כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה אני נתקל בתופעה שקוראת רק כשאני מריץ flight sim 2004 , לאחר זמן מה התמונה קופאת, הופכת למסך שחור ולאחר מכן יש הודעה מ-VISTA שמנהל התצוגה ביצע איתחול עקב תקלה והנ"ל חוזר בלופ אין סופי. ראוי לציין שבשאר המשחקים אני לא נתקל בתופעה זו (mass effect, assasin creed, crysis ..) גם לאחר שעות של משחק אני ממש עובד עצות בנושא זה אנא, אשמח מאוד לעזרה. לא נצפתה בעיית חימום , הכרטיס מסך עומד על 60-62 מעלות במקסימום, המעבד על 65 בעומס מערכת שלי: ספק: ENERMAX 400W מעבד: Q6600 לאחר המהרה 3.5Ghz קירור מעבד: tower Tuniq 120 זיכרון: G-skill 4Ghz לוח: GA-965P-DS3 rev 3.3 כ.מסך: EVGA 8800GTS 320mb SC מע: VISTA 32 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את כרטיס המסך שבנדון. לצד יציאות ה- DVI יש לו יציאה/כניסה נוספת הדומה ל- svideo. זה לא svideo, ליציאה יש 3 חורים לפינים בצורת משולש (מבנה דומה לשקע החשמל הביתי, אבל בתצורה כללית של svideo) לכבל קוראים ככל הנראה stereo 3d port ויש לי מספר שאלות שאני מבקש לשאול את מי שמבין בזה בבקשה: מה משמשת הכניסה/יציאה הזו? האם אפשר להוציא ממנה tv out? בנוסף לשתי יציאות dvi שעובדות במקביל מול שני מסכים. היכן ניתן להשיג את הכבל הזה? אני שואל לאחר שערכתי חיפוש מקיף ברשת ולא מצאתי תוצאות מספקות. הכרטיס מקצועי אבל לא חדש, אולי זו הסיבה. תודה, אבי
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני יודע שהכרטיס שאני הזמנתי זה ראידון 9700 פרו ספייר אך אני יודע שזה רטריל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שמחובר ל 2 צגים בהרחבת צגים מסך מחשב 22 ברזולוציה של 1920-1200 טלוויזיה 42 1080*1920 במסך המחשב אני רואה תצוגה מלאה, אבל בטלוויזיה התצוגה גדולה יותר מהמסך, אם החלון פרוס על כל המסך, כל השורת משימות למעלה מוסתרת, וגם בצדדים . אני יודע שבכרטיסים המובנים של אינטל יש אופציה לסדר את זה, אבל אני לא מוצא את זה בדרייבר של NVIDIA מישהו יודע אולי?
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב והטלווזיה אך לאחר שיכפול אני מקבל תמונה שמרצדת וממאוד לא יציבה ולאא צבע הבנתי שצריך להמשיך ולהגדיר את הכרטיס אך המשכתי וניסתי הכל ללא הצלחה מה לעשות? נייודיה גי פורס 4 אקס
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני יכול לנקות מסך LCD עם חומר שיש בבית בדרך כלל או שאני חיב לקנות עוד משהו יש לי תרסיס לנקות את המשקפים זה טוב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אך הכרטיס הזה בכללי :http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14969 בהתחלה חשבתי על ה7300GT אבל בסוף קניתי את ה7600GS עשיתי נכון שקניתי את ה7600GS?
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
זאת מערכת קירור מי מים אך היא? והאם צריך להחליף לה כל כמה זמן נוזל קירור ואם כן כל כמה זמן בערך? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס הזה RADEON 9550 128MB אני יודע שהוא לא הכי חזק אבל האם הוא יריץ משחקים (לא חזקים כמו DOM3) ממוצעים וקצת יותר?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמראה כמה הכרטיס מסך מתאמץ באחוזים או כמה מהזכרון תפוס בכל רגע נתון כמו שאפשר לראות על מעבד או זכרון כשעושים CTRL+ALT+DELETE (ראה תמונה מצורפת) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב של חברה שלי מותקן כרטיס מסך RADEON 9700PRO, ודרייבר CCC, עברתי שם על כל האפשרויות ואני לא מצליח לעביר את התצוגה למסך של הטלוויזיה :-\ מישהו יכול לתת לי תמונה של המקום שאני צריך לגשת אליו כדי לשנות את ההגדרה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי 4890 שהתחיל לקרוס לי אחרי חצי שנת עבודה עדכנתי דרייברים התקנתי וינדואוס מחדש שום דבר לא עזר יש לי 2 מחשבים חזקים בבית בדקתי את הכרטיס בשניהם עדיין קורס. הבעיה היא שהלכתי לחנות להחליף את הכרטיס באחריות הם בדקו את הכרטיס ואמרו לי שהוא עובר בדיקת עומס והכרטיס תקין.הם נתנו לי שירות גרוע ועושה רושם שהם לא בדקו בכלל את הכרטיס. יש למישהו דרך לתקול את הכרטיס ככה שהוא לא יעבוד בכלל ועדין ישאר באחריות??
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקשיבו שמעתי שיש לי 8 צינורות עיבוד וארבע מתוכם רדומים ושמעתי שצריך לעשות OC כדי להפעיל את ארבע הרדומים אך אני עושה את זה בבקשה עזרו לי.!????
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
מקור רשמי בנווידיה מסר שכרטיס ה7800GS לא יהיה זמין לשוק הרחב. http://anandtech.com/news/shownews.aspx?i=25375 ואני שואל - למה? היה להם מוצר מנצח ביד, ולאחר חיסול ה6800GT/6800U מתבקש יורש שיחליף אותם.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מאוד מאוכזב מהכרטיס, הרצתי Battlefield Bad Company 2 ועוד כמה מישחקים שהיתי רגיל עם ה9800GTX , ממש אין שינוי, אפילו בBattlefield Bad Company 2 יש ירידת FPS , אני לא מבין מה לא בסדר, יש לי ספק טוב ומעבד טוב, מה חסר? לפי דעתי עשיתי טעות גדולה . רוני
-
- 47 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
קניתי בהתחלה כרטיס מסך nVIDIA GeForce 9400GT ולאחר אכזבה מהכרטיס הנ"ל הלכתי על הכרטיס של ATI שהומלץ לי כאן בפורום כאמור אין שום הבדל בין הביצועים במשחק GTA וביתר המשחקים חבל שביזבזתי סתם עוד 200 ש"ח על שדרוג...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאור ההמלצות החמות על הכרטיס הזה קניתי אותו, היום קיבלתי אותו, התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר 6.12. ועכשיו הרצתי 3DMARK06 וקיבלתי את התוצאה העלובה (ברזולוציה טבעית 1024*1280) לאור המפרט שלי (ראו מימין) 3589!!! מעבר לזה שבאף חלק בבדיקות לא עברתי את ה-30 fps גם שיחקתי farcry ואומנם שיחקתי בהגדרות הגבוהות ביותר אבל המשחק לא היה לגמרי חלק (להערכתי פחות מ-20 fps) בניגוד לביקורות!! בקיצור אני מאוכזב קשות. יש לכם הצעה/הסבר כלשהו לתוצאות הללו??? [attachment deleted by admin]
-
- 42 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ממש מאכזב חשבו, שזה יהיה הכרטיס לשנת 2005 אבל כנראה היה hype יותר מדי גדול. אבל הדבר הכי מאכזב זה שהוא יהיה בערך ברמה של 7800gtx "The performance will be very close to existing 7800 GTX but we dont know weather will R520 end up faster or slower than this Nvidia flagship card. However it turns out it will be close, very close." http://www.theinquirer.net/?article=25730
-
- 96 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
אני יודע שיש סטיקי .... אבל חברה, יש בו 55 עמודים !!! איך אני אמור עכשיו לקרוא אותם בהתחשב בעשרות מודעות שגבר אינן רלוונטיות...חישבו על זה. אני רוצה תשובה עיניינית להמלצה על מסך 17" LCD עבור המחשב החדש שלי (שימושים סטנדרטים). האם כדאי את הSAMSUNG 730B או איזה SONY? או משהו אחר מניסיונכם? התקציב הוא בין 1500 ל 2000. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות: הגרסה החדשה של מנהל ההתקן החדש של NVIDIA גורמת לפי שעה לקריסה של מחשבים מסויימים בעת תהליך ההתקנה שלה שלשום הפיצו החברות AMD ו-NVIDIA כמקובל גרסה חדשה למנהל ההתקן שלהם עבור תמיכה במשחקים החדשים, Tom Clancy’s The Division, Need for Speed, Hitman ו-Ashes of the Singularity. כמו כן הוסיפה NVIDIA שיפור ביצועים נוסף עבור Rise of the Tomb Raider. אבל לפעמים אחת מהחברות עושה טעות אנוש ומפיצה אל המשתמשים עדכון גרסה שבור במיוחד (למעשה, זה קורה לחברות הללו ואחרות לעיתים די דחופות), והפעם תורה של NVIDIA, שבשוגג הביאה עם העדכון החדש שלה קריסה מאסיבית של מערכת ההפעלה בעת ההתקנה שלו – דבר המצריך עליה דרך Safe Mode והסרה של הדרייבר כולו כולל ה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפתחת השבבים עשתה כמיטב יכולתה בכדי לפגום בחגיגה של המתחרה הגדולה כשהודיעה על תאריך השקת דור ה-Radeon RX 7000 שעות ספורות לפני שנחשפו לעולם ה-GeForce RTX 4090 וה-GeForce RTX 4080לכתבה
-
- 0 תגובות
- 319 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Geforce RTX 2080 של NVIDIA מקבל רענון - ואנחנו לקחנו את הדגם הרענן לסיבוב על מנת לאמוד את תוספת הביצועים אותה מקבלים בעבור המחיר לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
ה-MX 130 וה-MX 110 אולי נשמעים כמו אחים קרובים עבור ה-MX 150 היעיל שהוצג לפני כמה חודשים, אך מתבססים על ארכיטקטורת ה-Maxwell הוותיקה במקום על Pascal העכשווית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום השתמשתי ב3.8 והביצועים השתפרו אומנם(300 נק' ב3DMARK03) אך נהיו לי מלא בעיות כגון: במשחק מדל אוף אונור החדש לא יכלתי לשחק עם AA הכרטיס מאוד מאוד התחמם ושמתי לב לכך רק כששיחקתי במקס פיין 2 וראיתי פתאום כל מיני צורות משונות והמשחק קירטע בטרוף( FPS 6) המשחק NBA2003 לא פעל יותר ועוד עכשיו החזרתי ל3.7 והכול הסתדר ואני משחק במקס פיין 2 על הגדרות הכי גבוהות עם AA6 AF16 והמשחק רץ חלק חלק ואני יכול להשים AA בMOH הבעייה הכי גדולה הייתה ההתחממות ושתבינו אני בכלל בלי OC לכרטיס ואני עוד אחד שמתלוננן על בעיות ההתחממות ב3.8 אז בקיצור: תחזרו ל3.7 כי הרבה מאוד מתלוננים על 3.8
-
לפני איזה חצי שנה+ קניתי לי כרטיס אלבטרון (מפרט), שבועיים אחרי שאני עובד איתו ולא נוגע במארז אפילו לא מסתכל עליו, הוא מת, לא עבד פתאום טוב שלחנו לאחריות חיכינו חודשיים והחליפו (נחשו אצל מי חיכיתי חודשיים...) אמרתי יאללה איזה כיף כרטיס אתמול אני מוציא אותו לאיזה 5 דקות בזהירות, שם אותו יפה בתוך שקית אנטי סטטית וישר למגירה, שאני בא להרכיב אותו הוא כבר היה מת למה? כי הוא רגיש לאוויר, אסור לנגוע בו, אלה כרטיסים שנהרסים 4 פעמים בשנה. אני יותר לא קונה אלבטרון, זול זול אבל אני מניאק אם זה לא איזה ילד עבריין בן של המנכ"ל בבצפר יסודי שמשתין את הנשמה שלו על פס הייצור. אלוהים ישמור, עדיף כרטיס מסך של זוגלובק כבר. זה מה שקרה לי.. לא יודע מה המצב עם הכרטיס עלבטרון שלכם אבל זה לא …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-