עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצהלקנות את ה Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro אבל אני מפחד קראתי בפורמים שיש בעיות עם הכרטיס בעיות ריצוד מאוד חשוב לי לדעת אם לקנות אותו ואם אכן יש לו בעיות האם שווה לקנות במקומו GF FX 5600 של MSI

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by UNDERDOG,

השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  3. היי אם מישהו יודע איך אני יכול לבחור בין שני הכרטיסים ואם יש הבדל בביצועים? ATI RADEON 9800 XT =499 599 =ASUS Radeon 9800 XT/tvd s-Video

4. Started by Works4me,

פרסמתי בלוחות אבל זה לא מופיע , מוכר אותו במחיר העלות שלו בחו"ל ( 40$ ) בערך , לא כולל המשלוח ששילמתי ( זו כבר בעיה שלי ) לא מוכרים כאלו בארץ אז מי שצריך גשר עבור זוג ה1070/1080 שלו במרווח 3 סלוטים יכול לבוא ולקחת ב160 ש"ח ( עיגלתי למעלה מ156 ש"ח ) מי שמכיר אותי יודע שאני לא מנסה לעשות רווחים על אף אחד .

5. השאלה למעלה. ושאלה מספר 2, ל 9800XT ו PRO יש 4 צינורות עיבוד לעומת ה 5900U שהוא בעל 4 צינורות עיבוד בלבד אבל בעל מהירות שעון וזיכרון גבוהות. מה שקובע פה הוא מהירות העיבוד?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  6. המסך הוא lg flatron l171ob tft 17 אינץ' בטעות נתתי לו מכה חלשה כי באתי לסדר משהו במודם מאוחרי המסך ולא שמתי לב זה היה דיי חלש אבל בכל מקרה אני מפחד כי זה מסך lcd והוא עדין מאוד...אז האם יכול לקרות לו משהו מזה? (אני לא רואה שום שינוי) אבל המכה הייתה במרכז המסך...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. קורה לי לפעמים שנוגעים אצלי במסך עם האצבעות וכל פעם שנוגעים בו אז נוצרת ה"גומה" הזאת....שמעתי שהמסך עלול להקרע מזה או שעלול להגרם לו נזק,האם זה נכון?

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  8. שהיה לי. אז השאלה שלי האם זה מחייב להתקין את הדיסק של המסך? [האם בכל מסך יש דרייבר שחייב להתקין או שזה לא מחייב?] מסך samsung sync master 997mb תודה לעונים..........

• 11 תגובות
    • 795 צפיות
  9. 3070 חזק יותר מ2080TI ובאותו מחיר של ה2070 המקורי! כל מי שחיכה נראה שעשה בשכל. בנוסף לביצועים המטורפים עצמם יגיעו עם הכרטיס כל מיני פיצ'רים מגניבים אחרים כמו Noise cancelling מבוסס AI וכלים לסטרימינג(העלמת רקע ללא מסך ירוק, עקיבה אחר דמות וכדומה).

10. Geforce 5500 256mb נחשב לכרטיס מסך טוב?

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  11. איך עושים את זה? חחח יש לי כרטיס מסך Geforce 5200FX מה עושים בשביל לראות את המסך בטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by Vega,

אמי היקרה החליטה להקל על עצמה במלכאת ה-PowerPoint ע"י שימוש בשרטוטים על המסך, רק שהיא בחרה לעשות זאת בעזרת עט כדורי, כמובן בלי להתעייץ עימי או עם אחי. תוצאה: קווים מעצבנים כאלה של עט שפשוט לא יורדים! למישהו יש מושג איך לתקן את הנזק? :-\

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם , אני מצטער שבימים אלו של 2900 או 8800 מפלצתיים שצריכים להכניס אותם לבית עם ''מנופי אבי '' דרך המרפסת אני מציק לפורום בשאלות בכרטיסי מסך כדוגמת ה-1600 .... אבל בכל זאת קניתי לפני מס' ימים את ה-1600 PRO של חברת SAPPHIRE דגם ה- 256 והוא נראה שונה לגמרה מהתמונה באתר החברה . http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/133image6.jpg הכרטיס נראה קטן בהרבה (דק יותר) המאוורר קטן ומצו'קמק , פחות זכרונות (כנראה הותקנו זכרונות גדולים יותר) ובכלל ......אאאאככזזבההה. מה דעתכם ? האם נתקלתם בעבר בתופעה כזו של ירידה בתצורת הכרטיס ?(דרך אגב הכרטיס עובד תקין - לא בדקתי לו ביצועים ) תודה מראש - רוברט

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by borg,

יש לי מסך CRT בגודל "17 שתומך ברזולוציה מקסימלית של 1600X1200, אבל עובד ברזולוציה מיטבית של 1024X768 ב-Desktop ותוכנות Office. אני רוצה לדעת האם יש אפשרות ליצור על המסך שלי אמולציה (אולי באמצעות תוכנה) של רזולוציה של 1400X1050 המתאימה למסכים של מחשבים נישאים עם מסך בגודל של "15 (SXVGA+), רזולוציה של 1200X800 המתאימה למסכים בגודל של "15.4 (WXGA), ורזולוציה של 1920X1200 המתאימה למסכים בגודל של "15.4 (WUXGA). בעיקרון, מסכי LCD אמורים לעבוד ברזולוציה הטבעית שלהם (לא כמו מסכי CRT), כך שאני רוצה לדעת האם רזולוציות כאלה במחשבים ניידים מתאימות לעבודה על ה-Desktop (שמות של קבצים ב-Explorer), ולעבודה במסמכי Office, או שהפונטים נראים קטנים מהרגיל ("15.4 מתאים בעיקר לצפייה בסרטי DVD …

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  15. כבר המון זמן שהכרטיסי מסך תקועים על אותו מחיר ואפילו יותר מזה לפני יותר משנה בערך ראיתי שה-HD6850 עלה 670 ולאחר חודש פחות או יותר העלו אותו ל-770 עכשיו שיצאו כרטיסים חדשים אמורה להיות ירידה?

16. א.קראתי פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422597.msg3632706#msg3632706 שבקרוב ממש צריך לצאת כרטיסי מסך חדשים אז רציתי לשאול מתי ושל מי ב.האם כל כרטיסי המסך של NVIDIA תומכים בCUDA או שזה מהסדרה האחרונה.. תודה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  17. חבר שלי קנה לפני שבועיים GEFORCE FX5200 של ABIT (חדש חדש מחברת KSP הידועה בצפון) וכשהוא הרכיב את הכרטיס הוא גילה שהכרטיס פשוט לא עובד. העניין הזה מעלה את השאלה - איזה יצרנים הם אמינים. לפני כמה שנים היה לי כרטיס של חברה בשם ARK. מישהו מכיר אותם היום? אני נאלצתי לקנות כרטיס של DIAMOND כתחליף, וגם הם לא קיימים יותר אם אני לא טועה... לפני שנה הייתי בסין וראיתי כרטיסים מהשורה הראשונה בחצי מחיר. כשניסיתי לבדוק מאיזה יצרן הם, גיליתי אתרי אינטרנט בסינית בלי תמיכה ובלי כלום. נכון שאין כזה דבר בארץ פיראטי, השאלה היא האם שווה לשלם את ה 100-200 שקל תופסת (לפעמים זה בכלל חצי מזה) ולקנות כרטיס מחברה ידועה באמינותה, או שאפשר לקנות את הכרטיס הכי זול מאותה קבוצה ולהיות גם מרוצים עם זה לא…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by eliadt4,

קניתי מחשב נייד. יש בו intel hd graphics i3, קראתי באתר של אינטל שהם אומרים שהוא ממש טוב ואפילו ברמה יותר מאשר כרטיסים עם מאיצים נפרדים- http://www.intel.com/il/marketing/retail_article7.htm למרבה הצער הורדתי את המשחק dirt 2 וחשבתי לתומי שהמחשב יכול להריץ אותו, אחרי הכל הוא מעבד i3 עם 4 ג'יגה ראם וסך הכל סבבה. אבל אז המשחק עלה אבל רק באופן חלקי יענו ראיתי רק חלק מהמוצגים הגרפים במסך אבל תכלס את שאר המשחק לא ראיתי אלא רק מסך שחור. בהתחלה חשבתי שזה אולי כי לא מותקן לי directx 9 אז הורדתי אבל עדיין לא עבד. ואז עליתי על זה מתוך נתוני המשחק: Supported Graphics Cards ATI Radeon x1550, x1600, x1650, x1800, x1900, x1950, HD2400, HD2600, HD2900, HD3450, HD3650, HD3850, HD3870, HD3…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by AxSpozChiA,

מה יותר חזק ? האם יש גרסה של 256 מב של 6800gt ו256 ביט ? והאם פתחית הצינורות שכולם מדבירם על זה גורמת לנזק לכרטיס כלומר האם זה נחשב כאובר קלוק והאם זה מקצר את חיי הכרטיס / פוגע ביכולות ?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי סוג קובץ עם סיומת GP ! .. עכשיו אני רוצה להפוך את הסרט הזה ל AVI איך אפשר לעשות את זה?? וזה סרטונים של NOKIA 6230 תודה רבה לכל מי שעוזר לי !

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  21. ולא של גייגה בייט - -אממ רק עכשיו נשאר לי למכור את הכרטיס הקודם שלי (SAPPHIRE RADEON X1600 PRO 256MB PCI-E)

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  22. איזה רזולוציות ורמות איכות רוב המשתמשים מפעילים ב3DMARK?!...ז"א איך זה אפשרי להשוות תוצאות בין אנשים אם כל אחד משתמש ברזולוצייה שונה וכו'..יענו אם אני כרגע עושה benchmark ל8800GTS על רזולוצייה 1600X1200 עם כל האפשרויות למיניהם פעילות ואני מקבל נגיד משהו בסביבות ה 7-6פלוס ומישהו אחר שעושה באנצ' לבואו נגיד 7950GT שלו עם רזולוצייה 1024X768 עם חלק מהאופצויות מכובות ומקבל משהו די קרוב לתוצאה...אז איך אפשר להשוות?!...האם יש רף מסויים שצריך להשתמש בו למען השוואות?!...או שפשוט כדאי כל פעם שאתה רוצה לדבר על התוצאה שלך מומלץ שתרשום את כל פרטי הבאנצ' שעשיתה?!... לתראד הזה אין תכלית או קשר אין סיבה או משמעות סתם המוח שלי עובד שעות נוספות לאחר 12 שעות עבודה+שעתיים ....."מחקר"...חיחיחי

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by Black_Citadel,

נגיד ויש לכם 1000 שקל, מה הייתם עושים: 1) קונים כרטיס מסך ב1000 שקל (לדוגמא X800GT) 2) קונים כרטיס מסך שמחזיק לעת עתה ב500 שקל (נגיד איזה X600) ובעוד איזה שנה עוד כרטיס שיעלה 500 (נגיד RADEON X800GT) הבנתם למה אני מתכוון

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  24. http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=INFINITY17&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=6&aff=Zap משתמש בשפורפרת Samsung MagicBlight למישהו יש מידע על רמת ואיכות השופרפרת הזאת ?

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים