכות HD - עשר אחוז כרגע יש לי שני מסכי 19" ובקרוב אני מחליף אותם לשני 24 של SAMSUNG . חובה כניסת HDMI (דרך מתאם או ישיר לא משנה לי ) התקציב כפי שכתוב בכותרת הוא מקסימלי אני לא יכול לחרוג שקל מעל . בתודה ושבוע טוב מיכאל
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט שלי הוא: intel core 2 duo 1.86GHz 2MB E6300 Gigabyte GA-965P-S3 Twinmos 1024MB DDR-II DDR 677 X2 Enermax 400W E400AWT Liberty Sapphire Radeon X1950XT PCI-e 256MB היום קניתי מסך חדש, 24 אינץ', במקום ה17 אינץ' שהיה לי עד עכשיו. המחשב לא מצליח להריץ חלק את קול אוף דיוטי 5. גם לא ברזולוציה 1152 על 864 שהיא הכי נמוכה שניסיתי. האם שדרוג של כרטיס המסך בלבד יספיק? אם כן, איזה כרטיס מומלץ לקנות היום משוק הביניים (שהבנתי שנחשב לשוק בעליה)?
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤834 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 HDMI 512MB DDR3 PCIe ¤550 ההבדל במחירים משמעותי מבחינת הביצועים? אני הולך לשחק משחקים כבדים ברזולוציה 1680*1050 איך הקירור של כל אחד מהכרטיסים ואמינות?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-