כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
הדמו החדש של PES2010 לא רץ אצלי הכי חלק..וכרטיס מסך שעלה לי 800 שקל ציפיתי שמשחקים כאלה יריץ תמיד..מה גם שזה יותר חזק מהדרישות המומולצות.. וגם GTA רץ אצלי על 30 FPS... יש מצב שהמעבד שלי גורם לפחות ביצועים?(יש לי 6300 דול קור)..שווה לי לעשות אובר קלוק אולי?
-
- 14 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך חדש כי הכרטיס שיש לי כיום (GEFORCE 7600 GT) תקול. הלוח אם שלי GIGABYTE ,GA-965P-DS4 , אם PCI-E אני צרכן כבד של סימולטור טיסה.התקציב גמיש. אני אשמח להמלצות תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי השאלה שלי: האם ניתן לשנות מהירות מאוורר באופן אוטומטי עם הפעלת משחקים? (למהירות שאני אבחר בה)? דוגמא: far cry 2 40% שולחן עבודה 20% - הדגש על אוטומטי ולא שינוי פרופיל ידני ! תודה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא: מעבד :AMD ATHLON 64 X2 6400+ AM2 קירור למעבד: Thermalright TRUE Black 120 CPU Cooler לוח:Asus M4N82 Deluxe זכרון: 2GB 800 CL4 *4 GEIL הרדיסק:500 GB HITACHI ספק: CORSAIR 550W כרטיס מסך: 2*GTS250 512 SLI מארז:nzxt Tempest האם הפעלה של אופציית ה HYBRID SLI בלוח האם (בביוס) תומך רק מערכת הפעלה ויסטה(מאפשר להגדיר עד 512 MB מהזכרון ה RAM לטובת העניין),עדיפה מבחינת ביצועי מערכת במשחקים- למערכת זו קיים כבר מערך SLI של שני כרטיסים GTS250 או שמבחינת ביצועיים אין משמעות אלא רק חסכון באנרגייה . אשמח לשמוע מישהו שמכיר את הטכנולוגייה .
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
המערכת היא HTPC שמחוברת למסך 37 SAMSUNG LA450 ומריצה את המשחקים ברזולוציה של 1920X1080 בהגדרות מקסימליות. Intel Core 2 Duo E8400 Asus P5QL-E 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition DDR II 1066 MHz Sapphire HD 4670 512MB DDR3 שכרגע קיים ונותן חווית משחק מצוינת WD10EADS 1TB LG GH22NS30 x22 Black אני רוצה לשמוע מה הכרטיס מסך עד 700 ש"ח שיתן לי להרגיש הבדלים משמעותיים בהרצת משחקים לא מבחינת קרטועים או נפילות.אלא לגבי חדות תמונה ואיכות. ואם יש לכם משהו שטיפה יחרוג וישפיע משמעותית יתקבל בברכה. תודה
-
- 11 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות HD4850 אבל הבנתי שבקרוב אמורה להיות ירידת מחירים בגלל הכרטיסים החדשים שיכנסו.. יש למישהו מושג מתי זה אמור לקרות?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מפרט ב 1500 למחשב לילדה בת 10 ולהורים שלי שהשימושים שלהם זה אינטרנט, אופיס, ICQ, מוזיקה וקצת סרטים ואולי בעתיד משחקים קלים המתאימים לגיל הזה של הילדה. הדילמה שלי נעוצה בעניין של הכרטיס מסך. האם כדאי לקחת כרטיס בנפרד, או שהכרטיס HD3200 שבא משולב בלוח האם יעשה את העבודה. כמובן שאני רוצה שיהיה חיבור DVI ו VGA. מה אתם אומרים? שווה ללכת על לוח אם Gigabyte MA78GM-US2H AMD780 שמגיע עם ה HD3200 שעלותו 446 ש"ח או ללכת על לוח אם Gigabyte M61PME-S2P NForce430 ולהכניס GFORCE 9400 שהעלות הכוללת תהייה טיפה יותר גבוהה במשהו כמו 50 שקלים. השאלה האם ההבדל יהיה מהותי או שהלוח עם הכרטיס המשולב בהחלט יספיק? תודה
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כאשר גם הטלוויזיה וגם המסך מחשב מחוברים ביחד לכ. מסך אז שולי שולחן העבודה בטלוויזה נמטחים מעבר למסך, לדוגמא חצי המפס של ההתחל אני לא רואה. איך אפשר לסדר את זה? סידרתי את זה בהגדרות של הדרייוור אבל במשחקים זה לא תקף
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני לא כזה מבין בכרטיסי פיזיקה אבל יש לי כמה שאלות באיזה חיבור זה מתחבר? איזה כדאי לרכוש בשביל ביצועים טובים? האם אפשר כרטיס מסך של ATI ופיזיקה של NVIDIA? עד כמה זה ישפר לי ביצועים במשחקים?
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
(ד"א אם זה לא הפורום המתאים, מצטער מראש) אז לאחרונה הרצתי סרט FULL HD, שקרטע בקטעים מסויימים מאוד, למשל כשהיו סצנות של חלקיקים, כמו גשם או חול שעף וכו'. אלו היו סצנות מסוימות מאוד מסרט באורך מלא, אבל זה עדיין הציק לי קצת. אני עם Q6600 STOCK, זה בכלל אמור לקרות? המעבד על 20% LOAD כשאני מריץ את הסרט. השאלה שלי היא כזו - איך בדיוק אני מריץ את הסרט חומרתית דרך כרטיס המסך? (4870 1GB) הבנתי שזה אפשרי ונעשה אוטומטי אם יש לי כונן BR, אבל אם זה קובץ H.264, יש צורך בקינפוג מסוים של ההגדרות במערכת. אמרו לי AVCCORE, אבל האם צריך לשנות שם משהו? והאם אני צריך לשנות משהו ספציפי בתוכנה, של MEDIA PLAYER CLASSIC למשל? כל הדרייברים והקודקים מעודכנים. (CATALYST 9.9) בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
?connect3d ati hd 4890 twin turbo good for oc and its better then sapphire ati hd 4890 1g http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4890-1GD5E-HDMI-AC~8~0.htm
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב שלי לפני כמה ימים וגילית שGTAIV וCRYSIS פשוט עובדים זוועה התקנתי מערכת הפעלה VISTA 64 BIT וקריסיס על ההגדרות הכי גבוהות ללא פילטרים על רזולוציה של 1050X1650 לא עובר את ה25 FPS שלא נדבר על GTAIV שעל ההגדרות הבינונייות שהוא מריץ בעצמו המחשב לא עובר את 20FPS. דרייבר 9.9 מותקן. נראה לי מאוד תמוהה הסיפור. למישהו יש מושג מה הבעיה? מפרט: פנום 2 720 2.8GHZ 4 גיגה זכרון של OCZ וכרטיס פאליט 4870 של פאליט 512 מגה. אשמח לשמוע תגובות כי אני כבר נואש...
-
- 51 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
רכשתי את מחשבי בינואר 2008 ולפני שבוע נדפק לי הכרטיס מסך שעדיין באחריות. הבאתי את המחשב לתיקון ואכן זה בעיה בכרטיס מסך - השאלה שלי היא כזאת - האם החברה צריכה לספק לי כרטיס מסך זהה חדש או שהם יכולים פשוט לשים לי כרטיס מסך משומש? תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכרטיס מסך מדגם HD4850 יש כניסת וידאו? אני רוצה לנסות לחבר מצלמה דיגיטלית כדי להשתמש כ- WEBCAM אפשרי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי חבר חדש בפורום יש ברשותי כרטיס מסך די טוב מסוג radeon x1300 pro כמו כן הוא מחובר למסך tv מסוג lg 32LF20 הבעיה היא ברזולוציה של המסך כשאני מכוון ל 1920X1080 המסך קטן ויש אזורים שחורים מסביב איך אני מתאים את המסך ומגדיל למסך מלא אודה מקרב לב ומאחל לכל החברים שנה טובה בכבוד קרן ערן
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מה עדיף? (לגיימינג) תקציב לכ.מסך הוא 800 שח בKSP (זה לא 260/216)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני מחליף קירור למעבד וצריך להוציא את כרטיס המסך, ויש לי כמה שאלות: 1) האם אני צריך להוריד את הקליפס כלפי מטה? או להעלות אותו כלפי מעלה? 2) הכרטיס מחובר גם מאחורה, ז"א שצריך גם מברג כדי להוציא אותו. איזה חלק להבריג החוצה (ב expenssion slot)? את החלק הפנימי, או החיצוני?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך והבנתי שבמחיר סביר (400-550 ש"ח) אפשר להשיג את Geforce 9600GT, והוא נחשב לכרטיס נחמד. אני לא מחפש כרטיס מטורף שיריץ לי הכל, השאלה שלי האם הוא סוחב משחקים שיוצאים עכשיו..(עכשיו יש לי 8600GT). המחשב שלי קיים כבר שנתיים, אז הלוח אם תומך בDDR2 רק ולא ב-3, אני יכול לקנות כרטיס של DDR3? או שזה לא יתמוך? ועוד משהו - איפה מומלץ לקנות באיזור המרכז (ת"א וסביבתה). תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , הרכבתי מחשב שלם בתוך מארז AEROCOOL הכל טוב ויפה עד שהגיע תור כרטיסי המסך המערכת תכיל שני כרטיסי מסך 4850 רגיל של ספיר. הלוח הוא של אסוס הדגם הנ'ל M4A79 Deluxe תעשו טובה ותסתכלו התמונות של הלוח פה http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=F8NXs2xIQloc5nrb&content=specifications הלוח מכיל 4 חיבורי PCI-E כאשר מה שרשום בחוברת שאם אתה רוצה שני כרטיסים שיעבדו ב 16X אתה צריך לחבר אותם בכחולים כלומר מס' 1 ו 3 אוקי חיברתי את הכרטיסים . אבל עכשיו הבעיה היא שהמתאם של ה CF ראו בקישור למטה לא מספיק ארוך בכדי לחבר בין שני הכרטיסים. http://www.arcade.co.il/shop/images/CrossFire_adapter.jpg את הכרטיס חיברתי ב חיבור מס 2' עם המחברים והכל עובד סבבה חוץ מהקטע ששניהם רשום ב GPU …
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לשדרג את הכרטיס מסך שלי X1950PRO יש לי לוח של GIGABYTE 965P-S3 וספק כוח 350W REAL יש לי מסך 24" + מסך 19" אני משחק על ה24" בלבד ברזולוציה של 1080P אני צופה בסרטים של 720P (אני צריך כרטיס DUAL DVI) ואני משחק במשחקי יריות גוף ראשון וגוף שלישי בעיקר. הכרטיס צריך להיות בעל גוף קירור טוב ומאווררים! אני לא מעוניין להתקע עם כרטיס מיושן כמו שקניתי את ה הכרטיס שלי בדיוק שיצא הכרטיס 8800 ולהשאר בטכנולוגיה ישנה (אז ההבדל היה 800 שקל) שקט מאוד חשוב לי ואני לא כלכך מבין מה ההבדלים בין DIRECTX 10,10.1,11 והאם שווה לקחת כרטיס שהוא בטכנולוגיה ישנה של DX10 האם זה עקרוני? בנוסף הכרטיס צריך להכנס למארז JSP MIDTOWER שהכרטיס יכול להיות ארוך עד כ10 ס"מ יותר מהכרטיס הנוכחי בכדי …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כגון GTA IV וכו' ורציתי לדעת אם הכ. מסך HD4850 שווה את ה+200 שקל שמציעים לי לעומת הHD4770? האם יהיה הבדל באיכות המשחק?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כשנתיים קניתי מחשב למשחקים חדש כמובן שאם הזמן הביצועים יורדים. מעבד E8400 דול כור 4 מגה רם שתי כרטיסי מסך של אתי רדון 3650 כל אחד 512 מגה ולוח אם GA-EP35-DS4 של גיגה בית אני חושב יש לי תקציב של 1000 שקל לכרטיס מסך חדש מה כדאי לעשות והאם כדאי להביא כרטיס מסך חדש אני רוצה ביצועים יותר טובים במשחקים
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שני כרטיסי מסך 8800GT של חברות שונות יוכלו לעבוד במערך SLI ? האחד של ASUS ואילו השני של ZOTAK והאם הספק שלי יכול להחזיק שני כרטים כאלה ?
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
תקציב: 250 חריגה מקסימלית: 300 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג חנות:KSP מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+ לוח אם: Gigabyte GA-MA69GM-S2H כרטיס מסך נוכחי: 7600GS ספק: 300וואט איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): LG FLATRON W2042T תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-